NEW FUCKING YORK..

Så då var det bokat New York 27/12-6/1!!! Alltså perfekt sätt att sluta året och helt jävla underbart att börja!! Dock kommer jag nog att börja med big MINUS på kontot. Men så himla värt det! 

En oförglömlig resa med dessa tre brudar. Vi ska ta över NY!! 

I <3 NY

Ganska passande bild då det snart bär av mot denna underbara stad. På Fucking NYÅRSAFTON!!! 

Bara glitter på ytan.

När det inte går som man tänkt, vad gör man då? När inget vill som van vill, hur tänker man då? 
Tänkte jag skulle utveckla min journalistiska del och skriva om olika saker varje vecka. Med fokus ungdomar! 
En liten Estelle.. 

Check.

Har precis skickat iväg ett antal mail och jag håller tummarna att något vill som jag. Ikväll blir det styrelse möte på Tjejzonen, ska bli skönt att hoppa på allt som hösten innebär. 

Ny vecka, Nya tag.

Denna vecka ska jag se som en nystart för mig. Ska försöka ta tag i vissa saker och inte bara sitta och fundera. 
Run to new destinations..

Paintball & Utgång.

Tack för två helgar med mina älsklingar. Vi har ägt på Paintball, shakat på dansgolvet och dreglat över Magic Mike idag. Helt lovely!! Paintball måste upplevas igen! 
 
 

En kidnappning..

Nu ska tre tjejer invadera Emmas hem och kidnappa henne till en hemlig ort. Berättar mer sen! Det kommer bli så coolt!! 
Dreamteam.. 

Nelly <3 Skor.

Gillar att det första paret ser ut som det gör och att det andra paret heter Estelle. Och desto mer gillar jag att båda är på väg hem till mig plus att jag har CASH på kontot!!

Diffrent me.

Några olika stilar. Lugg, Blond och mörk. Vad tycks?!

Iväg..

Håll tummarna snälla.. En intervju.

KÄRLEK!

Visst är det härligt när man har ett samtal med ens vän när det slutar med att man bara skrattar åt allt. Och alla minnen kommer upp. Ändå tills första dagen man träffades. Ett sådant samtal hade jag nyss med min underbara Linda. LE is FUCKING all you need!!
Ville ha en annorlunda bild. Och här ser ni Linda och jag på stranden i Dubai. 

Instagram.

Nu har jag fixat så man kan se mina bilder från min Instagram nedanför min text om mig själv på vänster sida. Ska försöka få dem så att man ser senaste. Vad tycks?

Strömavbrott..

Vaknade vid åtta av att det dundrade och brakade. Trodde fan att blixten skulle slå ner. Och sen började lampan att blinka och sen blev det helt svart. Strömavbrott!! Och det har jag nu haft sedan åtta, ganska tråkigt faktiskt. Hoppas det kommer igång om en timme. Eller iallafall innan jag ska till jobb..

Linda 22 år.

Igår blev min underbara Linda 22 år gammal och det firades stort. 
Hämtade henne vid tolv och då drog vi till Hallongården, sen fick hon en tårta av mig och kvällen avslutades med Hungergames och jazzuzi bad. Himla mysigt. Idag har jag bara jobbat och nu ser jag på tv.  
 

Magiskt uppträdande..

 
Denna kvinna är så otroligt inspirerande! Tänk att sjunga som henne och ha den utstrålningen.
Denna låten får en att bli så inspirerad till att göra saker för andra!! 
 

Denna helg!

Var ju på Malmöfestivalen igår och vilken kaos där var. Så himla mycket folk i hela stan så det blev bara en kort stund. Idag blev det jobb, fick dock sluta vilket var väldigt skönt då det var himmelskt skönt väder hemma!
Har precis kollat klart Hungergames och ser nu på the Change-Up! Himla bra båda två..


Pretty nice!


Nu är det helg.

Vid tio igår så dök Vanja upp hos mig och vi badade jazzuzi och såg filmen "Friends with Kids". Väldigt bra och ganska rolig film.
Nu ska jag packa ihop mina saker så ska jag till jobb och sen blir det Malmöfestivalen ikväll!!

Fredagsmys.

Sitter just nu och kollar på Bridesmaids, den är så jävla bra och ganska lägligt då man var på bröllop idag.
Tänkte ta med mig American Pie Reunion på datorn och sätta mig i badet. För i helgen blir det jobb och då får man ha lite lyx idag.
I badet på Ystad Saltsjöbad, gud vad blek jag är! Haha men men! 

Wedding.

Idag fick jag bevittna något helt magiskt mellan min arbetskollega Alexandra och hennes nu man! Det var ett oerhört mysigt och vackert bröllop. När de sa deras löften till varandra så kände jag hur ögonen tårades.Önskar er all lycka!
Nu sitter jag och förbereder inför måndag, Ja du Linda you will se ;D Haha. Ikväll blir det egen kväll har hyrt filmer och ska bada jazuzzi. Pretty Nice!

Massor av text

Har kommit på att jag ska söka allt som verkar roligt och inspirerande just nu. Har tre stora steg som kan utveklas till något helt underbart! Jobbade igår på min namnsdag och prinsessans!! Ändå kul att ingen på hela jobb sa något. Trots man har typ 500 kunder.. Men men idag börjar jag också fyra-nio! På tv ikväll börjar Once Upon a Time, efterlängtad är den! Imorgon blir det bröllop för min arbetskollega och sen Malmö festivalen! Sen jobb hela helgen!

Work before work.

Sitter just nu utomhus och svara på lite mail och sånt. Ska börja jobba vid fyra så det är snart dags att bege sig.
Ikväll blir det kalas för Hugo som blir 9 år. Grattis!!


Ny vecka.

Denna vecka ska jag försöka söka så mycket jag bara kan. Har några planer och ska försöka inte se problemen i allt utan bara chansa och se var det vill liksom.. 
Dagen har spenderats med familjen och nu på eftermiddagen mötte jag Emma och vi bara pratade om allt! Nu ser jag lite på tv och sen väntar sängen. Imorgon är jobb och Hugo, kusinens födelsedag. 

Denna söndag.

Har spenderats med denna sötnosen. Vi har badat, sett Sverige snubbla på målinjen och ikväll blir det avslutningscermonin på OS. För en gångskull har jag varit väldigt insatt och sett många matcher, men ikväll sägs det ju att Spice Girls ska återförenas. Så det gör ju det hela mycket roligare. 

Alvin Dop.

Igår var det dop för Ida och Robins lille Alvin. Det var himla fint och det var kul att se Alvin cool lugn i kyrkan. Efteråt bjöds det på mat hemma hos Idas föräldrar och kvällen slutade med gamla minnen som Ida och jag delat.
Önskar Alvin all lycka i framtiden och du vet om att tant Estelle finns där för dig <3

Veckan som gått..

7 Augusti..
 
Spenderades med Potter efter jobb. Han lekte modell jag lekte fotograf.
 
8 Augusti..
Jag har blivit helt såld på handboll så jag satt själv i högklackat och såg när Sverige tog sig till final.
 
9 Augusti..
Torsdagen bjöd på en utflykt till Ven med släkten från Stockholm. Vi bara mös och åkte runt!
 
10 Augusti..
Först besökte Linda mig och vi planerade lite New York och sen blev det firande av denna 13 åringen.
 
 

Dumma blogg.se

Det har varit lite för mycket strul med blogg på den senaste tiden tycker jag. Man kan inte ladda upp via mobilen och knappt via nätet heller. När man vill göra ett snabbt inlägg så går det sällan!
Ska försöka uppdatera er om vad som hänt de senaste dagarna.

Last day.

Imorgon är det back to work. Har några funderingar som måste få sina svar och så men det löser sig. Visst ja man får ju reda på idag om man kommit in på linjerna man sökt. 
Dagen har jag spenderat med Ida och Alvin. Vi har snackat, ätit vingar och pratat om dopet på lördag. Nu kollar jag på Gossip och senare blir det ett dopp i poolen!
 
Sötis med Mamma.
 

London 2012.

Underbara London.. Förhoppningsvis kommer jag att bege mig dit snart igen.. 
 
 
 

Någon mer som har problem med bloggen?!

Har försökt ladda upp hundra gånger men varje gång så kommer den jävla kon.. Någon annan?!

Last Weekend.

Då går man in på den sista helgen av ens semester. Fyra veckor har redan gått och på tisdag börjar jag jobba. Dock jobbar jag tisdag och onsdag sen är resten av veckan ledig. Lite mjukstart. 
Vi får se vad hösten har att erbjuda, ska få iväg massa mail och hoppas att något vill som jag. 
Idag har jag och Emma myst hela dagen, badat och solat. Det är dem bästa dagarna när man bara chillar. 
Imorgon ska jag vara "festarrangör" för Natalies 13 års fest. Vi har smsat på säkert hundra sms och det kommer bli så himla kul!! Nu ska jag försöka sova så man kan hålla samma tempo som dem, haha! 
 
En star cupcake från The Making Of Harry Potter.

Flammande bägaren.

Just nu ligger brosan och jag och kollar på Harry Potter och flammande bägaren, vi sitter och kollar på allt som vi sett och rört på. Så himla coolt.

Home Sweet Home.

Är nu hemma efter ännu en lyckad resa. Älskade London växer och växer mer i mina ögonen efter varje gång. Jag ska försöka få tag i livet lite och se vart man ska vända sig. Men vi får se..
Shoppingen blev tillslut helt underbar, världens snyggaste bh från Victoria Secret och massa från Forever 21.. Och massa annat!
Min semester har nu gått in på sista veckan men veckan efter ser inte helt jobbig ut, jobbar tisdag och onsdag bara. Kunde ju varit jobbigare.. Nu ska jag hoppa i poolen, ska ladda upp bilder under dagen.
 

RSS 2.0