Aj AJ!


Ajaj! Skulle rädda pappas cykel men råkade ta på själva pedalhållaren, den var väldigt vass och det gjort jätte ont!
Det kom mycket blod och jag kände att det var lite för mycket. Djupa hål och aj vad det gör ont!

Nu ska jag se gossip, då mamma och jag gjort lite student planering. Aj och godnatt, snart iallafall!

Söndags avslut.

Blev lite ändrade planer idag. Linda och jag kom på att vi hade lite andra planer på vårt schema så vi ska spela in vår cd på torsdag istället, busy womans. <3
Var hemma hos milla och åt tårta och blev genomblöt då de hade vattenkrig, mindre roligt.

Snart börjar gossip. Och imorgon vet jag inte vad vi ska göra i skolan, men men vi kanske ska köpa present och vara en stund på utsparken. Haha.

Mors dag.

Världens sämsta dotter, hade helt glömt bort morsdag. Men men ska ner en snabbis till Trellehulla så det löser sig.
Min mage börjar verka som vanligt innan något så stort som på fredag ska hända, och det hjälpte ju inte med i torsdags. Men men idag är det söndag och vi ska städa huset typ, både ute och inne. Lite senare kommer Linda och då ska vi sätta ihop lite låtar till BMW, sen är det gossip och andra mums program.

Städa var det, haha!

Drömdagen


Jag diggade min kavaj som jag hade i torsdags, min drömdag??

Kom till mig.

Gud jag sprängs, vingarna var otroligt goda såklart. Men nu mår jag lite dåligt efter att ätit några för många. Men det var verkligen värt det.

Nu ska jag försöka se en film, vet dock ingen, förslag eller sällskap?


Höllviken nästa.

Så då ska jag till Höllviken och köpa vingar, fy fan vad gott det ska bli. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, spaet??

Och en sak till, Linda jag älskar dig så oerhört mycket. <3<3<3

Ha en trevlig kväll, Ciaoo!

Jag kan verkligen föreställa mig det.

Åhh, hade världens underbaraste dröm inatt, det jobbiga?? är att jag kan få den att bli verkligen, fanfan! Det är verkligen allt jag tänker på.

Lördag idag, passar min lillebror då mina föräldrar cyklar någon runda någonstanns, senare blir det vingar och jag ska nog bättra på brännan.
Nu ska vi ut och göra något, vad vet jag inte.

Ciaooo!

You're my disease.

Lyssnar på snyftlåtar, fan jag klarar inte detta!

EN VECKA KVAR!!

Det har gått en dag, och det är typ det enda som jag tänker på. Det är som det ligger en väldigt frestande chokladkaka men jag får inte äta den, eller ja. Men jag vet hur det kommer sluta men samtidigt vill jag bara blunda. Fan Fan Fan!

Så då var det fredag igen och det är nu en VECKA TILL STUDENTEN! DET ÄR SÅ NAJS MEN SÅ SJUKT!
Om en vecka sitter jag nog hemma och är överlycklig, gråter gör jag säkert och minnena under dagen spelas upp. 
Gud studenten, min student är bara en vecka borta. Det är riktigt sjukt!  
Lite goda nyheter från dagen, ännu ett MVG och förhoppningsviss ett till. Provet gick bra trots mina distrationer dagen innan. Åkte med Linda hem efteråt och vi pratade och pratade, <3.

Denna fredagen ägnar jag till mina tankar, vet att jag kunde vara någon annan stanns just nu som just nu känns väldigt frestande. Därför får jag nöja mig med Nip/tuck eller något annat skoj på tv, wiie! FAN!

Helvete.

Okej världens dilemma, vill så gärna men jag pallar inte med hela proceduren en gång till, eller det kanske jag gör? För det hade fan inte suttit fel med det just nu. Fan fan fan! Några timmar innan tänkte jag, tänk om det händer och nu har jag dilemmat framför mig, hm????

Tur man har bra vägledare, hihi.

Nu ska jag plugga projekt, sen ska jag se criminal minds och 24. Imorgon är det fredag och jag ska köpa vingar för pengarna. Byyyye!

Kort Kort dag.

Gud asså idag ska jag bara höra vad jag får i betyg i foto, sen ska jag och jessica lägga in vårt radioprogram. Sen blir det en snabbis till Ikea. Hem och plugga projekt och förtagande, haha.

Nu är det min tur, hihi!

Studentlåten.


Denna blir den låt som vi ska springa ut till, vet inte om jag är så jätte nöjd med den.
Men valt är valt så jag får lyssna på segertåget på flaket istället och Low i BMW, eller hur linda?

Lång skjorta.

En ganska lång skoldag idag, händer fan inte ofta. Hade först rörlig bild, MVG! Whhooohhoo! Sen hade vi religion, G, haha och sist hade vi miljöprov, ganska pinsamt om man inte klarar det. Haha. Men men.
Är hemma nu och ska göra lite projekt och företagande, kan också bli högt betyg om jag klarar detta. Så det måste jag göra. Sen imorgon är det också kortis dag, kanske ska man ner och sola, så brännan håller i sig.
Fast va fan tv:n, frestar ännu mera just nu.

Saknad.

Känner av det lite så och så. Men gud vad jag saknar dig särskilt just nu. Fan också. Varför kan vi inte vara som förr? Utan det som förstör mellan oss.

Första jordgubbarna.

Då har man kollat lite olika studentpresenter, hittade även min drömväska, mums! Fy vad snygg den var!

Nu sitter jag och äter jordgubbar och ser Ugly betty, samtidigt som jag kollar lite, lite på naturen. Haha. Usch!
Så då börjar det igen, sen är det DH och lost. Yeah!


Väldigt mumsigt.

Emma och jag på bussen, vi kommer sakna våra bussturer! Hihih ;D

Kortis dag.

Var men hemma efter en kort dag. Gick nästan hela vägen hem innan skolbussen kom och hämtade mig, hihi. Najs!

Snart ska mamma och jag på en liten tur och kolla student presenter till mig. Jippy! :D

Nu ska jag kolla igenom naturenprovet som är nästa vecka, Ciaoooo!

Britney Spears.

Så då ser det ut som man ska till Stockholm eller till Köpehamn i sommar igen för att se Brittan!
Malin var sjukt med på att åka upp och se henne så det är najs!

Yeahhhh!

MVG, hihi!

Måndagen har gått åt till en onödig dag i skolan. Sen åkte linda och jag till stan för att köpa löshår till henne, blev mycket fint. Och så fick hon jobb idag, samma som mig :D:D arbetskamerater!
Sen tog emma och jag bussen hem och jag hade tre påsar med roliga saker med mig. Mamma hämtade mig vid bussen och vi körde och handlade.
Nu är det dags att plugga lite natur, men känns olönt då vi får ha böcker och sånt ändå. Men men får väl kolla igenom vad jag har och sånt.

Imorgon är det bara redigering och lite smått. Sen ska mamma och jag planera studenten som är nästa vecka, sjukt! HELT JÄVLA SJUKT! Najs!


Två veckor kvar.

Så då har man jobbat idag, gick väl bra. Men det var jag som var sist ut och det blev ju så klart klydd. Men men.
Sen har det varit Gossip och snart är det Nip/Tuck.

Imorgon är det skola och det är liksom två veckor kvar, SJUKT! Har ett eget litet mål som jag ska försöka göra tills dess eller kanske till veckan efter då Ida tar sin student, hihi!
Funderar om jag ska gå på mötet på jobb imorgon, men tror itne det. Asså sorry den dåliga stilen men naglarna är sjukt svåra att skriva med. Haha!

Kanske ska man ta en frukt, Ciaooo!

Sortering på hög nivå.

Då var denna lördagen slut, eller snart. Har typ inte gjort ett skit, eller gjort pannkakor innan och sen fick jag städmani. Och så klart disco på hög nivå. Jag ska ju jobba imorgon så det blir inte så roligt ikväll, men men pengar pengar. Fick min lönepapper igår, och det var dubbelt så mycket som jag trodde!! Snacka om att jag blev glad. Så nu kan jag lungt köpa lite saker, ovanligt va! Haha. Vann precis nip/tuck säsong tre och imorgon ska jag eller mamma vinna fyran. Sen har jag alla! Hoppas på en sommar med dåligt väder, iallfall ibland. Haha.

Nu ska jag umgås lite med de gamla och sen kanske det blir 24, som jag missat tre avsnitt av.
Ha en fortsatt trevlig kväll!


Jag är väldigt förälskad i mitt nya hår. Och lyckligare blir man ju när man är blond också. Haha.

Balen och mycket hårspray.

Haha, gud vilken dag det var igår!

10.56 Slirad jag in hos Linda och lämnade min klänning.
11.00 Började jag göra vid naglarna hos Therez, blev väldigt fina så klart!
12.15 Körde jag därifrån och snabbt in till stan då jag skulle lämna saker, kolla på en annan och äta. Efter att ha sprungit runt i stan så blev det efter tre olika ställen att äta så blev det BK och springning tillbaka.
13.30 Väl hos frisören tog jag mitt första andetag, haha. Sen satt jag där och funderade över tiden om jag verkligen skulle hinna.
15.40 Är jag färdig och blond, går bort till Make-up store där Linda sitter och väntar, eller hon var före mig. Paniken över vad om jag ska hinna ökar. Då jag fortfarnade ska sminka mig och få håret uppsatt och köra hem till Linda.
16.50 Kommer jag till frissan igen och ny sminkad, blev väldigt nöjd. Runt fem började frisören göra vid mitt hår och jag hade som mål att vara klar ungefär halv. Men det tog lite längre tid som ni kommer se på bilderna. Haha. Men så när jag plötsligt börjar bli klar så öppnar sitg himlen och det öser ner! Paniken stiger ännu mera. Men som tur var hade jag paraplyet nära till hands och det är super bra!
18.09 Anlämnder jag till Linda, kastar mig in på toaletten och tar på mig klänningen. Och det är dags för foto.

Sen tar vi Lindas morfars jaguar till balen och är där väl en tiominuter innan. Kvällejn bjuder på mycket god mat, viner, svåra toalettbesök, servetrisslagsmål, konstig dans och två otroligt snygga brudar, <3.
Blev lite efterfest hemma hos Linda sen med en flaska vin och såpbubblor. Haha. Men men det var trevligt men svider lit i plånboken.
Bilder så klart..




















Många bilder där. Men vi var så fina så jag var tvungen. Haha.
Nu tänker jag försöka att få rätt på mitt hår som står, rakt upp! Det kommer göra ont och det kommer gå åt mycket balsam. Senare blir det nog läxa och lite 24.
Hörs kanske senare, Ciaooo!


Översnygg balklänning.

Bara för att vara riktigt jobbig så ska jag inte visa hur klänningen ser ut på förrens imorgon dock ska ni få hur den ser ut just nu.


Men jag kan säga att den är översnygg och jag är så nöjd! Massor av bilder kommer imorgon, eller övermorgon blir nog bäst. Hihi!
Så imorgon är schemat fullt, bada, bygga naglar, klipp och slinga, makeup, håruppsättning, Linda och slutligen balen!
Kommer bli så jävla kul, vi kommer vara de två black ladies, snyggast då med, visst gumman? <3

Nu ska jag måla tånglarna, och planera så jag har allt med mig. Sen ska jag försöka ta en lång skönhetsömn!
Natti Natti!

Långt hår.



Wiiiie, kolla vad jag köpte idag :D
Jag är såå nöjd! Ska bara klippa till det lite också sen är det super. Känns ganska konstigt men väldigt fint!
Har precis kommit hem från faster, firade henne.Innan dess hade jag solat och gjort småärende! Nu tänkte jag att jag skulle se lite tv, och sen nanna! Imorgon ska jag hämta klänningarna, bjuder kanske på ett smakprov? Hihi!

Sov såå gott! Nu är det långhelg, med massor med skoj!


Min fläta blir väldigt lång nu, älskar det!

Skolan.

Så då var man i skolan, först nu är det rörlig bild och sen ska vi ha litet läxförhör på naturen, som jag inte gjort. Men men tror man bara kan hitta på lite saker så går det nog bra. Haha! Sen är det lunch och sen har vi en föreläsning om brand, yeah! Sen är det shoppning med Emma och Linda, ska köpa löshår. Fianlly!

Nu ska vi redigerar vår film, bye!

Ugly Betty.

Blev inget solande, så jag får stressa med det imorgon istället. Lite jobbigt men men slutar vid två så jag borde hinna det. Fast så ska jag ju köpa löshår med. Hm? Jaja, jag ska hinna!
Kollar just nu på ugly betty och sen är det DH, spännade!

Imorgon är det sista dagen i skolan denna veckan, ganska skönt! Sen är det kläningshämtande, bal, myspys och sen jobb. Trevlig helg det, hihi!


Underbara väder.

Äntligen så börjar sommar värmen komma och man kan ju inget annat än att bara hoppas att det håller i sig till näst nästa fredag! Känns så sjukt att man kan säga inte nästa vecka men nästa tar jag STUDENTEN!
Idag köpte vi lite saker som vi ska dekorera med och så köpte jag ett par örhänge, sjukt coola!

Blev en kort dag i skolan för att sedan åka till stan med mamma. Bli nog en Iphone snart, ska bara vänta tre månander på det gamla, blä! Just nu funderar jag över om jag ska åka ner och sola, då jag inte kommer hinna det imorgon. Och jag måste vara lite brunare tills fredag, jag ska ju vara helt bar om armar och rygg, hiih. Nä jag ska nog köra ner nu!

Hörs kanske senare! Ciaooo!

Fortfarande på listan.

Nixpix, det blev inget läshår idag utan vi ska köpa det imorgon eller på onsdag. Hittade två affärer som verkade ha bra färger och kvalité. Så innan fredag är man långhårig.
Bussen hem var överdryg och jag somnade sjukt många gånger, som tur var vaknade jag precis innan min hållplats, för att sedan gå hela vägen hem. Blä! Men men så har man tränat lite också.

Nu ska jag kika igenom mitt arbete och sedan ska jag ägna resten av tiden till att sitta och kolla på dumburken som jag så mycket tycker om.
Ciaoo!

Längre hår på listan.

Haha, sån rolig morgon man haft idag. Först blev det solning en stund, sen tog jag bussen. Dock var den först föresenad och sen så krockade den med en personbil, så jobbigt. Andra gången på typ ett år. Sen stod vi där ass länge och väntade. Hoppade över till den andra bussen och sen snabbt in till skolan. Väl där inne så fick jag reda på att det inte var deadline förens ikväll, så jag kan finslipa den när jag kommer hem. Fick ju MVG på projektarbetet med, wiiie! ÖVer najs!

Nu ska jag fortsätta med samhälls läxan och sen blir det att köpa löshår med Linda. Ciaooo!


Ett reportage om en tjej.

Jobbat idag och det gick bra. Både benbitning och larmtryckning ingick idag, haha! Så jävla kul!
Nu ska jag se färdigt gossip sen måste MÅSTE jag göra mitt reportage, sjukt tråkigt. Sen ska jag Nanna för jag är ass trött.

Imorgon är det en ny vecka, med både bal och shopping så klart, hihi!
Ciaooo!


Snabbis.

Linda och Åsa var här nyss och snodde min locktång, hade varit roligt att följa med men min jävla intervju dödar mig och så blir det tråk jobb imorgon. Men men på måndag ska vi köpa löshår och det ska bli överskönt!

Nu blir det avstäning på datorn och sen ska jag se på tv. Blir nog serier senare ikväll. Ha en trevlig kväll!
Byyyye!

Provning.

Så då var man hemma efter att både ha varit och provat båda klänningarna, sen tog jag en tur till köpcentrumet, borde inte gå i i butiker med ett visakort, men men. Köpte två sjukt snygga bh ar, den ena var underbar gav ett sådant bra push liksom, fy den ska man nog köpa flera av. Sen tog jag en fika, hittade även en kofta som jag ska ha till studenten så nu är nästan allt färdigt. Nu skulle jag egentligen hålla på med läxan, men det frestar ännu mera att kolla på gamla repriser. Haha, men man börjar ju bli van att skriva ett reportage så det borde inte ta lång tid.

Så plocka upp word och börja. Ciaooo!

Fredags mys.

Så då var det fredag och det återstår bara tre fredagar innan vi står med student mössorna i vädret, wiee!

Ikväll blir det mys med Ida och vi ska blandannat se the Woman, klassisk tjejfilm. Sen blir det väl skvaller och sådant kul. Hihi! Btw jag fick godkänt i min religion så nu kan jag andas ut, och sen var jag och solade idag, ska nog ta en kvart imorgon med.

Nu ska jag packa saker och sånt. Ha en trevlig kväll!

Beyonce i bilder.


Nrj började att värma upp globen.














Fy fan vad bra hon var!! Sjukt! Vacker är hon också.


Idag, innan vi skulle in i city.

Ben and Jerry glassen!

Nej nu ska jag sova, skola imorgon men det är ju fredag. Wiie!
Natti Natii

På väg hem igen.

Kändes som vi precis var på väg till Stockholm, gud hade gärna stannat längre. Men Men får ta en tripp med mamma en annan gång, kanske lite längre då. Lite jobbigt då vi åker backlänges, kommer nog spy i med att man ska sitta här i fem timmar. Yeah! Mamma och jag kom på att vi lika bra kunde åka till Egypten då det tar lika lång tid. Haha.
Idag har man sovit länge och sen drog vi in till stan, köpte en ny bikini, en kjol och en bok. Sen åt vi glass på Ben&Jerry, men alltså inget slår Lilla glassfabriken, inget!
Nu måste jag lägga undan datorn innan jag kräks, kanske ska man vila lite.
Hörs ikväll med bilder också, Ciaoooo!


Underbart.

Fy fan vad bra Beyonce var igår. Helt underbart, sjukt bra show. Och ja allt var super duper bra!
Kommer med bilder ikväll, glömde ju sladden hemma.

Nu ska vi uppm i city och vara där till vårt tåg går hem vid fyra. Sen ska jag göra lite läxa på tåget och sånt kul, haha.
Hörs senare, Ciaooo!

I Stockholm.

Så då sitter man hemma hos mormors bror är ganska trött och har ont i fötterna. Köpte en ny klänning och ett par översnygga örhänge idag, funderar på att ha på mig det ikväll. Gud vad man blir ledsen när stockholmarna bara kollar på en som man är dum i huvudet, haha. Eller Linda vad tycker du? Hihi! Och sen på tunnelbanan skrattade mamma och jag så vi höll på att dö, dock tittade de bara och kollade snett. Haha, skåne!

Strax ska vi äta sen ska vi göra oss i ordning inför kvällen, kanske blir det en liten drink eller något, hiih.
Uppdaterar kanske innan vi drar, bye!

På väg.


Så då var mamma och jag på väg till Stockholm, wiiie!
Återkommer kanske under dessa fyra och en halvtimmarna vi ska spendera här.

Vaknade 06.00 vi skulle åka kvart över, fan världsrekord. Duscha, packa och sminkning.

Nu ska jag äta frukost, ha en trevlig dag!

Dagar i bilder.


Jag häromdagen.

I lördags när vi stod på markad, haha. Söte!

Smygfoto på Ida och Robin, hihihi. Visst var de söta?

Linda och jag var väldigt roade under middagen, hiih. Men vi är väldigt effektiva.

Sen dagen efter var det dags för natur, sjukt tråkigt!

Sjukt fin utsikt medan jag väntade på min intervju.

Nej nu ska jag packa och sedan blir det Ugly betty, imorgon blir det Stockholm. Wiiie!
Bye

Då var det över.

Så skönt det känns just nu, både religionen och redovisningen är över. Nu väntar två dagar i Stockholm och fy vad det ska bli najs! Så kul! Så imorgon klockan 7.14 går tåget. Wiiie!

Nu ska jag ner och göra lite saker i Trelleborg, upp och hämta tidningar, sola, intervjua en person och så ska jag shoppa lite. Hörs senare, Ciaooo!

Religions helvete!

Fan jag hatar verkligen religion. Måste göra detta arbetet bra då hon annars flippar ur, skit!
Tror jag snart är färdig med detta sen ska jag sova. Imorgon är det PA redovisning och jag är väl sådär förberedd men pallar inte plugga mera, hoppas det går bra.

Ballar av stål är på tv och det är så jävla roligt! Haha, nu ska jag dricka mig full på kaffe, Ciaoo!

Något stämmer inte.

Så då var provet över nu väntar man bara på resultatet, haha går nog inte så bra. Men men får se. Nu ska jag plugga religion och sedan ska jag öva på PA redovisningen imorgon. Och det får faktiskt gå som det går, pallar inte lägga ner mycket energi på det.

By the way kolla in reportaget vi gjorde i lördags, här! Så coola vi är!

Religion var det, sen ska jag sova sova sova! För jag har mått illa hela dagen, sjukt obehagligt.

<3<3<3<3<3


Gud vad jag längtar. Fy fan vad coolt det ska bli. Äntligen ska jag få se henne! <3
Så på onsdag blir det Stockholm. Och det menas med att allt i skolan är slut, yeah!

Nu är det läxa sen nip/tuck. Sov såå sött!

Drömyrket.

Gud igår var helt jävla underbart. Hade lite för lite förhoppningar om vad som skulle hända och hur det skulle bli men när vi lämnade stället var jag mer än nöjd och hade gärna velat vara kvar och umgåtts, hihi, kunde inte riktigt det då vi skulle upp tidigt plus att vi var dödshungriga.
Kom dit vid halv sex och då var redan studenterna där, eller några iallfall. Ganska coolt limousin efter limousin kom, mingel och massor med finklädda folk. Bekantade oss med folket och sen rullade kvällen på. Massor med skoj. Snacka om underbart jobb att hålla på med sånt här. Imorse var det TA vid tio och vi lämnade stället vid två och sen firade vi med kebab, haha. Pluggade lite sen körde jag Linda hem, har tre saker som ska vara klara på tisdag. Imed att jag ska till Stockholm på onsdag, WIIIIE!

Nej nu måste jag verkligen plugga, see yaa!

Foto: Linda Olsson

Så här cool var jag igår, dock ser jag ganska ful ut brevid ida som var himla snygg. <3. 
Bilder på mig och Linda kommer senare, hihi. 

LE på vårt första riktiga uppdrag.

Nu ska Linda och jag bevaka Trelleborgs studenter på deras bal, kommer hem när festen är slut, Haha.

Ciaooooo!

Vi är sååå grymma!

Professionell.

Så klart skulle jag bli den första att redovisa PA på tisdag. Fan, det är alltid lite lättare om någon annan gjort det före. Tycker faktiskt det ska bli lite jobbigt, då det är för både treor och tvåor. Blä! Och vi har ju lite annat att tänka på också så det får gå som det går.

Nej nu ska jag faktiskt roa mig med att plugga lite. Funny Funny på en fredag men det kan inte hjälpas. Lite stödord till provet och sen lite religion. DÖ!

Imorgon blir det bal och hopplandshoppning, haha. Hörs imorgon, Natiii!

Kalas.

IG i religions provet, haha palla. Det är typ världens tråkigaste ämnen, men jag fick inte IG i betyget men jag vill inte ha mer än G, så det är lungt. Vi hade projekt och företagande idag sen avslutade vi med radio, då läraren påstod att vi snott texten från typ expressen, haha vad är odssen liksom? Men men är hemma nu och vi ska på kalas, är ganska trött.

Hörs senare, och Linda ring mig på mobilen när vi ska bestämma imorgon.
Ciaooo!

Beroende gånger tusen.

Så då är det två par nya till min favorit samling, så klart två par skor. Fan alltså detta är inte normalt, haha. Men det är kul!


En av dem, översnygga och jag har väntat sjukt länge på dem. Men nu är de mina!

De andra, ser helt för små ut men de passade utmärkt, haha.

Mer som kom i paketet var en översnygg kjol. Kanske ha den på lördag, på balen? Jag ska inte vara överdrivet finkläd som de andra, jag jobbar ju. Hihi!

Kjolen, måste lära mig att ta foto i speglen, haha.

Och detta kom med mamma, KÖP DEN!

Alltså den till vänster, Vänd och se vårt mästerverk! KÖP DEN!

Nu ska jag vara duktig och avrunda religionen som nu är klar, sen ska Ida och jag gå en runda.
Efter det så tänkte jag göra PA redovisningen och sen lungt unna mig lite tv. BTW sa jag att jag har fått Nip/Tuck säsong två, dock missade jag trean för jag var i en annan värld. Sjukt irriterande men men där finns en till så.

Ciaooo!

The Voice.

Va fan! The voice har slutat att sända i Malmö. Tyckte väl det var lite konstigt när man försökte få in kanalen på radion. Fan vad dumt! Nu sänder vi bara i Stockholm, liksom varför?
Nu kan man bara lyssna på webben, så jobbigt!

Nej läxa var det, fan!

Kallt väder.

Hemma efter en väldigt kort dag, lämnade bara några bilder sen drog Emma och jag till stan, skulle bara höra en sak med hon som ska fixa håret på balen. Sjukt najs!

Så nu tänkte jag göra religionen, kanske PA redovisningen med så har jag allt klart liksom. Ja det hade varit skönt!
Imorgon är det fredag, en tur till TA och sen ska jag nog sola. Sen på lördag och söndag blir det jobb för tidningen. Överkul!

Ciaooo!

Kortis.


Emma och jag sitter i skolan och är glada över att vi snart tar studenten. Fy fan vad det ska bli skönt!
Jag kan inte fatta det! 5 JUNI, då gäller det.

Har just nu foto och jag håller på att sätta ihop ett montage, sen ska jag och emma en snabbis till stan och sen är det hem igen. Måste plugga redovisning och annat skit. Men men vi tar ju studenten snart så..

Måste verka duktig, Ciaooo!

Off my mind.

Hemma igen, sju bilder ligger på ett usb och jag är nöjd. Nu börjar Greys, väldigt spännande.

Sov så sött!
Byye!

Grattis.

Idag fyller min moster år och även min farfar. Så strax ska vi hem till dem och fira.
Slutade två idag hade religionsprov innan och det gick väl sådär. Men men sen åkte Linda och jag ner till TA och pratade om lördagen, kommer bli så jävla roligt. Ett uppslag med, det är inte dåligt det. Snart kommer vi inte kunna visa oss längre, eller vad säger du Linda? ;D Hihi!
Tog en runda på donkan, sen åkte vi hem satt en stund i bilen och sen körde hon hem, <3<3<3<3.

Nej nu tänkte jag att jag skulle ta lite foto innan jag ska hem där, imed att det är deadline imorgon så jag måste verkligen göra det idag. Nej måste dra!

Senare kanske! Ciaoooo!

Funny









Så här roligt har vi, visst är vi snygga ;D

Allvar.

Provade mina klänningar idag och de var översnygga. Så nu är det bara skor kvar, kanske köper man de i stockholm.
Nu måste jag verkligen sätta mig ner och plugga. Måste göra religion, kanske naturen och så ska jag packa ner kläder, fy nu börjar det kännas att det är lite kvar, Fan!

Ingen tv ikväll, eller kanske? Hihi!

Religion och PA redovisning.

Så då var det tisdag och man är ledig. Väldigt skönt att vara ledig en dag mitt i veckan då man kan plugga och sova ut. Idag ska jag plugga religion, natur och om vädret blir lite bättre ska jag fotografera lite runtomkring. Hoppas det spricker upp. Vid tre ska mamma och jag åka och prova mina klänningar sen ska vi gå inom Nova och Entré. Mamma har inte varit på Entré så det blir en liten titt där, kanske hittar man skorna till studenten.

Nu måste jag fokusera på Islam, som typ är världens tråkigaste, har ju prov imorgon. Men men, hörs senare!
Ciaooo!

Längtar.


Som många av er vet så är jag en Harry Potter nörd, så jag är mycket nöjd över att det ligger ute fem trailers på filmen som kommer i juli. Längtar!

Läxa var det, fan!

Home.

Så då var man hemma, åkte ner till Trelleborg med Emma och spenderade lite pengar, ovanligt. Hihi! Kanske ska man börja med att avänja sig? Nix!
Passar just nu min lillebror då min pappa är ute och cyklar, tänkte jag skulle läsa lite religon och sedan chilla framför tv, låter väldigt bra.

Imorgon är man ledig och då ska jag prova mina klänningar, tror de börjar bli klara nu, hiih. Spännande! Mamma följer med som smakråd och sen ska jag hem och göra lite mera läxa.

Nu kallar den lille, måste dra! BTW nästa vecka är det Stockholm och Beyonce, WIIIIIIIIEEEE!!

Thaaa school.


Angelica och jag just nu.

ÅHHH, jobbiga! Nu ska jag snart gå in och sen ska jag hem och chilla.
Ciaooooo!

Söndags mys.

Så då är man hemma och som vanligt mår man samma som alltid. Med mig hem idag följde där med några småsaker från jobb. Alltid lika roligt! hihi!

Nej nu börjar gossip och sen ska vi äta. Ciaooo!

Äntligen över.

Kalas är inte speciellt roliga med vår släckt. Det är liksom alltid samma visa och samma prat. Usch nä.

Men nu är det bara familjen så nu ska vi mysa framför tvn och sen ska jag återta mina program jag missat i veckan. Mums!

Ciiiaaaooo! Imorgon är det jobb. : /

Mamma fyller år.

Grattis till världens bästa mamma som fyller år idag, jag gav henne en spa dag i Ystad med valfri behandling och trerätters.Mums det ska bli övermysigt.
Nu ska vi in till stan och käka lunch och ikväll blir det kalas. Kanske följer ett par snygga skor med mig hem eller något annat kul, kanske ska kolla kontot först, hihi!

Ha en trevlig dag!

Valborg 2009.

Gud, igår var det en sjukt rolig kväll! Vi grillade, kollade bål och massa annat. Senare på kvällen ringde en kär liten vän och "pratade", hihihi. Vet inte om jag kan lova, ;D Haha. Gud ja. Men kvällen var väldigt väldigt rolig, <3. Dock inte lika kul då jag kom på att jag skulle jobba idag och åkte hem, blää. Var lite rädd imorse när jag körde in, isch! Men men jag klarade mig.

Jobbet gick väl bra, inte så mycket folk men men. Nej nu ska jag slå in paket till Mamma som fyller år imorgon. Har precis kommit hem från Milla och dem så därav den sena uppdatering, och tyvärr inga bilder då ja!

Hihihi, sov så gott! Imorgon är det sovmorgon och mys!


En liten valborgsbild, övermysigt!

RSS 2.0