Sweet dreams.

Så då har vi landat efter en lång biltur, dock är vi inte i sälen ännu men det tar vi efter denna övernattningen.
Vi var precis och åt och då såg jag att det var 50 % på en boomerang affär och där var min jacka som jag velat ha länge. Där var dock inte öppet, men jag ska ringa dit imorgon och kolla. Hoppas.

Nu ska jag ner och köpa lite dricka och kaffe. Imorgon blir det skidor, och bilder såklart. Sen får man kolla lite melodifestival, eller nej en film blir nog roligare.

Ciao!

Here we go.

Då ska vi strax sticka och jag sitter fortfarande i morgonrocken. Haha, måste göra mig vid nu. Sov så jävla gott imorse och väcks av min lillebror som rotar i min väska. Sedan kan jag inte riktigt somna om.

Tar massor med bilder och uppdaterar så fort som möjligt, ha det bra allihopa.
Pusspuss!


Come with me.

Så då var väskan packad, tror jag iallafall. Kanske åker ner lite mera saker under kvällen eller imorgon.
Vi drar inte jätte tidigt men målet är väl runt 9-10 tiden. Mamma börjar köra för att jag ska kunna vila lite men sedan tar jag över och kör resten. Vi stannar till i någon stad en natt så vi är inte i sälen förrens på söndag.

Såg precis klart MIF matchen och gud vad spännande det var. Jag är en trogen Mifare, då jag varit på deras matcher sedan jag var lite. Man sviker ju inte ett lag. Synd att de inte gick vidare, får hoppas på nästa säsong. Kul med lite nya spelare, 90:or, mums!

Pannacottan väntar. Hinner kanske med ett snabbt inlägg imorgon bitti, annars uppdaterar jag så fort som möjligt.

NattiNatti!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3, måste gå på matcherna till hösten.

You spinn my head round.

Då var man hemma igen efter en tur i Trelleborg. Köpte en ny väska/kuvertväska, chinos och strumpor, kul va? Haha, sen köpte jag en ny bok och köpte de nya tidningarna.
Jag är planeraren själv men denna resan har jag verkligen inte gjort det. Min väska är fortfarnade opackad och jag känner inte alls för att packa den. Men jag måste och det kommer nog bli roligare än vad jag väntar mig.
Har även gjort lite pannacotta tills ikväll, är så jävla sugen på det.

Ja jag måste packa så att mamma och pappa blir nöjda. Är det något bra på tv ikväll? Hm, får kolla upp det. 
Bye! 


Kan du komma hit och göra mig sällskap?

Every heartbeat.

Så då är väska framme och jag ska börja min packning. Dock har jag lite svårt för detta då jag packar alldelse för mycket och använder knappt hälften. Och jag tror inte det kommer bli någon skillnad denna gång.
Tar såklart med datorn, för att jag ska hålla på med Pa, på kvällarna och så klart för att hålla mig uppdaterad, haha. Blir perfekt och se på film också. Om de nu mot förmodan inte skulle ha tv, spelar in programen på boxern om det skulle bli nåt strul, haha beroende.

Strax ska jag följa med mamma och handla lite mat sedan ska vi hem och packa igen. Mötet med läraren gick bra igår och fick mycket bra respons. Så nu har jag som mål att vara klar med boken innan jag drar på andra praktiken, ska nog kunna fixas.

Ha en bra dag!

Kaos på soffan, haha.

You can do it.

Sitter just nu på webbkursen och håller på att få spel på dreamwewer som inte vill som jag. Men det ska gå, prova prova olika saker, haha.

En timme kvar sedan ska jag hem och packa. Sälen på Lördag, Yeah!

Hörs senare, bye!

Meet me tonight.

Då har man bokat möte med min lärare så jag ska snart köra in så jag får klart med lite saker i skolan. Sen ska jag möta paula och vi ska shoppa lite sedan ska vi gå och äta. Blir en myseftermiddag. Webbkurs senare och sedan hem igen.

Nu ska jag packa lite saker till sälen.

My heart is in it.

Sitter och kollar på 24, den filmen. Och visst är den lika bra som serien om inte bättre då man slipper vänta en hel vecka innan det nya avsnittet kommer ut. Hoppas på flera filmer.
Blev inget åkande in med mamma men ska in lite senare och ska då göra alla ärende. Måste in och prata med min lärare om projektarbetet. Igår kom jag även på en super bra ide på framsidan och ja jag är sjukt nöjd med den.

Så nu ska jag kolla klart sedan ska jag skriva lite Pa, Ciao!

I am all you need.

Sitter och kollar på nya filmen, dock tänker jag inte säga vilken, ni som känner mig vet vilken det är, haha.
Massagen var underbart skön och jag fick även en speciell kräm som jag ska använda när man solar då blir man typ dubbelt så brun, fredag? Ja! Kan ju se lite fräsch ut i backen.

Nyss var det Greys, och det är sjukt bra, funderar på att köpa både 1 och tvåan tror inte jag sett dem.
 
Imorgon är det frisör, dock ska jag inte klippa mig men jag ska fråga min frisör om löshåret sedan ska jag en tur till skolan, tillbaka till stan och shoppa lite. Senare ska jag möta paula och vi ska gå och äta sen är det dags för webbkurs, lång dag ser det ut att bli men men. Vissa saker är roligare än andra.

Back to the movie.


Get in to it.

Onsdag och det börjar dra ihop sig till sälen, lördag drar man. Har lite ångest men det ska nog gå bra, efter några runder. Haha.
Ska senare dra ner till massagen och ska nog fixa kort, en bok och kanske in och prata med tatuerare. Hm?

Jag är överlycklig för jag har äntligen börjat med mitt projektarbete och det känns ganska skönt.

Nu ska jag se klart Navy, bye!

Want you now!

Hur fan ska jag få dig att fatta? Jag vill ha dig här hos mig!
Gud vad det ska vara svårt, men samtidigt så är det ganska enkelt!

Nu ska jag se film, imorgon blir det möte, simning,massage och hemsida.

Godnatt!

Hello!

Lön idag ju och det var ganska najs att få kuvertet, 5 500 kronor. YEAH! Och så är det studiebidraget på fredag, så jävla najs. Kanske ska jag börjar spara nu då jag fortfarande vill ha min underbara bil, sparkonto?

Idag har jag gått en lång runda med mamma, felix och mormor. Efter det så har jag hållt på med hemsidan, kollat lite med bilder och sånt, kommer bli ursnyggt. Sen blev det en tur till bokrean, där det införskaffades två böcker och en balansboll. Haha.

Har även kommit på vad det ska stå på min handled, tatuering då men är fortfarnade lite tveksam men innan studenten det är klart!

Nu ska jag snart äta och sen ska jag passa min lillebror då föräldrarna ska spinna.
Listan väntar, Bye!

How should I start?

Godmorgon Godmorgon.
Strax ska mamma och jag ut och gå. Solen skiner och det ska bli skönt, tänkte jag skulle ändra lite på hemsidan idag och sen måste jag skriva en lista över to-do som jag inte gjorde igår.

Aoou, men ha en mysig dag så hörs vi ikväll!

Ciaooo!

Everytime your name is there.

Då var denna dagen över och jag har varit duktig med samhällen då jag blev riktigt nöjd med den, hoppas läraren blir det med. Sedan följde jag med mamma och handlade. Så nu ska jag snart se CSI, sen kanske någon ny film och så hyrde jag den 24, inte serien utan det fanns en film om samma handling. Och imed att jag älskar 24 så måste jag ju älska filmen med. Ja!

Kanske blir det lite oscarsgalan med eller kanske Nip/tuck som jag inte hann se igår. Får se!
Varför vågar jag inte? Fan jag vill ju så gärna. Inom kort?

Ha en trevlig kväll!

Give me a touch.

Så då var det dag ett på praktiken och jag är i full gång med mitt samhällsarbete som ska vara klart 24.00 ikväll. Har ganska lite kvar men det tar ändå emot att göra det, men men måste måste! Ska nog även göra lite projektarbete också så jag känner att jag börjar, skriva lista och gå ut och gå med mamma. Kanske fixa lite med hemsidan och skicka massa mail till olika folk.

Jepp, då börjar vi, Ha en bra dag!

Tog en bild med mammas dator, hehe. Godmorgon!

And there is the thing.

Så då var det färdigt jobbat för denna månande, kanske på tisdag med men hoppas inte. Måste skriva en fin "liten" lista imorgon då jag måste göra massor saker innan vi åker till sälen, så det får bli det imorgon sen måste jag göra samhällsarbetet som ska vara inne imorgon, dock bara lite kvar så det är chill.

Har precis sett Gossip och det var lika bra som alltid, nu ska vi nog se en film och senare Nip/tuck och ännu senar Oscarsgalan, spelar in det för jag lär inte orka se det då jag började 9.50 imorse. Och hade världens otrevligaste kund idag som skrek och kallade oss idioter, ganska läskigt faktiskt men det blev bättre under dagen.

Nej, nu ska jag bädda ner mig med film. Ciao! Imorgon börjar praktiken och arbetet, yeah!

Your body next to mine.

Är lite utrråkad, men vad finns det att göra. Hm? Kollar just nu på Hot Chic, dock är den lite dryg och amatörig, men det finns inget bättre så det får bli det, ska kanske se något jag spelat in istället. Jaja.

Nu ska datorn få vila och imorgon är det jobb som gäller, tidigt 9.50 isch! Men men sen är det praktik! Yeah!

Jag vill ha dig brevid mig, alltid. Fan, hur ska jag göra?

Some things.

Ledig och det är najs.

Idag ska vi snabbt in till stan där jag ska köpa lite små saker, ska nog även köpa skidglasögon så man ser extra proffsig ut i backen. Sedan är det hem och göra samhällsarbetet klart dock ska det vara inne på måndag kväll men kan lika bra göra det idag, eller kanske lite på måndag med, haha. Ikväll blir det FF, med mig själv ska bara slappa och kanske köra ner och köpa lite mat och sånt. Mysmys, skönt att vara ensam ibland.

Nä nu väntar kaffet och sedan ska jag sminka mig, Ciao!

Deep in love.

Så då har man kommit hem från jobb, det var inte lika segt idag så det var najs. Fick besök av både kusinerna och Linda, dock blev det kaos när kusinerna kom men vi löste det ganska snabbt.

Nu ska jag kolla tv och käka godis. Mums, imorgon har jag planer och ett annat liv, haha!


The sound of you.

Fredag fredag, känns verkligen inte som det men det är så när man bara jobbar och är ledig.
Idag är det jobb tre till nio ikväll ganska jobbigt men paula ska vara där så det är lungt. Men imorgon är man ledig och sen är det bara söndag som man ska jobba sen börjar ju "praktiken".

Men men nu ska jag måla naglarna och städa. Kanske se Criminal Minds, och pappa åkte iväg för ett tåg spårat ut, läskigt, återkommer med detaljer.

Ha en bra dag!
Ciaoo!

Save me in your memory.

Sitter på webbkursen som börjar vilken sekund som helst. Kom hit direkt efter jobbet, så det var lite mat i bilen och omklädnad.
Men nu är jag här och jobbet gick bra idag, sprang runt som en höna men det blev jag tillsagd till att göra, haha.

Ha en mysigkväll, imorgon är det sovmorgon då jag börjar 15.00. Yeah!

Pusspuss

Why can it be like before?

Hemma hemma, det finns inget bättre efter en lång dag på jobb. Var mycket lång idag då jag var på en annan avdelning och så men det är samtidigt kul med lite förändringar.
Sitter och kollar Greys anatomy och dricker cappucino, mums. Ska nog även äta lite kvällsmat efter det. Sen är det sängen som gäller då det är jobb imorgon.
Hade gärna varit ledig men pengar pengar är ju snart sälen och då ska jag slappa och sty

Hurry up.

Okej en snabbis innan jag drar till jobb, ska strax ta bussen och jag är en anningens stressad. Men men solen skiner och det är allmänt trevligt.

Kommer hem vid halv 9 ikväll, ciaoo!

Ha en mysig dag i solen!

Today is the first day.

Godkväll!

Linda är här och vi slappar i min soffa, ganska najs. Hehe, såg Kalle och chokladfabriken innan och det var länge sedan. Så nu ska vi återgå till tv tittandet, byebye!

Imorgon är det jobb som gäller, hela dagen. Yeah!

Talk to me, please?

Känner just nu bara för att gå ut i snön sätta mig där och bara njuta av solen. Har även längtat efter att ha snöbollskrig, var ett tag sedan man hade det men så kul vi hade när vi gjorde det.
Men så har man läxa för nu ska jag jobba ons, tors fre och sön. Och jag har inlämning på måndag, isch så det får bli idag och på lördag jag gör det.

Jaja, det löser sig det finns alltid rum för lite nöje, hehe!

Back to life.

Gud, vad jag är otränad, det är nästan skrämmande. Höll ju för fan på att dö där. Haha!
Ja så nu sitter jag nyduschad och träningsvärken känns redan, och väntar på att klockan ska bli 9. Då börjar CSI och sedan är det Raw och Platstikirugi för barn eller nått.

Ja då ska jag bänka mig vid tv, Ciao!
Inget jobbande imorgon så då blir det bara slapp, läxa och träning. Yeah!

Kan du inte komma hit? Vi kan bara prata.

Try to see me.

Ida "tvingade" med mig på träning ikväll, bra är väl det då jag ännu en gång försöker vinna min kamp, haha. Känns dock skönt efter men under tiden kan man inget mer än att lida.
Väntar på att mamma och pappa ska komma så det kan göra mat då jag måste käka innan, nu kommer de. Så nu ska jag springa ner och äta, sen byta om och sedan vänta. Måste även spela in lite program då jag annars missar dem.

BTW, Ida och jag hade mys mys dag idag då vi låg i spaet och bara pratade. Allt från minnen till dilemman. Haha pusspuss <3.

Träningskläderna var är nu dom då?
Ciaoooo!

Your face in my minds.

Godmorgon godmorgon.
Då var det första dagen på lovet/praktiken egentligen ska jag vara på praktiken nu, men ja jag gör det samtidigt som jag har lov, hehe. Blir ganska mycket jobb denna veckan då vi ska till sälen nästa eller nästa vecka, kommer inte ihåg. Sen måste jag börja med mitt projektarbete, kanske börjar skriva lite imorgon och planera in mina kommande veckor. Ja det måste jag verkligen göra, kanske ringa till sälen och höra om de har trådlöst bredband? Hoppas!

Snön faller utanför fönstret och jag hoppas verkligen inte att det blir en insnöning som förrförra året, då man satt fast här på lovet. Isch! Iallfall idag ska jag vara med Ida, tänkte jag skulle ringa henne strax,  vet inte vad som händer idag men det blir säkert great.

Japp, då väntar badrummet, ha en bra första dag!

Stop loving you.

Äntligen hemma efter en lång dag, känns som man är helt mörbultad. Dock går tiden snabbt så jag ska verkligen inte klaga. Ida kom och hälsade på eller, ja de var på jobb och valde så klart min kassa. Alltid trevligt att träffa lite bekanata folk. Gjorde världens miss också och jag ville bara dö typ, men som alltid löser det sig och man fortsätter.

Till fikat fick vi prinsesstårta, inte varje dag man får det. Gott var det iallfall.
Nu ska jag äta och sedan bänka mig framför tvn tills sömnen kommer. Eller kanske du vill komma?

Imorgon ska jag leka med Ida och vi ska ha en hel dag med skvaller och mys. <3 Gossip girl snart och sedan ska jag kolla gamla inspelningar, ha en mysig kväll!

Btw, lite bilder från igår kommer här, sjukt kul!


Jag hade bakat en väldigt kärleksfull kaka, mums.

Jag flippade ur, som vanligt!

Och angelica med.

Linda ville bara mysa, hehe!


You yes, then you no.

Jobbat idag och det var sjukt lungt, det händer liksom aldrig. Speciellt inte en lördag! Men det var ganska skönt och man stressade verkligen inte. Det var ju även alla hjärtans dag idag så hela matsalen var fylld med gelehjärtan så man är en aningens trött på dem nu. Haha! Men men träffade även paula och det var ett tag sedan, myspys. Såg även en sjukt snygg kille som jobbade där, hehe!
Har precis satt in en hjärtkaka i ungen och väntar just nu på brudarna. Linda och Angelica ska komma och vi ska väl typ spela buzz, kolla film och snacka massa skit.

aooouu, nu ska jag dansa loss och kolla vad det är på tv. Byebye!

Jag vill leva ut fantasin med dig! Fan, inom kort!

One touch.

Varför vågar jag inte? Vad är det som hindrar mig? Jag kan ju bara få dissen, men det är jag ganska van vid det här laget så det kan ju inte vara så farligt! Men varför gör jag inte bara det då? Fan ibland blir jag så jävla arg på mig själv för jag inte tar chanserna och gör vissa saker. FAN!

Friday the 13:th.

Visst ja det är fredagen den trettonde idag, isch, scary!
Dock kommer min otur snart att falla in då släkten kommer, Alla i släkten. Jippy!
Men jag ska nog överleva, annars drar jag till mitt hemliga ställe, låter som något som man hade som barn men jag menar spaet, tar med mig datorn och sticker ut där, vill du komma dit? Behöver dig!

Jobb imorgon och det är lite jobbigt, dock ska paula och jag tröstäta efteråt då det är alla hjärtans dag och ja!

Dressa om nu, byebye!
Ha en trevlig fredagskväll!

Tur att vädret är så himla fantastiskt så man blir glad för det <3


It´s funny!

Sitter i skolan och har haft en väldigt bra dag. Först var det föreläsning och det var sjukt intressant, sedan var det text skrivande och nu sitter jag i skolan och väntar på att bussen ska gå.
Fick mycket bra tips över saker man ska göra som blivande journalist, och han tyckte jag hade driv och verkade duktig. :D wiiieee. Känner mig väldigt glad idag och solen skiner som bara den.

Nu ska jag åka till bussen och köpa en tidning, Ciaoooo!!

Pusspuss, skolan ses om nio veckor!

It´s unbelievably!

Bild på Johan Glans

Modell: JOHAN GLANS
Fotograf: Linda Olsson

The greatest!

Bara för att jag har träffat och intervjuat Johan Glans idag. WHHHOOOHHHO, JAG HAR TRÄFFAT SVERIGES BÄSTA KOMIKER!!!! Yeah, så jävla coolt. Han var sjukt trevlig och sjukt rolig.

Nu ska jag vara aktiv på webbkursen och vissa mitt mästerverk av deign på hemsida.

Ciaoooo! Så jävla glad!

The Nervs.

Idag gäller det idag ska man intervjua Johan Glans, så jävla coolt. Fattar inte riktigt det, men fy fan vad det ska bli ballt.
Wiiie, så glad man är!
Nu ska jag försöka fokusera mig på en annan text, och skriva ut frågorna ikväll.

Ses senare när man är hemma, eller kanske på webbkursen, Ciao!
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Rewind and remember.

Back in the house. Haha jaja hemma efter en kort men effektiv "shopping runda" i stan. Dock tog jag en spruta med då det var nåt skydd som varade i 20 år om man tog två sprutor, Aj! Jaja man slipper det på tjugo år så va fan.

Kom hem med vantarna och en mössa. Kommer förhoppningviss se bra ut i backen, hehe. Eller rättare sagt snödriverna för det är där jag kommer spendera min vecka. Haha!

Aoo, då var det en dag kvar till man ska träffa Johan glans, magen den börjar känna nerverna. Men det kommer gå bra och vara så jävla coolt.
Nixpix då är det snart finalen i Top Model och jag sitter bänkad. Dock vet jag inte vem jag hejar på men det får vi se under timmen. Måste även sätta ihop min fotouppgift.

Ciao!

Try to say it.

Hemma efter en väldigt kort dag. Först var det in och vara i studion tills typ 1 sedan kom jag på att det var lika bra att sjuka mig istället för att skita i lektionerna, så det gjorde jag. Nu är jag hemma och är en anningens trött vill bara lägga mig och kolla på film eller nåt. Ikväll blir det peak rea och jag ska köpa skidhandskar och kanske en tröja eller nåt.

Ja då tänkte jag gå ut i snön och ta de sista bilderna till läxan imorgon. Och kolla lite repriser, bye!

Beside me in bed.

Okej nu har jag precis kollat klart på Top model, finally åkte hon ut. Tyckte inte alls om henne, men men ute.

Innan dess åt vi vingar och det var övergott. Ganska länge sedan man åt det och nu ska vi fira pappa med semlor.

Nu börjar det på femman, ciaooo! Måste packa saker med, fan, provet imorgon skiter vi i!

Linda har även redigerat bilderna på mig, här kommer en av de.

I dont know how to say it.

Fan jag vill så jävla gärna. Men hur?

Pluggandet går sådär, är så jävla tråkigt så jag läser två meningar sedan går tankarna över till annat. Som att man ska intervjua Johan Glans på torsdag, så jävla coolt. Dock har jag världens lista på folk som vill ha autografer får se om han hinner med det pga kort tid. Men jag ska ha en iallfall.

Snöar gör det också ute och jag sitter och huttrar. Vill bara gosa ner mig, ha dig brevid mig, och se en bra film.
Fantasi fantasi, fan!

Bjuder på en osminkad bild så här i kylan.

Happy Birthday.

Grattis pappa som fyller år idag.

Man är ledig men ändå så fick man gå upp 7 för att gratta han, men han öppnade presenterna sen gick jag och la mig igen. Idag ska jag plugga natur och kanska städa lite gran. Ska nog även samla ihop lite saker till plåtningen imorgon, discokula och annat smått.

Back to the books. Usch så tråkigt!

Advanced Manual.

Hemma efter en lång dag i stan med mamma, tur hon hade med mina Uggs för annars hade jag avlidit! Men men vi fick gjort allt och jag kom även hem med en sak jag letat efter länge. Yes! Egentligen måste jag plugga på naturen men jag känner inte alls för det och tycker det är sjukt tråkigt. Så jag tänker öppna boken imorgon eller ikväll och bara läsa igenom det. Det kommer gå rent åt ...  men det får det göra för just nu vill jag bara ha lov och praktik.

Jaja, nu ska jag fortsätta med annat, vad nu det kan vara? Hoppas varje kväll!

Byebye ikväll är det Johan Glans på tv, sen på torsdag in real life.

Boooored.

Sitter i skolan och väntar på mamma, ganska drygt men men ändå ganska najs då jag vilar fötterna och gör sånt jag inte gjort innan. Hehe som att posa. Så här bjuder jag på lite bilder från typ nu.

Bye!






Så här tråkigt har jag så att ni får dras med bilder på mig, haha! Enjoy!


It´s OKEJ!

Då hade man Okej möte imorse och det gikc bra. De gillade verkligen det vi kommit fram till och den kommer i butiker den 7 maj, Yeah! Ganska coolt faktiskt. Sedan fick jag även reda på att jag har MVG i medieprodutkions kursen, Yeah!

Nu börjar samhällen och jag ska vara riktigt duktig och göra mycket. Senare ska mamma och jag köpa present till pappa och senare ska jag plugga på naturen.

Ha en bra fortsatt dag, Ciao!

Want you beside me.

Gossip girl började ju idag och jag tittar på det slaviskt. Gud vad det är bra.
Såg innan eller jag har inte hunnit se färdigt den Step Brothers sjukt rolig. Haha våningsängen var fan bäst!

Ja nu ska jag äta taco och se färdigt avsnittet, imorgon är det skola sen stan!

Ciao och godnatt!

I can´t control it.

I brist på annat lägger jag nu in lite bilder från fredags, haha!
Hjälp mig från denna övertråkiga läxan!


Linda och therez försöker göra en pose, men jag hinner före.

Nördarnas tillhåll, haha. Gud vad kul det var!

And one on me.


Good Morning.

Så då var den den sista dagen på helgen, igen. Känns som helgerna bara springer på. Men men bara en vecka kvar i skolan sedan är det praktik, i  NIO veckor. Så jävla najs!

Ajja, hade  världens mardrömmar inatt,
först drömde jag att jag var på väg hem från jobb med bilen och så körde jag i närheten av hemma, dock en liten omväg. Menmen när jag kommer in i den lilla byn så är det 30 km/ h och jag körde nog typ i 50 km/h, precis när jag kommer runt hörnan så ser jag en polisbil och de vinkar in mig. Dock tyckte jag inte att jag körde så fort, men tydligen så var det 20 km över. Så de skulle ta mitt körkort, jag grät och grät. Böna och bad. Fy det var hemskt, samtidigt som jag visste att jag var tvungen att göra om allt i med prövningstiden, så när jag väl vaknade så fick jag ju kolla om körkortet var kvar, haha!

den andra drömmen handlade om Johan Glans som vi ska intervjua på torsdag, så jävla kul det ska bli. Vi var i stan och vips så var tiden 17.20 och vi skulle möta han i Eslöv 17.00. Vi var fortfarnade i Malmö och de hade ringt och undrade var vi blev av, dock hann jag vakna innan så jag fick inte veta om vi hann eller inte, men det var också en sån jobbigt dröm som man bara inte vill uppleva. Usch!

Ja i med att det är sista vecka så menas det med att det är lite kvar i skolan = mycket läxa. Imorgon ska vi ha skrivit lite på vårt samhällsarbete, som jag skrivit typ 2 meningar på, fan! Sedan på onsdag har vi prov i natur, världens tråkigaste då han tycker vi ska kunna vartenda jävla ekosystem ord, så jävla tråkigt. Så det får gå sist då jag nog endå inte kommer få så bra på det. Dessutom har vi massor med Okej bilagan som ska vara färdigt. Imorgon är det möte och då ska vi visa vad vi gjort.

Nä, frukosten väntar och jag känner paniken angående läxan.
Pusspuss!

Home sweet home.

Gud, vad lång dag det var på jobb idag, fick stänga kassan sist och då var klockan 18.35 alltså 35 min efter att vi stängt, haha. Men men pengar! Fick  även reda på att jag kunde få "fast schema" under sommaren om jag ville, kan bli ganska skönt då jag kan ha två jobb, och tjäna massor, Yeah!
Sen fyller mormor även år idag så när man kom hem så var det direkt in till henne och fira henne. Snacka om att jag fick huvudvärk av de små, blä! Men nu är jag inne och ska se rosa panter, har aldrig sett den så det är väl på tiden.

Ha en trevlig kväll! Jag vet inte om jag vill, men jag får tänka på det. Okej?
Ja vi gör det!

Got a plan.

Hemma efter en kort dag, skulle egentligen sluta typ vid fyra men det blev två istället. Ganska skönt. Är hemma nu och tänkte jag skulle sitta i fotbad lite och kolla lite film. Ikväll blir det som sagt lite mat i stan och sedan ska vi på laserdome. Ska bli riktigt kul faktiskt, dock kommer jag förlora gånger tusen, haha! Menmen underhållning.
Lite jobbigt att man ska köra, kunde ju annars ta ett glas vin eller något, men det är ganska skönt då jag kommer snabbt hem för jag ska ju jobba imorgon, yeah! Ganska länge sedan nu.

Nu ska jag gå och värma mig, var blev du av?


Understand that I want you!

I skolan, och vi har precis haft prov. Gick ganska bra tror jag. Eller hoppas jag, alla svar var besvarade så.
Nu har vi typ ingeting att göra tills 12.50, usch så tråkigt. Får se vad vi hittar på.

Igår var det webbkurs och faktiskt väldigt kul och lärorikt. Haha, vissa var bara så korkade men men.
Nu kom de andra så nu tänkte jag gå ner och köpa en bulle eller något. Eller kanske dra in till stan med kajsa som fick sitt körkort igår, Grattis <3.

Byebye, ikväll är det resturang och laserdome. Funny!

Telling me the truth.

Pluggande, usch sjukt tråkigt.
Idag i skolan var det studio och sedan lite möte. Hämtade kläder till plåtning och sedan hem och msn, direkt! Farligt det här alltså, fy!
Nu MÅSTE jag plugga, webbkurs ikväll ju.

Bye!

Hard for you?

Nu ska jag besöka sängen, gick ju upp tidigt imorse så det blir nana nu.

Imorgon ska bli en greeeeeaaatt dag, känner jag på mig, Mjau!
<3

Yes or No?

Beachvolleyboll imorse, eller jag gick upp vid sju då jag skulle köra och dessutom hämta alla lata stadsbor, haha! Sedan begav vi oss dit och som vanligt hade vår skola inte koll på något , så vid tio dök en av lärarna upp, "Nä, men är ni när?". Haha, spelade en stund och körde sedan till stan igen. Umgicks med Angelica och Linda en stund innan min kusin kom och vi käkade på jensen, mums!

Hemma efter en liten tur på stan och nu tänkte jag att jag skulle plugga lite, eller se på tv? Hm svårt val!
Jaja, imorgon är det skola och fan, fotouppgiften, hoppas vi får en lektion till. Okej möte, Yeah!

Kom till mig, NU!


Kajsa har skills på planen, det har Angelica på marken. HAHA!
By the way, Kajsa lycka till med teorin, borde vara klar nu. SMS?


Why all these words.

Nu är det lite repriser som gäller sedan ska jag nanna tänkte jag, kanske ta en macka eller nått. Fan jag måste ju packa ner lite stuff till imorgon, beachvolleyboll som gäller. Efteråt är det lunch med kusinen på Jensen, mums.

Jaja, jag som trodde. Jävla dig!

Sov så gott, iallfall vissa.


Boka tatuering och tandblekning? Jadå!

Its the same feeling

GUD, Andas. Samma känsla, trodde inte den fanns längre. Varje ord, varje mening. En sekund, en minut!
Fan detta är inte bra, ensam och mörkret. Helvete. Som sagt , Jag vill!

I am a freak!

Shopping, mer säger jag inte. Fy på dig! Hehe!

Jaja idag var man ledig och mamma och jag begav oss ner till Trelleborg, hosthost, åt och lånade typ hela bibiloteket. Haha men jag ska fan vara insatt i ämnet.  Åt även på Espresso House, mumsigt.
Nu väntar projekt och företagande. Prov på fredag, Yeah!

Next to you in bed.

Hemma och det är great. Idag har man fått gjort sjukt mycket i skolan och det är övernajs. Fick även besked att vi ska intervjua Johan Glans, whhhoohhoo! Sjukt kul.
Imorgon är man ledig och då ska jag ta en tur till Trelleborg, ska kolla upp lite saker och även köpa lite "nödvändigt" haha. Måste även göra lite läxa men det ska nog gå bra.

Tvn väntar ivrigt. Iallafall du!

Look me into the eyes.

Har tråkigt och snart ska vi ha samhälle och jag är så långt efter, pallar inte men som tur är har man hela lovet på sig. Och som tur är har jag det samma som jag ska skriva om i mitt projektarbete.

När man har tråkigt då trycker man igång photobooth, hahaha, pose!

Tråååååååkigt!

Vi är snälla små tjejor som gillar svarta stora..

Like this.

Sitter i skolan och har precis haft lite möte med Okej gruppen. Nu känns det som vi verkligen har koll på läget, ganska skönt. Dock spricker det ganska mycket om vi inte får intervjua Glans, Hoppas!

Nu ska Emma och jag skriva må-bra tips. Haha!

Byebye!

I wonder.

When I can see you mr ......! Come to me!

Ja då var denna dagen över och jag har inte pallat att göra läxan så det får bli på tisdag istället. Blä!
Har istället varit i stan och fått min kamera såld, sen har det varit lite kalas och så har jag faktiskt börjat med inledningen på religonen, yeah!

Nu ska jag se på tv, sen ska jag ja jag vet inte!
Tja!

Tre små söta år, var det sedan och sedan. Buhu!

Help me away from you.

Godmorgon godmorgon. Så var det söndag och jag har massor att göra, dock ska jag ställa in min föreläsning på Melvins skola då jag vill vara lite mer förbered och så. Så det blir nog under praktiken istället. Men annars har jag samhälle, projektföretagande, religon och fotouppgift.
Usch inte alls kul men två veckor sedan är det 9 veckor från skolan, YEAH! Sen är det snart studenten ju.

Frukosten väntar och te till min hesa hals. Ciao!

RSS 2.0