Värsta dagen i hela mitt liv

Lördag, påskfirande och melvin firande.. Som vanligt hade man inga stora förväntningar på vad som skulle hända utan det var väl mest sura miner och alla som ska säga tvärtemot vad de andra säger alltså ingen rolig eftermiddag... Men vem visste att det skulle bli så där???

Lördagen den 22 Mars 2008 var den värsta dagen i mitt liv och jag tänker inte säga varför här, men tro mig det var verkligen det.. Så många tårar visste jag inte ens att jag hade och när släckten undrade så skrattade jag bara till och sa "nää jag är ju bara förkyld ni vet..?!?!?" Men när min moster frågade mig hur det var så kunde jag inte hålla inne med tårarna som jag gjort när de andra frågade, utan jag gjorde så att även hon började gråta..
Denna dagen fick mig att tänka till och genom det så ska jag försöka med alla dessa grejor som är såå nödvändiga..  Som tur var löste det sig lite men inte helt utan man går på och oroar sig hela tiden typ..
Söndagen efter höll jag om den jag älskar mest i hela världen hela tiden och ville inte för en sekund släppa..

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Saker och ting kan förendras på mindre än en blickning
/ MissEstelle-Med gråten i halsen..

Vet inte in eller ut..

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra, detta är något som jag verkligen inte är bra på överhuvudtaget..

Men huvudet får gå i hög varv och sedan får jag se om det kan lösa sig..

- Miss Estelle -

La Stockholm..

Ja då ska man till Stockholm på lovet, naaajs.. Skönt att komma ifrån lite och shoppa på andra ställer, men det läskigaste är ju att jag ska åka flygplan helt ensam upp, heheh skit asså... Men ändå lite coolt liksom..
Helgen är här och även Påsklov, kan det bli bättre...

Har skrivit mitt praktik brev och hoppas på att de nappar på mig.. Fan vad jag vill ha praktiken där, är ju fan min dröm.. Ja annars har jag tänkt att om journalistiken inte går vägen så vill jag nog bli polis, ballt ändå..

Pallar inte skriva mera, seeee yaaa

MissEstelle

Skola skola as Skola..

image15




ja då var det söndag igen och ännu en helg har gått åt.. Fan vad tiden går snabbt det är sjuuuukt.. Men men det är endå ganska skönt sommarlov och sen arton och sen slut på Gymnasiet.. Yiiiiee.. Men sen vill man ju inte vänta livet av sig så ja jag får väl bara hänga med..

Ska snart se reprisen på Top Model och plugga lite historia.. Kuuuul... Vill fika mysa och bara ja, vad vill jag egentligen??? No answar from me no... För jag vet inte vad jag vill.....
Vill sååå gärna börja träna men sen när jag väl ska göra något så, näää pallar inte.. MEN HÅLLO är du dum eller.. Men sommaren -08 ska vara den bästa sommaren i mitt liv (förhoppningsviss)...

So along Fuckers.. / MissEstelle

RSS 2.0