Trench gånger fyra.

Så då var man hemma igen. Sitter i mysbyxor och har precis gjort vid fötterna, underbart! Som sagt var det lite shoppingkväll nere i Trelleborg så vi kollade runt och sen blev det lite fika.

Kollare Hereos och sen blir det nanne dags. Imorgon ska jag jobba. Först med skrivandet och sen börjar jag med det andra fyra. Natti Natti!

Stan med mormor.

Då var man hemma efter en dag på stan. Var väldigt mysigt. Nu ska vi ner till Trelleborg.


Nyinköpt läppstift! Mjau

Klockan Tio.

Godmorgon.

Idag ska jag till stan med Mormor. Ska kolla lite födelsedagspresenter och kanske köpa ny vinterjacka. Får se. Senare ikväll ska vi, mamma och mostern på mera shopping. Måste nog skriva lite där i mellan.

Duschen, frukost och sen göra sig vid!
Ciao!

Nattemänniska.

Nu börjar ideerna komma och det kittlas i fingrarna. Tur man har bärbar så man kan kombinera med DH och att skriva texter. Back to work. Detta kan jag verkligen vänja mig med.


Fullt schema.



Mitt skrivbord är fyllt med viktiga papper, ansökningar och så klart min älskling.

Drömmar.

Så då var mötena klara båda gick galant och nu väntar nya möten och massor av roliga uppdrag. Hoppas verkligen på det ena som kommer hjälpa mig otroligt mycket på vägen.

Nu ska jag hämta min lillebror, ska till stan och sen får vi se vad det blir senare. Måste skriva texter. Jadå!

Och vad är meningen?

Så då har man jobbat idag igen. Haha. Åkte hem och då var det tv tittande och sen nu är det Heroes.
Imorgon är det möte gånger två. Först om företaget och sen om jobbet. Måste kanske välja kläder nu, hm. Blir nog svart kavaj och blå jeans. Och väldigt långt blont hår. För nästa veckan blir jag brownie.

Natti Natti, när det är dags.

Schema

Kollar igenom mina veckor det mesta är rosa. Rosa är lika med jobb. Men det betyder ju pengar med så. Haha. Idag var det lek som gällde, var helt ok. Slutade klockan fem så det var najs. Nu ska vi äta sen blir det tv.
Ciao!


Sov sött.

Nu ska jag snart drömma mig in i drömmarnas värld med det sötaste smset på näthinnan.

True Blood.

Mums, den serien är riktigt beroende framkallande. Har kollat tre avsnitt på raken nu, ska se fler då det inte händer något kul alls ikväll. Kanske borde jag damsuga med. Gud vad roligt att göra en lördag. Har planer för nästa helg vilket är skönt.

Nixpix, måste se vad som händer nästa avsnitt. Godnatt och så, när det blir dags!


Så här gott åt vi innan idag, övergott.

Lördag.

Första lördagen på väldigt länge som jag är ledig. Underbart skönt! Ska med mamma på någon sak och sedan blir det väl hem igen, försöker att få med de gamla på bio ikväll men de verkar inte sugna. Så det får bli en annan dag.

Bilder från dagarna som gått.


En ny liten vän som nu heter Jackson.

Igår när Ida och jag var ute och åt. Väldigt mysigt. Och gott!

Tänkte det var dags för en pose bild nu innan makeovern, den 9 OKTOBER GÄLLER DET!

He's not that in to you.

Sitter i soffan med Ida och ser Dumpa honom. Så bra. Nixpix back to tv.

JADÅ!

Mitt första riktiga jobb som frilansjournalist har precis fått klart tecken. Jippy! Så nu är det möten och träffar som gäller framöver. Längtar redan efter att få sätta igång. Ska komma med massor av ideer så de inte vill släppa mig. Haha.
Nu ska jag fira med en cappucino och nybakad kladdkaka. YEAH!


Fredag

Ja då var det fredag igen. Sitter med min nya vän, fortfarande inget namn, får bli misse. Haha. Tror han inte tycker om Twilight för just nu sover han. Det var länge sedan jag såg den så det fick bli den. Senare ska jag och Ida ha tjejkväll med ute mat och film. Får se hur vädret är senare. Sa jag att jag nu skriver på IPhonen, ganska pilligt men jag vänjer mig nog. Återkommer senare med mer info, kanske.

Roadtrip.

Halloj!

Idag har det varit mysmys med Paula, började med att hämta henne och sen körde vi raka vägen till Ystad. Började med fika och sen körde vi till "city". Shoppade och hade allmänt kul. Pengarna försvann, mindre kul. Haha. Sen var det hemfärd med avslutning på BK och lite shopping till. Tack för en underbar dag.

Sen var det plågeri med Ida, haha fy fan säger jag bara! Men men känner mig duktig nu så.

När man kom hem satt där en liten kille och stirrade på mig, han lekte med en boll och försökte sedan attackera mig. Kommer upp till mig hela tiden och leker med mina påsar. Den lille är en ny misse som mamma fått hem. Vet dock inte vad han heter och det vet nog ingen annan heller. Väldigt söt är han iallafall.

Iphonen fungerar och jag är väldigt lycklig, kan kolla mailen ringa och så klart surfa. Halleuja!

Nixpix nu ska jag sova eller kolla tv. Imorgon kommer det bilder och annat kul. Blir myskväll med Ida imorgon!
NattiNatii!


Cadillac.

Igår började vi se den filmen Cadillac Records, den var mycket bra men vi såg bara halva och nu tänkte jag se resten. Så jävla coola bilar, älskar de gamla. Rosa och utan tak. Mjau!
Det är bara typ tre timmar tills det är den 24/9 och det innebär fri från Telenor. Halleljua!

Jepp nu är teet klart, filmen väntar.


En sak för livet.

Har fått en tid hos en tatuerare, jag vill men något hindrar mig! Fan jag är så sugen, men för det första kommer mina föräldrar att döda mig typ. Haha fan. Ska försöka få en tid längre fram så jag kan övertala dem.
Ciao!

Dålig uppdatering.

Sorry den dåliga uppdateringen. Händer inget speciellt som är värt att nämnas, men snart så kommer det nog bli massor. Ska på roadtrip med Paula imorgon, sen på kvällen är det möte med massa andra. Min krönika är med i dagens tidning. Skäms över bilden, ska be de ta en ny bild när makeovern är klar.

Nixpix, samtal ska ringas och snart kaffe och kaka. Hihi! Detta kan jag vänja mig vid.

Godmorgon.

Så var man vaken och pigg, nja inte precis. Börjar inte jobba fråns 16.24 idag så jag chillar lite nu under dagen, sen ska jag och familjen in tidigare och checka läget. Jobbar till 20.30 sen är jag ledig tills söndag! Underbart!
Blir lite mys med Paula, mys med Ida och slappning.

Tänkte jag skulle lägga upp en bild, inte så värst rolig men men. Är så sugen på att färga håret nu, men det är ju snart bara två veckor kvar. Hihi. Sen min älskade Iphone, håller på att lära mig alla funktioner, haha inte det lättaste!



Få ord!

Fan man bara jobbar, pallar inte skriva mera.

Har haft det sjukt kul på jobb idag, hihi. Men ja nu ska jag se på tv. Ciao!

Top Model.

Så då har man jobbat idag igen. Imorgon med och på tisdag med. Måste ringa lite samtal imorgon.

Nix, håller på med phonen och sen kollar jag på top model. Ciao!

En ny älskling.

Just nu ligger en vit vacker sak bredvid mig. Har fått hem min Iphone nu och den är underbar. Dock kommer den inte igång fråns på torsdag, men har ändå ett kontant kort på 40 spänn så. Haha, sjukt skönt att slippa telenor! De stod precis där när jag hämtat min mobil, haha jag bara "NEJ jag har precis bytat till Telia, vill inte ha ert skit mera!" Han bara nähä! Snopet!

Jobbet idag gick bra, förutom vissa hostattacker, men paula hjälpte mig så. Jobb imorgon igen. Nu ska vi se film. Sen ska jag nanna, måste vila upp halsen! Ciao!

IMORGON ELLER SÖNDAG!

Ska jag hämta min Iphone, halleulja! De ringde nyss och den ligger och väntar på mig. Jippy!

Nixpix, Idol nu sen är det någon bra film. Ciao!

17 Again.

Ska kolla på denna filmen nu, hoppas den är bra. Känns lite smått men men.
Förkylningen känns lite bättre, får nog leva på alvedon, halstabletter och näsdukar i helgen.

Ciao ciao!

A break.

Har precis kollat klart på en hyrd film som snälla mamma hade hyrt till mig. Spelar in idol och ska se det strax.
Förkylningen håller på att gå till det bättre, men lite kvar och lite tendes till feber.

Imorgon är man också ledig, skulle inte jobba så det svider inte så mycket. Hoppas de ringer från Telia snart, vill ha min Iphone nu! Hade passat perfekt kunnat, lära mig hela utantill. Natti!

Ofta lilla gubben, vad hände med det du sa? Haha, jag tror jag är klar! KLAR!

Sjukling.

Så då vaknade man klockan fem av att man knappt kunde andas och jag hostade så att det krampade i lungorna. Aj! Det gjorde sjukt ont och sen har min axel gått sönder, känns det som iallafall, kan knappt lyfta den. Så nu missbrukar jag både tigerbalsam, näsdroppar och näsdukar. Sjukade mig från jobb också då jag måste jobba i helgen, tänker inte missa de pengarna. Så nu har jag idag och imorgon på mig att bli frisk.

Hereos och twilight står på sjukschemat. Och den femtonde te koppen.

Linda mys.

Linda är här och just nu ligger hon i min säng. Vi snackar jobb, haha. Eller kanske mera skvaller.

Strax ska vi ner till Höllviken och äta vingar. Mums!

Fel.

Något är fel med min axel, kan knappt lyfta den för då gör det skit ont. Eller i vissa vinklar. Vad är nu detta? Sen fryser och har lite ont i halsen, dock hade jag ondare innan. Vill verkligen inte bli sjuk!

Möte.

Halv tio var det möte med tidningen, mycket trevligt. Ska nog komma överens om något bra. Var där i två timmar så vi fick mycket gjort.

Ringde linda på vägen hem och hon ska strax komma hem till mig, kanske blir det vingar ikväll. Sjukt sugen på det!
Nej nu ska jag fortsätta att vila mig, Mjauuu!

Wish me luck!

Trött! Gud jag pallar inte skriva. Ska bara lägga mig i sängen och fötterna i ett fotbad. Jobbet idag gick bra, lite långt men men. Imorgon är det möte plus mys med Linda.
Godnatt!

Ge mig 20 november.


Remember my name

Blev inget med Ida då jobbet ringde henne så hon åkte och jobbade. Fast vi hann gå en runda så det var mysigt.

Åkte med mamma och melvin till Bk och åt lunch, haha sen kollade vi lite i butiker och hem med mig följde några småsaker.

Nu ska jag dricka kaffe och se klart MTV galan som var i natt, mjau!

Grattis Ida.

Idag fyller världens bästa Ida år. Massor med pussar på dig.

Ska ut och gå med henne strax och sen får vi se vad vi ska hitta på. Kanske åka och fika någonstanns eller bada jauzzi? Sjukt skönt att vara ledig iallafall.

Nixpix, måste göra mig vid!

Arbete.

Jobba jobbba. Imorgon är man ledig är överskönt! Dock har man så himla kul på jobb så det skadar inte precis. Haha. Kollar top model och sen ska jag se Privileged.
Ciao!


30/11 - 2/12

Drar jag, mamma och pappa till London! Halleluja. Ska bli så himla kul. Ska börja spara lite pengar redan nu, måste ju ha med stor shoppingskassa.



Håller på att kolla saker man inte ska missa. Har än så länge madame tussauds, london eye, big ben, harrods och Tower bridge. Något mer man måste göra? Jo starbucks så klart! Ska lätt köpa sån takeaway mugg i stål!
Hihih, jag längtar!

Ögonen beundrar.

Jobbjobb idag. Var kul då jag stod med Songul hela tiden. Så det var ju inte direkt jobbigt. Hade ganska mycket att göra och så. Men men pratade med Linda och Paula, eller skvallrade ska man kanske mera säga.

Slutade redan klockan fem vilket var skönt, stod dock och pratat säkert en halvtimme innan jag kom där ifrån, så är det när man har roliga arbetskamerater. Hihi.

Nu ska jag äta, sen blir det slapp vid tv:n ganska trött efter dagen, dock ska jag jobba imorgon så.
Hm, hade fan inte suttit fel alls! Blir ju snart desperat.

Fredagsmys.

Sitter och kollar på Idol med hela familjen. Länge sedan alla var samlade. Faktiskt! Men men, imorgon är det jobb, eller hela helgen är det jobb! Pengar! Dock inget kul denna helgen, heller. Har lite inplanerat nästa vecka och sen börjar det närma sig med min födelsedag och brunett time!

Mys på ni, Mjau!

Skinande ren.

Är hemma från jobbet. Sålde min matta idag, whoho tusen kronor rikare.

Nu ska jag och pappa vaxa bilen, den ska skina som bara den! Hörs kanske senare!


Över trevlig dag.

Mysig dag idag. Började med att åka hem till Paula och äta nybakta scones med hallon. Snackade massa skit och jag kollade läget. Hihi. Sen åkte vi hem till mig och Paula kollade läget hos mig. Har även lite planer framöver kanske lite Ystad och Paris. Yeah! Visade runt och sen åt hon här. Har precis kört henne hem och nu kollar jag sista avsnittet av Överlevarna. Mums!


Sconesfrukosten. Väldigt mumsigt.

Paula i min soffa. Ville inte riktigt vara med på bild.

10 september.

Exakt en månad tills jag fyller 19. Känns meningslöst att fylla 19, vill bara bli tjugo nu så man kan göra annat kul, hihi. Sitter och pratar med Paula via msn och diskuterar vad vi ska göra idag.

Hörs senare! Ciao!

Vindstill kväll.

Hemma från badet, simmade i en halvtimme och det känns underbart. Simma är perfekt. Man slipper bli svettig och jag älskar ljudet som hörs när armarna dras bakåt. Hihi. Har städat lite på rummet med då Paula ska komma på besök imorgon, första gången så då måste det ju vara fint. Ska nog hem till henne med så det blir en heldag. Hoppas bara hon kommer in på msn snart.

True blood väntar, fan!

The September Issue.

Onsdag idag, har inte gjort något speciellt. Gjort pannkakor och ska på möte på en tidning nästa vecka! Alltså de ringde upp mig och var intresserade! Halleluja! Äntligen.

Om en månad sitter jag i frisörstolen och ska bli brunett, jag är så himla sugen på det just nu. Ska bli skönt att slippa färga håret ofta, kunna ha det uppsatt och kanske mår håret lite bättre. Och skulle det gå helt åt helvete så får jag bli blondie igen. Nixpix, nu ska jag se på Hereos. Senare ska mamma och jag simma.

Åh ja?

Har hittat en sida där man kan se alla True Blood avsnitten. Alla! Jag som brukar tycka om att få vänta, men detta frestade lite för mycket. Hm! Nu vet jag vad jag kommer att göra de närmaste kvällarna.

Sista solskenet.

Så då är man hemma efter en dag på jobb. Massor med fyndvaror idag, usch! Solen skiner så jag tänkte ta en bra bok och kanske ta med ipoden ut och sätta mig en stund. Sen ska mamma och jag gå en runda och sen är det television, yeah!

Tristhet.

Nu ska jag gå ut och gå. Känner att min rygg nog behöver det.
Senare är det fortsättning på Överlevarna, ganska läskigt när man tänker på svininfluensan. Men men.

Hörs kanske senare!

Ryggont!

Aj! Fan vad jag har ont i ryggen. Efter att ha suttit ner från typ 11 till fem och i en konstig ställning så är det kanske inte så konstigt. När man annars står hela dagarna på jobb. Haha.

Har fått nya tider på jobb nu, skönt att veta ett tag innan så man kan planera lite annat.
Nu ska jag äta frukost!

After work.

Haft en underbart rolig kväll med jobb idag, blev hemkörd av Elina. Haha, gud. Det var super mysigt och så himla trevligt. Innan idag så målade jag och Alexandra barn, hela dagen! Så allt från fjäril till spiderman blev det.

Nu ska jag nog se en film, imorgon är jag ledig. Då ska jag göra annat kul! Godnatt!

Social.

Känner hur ögonlocken blir tyngre. Var inte hela dagen på jobb idag vilket var skönt. Dock har jag haft det väldigt kul idag. Hihi. Nej nu ska vi äta. Sen blir det Shopaholic. Ciao!

Han är så het.

Sitter och snokar med Paula, eller hon på sin dator i Malmö och jag på min. Jag säger bara MUMS! Fan varför ska jag ha sån otur med kärleken? Men men kanske kan gå på ett annat sätt. Mjau!
Ett glas vin och en dålig film, kan det bli bättre.

Hösten.

Det var sjukt mysigt igår. Det regnade ute och det var riktigt höst väder. Man kunde sitta inne och bara mysa med en bra film. Det är bra höst det. Hade varit ännu bättre med lite..

Var ju en snabbis i trelleborg. Stod och väntade på mamma o melvin inne i affären och såg telenor snubbar som försökte sälja. Varje person de haffade tänkte jag. Gå! De bara luras! GÅ! Verkade inte vara många som ville ha deras erbjudande men några var där tyvärr. Hoppas Telia får in min mobil snart så jag kan slippa Telenor. Usch!

NixPix, ikväll ser det mörkt ut. Haha nej men jag ska jobba hela helgen så det lär inte bli något kul fråns på söndag då vi ska ha afterwork igen. Ska bli mysmys. 18 stycken! Sen efter ska nog vi lite yngre gå vidare på något annat.

Ha en trevlig kväll! Puss

I love it.

Har precis gjort mig vid och nu ska vi en snabbis till Trelleborg. Pratar med mostern i telefonen. De ska nog komma över i kväll, mysmys.

Nu kommer mamma, ska hjälpa till i spaet lite. Ciao!

Jag just nu, hihi.


Tusentals minnen.

Kollar igenom bilder på mobilen, fick den ungefär samtidigt som jag började gymnasiet. Gud det vattnades lite i ögonen när jag kollade igenom alla. Jag saknar det, jag saknar Er! Det hugger till i bröstet, alla minnen. Så jävla glad jag är över att ha träffat alla mina underbara vänner.
Så det hugger lite att kolla igenom det hela. Har tänkt lägga upp lite bilder eller många bilder över hela tiden, men det lär ta ett tag att välja ut favorit tiderna, då det är många!

Vill känna värmen.

Kortis dag idag, var sjukt skönt. Hade väldigt lite att göra så tiden gick inte så snabbt men men. Lämnade tillbaka några väskor jag köpt, najs! Nu ska jag bädda ner mig i soffan eller sängen och se andra avsnittet på True blood. Mums!

Imorgon är man ledig! Halleulja!

Kontantkort.

Just nu är jag en sådan som kommer skriva ring mig. Eller ringa upp och säga ring mig. Haha. Gud detta kommer bli svårt haft abbenomang sedan sjuan. Hm, men men då kanske man lär sig att inte ringa onödigt och sånt.

Jobbade idag och det gick väl bra, särskilt när det var massa människor som hälsade på. Väldigt trevligt. Paula och jag skulle egentligen planerat roadtrip men ja det blev inte så. Måste bestämma det, haha. Sen gjorde du ju att hela dagen inte blev så jobbig, mjau! Hihi.

So you think you can dance final idag, ska bli spännande att se. Vet inte vem jag hoppas på men.

Nej nu ska jag sätta mig i fotbad och bara slappa, elva timmar stående, det tär på en! Ja!

September.

Gud vad tiden går. September, snart är det ju vinter. Födelsedag. Och 9/10, då smäller det. Är så sugen nu att jag kunde gjort det idag, men vågar inte riktigt och tänker inte göra det själv.
Var på kurs imorse, 8 - 12. Med tjejerna på jobb, mycket trevlig, eller kanske mer lärorikt. Satte mig i bilen och körde ner till Bilprovningen, så klart blev älsklingen godkänd och sen körde jag och fikade på Espresso House, ringde lite samtal. Ja ni som försöker nå mig på min mobil, den fungerar inte för de håller på med överflyttning av sim-kortet. Så för tillfället har jag mammas mobil, men ja den kommer nog igång imorgon. Hoppas jag!
Efter det blev det tandis, fick "banankräm" och blev godkänd även där. Sista gången, för sen får man ju betala.
Med mig hem fick jag en snygg träningsväska som inspiration. Oj!

Tänkte jag skulle läsa lite bok och kanske sätta mig där ute, eller kanske polera bilen?


Min käraste ägodel.

Varför kommer det sig att man fotar sin mat? Vad är intresset liksom?

RSS 2.0