How can We make it Happend?

Linda sitter just nu i min soffa och snörvlar.. Stackarn är förkyld och ser på en prinsessas dagbok 2.. Ska göra henne sällskap men måste bara skriva detta inlägg först.. Hon kom hit vid 15.30 typ och sedan vid 5 så såg vi Bring it on All or nothing som vi bara tyckte var töntig.. Hahah!

Imorgon är det skola som gäller och ja ännu en ny vecka.. Ses tomorro!
Visst ja, ida ringde idag de hade kommit hem från Bulgarien och haft det super härligt.. Vi ska träffas nästa helg och sova över.. Imorgon ska jag nog med och träna med..
O tack matilda för din fina kommentar, så är det för mig med.. ;D

/MissDreams

Sunshine Godmorning!

Söndag och det menas med sista dagen på helgen..Söndagen brukar oftast för mig innefatta absolut inget.. Dagens som går åt till att göra nån enstaka läxor om man nu har det, eller bara slappa och göra sånt som man bara känner för..
Mitt huvud går på högvarv då jag imorgon får förhoppningsviss reda påom jag får min praktikplats eller inte, och hur det ska bli med de andra.. Men det konstiga är att jag båda vill ha den och samtigdigt vill jag inte.. Jag är en person som ser problemen istället för möjligheterna och det gör att jag blir osäker och börjar tvivla.. Så imorgon får ni höra resultatet.. Och även var det kommer att bli..

Idag blir det en läxa som är till imorgon, ska nog samla ihop lite bilder med.. Sen ska jag städa kanske och plugga körkort.. Ännu ett magoror.. Nä nu ska jag läsa klart Gossip Girl boken för den är överspännande..

Ses senare!
/MissSign

Take what you got.

Hemma igen efter en trevlig kräftskiva, mycket skratt och mysigt sällskap..
Lägger upp några bilder från kvällen och sedan ska jag nanna, natti!

/MissMakeItHappend


Min dressing inför kvällen..

Hela gänget, utom barnen då som mest bara sprang omkring..

Världens godaste tårta, med jockes finger ivägen.. Mamma=Bagaren.

Blank space.

Okej back from staden och nu ska vi snart dra till Milla och dom för att ha kräftskiva, blä men jag ska äta dallas burgare och datorn följer med för lite underhållning dock inget internet..
Köpte mig en ny väckarklocka idag då den andra gått i sönder under en morgon av arghet.. ahha.. Fick bild på min dröm walk-in- gaderob.. Så jävla snygg..

Jaja men ha en trevlig lördagskväll.. Jag ska försöka med hörlurar..
/MissMemory


18-årspresent? Hehhe.. Och då ska den vara fylld med kläder

Money, can I buy Your love?

Lördag Lördag och det är helg, skönt.. Nu ska vi in till stan för att gå på marknad och sedan ska vi nog till Ikea.. Sedan ikväll är det kräftskiva som gäller och jag ska käka dallasburgare..

Nä nu kommer mamma så jag ska köra in till Malmö.. Övningsköra, Yeah!

/MissDiamont


Talk to ME!

Okej hulliganerna är här och då spenderar jag min tid till att vara på mitt rum.. Dock för typ 10 minuter sedan hörde man små fötter som tassade i trappan.. Och sedan LALLLIE LALLIE och så öppnade han dörren och leker just nu med min rosa bil jag köpte i Stockholm.. Ser även tretton samtidigt, som jag konstigt nog inte sett..

Ajja nu ska jag återgå och se den, ha en trevlig fredagskväll!
/MissSomeOne

Sometimes i just want to hear your voice, say thoes words i wanna hear!

Some Dreams are Banned.

Hemma igen och så var det helg.. Sjukt skönt.. Övningskörde hem efter att Kajsa, Emma och jag gått lite i stan och avslutade med en fika på Espresso House.. Sedan åkte Kajsa hem och Emma och jag gick och väntade på bussen, eller jag skulle ju övninsköra.. Väldigt intressant samtalsämnen där.. haha!

Ska snart ner till Palmfestivalen och sedan blir det hem och chilla.. Dallasburgare står på menyn och det ska bli mums..

Drömmarna jag har just nu är så underbara att jag inte vill vakna, utan leva i den världen som är fantasin!

/MissWanted


Så här glad är man för att det är helg.. WOOOHOO!

Iam feeling Hot

Åhh palla det känns som jag har feber, är helt jävla varm var det i morse med men tog då en kall dusch och det löste sig ett tag.. Men nu sitter jag här i skolan och ska snart börja skriva på min text som mäklare.. Heheh!
Idag slutar vi klockan 12.00 och det är övernajs, ska upp i stan med emma och sedan ska jag hem och på Palmfestivalen..

Nä nu kommer läraren så jag måste dra, ikväll blir det hemmmamys..
/MissWrite

Do I wonder why?

Fan fan fan fan min resväska har slutat produceras då min älskade rosa resväska gått i sönder i trippen till Stockholm..Och tror ni man kan få tag i en ny, nä då har den utgått och ska inte komma tillbaka.. Sån otur!

Idag var det rörlig bild hela dagen och det var ganska drygt.. Imorgon är det äntligen fredag och då slutar man 12.. Överskönt.. Ska nog ner till Trelleborg och hämta mitt busskort och sedan vara gå på palmfestivalen..Kvällen blir det mummemumme mat med fiskburgare eller dallasburgare har inte bestämt vilket ännu.. Spelar ingen större roll då båda är så jävla goda.. Kanske blir det en hyrfilm eller kanske gammal goding?

Åhh just nu såg jag att jag fick ett bra omdöme av Eva, som oftast sågar mig.. På en text vi skrivit..

Nä nu ska vi äta och sedan ska jag läsa lite terori.. Tv later..
/MissThinkAboutIt

My and my friends..


Bara bröst, jummmmi! ;D

Mina puddingar..

Nu ska vi ha lektion.. Yeah!
/MissFriends

Say All i Need.

Sitter i datorsalen och väntar på att lektionen ska börja.. Har just nu rörlig bild och vi går igenom vad man ska kunna och annat skoj, not! Fick tillbaka mitt busskort, för er som inte vet så snodde maskinen mitt kort när jag skulle åka härmomdagen.. Och då sa de att jag skulle få det hemskickat och när man väl får det så är det så klart, Sönder! Sån jävla tur..

Har kollat runt lite på boende om det nu blir någon praktik annars blir det omplanering..
Nä nu ska jag ta upp min rosa termos och dricka lite kaffe..
Ciao!

/MissRed


Våra datorer är väldigt populära, kanske för att man kan ta egobilder?

Silverfat..

Varför få vissa allting serverat på ett silverfat medans andra kämpar och sliter.. Jävla orättvisst och sedan kommer lärarna och klagar på en .. Jävla skit pallar inte med detta just nu..
Ahhhah!

Nä nu ska jag lugna ner mig med Harry Potter , nagelmålning och lite mat..
/MissFuckOff


Girls just wanna have fun..



Bild som jag tog förra veckan när vi hade foto..
Nu ska jag göra en uppgift i text..

/MissJealous

Godmorgon

Nu sitter jag på mitt rum nyduschad och jeans klädd.. För en gångs skull tänkte jag ha jeans.. Har fått dille på leggings och strumpbyxor.. Och chinos de är så sköna.. Men dessa jeansen var ganska sköna de med så det får bli jeans idag..
Håret är lockigt och fräscht och i like it..

Ska snart bli körd till bussen för att gå till ungefär 15.10 sedan är det övningskörning med pappa som gäller..
Ciao!
/MissToBig

You opened my eyes..

Höjdar kväll ikväll ju.. Har precis kommit hem från en 40 minuters lång promenad med mamma, vi ska planera våra veckor nu med träning och jag lyssnar på peppmusik..
Snart börjar en prinsessans dagbok, sjukt bra film.. Sedan är det so you think you can dance..
Kvällsmat och nyplockade plommon från trädgården, älskar landet!

Godnatt!
/MissHappy


Jävlar vad laddad jag är, just nu!

Look into your heart

Hostan har kommit tillbaka så om jag tycks vara lite drogade så är det bara medicinen som tagit verkan.. Blä.. Det blev Harry Potter film idag och sedan nu ska jag och mamma ut och gå, men jag pallar egentligen inte.. Tröött!
Ja nu kallar hon och bläääää!

/MissSomeMotivation,Please


Give me my driving licence

Åhh fatta vad jag längtar tills jag har mitt körkort och kan stolt visa upp det för alla.. Åhh fatta känslan!

Idag var det skola och som vanligt känns det sjukt lönt för att komma typ 1 timme och sedan dra igen, var ju meningen att jag skulle på möte idag men det blev avbokat.. Så jag sitter just nu hemma och ska ut och hjälpa mamma sen ska jag bänka mig framför tv och se harry potter eller någon annan..

Ses senare.
/MissMoneyMaker

Soon I will fly..

Sorry uppdateringen men internet fungerade inte igår så det blev inget bloggande..
Iallafall igår var det måndag och skolan väntade.. Hade foto på morgonen sedan gick kajsa, emma och jag till graffiti och åt.. Mums.. Sedan hade vi samhälle i typ 30 min, lönt liksom om jag hade vetat det så kunde jag haft körlektionen.. Men nej! Följde istället med emma och kajsa i stan, de hade fått sin lön och sedan åkte jag hem med pappa.. 
Pappa hade fixat biljetter till fotbollen, Malmö Trelleborg.. Så mamma och jag drog dit och hejade på Trelleborg såklart.. Tyvärr hamnade vi precis övanför mff klack så vi bytade plats för att kunna se och höra något.. Missade dock även första målet som trelleborg gjorde men såg mff.. När vi skulle köra ut så mötte vi rasmus som även hade sett matchen.. Hehe.. 

Idag är det sovmorgon och jag ska snart gå ner och äta frukost.. Kurrelikurr.. Sedan blir det bussen in till skolan för en lektion sedan möte och sedan hem igen..
Bye!
/MissDreamComeBackInReality


MFF - TFF..

VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA OCH VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!
ÄLSKAR DIG ÖVERALLT ANNAT! <3
(hon är glad över att vi fick en parkeringsplats i sista minuten)


Charm up your life..

Okej då var man färdig duschad efter en timmes jauzzi badande.. Så himla mysigt, ska fan göra det oftare..
Så då ska jag börja min behandling av fötter, köpte ny kräm idag och så ska vi se en film..
Imorgon är det skola som gäller och sedan sista gången på terorin.. Yeah! Förresten gick det skit bra idag när vi skulle träna fickparkering och backa runt hör här hemma.. Körkortet here i come!
Har sjukt ont i magen och vet inte varför, har ju slutat med p-pillerna ett tag nu men jag ska nog börja igen.. Glömde bara det innan..

Aoo men ha en trevlig söndag, det som återstår iallafall..
Och godnatt ! (Jo, linda jag lämnade tillbaka skorna, men jag ångrar mig, haha!
/MissFoot

Will never come in between

Söndag har jag ägnat åt till att köra bil ner till Åhlens och provade ut smink som nån bekant skulle köpa när han skulle utomlands, najs.. Övade med mammas bil så nu kan jag köra de båda.. Sedan var det hem och ut och gå med mamma och pappa.. Hem igen och nu sitter man här och väntar på att det ska bli kallare, för vi ska bada jauzzi.. Najs!
Ikväll blir det nog en film med och så ska jag göra lite lyx med håret och fötterna.. Köpte ett ide block på Åhlens så nu ska jag då skriva ner alla cleaver ider jag får..

Nä nu ska jag kolla vad de andra gör, ikväll blir det även en ny gossip girl bok.. Love!
/MissIpod


Ge mig tillbaka dessa underbara skor, och låt mig inte få skoskav!


Älskar, Älskar inte

Söndag och det har redan gått en vecka på det sista året i gymnasiet, 19 veckor tills studenten! Känns det konstigt, jaooo en anning... Vi har liksom 14 veckors praktik så de går liksom bort och då återstår bara 19 veckor, just nu!
Jag vill börja ett nytt liv, ändra på gamla dåliga vanor och bara satsa allt detta året, nästa med! Jag ska göra upp ett träningsschema, söka massor med jobb, göra mina läxor och först och främst få mitt körkort.. Det börjar dra ihop sig nu och ja jag kan bara säga att det är ganska nervöst.. På måndag är det sista terori gången och sedan börjar körande på allvar.. Och så klart ska jag ju plugga terorin hemma..

Ja söndag söndag vad ska man göra när vädret bara skricker " Va inne!"? Jo jag har redan satt igång en tvätt, annars lär jag få gå naken hela nästa vecka, ska strax ta upp damsugaren och få bort dammråttorna.. Sen ja det vet jag inte ännu.. Kanske ska jag köra lite träna liksom på typ parkering och backing.. Ja, det ska jag !

Hörs Senare!
/MissGossipGirl-New!

GirlsNight Out

Ja då var man ikapp med tiden, nästan iallafall...
Efter en kort skol dag så drog man hem och sov lite och sedan gjorde man sig i ordning inför kvällens nöje..
Först mötte man angelica vid bussen och vi skrev kort och steg in till Linda.. Hade Mamma Mia maraton så det ekade en ganska lång bit innan vi kom dit.. Men det var över trevligt har ju beskrivit det i ett annat inlägg så ni får läsa det där.. Iallfall här kommer bilderna från igår!

Ikväll blir det bara slappa hemma och ska se film och ja bara mysa.. Kanske ett inlägg senare ikväll får se om man deckar vid soffan.. Ha en mysig Lördagskväll!

/MissLoonley


Min Outfit inför kvällen, strumpbyxorna höll iallafall!

Lindas kaka som hon hade bakat! Åsa ville mest ha glasyren, hehe!

Födelsedagsgrisen.. Linda <3

Angelica som gör världens finaste min! <3

Therez och Sandra..

Åsa, Lindas Kusin..

Tjejerna utan för Kb, väntan på skjutsen.. FAN!

Tack för en sjukt rolig kväll!

Torsdag, Malmöfestivalen

Torsdag och jag drog till Malmö med angelica för att fixa present till Linda sedan blev det stan med päronen..

Nästa inlägg : Igår!

/MissLove

Outfitten..

Melvin o pappa åker radiobilar..

NRJ in the park -08

Lite uppdatering..
20 Augusti Lindas artonårsdag!
Först var man på anställningsintervju och sedan drog man hem till Linda för att äta Taco.. Mums! Sedan blev det Nrj in the park på stortorget och sedan hem färd!

Kommer lite från veckan som gått plus bilder.. I nästa inlägg!
/MissEnjoy


Min Outfit inför dagen..

Linda och Poppe!

Angelica som också var med.. Det var hennes favorite musik..

"Allting kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fickan eller ett ess i din arm!"

Kolla in Lindas samling med foton.. Jag är med på två, och den ena står det Simply the best! STATUS! <3

All night long...

Igår var det 18 års fest för Linda och det var mycket mycket trevligt.. Käkade kärleksmums och Daim tårta.. Sedan vid typ 12 så drog vi med bussen in till Malmö.. Hämtning av pengar och sedan skulle vi på Kb.. Men tråkiga som vakterna var så fick inte jag och en annan tjej komma in då vi fyller 18 i Oktober..Palla liksom det är två månader inte ens det!
Så vi fick ringa skjuts hem och så avslutades kvällen för oss.. Men det var sjukt roligt fram till det.. Bilder kommer senare..

Som vanligt blev man väckt av melvin och kusinerna som leker kung fu panda, hela jävla tiden.. Så sömn är inget man fått så mycket av.. Men jag är van..
Nu idag ska jag hämta mina saker hos Linda och sedan skulle jag med familjen in till Malmö för att hämta något sedan blir det hem och ska nog städa lite och tvätta.. Ikväll blir det kräftskiva.. Mumsblä! Har lite delade meningar om kräftor men en ska nog kunna slinka ner..

Bilder kommer snart.. Eller senare..!
/MissYouUglyEhEhYouUgly

Home Again

Ja då var man hemma och jag är ass trööt.. Vakande kl 7.00 för att jag skulle tvätta håret första gången på morgonen för jag skulle kanske ha det ikväll.. Vet dock inte hur håret ska vara ikväll känns som man ser likadan ut "varje" gång man ska något.. Men vi får se hur det blir, tar bild innan jag sticker..
En sak som jag MÅSTE göra tills ikväll är inpacking på fötterna, de ser helt fördärvade ut efter gårdagens skor.. Skoskav uppe på fötterna, AJ! Och måla naglar..

Ja nu ska jag bestämma mig om jag ska följa med ner till trelleborg eller om jag ska stanna hemma och vila, AHH!
/MissLove

To Hot For School..

Nu sitter man här i skolan och väntar på läraren.. Men så kommer några från klassen och säger att det inte blir någon lektion och att vi får lov att gå.. Palla har liksom gått upp i onödan.. Och Emma sitter just nu och posar för fullt på skolans datorer.. Hon är faktiskt ganska rolig.. Nä nu ska vi dra in i stan och äta.. Och jag ska lägga ut pengar till henne.. Yeah!

Ikväll blir det Lindas artonårsfest och sedan ska vi ut.. Så då blir det hem och sedan ska man göra sig vid och nog sova lite grann med.. Nä nu ska vi dra.. Ciao!

Jag har krulligt hår idag, men ingen kunde se det för här är ingen.. Hahah!

/MissBig


Ursäkta..

För att jag inte är så bra på att uppdatera..
Igår fyllde Linda 18, Grattis gumman.. Firade henne först hemma och sedan drog vi ut på Malmöfestivalen..
Anställningsintervju och det gick väl bra, kan inte utala mig om sånt.. Men inget förrens 18..
Idag var det skola och sedan Malmöfestivalen..

Om jag kommer hem tidigt imorgon så ska jag skriva av mig lite, Natti!
/MissGiveMeABreak

Skolan

Just nu sitter jag i skolan och vi har precis haft foto.. Lektioen börjar nu..

Ciao!
/MissFoto

Tough Year

Idag var det skoldag nummer 2 och jag började 12.40 ganska najs, skulle dock gå igen 13.30 då jag skulle med bussen ner till Trelleborg för att gå hos doktorn.. Missade den första bussen så jag tänkte ja men det är chill för då hinner jag äta med innan jag ska ner där.. Så in på Espresso och tog en macka och en juice.. Bussen kom och jag gick på den, gott om tid.. Tror inte då att bussen har missförstått när den ska gå och väntar ytterligare en kvart innan den kör.. Bläää!
Väl nere så mötte mamma mig och vi gick till doktorn, tog en och en halvtimme.. Pallar inte med alla undersökningarna som jag hela tiden får göra, och ja jag kan bara säga att det såg inte så bra ut.. De hittade en ny sak som de nu skulle undersöka så pallar inte med det.. Så imorgon kl 09.00 ska jag göra pricktest och flera prover över allt möjligt.. BLÄ!
Så nu sitter jag här då och ska snart gå och dushca, se film och sova..
Imorgon fyller Linda 18, så då blir det firande av henne..

Tack och adjö!
/MissTwix


The Winner Takes It All

Åhh gud vad det är skönt med sovmorgon.. Har ju fått nytt schema och börjar både idag och imorgon 12.40, najjjs!
Men jag kunde inte sova längre så jag sitter just nu och ska snart äta frukost.. Sen drar man in till skolan och så måste jag gå lite tidigare för jag ska till fabror doktorn, äntligen ska jag få reda på vad det är som är fel! Sen in till Malmö igen för att gå på malmöfestivalen med Ida och ha det mysigt.. Såg fel på mitt konto efter att vi kommit hem från stockholm, trodde jag bara hade 150 kr men pengarna som mamma hade satt in hade inte kommit ännu så jag har nu 1500 kr istället.. Över skönt för jag har tre kompisar som fyller 18 och ja då ska man köpa present..

Ja nu kurrar min mage så jag håller på att dööö!
Ses senare!
/MissWorriedKind

En trött Trea!

Fatta jag är en trea, sista året på gymnasiet.. Jag kan inte fatta det..

Idag var det få första dagen i skolan och om man får erkänna det så var jag ganska glad över att börja bara för att veta att det sedan nästa ledighet blev det allra sista och man ska ut i vuxen livet, över najs!
Hade litet upprop sedan fick vi gå igen och då drog angelica, linda och jag till Malmö festivalen och kollade runt lite.. Sedan kom mamma och c:o in och vi gick och åt.. Tog sedan bussen ner till Körskolan för att vara på terori, höll fan på att somna kom hem och nu sitter man ju här... Extreme Home Makeover och sedan CSI! Sedan sova!

Visst ja har ju inte berättat om Stockholm.. Snacka om att Malmö är bättre än Stockholm och att stockholmare är ganska tröga.. Fattar ju inte alls när man pratar, och linda fick värsta dissen av en som tyckte att skåne skulle bli dansk igen.. Lite sammanfattning för Stockholms resandet..
Dag 1 tog flyget 07.30, sleepe.. Sturup, Tunnelbana mot hemmet.. Sedan city och sedan var vi så trötta så vi åkte hem igen åt och spenderade tiden i deras översköna sängar som gick att höja och sänka..
Dag 2 gick vi i City igen och sedan åkte vi hem och gjorde oss i ordning inför kvällens konsert.. Kom in till Kungsträdgården och åt och sedan var det dags för The Voice -08, Sjukt bra.. Åkte sedan tunnelbanan hem och somnade med musiken från kvällen i minnet
Dag 3 var det dags för sista dagen och vi åkte till Gröna Lund, JAG VANN STORT CHOKLAD! och vi åkte massor med karuseller och det var mysigt.. åkte sedan hem och packade och sedan var det dags för hemfärd..
Mysigt var det!

Nu orkar jag inte skriva mera, utan jag ska se på tv och förbereda mig inför intervju på onsdag.. Blä!
/MissGiveMeABreak


Första dagen, Linda!

Massor med packing, för tre dagar, Hahha!

The Voice!

Flo Ride... LOW LOW LOW LOW LOW LOW LOW LOW!

Här har alla i publiken sin mobil uppe, Linda fick Flow Rides nummer!

Gröna Lund, Jauuu!

Linda på grönan..

MITT SNICKERS SOM JAG VANN, FÖRSTA FÖRSÖKET!

Så då säger Linda och jag TJA TJA TJA TJA! <3

Skolan

Okej ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan, idag är det första dagen som trea.. Störst på skolan.. Yeah! Ett år kvar sedan blir det studenten..

Idag blir det upprop och sedan blir det nog lite malmöfestival och sen hem och packa upp och terori.. Ses senare
Ha en bra dag!

/MissGiveMeSomething

Stockholm

Om 8 timmar drar Linda och jag till Stockholm, Yeah! Väskan är packad och jag kan koppla av då jag min mage säger till mig det.. Linda sitter just nu och kollar på Hell´s Kitchen och jag sitter och planerar i huvudet..

Var ju hos frissan idag och mitt hår har fått tillbaka sitt naturliga ursprung och jag är LYCKLIG! Så nu kan man lugnt strossa runt in da big city utan att skämmas.. Var sedan på kalas och ja det är som alla andra kalas, total kaos men som tur var var linda med så jag kunde prata med henne istället.. Men grattis Hugo! 

Nixpix nu ska jag ordna så att Linda kan sova på mitt golv.. Kommer kanske blogga men dock inte säkert..

Önska mig trevlig resa.. Pöööööss
/MissMissing


ChilliDill

Okej kollad nyss på det nya schemat och enligt mitt eget schema så har jag en lektion den första veckan, medans om man kollar min klass schema så har vi många fler ämnen.. Hummm hur kan detta stämma? Dock är det ett väldigt najs schema där man börjar 09.40 och slutar 15.00 varje dag.. Inte så farligt jobbigt.. Men däremot om man kollar på mitt eget schema så känns det fan knappt lönt att gå i skolan, en två lektioner i veckan?

Var bara tvungen att skriva detta inlägg, med brist på att jag egentligen måste packa och det har jag ju inte riktigt medan man ska snart iväg.. ajja tar det ikväll medans linda ser på tv.. Bye
/MissSchool

You know that I'm not that strong

Godmorgon...!

Today is the day, jag bara älskar när man ska till frissan (förutom att det är så jävla dyrt) men det är så mysigt att bara sitta läsa skvaller tidningar och bara bli ompysslad.. Och jag ska även bli blond blond blond och inget mera orange.. Nix!
Somnade sent igår igen så jag gick upp tidigt idag så att jag skulle ställa om dygnet särskilt när man ska upp så tidigt imorgon.. Idag blir det nog Ikea,stan klippa och sedan hem på kalas.. Ska även hämta Linda som ska med på kalas..

Nää nu kurrar min mage och jag vill ha mat, ska ta före efter bilder på håret kommer senare..

Ha en bra dag! För det ska jag ha!
/MissKiss

Natti Natti

Avslutar kvällen med so you think you can dance och sedan imorgon blir det ful rulle..
Packa, stan, frissan , kalas och förbereda.. 
Och åskan är över mig, Ahh!

Sov gott!
/MissGiveMe


Mysestund



Kolla in min mysestund.. Nytt te och hallonhonung.. Nya Chic.. Och Linda i telefonen.. :D
/MissSmell

Playing by the rules

Övningskörde idag blev en kort lektion då människan före mig tog en jävla tid och så det blev kortis för mig idag.. Klarade fickparkeringen galant och fick reda på hur många gånger jag ska köra till innan jag ska köra upp.. Dock blev det fler än vad vi hade förväntat hos, pappa och jag.. Men jag ska höra med honom nästa gång om vi typ kan skita i några som jag redan kan..
Sitter just nu och väntar på, ja vad väntar jag på? att något kul ska hända ska nog läsa min tidning som ligger brevid mig och bara skriker, Läs Mig.. Så jag får nog göra det och jag känner huvudvärken komma igen så det blir kanske lite fika med..

Ses kanske senare.. 2 Dagar kvar, Yeah!
/MissShoutMe


I tried to reach for you, but you are only in my dream..

Godmorgon Godmorgon..

Inatt somnade jag vid typ 4 kanske, kunde verkligen inte somna.. Har för mycket tankar i huvudet, men tänk om? Eller vad händer om? är ofta tankar som flyger i mitt huvud när jag ligger och bara tänker.. Sjukt jobbigt.. Magen protesterar också och det bidrar till magont.. Måste lära mig att allt löser sig och det värsta som kan hända är oftast väldigt små problem..
Imorse bestämde jag mig även för en sak som jag just nu håller hemlig med mamma.. Och för en gångs skull började det verkligen väldigt bra..
Idag ska jag övningsköra och sedan hem och packa, för det lär nog inte bli så mycket imorgon då jag ska klippa mig.. Äntligen av med det oranga.. Sen blir det kalas för Hugo som fyller 5 år och Linda ska även med , sova över och sedan blir det STOCKHOLM.. Yeah!

Ja då ska jag gå in och duscha.. Later!
/MissDream

Ensamdag med Mamma

Var i Ystad idag med Mamma, själv för en gångs skull.. Först hämtade vi mitt busskort så nu är min frihet räddad och sedan åkte vi kusten och stannade till vid butiker som lät intressanta.. Köpte en sjukt mysig mugg med ett hjärta i och mamma köpte ett glasliknade glas.. hmmm, ja det såg ut som ett glas men det var av keramik.. Också med ett hjärta i..
Sen drog vi vidare till Ystad och åt och sedan gick vi i affärerna.. Åkte sedan till ett känt café och tog en fika med mums efterätt.. Så tre linnen, lite saker till min 18-årsdag och mycket skratt med älsklingsmamma så sitter man nu hemma och försöker spränga bort min huvudvärk.. Ska kanske skriva mitt reportage lite, ska ju snart vara inne..

Imorgon blir det packing och sedan köra.. Yeah!

Nu ska jag tvätta och sedan ska jag se på tv, bye!
/MissDontTalk..


Miss Me

Min hjärtekopp, nytt utryck..

Älsklings Mamma.. <3 (gammal bild..)

I have a dream, a fantasy

Ja då var man hemma från terorin och ja man känner att man kan det mesta.. Dock måste jag nog köra lite mera och öva småsaker.. Mailade mina praktiker idag och fick glada nyheter och vissa mindre roliga.. Men nu börjar jag få koll på sakerna så jag har lite mera koll på läget.. Men just nu ser det ganska bra ut fast inte riktigt som jag tänkt mig men på ett positivt sätt.. Vill dock inte ta upp det här ännu för jag vill inte bli besviken sedan..

Just nu sitter jag och genomlider min mag ont som  jag fick efter vi varit och handlat.. Sjukt ont.. Sen sitter man och kollar när melvin spelar play station.. Äta sen och kolla på tv.. Imorgon blir det hel dag med mamma och det ska bli övermysigt.. Finns inget bättre än när det bara är hon och jag.. <3

Nä nu ska jag genomlida min magont lite mera.. Och byta om till bekvämare kläder..
/MissGiveMeThisOpportunity


Just nu vill jag inget heller än att bara få denna möjligheten och visa vad jag kan!

It used to be so nice, it used to be so good

1 vecka kvar.. En enda vecka kvar av det sista sommarlovet ever.. Känns lite konsigt fast samtidigt inte för man tror att detta är bara ännu ett år av läxor,slit och ja allt det som har med skolan att göra.. Man har ju liksom gjort det i snart 12 år.. Tolv år av sitt liv där är liksom bara sex år som man inte ängnat sig åt det och de åren kommer man knappt ihåg..
Tänk ändå så mycket man lärt sig under dessa år!? Det är ändå sjukt mycket, visst har det inte varit världens roligaste alltid men man har ju varit illa tvungen och samtidigt vad skulle man annars göra? Arbeta? Bara vara hemma? Men skolan har ju inte bara inneburit läxor och allt det tråkiga utan man har ju förhoppningsviss fått vänner för livet eller kanske till om med ens stora kärlek.. Så jag personligen kan ju inte säga att dessa 12 åren varit ren pest.. De bästa åren var nog 4-6 ( nya vänner, ny skola, man utforskade allt och ja det sistanämda!) sedan gymnasietiden (då man fick välja det som man förmodligen ska jobba med framöver, om det vill som man själv) som var så super rätt för mig..
Nu ska man börja det tredje året på gymnasiet, störst på skolan! Känns också sjukt konstigt.. Kommer ju ihåg första dagen i skolan, gymnasiet.. Vi satt utanför skolan, de gamla komipsarna från förra skolan, och jag tänkte bara "Va,fan är detta för skola? Bara Hjälp mig här ifrån!" Men sedan lärde man sig mera av den stilen och att bara för att man inte klär sig som jag var van vid så kan man ju vara en sådan underbar person..
Så detta sista året hoppas jag på ett intressant och så jävla roligt år..

Ja jag kände bara för att skriva detta och det är kanske så att man är journalistikstuckad när man bara kan skriva och skriva när man känner det suget, ja jag vet jag är lite konsitg?

Idag ska man ringa runt på olika praktiker och fråga hur det går, vissa kan inte ens svara på mail, jävligt dålig stil.. Så jag får ringa dem istället och höra med dem.. Senare ska man ner och hämta sitt busskort så man har det färdigt sedan ska jag på terori.. Kanske övningsköra lite själv också..

Ses senare, Ciao!
/MissToDo

Bokat och klart

Mums vad god den chesscaken var, direkt leverarad från Usa.. Det var en stor kejda i Usa som hade gjort den med godiva choklad.. Väldigt god och väldigt mäktig..

Har precis ringt till dem vi ska bo hos i Stockholm och de ser framemot att vi ska komma.. Great!
Nu gäller det bara att packa sedan är man snart på väg.. Fy fan vad kul det ska bli.. 

Så sorligt kollade på gamla filmer idag igen, kan inte kolla på det.. SNYFT!
(Jag försökte dränka dig i poolen och vi skrattade, vi hade kul.. Du och Jag!)

Ja då ska man se film igen, min lillebror tjatar.. Så nu måste jag dra, </3
/MissMissingYou


Ser kanske inte världens godaste ut men tro mig det var den..

Everybody's lookin' for a way to get real gone

Godmorgon..

Igår kollade vi på Jiddra inte med Zohan, sjukt rolig film.. Såg även Horton.. Även väldigt bra.. Idag ska jag nog se en annan film som jag inte sett ännu och kanske hjälpa till att städa spaet.. Eller lägenheten.. Senare ska vi hem till melvins kompis föräldrar vars pappa är stuart och han har köpt hem något väldigt speciellt från Usa som vi bara var tvungna att smaka, så vi drar dit senare... Kanske blir det lite övningskörning också, får se.. Ikväll ska jag ringa personerna vi ska bo hos i Stockholm och dubbel kolla allt så det stämmer.. Förhoppningsviss blir vi skjutsade från Arlanda och hem till dem men det är nog inte helt 100..

Aoou men nu ska jag rigga upp inför film, om jag inte blir tillsagd att städa först..
Bye!

/MissGrownUpWoman


Sometimes you turn your back to the wind..

Åhh, asså jag är förälskad i den låten, Life is a Highway, för er som inte vet så är det en låt i filmen Bilar eller Cars.. Sjukt bra.. Lyssnar på den hela tiden, beroende..

Idag har Ida varit här och vi har som vanligt snackat massa minnen, kollade även på en film från 4:an då vi var pytte små och jag och min familj just flyttat ut på landet.. Snacka om dålig klädstil.. Åt mumme mat från igår och sedan gick vi ut och badade jauzzi, övernajs.. Körde moped hem till henne sedan för att se på hennes lägenhet som börjar ta form, spännade.. Kollade på missarna och körde sedan hem och väntar just nu på maten och kanske ska vi se en film samtidigt? Maybe..

Aoo men nu ska jag gå ner och se om man kan ta något att äta, orkar nog inte skriva senare så ciao!

/MissGiveMeYourLove


Jag fick inte lov att lägga upp en bild på hennes ansikte, men denna beskärda bilden gick hon med på..

Prat om minnen, här har vi skolavslutningen från 9:an.. Jag grät sjukt mycket om ni undrar, varför vet jag inte?!

Life is a Highway..

Har precis vaknat och jag är trötter.. Dock känner jag att jag ändå inte kan sova längre så varför inte då gå upp..?
Funderar på om min allerigi utvecklats ännu mera då jag kliar mig i ögonen och jag har ont i örat, dock hoppas jag inte på det för det är nog det värsta när man bor på landet att vara allergisk! Får vänta tills 18 augusti innan man får svar..

Ja idag ska man vara med Ida, läänge sedan.. Sen får vi se vad vi ska göra, kanske bada jauzzi, badade inte igår för att det var helt dåligt väder..

Nu är det dags för frukost.. Och jag hör någon liten som kallar, LALLII!
/MissHunger


Love and other things..

Linda är här och vi ska strax titta på Love and other disasters.. Vet ej om den är bra eller ej men jag har ju hrt den så det borde vara bra, hehe.. Vi har sjungit singstar och kollat lite på datorn..
Jag har även sminkat linda och jag tycker att hon ska använda eyeliner.. Sjukt Snyggt!

Nä nu ska vi se film och fira att det är en vecka tills vi sitter i Stockholm, bye!

/MissSing


Jag har makeat henne och fixat håret.. Pudding!

The Team is going to da big big Stockholm.. YEAH!

Annorlunda blogg

Det är så skönt när folk skriver om annat än bara mode, mode och kläder.. Jag inkluderad...

En rolig och annorlunda blogg är
http://www.towalindberg.se/2008/august/forvaring-for-dina-mest-intima-leksaker.html#comment
dock vet jag inte hur man lägger det som ett namn utan jag lägger det så här..

Tack towa, för en speciell blogg!



/MissLook

080808

Kollade på en annan blogg och såg att det var 080808 alltså idag.. Det är ändå ganska coolt..
Jag längatar tills det blir 101010 alltså om två år och då blir man 20, snacka om coolt ändå!..

Vet egentligen inte varför jag skrev detta inlägg men jag ville det bara och ajg förövrigt fördriver tiden medans man väntar på Linda och ens föräldrar.. Vad ska LE göra idag då? Ja det får vi se senare.. Har lite planer, som alltid..

Nu ösregnar det, ses senare.. Pööös!

/Miss101010

Fredag

Godmorgon Godmorgon, ännu en morgon.. Fast denna var dock lite annorlunda då mormor som har sovit över här inatt kom till mitt rum vid halv 3 i natt och frågade hur man stängde av pappas sökare, brandman.. Dock ringer den 11 gånger sen slutar den så lagom till hon kom upp till mig så hade den ju slutat alltså kunde jag inget göra, Palla.. Sen satt hon bara där och min lillebror kom också, man bara hallo jag sover! Men tillslut gick de och jag fick fortsätta sova..

Nu på morgonen så skulle jag äta en stor frukost, känns lönt när klockan är 11 och man ska äta lunch vid 1 typ.. Naj, så det blev det vanliga.. Just nu sitter jag och läser på internet och sedan ska man plocka ur disken, Yeah! Måste även hämta tidningen, journalistikstukad!
Sen får vi se vad jag ska göra, försöka göra lite nytta kanske som i ett annat inlägg.. Kanske se en film om man får? Vid fyra ungefär kommer Linda och ska leka med mig, trevligt! Ska planera stockholm resan som är om en vecka.. YEAH!
Vet inte om vi kanske ska bada jauzzi, Bring your bikini Linda!  ja om du hinner läsa detta innan..

Aoouu men jag återkommer senare, ska hämta tidningen nu och städa, JippyJeaahh!
/MissWahhh

Nattetime

Fy vad jobbigt väder det har varit idag, varmt, kvavt och samtidigt skuggit.. Palla ge mig kyla!

Jag och melvin var som sagt i stan idag, köpte en båt som han kunde ha i poolen och sedan åt vi mums mat på Indiska.. Dock var både jag och han väldigt trötta och orkade liksom inte så mycket mera än att bara fördriva tiden..
Men mysigt var det och när vi kom hem så åt vi smält choklad med glass.. Och nu nattar mormor den lille.. Jag känner att jag för en gångs skull ska lägga  mig tidigare för jag är verkligen trött..

Ja det var allt för mig, Natti!
/MissGiveMeLove



Checka in posersarna, Wannabees!

Hans fina båt som flöt ungefär 10 minuter sedan fick vi hämta den på poolens botten!

Indisk mat, finns det något bättre? Nja!

HURRA HURRA

Bara för att jag ska på jobbintervju , Yeahh!
Hoppas hoppas att jag får det!



/MISSHAPPY


Min Lillebrors Dag

Ja då är man själv med lillebror och funderar vad vi ska göra idag, lovade honom stan men vet inte riktigt om vädret är bra för det.. Får se, senare kanske?

Blir ett lite lite inlägg då jag inte ska vara en tråkig syrra som bara sitter vid datorn, utan jag ska faktiskt bada men honom om en liten stund.. Så ja jag återkommer senare och berättar detaljer, bye!

/MissAllForMyBrother

Motorcross och rappande

Min lillebror försöker för fullt att härma Mange Schimt och sjunga hans låtar, faktiskt ganska underhållande..
Idag har man övningskört, övningskört och kört lite mera.. Träna måste man ju!
Sedan skulle min bror och köra motorcross och snäll som jag var följde jag med.. Det var inte så värst roligt men där fanns ju en och en annan hunk att kolla på.. Melvin var dock väldigt duktig för att bara kört så lite..
Nu sitter jag hemma och ska strax äta taco, maten blev lite sen då vi inte hann äta innan vi drog dit..
Ska läsa lite tidningar som mamma fått hem och sedan ska vi nog se Sweeney Todd, finally! Imorgon drar mina päron iväg någon stanns och jag är själv med den lille, funderar på staden, eller vi får se vad vädret säger..

Aoo men nu ska jag gå ner och hjälpa till, hungrig!
/MissMyBrother<3


In Action

Lite nytta

I början på sommaren skrev jag en lista på vad jag skulle göra i sommar..  14 saker som jag velat göra eller som jag bara ska göra.. 15 om vi räknar med körkortsträning.. Det är 12 dagar tills man börjar skolan och det är samma som att sommaren är över, iallafall ledigheten.. Av 15 punkter har jag gjort 4 saker ( den fjärde är dock stockholm men vi ska ju dit och vi har ju bokat biljetter, datumet har bara inte kommit ännu..) Jag ser mig själv inte som en person som skjuter upp saker utan får för det mesta sakerna gjorda då jag känner att jag måste eller vill.. Men jag vet faktiskt inte varför jag inte gjort de 11 resterande sakerna jag skulle få gjorda i sommar... Vissa saker är det försent för och vissa saker känns menningslösa nu när det är slut på ledigheten.. Fan!

En av sakerna är ett resereportage som jag skulle göra till den 15 augusti, alltså inte försent! Imed att man går journalistik utbildningen så borde det var ganska lätt för mig att skriva ihop ett reportage, men jag har skrivit typ 3 meningar.. Och så kan man vinna 8 000 kronor och det skulle verkligen inte sitta fel, imed inget sommarjobb.. Men jag ska nog skriva det nu för jag känner att jag är på skriv humör, det ska bara klicka! Det är mitt eget utryck!

Ja så nu ska jag gå och klicka mig vidare till pengarna, bye!

/MissDoIt

Solen skiner igenom draperiet..

Okej det menas med att solen har kommit igen och det är slut på regninga dagar och nu ska man ut, blää!
Fast det är nog inte så extremt varmt utan jag tror mer att den bara är framme.. Pappa har förhoppningsviss köpt bullar idag och jag funderar på att göra smootie eller äggröra?
Igår såg man den filmen de glömda själarnas ö, och ja den var ganska wannabe harry potter, och inget slår den filmen så den var väl inte så bra.. Idag blir det någon av de andra.. Humm

Dagens vet jag inte vad jag ska göra.. Har inte bestämmt mig ännu, men imorgon blir det nog stan med min lillebror, lite kvalité tid... hehe..
Återkommer senare, Ciao!
/MissGiveMeAutumm

MY DARLINGS ARE HERE

KOLLA VAD JAG FICK HEM IDAG, MINA EFTERTRAKTADE SKOR FRÅN VAGABOND..


Mina ben ser lite konstiga ut, dont know why!

Nu är det film, hemmagjord pizza, cola och myse!

/MissPinkForLife

Nutte Plutte

Just nu sitter den lille i mitt knä och studerar när jag gör körkortstester.. Men för typ 10 minuter sedan så låg han så här mysigt i min säng..


/MissBarnpassare

Oväder

Åhh detta vädret är helt mysigt.. Det är kallt och man kan bädda ner sig och bara slappa.. Sov riktigt länge idag och det var över skönt.. Vaknade dock av min lille kusin som kom och väckte mig.. Söta unge.. Så just nu ska jag bara vänta tills han ätit upp sen ska jag natta han och då är han så mysig.. Ajja man får ju offra sig, jobbigt..

Såg faktiskt fram emot idag då jag skulle få se filmen med melvin men så har han den andra kusinen här och han får inte lov att se den, jobbigt, så det blir att se den senare.. 
Ja nu ska jag gå ner och fortsätta mata den lille,  bye!

/MissGiveMeSomething

 

Badande

Fy fan vad skönt har presic badat jauzzi utomhus, det var 38 grader! Fatta vad mysigt det var kallt, blåsigt och mörkt.. Tyvärr fick jag ingen bild på det då jag inte orkade hämta mitt batteri som satt inne när jag presic kommit ut och upptäckte det.. Så sorry no picture... Men najs var det!
Funderar på att sätta på en av filmerna jag hyrde kanske love filmen, alltid lika trevligt när det går bra för andra i kärleken, säkert!

Ja då säger jag godnatt och så, för nu ska datorn nanna kudden..
/MissLikeIt

Movie Tajm

Ursäkta det överskånska ordet, men vad ska man göra när man bor här? Skåne land..

Har varit på terori idag och kunde det mesta vi gick igenom.. Sedan skulle jag för engångs skull hyra någon film och kanske köpa något godis.. Så det blev Love and other disasters, Sweeney Todd och De glömda själarnas Ö... Plus ett mjölkchoklad.. Lite tankning och sedan hemåt.. Tyvärr på vägen så börjar det ösregna och blåser så jag knappt kan hålla mopeden rakt.. Läskigt så hem kom jag dygnsur och helt tagen av min färd hem.. Dock sjöng jag 10 min innan ovädret kom och funderad på vad folk skulle säga om de hörde mig när jag kör moped, idag var det I´ts raining man! Halleluja vad det är roligt att sjunga i hjälm.. Hahah

Just nu sitter jag på mitt rum och väntar på maten, vi har gäster eller melvins kompis föräldrar.. Kanske ska små barnen och jag se den med ön sedan efter maten, dock är den från 11 men va fan de har ju sett harry potter så.. Återkommer kanske senare!
Pöss
/MissSkane

Lunch time

Ett litet inlägg innan jag ska göra lite terori test på datorn och sedan ska man ner och gå på terori kurs..
Kolla in min mumse lunch, makaroner och köttfärsås cider och till efterätt glass med hallon..



Ja det var allt Ciao!
/MissMonday


Raindrop

Det är faktiskt ganska skönt att det regnar ibland efter det varit sol i över två veckor och det enda man kan göra är att sola, bada eller sitta inne om det är för varmt.. Dock är det jätte mysigt när det är så hära varmt men det kan ju också bli för mycket.. Så idag när det är ganska mullet och inte vidare varmt så ska jag städa på mitt rum och se vad dagen har att erbjuda.. Jo jag ska skicka mail till de olika praktikerna med så jag får i väg alla..

Och nu för att göra min lillebror glad så ska vi se Herbie som jag har på mitt rum och päronen ska också vara med, nu kommer de så byebye!
/Miss2WeeksToGo

I Feel Like Dancing

Hahah, jag var bara tvungen att skriva ett inlägg till.. Bloggberoende? Nja!

Asså jag är sjukt sugen på att dansa, bara släppa loss.. Gjorde det presic och skulle få ett snyggt foto men det blev bara konstiga miner och as garv.. Sjukt kul.. Saknar som fan min dans som man gick på innan, varje vecka.. Tyvärr blev det inget då det var så jävla dålig tid.. Men jag ska försöka få igång det igen till hösten men så har man praktiken, men det får väl bli på något gym.. Har för tillfället fönstrerna vidöppna och musiken på max, sjukt skönt att bo på landet ingen man behöver ta hänsyn till... DISCO!

Sitter även och funderar på min frisyr ska ju till frissan nästa vecka, ta bort det jävla oranga i mitt hår.. Hoppas hon kan fixa det men så är jag sugen som jag alltid är på att göra något annorlunda, men vad finns det liksom att göra? Hade velat färga det annorlunda, men vågar inte eller klippa det coolt. men samtidigt vill jag ju ha låångt! Kanske lugg? Fast det har jag haft två gånger och det blir lite tråkigt.. Jobbigt efter också då jag har mina jävla virvlar..
Ajja vi får se vad det blir, nu ska man se fantastic four och 2 kanske? Är det något bra på tv, nu kommer päronen och då är det maoooot..!

Ha en mysig söndag, dansa skaka.. Och bara ha kul för det ska jag ha! Flippa ur utan att någon ser det!
/MissCrazy

Övningskör

Idag har det varit cykel kollning, vill ha en ny snygg rosa cykel.. Dock behöver jag ingen då jag har farmors gamla och man kan inte ha en ny om man bor på landet.. Så det får bli den gamla.. Sedan åkte vi till Ikea där jag lämnade min ansökan om jobb och sedan körde pappa och jag och tränade parkering och backning medans mamma var på Ikea..
Gick faktiskt bra och det är ju en mindre bil jag ska köra upp med så det löser sig säkert.. Sitter hemma nu och funderar på vad jag ska göra.. Linda ringde precis och pratade lite, snart Stockholm! Yeah <3..

En sak till är att jag fått mera minne på min kamera och den fungerar igen, tänk stockholm utan en kamera kan det bli tråkigare.. Fast man har ju proffsfotografen med... Men jag är glad att den fungerar och jag kan ta typ 600 bilder!

Jag känner mig lite febrig och varm, kanske lite sjukling? Imorgon ska man gå på terori och även boka in körlektioner fram till att jag ska köra upp.. Får prata med läraren och se vad han tycker blir bäst, ska nog maila prakitkerna också..
Nä nu ska jag se en film och sedan är det dags för mat!
Orkar nog inte skriva mera ikväll så, natti!

/MissHostig


Äntligen

Ännu en dag med sovmorgon och det var sjukt skönt.. Min lillebror har fått tendensen att sova längre men dock har han lagt sig vid 11 på kvällen och det kan ju vara så jobbigt det med.. Just nu står han och en komips och försöker få upp dörren till mitt rum, de ska krossa mig och allt som de ska göra.. Varför kan man inte bara trolla bort dem ibland?

Idag ska man nog ut och köra och träna parkering, kolla cyklar till pappa och sedan ska man hem igen.. Är sugen på att se en film och funderar på vilken som kan vara lämplig just idag, kanske Harry Potter? Länge sedan man såg den.. Men vilken? Ja har sådan besluts ångest över vissa saker som bara man liksom ja ha spela roll liksom! Fundera!

Har äntligen fått dem att sluta sparka på ens dörr men snart kommer de säkert igen, Palla! Nja nu ska jag kolla filmlådan, Ciao!

/MissHot


 Håller på att skriva min önskelista och denna står högt uppe på listan..


Give me

Igår var det Danmark med föräldrarna och det var jätte mysigt att bara spendera tid med dem utan den lille.. Längtar redan till London.. Kom dock inte in till danmark förräns vid tre men det var mysigt ändå.. Åt italiensk buffe och sedan bar det upp mot ströget och sedan vid kvällen åkte vi tillbaka till fisketorget, där jag hittade min dröm skinnjacka, GE MIG! plus att jag hittade en sjuk snygg klocka som jag vill ha, kanske 18-års present? Sedan åkte vi ner vid havet och åt på en sjukt mysig resturang, även sjukt god mat.. Tack för igår, fick även ett par skor för 100 dk.. Billigt! Min lillebror sov över hos kusinen så sovmorgon fick man med, fast jag hade jäkligt ont i mina fötter efter att ha gått gått och gått i Danmark.. 


Älskar er överallt annat! <3


Show on street

Mina billiga skor, höga som fan bara!

Idag blev det sovmorgon och sedan övningskörde jag, mamma och melvin först och handlade lax som vi snart ska äta mums! Sedan körde jag ner till gislövs marknad där vi skulle bara kolla lite.. Köpte såna långa marshmallow eller hur det stavas, och gräddbullar..
Nu ska vi äta och se film, bye!

/MissMaybeWork?


Danmark

Sitter just nu och väntar på de gamla, är färdig och klar..
Tänkte ladda upp lite bilder på mig, sånt ego! Kusinen ringde nyss och undrade ifall vi kunde vara en dag.. <3
Även morfar skickade sms och sa att det varit mysigt att jag varit hos dem och att jag glömt mitt äpple... Jag är sjukt glad över att jag gick in på vagabonds hemsida nyss och då fick jag se att de hade sjukt mycket rea på mina eftertraktade rosa skor, 165 kr plus 39 kr i frakt det är liksom bara 204 kroner för mina skor som jag velat ha sjukt länge så de ska jag beställa.. Åker nog med upp till stockholm, vilket bara är två veckor kvar, YEAH!

Ja nu hör jag bilen komma in rullande så nu ska jag dra, Ses!
/MissLeavingTheBuilding

 
Smiling Me

Utråkad igår när jag väntade på bussen

Sjukt konstigt jag slängde dessa i papperskorgen så fastnade de i luften, flying tops!

Me again

Dagens outfit, kjolen jag köpte igår!

Ursäkta bilderna men min kamera strular så det får bli mobil bilder nu framöver.

Skolan

1 Augusti det menas med att skolan börjar närma sig och att mitt underbara sommarlov snart är över.. 18 dagars ledighet till och sedan ska man bara kämpa i ett år till och sedan får man äntligen ta studenten..
Detta året kommer det att hända otroligt mycket, eller läsåret.. Man fyller 18 = körkort = Frihet, ska ut på praktik, ska göra projektarbete ( jag funderade på möjliga projekt under bussresan hem igår, kom på 10 ideer), londonresa, skidsemester, egypten resa.. Över najs med mycket semester hemifrån.. Planera ens student och sedan ska man ju ta studenten.. Fy fan vad det ska bli skönt.. 
Året skulle dock blivit ännu bättre om jag kunde skaka lite vett i huvudet på mig själv och börja träna så man slipper alla problemen med det..  

Ja idag blir det då Danmark med mamma och pappa.. Är just nu hemma för att jag ska hinna göra mig i ordning och sånt.. Duscha och städa upp lite på rummet.. Måste övningsköra lite mera nu för jag börjar få lite ångest över hur det ska gå för mig, ge mig KÖRKORT! Sjukt nervös och kommer nog vara det tills jag har fått kortet i handen..

Ahh, men nu ska jag gå och äta frukost.. Och sedan blir det uppfräschning.. Ses senare.. Pööös!
/MissCountingDown


Inte en stund över..

Okej en uppdaterare.. Dock blir den inte så lång som jag tänkt mig och det blir mest bilder..

Dag 1
Jag skulle då åka till morfar uppe i småland och är på väg till centralen, dock hade de strömavbrott på hela centralen så det blev att förklara att man inte hade biljett då man inte hann eller kunde det.. Under resan satt jag mest och oroade mig över att jag inte skulle hinna med det andra tåget som skulle ta mig vidare.. Dock väntade det så klart på oss när vi stannade på perrongen.. 30 minuters färd och sedan blev det välkomning av morfar och hans sambo.. Var lite i "centrum" och sedan blev det hem till stugan där man bara var och slappnade av..


Stugan

Jag i gräset..

Började regna när det presic varit 30 grader, skumt!

Dag 2
Sovit sjukt dåligt och man hade bara oroat sig för att det skulle komma någon skum typ.. Dagen spenderade vi bara i stugan och sedan blev det lite sjöbadning dock var det sjukt varmt, 25-30 grader så man kunde inte svalka sig..
Somnade gott sedan den andra natten..

Jag står på bryggan långt ute..

Morfars båt som vi inte åkte en tur i.. Synd!

Kossan MUUUUUUU!

Dag 3
Ja då var det den sista dagen och det skulle såklart bli skönt att komma hem.. Åkte lite tidigare in till stan där jag skulle ta tåget och där åt jag mumme glass och sedan var det hemfärd... Det var mysigt att vara hos morfar och ska ta bilen nästa år upp, men brosan..


Det går inte att vända bilden så ni får vända på huvudet.. Mums!


Ja det var allt från resan har dock andra bilder som kanske kommer upp vid senare tillfälle..
Idag var det stan med emma och det var mysigt.. Åt på subway och köpte linnen och snygge kjol till emma, jag kunde inte låta bli att köpa en kjol på rean för 150 kr på noa noa....

Imorgon blir det rea rea och sedan blir det danmark med föräldrarna, <3.. Nu ska jag gå och lägga mig då jag är sjukt trött.. Godnatt!
/MissMe

RSS 2.0