Feeling like a star!

Nu drar jag till Emma. Ha en super bra Nyår!

Happy New Fucking Year!

Inte ännu men snart ska vi fira in det nya året.. Laddar här hemma med volymen på max samtidigt som jag packar allt inför dagen och morgondagen. Har bestämt outfit, dock vet jag inte hur det blir med håret, vill ha super volym. Hm! Får se om brudarna kan hjälpa mig. Hörs senare..
Kör på lång naglar idag.. Ett sådant enkelt kit.

En riktigt funny sak.

Att Ikea gjort denna smarta appen, var nästan en självklar Ikea sak.
Emma och jag har nu inhandlat allt inför imorgon, kommer bli super kul! Nu är det Vampire Diaries.

Inför nyår.

Om en stund ska jag dra in till stan för att hjälpa Emma med nyårsfixandet. Vi ska köpa ballonger och massor med annat kul. Senare tar vi ett träningspass som smak på det nya året.
Älskar min ring från London. Big and Beautiful!

Rullande.

Jag fastnade inte i snön när jag körde, så det var himla skönt. Hade sett roligt ut om jag för andra gången idag låg framför bilen med en spade i högsta hugg. Min mormor trodde jag blivit överkörd. Haha.
Jobbet idag gick super, önskade alla Gott Nytt År! På tvn rullar det Nikita.

Skit snö!

Efter att besökt läkaren i morse, fastnade jag först i snön på vägen ut och sen när jag kom hem så fastande jag fan igen i den helvetes snön!
Nu drar jag till jobb, håller tummarna för att inte fastna!

Fadder.

På jobb idag var jag fadder för en ny kassör, ganska sövande då hon kunde allt så jag stod mest och kollade. Annars idag har det bara varit lugnt, har fått visa mina kunskaper. Nu ligger jag och kollar på Pirates Of Carribean samtidigt som jag kollar runt på internet. Fick även mail plus sms från min australienska vän Linda, hon har det super och längtar tills jag kommer ner!

Me Love Chanel.

Sparkling väska till Nyår, Me like..
Idag har Ida och jag hängt hemma hos mig. Det blev lite Biggest Looser Wiie och sen massa tv.
Kollar på tv, sen imorgon är det work!

Made.

Sitter och kollar på Made med Ida, innan spelade vi wii. Ciao.

En tanke.

Sitter och kollar på filmen Marie Antoinette, himla bra faktiskt. Tänk att gå klädd så, det hade varit intressant. Får massa med idéer om framtida modeprojekt. Nämnde jag att jag bara ser med ett öga då jag nog fått en vagel i ögat, aj och usch!

Bye darling, See you soon.

Hoppas du får en super semester och en ännu bättre när JAG kommer ner!

I helgens tidning.

Söndagsen bilaga står det om ställen runt England/Skottland där man kan besöka Harry Potter ställen. Mums för blivande London resa..

Tomten jag vill ha..

Har hittat ett underbart hotel i Krabi som passar Linda och mig perfekt..

Julafton.

Familjen <3

Ibland blir allt bara fel.

Julen igår kunde varit bättre, men efter allt så blev det bra med mysig stund med familjen plus mormor och morfar. Tomten dök upp med presenter.. Idag blir det mini jul igen. Då kommer kusinerna och myser.

GOD JUL!

Hoppas ni får en underbar dag. Med mycket mat och många klappar.
Återkommer imorgon..


Dagen före Dagen!

Julmusiken är på, bakning på hög nivå.. Imorgon är det Julafton. Wiie!

Harry Potter.

London 2011 here we come..

Glömde ju att berätta att jag hittade var vi ska stå till sommaren då det är premiär av Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Blev helt paff att jag bara plötsligt stod där. Det är en av resorna 2011!
Hittade även en sjukt bra bok om allt om filmerna. Plus en tidningen, där det stod ett långt reportage om den sista filmen. Ps.. Sitter och gråter till Vampire, sjukt sorgligt i slutet ju.. Snyft

Ge mig en Thailandresa!

Vill så fruktansvärt åka dit. Försöker vrida och vända på pengarna.. Ser ut att blir bra. Det som klämmer är att det ser ut att bli tre resor plus Thailand, där av vridningen på pengarna. Men va fan, det är nu man kan resa!

En stolt man!

Efter en svinhal åktur från jobb sitter jag nu hos Emma och myser. Vi har drukit kaffe och ätit saffrans gifflar. Planerar även inför nyår, ser ut att bli trerätters och massa ballonger..
Inatt väntas ett nytt snöoväder dra in över Skåne, det betyder svårigheter för mig att ta mig hemifrån.. Vilket är lite jobbigt då jag ska jobba och behöver pengarna. Men vi får se..
Nu ska Emma göra köttbullar medan jag tittar på hennes roliga grannar.

Reseplanering.

Sitter med block och penna och planerar Thailandresan. Kanske Kanske ;D

Mot en resande.

Ursäkta min dåliga rubrik och min dåliga bild. Men nu drar jag hem till Linda, snyft.
Slog in presenter imorse, såklart är de i tema Silver o Stjärnor.

En helt vanlig måndag.

Efter en dag fylld med snö, presentshopping, jobb och så nu Top Model final så ligger jag nu i soffan. Imorgon är det träffa Linda som på söndag drar iväg på tre månaders resa, fusk! Förhoppningsvis blir det så att jag möter upp henne i Thailand. Men det är fortfarande en önskan..
Du och jag i Thailand? Förutom London till sommaren..

Snö och Sol

img_1228 (MMS)

Snö och Sol


Fnitter.

Detta kallas "Estelle" Humor.

Drama.

Hände mycket på jobb idag, men det gjorde också att kvällen gick snabbt. Åkte hem väldigt sakta och nu ligger jag i soffan och kollar på Gossip Girl. Det är ju sista avsnittet så det är drama även där.

Julmys.

Min Outfit..

Fina dukningen.

Underbara maten.

Vanja och Emma.

Josse och Rebecca.

Marie och Elina.

Det spelades..

Och spelades..

Och slutade ungefär såhär..

Paket och röda läppar.

Blev röda läppar med tema leopard. Nu är det mys som gäller..

Röda eller naturella?


Godmorgon.

Pigga och glada, helgen innan Julafton!
Vaknade av pappa som damsugar, hemska ljud. Magen kurrar så jag ska nog släppa mig ner och ta lite mat. Sen är det städning och julmys plus utgång ikväll! Yeah.

Blond & Pälsägare.

Efter att ha tillbringat timmar hos frisören, tog mamma och jag oss en julklappsrunda i stan. Hittade en päls som jag inte kunde släppa, så nu är jag en pälsägare, tidig julklapp till mig själv. Kom hem med presenter till alla utom mamma som jag får fixa imorgon. Ikväll blir det bara chill, imorgon är det ju fest igen.
Min nya älskling.

En blondare jag..

Vogue och folie!

img_1222 (MMS)

Vogue och folie!


Blondie!

Imorgon ska jag till frisören. Har lite planer på att göra något lite annorlunda. Får se vad frisören tycker, letar inspiration på nätet. Tänkte kanske ha ljusare slingor framme vid pannan och sen som vanligt på övriga håret. Criminal Minds rullar på tv, samtidigt som jag städar lite.

New Moon.

Sitter med min lillebror som har blivit beroende av Twilight och kollar på tvåan. Såg först trean sen ettan och nu tvåan, lite konstig ordning men men.
Efter en väldigt rolig kväll igår så sov jag över hos Paula, vaknade och sen fick man nygräddade pannkakor. Mums. Eftersom snön har satt fart nu igen så blev det snabb hemfärd. Klarade mig precis.
Back to Edward.

Det var en gång en Julfest..

Och det slutade med Soran på Gustav..

Time to party!

img_1216 (MMS)

Time to party!


Springa.

Nyduschad och håller på att göra mig vid. Ska på möte innan jag drar hem till Paula för att lämna saker och ha lite förfest. Måste nog springa till systemet också! När man ska sova hemifrån känns det som halva hemmet måste med. Har med mig tre stora påsar fyllda med saker.

Onsdag=Julfest!

Äntligen är dagen här, är så sjukt pepp på julfesten ikväll! Igår var det provning av outfit, min underbara röda klänning, high heels och looong hair.
Nu ska jag till min lillebror skola då de har uppvisning, min lillebrors klass har spelat instrument under terminen och nu är det Grand Final! Och lillebror spelar trummor, lite stolt är man!

Star!

Efter en dag på stan med pappa så kom nya nummret av brittiska vogue med mig hem. Emma Watson pryder omslaget och hela nummret känns så otroligt lyxigt. Sen sökte jag ett jobb igår som jag verkligen hoppas på, skulle vara drömmen att få jobba med Sveriges blogg elit plus få arbeta med en ny tidning! Håller tummarna! Annars så ser jag på Operation Skönhet, måste dock blunda ibland då det är riktigt obehagliga bilder. Sen är det Desperate Housewives! Internet fungerar inte så det blir ingen bild.

WorkWork.

Känns som det är det enda jag gör. Imorgon är det julfest! Wohhoo!

Lucia.

Luciatåg, lussebullar och ett paket från H&M med massor med snygga saker. I brevlådan låg också det nyaste numret av Cosmopolitan. Kollar på Top model och sen är det säsongs avslutning på Biggest Looser.

Tredje advent.

Lussedoften har spridit sig i hela huset och det luktar mums. Jobbade idag, det var spännande. Drama drama. Nu är det Gossip och imorgon jobba hela dagen.

Lördagsmorgon.

Godmorgon, dags för ännu en dag. Ikväll är det jobb så innan ska jag försöka städa lite och annat kul. Imorgon är det tredje advent, julen närmar sig med stor steg. Mycket kul som händer, massor med fester och massor med klappar att köpa. Dock börjar snön försvinna lite, hoppas bara det ligger kvar till julafton!
Min julgran som jag dekorerat med saker från London.

Lussebullar och snack.

Sitter hemma hos Linda med massa folk och snackar massa skit. Nu ska nog lussebullarna fram, mums!!!

Hittar fler kontakter.

Haha, alltså detta med rubriker är fan aldrig lätt. Hittade nyss en skitbra skriven krönika av en tjej som går på samma skola som jag gjorde och gud vilket bra inlägg hon skrev, det var om Facebook. Ni hittar det här. Kanske ska kontakta henne.. Vi delar ju samma tanke. Det gäller ju att knyta kontakter medan man kan.
Jobbade idag, nu är det tvn som gäller.
Stjärnan i rummet lyser så himla fint.

Julgrannen.

Efter en fika med mamma, mormor och mostern + lillkusinen. Ska äta lunch och sen är det jobb.

Ute i snön!

img_1198 (MMS)

Ute i snön!


Nattinatti.

Det är dags att lägga sig. Jobbade eftermiddag idag efter ett väldigt bra möte på jobb. Var även på ett nytt café och kollade läget, himla mysigt.
Sov sött..

Workout

Måste ta tag i livet, men först mig själv!

Too High!


Rihanna.

Då kanske man ska boka biljetter till denna konserten.
Är ni på?!

Time.

Nu ska jag ut på jakt efter något att hänga alla London julsakerna i. Hörs senare.
Köpte ett klockur på Portobello Market i London, älskar den!

Sällskap.

Mysigt med hårigt sällskap.

Jakten efter julgranen!

Jobb jobb jobb. Idag har telefonen ringt säkert 20 gånger på ett pass mellan 9-16 och alla hade roliga saker att berätta. Men det finns inget att klaga på. Annars idag har jobbet varit lite segt, ibland undrar man vad folk har innanför huvudet, om de har något överhuvudtaget.
Kollar biggest Looser och sen är det Top model.

Snö Snö.

Massor med snö är det idag. Trodde först inte det var möjligt att köra till jobb, men efter att ha varit ute och letat julgran så ser det ändå ganska ok ut. Så om en stund ska jag köra, nu är det lunch.

Bling Bling.

Limited edition, me like!!

London i bilder.


Från London!

Känns som allt går i ett visst tema, eller?! Haha. Ni ska få se mera sen. Men nu ska jag slappa och packa, samtidigt som Eclipse går på tvn.

Home!

Då har vi landat och är på gång hem. Ville verkligen stanna längre men ja det finns inget att göra nu. Ska packa upp och visa vad det blev. Mums!!

Sorry!

It's the worst Internet ever on the hotel so i'am at the Mac store again and looking at my baby. Yesterday it was a lot of shopping, yeah!! Today it's time to go home, don't want to leave this lovely city!! But I be back in summer!

Portobello market!

Nästa stop blir marknad, sen shopping på de fina gatorna! Kanske får man med sig en påse eller två!

Med IPad!!!!!!

Star for tillfallet I mac butiken i london! Me like!!!!! Nu ska vi ga vidare.. Bye!

RSS 2.0