Looking..

Idag var det en kort skoldag, bara lite PA och sedan drog man till stan med Pappsen.. Hittade superbra presenter till mamma som jag ska sno av henne.. :P heheheh
Käkade på graffiti sen fick jag ta bussen hem då pappa skulle ha möte, lite drygt..
Byggt lite kök idag med och det börjar blir riktigt snyggt, kanske man ska flytta in där?? Hade varit ganska naajs och slippa brosan ibland..
Imorgons val är om jag ska gå i skolan eller inte, funderar på att skita i det och istället sola, klippa mig och vara fräsch inför kvällen då jag ska med ida till någon kille någonstanns.. ?!?!? ajja det blir väl som det blir.. Tycker Valborg är ganska löjligt att bara överhuvudtaget fira, liksom varför??? Ja men nu gör man ju det och då kan jag ju göra något ovanligt för en gångs skull...
Klippning och slingning imorgon, byebye utväxt... Vill göra något drastiskt men jag pallar liksom inte vågar inte..

Nä nu börjar Ugly Betty och sedan är det Desprate Houswiwes, naaaaaaaaaajs.. Love Tisdagar..

So have a nice Valboooo(riiiiinnnnggg)rg... :P
/MissSkolking

ZZZzzz

Trööööt och jag vill bara hem och slappa lite.. Sen är det ju ett nytt liv som väntar och jag ska iväg och träna..
Imorgon blir det bara multimedia och sedan lite PA och sedan stan med pappsen då vi ska köpa present till mamma.. Vet inte riktigt vad men det blir nog ett arband och en kurs från mig och brosan..
Just nu har man historia och jag vill inte ha prov om en kvart kan det inte tillräckligt bra.. :( Men jag måste för annars ligger jag helt efter och det är inte bra.. Just nu letar emma efter min blogg och hittar inte den.. Hon tycker den är ful och därför ska jag inte säga vad den heter, Bajs emma.. :P hehhehe hon letar för fullt nu söker hon på google med..

Onsdag klippning naaaaaaaajs.. :D

/MissEmmaDon´tFind

Now or Never..



Ja nu jävlar börjar mitt hälsosammaliv, den 27 april 2008, nu jävlar ska kilona försvinna och jag ska bli nöjd..
Mitt första mål är fram till Midsommar, alltså 7 veckor, 7 helvetes veckor med slit och tårar..
Stöd mig gärna och fresta mig aldrig.. Kommer kanske vara ett monster ibland men jag brukar kunna behärska mig och om inte så vet jag vem jag ska ta ut det på.. Moooohahhhaa..

/ MissNoworNever


Morfar 60

Igår var det party för morfar då han fyllt 60, vi var på utmaningarnas hus på Limhamn och gjorde massa roligt...
Det var faktiskt ganska svårt och vissa grener var ganska svåra.. Som tex det var ett rum där det stod "Vad gör man i en bastu?" och vi bara ja man bastar, slänger på vatten.. Så där stod pappa och slängde vatten och vi andra låsades basta.. Men inte gick det, nä då fick vi buningar alltså klarade vi inte det och vi fick reda på senare att vi skulle sitta helt stilla i 15 sekunder.. Hahha.. Maten var övergod, väldigt trevligt för utom alla barnen..

Idag har mamma och jag varit på Ikea och köpte grejor till det nya köket, och sedan fick jag plugga lite historia. Pratade även med Ida och så, ska nog vara med dem nere i Trelleborg på Valborg, förövrigt tycker jag valborg är allmän konstig dag, liksom vad firar man och palla göra det.?!?! Ajja men det kommer nog bli bra..
Hon berättade även världens roligaste grej om Ugly.. Palla med henne..

I veckan är det full rulle då man ska klippa sig, köpa present till mamma och moster, förebereda loppis så man kan tjäna pengar (mycket pinsamt), sen är man ju ledig tors-mån.. Najs..  Men då blir det mycket pluggande för vi har typ 4 grejor som ska vara inlämnade den veckan.. Palla, de tar ju död på en innan sommaren..

Snart är det sommarlov, naaaaaaaaaaaaajss.. Men jag har ju inget sommarjobb det måste jag ha för jag vill ha pengar pengar och pengar..

Bye nu återgår jag till Nelson Madela
/MissNoMoney

Pink

Nu har jag ringt runt till alla affärer i hela skåne, känns det som, och frågat efter mina rosa vagabond, tror ni de finns någonstans??!?! Näää, då har dem inte dem utan jag fick ringa till Göteborg och så kunde de skicka dem ner till mig för typ 70 spänn,, Lite jobbigt men jag ska fan ha dem... Köpte dem blommiga iallafall..

Mamma och jag drog först och köpte mumse mat och sedan vidare till Trelleborg där vi shoppade 20 plagg utan att prova dem, under... Nice med lite nya kläder, sommriga liksom.. Fick även det svarta fördralet som jag kallar det..

Skolan idag var kort och helt menningslös... Kom hem vid typ halv 3.. Ajja tidningen kommer nog att bli bra om det blir så som de visade idag..

Imorgon är det 60-årskalas som gäller och 6 barn under 5.. Yeahhh... Men jag ska fan inte passa dem utan jag ska kämpa i fångarna på fortet.. Lite kul ska det bli faktiskt..

Orkar inte skriva mera, utan nu drar jag och kollar tv..
/MissPink

Kämpa för ingenting..

Känns kul när man arbetar som ett svin med texter för jag vill leva upp till alla mina krav, men det enda man får är typ ja det var väl bra och det blir ett godkänt.. Liksom hur mycket gör de andra?!?! Jag ställer upp när det behövs och så men ändå är det inte bra..

Nationella igår gick väl sådär vet inte fick typ en blackout och kunde inte skriva, pinsamt när man går text liksom, så det fick bli en krönika som jag bara kan få VG på och jag hatar att jag kom på det i slutet då jag nästan var färdig..
MEn men jag det får fakitiskt gå som det går för jag kan inte mera göra...
Lite orolig för engelska nationella då det är på måndag och jag inte är så bra på det.. Men det får också gå som det vill  varken engelskan eller svenskan kan ge mig IG för det har de båda lovat..

Min fucking träning går åt skogen och varje dag blir man mera och mera trött på ens kropp, fast ida försöker dra med mig på boxning så har jag ju alltid ursäkter, sorry gumman <3.. Vill ju ha nice body inför beachen 2008..

Nä nu ska jag gå och läsa Glamour och sedan ikväll är det shopaholic säger ja som gäller, LOVE...
Nice väder är det också sommaren är nära, ischhh...

/MissDon´tknow

Lite Stolt..




Jag är faktiskt lite stolt över min nya design.. Jag har gjort den själv men med hjälp av Linda..
MissEstelle

Saknar den tiden..

Min lillebror kallade ner mig idag och sa att jag skulle se på tv:n, det var inspelat från avslutningen i 6:an.. Mycket skratt åt både de andra och såklart mig själv... När jag kollat ett tag så började tårarna rinna och jag märket att jag saknade den tiden då man var helt utan beskymmer och man behövde inte tänka på något... En annan sak är hur mycket folket har förändrats, vissa till det bättre vissa till det sämre... Jag kan inte säga att det var min bästa skoltid, men det var nog en av dem.. Vi hade bra lärare och jag var kär och hade många vänner... Alla var så små och söta och ingen tänkte på hur det skulle se ut framåt i tiden..
Jag kan heller inte sluta tänka på hur det var mellan dig och mig den tiden då vi var vänner, tillsamans, ovänner och så men det löste sig alltid och det slutade oftast med att vi blev vänner, för det har vi alltid varit.. När jag såg ditt leende på läpparna så värkte det till och leendet var inget falskt utan det var ren lycka..  Numera pratar vi aldrig och jag kan förstå det imed allt som har hänt men sammtidgt så kan jag nöja mig med att vara vänner då jag vet att det nog är bättre så.. Fast jag inte rikigt vill acceptera det.. Men det är ganska svårt för mig att leva utan dig då jag haft dig i närheten i många år.. Men jag bearbetar allt vad jag kan och jag vill inte acceptera det som det är nu..


Ville bara skriva av mig lite efter min lilla minnestund
/ MissMissing


Under renovering..

I Helgen tänkte jag att jag skulle ägna till att skapa en personlig design och förhoppningsviss så lyckas jag, så om den ser lite konstig ut någon dag så vet ni varför...

 Förlåt linda för att jag ändra.. :( <3

/MissMakeover

Linda min älskling

Det är inte jag som har fixat min design på bloggen utan det är min gulleplutt linda som gjort det... Tack älskling..
<3

Oldieee...

Old times

Ja såhär såg mitt hår ut en tid, visar inte framsidan för den är fan värre..
Vill ha LÅNGT LÅNGT HÅR utan utväxt.. :D

Ny vecka..

Tänkte jag bara ska sammanfatta min vecka hur den har varit och hur den förhoppningsviss kommer att bli..

Måndag hade jag prov och linda och jag var världsbäst som vanligt på att skriva och fota 50 min, en enkät och ett fotocollage eller vad man kallar det, plus att vi åt chokladfondue.. Mumsa.. Sen var det stan med mammsen och jag fick nya shoes.. Najs!

Tisdagen var väl också ganska hyffsad då jag fick "prova" chokladmassage, eller bara typ på handen men sedan luktade jag typ chokladkaka hela dagen.. Och sen på kvällen så började ju desprete housewives.. :D Yeahhh..

Idag var det foto igen i studion och jag stod som en hök över och kollade för jag hade inte bätte för mig, men jag fick ju choklad efter så det var också mums.. Sen drog man till solde med kajsa och linda och fick övergod cappucion och sedan drog man hem och sitter här..

Imorgon är det ungdomsmottagningen (vågar jag?) och sen ska jag fota trianglen till multimedian sedan är det bajs idrott och sedan ska jag skälla ut min svenskalärare för att ha gett mig IG på svenskanationella fast han tyckte det var ett VG, kunde inte sätta det för jag TYDLIGEN inte hade skrivit i mitt pm vilken text i häftet jag skulle ha, vilket jag gjorde och nu ska jag dit och visa det och skälla.. Jävla mög..

Fredag, Himmel eller helvete dag?!?? ja det är typ frågan, ska gruppen bli klar i tid eller vi ska stå kl. 16.00 och har massor kvar att göra? Jag vill så gärna att detta ska bli bra och jag ska slakta dem annars... :D hehhe
Sammtidigt känns det som bara vår tidning har material och dem andra inte har vidare koll på något, så vem vet?`

Lördag blir det mysdag i stan med Ida och jag ska nog tvinga henne att gå på Indiska.. Mummma..

Söndag plugga historia så att man blir av med det.. Och ska nog även bygga kök..

Ja det var typ min vecka ska försöka skriva om mitt ointressanta liv lite mera,
Och jag Linda min gulleplutt, du får gärna hjälpa mig och du vill,kan och orkar med designen, <3<3

Allt för mig och hoppas min mamma kommer strax så jag kan prata av mig lite, åhh nu ringer hon.. <3

Ja nu ska jag sluta
/ MissEstelle

blogga, ja eller nej?!

Ja jag är inte så bra på det här att blogga, fast jag läser journalistik, konstigt nja men man har ju inte ett sånt intressant liv att berätta om eller något annat kul/tråkigt att dela med sig av...
Vill ha en ny desing på denna tråkiga sida men gud vet hur jag gör det.. vill göra den personlig och fräck liksom.. heheh så vi får se vad det blir med det..
Min vecka har väl varit så där, känns som skolan tar död på en och mitt liv är så jävla tråkigt...
Orkar inte skriva mera utan jag går tillbaka till mitt tråkiga liv

MissEstelle
image18

En träningsvärk som kallas duga..

image17Biaaaaat



Ja då var man hemma efter ett hårt pass med ida, skit vad jobbigt det var, men det känns skönt nu att man har varit duktig och tränat.. Duktigt Estelle..

Idag var det nationella och jag är cp rädd att alting ska vara fel och att jag tolkat uppgiften helt fel.. Men men jag kan ju bara få IG och sedan går förhoppningsviss livet vidare.. Men det skulle inte skada att få Godkänt på det ju..

Så sen imorgon är det dags för det jävla projektarbete som jag just nu inte pallar, för jag vill bara vara sjuk och kurera mig men nej det får man ju inte för lärarna för att " Nej du måste vara här 09.40" PALLA.. Ibland hatar jag bara dem och vill bara revolutera.. Men nej jag är för fucking snäll ibland..Sen när jag ändå är inne på ämnet "Arg" så vill jag bara få ur mig detta,
Jag Hatar Dig för att du är så som du är nu, va fan håller du på med? Det är fan jag som ska vara arg och undvika inte tvärt om... Sen är det sjukt hur mycket man påverkas när man börjar med nya saker, så jävla pinsam är du.. Innan var du en helt annan person men nu tror jag att jag inte känner dig längre, tro inget!!!! 

Farbror doktorn imorgon och jag ska ta spruta, ischhhh, vill typ inte göra det för jag har seriöst fobii för det...
 
Helg imorgon och det är över najjjs.. Ska äta en massa gott och bara slappa, Älskar helger..

Men det var allt för mig
/ MissEstelle

RSS 2.0