Nattinatti.

Ska inte lägga mig ännu men datorn får faktiskt lägga sig nu.
Sov så sött!

True or False?!

Asså är det på riktigt. Snälla säg att det inte är så!

Big Smile.

Har precis pratat med Universal Studios angående vår resa. Var lite rädd att biljetterna skulle vara slut så jag bara dubbelkollade. Övertrevlig tjej som jag pratade med och hon varnade för mycket folk men även att det bara var att köpa biljetter på plats! Greeeejt!
Annars har Linda och jag fixat lite saker inför Orlando. Vi kommer vara översnygga på köpet. Hihi. Hittade en tröja som jag varit på jakt efter. Sett den i en modeblogg och där fanns endast två stycken kvar i hela Skåne! OMFG! Liksom jag har den just nu i min garderob. Mums!
Nu är det biggest looser. Köttpajer och provning av kläder. WIIIIIIE!

TVÅ VECKOR KVAR!

Asså idag är det två veckor kvar tills Linda och jag ska till USA! OMFG! Lätt mitt nya utryck. Satt och kollade på smygvisningsbilder och filmer och fick seriöst gåshud. Satt med ett överstort leende och bara njöt.
Idag ska Linda och jag köpa nödvändiga saker inför resan. Så som cykelbyxor?! Haha, It´s a LE thing. Haha!
Hörs senare. Im so happy happy.

FRYSER!

Usch vad kallt det har varit idag. Funderade på att lägga mig i vår visningsäng och bara bädda ner mig.
Nu ska vi på mors dags middag inne hos mormor. Sen blir det gossip och annat kul. Imorgon blir det Florida-shopping med Linda. Yeah!

Kallt, lavendel och badtofflor!

img_0627 (MMS)

Kallt, lavendel och badtofflor!


Lavendelkvinnan.

Står just nu på marknaden. Det har kommit ganska mycket folk och mer lär det nog komma.
Back to work.

HP-fan

Sorry för allt med Harry Potter men det kommer bli mycket sånt nu fram tills den stora dagen. Mums.
Kolla in detta. Läs allt! Ett stort leende varade länge för mig.
Sov så gott. Jag ska drömma om prins Potter.

Snabbt.

Blir bara ett kort inlägg idag. Ska nämligen stå på "mässa" imorgon så det är mycket som måste fixas. Springer mellan huset och bilen hela tiden. Nu ska vi sätta ihop paket. Hörs kanske imorgon. Ska försöka uppdatera bra. Datorn följer ju med så!

Grrrr.

Nu är man redo. I am Miami BITCH!

Bak och kaffe.

Har precis skickat ut ett viktigt mail, därav håret. Haha. Nu ska jag dricka kaffe sen ikväll blir det SATC2 med brudarna. Hörs senare. Tänkte High Heels Leopard dress and Curly hair.

Nu är det dags att bli husmor!

img_0622 (MMS)

Nu är det dags att bli husmor!


OMFFFFGGGG!

This just gives me thrills.
Been there!!!!

LE is all you need.

Mediamingel var helt ok. Linda och jag ska göra succé nästa år istället. Efteråt tog vi en sub och sen drog vi hem igen. Planerade lite Florida och på måndag blir det shopping. Cykelbyxa nästa. HAHA!
Kollar på tv. Sen ska jag jobba lite, hm! Funny funny att göra det på kvällen. Men det finns inget att göra så är det att ha eget företag. Jag jobbar bäst på kvällen.
<3<3 Orlando here we come!

Frukostmöte.

Mamma och jag satte oss på ett café imorse och jobbade. Jag hade ett kort möte efteråt och sen blev det några ärenden. Det var himla mysigt att sitta och jobba på annan plats än hemma.
Ikväll ska Linda och jag på Mediamingel i Malmö. Det ska bli kul. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till henne. Får se om vi hinner kolla lite Florida med. Hörs senare.
Himla god frukostbuffe.

A wish.

Är sugen på denna text. Men så vill jag ha med namn också. Fast jag är ju inte hundra så det lär väl dröja ett tag innan jag gör det.

Grown up.

Kände mig så himla vuxen idag när jag gick på Maxi själv Samtidigt ringde det i min phone och det var jobb. Så jag kände mig extra vuxen. Haha. Precis sett klart Biggest looser. Har lite arbeta att göra inför imorgon. Ska på morgonmöte, tänkte åka tidigare och sitta och äta frukost där. Får se hur jag gör.
Nu ska jag kolla på när köttbullarna regnar. Underbart roligt.

Vi peppar.


We Like a lot.

Twilight fans.

Kolla in detta. Ska vi dra till Stockholm igen?!
"Synd" man är i Florida då!

Godmorgon.

Då var det onsdag. Blir ett möte senare i eftermiddag istället. Tänkte kanske sola eftersom jag vill vara lite brun när vi väl kommer till Orlando. Och för att min kropp ska vara lite beredd på det. Annars ska jag baka lavendelskorpor till helgen och förbereda det mesta inför det.
Hörs senare.

Nöjd.

Eftersom min ekonomi inte varit så rolig den senaste tiden så unnade jag mig lite kläder idag. Behövde saker inför Florida då det förväntas vara 40 grader. Så det blev klänningar och tunna plagg. En ny bikini slank också med. Handlade även solkräm som ska göra en både brunare och skydda.
Så nu njuter jag med Ugly Betty och en kopp kaffe.
På bilden syns nya bikinin, en tunika/skjorta och min leopard klänning.

UNREAL!

MAGI, Kan inte förstå att om tre veckor så står jag och Linda där. OMFG!!!!

Ändrade planer.

Blev ändrat i schemat så inga av mötena blir av. Så istället ska jag maila och göra reklamblad inför söndag. Ska försöka göra min faktura också. Back to work.

SATC.

Maraton på 3:an nu. Ska följa hela serien nu så man är helt uppdaterad.
Snart ska jag nanna, imorgon är det en busy day.

Halleluja.

Kollade mitt konto. Underbart säger jag bara. Kommer bli en bra resa. Haha.
Mötet idag gick bra, fick inte så mycket sagt. Eller sa inte så mycket, hade sprängande huvudvärk. Nu är det snart Biggest Looser, sen är det Top Model och sen vet jag inte vad det är men där är säkert något. Imorgon står tre möten på schemat. Ska försöka få med mig min nya medarbetar på två av dem, då det ena är med honom. Haha.

Vad hände?

Vädret är som bortblåst. Hade planerat att vara kall klädd. Men icke det fick bli den lite varmare klädseln. Nu ska jag dra till jobb. Sen blir det möte ikväll också. Så det blir kanske ett inlägg senare. Ciao.

Bollkrig.

En dag med barn. Krig i bollarna och två fröknar som grät av skratt. Underbart kul hade vi idag. Haha.
Strax är det Gossip med pizza. Mumsmums.
Imorgon är det jobb plus möte på kvällen. I veckan har jag sjukt mycket! Det innebär åtta möten!
Ser framemot det.

Lördagkväll.

Sitter o kollar på fotboll med familjegänget. Är hos mostern, har ju jobbat idag så det blev lungt idag. Senare blir det mys.

Efterlängtad.

Tänkte kanske ta ett dopp i poolen snart. Har varit varm hela dagen. Invigning.
Dyker kanske upp senare annars trevlig kväll.

With E.

Sex and the city står på spel. Fika sen. Eftersom vädret inte varade så långe så blir det filmtaj!

Värme.

Nu är sommaren här. Gud vad varmt det är. Lite svårt dock vad man ska ha på sig. Får ta jeans men ha klänning i bilen. Om en stund ska jag på möte med ett tryckeri. Sen ska Emma och jag umgås. Får se vad vi hittar på. Kanske solar?

Usch.

Hemma. Suck säger jag bara.
Nu ska jag slappa vid tvn. Se lite gamla program. Imorgon är det möte igen! Sen ska jag leka med Emma.

Underbart väder ute! Tog en break

img_0592 (MMS)

Underbart väder ute! Tog en break


Ett ord.

Möte möte möten. Full rulle. Har precis kommit hem från Navigator, fick mycket hjälp och det är mycket som ska göras. Underbart väder är det också ute så jag tänkte dra iväg några mail och sedan sätta mig där ute.
Senare ska jag jobba. Busy!

Another Blog.

Kolla in denna

Lycka.

Kan inte förklara hur lycklig jag är just nu. Projektet går hur bra som helst, har kanske i nästa vecka en ny arbetskamrat som ska börja jobba för mig. Oj vad det lät stort. Ni får se på tisdag vem det är. Hihi.
Tror vi kommer fungera utmärkt tillsammans. Hur kul som helst.
Var på föreläsning idag, väldigt bra. Det var oerhört givande och med mig hem hade jag fyra visitkort som alla kommer leda till något mera förhoppningsvis. Ser fram emot att börja arbeta och att utvecklas. Kan just nu inte sluta le. Ida har precis stuckit hem och det är alltid lika trevligt att ses.
Imorgon är det möte igen, ett stort möte! Jag ska gå igenom så mycket att mitt huvud för tillfället håller på att sprängas. Men Men, Happy Happy!
Så nu bjuder jag på två tummar upp och ett stort leende!

Frukost.

Dags att jobba. Underbart väder ute, måste hinna ut en liten stund under dagen. Vid tolv ska vi på föreläsning igen. Efteråt ska Ida och jag vara. Får se vad vi hittar på!

Time time.

Hemma efter en väldigt givande dag. Har fått lära mig allt från webbmisstag till lite om Jesus. Haha kollade på Lunda spexet och gud vad kul det var. Hem med mig fick jag även USB, tröja och ett par trosor.
Nu är det tv sen är det tidig morgon mycket på schemat. MYCKET!

Tapas, mingel o spex!

img_0584 (MMS)

Tapas, mingel o spex!


Godmorgon.

Igår blev det sent med jobb. Satte väl ifrån mig datorn vid halv ett. Haha så går det när man är en nattuggla. Har redan fått iväg några mail och känner nu att verkligen allt lossnar. Ska bli så himla kul att sparka igång det hela.
Kollade min kalender, lär inte bli mycket semester för min del. Hm. Men det är det helt klart värt.
Idag ska mamma och jag på seminarium i Lund. Ska bli super intressant!
Hörs kanske via phonen, byyyye!

Happiness.

Kan inte förklara den glädjen som är i min kropp. Började nu på slutet tvivla på hela projektet men efter att nästan fått fyra JA så är jag sjukt taggad på det hela. Ska bli så himla kul och intressant!
Ska se biggest looser. Men sen blir det mera work. Ännu är arbetsdagen inte slut.

Så här roligt har man på landet!

img_0582 (MMS)

Så här roligt har man på landet!


JADÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Har fått svar från två skolor som vill anmäla sig till mitt projekt i höst! HERREGUD! Nu händer det. Är så himla glad just nu :D

Tidig dag.

Mamma och jag var först på Ikea idag. Haha, skrattade som bara den när mamma höll på att springa om en tant. Hihi. Köpte lite saker inför Söderslättsdagen nästa söndag. Kommer bli superkul att stå där!
Sen blev det några andra ärende och sen avslutade vi med vingar i Höllviken. Sjukt gott.
Tänkte jag skulle vara snäll och klippa gräset , känner inte alls för det men jag ska vara snäll. Senare blir det några flera ärende och lite skiss och reklamblads görande.

Om 40 minuter.

Är det dags för Gossip Girl. Mumsmums. Sitter och dricker kaffe för att få lite energi. Varit en högljud dag idag. Mycket barn och mycket föräldrar. Och så klart mycket färg. Som sagt ska jag bänka mig snart vid tv. Ska bara uppdatera mig lite grann först.


Sällskap.


En funderare.

Då var den jobbiga dagen avklarad. Dock blev den mycket bättre när Matilda steg innanför dörrarna. Hamnade inte i samma grupp men ändå. Vi åt lunch tillsammans och pratade om framtida projekt. Hihi. Ser fram emot att träffas igen. Många tester och tyvärr tror jag inte att det gick så bra. Men man ska väl aldrig säga aldrig.
Nu ska jag sörja lite med något kul. Hoppas ja!

Fjärilar i magen!

Sitter utanför skolan just nu. Det regnar, hm!

Nervös.

Hemma efter en väldigt god middag i Trelleborg. Nu ska jag hämta föräldrarna sen ska jag hem och göra lite yoga. Haha nej men jag ska göra lugnade övningar. Eller not!
Wish me good luck tomorrow!

I falling in love.

www.vagabond.com
Denna modellen hade jag inte tackat nej till imorgon. Hade passat hela min outfit perfekt. Dock är jag både fattig och så den guldiga kedjan ett Big NO!

Barnpassning.

Ser ut att bli en kväll där jag ska passa min lillebror. Tänkte kanske åka ner och käka med Mormor. Och Melvin då. Ska nog ta vingar. Som sagt är det en stor dag imorgon. Alltså är det tidigt att lägga sig och ett bad står på schemat. Haha.

EN MÅNAD KVAR!


Frågor om Wizarding World!

Hittade en intressant intervju med Harry Potters Art Director.
Läs och njut!

Five Questions with Alan Gilmore

With the opening of The Wizarding World of Harry Potter just around the corner, we are going behind-the- scenes and spending time with the people who are bringing the world of Harry Potter to life only at Universal Orlando Resort.

 

Today, we kick-off our Five Questions series, where we find out more about the creative minds, processes and inspirations behind bringing this fantastic vision to life.

 

First, we are talking with Alan Gilmore, Art Director for the Harry Potter film series and The Wizarding World of Harry Potter.

 

Working on many of the Harry Potter films, Alan Gilmore joined the Universal Orlando creative team to art direct The Wizarding World of Harry Potter.  An architect and a designer, Alan has worked on numerous films including The Bourne Ultimatum and Notting Hill, as well as the well-known TV series, The Tudors.  Born in Ireland, with a permanent home in London, Alan moved his family to Orlando to work on bringing the detail and authenticity of the Harry Potter movies to life in The Wizarding World of Harry Potter.

 

 

Q: We know that, while very popular in the U.S., Harry Potter is a major part ofpopular culture in the U.K.  So, how did the story inspire your imagination?

A: Harry Potter has an enormous fan base who are very interested in his world and the fact that his world is located in the U.K.  And, because the stories are based in our popular culture, the world Harry inhabits is exactly what we expect it to be. The landscape Stuart Craig, the production designer for the films, created for the films is entirely plausible and rooted in reality.  Harry's school and house felt very familiar but also have an extra quality -- a sense of heightened reality.  So our goal in creating The Wizarding World of Harry Potter was to create a place based in that reality, which you can really believe in.  This real world setting made it quite interesting to imagine all these spaces and places Harry could exist in.

 

To actually be involved in the Harry Potter film projects was very exciting. I have known Stuart for several years. The chance to work with him and learn how he designs, and then see how he realized his spaces and his fantastic visions, was a really unique experience.

 

Q: With your job as art director, both on the films and here at Universal Orlando Resort, what has been your role in bringing The Wizarding World of Harry Potter to life?

A: I see myself as a conduit, shepherding Stuart's design and acting as a guardian for his vision and designs from all of the movies.  I have worked alongside the film design team from London for a long time now and have learned so much from them.  We sourced from an extensive back catalog of sets and settings from the films, and many of the spaces we created for the films have been reinterpreted for The Wizarding World of Harry Potter.

 

In trying to bring Harry's world to life I have worked closely with the team at Universal Creative, in a very new way, and we've had to bring settings seen remotely in the films close together here in Orlando.  The overall composition was very carefully considered.

 

We have had to invent some new elements as well. We have developed Hogsmeade in great detail, including features specifically created for The Wizarding World of Harry Potter. We also brought a lot of iconic stores into Hogsmeade which is something the fans will be quite excited to visit and experience.

 

Q: What has been the biggest challenge in bringing the visuals from the film to life here at Universal Orlando Resort, and what has the main difference been between designing for the two?

A: The film world is a very different challenge to the theme park world.  In the film world the viewer is the camera.  You know where your viewer is, and you can design to that viewer, composing the settings from one or two viewpoints.  Whereas, with the theme park world, it has to work from every angle.  We had to think about multiple angles, from a child's point-of-view, to a very tall person's point-of-view, and for everyone in between.

 

I'll be honest, everything was challenging.  We had a very good run up of two years, and it gave us a lot of time to work out the details. For example, the rock that Hogwarts sits on was daunting at first but we soon found a way to create the most realistic finish in any theme park.  It is a great success.  The snow was also very difficult.  We really wanted to have snow everywhere, creating the most amazing snowscape and that cold Scottish feeling.  Psychologically the snow creates a sense of a lower temperature.  To try and bring that cold to Orlando, that is quite hard.  In the end, I hope what we created gives guests a good experience!

 

Q: What element(s) of The Wizarding World of Harry Potter are you the most proud of and excited about?  Or are there favorite elements from the films that were you are now able to realize in full?

A: Oh, absolutely, I think the castle is the primary example of being able to realize the visuals from the film on such a grand scale, it has never been built to this extent before.  We made a very concerted effort to bring Hogwarts to life, making it really look impressive from every angle.

 

Hogsmeade and the Three Broomsticks is another area that has really come off beautifully.  The Three Broomsticks is an incredible space, the detail and finishes are amazing.  This is a great joy to me.

But overall, I think the detail, the absolute rigorous pushing of detail is beyond compare.  Everything is correct.  Our mantra was authenticity, and I worked very closely with the entire team to make sure we have every area detailed as much as it possibly could be.  There is hardly a corner that you can't look in that does not have some amazing quality of detail, finish and paint.

 

I brought many film making techniques to this project also.  A layer of aging was applied throughout making everything appear to be old and lived in.  I think the feeling of actually entering Harry's world is what people will take away from visiting.

 

Q: If you could give a tour of The Wizarding World of Harry Potter to guests, what would be the first thing you would tell them and what would be the first thing you would want them to experience?

A: I would want them to come through the entry arch at Hogsmeade and take a moment to just absorb the amazing spectacle in front of them.  The viewpoint just beyond the arch beside the train looking toward the castle is the most encompassing view of The Wizarding World of Harry Potter.  It really gives you a sense of this amazing place.  It should be quite magical to see the reactions on the fans and guests faces as I am sure this will be the first time most people will have ever been in an environment like this.  So, for me, I think this starting point is where you want to have your first experience and explore Harry's world.

 

Länk


Fredag.

Känns helt konstigt med förlängd helg. Imorgon smäller det, gud jag är nervös inombords. Visar det inte så mycket men det känns. Tycker det är så jobbigt när man förväntar sig så mycket och sen inte vet hur det blir.
Hm. Ja nu ska jag dricka kaffe. Sätta mig med papper och penna och fundera ut några smarta svar till imorgon.

Blöt kväll.

Håller på med att bygga poolen. Gud vad det är svårt. Har fått göra om saker många gånger. Haha. Är inne och värmer mig lite.

True Blood.

Time to get some blood.

Tv and me.

Storhandla och sen var det Biggest Looser. Nu ska jag hjälpa mamma med spaet. Sen är det Greys, True Blood och sen är det nog Lost. Hm. Höjdarkväll! Hihi. Imorgon är det jobb.

Mörk doft.

Kaffe paus. Har hunnit med några saker. Men har fler att göra. Försöker att fundera ut vad jag ska göra på lördag. Vad jag ska ha på mig och vad för smarta svar jag ska ha!
HM!

Lång dag.

Möte klockan åtta blev det. Gjorde några övningar och sen tog vi en liten snabb fika.
Nu är jag hemma, ligger och myser med missen och snart är det Potter som gäller.

Något i texten som säger mycket.


Dilemma.

Ska jag gå upp väldigt tidigt och gå på det tidiga mötet och ha dagen ledig? Eller ska jag gå upp senare och ha dagen upptagen tills fyra? Hm. Tycker det är ganska svårt. Men det lutar nog mot det tidiga. Så har jag att göra lite senare plus att jag kan ta en powernap.

Drömmer mig bort lite. OMFG!!

Behöver dig.

Såg en film på oss. Det var roligt. Väldigt roligt.
Haha, synd att det inte kommer att bli så igen, det är väldigt synd.
Om en stund ska jag ut och gå med Ida. Long time no se. Har mycket att snacka om.

Mys.

Trött. Gånger tusen. Har nog inte varit så här slö på länge.
Imorse var det workshop med en reklambyrå. Blev sjukt sugen på att prova på att jobba med det. Tyckte det verkade intressant och mitt huvud började spinna på idéer.
Ligger faktiskt och kollar på tv. Det är inte ofta jag gör det på dagarna. Just därför!
Köpte även ny tidning idag. Tyckte tidningen var sjukt snygg.

In my phone.






Tröttis.

Mötet idag gick bra. Fick inte så mycket sagt men det är bara jag själv. Åt världens godaste thaimat och nu ligger jag och kollar på Top Model. Är sjukt trött så jag ska försöka! Försöka lägga mig tidigt.


I Stockholm.

DET ÄR IVÄG!

Min puls är på max. Har precis skickat iväg ett mail som kan förändra både mitt och flera andras liv, förhoppningsvis. Läskigt. Haha. 


Jobb innan möte.

Ett väldigt viktigt mail sak ut idag. Sorry Nina för jag inte fått ut det förrens idag. Hm, ja men nu ska det ut. Sen är det möte ikväll inför ungdomsveckan i september.
Ciaoo!

Hemma.

Lång dag på jobb idag. Är sjukt trött. Ska bara slappa framför tvn. Imorgon är det jobb igen, kortis dag men har mycket att göra efteråt. Veckan över lag är helt jävla full med saker. Roliga och spännande. Lördag kittlar lite för mycket i magen. Tur man har mycket att göra så man fokuserar på annat.

Massor med ladies.

Massor med bilder. Hoppas brudarna inte blir sura.
Nu är det nannetime. Ska sova länge. Fast sen blir det jobb.

Home!

Står just nu på centralen, ganska skönt att vara hemma. Tågresan gick bra men det var mycket fnitter och skoj! Kul hade vi iallafall, nu kommer strax bussen. Home and slappa!

NK.

Just nu sitter vi på nk o fikar. Är väldigt mysigt. Har två timmar kvar innan tåget går hem. Så det blir intensiv shopping. Men det ska vi nog klara. Seee yaaaa

Nu jävlar!

Någon dude står på scenen och snart är det dags för fröken Gaga! Oooooooooommmmmmmmgggggggg!!!!!

Lady gaga soon!

Så då var man i Stockholm! Just nu står vi i kö, en mega kö! Om cirka tio minuter ska gaga börja så vi börjar känna paniken, men det går ändå ganska fort. Sjukt najs ska det bli! Ha en underbar kväll, det ska vi!!!!!

Off to go.

Väskan är klar hoppas jag. Snart ska jag träffa brudarna.
Hörs i Stockholm!

Spring.

Asså hur stora problem kan man ha? Vad ska jag ha för skor? Vad ska jag ha för jacka? Tänk om regnar tänk om det gör ont. Tänk tänk tänk! Sluta tänka nu! Är nästan helt hundra på det mesta. Jag kommer frysa men det får jag liksom göra. Står och snackar med Emma och Paula på msn. Vi tjattrar och vi funderar. Hm!
För att jag ska kunna överleva morgondagen så måste jag stänga av nu. Är helt uppe i varv!
Hörs kanske på flygplatsen imorgon. Har ju Iphonen med mig!

Kalas igen.

Hemma efter en dag som varit väldigt givande. Först var det möte imorse. Först med Nina och sen med en lärare som gav mig tips och idéer kring boken. Sen var jag och köpte strumpbyxor inför imorgon.
Nu ska vi hem och fira min moster som blir 35. Har köpt en jätte fin sak till henne.
Hörs senare om jag har tid.
Så här blir håret om man sätter upp det medan det är vått.

Biggest.

Blev träning för Emma och mig idag. Fick hjälp med gymmet så nu jävlar kan vi träna. Sen åkte jag hem till henne och hämtade resväska inför fredag. Det är sjukt att det är nästan imorgon liksom. Ska bli så himla mysigt.
Biggest Looser är på tv så jag är spikad. Tycker det är sjukt inspirerande. Eller peppande kanske!

Inviga.

Eftersom min dag är så bra så tänkte jag förgylla den med mina rosa converse. Har inte använt dom ännu så det blir att inviga dem och bli frälst. Haha, har tänkt köpa ett par vita med.
Snart ska bilen och jag möta upp Emma, köpa present och sedan träna. Mums!
Måste byta nagellack. Not good!

Leende.

Kollade runt på nätet och fick syn på en tjej som precis varit i Disney land och Universal i Florida. Ett stort leende spreds och har nu suttit i typ 10 minuter med världens största smile. Kan inte fatta att vi ska till USA! Helt jävla sjukt. Drömmarnas stad. Eller land mera. Nu ska jag ta ett djupt andetag och bara njuta!

Miss.

Saknar både mina naglar och mitt långa hår. Snyft. Efter sommaren ska jag göra riktig hårförlängning plus så ska jag börja bygga upp mina naglar igen. Är så sjukt snyggt.
Onsdag idag. Emma och jag ska träna klockan fyra idag med tränare. Haha får se hur det går. Innan dess har jag lite olika saker att göra. Hemsidan ska fixas en sak, maila ut ett "pressmeddelande" och sen ska jag leka lite med minsta kusinen.

DH.

Sitter och kollar på DH. Det är så himla bra. Sen är det Cougar Town. Sen är det repriser från Ugly Betty.
Jobbet idag gick bra.
Imorgon är det fullt schema som vanligt. Ciaooo!

Ladies.

Emma stod precis i duschen och sjöng "Stop calling stop calling, i dont wanna talk anymore". Haha, så jävla klockrent. Vi peppar inför fredagen. Ska till jobb om en stund och peppa dem med.
Var och tränade men tränaren var sjuk så vi fick klara oss på egen hand. Gick mindre bra. Så imorgon ska vi få hjälp med hur man gör.

Rekord.

Hade rekord många besökare på min blogg igår. FunFun.
Nu ska träningskläderna på. En drink ska drickas.

Natti.

Dags att gå upp. Det innebär. En till två timmars tv. Blir nog bara en.
Imorgon vaknar jag pigg och glad! Haha.

Long dress.

Fick hem min klänning idag. Blev sjukt glad över att den passade helt fint också. I paketet låg också min nya vita kavaj. Top Model rullar på tvn. Tänkte lägga mig ner och bara slappa. Imorgon blir det träning, presentshopping och jobba.

Tyst.

Då var kalaset över. Är ganska skönt då det blir väldigt tyst man kan sätta på sig mysis byxorna och ta av sig smyckena. Haha. Nu blir det Ballar av stål och Gossip. Imorgon är det jobb.

Kalas.

Så då var det kalas igen. Sitter i soffan med mostern och snackar skit.
Nu blir det mat och lite kaka igen, yeah!

Happy Birthday.

Idag fyller Mamma år. Grattis världens bästa!
Har precis väckt henne med frukost och massa packeter. Visar senare vad hon fick av mig.
Nu ska jag jobba. Hörs senare.
Vill också gratta Andreas som fyller 20 år idag! :D GRATTIS! Bombar dig med sms senare, vill inte väcka dig!

Mysig kväll.

Sitter med familjen och kollar AFV. Ikväll blir det film och mysmys. Ska även slå in presenter till världens underbaraste Mamma.

Vips!

Så försvann man ner i ett gigantiskt hål! Kan inte vänta tills det ska fyllas. Poolparty gånger tusen!
Och fråga mig inte vad jag gör på bilden. Var så fokuserad på att komma ner att det blev, smilllle!

Ett steg närmare.

Till mitt nya liv!
Till en blötare sommar!

Valborg -10


Movietime.

Jadå. Nu är det Maj. Maj! Sjukt. Skrev att det var sjukt förra månaden med men men. Snart sommar ju.
Igår var det riktigt mysigt. Paula och jag hängde runt här hemma med folk. Sen avslutades kvällen med Avatar. Måste säga att jag blev lite besviken men den var ju helt klart värd att se.
Har hunnit göra mycket nu på morgonen. Hämtat både blomma och present till mamma. Sen körde jag Paula in till jobb. Gick en runda och gick ut med en stor påse.
Kollar film med brosan, have to go. Uppdaterar med bilder senare.
Enda bilden vi ser någorlunda normal ut på!

RSS 2.0