Chill dag.

Hämtade lillebrorn efter skolan idag och vi gjorde en mini tur till två fika ställen. Först Hallongården och sen Slättarps, älskar landet butiker. Myspys. Nu slappar vi i soffan och tänkte se en film, lutar mot Potter!


Mullberry Bayswater.

Eftersom min kära väska nu har kommit in i silver spänne istället för guld så ska den så klart snart bli min! Ni som känner mig vet hur läge jag suktat efter denna väska och då jag sagt att den ska bli min våren 2013 så kändes det som ödet när den kom i silver istället!
Så en liten trip till London ska det bli till våren, plus se Spice Girls musikalen!


Bara EN MÅNAD KVAR!!

Tills dessa fyra brudarna drar till NEW FUCKING YORK! Det ska bli såååå jävla kul och helt jävla sjukt! Shoppa och se hela NY!!! Cant Wait!!

Tisdag.

Dagen började med att pappa körde slut på mig genom att aggera PT på gymmet.. Hahha slutade mindre bra men beach 2013 here I come! Sen tog vi bilen in till Malmö för att shoppa lite och luncha. Mysigt mysigt. Sen hem om och in igen till företagsutbildningen på Drivhuset, denna gången handlade det om prissättning, väldigt intressant och givande!! Nu sitter jag och kollar på tv samtidigt som hjärnan jobbar på hög varv!

Utgång lördag!

Igår var det avtackning av en kollega på jobb. Så vi började med middag och drinkar, tog ett stop på Hilton och sen blev det klub F med party! Kvällen slutade sent men vi hade som vanligt himla kul! Idag är man segast och vill helst ha någon som servar en..


At Emma.

Har idag varit med Emma och agerat personal shopper. Nu sitter jag och hon och snackar.. Snart kommer Vanja och Elina, då blir det Tjejkväll och mat! Myspys!


HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

 
 
 
Titta och garva ihjäl er för det gör Linda och jag just nu!!! HAHAHAHAHAHAHA!!

Home sweet Home!

Efter en väldigt intressant helg så är man nu på hemmaplan igen. Veckan har ett skönt och roligt schema och bättre kan det ju knappt bli med solen som skiner!
Tänkte ta en lång runda och sen typ checka in programmen man missat i helgen!


Jobb weekend.

Jag och Aleksandra har begett oss uppåt i landet till Älmhult för att jobba och hjälpa till. Vi bor på hotell och njuter. Ikväll blir det nog lite party och sen imorgon kväll beger vi oss hemåt! Skönt att komma till storstan igen, hihi!


Denna onsdag.

Började dagen med en lång sovmorgon då jag var hemma vid 02.30 igår. Filmen var bra men lite fattiga effekter och slutet väldigt ovant. Men överlag var det en väldigt bra film. Ska nog se den nästa vecka också med mostern.

Annars har dagen spenderats med soffan och nu är jag med familjen i Malmö. Brosan ska på dans och vi ska fika och chilla under tiden. Ikväll blir det greys med sällskap!


Twinight!!


Ikväll gäller det..

Vid 21.00 ska vi inta biosalongen för att se Breakning Dawn del 1 och 2. Ännu en serie av filmer som kommer till sin sista! Kommer nog inte svida lika mycket som det gjorde med Harry Potter men ändå.
Ganska kul att det har blivit en sån stor trend med detta att man skriver mellan 3-4 böcker och att de senare blir film.. Säger bara 50 nyanser av honom! Kommer vara först i kön!
Nu ska jag packa och planera morgondagen. Lunch dejt och affärsplanering står på schemat!

Kreativ dag.

Min hjärna bara sprudlar med idéer och det resulterar i mycket som blir gjort. Funderar även på att ta en övernattning i Köpenhamn för att få inspiration och avkoppling för hjärnan. Har gjort en logga, ska skapa sociala medier och bokat möten.
Samtidigt rullar tvn med alla program jag missat!
Btw tog en lååååång runda imorse och tog en liten bild; vägen slutar aldrig...


Som en boll..

Jag är just nu på basket och supportar lillebrorn. Senare blir det chill vid tvn och myspys..


Sjukt inspirerande dag.

Min dag började med ett väldigt givande möte. Det var på drivhuset i Malmö och jag fick mycket input så nu ska jag fan dra igång detta! Ska göra lite olika deadlines och sätta press på mig själv.. Sen blev det företags utbildning med fokus på marknadsföring. Vilket också var en himla kick! Inte nog med det så blev det starbucks också!
Känns som det kommer bli en lååååång natt imed all inspiration!!!


Inte fem min över!

Asså min senaste vecka har varit helt sjuk! Jag har jobbat, planerar och sovit!! Har inte haft fem min över till något annat. Så idag fick det bli allt det där som inte gjorts under förra veckan! Sen ska jag även läsa klart femtio nyanser av mörker, såååå jävla bra den är!!!
Bjuder på en bild från helgens fester!


RSS 2.0