Svarta jobbiga djur

Okej jag orkar inte skriva nu vad som hände uppe i småland med morfar utan det får vänta tills ikväll..

Det som irriterar mig mest just nu är svarta små streck djur som flyger omkring och sätter sig på en, jävligt jobbigt.. De är överallt.. Och man får inte de av sig.. Ta mig här ifrån bara så de ska sluta klia..
Idag blir det staden med emma och vi ska äta på sub.. Mums!

Återkommer senare.. Hej!
/MissKillThem

Tröööt

Så då är man hemma igen och det har varit jätte mysigt, dock orkar jag inte skriva mycket så det får vänta tills imorgon..
bilder och allt..

Imorgon blir det även stan med emma, ska bli kul att träffa henne. sedan ska man bara slappa..

Natti Natii
/MissWaitAndSee

Sista dagen hemma

Okej rubriken lät lite sorlig men jag känner att det blir så varje gång jag lämnar min trygga hamn, hemma.. Mår alltid lite kontigt och det skulle inte förvåna mig om jag fick lite tårar imorgon när vi står vid perongen och ska vika hejdå.. Det är liksom så sorligt som man ser på film.. Men vad säger man borta bra men hemma bäst!

Ja då ska man packa bagaget och jag har som vanligt lite beslut ångest över vad man ska ha med sig.. Ska man ha med sig fina skor om man ska äta ute en dag? Ska man ha med sig varma kläder om det motförmodan blir regn och storm? Haha ja dessa frågor vad man ska ha med sig och inte.. Vissa saker är självklara som böcker för det slukar jag som ja vad som helst.. Körboken får också följa med och ipoden med 18 nya filmer.. Haha
Gör ett litet blogg uppehåll nu då det inte finns något internet och det kan ju vara avkoppling i sig.. Återkommer på onsdag..

Nä nu måste jag packa för vi var hemma hos några bekanta alldeles för länge och åt även glass.. Ses kanske imorgon innan jag drar till tåget... Natti
/MissHomeSweetHome


Ännu en solig dag

Vädret är sådär varmt och solen den skiner och inga moln syns på långa vägar.. Dock är det ganska vindstilla så det blir ännu varmare här och små svarta djur som kliar något otroligt fastnar på en för att det inte blåser, sjukt jobbigt...

Vaknade sjukt tidigt idag och som vanlig var det super varmt i rummet.. Håller på att tvätta kläder tills imorgon då man sticker till morfar.. Lite ångest vad man ska ha med sig då det förmodligen kommer att vara så varmt där uppe med.. Men det får bli lite bas kläder har ju bara en bag med mig.. Äter lite av gårdagens godis, alltid lika gott..

Nää nu får jag kramp på dessa djuren nu ska jag bada i poolen och förhoppningsviss så försvinner de då!
/MissGetOffMe

Mange

Okej jag håller typ på att dö av hunger har inte ätit sedan typ 2 och klockan är för mycket.. Pappa håller just nu på med att grilla som tur är och sedan blir det myse film..
Har precis kommit hem från Trelleborg där vi hoppades på syn av mange.. Först när vi kom ner så var det typ spärrat kring hela området och vi tänkte att ja då får vi väl nöja oss med att bara lyssna.. Men efter en låt så ville jag se honom, så vi gick runt området och hittade en lekplats där man kunde stå och ändå se skitbra, så där stod man i 35 min innan han slutade spela.. Han var helt sur på Trelleborg för att de inte var så aktiv publik men jag hoppade.. Men de såg mig inte.. Lägger upp några bilder på honom..

Nu ska jag ner och stressa på maten, GRRRRRR! Sedan imorgon ska det bli packing och solning, Puss! Och Godnatt!

/MissFoto






Lördag?

Asså jag har verkligen inte koll på vad för dagar det är, jag bara låter tiden passera..
Håller just nu på med att uppdatera ipoden med nya filmer inför resan till morfar och lite nya låtar.. Är även ute och solar och badar så man kan se lite fräschare ut.. Ikväll blir det Mange Smith eller vi ska stå utanför då man inte kunde köpa en dags biljett utan var tvungen att köpa två dagars för typ 500 spänn, nej tack! Så det får bli utanför..

Nu kanske man ska bort och fika på hallonodlingen igen, ingen repris tack! Eller så stannar vi bara hemma och chillar.. Imorgon blir det packing inför min tågresa på måndag, spännande hoppas bara inte att jag missar det eller som jag drömde om linda och mig att vi missade flyget.. Ischhh!

Nix pix nu ska jag ut och pressa lite mera och sedan blir det uppdatering med förhoppningsviss bra bilder på Mange, See Ya!
/MissTakeADay

 
Jag vill ha manikerade naglar.. Vill någon ge mig det?

Indiska

Okej datorn har strulat hela dagen så jag har inte haft möjlighet till att komma in på den.. Men nu är jag här..

Idag har man pluggat lite terori och sedan drog familja in till Malmö för att äta och åka skateboard.. Sjukt varmt har det varit idag med så man har ju liksom svettats hela dagen känns det som.. Ja efter vi varit och åkt så drog vi till stammis stället och åt mumme mat och sedan åt man malmös godaste glass, de påstår det men jag tycker Glassfabriken är godast.. Men de kan vara näst.. Övningskörde hem och då kom två brandbilar efter en och jag fick panik och så följde de efter mig hela tiden, sjukt jobbigt till slut svängde jag in till kanten och de sussade förbi.. Dock körde de in där vi skulle in, Maxi hahha, alla stod utanför och man hade hoppats på lite drama men det var bara ett falsktlarm..

Imorgon ska vi ut och köra igen, börjar ju närma sig och ja jag fick hem papperna igår.. Läskigt!

En annan sak som jag tänkt på, jag måtte dock vara den enda.. Är att jag längtar tills skolan börjar, få träffa vissa människor som man saknat få detta sista året att börja så att man sedan kan ta studenten och aldrig komma tillbaka.. Jag vill bara ta studenten och leva lyckligt ever after all.. Är det möjligt? Orkar inte skriva mera, ska kolla film nu..

Sov Gott!
/MissWorryToMuch

Mamma Mia

Kom hem ganska sent igår så orkade inte sätta igång datorn och skriva ett inlägg..

Ja igår var vi då och så Mamma Mia, filmen var bra men vissa kunde skitit i att sjunga och bara spelat istället.. Sorlig var den också, men det var bra musik.. Sedan åt vi vingar, mummmms.. Och satt och pratade allmänt..
Visst ja på stranden igår blev jag stucken av en geting, AJ, sjukt ont gjorde det och svullnade upp som en ballong runt stället där den stuckit.. Jävla äckel getingar..

Bilder från igår kommer här och dagen vet jag inte hur den ser ut ännu..

Puss
/MissStopIt

 
Mamma och Jag. Mamma är superduper glad.. Älskar dig överallt annat.. <3

Mostern och mormor..

Jag med väldigt vågit hår och konstig min..

Da Beach

Okej skriver ett kort inlägg då jag har lite bråttom...

Idag blir det stranden och solning, pressa pressa.. Ska nog läsa terorin där också... Sen ska man hem och göra sig vid för att se Mamma mia.. Återkommer innan bion börjar, magen kallar, FRUKOST!

/MissChange

Helsingborgs mys

Idag har mormor och jag varit i Helsingborg och gått i affärer och haft det mysigt..  Vi körde upp runt 11 och när vi kom fram var det dags för mat.. Blev något ställe som hade kött och sjukt goda pommes till.. Sedan blev det lite shopping och sedan begav vi oss till Väla, samma affärer men ändå så hittade man några saker där.. Fick väldigt fina saker och vi spelade även på Lotto och delade på den så om vi vinner så är det 50/50..
Mysig dag med avslut på Bk, puss på mormor..

och sedan när vi kom hem så hade pappa en ganska spännande historia att dela med sig av, imed att han är brandman, dock får han inte berätta allt men en sak som även kommer att stå i tidningen imorgon är att DET FINNS EN BOAORM SOM ÄR LÖS I EN BY INTE SÅ LÅNGT IFRÅN OSS, Sjukt läskigt, den kan alltså komma slingrandes hit nu på kvällen... BLäääääää.. Så nu ska man inte gå barfota i trädgården längre..

Imorgon blir det Mamma Mia med girlsen, mammamillamormor och lilla Ja... Ska äta på min favorit restaurang, Yeahhh..Hoppas även på bra väder så man kan få lite färg..

Foto från dagen, och nu ska jag se hipp hipp..
Natti
/MissDreams
 Väldigt glad mormor.. Och väldigt konstigt tagit från mig!
 
Eftermiddagsfika, alltid lika trevligt

Dagens inköp eller det jag fick av mormor..
En sjukt snygg klänning, sjukt snygg utan bh band
Ljusrosa Sjal
Brun Väska, behöver ju väskor.. HAHA
Axelbands lös bh i VIT! Yeah


Trötthet

Fy vad jag är trött.. Mår även lite konstigt, hoppas verkligen inte på något som gör att man får ligga i sängen.. 

Idag har man inte gjort något speciellt när man kom hem, var och övningskörde med mamma och sedan har man kollat på film från när de var på kolmården.. Ska kanske se filmen från egypten med, ta mig tillbaka..
Ska nog boka biljetten till morfar ikväll med ska ju åka på måndag och stannar tills onsdag.. Så det blir inget bloggande då för jag lämnar datorn hemma och spenderar tiden till att bara slappa och lyssna på tystheten.. Kanske lite panik?

Étt tillfälle att planera mina böcker och träna terori.. Nää nu ska jag ner och se en film med mamma och pappa och imorgon ska man till Helsingborg med mormor.. Ciaoo!
/MissDonald

Sunny Day

Äntligen börjar det bli bättre väder,kan ju hoppas på att det håller i sig så man kan få lite mera färg på kroppen..

Övningskörde idag med ny lärare och det gick inte så bra som jag hoppats på, måste träna mera nu.. Bokade även min uppkörning och teroriprovet, NERVÖS! och det kommer jag att vara ända tills jag har fått det i handen.. Så ut och träna bakningar och sånt skit.. Fikade sedan med ida på systar och bönor och begav sig sedan hemåt..

Det är ganska roligt och se vad det finns för olika bloggar.. Vissa är så fruktansvärt roliga och vissa väldigt speciella, men det gör ju deras blogg annorlunda istället för att bara skriva allmänt om sig själv, känner igen mig!

Nu kommer glassbilen, ända fram till dörren, SUNDBORN PUNSCH give me!

(Åhh, jag blir snart galen!)
/MissDriving

Olja, motor och ?

Ja då har man varit på den första kursen med terori för körkort och det ja gick ju bra.. Gick igenom allt med bilens lampor och de tekniska sakerna så nu kan jag förhoppningsviss hjälpa en bil med startkablar om det problemet dycker upp..
Nästa gång tyckte han inte det var lönt för mig att komma så jag sticker till morfar på måndag i stället.. Imorgon ska man köra och sedan blir det fika med Ida, <3...

I trelleborg idag blev det ett linne, var i behov och sedan ska man kanske få en skinnjacka ikväll av milla.. Sjukt snygg..  Nä nu ska jag se vad de andra gör och kanske gå en runda med mamma och sedan blir det tv tv..

Bye
/MissHandy

Körkorts pluggande

Ja då har man 11 veckor på sig att plugga in terorin och få körningen att bli perfekt.. Läste 100 sidor igår när jag skulle sova och ska försöka läsa hela boken tills ikväll då jag ska på terorikurs.. Yeah! Körkortet here i come!

Nu ska man övningsköra ner till Höllviken och sedan ska man hem igen och läsa, kanske gå en runda med mamma..
Får se får se..
Senare!
/MissOktober


Säg vad du vill!

Det är ganska sjukt egentligen att man inte får skriva vad man vill utan att bli kallad olika saker eller att bli hotad.. Visst har vi rätten till det här i Sverige men det är många som inte tycker att man får det trots lagen.. Jag kan störa mig på det när man pratar med kompisar om olika saker och det är nästan tabu på vissa saker, de håller för det mesta med mig eller jag dem men ändå, det är ju sjukt.. Man behöver dock inte säga saker så det sårar de som inte är innblandade eller har med saken att göra men de som förtjänar det..
Vill skriva om viktiga saker som ingen annan gör men man vågar ju inte då man är rädd för att gå ensam om kvällarna eller att folk ska tro man är helt rubbad fast jag tror de flesta skulle hållt med..

Ja nu kanske ni undrar varför jag skrev detta men jag kände för att skriva något istället för bara om min vardag, kan ju bli lite långtråkigt i längden.. Ska nog ha lite teman varje vecka, åsiktens dag.! Hahha ja jag vet det låter lite konstig men jag vill göra något som står ut från mängden och få någon ändring på vissa saker här i Världen,..

Nog om det, I wanna be A Tiger! (Skulle bli en giraff egentligen men det var ingen bra bild)
 
Mamma Fotograf!

Back to my life!

Har gjort upp planer inför sommaren nu, eller det som är kvar.. Nu i veckan blir det körkortspluggande och körande, se Mamma Mia och kanske se Mange Smitch.. Yeahha sen ska jag boka biljetter till morfars stuga nästa vecka..
Ciao!
/MissSPEAKUP!

Happines

Okej jag känner mig lite stolt då jag har ungefär 5-6 läsare per dag.. En dag hade jag 11.. Yeahhh..
Ja jag vet det låter lite men för mig är det kul att någon verkligen läser detta och ja förhoppningsviss tycker att den är bra.. Nu är bara frågan hur man ska få flera att läsa min blogg? Några tips?

Ska fira min mormor som har namnsdag nu, strange?!?! Men men man får ju en kaka, ciao!
/MissReadMe

Söndagsmorgon

Jag har kommit in i fel rytm och somnar typ 2 varje natt.. Nu är ju brodern hemma så då får jag ingen sovmorgon.. Sjukt Jobbigt!

Ska strax lägga in bilderna som familjen tagit i Immlen och kolmården, en sjukt rolig bild på en giraff.. Kanske lägge upp någon här, får se..
Annars idag ska det nog inte hända så mycket sola om vädret spricker upp lite mera, eller skriva mitt reportage om Egypten..Måste ringa dem också en dag och höra angående mitt mail.. Sen måste jag komma på ett sätt att tjäna lite pengar, till la stockholm... Humnnn ?

Back to bed, Aooo!
/MissKredit 

All Done

NU HAR MAN BOKAT BILJETTERNA TILL STOCKHOLM, YEAHHH...
Så nu åker Linda och jag till Stockholm och vi ska ha överballt.. 
Det firar vi med en bild på puddingarna..

 
Dock gammal men va fan?


Ville bara skriva det och mina älskade päron är hemma och det är såå skönt.. Älskar er <3

Ja då ska man umgås med föräldrarna och har nyss sett Se upp för dårarna, sjukt bra!

NattiNatti
/MissGiveMeMoney

Pink Coffee

Yeahhh jag köpte den rosa termosen, egentligen är det en bra inventering då jag skiter i att köpa kaffe på espresso house istället så gör jag det hemma och tar med mig.. Smart!



Ett hjärta till HM som börjat göra skor i 41, de hade inte det innan.. Så <3

Mysig dag med mormor idag, fikade på ett cafe i Trelleborg och det var mums..

 Söta mormor..

Snart kommer mina päron, Jipppppyy.. Och nya gäster, ahhaha poppis..

Fy jag var inne i spaet precis och när jag skulle gå ut så öste det ner så jag och felix sprang allt vad vi pallade och stängde in oss här, nu hör jag nog lite åkska med, ehhh ja.. Mycket!

Nu ska jag ta och läsa min bok och käka lite godis.. Later!
/MissWeetHair

Nails are Pink

Ja då drar man till Trelleborg med mormor, ska käka.. Fast vet inte vad.. Kanske gå lite i affärer och FÖNSTER shoppa inte shoppa... Måste spara pengar till Stockholm, ska boka biljetter ikväll..

Ciaoooo!
/MissPinky

för det är jag värd..

Vaknade imorse av att min lille kusin kom och ville nanna hos mig, kl 08.00.. Snacka om jag var tröött.. Jag och min moster såg en film som inte slutade fråns kl 1.00 och sedan läste jag nog till 2 ungefär.. Men jag somnade och det var det bästa..
Åt frukost och spelade lite spel med den andra kusinen, sitter just nu hemma och väntar på att kunderna ska checka ut så jag kan lägga mig och vila en stund, mabye movie? Äsch får se..
Idag kommer mina päron hem och jag ska göra pannacotta till dem, mumma.. Saknat dem men det har ändå varit skönt att vara själv lite med Linda..  Tack för du sov hos mig och höll mig sällskap, det var mysigt.. <3
Ja vad ska man då göra en tråkig lördag med fettigt hår?
Jo jag ska efter de har gått gå in i duschen, ta det superduper lungt och sedan lägga mig och läsa.. Sen kanske man ska ner till Trelleborg med mormor och äta, kanske köpa min rosa termos..

Återkommer senare, Auf Widersen!
/MissHostess

Closed

Gästerna har kommit och jag har välkomnat dem, är sjukligt trött.. Mina ögon trillar fan snart ihopa.. SOVA!

Sitter och ringer till mina päron, saknar dem.. De ville inte svara.. Ska snart packa vad jag ska ha med mig hem till mostern och vid 8 sätta in pizzan i ugnen.. Gästerna ska checka ut imorgon vid 10 så det blir tidigt tidigt för mig imorgon.. Bläää men det kallas service..

Sängen väntar med en bra bok, mjauuu och kanske ska man somna, Näää vaken.. Pöss!
/MissGiveMeSomethingNew!

Lashes

Linda har åkt och det känns lite sorligt att vara hemma själv igen.. Snyft.. Ikväll kommer det nya gäster och jag ska vara värdinna, hihi..
Har fått hem min moped idag också så nu kan jag börja andas igen..
Bakat rulltårta idag och ikväll ska jag göra hemmagjord pizza.. Ska ju till mostern ikväll och det ska bli mysigt, får se om jag ska sova där eller om jag vågar sova ensam, spoooky..
Lägger upp lite bilder från veckan som gått, både mina bilder och Lindas på Maooo..

Ses kanske senare, pooos
/MissReading

Mumme maten vi åt igår... VÄRLDENS GODASTE!

Linda och jag! Med mormor i bakgrunden..

Jag Jag Jag

Mummekräm som faster gjort...

Sjukt coola bilder Linda tog..




Hot Chocolate

Åhhh jag kommer snart att förlora min röst låter det som, sjukt jobbigt att vara helt hes.. Fick gå upp lite tidigare idag då jag skulle få nycklen av gästerna och sedan gå ut där och fixa lite grejor.. Trööött.. För en gångs skull har det inte varit övervarmt.. Igår fick jag inte läst mina älsklingar så jag har och göra i kväll eller senare.. Min moped kommer även hem idag så jag kan släppa den oron.. Och så ska jag hem till min moster ikväll och kanske sova där får se..

Nu har linda vaknat och jag känner starkt för en kopp choklad idag igen.. Eller kanske kaffe? Eller cigg från vår fotosession igår? Linda har ju ett helt packet.. Not!
Bilder från igår kommer även nedan här.. 60-tals bilder eller vad man kan kalla dem, sedan kanske lite från da mirror..

Nu ska vi äta frukost eller jag vet inte hur länge Linda varit uppe, så Bye!
/MissBissy








Nightmare

Okej linda kollar just nu på sitt favorit program, gordon något.. Och nu gråter hon för att någon ligger på sjukhus...

Idag har vi varit i Höllviken och käkat och sedan drog vi hem och jag lekte modell.. Sjukt coola bilder kommer imorgon..

Nu ska vi se Bad Boys och sedan ska jag sova, ska upp tidigt imorgon.. Lovar skriva lååångt inlägg då med veckans roligheter..
Ska vattna växthuset nu, Ciaoo!

/Miss60-tal

Bag in da Box

Hehhe, detta är Lindas och min nya låt, var är boxen? Där är boxen! hahha sjukt rolig..

Idag ska man försöka få hem mopeden som står hos någon, vill ha hem den så jag kan slappna av.. Och så ska vi ner och handla lite med mormor och sedan hem och fota och sminka, yeahhh äntligen.. Sedan blir det nog film mat och efterätt, nu ska det bli av, hehe..

Nä nu ska jag duscha återkommer senare med bilder från Linda Olsson proffsfotografen..
/MissModell

Kvällsparty

Nu ska man dra hem till Emma och där är Kajsa så Linda och jag ska dit nu, spela singstar och buzz...

Idag har det bara varit strul, med min jävla moped.. Pallar inte.. Så jag ska hämta den imorgon på något ställe där jag fick ställa den, nä nu börjar de gamla bli otåliga.. Puss

/MissBlack

Godmorrrn

Just nu sitter man och väntar på att Linda ska vakna, vill inte väcka henne för jag tycker hon förtjänar att sova länge.. Eller tills hon vaknar iallafall..
Igår så käkade vi köttbit med kroketter , vitlöksbröd och det var egentligen meningen att vi skulle äta efterätt med men det blev inte så.. Vi såg Alvin och gänget och pratade och sedan drog vi oss to da bed.. Linda sover på min lillebrors rum så hon inte störs av mina konstiga vanor på natten, hehe..

Idag ska vi nog åka en runda till hallonodlingen och sedan måste jag köpa mina tidningar och juice så det blir kanske en runda till någon affär med.. Får se, nä jag är väldigt ledsen Linda men jag måste kisa, och Felix  med så jag måste gå i trappan, han steppar..

Update Later
/MissHowToDo?

She´s Here

Okej hon har anlänt och hon lever..  Så nu börjar ett nästan helveckes linda och estelle vecka och det ska bli FUNNY!
Så nu ska vi bara chilla och planera..
Ciao
/MissRockAway

Panik

Uschh jag vill att Linda ska ringa mig nu, hon ringde mig innan och sa att hon var på sjukhuset.. Trodde det var något med knäet och så var det att de hade krockat med övningskörningsbilen.. Hoppas verkligen att det inte var något allvarligt, så just nu sitter jag bara och väntar på att hon ska ringa.. RING! Om det är något allvarligt så tar jag bussen in direkt, men hon bara skrattade i telefonen så förhoppningsviss är det inget allvarligt.. Hon får vila ikväll...

/MissCALLME!

Krönika

Yngre, nej tack! Äldre, nej tack

 2007-10-22


Bild: Estelle

Du är tretton år gammal och står framför spegeln och tänker "Om jag bara varit lite äldre".
Trettio år senare står du framför spegeln igen och tänker "Om jag bara inte hade de där rynkorna".


Människor strävar efter att vara yngre men även för att bli äldre. Äldre har roligare, äldre får göra mer och äldre har rynkor. Men det tänker man inte på då utan man längtar bara efter att åren ska gå, och gärna snabbt.

Kläderna ska få en att se äldre ut och man kan absolut inte ha eller bära något som får en att se ut som en barnunge. För det värsta som kan hända är ju att någon tror man är yngre än vad man egentligen är.

Men man längtar också efter att bli äldre och myndig så att man kan göra nästan precis vad man vill och känner för. Sen går åren snabbare än man kan tänka sig och där står man. Begäran efter att få se yngre ut kommer. Antirynkkrämen dominerar i badrumsskåpet och vissa funderar även på en drastisk förändring med hjälp av botox eller liknande.

Tiden som varit tänker man tillbaka på, då ens hud var lika slätt som tjejernas på reklamen i tv, då man såg och kände sig ung. Och istället för att "njuta" av att man förhoppningsvis har haft ett lärosamt och roligt liv så överväger man att köpa produkten som skulle få en att se yngre ut. Men hjälper det verkligen en inombords kanske utseendemässigt men när man väl fått bort en rynka så vill man få bort alla. Och sen fortsätter ens begär bara att växa.

Varför längtar man alltid efter något man inte har? Eller något man haft men inte längre har?
Varför inte bara leva i nuet och vara glad över det man har?
Jag säger inte att jag lever så men när man tänker efter så skulle man nog må lite bättre av det istället för att stressa igenom livet, för sen kanske man ligger där i graven och det enda man gjort av sitt liv är att önska och önska. Så ett råd inte bara till er utan även till mig själv är att stanna upp och se hur du verkligen har det och är det verkligen så hemskt? Eller är det så att du har det ganska bra och att allt bara är ett massa prat och skvaller om hur man ska se ut?
Pausa och se dig omkring. Carpe diem - Fånga dagen.


En krönika jag har skrivit som jag sedan fick publicerad, älskar detta!

/MissMakeMeFamous

Cleaning

Ja då var handskarna på och damsugaren igång.. Nu jävlar ska det städas.. Börjar med nedervåningen och sedan jobbar mig uppåt, ska göra detta på lördag igen, pust.. Ser det som ett träningspass och ja då går det väl förhoppningsviss bättre..
Vet inte riktigt när Linda ankommer idag men det blir kanske vid 3-4 tiden berors på bussarna med.. Sjukt Kul!

Mamma och c:o har åkt och varje gång så tycker jag det är lite sorligt, mina blodsband.. Nu låter jag som en sådan värsta ja jag vet inte men jag spenderar så mycket tid med dem så det blir sådan konstig känsla när de inte är här.. Men jag måste medge att det ska bli skönt att slippa bli väckt varje morgon av familjen på ens sommarlov, förhoppningsviss så springer Linda inte omkring och sjunger halv 8 på mornarna..

Ikväll blir det mumme mat och vi ska fira, boka biljetter till Stockholm och bara va.. Skriver senare och förhoppningsviss har jag fått Linda att göra en sak som jag planerat, planeemänniska! heheheh
Nä nu måste jag ta tag i detta med städningen och sedan ska jag ta en lååång dusch, Pouss!



/MissCleaning

Done

Så maten handlad och jag har pratat med Linda..  Hon dyker upp imorgon efter hon kört med körskolan och sedan ska jag hämta henne med mopeden.. Och hon stannar ända tills fredag och då kanske ska vi se bio i Höllviken.. Bra avslut..

Jag har köpt en rosa kylbag som jag har kollat på i typ 5 veckor och mamma och de behövde ändå en så då fick jag den efter att de har kommit hem, nu börjar Extrem Homemakeover.. Bye
/MissIceCream

Last Day

Åhh gud vad jag är trötter, vet egentligen inte varför men ja så  kan det vara ibland..
Imorgon åker päronen och en liten Linda ska flytta in, mysemys... Har planerat maten nu och ska handla ikväll..
Har varit i Trelleborg idag med mamma och pappa och sedan åt vi lunch på A9, blev dock besviken då de hade ändrat menyn på den efterlängtade cheseburgare, snyft..
Ja jag köpte eller inte köpte utan fick ett par björnborg på rea och så köpte jag en lite present till den nya inneboenden som kommer imorgon.. Tyvärr gumman ser det ut att inte bli någon bio på fredag då vi ska ha nya kunder, bissy bissy.. Och jag är som sagt hemma själver.. men de andra ska ju vara här..

Ja det var det jag skulle säga och skriver nog senare när vi kommit hem från shoppningen på Maxi, yeahhh.. Mumme mat! Hittade en sjuk cool termos på Åhlens, en sådan liten som jag ska köpa som man sedan kan ha med sig på bussen när man börjar skolan igen.. Liksom istället för espresso House utjatande kaffe, och vet ni vad.. Den var ROSA! heheh ska ska ha..

Ringer dig ikväll Linda, Ses senare Ciao
/MissFettyHair


Spets

Ja då var det kväller och jag ska se NCIS om jag kan få ögonen ifrån datorn en stund..  Lite svårt..
Har fått hem ganska många nya låtar och loving them.. Har även planerat veckans mat och det ska bli mumme mumme mat på tisdag som en liten "invigning" hahha, ja senare ska vi se Morgan Pålsson och kanske någon efterätt..

Imorgon blir det städning och handling..

Nä nu är det spännande på tv, Bye! Och godnatt!
/MissIWantYouNOW

Song

Go make your next choice be your best choice
( ganska bra talesätt..)
/MissSing

Hallondag


Hallon Hallon i massor..


Idag drog mamma och jag till Bodarp och var där vid typ halv 1 och då var det guidad tur runt om i hallonodlingen, faktiskt ganska intressant.. Fick kolla kräftor och smaka hallon..
Sedan drog vi oss tillbaka till cafeet och åt hallonmuffins och hallonpaj med kaffe.. Det var sådär gott då jag mådde lite illa efter alla hallon.. Mamma satt och pratade massa ideer hon fått medans vi var där och man kan ju undra var jag fått mitt ifrån då.. Sedan köpte vi lite mera hallon och saft.. Körde hemåt och åt lunch..
Ska snart sätta mig och planera inför veckan och eventuellt städa för man vill ju ha fint när man ska ha gäster här..

Lite bilder från dagens händelse nedan!


Sjukt mysigt var där nere vid dammen..



Hallonpaj och Hallonmuffins



Och så klart en ego-bild på mig
/MissStar

Drömmar

Jag drömmer väldigt konstiga drömmar ibland.. Oftast är det att jag blir jagad och vaknar med att de hittar mig, sjukt läskigt.. Eller så drömmer jag fortsättningsdrömmar som återkommer dag efter dag.. Eller de dära härliga drömmarna som man bara inte vill vakna upp ur, please be real! Och sen är de dom där jag drömmer om att jag bara går gymnasiet en tid för att sedan gå tillbaka till högstadiet och min gamla klass, dock vill jag inte detta så det blir lite panik liksom..
Konstigt att man drömmer saker som man inte alls fattar varför de ens existerar.. heheh ajja men nog om det..

Idag är det hallon dag och vi ska ut på ett fällt och sitta där och mysa med lite fika och kolla hallon.. Ska sedan planera vad man ska äta i veckan då föräldrarna ska bort och Linda ska flytta in.. Sen kväller så ska jag fan ta mig se Morgan Pålsson då jag inte fått sett den ännu, sjukt sugen..

Ja nu känner jag att jag måste borsta tänderna så det blir badrummet nästa, ha en mysig söndag!
/MissMe

Brännbolls Tävlande

Ja då var man hemma från att ha spelat brännboll och ätit gott hemma hos Ida..
Det regnade lite då och då men som tur var så hade jag ju med mig mitt superparaply och Ida snodde det direkt.. Efter ett tag satt vi båda under den.. Vi spelade brännboll en stund sen var det dags för mat och ja min mat blev ju inte så himla lyckade men jag åt mig mätt på brie ost och kex istället, vilket var mycket gott..
Supermysig kväll med mycket minnen och skratt.. Idas pojkvän satt bara och virrade på huvudet då vi pratade om gammal kärlek.. Glada minnen <3 Missing! Tack för en mysig kväll, gumman! Älskar dig <3

Sedan blev det för mörkt och jag bestämde mig för att cykla hem och det var ruggigt kallt att cykla.. Men nu ska jag lägga mig och kanske se en film eller läsa lite bok, Natti Natii.. (Bilder kommer nedan)
/MissWhereAreYou

 
Jag ville ha på mig detta, men när man ska springa så är det ingen bra ide.. Dock blev det kjol..



Ida när hon hade snott mitt paraply..

In da Shower

Okej det blev inget vikingabyn då jag känner att tiden är knapp, jag ska duscha, göra mig vid, laga picknick mat och så skulle jag vilja komma lite tidigare så jag kan hälsa på Ida lite innan alla kommer..
Så med nymålade naglar skriver jag nu detta inlägget och funderar på vad jag ska dressa mig i.. Kanske klänning eller hög kjol med linne, hummm, asch jag får tänka på det.. måste ha två par skor då vi ska spela brännboll och ja ni vet hur jag är..
Nä nu väntar duschen och jag ska göra allgone, heheh
Ha en trevlig lördagkväll,bilder kommer nog senare..


Ciao
/MissMeandMyDarling

Morgon Stör

Skulle egentligen in till stan idag me Linda och se det Glamour grejset, dock blev det inget då både Linda och jag var ganska trötta och inte så pigga på det.. Men det gör inte så mycket FÖR I AUGUSTI DRAR VI UPP TILL STOCKHOLM, YEAHHHH.. Sjukt kul.. Vi ska ha det så kul och mysigt.. <3

Min lillebror och min kusin har sovit över här idag och ja de vaknade vid 9 och jag ville ju sova, men det blev inte så mycket med det men men jag är van, får sova ut nästa vecka..

Så idag blir det kanske att jag försöker få med mamma på det eller så är jag bara hemma eller med ner på vikingabyn..
Ikväll är det brännboll och grillning hemma hos Ida <3, long time ago.. Så det ska också bli kul.. Ska packa picnick bagen och cykla dit vid 3, om jag får lov att komma tidigare då jag velat prata lite grann innan, myyyse..

Nä nu kurrarr min mage så jag håller på att döööööö, FRUKOST!
/MissBED

Hemmakväll

Fredag, Fredag och så är det helg.. Dock är varje dag helg men ändå, alla är hemma..
Pappa gick på semester idag så det blev hämtemat idag, skulle egentligen få den berömda chessburgaren på A9 men de hade 45 min väntetid så det fick bli kebabtallrik istället, inte så god som den i höllviken men den gick ner..
Övningskörde och gjorde den perfekta parkeringen på Maxi, Stolt! dock gick det sämre med backningen och pakering, måste träna på det.. Har bestämt med emma nu att vi ska gå på Terori lektioner så man lär sig det.. Börjar känna paniken!

Kusinerna och de andra är här och som vanligt är det ganska mycket liv då så jag håller mig på mitt rum.. Har köpt en godispåse och hyrt morgan Pålsson, hoppas på att den är bra! Nu kommer min moster och jag ska visa lite grejor på datorn.. Så kanske skriver lite senare.. Puss
/MissShutUp

Fredag

Ska strax ut och göra vid i lägenheten då det ska hyras ut imorgon och vi måste göra lite små saker och sånt.. Skriver inte så mycket utan återkommer i kväll istället med lite uppdatering inför helgen..

"Du är stark gumman, mycket stark! <3"
/MissIAdoreYou

Lyxförpacking

Åhh, jag vill ha en rosa, cab cadillac att köra omkring med.. Fatta så coolt det hade varit har ju hittade den och allt, det enda som saknas är pengar men de trycker man ju varje dag, men JAG VILL HA DEN!
Var sjukt snygga bilar där men ingen som den jag sett på blocket.. Och där var ferraris eller hur man böjer det, så stolta de var när de gasade på och körde runt.. Snygge!

Kolla in mig vid en snygging.. !


Lite nya sommarplaner, ska nog upp till morfar i hans stuga om typ 2 veckor där är totalt öde, bara tv liksom.. Svårt!
Nu ska jag spendera lite tid vid min älskling, TV!
/MissConscience

Pink Lady

Snart får de fan lägga in mig, kan fan knappt gå in i en affär utan att köpa något..
Blev Trelleborg idag och vi åt lunch och lämnade tillbaka lite plagg och så klart hittade jag nya.. Jo nytt är då en sjal på Mq, en ny plånbok (på rea) underkläder vita trosor och bh och en kjol från Lindex..
Lämnade tillbaka trosor och bh som jag köpte för 40 miuter sedan, hon i kassan bara "nää jag tror inte du har hunnit byta om till trosorna på 40 min!" heheh, najjj.. Lånade även 8 böcker, läsfanat!

Köpen! (utom underkläderna)


Och vet ni vem som var på Valen idag, jo Nordmann, sjukt bra han sjunger.. Kolla in bilderna!




Beklagar bilderna, dålig kamera!

Så nu ska jag dressa om till het 60-tals look, ska ju kolla gamla bilar..
Bilder kommer senare, Pöööös!
/MissShopaholic

Dreams

Kl 02.00 inatt fick jag snilleblixtar och gick upp för att skriva upp namnen på böckerna som jag vill skriva, Ingen Jävla Alcohol, Rosa Bruden och Hallo Sverige.. Mera detaljer ger jag inte men de som känner mig kan nog lista ut vad de handlar om, lite iallafall.. Har skrivit ner lite detaljer som jag ska försöka att full följa, har alltid drömt om att skriva en eller flera böcker..
Idag ska man nog ner till Trelleborg och byta kläderna, sista dagen idag, sen ska mamma, melvin och jag äta lunch där nere och kanske något mera har inte bestämmt... Ikväll blir det att kolla gamla bilar med morfar, mamma och pappa.. Ska fan hitta min "Pink Lady" där, nä nu väntar djuren på lite mat så jag ska ge dom det...

Ses Senare
/MissWriter

Timpan Limpan

Idag har dagens kvällsaktivitet gått åt till att passa den lilla hulliganen, Timpan.. Det var lättare än vad jag trodde det skulle bli men han trillade stup i kvarten och ville bara vara i lekstugan som där var typ 100 grader i... Men mysigt har vi haft det och vi ( eller jag ) passade på att posa med han och utan han i solnedgången..

Pratade med Linda idag och hon ska spendera tis-tors hos mig nästa vecka, kanske fredagen om hon vill, har inte vågat frågat... Fegis, hon kommer säkert att läsa det här så va fan.. Men vi kan se gummsen, snällt att du vill spendera de dagarna med mig.. Fredagen kommer vi kanske att avsluta med bio och mys på stan.. <3
Pratade även med mormor och vi kanske ska ta en tripp till Oslo med båt, sjukt mysigt men var just inne och kollade priserna och ack så dyrt, ska ju kanske till Stockholm med och då vill man ju kunna shoppa lite gran..

Vårt pirates maraton tar slut ikväll då jag tvingat mina föräldrar att vara uppe och se alla filmerna, har cirka 2 timmar på den sista så vi får se om de pallar..
Förresten är min hund en kåt bock han vill göra det med våra katter.. Sjuk e han!
Och min dator fick flipp när jag satte igång den, stod något skit.. Men jag har antivirusprogram så det är ju chill..

Ja nu ska jag äta upp min youghurt och stänga öronen, får väl snart förbud att sitta vid datorn fast jag själv inte tycker att jag gör det så mycket, palla liksom min lillebror sitter vid tv hela tiden så vad är skillnaden? Pallar inte !

Collage på timpan och laaaaliiieee, och min hunds nya kärlek.. HAHA!



/MissYouAreMySweetheart

Up and Down

Konstigt väder idag, först var det helt mulet sedan var det blåsigt och nu är det skit varmt..
Passade den lille imorse och ikväll ska man passa en ännu mindre, kusinen..
Har fått bokningar på spaet så det blir städning= pengar för min del.. Förhoppningsviss lite mera då jag faktiskt måste vara hemma under dessa dagar, ajja inte såå jobbigt..
Återkommer senare med hur mycket den lille har fördärvat, Ciao!
/MissMoney

Morgon

Ja då ska man passa melvin nu en stund, för mammsen är på anställningsintervju.. Fick gå upp kl 09.30 och så glömde mamma min påse som jag skulle byta med kläder, awww.. Måste lämna dem senast imorgon annars får jag inte lämna tillbaka dem..

Håller på att planera nästa vecka då mamma och resten ska vara borta, och jag ska stanna hemma.. Så det blir att Linda ska sova över två nätter, en hos milla eller kanske två eller en hos Lotta.. Får se hur det blir.. Kanske leka med Ida en dag med.. Ska planera maten med..

Nä nu kallar den lille och vi ska se kalle och chokladfabriken.. HejHej
/MissPhone

Cold Case

Kort text innan cold case börjar som det gör om typ 1 min, har läst mina tidingar men har sparat en till kvällen.. Korsordet är fan en av de bästa sakerna i VR, men ja natti natti..

Pappa hade även en lektion idag i motion, tjata tjata.. Nu börjar det!



Bye
/MissPang!










Snabbis

Har fått hem nya VR och Glamour, så nu har jag att göra..
Nä nu ska jag begrava mig i min säng, stänga öronen och bara läsa.. Nämligen så är kusinerna här och de håller på med sina jävla trollstavar, expidianus.. PALLA!

Ja see ya later aligator..
/MissQuiet

I hate this days

Okej då var det en sådan dag idag igen, pallar fan inte med det.. Har varit med om det sedan man föddes typ..
Sjukt jobbigt..

Idag ska man lämna tillbaka två plagg som var för dyra för min budget, så back to store med dem.. Behåller en klännning, sån man kan ha både på stranden och på lite finare ställen..
Ja men då ska man dra ner till Trelleborg för hoppningsviss, kommer bild på klänningen below..



Buuuyyye
/MissNotPerfekt

REA

Nu har jag och läsa, 4 böcker, kanske lite recentioner på böcker i ett annat inlägg.. Hahahhahahhaahhahahahha måste bara tillägga detta nu när det händer, min pappa är brandman och han fick nyss larm, måste snabbt iväg och då hör jag hur bilen kör iväg och sedan TUUUUUUUT TUUUUUUT TUUUUUUT och så hör jag en bil komma in på gården igen... Och pappa kommer inspringande och skriker, "Där är ju ingen bensin i bilen" letar efter bilnycklarna till den andra bilen, kör, 5 sekunder senare TUUUUUUUT TUUUUUT TUUUUT, kommer in igen "Där är heller ingen bensin" , tar då den senaste bilen och kör iväg, hahahhahahha snacka om familjen Tajkon..

Ajja detta är en vanlig dag i vår familj. Men idag så har vi byggt en trappa, varit ute och min faster har varit här i ungfär 5 timmar när hon skulle vara här tills imorgon, OMG! Mamma o jag övningskörde ner till Trellehulla och vi gick på mq´s rea, biiiggg mistake.. Handlade två klänningar och en kjol, för 900 kr.. Fynd men ändå dyrt...
Nää nu är det extreme homemakevoer som gäller, och sedan något annat, Ciao!
/MissSkogsbär

Måndags morgon

Sovit lääänge idag.. Men skönt var det och nu ska man ut och måla huset, bygga en trappa och förhoppningsviss ner och låna lite böcker då jag har ingen på lager...

Har fått mail från en av praktikplatserna och de vill att jag ska komma på intervju.. Yeahh! Har även fått tips om en jävligt rolig sida där man kan göra om sig totalt, http://www.taaz.com/ , SJUKT BALLT! Kolla bara in mina andra stilar på håret plus att jag tog bilden när jag presic gått upp så alltså var jag osminkad och allmänt tröööt...

 
Vilken är min stil? Hahaha!

Ses senare,
/MissColour

Night

Har presic ätit en Pizza med de gamla.. Övningskörde ner och fick beröm av Farmor, jag var en gudinna! heheh

Kvällen till ära ska jag göra, nja inget.. Ska försöka få päronen att se färdigt pirates innan de somnar, omöjligt..
Ja det är det jag ska göra, Natti ( By the way, jag har 11 besökare idag, Yeahhhh) STOLT!

/MissBrown


Linda & Estelle



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3KÄRLEK<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
/MissIKNOWWWWYOUU LÖÖÖÖVEEMEEE

Mumme Mat



Detta var maten igår.. Sjukt gott var bara tvungen att lägga upp denna bilden, som beskriver ja hur det såg ut..
Speciellt brödet, eller hur Linda?
Mums!!
/MissWHAT?

En dag

Hummnhu, jag är helt seg idag.. Vaknade typ vid 11 och som vanligt var jag var som en bastu.. Puhhh..
Ska inte skriva så långt då inget intressant har hänt inatt, hehe.. Idag är det bara chillidill som gäller, kanske se lite film för ovanlighetens skull, maybe maybe..

Nä nu ska jag kolla in andra saker, Pösss
/MissWhatTheFuck


Natti Natti

Idag har Linda och jag umgåtts, blev Höllviken med bad, god mat och mycket snack.. Tack för en mysig kväll gumman <3 och jag tycker om dig för den du är Nu... Och det kommer jag alltid göra..

Nu ska jag nanna kudden då jag är en anningens trött och ja, trött.. Föresten ska nog Linda och jag till Stockholm då det är The Voice i kungsträdgården, Yeahh...
Natti Natti

/MissDontCare

Duktiga Estelle

Okej jag känner mig sjukt duktig nu, vaknade kl 10 och åt frukost.. Sen tro det eller ej men så gick mamma och jag ut och gick en lång runda, fatta värmen är helt jävla slut just nu.. HOT
Nu ska jag göra vid mig för jag ska umgås med Linda idag och ja vi får se vad vi hittar på, kanske lura ner henne till Höllviken, ajja vi får se senare.. Ciaoo

/MissIamOnTheWay

Fredags mys

Det blev så här, jag är hemma och ska snart se filmer och äta mums.. Pita till mat och sedan chokladpudding, marabou digestiv till godis.. Mums..
Filmerna jag ska se är Closer, The heartbreak kid, Godd luck chuck och kanske om jag hinner med Air force one..
Nu börjar min mysiga fredag kväll, ciaoo trevlig kväll
/MissIWantYouLikeNow!

Dilemma

Yeahh, min msn är tillbaka.. Men jag bytar mail så alla vet, pallar inte ha min gamla barnsliga..
Ska bara föra över alla på den nya, vilket kommer att ta tid, men jag har allt tid i världen så va fan..

Dagens dilemma är om jag ska följa med mina päron till någon bekant och sedan åka hem igen för att ha myskväll, eller ska jag stanna hemma från början och ha myskväll hela kvällen.. hmmm, svårt svårt..
Vill se lite filmer som jag fått tillbaka och så vill jag äta pita, eller grillat och efterätt chokladpudding..

Nä nu ska jag göra mig frädig för något av det, Bye
/MissIamHereForYou

Shower

Asså jag somnade inte förren 4 igår och det var skitjobbigt, låg och vred oc vände mig hela tiden.. Fast jag läste ut en hel bok som jag började med runt 1 och var färdig kl 3.. hahha sjuk..
Imorse var det först frukost och sedan var jag bara tvungen att gå in och dusha kände mig jätte ofräsh.. Men nu är det gjort och man känner sig normal igen..

Dagens aktiviteter blir nog inte så många då vi inte skulle se narina då melvin inte fattar när det inte är svensk text, så det blir väl kanske en runda ner till Trelleborg, sedan ska jag gå ut och gå... Jävlar ta mig..
Nu måste jag kolla min mail, ses senare..

/MissFresh

Dress Up



Ett par av de nya byxorna plus mina skor jag fick av pappa..
/MissDontKnow

Bok

Ja dagen har gått åt till att göra typ ingenting, har läst ut en extremt bra bok som jag lånade i förrgår, slukar böcker.. En shopaholic får en syster, asså de är sååå bra, dem är lika bra som gossip girl..

Så det har dagen gått åt till och även solning.. Jo vi var och handlade grönsaker mamma och ja och då hämtade vi även ett paket från H&M med två sjukt snygga byxor.. Perfekta till mina skor jag fick av pappa..

Nu är det mat som gäller, och sedan motion..
( Ja, linda vi kan gärna vara i helgen)
/MissWin


Torsdag 03-07-08

Ja då var det torsdag och det känns som dagarna bara rullar på utan att man hinner göra något, men det är ganska skönt att bara ta en dag i taget och ja bara vara...
Underbart väder idag igen och det betyder att man blir på sånt bra humör.. Somnade igår typ vid 11 och glömde att rulla ner och ja vaknade med solen i ögonen men det var ganska skönt det med...
Sitter just nu och dricker cappucion som pappa har gjort till mig, dricker det nästan varje morgon nu..
Dagens händelser ja jag vet faktiskt inte, men en sak är jag säker på, och det är att jag ska slänga mig i poolen..

Sisten i är en badkruka, Yiiie

/Misssss


Sunny day

Nixpix, det blev ingen picknick idag utan det blev istället stranden med mamma, ida och mosterns familj.. Det var najs men vid 3 så började det bli lite för kallt för att stanna kvar och det blåste lite mycket, ändå var vi inte hemma förrens typ 10 över 5.. Handlade hallon, ska nog göra en paj ikväll, mums..
Ska även äta hemmagjord planka med vitlöksbröd, övermums..
Nu ska jag ner och göra det för man är ju ensam, ses kanske senare!
/MissPiture

Godmorgon

För en gångs skull har jag sovit sjukt bra, ingen väckte mig och det var inga mardrömmar...
Skriver bara kort för ska ner och äta frukost nu och sedan kanske baka något till Idas och min picknik idag, <3...

Ciaooo
/MissBed

Paus

Back in da computer, eller vad man kan säga, har varit ute och övningskört.. Inget tjat denna gången och jag klarade att parkera utmärkt.. GE MIG MITT KÖRKORT NU! Och gärna en bil med..
Som sagt så har jag målat hos min moster idag och efter 20 minuter tog mitt batteri i Ipoden slut, yeahh, så det blev fågelkvitter och pensledrag för min hörsel.. Jobbade i tre timmar och sedan skulle jag äta lunch och gav även upp då, har fått klargörelse från mostern att jag kan dela upp det och ta det succesivt.. Guttans!

Sitter just nu och kollar om där finns några mysiga och goda recept som jag ska göra tills imorgon då Ida och jag (har jag bestämt) ska på picknik eller möjligtviss till Höllviken.. Får se vad hon säger, är så sugen på att bara sitta i gräset och prata massa skit.. saknat min lilla Ida<3, väntar även på att hon ska ringa och att vi ska äta..
Tv ikväll är det först The fashionista diaries, sen kanske den skilsmässa på franska eller möjigtviss en på datan och sen SATC, älskar det...

Ha en trevlig kväll
/MissFlower

Målning

Okej ja jag förstår varför vissa kan betala hur mycket som helst bara för att få huset målat, fy fan vad lång tid det tar, har målat en vägg idag och två kvar, bläääääää...
Nu ska jag ut och äta med pappsen , ska nog grilla mackor, mums.
Återkommer senare..Ciao

/MissWhat?


RSS 2.0