En underbar dröm.

Okej kanske hinner jag med lite snabb träning innan rosing och navy börjar. Måste ju för fan komma i min klänning, dock är den skräddarsydd men ändå. Kan ju inte se ut som ett vrak och så är klänningen så snygg. Hm? Kanske en liten simtur imorgon efter praktiken. Ja det ska jag fan göra.
Ikväll är det som sagt de programen jag nämnde sen är det ju desprete och senare lost. Mums fillibaba.
Är även sjukt sugen på att tatuera mig inom kort, vem vet kanske det dyker upp under dessa veckorna? Innan skolan börjar igen, hehe.

Jag älskar dig, som en vän som jag gärna haft närmare. Sen älskar jag även dig men du betyder något annat för mig.


Jag vill att du ska komma hit.

För att jag inte vågar trycka mig in på min blogg på praktiken så blir det inga inlägg därifrån. Imorgon måste jag fixa internet på min egna, så att jag slipper ta andras datorer. Iallafall idag har jag varit ute på två uppdrag. Först var det en man som jobbat på samma företag i 50 år, himla roligt faktiskt. Senare på eftermiddagen var det en intervju ute i ett stall där jag stod och frös i en timme och tog bilder. Men bilderna blev bra och kommer nog med nästa vecka. Har även börjat på typ fyra krönikor som förhoppningsviss ska löpa på framöver. Jag har även fått en massa olika kommentarer om att söka till högskola. Nej du kommer aldrig in, du är för ung och ja men sök och se! Är typ det de säger. Men men jag får tänka över det ett litet tag till.

Efter praktiken så gick jag till Mamma som var hemma hos sin arbetskamerat. Hon bjöd på fika och sedan körde vi hem. Just nu längtar jag bara efter att programen ska börjar så jag kan bänka mig där för jag är trött och vill bara mysa.

Hörs kanske senare, Ciaooo!

Hade lite tråkigt igår så jag sminkade mig som fan, dock syns det inte på bilden.
Men jag hade illrött läppstift och sen var det action, hehe.

Så snyggt.


Så då var det bestämt och klart. Så jävla snyggt.
Eller nej det är inte klart, måste ju beställa tid och bestämma mig för vilken eller varför inte båda handlederna?

Det är därför jag älskar det.

Två minuter efter att jag anlände till tidningen så påmindes jag om alla minnena från 07, matilda <3 och varför jag älskar att vara på en tidning med underbara människor. Detta ska och vill jag göra resten av mitt liv. Prata om folks egna historier, påverka och bara utrycka sig med ord. Längtar redan efter andra dagen och jag har fått positiv respond på mina ideer. Yeah! Kanske blir jag deras nya krönikor, eller bloggerska? Imorgon imorgon.

Efteråt åkte jag med Ida hem och nu är jag hemma och ska göra klart mammas reklamblad som ska tryckas imorgon. Ska nog även skriva loggbok till projektarbetet. Bara en månad kvar.

Nej nu ska jag sätta igång den andra datorn.
Ciaoo! Får se vad kvällen bjuder på, jag vet du vill!

Återigen har jag fått in nya bilder från mobilen till datorn. Hängde ni med?

Tåget upp till Göteborg.

Vår framsida på Okej, så jävla tuff.

Blooondiee.

Så här glad var jag efter praktiken idag, love <3

Det allra bästa, jobba här?! Finns det något bättre?

Gossip girl och massa annat.

Söndag är som sagt en av de bästa dagarna när det gäller serier. Kollar just nu på gossip och det är lika bra som alltid. Idag blev det en lång dag på jobb, men det gick ganska snabbt ändå. Så klart blev det klydd med dörren imorse men det löste sig snabbt. Har en aningens ont i fötterna och nacken, kanske ska man be om lite massage?

Nej nu är det mat, imorgon är det tidning. Nervös! Men det kommer säkert gå super.
Ha en trevlig kväll!
Ciaooo!

Ja, ibland undrar man.


Så här cool var jag innan, var bara tvungen att lägga upp denna bild, HAHA!

Kenny star fighter.

Då var man hemma efter bion, kenny star fighter. Den var rolig men inte så rolig som vi trodde den skulle vara plus att det var väldigt lite Glans och Björn. Vilket vi tyckte var synd. Men men det var en sjukt mysig biograf dock var där en sjukt jobbig mamma och hennes son som satt och översatt filmen, för de kunde inte svenska och efter ett tag så lämnade de bion. Finally. När vi kom hem var det dags för att släcka ljusen så där satt vi i mörkret och spelade kort med levande ljus, väldigt mysigt. Har även ställt om min väckarklocka så jag inte kommer försent imorgon.

Nixpix nu ska jag vara social, hörs imorgon efter jobb!
Ciaooo!


Tog en kaffe innan bion, Linda hittade ett mysigt ställe att sitta vid precis vid fönstret.

Sen blev det mys med kort.

Från mig.

Okej ja då har vi en hacker på min blogg, hehe. Men men glöm nu inte att släcka ikväll, bloggar efteråt of course.

CiaoooO!

Linda och Jag <3

Linda och jag har tråkigt, eller nej vi bara fjantar oss framför kameran.


Försöker posa.

försök nr 2.



försök nummer 3.

och vi failade ganska mycket på alla så nu lägger vi ner och drar till entré.
 
PUSS PÅ GUMP!/// ESTELLES ÄLSKLING

Ett beslut svårt att ta.

HejHej!

Vaknade av att min lillebror, som vanligt, hade två kompisar som sprang upp och ner för trappan. Efter många tillsägelser så gick jag upp, menlöst att ligga kvar när de håller på. Så jag beslutade mig för att vårstäda mitt rum imed att våren är här, känns som det iallafall. Ska ju även skruva fram klockan en timme inatt och jag måste verkligen komma ihåg det då jag ska öppna på jobb imorgon, kul att komma, "Ojsan ja jag glömde ställa tillbaka klockan". Haha, det var nog det som min mardröm varnade mig för inatt, då jag drömde att jag kom för sent. Isch.

Nu är rummet skinnande rent och jag väntar på Linda, vi ska på bio ikväll och fram tills dess ska vi väl chilla och snacka får se vad det blir, mysigt <3.

Skrev precis ett inlägg och det bara försvann, dumma blogg.

Ha en trevlig dag,
Ciaoo!


Min outfit idag, underbart skön kofta tur man köpte två.

Intensiv dag.

Då är man äntligen hemma efter en lång och intensiv dag. Började med att vi skulle på lite ärende kläder, möte och handla är det som dagen gått åt till. Köpte två koftor, två böcker och så klart nya Chic. Beställde även ett nytt kort, äntligen.

Nu blir det snart plankstek med en mycket bra film. Ha en trevlig fredag.


Dagens shopping. Koftorna kommer från H&M.

Ett beroende.

Gud snacka om att jag är sugen på kaffe, skulle dricka på skolan men det smakade bara sump så jag tänkte jag skulle svälja en hel kanna nu, nä men några koppar kanske? Hehe, störd.

Strax börjar Criminal Minds och senare är det 24, sov så gott!

Väldigt givande.

Åkte som sagt till Melvins skola imorse och stannade faktiskt hela dagen då det inte var lönt att åka hem, fast det varit ganska skönt. Men min föreläsning gick väldigt bra och jag fick ut det som jag ville av det. Efter åkte melvin och jag till stan och mötte mamma, köpte nytt shampoo, hört det ska vara bra men vem vet?. Sen var det egentligen tänkt att jag skulle köpa skinnjacka men jag var liksom inte hundra så när vi hörde att det inte var öppet köp så struntade jag i det och letar nu efter fler återförsäljare till märket. Hittade på MQ, så det blir dit imorgon.

Nej nu ska jag och mamma göra lite reklamblad eller vi ska kolla igenom dem, imorgon är ju sista dagen. Snyft! Men det ska bli så jävla kul att vara på tidningen med, yiie.

Ciaoooo!


Får se om den uppfyller det den lovar.

Godnatt.

Nu har jag precis kollat på klart på Greys fick göra ett uppehåll då jag skulle hämta mamma. Är klar med redovisningen och melvin tyckte den var intressant. Får se hur det går imorgon, tidigt som gäller men sen är det över liksom.

Nej nu ska jag sova, Natti Natti!

Förälskad.

Åhhh, gud vad klänningarna var fina. Underbara och så jävla snygga. Längtar verkligen att se resultatet av dem på mig och mmmm. Love love, tack tack tack så jätte mycket Katarina. Dock var jag lite dum som inte tog bilder på de men jag har dem i mitt huvud på moln. Vi fikade på Barista och sedan gick en liten runda på stan. Efteråt tog jag en glass och njöt av vädret, som inte var alls så varmt som jag trodde. Men men glassen var god.

Nu ska jag köra mamma till möte och sedan ska jag göra klart redovisningen, känner mig lite lugnare med den nu och det kan nog bli riktigt bra. Sen måste jag kolla in repriserna från igår, många bra program missades.

Ha det bra! Ciaooo!

VÄRLDENS GODASTE GLASS, ja!

Dumpa Honom.

Igår var det bio och käk med Paula <3, det var riktigt mysigt och filmen var super bra, dock lite snyftig men väldigt nyttig, haha. Vi åt som vanligt på vårt stammis ställe och det var lika gott som vanligt. Var även hos frissan och blev blond igen, och fattigare. Men men snyggt blev det och köpte även ett silvershampoo.

Nu imorse blev jag väckt av pappa, "Nu är det dags att gå ut och gå". Så kläderna på sen gick mamma, pappa och jag en lång runda och har precis kommit hem. Måste göra redovisningen idag plus att jag ska finslipa reklamblad till Mamma.

Senare ska jag träffa min designer av mina klänningar och det ska bli ganska spännande att se vad hon ritat.
Men nu väntar Cappucionon. Mums!

Ciiiaooo!

Före

Efter, blond and happy.

Finns det något bättre, BK och frisörstol?

Favorit maten. Sedan var det dags för bio.

Snö??

Vaknade imorse och det var snö ute, jävla väder kan det inte bara bli vår och sommar nu. Men efter en stund dök solen upp och snön smälte igen. Dock blåser det som fan men det gör det alltid här.

Idag ska jag och klippa/slinga mig, äntligen ska man bli blond igen. Sen ska jag träffa Paula och vi ska äta och sedan se Dumpa honom. Passar utmärkt för oss, hehe. Innnan jag ska till frissan och under mina två timmar hos frissan ska jag göra ett föredrag som jag ska hålla på torsdag för barnen. Måste verkligen göra det idag så med följer antekningsblocket och ideerna.

Några söta bilder från igår.

Den sötaste som jag bara ville smuggla ner i väskan.

Söta söta söta.

Alla missebebisarna.

Köpte nya glas igår till mitt framtida hus/lägenhet. Blev förälskad i dem när Ida hade dem i lördags.

Nixpix, back to work!

Ciaooo!

Lång dag.

Hemma från jobb och det är najs, eller jag har varit hos morfar en stund och sedan stannade jag till vid min moster och lämnade en sak. Så hemma efter många ärende är jag.
Idag på jobb var det som vanligt förutom att det var mindre kunder med större vagnar, pust. Men men money! Inget mer jobbande nu i veckan, blir nog till helgen istället. Morfars nya kattungar var över söta och jag ville speciellt ha en liten som var långhårig och spräcklig. Gud den var som en gosegose nallebjörn. Give me! Bild kommer imorgon.

Nej nu ska jag sova för jag är super trött. Imorgon är det dags för blondy att återuppstå, Yeah!

NattiNatii!

Solig morgon.

Gud vaknade klockan åtta av solen som bländade mig. Dock vet jag inte om jag drömde eller om det verkligen var så. Somnade om och vaknade vid nio istället. Har precis ringt lite folk angående, redovisningar, praktik och skolan. Är lite nervös inför praktiken nästa vecka då jag inte pratat med någon och ja, det känns lite osäkert.

Jepp, tänkte jag skulle göra klart mitt föredrag idag och sedan ska jag nog städa lite med. Kanske byta fler texter på webben. Hm? Ja, jag får se. Senare blir det jobb och ska kanske ta en tur runt i affären innan.

Ha en trevlig dag! Ciiiaooo!

Söndag - Timmar med tv.

Godkväll.

Har precis kommit hem från dagens runda med föräldrarna. Nu jävlar! Är sjukt tråkigt medan man går men när man kommer hem så blir man piggar och det känns bättre. Annars har morfar varit här och försökt hjälpa mig med hemsidan, jag har gjort lite PA och snart börjar timmar av bra tv. Mums. Kanske ska jag dammsuga, tycker jag ser lite råttor i hörnen.

Aoou, imorgon är det kanske skinnjacks köpande och sedan senare ska jag jobba.
Byebye!

Hemska drömmar.

Jävla mardröm jag hade inatt, eller kanske hade det varit bäst så? Men gud vad det gjorde ont i hjärtat och usch ja det var nog bättre att det var så som det är nu. Och hon log och hälsade på mig, gud!

Vaknade vid tio idag och sedan har jag hjälpt min lillebror med att bygga en legopolistation, ganska svårt. Tur han är snille så det gick ganska snabbt. Idag blir det nog bara slapp, kanske ska jag göra lite PA, då jag sagt deadlinen för det är på fredag, isch! Måste även göra en redovisning som jag ska hålla för barnen på onsdag. Måste verkligen göra det.

Snart kommer morfar, Ciaooo!

Ge mig bränna som kallas duga och en ny ...

Kalas.

Då är man hemma efter en dags jobb, ganska mycket folk men som vanligt går det snabbt.

Vi har kalas så det är full rulle som vanligt, nu ska jag vara lite social.

Ciaooooo!


Jobba.

Ja då var man vaken och ska om en halvtimme ungefär bege sig till jobb. Jobbar till halv 7 så jag är väl hemma vid sju eller så. Igår var ju Linda här och det var mysigt mysigt, får vi göra om. Ingen av oss somnade, haha.

Nej nu ska jag göra mig vid, ikväll är det släktkalas, tur man jobbar länge.

Ciaooo!

Busy womans.



Haha, nu sitter både Linda och jag med våra datorer och håller på med hemsidor, eller vi ska göra det men det blir mest kollande av bilder. Har precis hämtad min lillebror på disco, vi aggerade som bodyguards men det var ingen som gjort något så vi köpte bara godis. Så nu ska vi väl försöka börja med hemsidorna senare blir det lite film.

Ha en trevlig kväll, Ciaooo!

Entré dag.

Möte idag gick super duper, tidningen var sjukt snygg. Så nu få vi se hur det blir i maj då den kommer ut, wiie.
Efter mötet så stack Linda och jag till Entre och kollade läget, dock var det samma gamla tråkiga butiker. Men men en affär hade väldigt snygga klänningar, kanske student eller bal? Hm, sen njöt linda och jag av vädret och firade det med lite glass. Det var väldigt gott.

Nej nu ska jag underhålla linda lite, vi är båda ganska trötta men men det blir väl film sen däckning.

Ciaoooo!

Möte.

Godmorgon Godmorgon.

Gud vad det ser ut att vara fint väder ute idag, solen skiner och jag hoppas att fåglarna kvittrar. Gick upp vid sju imorse för vi skulle väcka min lillebror, gjorde pannkakor, sjöng, gav presenter och sedan gick jag och la mig igen. Vaknade runt tio och har precis duschat. Snart kommer mamma hem och då ska jag ta bilen in till skolan, ska även plocka upp Linda på vägen.

Ha en trevlig fredag, det ska jag. Lite intensiv men va fan!

Göteborg.

Då var man hemma efter en jätte lång dag men väldigt rolig och intressant. Vi anlände till Göteborg runt halv 11 tiden och gick sedan direkt till mässan. Mässa var från hela världen och ja det var väldigt stort. Så efter mycket matprovningar, kataloger och massa roligheter bestämde vi oss för att gå en liten runda i centrum. Efter lunchen så gick jag ensam då det gick snabbast och utforskade stan. Köpte ett par nya skor, hehe och sedan blev det ett linne. Kul med lite nya vyer och inte samma samma hela tiden. Tåget hem och efter bussresa är vi nu hemma.
Ganska skönt då fötterna har strejkat och lillen fyller år imorgon så jag ska upp tidigt då med. Snäll som jag är ska jag laga pannkakstårta och göra dunder frukost.
Imorgon blir det även möte, leka med Linda och sedan ska vi spendera eftermiddagen och kvällen tillsamans. Mysigt mysigt, kanske blir det en tur till nya Entre?

Nej nu väntar 24 och jag måste slå in presenter, laddar kanske upp lite bilder imorgon.

Ciaaooo och godnatt!

Ändrade planer.

Imorse blev det beslutat att mina planer imorgon blir helt ändrade, jag ska istället till Göteborg. Jag ska med mamma och hennes arbetskamerat, de ska på någon mässa. Så imorgon tidigt tidigt går tåget från Malmö. Men men jag får sova när jag kommer hem.

Jobbet gick bra idag och det var najs att jobba efter ett tag, så nu har jag tre tider till denna månaden. Yiie!

Nej nu måste jag gå och lägga mig, för annars lär jag inte komma upp imorgon bitti. Kanske prova mammas nya spikmatta, hehe berättar mer imorgon.

Sov gott!

Once in a lifetime.

Gud vad jag sov gott imorse när mamma väckte mig, usch det är så hemskt när man får sova då sover man inte men när man inte får sova då víll man bara ligga kvar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag och mamma till stan, jobba och sedan hem igen, är dock hemma halv nio så det blir ingen kort dag idag, men men money.

Ha en trevlig dag, Ciaoo!

När man pratar om trollen.

Då har man redan blivit bokad två gånger denna veckan, fick inte tag i dem men en kort stund efter så fick jag både samtal och mail. Haha, så nu kan jag sluta oroa mig för det.
Idag har jag jobbat med hemsida, börjar se riktigt bra ut nu och väldigt snygga bilder.

Imorgon blir det stan och senare ska jag jobba, hoppas på att förkylningen är borta helt tills dess. Men men jag får uppgradera mig med näsdukar och näsdroppar. Har även fått ett litet ja från Mamma till en skinnjacka som jag dreglar över just nu, så den kanske följer med mig hem imorgon, vem vet? Hiii!

Nej nu ska jag underhålla min bror, i typ 10 min sen börjar programen och det är ännu en höjdar kväll. Navy,Rosing, Desperate och Lost, mums fillibaba.

Ciaooo!

Konstig dröm.

I natt drömde jag typ världens konstigaste dröm, fast ändå lite rolig. Haha, ni som känner mig kan både lista ut vem och vad den handlade om. Maybe dreams are coming true?

Vaknade vid 10 idag och hemsida står på tur idag. Måste även ringa gabbi som lämnat in medelande på min telefon igår, undra vad hon ville. Ringer nu, hörs senare.

Ciaooo!

En shopaholics bekännelser.

Filmen var riktigt bra, trots avbrottet i mitten. Haha mitt i filmen så blev skärmen svart, det var något tekniskt fel. Men färutom det så var den väldigt bra och väldigt rolig, speciellt dansandet. Ida och jag hade kollat på balklänningar och sedan avslutat innan bion med kinabox. Mysigt Mysigt <3

Förkylningen har inte släppt och som sagt blir det sämre på kvällen, så te och täcke behöver jag just nu.
Ajja, ska även se gamla repriser av 24 och CSI, sov gott!


Jag om några år? Dont think so, kanske antal skor bara.

Förkyld.

Godmorgon, ännu en dag av förkylning. Blir dock lite bättre under dagen har jag insett och det är en anningens skönt.
Idag ska jag fixa lite med hemsidan och sen tänkte jag göra lite Pa, var ett tag sedan jag gjorde något där nu så nu ska jag fan få ett sånt ryck igen. Måste även ringa jobb och fråga om jag kan få jobba lite mera denna månaden. Måste ju ha massor med pengar till student och allt, ska btw träffa designer till min klänning på torsdag, spännande.
Senare blir det stan och bio med Ida, trevligt trevligt får dock ha med mig papper och massa halstabletter.

Nu ska jag äta frukost och sätta igång. Byebye!

Höjdarkväll.

Söndagarna är underbara, först är det Gossip, sen Wipeout/Parlamentet, Nip/Tuck och slutligen en callgirls dagbok, kan det bli bättre liksom. Denna dagen har gått åt till att vila vila och kolla film, så himla roligt. Tur man ska till stan imorgon så man kommer ut lite.

Aoou men nu ska jag äta sen börjar mitt maraton, haha see yaa!

Tag  mig tillbaka till Egypten, någon som vill följa med?

Ännu en dag.

Då jag fortfarande har ont i halsen och förkylningen är kvar. Tur att man hade tagit värktablett igår så man klarade den kvällen, för det var väldigt kul. Kom dit vid sju och då var jag ändå sist, haha bor närmast och allt. Men men och lägenheten/huset var sjukt snyggt. Så himla fint överallt, avundsjuk! Ida och robin bjöd på paj och sedan till efterätt så var det popcorntårta, haha låter skumt men det var mumsigt. Visst ja, de fick ett sånt chokladfondue set av mig. Ser framemot våra tjejkvällar Ida, hehe. Sen blev det lite kortspel, singstar och massa snack.
Och jag måste säga detta, kommer låta lite konstigt men asså gud vad söta ni är, Ida och Robin, jag satt och funderade jag och kan verkligen se er när ni blir lite äldre med barn och hus. Och Ida har redan tendenserna för att bli en rikigt bra hemma-mamma. Det var väldigt kul och tack för en mysig kväll.

Idag ska jag som igår bara slappa då jag försöker bli av med förkylningen, kanske blir det lite träning ikväll får se.
Aoouu, men nu ska jag äta frukost då jag är super hungrig.
Bye!


Ida och jag försökte posa i speglen, gick inte så bra men tur att den sötaste kom med.

Fler som ville posa.

Sanne och Robin..

Singstars sjungande.

Och så värdparet, haha.

Let go.

Ja då var man dressad och klar, känner dock av febern lite men har tagit värktablett så jag klarar mig ett tag, får se hur länge jag stannar. Känner mig ganska tråkig om jag går först, men om febren tar över lär jag nog bli det, men men.

Det blev en tunika med mitt blommskärp i midjan, eller under bysten mer kanske och svarta strumpbyxor. Ajja, kanske bytar innan jag kör men men.

Paketet är inslaget och kameran laddad, ha en trevlig kväll. Och snälla snälla låt inte den låten gå vidare till Moskva.
Ciaooo!

SATC och nyponsoppa.

Det enda mysiga med att vara lite små sjuk är att man kan utan att någon klagar bädda ner sig i sängen/soffan, värma nyponsoppa och toppa den med glass, bunkra upp med massor av filmer och bara mysa. Jag har äntligen fått upp värmen och det är så skönt, nej nu ska jag se färdigt Sex and the City, sen blir det nog Harry Potter, nörd!

Haha, outfitten för ikväll blir nog klänning och kameran redo för massor av bilder, Ciaoo!

Men för fan.

Vaknade 06.15 imorse av att halsen värkte och jag mådde allmänt konstigt. Tänkte fan fan fan vill verkligen inte bli sjuk nu, det är ju inflyttningsfest ikväll hos Ida. Gjorde allt för att försöka somna om igen men ingeting verkade fungera så det fick bli att jag läste och läste och till slut så somnade jag, vaknade igen vid 11.00 och mådde bättre. Har lite ont i halsen fortfarande och det kliar, sjukt irriterande. Men ska proppa i mig lite värktabletter och se om det hjälper. Näsan rinner också hela tiden. Fan!

Jaja, nu ska jag gå och ta en dusch sen är det kalas för min lillebror och jag har lovat att följa med. Får se om jag gör det, det hade kännts mycket bättre med en varm säng och massa filmer istället. Får se.
Sen vid sju ikväll ska jag dra till Ida, kanske kör jag tidigare om hon behöver hjälp med något. Måste ringa henne med, aoouu men Ciaoo Ciaoo!

Haha.

Då var man hemma igen efter en mycket trevlig kväll, eller kanske sen eftermiddag. Vi var i Ystad och såg David Batra och Robin. Sjukt roliga var dem och det hela var ju mycket bättre när vi satt längst fram och i mitten, tur man hade kameran. Sen när Batra och robin var på scen så fotade jag och då sa batra, "Vänta, jag ska bara posa!" Och sen när han blev ensam på scen så fotade jag igen och då sa började han prata med mig, man känner sig så liten och mesig. Haha, han undrade om jag skulle bli fotograf i med att jag fotade hela tiden, Haha. Gud vad roligt det var och sen skrattade jag så jag grät. Verkligen jätte rolig kväll, älskar stand-up. Bilder kommer nedan.

Jaja, nu ska jag kolla film eller nåt, ha en trevlig kväll, fredagen den trettonde.
Ciaoo!


David och Robin, haha detta var första gången han tog kontakt med kameran, HAHA!

Robin.. Zlatan gör han så jävla bra.

Batra, som ärligt talat var bäst på scenen.

Alla tre, han i mitten var den som höll i showen. Rolig kille.

Lycka.

Hämtade ut mitt lotto idag eller kollade om jag vunnit, 140 kronor hade jag vunnit, haha inte så mycket men jag vann tillbaka det jag spelat plus lite till. Var på Melvins skola och hämtade han, gick och pratade i telefon när två tjejor, kanske fyran-femman frågade mig. "Var har du köpt dina converse?" Jag bara, va? Svarade på frågan och de blev väldigt nöjda, haha så söta. I den åldern hade jag inte vågat gå fram till någon som var så mycket äldre än sig själv. Kanske bara jag som var en fegis.

Vi ska strax dra och jag är omklädd.
Hörs senare, ha en trevlig fredagskväll, imorgon är det fest!

Bilden blev lite suddig, men nya örhänge och nytt black nagellack, like.

Kvällens outfit, älskar min nya väska. <3

En hårig nos.

Godmorgon.

Som tur var när man vaknade så låg iallfall inte snön kvar, bara lite. Har precis värmt blåbärs soppa till mamma och mig och vi sitter och kollar igenom hemsidan. Känner även att jag har blivit lite förkyld, fan. Tur man är hemma två veckor till så att man kan repa sig, haha. Men men idag ska jag jobba med hemsidan sen när pappa kommer drar vi till stand-uppen direkt. Ska fika innan, så vi kommer inte hem så sent.

Ha en bra fredag, Ciaooo!

En lång natt.

Så där är man hemma igen, fy vad tråkigt väder det är, slask slask.

Jaja, nu ska jag se repriserna från Criminal Minds och Medium. Sen kommer förhoppningsviss sömnen.

NattiNatti! Imorgon är det fredag och då ska vi och se stand-up. Yiie!

webbkurs..

Så då var det sista gången på webbkursen och det har gått otroligt snabbt. Sex veckor redan. Dock är det ganska skönt att slippa detta men skulle vilja lära mig mera.
Dagen i stan började bra, då jag fick tag i biljetter till shopaholic, så Ida och jag ska se den på måndag, längtar. Sedan började det att snöa, SNÖA! Jävla skit väder. Och det gjorde det under hela tiden jag var i stan, slutade fan aldrig. Köpte en liten present till inflyttarna, två tröjor till min lillebror och ett par sjukt söta örhänge till mig själv.

Nu ska jag köra hem, Ciao!

love me please.

Godmorgon allaihopa. Eller alla och alla. Hehe.

Blev inget som jag planerat idag men vi tar igen det med en cappuciono nu istället och så efter lunch ska vi gå en runda. Tänkte jag skulle bli klar med den inledande texten till okej, men jag har hjärnsläpp och det är lite jobbigt. Fick ett svar från "chefen" och det hon skrev tyckte jag finns med i texten, så vad ska man skriva då? Fan, brukar inte ha så här svårt för att skriva. För länge vila.

Tänkte jag skulle ringa min moster och fråga om hon vill följa med till stan eller kanske mamma vill följa med. Aoou, nu ska jag fortsätta med texten.
Ha en trevlig dag, min dag är späckad. Yeah!

nu är det över.

Buhu, då var boken utläst och jag sörjer. Gud vad den var bra, dock lite komplicerad i slutet men <3. Mmmm. Ge mig mera. När jag hade typ 20 sidor kvar såg jag något ljust i bakgrunden vid fönstret och såg att det var full måne, kan det passa bättre liksom. Märker även att jag ser lite sämre nu, haha.

Ingen super bild men ändå, det är fullmåne.

Imorgon är det möte på morgonen sedan ska jag bjuda mamma på frukost och sedan ska vi simma. På eftermiddagen drar jag mig in mot stan och ska cheka allt möjlig känns det som, en lista på 15 olika saker. Haha, var ett tag sedan man var i stan och ja det behövs. Kanske inskaffar jag mig en skinnjacka? Är ganska sugen på en.

Men men strax börjar Greys och jag tänkte hinna med lite webb innan, så byebye!

en kvarglömd själ.

Äntligen så vill hemsidan som jag och jag har kunnat byta bilder och text. Yippy.
Tänkte jag skulle gå ut och gå en runda med Ipoden och njuta av att solen äntligen tittat fram.

Ciaoo!

regndropparna faller.

Godmorgon godmorgon.

Det är tråkigt väder idag och jag sitter och håller på med mammas hemsida. Råkade göra något så att nu syns inte bilderna på en kategori, great. Varför ska det vara så svårt? Men men jag ska på sista webbkursen imorgon och jag har Massor med frågor. Både över hennes och min hemsida. Längtar längtar.
Mamma och jag ska även ändra texterna och förhoppningsviss kan jag ändra bilderna på fredag. Tänkte även att jag skulle lägga in lite text till projektarbetet.

Aoou, men då är det back to work, känner jag doften av kaffe? Mums!

en stund med dig.

Desperate är över och det är lika bra varje gång. Sorterade mina tidningar samtidigt och klippte ut det som jag ville spara. Känns ganska skönt men jag har ganska många kvar. Så är det när man är tidningsnarkoman.

Ikväll är det en snabb repris av alla Lost säsongerna och det ska jag se. Var länge sedan det gick nu så jag är lite "lost" på det, haha. Kanske ska jag läsa lite medans jag väntar.

Hörs imorgon, nattinatti.

skoförvaring.

Åhh jag har äntligen hittat en bra skoförvaring till alla mina skor. Imed att jag har sneväggar så blir det inte så mycket plats till hyllor och sånt. Kolla in här nere så jävla smart. Så på torsdag blir det in och köpa dem. Äntligen.


Från designtorget.

Fick ju leta hur länge som helst och medans jag gjorde det så hittade jag andra sjukt snygga saker som jag vill ha i min blivande lägenhet. Kommer bli så jävla snygg, kontor och allt. Mums.

Så ge mig lägenheten eller kanske ett sött litet hus.

Ciao!

godmorgon?

Haha, jag vaknade i morse vid åtta och trodde klockan var ett fick panik men kollade lite närmare och den var ju åtta. Så jag somnade om igen och gissa när jag vaknade jo ett. Vad händer med mig? Jag sover aldrig så länge annars. Men sen går jag ändå och gäspar mitt på dagen och på kvällen är jag pigg som en nötkärna.

Jaja, idag blir det PA. Har som mål att vara färdig fredagen den 27/3, hoppas jag klarar det så jag kan lägga det bakom mig och fokusera på att göra ett så jävla bra arbete på tidningen att de vill ha mig kvar över sommaren och framöver. Kontakter är aldrig fel. By the way mitt nya liv har också börjat (för typ tusende gången) men men två dagar är alltid något och ja det är studenten som driver mig just nu. Yeah!

Twilight boken blir bara mindre och mindre och för varje sida som går så blir jag mer och mer ledsen. Vill inte att den ska sluta. Buhu! Ge mig filmerna och lite Harry potter, största nörden ever, haha JA!

Nixpix nu ska jag göra lite lunch, får se vad det blir.
Pusspuss!

ett öga rött.

Det var ju trevligt att se. Okej?

Hemma från jobb och det gick bra idag. Måste får flera pass denna månaden, men det ska nog gå att fixa.
Kollar just nu på CSI och senare blir det kanske, gissa, en film. Haha. Gud vad mitt liv är intressant.

Jaja, eller så kan jag ligga och dreggla med twilight boken. Hm, svårt val.

Nattinatti, när det nu blir..

fy.

Nämde jag att jag gjorde misstaget igår. Jag började läsa boken, och ja vid tre så tvingade jag mig själv att lägga den ifrån min och försöka somna, jag skulle ju faktiskt jobba kväll. Direkt när jag vaknade började jag läsa igen och ja nu har man läst 200 sidor, tur den är på 600. Mums, fillibaba.

Nej nu ska jag sminka mig och så, ska väl köra snart kanske.
Ciao!

ett svalt doftande bad.

Äntligen har jag fått vårkänslor, eller ja det var igår som det var trist men idag när mamma och jag var ute och gick så kom solen och fåglarna kvittrade. Så detta ska firas med ett bad, haha.

Senare är det jobb som gäller och jag ska in lite tidigare för jag ska hämta biljetter till en film.
Hörs senare, Ciao!

lever drömmen.

Nu börjar gossip, sedan är det wipeout, haha och kvällen avslutas med ny film..

Ha en bra fortsatt kväll, Ciao!

När ska våren komma?

Jag är ganska trött på vädret, bara grått och regn. Hade varit mycket mysigare att vakna upp av solen och kanske lite fågelkvitter, haha. Sov ganska länge idag, brukar aldrig sova så här länge men det kanske är biverkar av sälen. Såg patrik 1,5 igår och den var bra. Väldigt rolig med.

Idag ska jag inte göra något alls, haha hade hoppats på att jobb ville att jag skulle jobba men icke. Men imorgon ska jag jobba men på kvällen så det är inte så länge. Måste få flera tider så att jag har råd med allt till studenten sen. Yie! Visst ja måste ringa sömerskan av min klänning, och se hur de ser ut, spännande.

Nej nu ska jag äta klart min underbara frukost, finns inget godare än det. Sen får vi se vad jag gör kanske lite PA eller webbsida? Ha en mysig dag.

Mumsefrukosten, hallon och vanlij valio. MUMS!

duktig.

Jag känner att jag har varit duktig idag då jag gjort ganska mycket på layouten på mitt Projektarbete. Jag får sådana stunder då jag bara fokuserar mig på en sak och gör det bra, oftast iallfall. Så det var skönt att bli nästan klart med det.

De gamla kollar Melodifestivalen och jag sitter bara och virrar på huvudet, gud vad det är dåligt. Och gud vad de drar ut på det, man ska rösta rösta och rösta typ hundra gånger innan de når ett beslut. Ska se en film, men vet inte vilken.

Hoppas ni har en trevlig kväll, om en vecka är det inflyttningsfest hos Ida, mysmys.
Hejdå!

En spegelbild.

Åhh jag kollar i en tidning som visar att Lost, en callgirls dagbok och 24 ska börja sändas nu i veckan. Gud vad jag älskar vårar och höstar då alla program som haft uppehåll kommer tillbaka. Mums.

Idag är det lördag och jag har inga planer inplanerade, jo jag tänkte göra lite Pa nu på eftermiddagen och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Jag har ju min lilla älskling som väntar i sängen, hehe.

Aoou, nu ska jag fortsätta med min städning och sedan skriveri. Kanske ska man planera sommaren, hm?

lycka gånger tusen..

Vet ni vad jag köpte idag? Jo den nya Twilight boken, wiiie den hade kommit ut idag. Trodde inte att den skulle komma ut fråns några veckor men där stod den på hyllan och nu ligger den prydligt i min säng och bara skriker, LÄS MIG! Och ja det ska jag. Men måste lära mig att inte läsa allt på en gång utan att ta det sakta och njuta, haha jo ofta.

Köpte även en ny hudkräm en tröja och spelade på lotto, hoppas på drömvinsten på 118 miljoner, JA tack!
Nej nu väntar världens godaste mat, lax och potatis. Yummi, sedan är det tv och måste nog städa undan lite på rummet då det ser ut som ett bombnedslag.

Ha en super trevlig kväll!
Bye!

Home sweet home.

Då var man hemma igen och det är ganska skönt. Vi kom hem vid tre tiden igår och ja jag somnade när vi hade en timme kvar till målet. Haha, sen vaknade jag när man äntligen kände igen sig och sen var man hemma. Dock blev jag helt pigg då jag sovit en stund, tur att veckorevyn låg och väntade på mig. Och gud vad sängen var skön.

Ja igår var det då städning och sedan checkade vi ut. Mamma och jag gick sedan och köpte mina underbara muggar, bild nedan. Sen fikade vi på ett sjukt mysigt cafe som en liten avslutning. Begav oss sedan till skootersafarin och där stod jätte maskiner, jag bara "Shit, ska jag köra dem?" Men men efter att ha kört en stund så vågade jag gasa på och det gick då mycket lättare, gruppen fick hela tiden vänta på mig då jag var en fegis, hahah mamma och jag skrattade så vi grät. Och guppigt och dimmigt var det uppe på fjället. Lite läskigt då man inte såg något alls framför sig, vi bara HALLO, var blev ni av. Hehe, lite blåbärsoppa i en mysig stuga och sedan var det hemmåt. När vi väl anlände så ville jag inte sluta då jag äntligen fått rätt på jättemaskinen. Åkte tillbaka till pappa och melvin och åkte lite sidor, åt och vid fem tiden begav vi oss hemåt. Nio timmar spenderades i bilen och vi åt på världen skummaste ställe, först fattade de inte vad vi sa sen var maten, usch! Men sälen överlag var <3

Så idag blir det uppackning, slappning, lite handla och sedan ikväll blir lite mera slappning. Haha. Men men vi får se vad dagen bjuder på, måste ringa folk och maila.

Ha en mysig fredag, Ciao! Bilder från resan kommer nedan.


En av backarna.

Pappa och melvin

Ego bild in action.

I backen stod min drömbil, tror ni att de skulle sakna den?

Mumsig mat. Och väldigt god drink.

Under turen, mamma kämpar för att hålla sig kvar, haha.

Mamma körde så det ryckte, <3

Så här packad var vår bil, i två mil fick vi sitta trångt. HAHA!

På vägen hem så stannade vi på ja vet inte var. Dock fick jag kaffe på maten. HAHA!

Så kanske kommer det flera bilder, enjoy!

Sälen dag 5.

Godmorgon godmorgon. Sista dagen i sälen och vi ska göra massor idag. Haha, jag är så jävla trött att jag bara vill sova i min egen säng. Men som vanligt kommer jag bli över pigg ikväll när det börjar bli mörkt.

Så efter frukosten är det utchekning, köpa översnygga muggar( precis perfekta till mig), skotersafari och sedan åka sidor till vi ska köra hem. Ska ta mycket bilder och nu måste jag hjälpa till att städa.

Och vet ni vad idag är det TRE månader tills vi tar studenten, TRE MÅNADER! Det är ingeting! Herregud var blir åren av? Men samtidigt är det så jävla skönt.

Ha en mysig dag, Ciao!

Sälen dag 4 forts.

Har precis drukit en kopp kaffe efter en lång dag i backen. Middagen var övergod men gud vad mätt man blev. Servitrisen kom typ fem gånger och undrade om vi ville ha efterätt, propmätta var vi så det blev inget.

Nu har vi städat klart och detta blir sista natten i sälen, ganska skönt då sängarna är så jävla obekväma och jag vill bara ligga i min egen säng. Men det har varit kul att åka och nu under de senaste dagarna så har skillsen kommit. Haha även fallen.

Japp, då ska jag lägga mig då jag ska köra hela natten imorgon. Byebye, bloggar kanske innan vi drar från stugan imorgon.

Hejdå backen, kommer sakna dig, kanske!

Sälen dag 4.

Och då var det bestämt att vi stannar tills imorgon, dock ska vi åka till typ de stänger och sedan skiftar mamma och jag med att köra hem hela vägen från Sälen, lång tur.

Idag var det mycket åk och många fall, haha jag var nog ganska trött för jag trillade typ tre gånger på raken. Roligaste var dock att mamma trillade först sedan skulle jag kolla och då vips låg jag också ned. HAHA jag skrattade så jag grät. Och sen kunde jag inte resa mig för jag bara skrattade, HAHAHA, långt om länge kunde vi åka vidare. <3
Blev även av med melvin två gånger och gud han åker som en dåre, stannar inte för något eller någon. Det enda man hör är oss som säger STANNA! BROMSA! Hehe.

Nu ikväll ska vi ut och äta på en sjukt mysig resturang, äntligen får man klä upp sig. Jag har även fått två sizes större läppar då de har en tendes till att svälla vid kyla, haha Linda Rosing wannabe. Ja visst, Imorgon blir det skoter safari med mamma och det ska bli överkul. Jag kommer köra så det rycker, cooling. Haha.
 
Nej nu väntar ansiktsmask, hårinpackning och makeover. Byebye!
Bilder kommer kanske senare.  

Sälen dag 3 forts.

Kvällsåkningen var lätt det bästa under dagen, helt vindstilla och det var bara så härligt. Trillade dock två gånger men klarade mig ganska bra, haha. Vi skulle även kolla en show men missade det coolaste så det blev bara lite skidåkning istället. Vaderna värker lika mycket men man börjar vänja sig. Just nu ser det ut som vi stannar tills fredag och kommer även hem på kvällen, eller natten blir det nog. Men det kan lätt ändra sig framöver, haha.

Nej nu ska jag få massage, kolla linda rosing, fast det är så jävla dåligt och falskt. Senare är det ju Desperate Housewiwes. Yiee, Ha det bra allihopa.

Ciao! / Här är riktigt många snygga skidlärare, kanske ska man ta en lektion? Mums.

Sitter nerbedad i sängen och kollar film.

Sälen dag 3.



Så här mycket snö är det utanför vår stuga just nu. Ganska mysigt då det är så mycket och inte som det är i skåne, slask. Fick lite sovmorgon idag då jag var sjukt trött igår så jag ska möta dem i backen när melvin slutar skidskolan.

Då ska jag klä på mig alla jävla kläder, haha men har hunnit svettas ihjäl innan man kommer ut då det är så mycket kläder man ska ha på sig.
Ha en bra dag, ikväll är det kvällsåk och Desperate Housewives.

Bye!

Sälen dag 2.

Gud vad vaderna är mörbultade. Åkte bara i de stora backarna idag. Börjar få koll på det nu, finally.

Efter ett tag i backen så tog vi en våffla och vilade lite. Pallar inte lägga upp bilder då det är ett väldigt trögt internet. Så det får bli när vi kommer hem. Dock vet jag inte när vi kommer då pappa vill stanna längre, men vi andra är inte jätte pigga på det. Men vi får se hur det blir. Melvin är också väldigt duktig för att inte ha åkt tidigare, åker fan snabbare än mig och på alla konstiga stigar. Haha, men imorgon ska vi ha race.

Nu ska jag duscha och sedan se CSI, sen är det sängen som väntar då vi går upp tidigt. Kanske ska vi boka skooter imorgon, yeah.

Nä nu ska jag gå och strecha vaderna, först iallfall. Ciao!


Sälen dag 1.

Så då är vi i sälen och det är mycket mycket snö.  Gick upp klockan sju imorse och jag var en anningen trött då jag inte sovit något för vi fått ett rum och då innebar det snarkning, gånger tusen! Usch, tur man har eget rum här. Haha.

Vi kom upp vid ett tiden och sedan åt vi, drog sedan till backen. Gud vad jag var rädd, har fan inte åkt på jätte länge och så ska man vara lite duktig och anävnda liften på ett proffsigt sätt, haha! Men efter ett tag så släppte det och "kunskaperna" började komma tillbaka. Dock efter ett tag dog mina vader och vi fick åka och byta mina pjäxer då det tydligen var för små. Nu sitter man i stugan och ja den är som alla andra fjällenstugor, röda och luktar på ett speciellt sätt.

Ja visst ja på vägen upp så stannade alla bilar och två ÄLGAR sprang över vägen, kameran framme och jag fick en bild på dem. Så coolt. Haha, nu ska jag se klart gossip, de har alla kanalerna. Det är ett väldigt segt bredband så det kommer ta ett tag, kanske laddar jag upp lite bilder med. Få se vad den pallar.

Imorgon blir det vadont, dödstup och bokning av scotersafari. Yeah!

Jag i bilen igår, var väldigt roligt att köra om folk. Haha.

Jag in action, haha vilken action?

My room. Väldigt uppkopplat, busy.

Älgarna.


RSS 2.0