Sista mars.

Helt sjukt att det är den sista mars idag, tycker det gått lite för fort. Men ja det är väl så det är. Sitter och fryser, det är så himla kallt hemma. Jobbet idag gick bra, slutade åtta och drog hem direkt. Sitter och kollar på Criminal Minds, så himla bra. Imorgon är det träning, träffa Elina och sen får vi se vad som händer..

Ilva love.

Helt förälskad i Ilvas nya saker, kolla in vårkatalogen! Give me..

Insvept i rosa filt.

Eftersom det är svinkallt hemma så sitter jag och jobbar insvept i filtar. Dock blir fingrarna alltid så himla kalla, snacka om I-landsproblem! Haha. Idag är detsamma som igår, lite jobb och sen vid fyra det vanliga jobb. Funfun..
Måste få klart min logga till projektet, det är deadline idag!
Just nu längtar jag till en varm sommarkväll, lite vin och massa tjejsnack!

Hela skrivbordet fyllt.

Kom hem från Linda igår vid tolv, satt och snackade framtid. Så vi får se vart flygen tar oss, hihi.
Håller på med en logga till mitt nya projekt, Be Side. Visar er den så snart den är klar. Vid fyra ska jag jobba, så det blir nog lunch snart och lite jobb.

Blä tv.

Eftersom tisdag är veckans bästa tv och om man då inte har någon av kanalerna så tar man till sina kontakter.. Alltså drar jag hem till Linda för att se dem. Börjar med Biggest Looser x2, sen Desperate Housewife och sist Cougar. Det var ju länge sedan vi sågs så vi tar två flugor i en smäll.

Potternytt.


Mötesdag.

Gud vad jag älskar att vara på möten. Man känner sig så viktig på något sätt. Först var det angående Kollektivet, en festival för ungdomar i Trelleborg, håll koll på hemsidan snart dyker mycket nytt upp. Sen var det om Ungdomsveckan i Trelleborg nästa vecka. Kom och säg hej! Och sen blev vi medbjudna på kick off för TFF, de bjöd på mat och föreläsning. Himla kul dag alltså! Nu ska jag kika lite på tv, imorgon är det vanliga jobbet.
Förra året på Kollektivet, detta året kommer vi rocka Trelleborg!

Kick off med TFF

img_8362 (MMS)

Kick off med TFF


Lunchmöte

img_3260 (MMS)

Lunchmöte


Barnskrik gånger tusen.

Det har säkert varit de skrikigaste barnen idag på jobb, ett tag trodde jag att jag skulle få spel. Men tillslut ordnade det mesta upp sig och nu sitter jag i mitt tysta rum och läser. Ny vecka imorgon, skulle ju egentligen börjat på ny kula förra veckan men det blev inte alls så. Så vi försöker denna veckan istället. Har tre möten imorgon, plus träning och arbete vid datorn!
Drömmer mig bort till mitt nya liv..

Solig Söndag.

Tänkte summera helgen lite kort. I fredags var det ju tjejmys hemma hos Vanja, satt mest och snackade och kollade roliga klipp på youtube tills vi grät. Haha, sen sov Julia över hos mig och vi tog en lång frukost igår. Sen bar det av till jobb för mig och kom hem vid sju tiden, släckte alla ljusen!! Idag är det jobb igen, men börjar inte från 16 så har lång dag kvar.. Tänkte ställa om klockorna och göra lite nytta.
Den är gammal, men fan vad rolig den är!

Resa Resa.

Kollar runt hela världen, var bär det av nästa gång? Det är frågan..

Mot tjejkväll.

Nu drar jag för att möta upp brudarna. Annars idag har det varit möte och träning. Ha en mysig fredagskväll!

Harry Potter Deleted Scene!


Mysdag med mamma.

Har haft en heldag med Mamma idag. Vi började nere i Trelleborg och tog sedan en fika. Efter det blev det Ikea, Malmö city och sen drog vi hem. Mysigt värre. Behövde komma ut lite, särskilt när våren har kommit. Temperaturen var 13 grader ett tag, sjukt härligt!
Middagen väntar, senare är det premiär för nya Criminal Minds x2!

Fika i solen.

img_6567 (MMS)

Fika i solen.


Två viktiga mail.

Har nu skickat iväg två viktiga mail som legat ett tag. Imorgon tänkte jag försöka ta tag i min header. Har redan skissat hur den ska se ut, får se om den blir lika snygg i verkligheten.
Om en stund är det käk, sen är det Greys ikväll.

Ingen lust.

Har ingen lust till något just nu, försöker tänka på annat men allting påminner om han. Igår låg jag och kollade film hela dagen. Idag har jag försökt att tänka på annat och försöka göra lite nytta. Blir nog en runda sen med Mamma.

Felix.

Igår somnade världens finaste hund.. Saknar dig. <3<3 Kommer alltid att älska dig!

Harry Potter....

Gå in och rösta här! Tycker dem förtjänar att vinna priser.


Bara tårar..

Orkar inte skriva mer..

Victoria Secret.

Denna bikinin kom hem till mig idag från Victoria Secret, kommer bli dö läcker till sommaren..

Snyft..

Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom detta, om det nu blir aktuellt.. Det kommer bli väldigt jobbigt imorgon sådana fall. Men nu tänker jag försöka tänka på annat och göra lite jobb.
Såg dessutom att de inte har planer på att bygga ett Harry Potter Hotel, liksom why not?!

Måndag.

Redan skickat ett mail som legat i min Utkast mapp. Har två till som liksom kan vara avgörande för vissa saker. Eller tre när jag kollar igenom min Att göra lista.
Nu blir det träning, sedan ska jag hem och försöka få igång mina photoshops skills, om de finns kvar. Senare ska vi till veterinären med vår hund, hoppas verkligen inte att vi får ett dåligt besked.
Vår fina vovve som blir 12 år i år..

Imorgon börjar mitt nya liv.

Eftersom jag nu känner mig ganska bra i kroppen, så tänkte jag börja träna på samma nivå som innan. Och eftersom jag vill göra förändringar i vardagen så ska jag imorgon skicka ut mail plus boka in massa möten. Nu jävlar.
Kvällen avslutas med en film, Hämnden tror jag det blir!
Så här glad är jag över det! Asså jag ser verkligen över glad ut!

Harry Potter Hotel.

Som jag tidigare nämnde så ska de öppna ett Harry Potter land i Leavesden, utanför London. De planerar att öppna det våren 2012, alltså om ett år ungefär. Så klart kommer jag vara där och idag såg jag även att de planerar på att öppna ett hotell med samma tema i närheten. Alltså fullträff! Läs mer här.

Grattis Lillebror 10 år!

Äntligen mobil...Hahah en väldigt glad lillebror.

Dessa övercoola skorna fick han av mig.. Special gjorda från Thailand.. Han blev väldigt glad..

Nu ska vi ner och leka i Trelleborg och bara mysa.. Melvin tar på sig skorna och är redo. Haha!

Paaaaaarty!!!

Eller inte.. Har varit ett mysigt kalas med god mat. Var en runda på akuten innan, inget större fel bara jävligt ont. Det var inget allvarligt men har ändå tagit det lugnt ikväll.. Nu ska jag busa med barnen. Sov sött!
Snyggingarna..

Mot stan.

Vakande väldigt bra, hade varken ont i magen eller feber känslor. Eftersom min lillebror fyller tio imorgon så är det hans helg, så idag blir det bowling och kalas. Imorgon tror jag vi ska på bio och sen bara mysa. Ha en trevlig lördag..
Thailand fynd runt handleden.

Piggar upp mig.

Hittade detta på Aftonbladet, dock visste jag att den skulle komma ut för länge sedan. Potter Freak! Ligger just nu i sängen och tycker synd om mig själv.. Sjukling. FAN!

Long day.

Fick jobba lite längre då det var tomt på en avdelning. Money money säger jag. Pratade pepptalk med Emma då det verkligen behövdes, <3. Imorgon är det 10-20 dag, underbart.. Tur man är ledig hela helgen.
Nygjord cappuciono på bordet, mums!
Inte dagens kaffe, men har nytt motto. Bild på varje inlägg.

I hocked you up.

Vissa filmer får mig att bli inspirerad, bland annat Sex and the City. Måste få lite inspiration till att göra om min blogg och andra saker i livet. Nu ska jag försöka få igång min andra dator så jag kan jobba lite med Adobe programmen.
Har hamnat i "res-sjukan", kan inte sluta kolla på resor..

Godmorgon.

Det blåser något så fruktansvärt hos oss, det är helt hemskt. Så jag har bäddat ner mig och ligger och kollar lite på tv. Är så himla slapp.. Måste komma in i rätt form igen. Jobbar imorgon och fredag, heldagar. Sen är man ledig i helgen. Lillebror fyller tio, helt sjukt! Så det blir stort kalas och jag har köpt världens coolaste sak, men den får ni se på söndag. Nu ska jag försöka göra lite nytta.

Me like.

Att springa på möten, brainstorma och känna att man gör något viktigt, det är en bra dag. Veckorna nu framöver ser ut att bli riktigt bra. Ska försöka sätta mig ner imorgon och strukturera min vardag. Måste ta tag i livet, ska söka massor med saker till hösten och sen får vi se.
Strax börjar Desperate Housewives. Lovely!
Dress to succeeds.. Ser ni min nya väska?! Hihi.

Möte x 3

img_9120 (MMS)

Möte x 3


3 X Magasin.

Avslutar dagen med tidningar och med att kolla på tv..

Back on track.

Tränade imorse för första gången på två veckor, gick ändå bra. Känner mig väldigt peppad på att fortsätta. Om några timmar ska jag dra till jobb. Nu är det lunch. Sitter och kollar på hemliga saker, hoppas hoppas!

Work.

Nu har man jobbat första dagen efter semestern, mindre kul. Dock tyckte alla att man var brun så det gjorde dagen lite roligare.. Imorgon är det jobb igen, men bara halvdag så tänkte träna innan. Får se om man pallar lika mycket som man gjorde för två veckor sedan. Beach 2011, love.

Lördag.

Melodifestivalen = skämt.. Tycker det har blivit så fruktansvärt dåligt. Dock hade jag hemma sjukan så jag sitter och kollar med föräldrarna. Imorgon är det jobb, får se hur mycket man har glömt!

Stora syster.

Sitter just nu och kollar när lillebror spelar basket. Är ganska seg men har liksom jobbar varje annan helg så idag tänkte jag att jag skulle kolla. Nu är det snart slut, hoppas man får kaffe! Haha

Värme - Snö

För en vecka sedan satt man och hade över trettio grader, en vecka senare sitter man och kollar när det snöar! Usch. Har precis sett lite filmer är så himla seg. Jobbar på söndag så jag borde hinna återhämta mig från jetlagen. Sen nästa vecka är det tillbaka till vardagen. Träning och jobba! Mums, hade hellre legat på beachen och bara slappa men har mycket roligt inplanerat så det kommer nog inte bli så jobbigt.

Home Sweet Home.

Tog en lång sovmorgon idag, somnade vid nio och vaknade vid elva. Så det blev många timmar. Men nu känns det fruktansvärt bra. Tänkte packa upp alla saker idag, men väntar tills mamma kommer hem. Ligger istället och kollar alla program jag missat, mums!
Saknar stranden.. Men det var gott att sova i egen säng.

Tack för en helt underbar resa!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Sista dagen i Thailand.

Godmorgon, sista frukosten på Lebua. Snyft!

Siam.. Ett stort varuhus.

Vi gjorde naglar, mindre bra då nagellacket inte höll särskilt länge..

Så här blev de med skalet som bakgrund.

Avskedsglass.

Underbara MBK, hoppas vi ses snart igen.

Hotellet sa Hejdå.. Eller vår fina dörr öppnare gjorde det.

All vår packning, Hej Övervikt. Hej Klarade oss perfekt.

Hej Sverige. Glada att vi är hemma efter lång flygtur.

Hemma.

Är äntligen hemma.. Varit vaken alldeles för länge och kommer nog däcka ganska tidigt ikväll.. Ska ju visa bilder och sånt för familjen. Återkommer med bilder imorgon eller senare..
En trött Estelle.

Bye Thailand, Hello Doha!

Sitter på flygplatsen i Doha har cirka fem timmar kvar tills vi landar i Köpenhamn.
Nu ska vi se klart en film, återkommer senare idag med bilder.
Hoppas ni har saknat mig!

Last night at Bangkok.

Linda..

Estelle..

Uppe på taket av hotellet, helt otrolig utsikt dock fick man inte ta bilder så det blev bara denna.

Big Tigers.

Först på de små.

Matade dem.

Vi dog lite..

Linda blev biten så hon fick ha plåster, dock betyder det tur!

Sötaste ever..

Linda och stor tiger.

The dream team.

Trött tiger.

Svanstigern..

Vi tackar tigrarna genom att bli tigrar..

Tigrar plus flytande marknaden.

Vi fick en egen båt att åka runt i.. Himla mysigt.

I båten..

I vår åttamanna bil.

Sen besökte vi någon minneslust typ.. Mycket fint..

Sen åkte vi till tigertemplet för att möta dessa sötnosar.

Helt otroligt söta.

Sen besökte vi en järnväg över en bro.. Haha.

Nu ska jag sno bilderna från Linda så ska ni få se bilder med de stora tigrarna..

TIGRAR!!

Lever, har sett världens sötaste.. Man dog lite.. Laddar strax upp fler bilder men måste duscha av mig all välling som bebis tigrarna spillde på en.

Randiga bebisar.

Kan inte riktigt fatta att vi ska och träffa massor med tigrar imorgon. Vi ska till och med få mata små bebisar!! Helt sjukt. Hoppas bara de är snälla. Vi ska även besöka den flytande marknaden och någon känd järnväg. Så himla kul! Väga väskorna nästa punkt. Wish Us Luck.

Richest Bitches.

<3.

Mee.

Linda the babe.

Sen skulle vi hoppa..

Jag kom högt, Linda mindre..

Sen tog vi bara en posebild.

Blå och grön.

Entren.

Var ju tvungen med..

Indisk mat.. Mums.

Dags för middag.

Har nu dressat om till en klänning som jag köpt idag. Vi tänkte besöka en thailändsk restaurang i närheten. Imorgon ska vi på utflykt så det gäller att vi fått sova. Hoppas ni får en bra söndag!
Klänningen.

Marknad plus pool.

Annan del av frukosten.

Jag åt banan med kniv och gaffel.

Linda vid frukosten.

Här står vi på morgonen och väntar på taxi.

Chatuchak Market

Ännu en bild. De hade HUNDVALPAR I ETT STÅND, mådde så dåligt.

Sen blev vi trötta i fötterna så vi tog fotmassage plus axlarna = 50 kr.

På vägen hem med taxin såg vi vårt hotell.

Bytade om till våra fina morgonrockar och begav oss till poolen.

Underbara.

Utsikten uppåt.

Underbart är detta..

Min nya Phone.

The Rich Bitches.

Poolen nästa.

Efter att ha sprungit runt på en glödhet marknad så gav vi upp och bestämde oss för att åka till lyxhotellet och bada.. Så nu ska vi göra det!

Datanördar.

Asså tycker det är ganska kul att både Linda och jag sitter med varsin dator och bara är helt tysta. Det är ganska najs att vi är så pass lika att vi inte bryr oss. Imorgon ska vi på marknad plus vi ska besöka ett tempel. Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, har varit en lång och intensiv dag.

Till Natalie.

Fixade ett skal till Natalie.. Hon gillade det skarpt. Lugn Melvin, syrran har köpt ascoola saker till dig med.

NIO TIMMAR PÅ MBK!!

Efter att tagit taxi till MBK, ett av de största varuhusen i Bangkok så stannade vi där i NIO timmar. Det var helt underbart kul, mindre för Linda som var snäll och lånade mig pengar då jag tagit med för lite.
Nu ska vi göra deals och äta lite lördagsgodis.
Utanför, ska ta en bättre bild på tisdag.

Gigantiskt.

Pimpade min Iphone.

Förtitt på skalet.

Vi var väldigt glada för alla fynd vi gjort.. Kollar bara in våra påsar..

Lindas påsar.. Säger inte mer än T-Shirt.
Mina underbara fynd, ja ni ser kanske en väska och ja ni ser kanske ett par rödsulade skor. WIIIE!


Morgon.

Godmorgon Bangkok!

Liten del av frukosten.. Plus två rum till.

Stora frukosten. Tog ännu en tallrik med frukt.

Poolen..


Det var de de Lux.

Sitter vid frukosten nu och det är helt underbart. Två rum fyllda med mat. Allt från sushi till knäckebröd. Just nu fyller vi våra magar till max. Helt lovley!

Frukost de Lux?!

Sedan vi kom igår så har jag varit sugen på frukost. Eftersom det är ett sånt fint hotell så tror jag frukosten kommer vara helt underbar. Så nu ligger jag i sängen och väntar på att Linda ska vakna så jag får ta reda på det. Efter det blir det shopping!!!!!!

Harry Potter freak.

From here

Bangkok at night.

Längs en gata.

I ett stort varuhus, Plantip Plaza.

Road at night.

Denna bild får avsluta. Denna var i taxin. HM?!?

HEJ LYX!

Efter en flygresa och ett nästan föresenat baggage så möttes vi av en man med kostym. Han tog våra väskor och frågade om det var något vi behövde göra innan vi tog limousinen till hotellet. Sedan mötte en annan man oss och öppnade dörrarna till bilen, var ingen limousin men en väldigt fin bil. Vi fick varsin handduk och en flaska vatten. Sen körde han oss till hotellet och där väntade lyx på hög nivå. Två öppnade våra dörrar och en visade oss hela vägen till rummet, där berättade hon om allt. Linda och jag var i chock på grund av det extremt fina rummet, eller lägenheten. Vi har tex badkar och dusch, eget kök, fyra soffor/fåtöljer, två tv, dvd, två sängar och en balkong. Och då har jag inte sagt allt. De öppnar dörrarna till en hela tiden och är över trevliga. Där är en man som trycker på hissen till en.
Asså detta hotellet är helt sjukt! Man känner sig som värsta rika bruden. Helt underbart! Kan inte vänta tills man får se frukosten imorgon.
Nu ska vi nanna, tidig morgon imorgon. Vi ska shoppa Bangkok!
Bye Bye Ao Nang.
Hallo Bangkok.
Vi blev lite buttra då vi trodde vårt baggage var försenat.
Tog en smyg bild på vår buttler.
Vår handuk och vattnet.
Rich Bitch.
Måste få skryta men fan vilket hotell vi bor på.
Vårt vardagsrum.
Köket.
Badrummet.
Sovrummet.
Utsikten från balkongen.
Från balkongen och in i rummet.

Hejdå Ao Nang, Hej Bangkok!

Väskan är packad och vi ska strax gå ner och äta frukost. Planet lyfter vid tolv sen är vi framme i Bangkok vid två. Hörs senare.

Ao Nang at night.


Linda

Mee..

På marknaden..
Nu ska vi packa! Hörs senare eller imorgon!

PS.

Såg att föräldrarna saknade mig jätte mycket, tack för den rörande kommentaren. Haha, känns mycket bättre. <3 Bara så ni vet så saknar jag er med, lite dålig frukost här bort och ingen som kliar en på ryggen.

Hong Island.

De coolaste brudarna i Thailand på väg till Hong Island.

Åkte till en lagoon.

Kylskåps fiskarna hoppade i.

Paradise Island.

Hong Island.

Vi gjorde roliga bilder.

När vi kom tillbaka så hade allt vatten försvunnit.. Hm!?

Nu ska vi äta vår sista måltid här i Ao Nang, vi tackar för denna tiden och återkommer gärna.
Imorgon flyger vi till Bangkok och ska shoppa ihjäl oss. Vi hörs lite senare..

Last day in Ao Nang.

Eftersom internet varit lite segt nu under kvällen så har det tagit lite tid med inlägg. Efter vår tur till James Bond så hade vi beställt massage på hotellet så vi gick bara dit direkt. Sen började det åska så vi beställde mat på rummet, svin gott. Nu ligger vi i våra sängar med våra datorer, undra vad vi skulle gjort utan dem?! Haha.
Imorgon är det ännu en tur då vi ska till Hong Island, ungefär samma som den på Phi Phi. Det är också vår sista dag i Ao Nang så vi ska ta massage på favorit stället och sedan äta middag på Blue Mango, en svensk restaurang!
Nu ska vi nanna kudden, tidiga morgnar. Ha en bra kväll!

James Bond 007.

Idag åkte vi ut med Longtail båt till James Bond Island.

Sen fick vi 40 minuter på James Bond Island.

Vi klättrade i berg.

Sen såg vi James Bond stenen.

Vi blev James Bond.

Sen besökte vi en by på vatten.

Sen hade vi lite tråkigt så vi gjorde sådana här bilder.

Nästa stopp var ett tempel. Vi var tvungna att be innan vi fotograferade.

Utanför väntade massor med apor som vi matade.

De hoppade och hoppade..

Sen attackerad en mig, ser ni skräcken i mina ögon?!

Turen avslutades med ett dopp i ett vattenfall. Så vackert.

ÅSKA!

Just nu sitter Linda och jag i varsin säng med hörlurar och världens högsta musik för det åskar utav helvete här!!! Helt sjukt. Man kan känna hur det åskar i marken liksom, tom jag blir lite rädd. Linda hatar ju åskan så hon har gått in i trans. Funderar om jag ska krypa under täcket eller om det bara skrämmer henne ännu mera?
Hoppas det är borta snart..
Annars blev det massage precis och det var himla skönt.. Sen tog vi mat på ett väldigt populärt ställe de hade menyn på svenska så ni kan ju tänka er. Nu ska vi krypa under mitt täcke och skrämma bort åskan..

En dag på TukTuk.

Efter att ha haft en övrigt dag så bestämde vi oss för en strand en bit bort, enligt hotellet var den bra. Så vi tog Tuk Tuk i typ 30 min och sen nådde vi stranden. Det var inte som de vi besökte igår men den funkade. Sen låg vi bara och stekte. Vid fyra hämtade tuk tuk oss och släppte oss vid Swenssons, en glassrestuarang. Mums! Nu ligger vi i sängen, ny duschade och undrar vad vi ska göra. Vi har hittat en svensk restaurang då vi är dödssugna på kött.. Plus vi ska på massage.


På tuk tuken..
På vägen dit såg vi en elefant på vägen, ganska konstigt.

Vår egna strand, vi typ vi och två andra.

The Princess.

Avslutade med en Banana Split.

RSS 2.0