The days.

Igår var det alltså After Work på jobb och det gick som vanligt. Haha, inga detaljer! Men vi har alltid så jävla roligt. Så lagom trötta tog vi oss med taxi till jobb imorse för att sedan sluta vid fyra. Efter jobb laddade vi upp, läs Systemet, inför en ny fest imorgon då Emma tar EXAMEN!!!! Så jävla stolt över henne!!! Vi ska fira henne till tusen!
Är det normalt att springa runt i höga skor, hoodtröja och högsta volymen på datorn, när man egentligen ska ligga död i soffan?!

After Work..


Godmorgon! Bakfull, check!

img_2480 (MMS)

Godmorgon! Bakfull, check!


Party like no tomorrow!

img_1955 (MMS)

Party like no tomorrow!


Party hard!!!!

img_3503 (MMS)

Party hard!!!!


@ Möte.

img_2785 (MMS)

@ Möte.


Event @ Slättarps.

img_3039 (MMS)

Event @ Slättarps.


Frukost.

Lillebrorn är hemma då han är sjuk så jag passade på att lyxa till det med pannkakor till oss. Samtidigt kollar vi på Shrek, long time no see!


Underbara måndag.

Började dagen med att ta en fika i Höllviken med Ida och lille Alvin. Han har växt och han somnade snabbt i min famn. Sen hälsade vi på Milla och store Fabian, plötsligt så blev han ganska stor liksom. Men så söta de är! Sen blev det arbete för mig och nu ska jag se Hamilton.
Inte tagen idag men jag var dum nog att inte ta några bilder så det får bli denna!

Söötaste Ever!!

img_1437 (MMS)

Söötaste Ever!!


@ Work.

Vatten vatten är så himla uttorkad inifrån, är 26 grader på jobb! Dör ju lite. Slutar 19.00, ska kanske hem till mostern och fira mors dag.


SVERIGE!!!!!!!!!

Jadååååååååååååå, vi tog ju hem detta!!!


MELO.

Gå Loreen Gå Loreen. Ta hem detta nu!
FOTO: BERTIL ERICSON / SCANPIX

Laddar inför ikväll!


New Watch.

Michael Kors 2995:-
Chanel 106 195:- Sjukt dyrt men ack så snygg.

It got to be...

PERFEKT! Den 25 Juli öppnar Victoria Secret i London! En dag innan vi åker dit, alltså kommer jag ta ett flyg tidigare för att vara där på premiären! Så jävla klockrent!

Sååå jävla snyggt.

Från Petra Tunngårdens blogg. Jag är så sugen på att ha sådan här naglar. Det är såå 2012!

Looks pretty najs!


Haha.

En viss misse var väldigt trött idag.


Trendigt.

Jag gillar denna stilen, en lång kavaj med bara ben. Eller liknade kofta liksom.

Ser ljuset i mörkret.

Känner att jag inte är återställd men ser iallfall ljuset i mörkret. Haha, när man vaknar 04.00 så vet man att man inte är sig själv. Brukar ligga däckad till iallafall 09.00!
Ligger och kollar på My Super Sweet Worldclass, får för mycket inspiration. Hade ju velat ha en sjuk fest vid Halloween! Vi får se..
Min rosa fest när jag fyllde 20 år.

Skit!

Mår just nu så jävla dåligt! Har fått feber och näsan är helt täppt. Fick utskriven penicillin idag så vi får se när jag blir återställd. Det känns pretty far away at this moment!


Underbara väder.

Det märks att sommaren börjar komma, vädret har varit fint nu många dagar. Dock har inte min halsfluss släppt ännu och det känns som jag har en böld i halsen! Jävligt skönt! Läkaren ska ringa snart så de kan avgöra om jag får pencilin eller inte. Hade varit bra med vad som helst som tar bort smärtan.


Många.

Oj såg att det blev väldigt många Estelle inlägg på en gång. Men kanske inte så konstigt då det är väldigt mycket av det just nu. Min hals börjar bli lite bättre men dör lite varje gång jag sväljer. Har precis fått hem två nya tidningar som jag ska njuta av i solen!


Så fint.

Vad fint det hela var. Det kändes modernt men ändå klassiskt.

Det Kungliga Dopet.

Nu ska Estelle strax döpas. Ganska intressant att se hela cermonin direkt liksom.

Dopet av Estelle.

Idag döps lilla Estelle i Stockholm. Kändes som hon föddes igår. Nu lär väl hela Estelle namnet komma till ytan. Ser framemot ännu ett dop i sommar, Lille Alvin.

Estelle saker.

Style By Tyra skor, de heter Estelle.
Och imorgon är där en tårta till hennes ära.

@ Doktorn.

Har precis fått en bomullspinne ner i halsen, trevligt va?! Höll på att kräka ner hela henne, hatar när de kör ner en sådan sticka! Hade halsfluss!! Yeah. Sitter nu och väntar på doktorn.


Göteborg.

Helgen har spenderats med familjen och det har blivit mycket basket och mycket Lisberg. Atomsfear var inte så läskig som man tror, gillar man fritt fall så gillar man denna! Åkte den två gånger.
Nu är vi hemma och jag har sjukt ont i min hals, kanske början på halsfluss, läkaren imorgon, YEAH!

Ett litet stop på vägen!

img_2808 (MMS)

Ett litet stop på vägen!


Here we go, byebye!

img_9252 (MMS)

Here we go, byebye!


Besöker universum med Melvin.

img_7783 (MMS)

Besöker universum med Melvin.


Guess were Iam?! Liseberg!!

img_9781 (MMS)

Guess were Iam?! Liseberg!!


On the way..

img_8811 (MMS)

On the way..


Myspys..

img_0138 (MMS)

Myspys..


Vi har roligt!

img_6088 (MMS)

Vi har roligt!


Kristi Himmel.

Sitter på jobb och det är  mycket som vanligt. Slutar om två timmar så det är ganska chill. Ikväll blir det häng med brudarna, får se vad vi hittar på. Något kul blir det iallafall.

Ännu en..

Lååååååång dag. 10-20, underbart! Träffade Ida, Robin och lille Alvin på jobb idag, han hade växt och var så sött. Vanja och jag jobbade kvällen så det var ganska najs. Nu ska jag äta och se greys. Imorgon är det jobb plus After Work @ Vanja!


MALTA BABY!

Den 10 Juli-17 Juli drar vi till Malta. Ska bli sååå najs!

Nytt @ IKEA.

Denna soffan ser både sjukt skön ut men ändå lite konstig. Är ju på jakt efter en soffa så man får väl checka in denna modellen.

Sjukling.

Beslutade mig för att stanna hemma och kurrera mig. Klokt beslut då jag verkligen behövde återhämta mig. Annars är man duktig på att bara köra på och sen vara sjuk flera dagar istället.
Ikväll är det Desperate Housewives är så spänd på hur det ska sluta.
Btw kolla på denna dokumentären på SVT, Ingen riktig våldtäckt. Länk! Den är ruskigt bra men får en att tänka på hur ungdomar resonerar kring våldtäckt. Det vill jag ändra på!

Gått från jobb.

Eftersom jag vaknat fyra inatt och inte riktigt kommit till ro efter det så strejkar min kropp. Dessutom känns min hals som tio gånger större och kroppen värker. Gick hem tidigare och vaknade nyss, mamma är hemma från Italien så jag ska bara mysa med henne.


Söndags kväll.

Funderar på att fly landet. Strunta i allt och bara leva livet utomlands. Ett tag iallafall. Lär inte hända men ibland får man låta tankarna flyga iväg på något främmande.

Min dag med ett ord:

KAOOOOOOS! Ikväll blir det nerkoppling med Gossip och Potter!


Ändrade planer.

Eftersom jag vaknade kl 06.00 imorse för att köra mamma till flyget så har jag varit vaken mer än vanligt, alltså skittrött. Ikväll var det egentligen tänkt att Linda och jag skulle se Maskinen i Malmö. Men eftersom jag knappt orkar röra mig för att ta min dricka på bordet, 20 cm bort så är jag tråkig och stannar hemma.
Så det blir väl att se vad som finns på tv, blev sugen på Narnia. Hello my name is Estelle and I am a sucker for the tv!
Detta hade inte suttit fel denna fredag, eller vad säger du Linda?

LE!

Har precis handlat lite inför kvällen för på menyn finns..
Thailändska pannkakor!

Cute Potter.

Så här pigg är Potter just nu fast då med en krage kring halsen, min bebis! Snart kommer Linda hit och vi ska planera, vad får ni reda på snart. Vi avslutar kvällen med Revenge, så klart!

Japan 2014, Check!

Så då har vi en resa bokad 2014. Checka in det här.

Ensam.

Har precis lämnat Potter hos veterinären för kastrering och lite annat. Är lite orolig men det kommer säkert gå bra. Ska hämta han efter lunch.
Nu är det greys!


@ Work.

Har låååååååångt pass idag 09.00-21.00! Underbart! Tänker på roliga minnen för att klara dagen!


Bara fyra avsnitt kvar..

Snyft..

Vissa är väldigt duktiga på Draw Something!

img_6099 (MMS)

Vissa är väldigt duktiga på Draw Something!


Own It!

Mina fingrar glöder. Jag har fyra saker jag vill göra just nu. Det går ju om jag vill men varför gör jag inte bara det och skiter i allt annat som bara är onödigt, läs bloggar.. Det är fyra saker som behvös som är viktiga..!!! FAN ESTELLE!!!!
Har iallafall fixat en text som kanske ska in i en tidning efter sommaren, vågar inte hoppas för mycket men vi får se. Funderar seriöst på att hyra in mig på ett kontor så man får lite gjort, tror det hade fungerat bättre då. Men ja försöka med cafe först kanske!
I WANNA BE THE QUEEN!!! 

Dream Time.

Visst är vi så jävla snygga..

Bully - The Movie.

Just nu känner jag att "Nej, nu ska jag hjälpa dagens ungdomar att må bättre"!!!!!

Godmorgon.

Potter och jag ligger och myser. Har precis skickat iväg lite mail och sånt. Ganska skönt att jobba från sängen. Nu tänkte jag göra en stor mumsig frukost. I eftermiddag ska tjejligan mötas upp och planera lite..

Gossip.

Min dag har varit precis som jag tänkt mig. Efter en väldigt lyckad utegång så kan man inte beklaga sig. Mostern fyllde år idag så vi har firat henne lite. Nu ser jag Gossip och sen ska jag nog läsa bok nummer tre i Hungerspelen. De är så himla bra.

FAB Dress.

Denna klänningen är ju så snygg, To Die for!

Funniest night ever.


Heels on and ready to party!

img_3166 (MMS)

Heels on and ready to party!


Party..

Vanja ringde mig precis och jag peppad till inför ikväll då det blir utgång. Frågan är nu vad man ska ha på sig. Skorna är klara, ska inviga Dubai skorna men klänning, which?! Så nu ska jag dyka in i min garderob och se vad den har att bjuda på! To Be Continued..

Intervju @ Skurup.

Om typ 20 min ska jag på intagningstest för journalist linjen i Skurup. Är inte så jätte nervös men ändå lite. Men tanken är att det får gå som det går. Hoppas klart på det bästa!


Trend 2012.

Glitter på ögonfransarna för förlängande effekt. ME LIKE IT A LOT!!

Dags för fredagsmys.


Så helgen ligger framför en och planer är gjorda. Ikväll är det kalas för mamma och moster. Imorgon är det intervju på en skola. Kvällen bjuder förhoppningsviss på dricka och massor med dans. Söndag är tänkt att bara slappa och må som man förtjänar efter en sjukt rolig lördag! Eller vad säger ni?!

Ledig tid i bilder.

Valborg.
Valborg, lite senare..
Valborg, Natten..
Dagen efter, Uno med lillkillen.
Annars har jag gjort så här, total chillat!

Sötaste lampan!!

img_8293 (MMS)

Sötaste lampan!!


Me <3 Mulberry.

Denna ska jag unna mig själv i sommar. Länge på önskelistan!

Where Have You Been..

Hur ball video var inte detta?!

Jag njuter..... Sverige när det är som bäst!

img_9480 (MMS)

Jag njuter..... Sverige när det är som bäst!


Ute bland kossorna!

img_7960 (MMS)

Ute bland kossorna!


Almost naked! Lovely!!!

img_5515 (MMS)

Almost naked! Lovely!!!


Victoria Secret in London 2012.

I sommar öppnar de en butik i London! Halleluja! Snacka om shopping. Vi ska ju dit med familjen!!
So Happy!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA.

Hahah min mamma är den bästa som finns i hela världen därför lägger jag upp en sjukt rolig bild från Marocko förra året. Haha, Älskar dig så mycket att ord inte ens kan beskriva!

Sunshine @ Potter.

img_7526 (MMS)

Min söte kisse tog sig en tur i det fina vädret.


Hur kan man sjunga så vackert?!

Fy fan vad vackert. Vi hörde denna med fontänspel i Dubai. Det är nästan så jag får tårar i ögonen. Den är så jävla vacker!!

RSS 2.0