Värme gånger tusen.

Sitter ute och det blåser inget! Inget alls! Det är ganska jobbigt då det blir så kvavt och poolen blev fylld igår så den lär vara iskall. Men jag sitter ute och kollar lite i tidningar och annat skoj, överskönt att vara ledig!

VET NI VAD!?!?!? JAG SKA HÄMTA MIN LILLA ÄLSKLING PÅ FREDAG, MIN FÖRSTA BIL ALLTSÅ!!!! JAG ÄR SÅÅÅ JÄVLA GLAD! WHHHOOOOHHHOOOOOOOOOO!! Dock börjar livet nu med räkningar och så men det är värt det helt klart!

Nu ska jag sola lite, sen får vi se vad det blir! Ciaoooo!


Känslan är svår att hitta.

Jobbat idag så klart, är död just nu! Så nu ska jag ta min bok lägga mig därute och bara läsa. Kanske ska jag koka en kopp kaffe med? Väldigt intressant. Fy fan vad det är tråkigt!!!!!! FAN!


Nu måste jag!

Jobb jobb jobb. Det börjar kännas nu, bara jobba men på tisdag och onsdag är jag ledig så det är skönt. Men!

Malin läste din kommentar, du behöver inte lägga mera pengar, så du kan göra av med dem på annat viss, haha. Sen ja har du samma nummer eller du har nytt? Ska försöka vara inne när du är inne en dag, haha.

Nu ska jag kolla på tv, äntligen! Imorgon är det jobb! Whhooohhhoo!

Dåligt.

Dålig uppdatering pga att det var så mycket igår. Eller det var helt enkelt inte tillfälle till att sätta igång datorn.
Var i stan med Ida igår och vi shoppade, eller hon gjorde. Sen åkte mamma, pappa och jag till Helsingborg för att kolla en bil till mig. Och den var mycket bättre än jag trodde och den var underbar att köra, så vi får se hur det går på måndag. Hoppas! Hade varit så jävla skönt! Men vågar inte hoppas för mycket. Sen åkte vi och hämta den annan sak och sen körde vi hem igen, mös med ida och vi hade jordgubbar och choklad och snackade massor.

Idag har jag jobbat hela dagen och nu är jag väldigt trött så efter maten ska jag bara kolla tv och slappa, ovanligt va? Haha.

Ha en trevlig kväll, imorgon är det jobb igen hela dagen!

Hard work.

Hemma hemma, gud vad dagarna går snabbt. Jobbade ju idag och det hände inte mycket!

Snart börjar 24, och jag längtar. Sen ska jag krypa ner i sängen och läsa massor med noveller.
Imorgon blir det mys med Ida i stan och sen ska vi till Helsingborg, hihihi! Berättar mer imorgon och sen ska jag mysa med Ida på kvällen med!

Bye!

MADE

Är för tillfället programet som spelas mest på min tv. Haha, efter att ha kollat sju avsnitt i raken efter midsommar så har det liksom fastnat. Så nu blir det "I wanna be made!" Och jag vill ha dig!


Just ones.

Kort dag på jobb idag, och så fick man ju gå tidigare med så det skadade verkligen inte. Var lite kassa stöd till de nya och man kände sig lite duktig, haha. Dock när jag kom ut från jobb så kände jag värmen, skit! När jag sedan satte igång bilen så stod temperaturen på 42 GRADER!!! Jag fick en chock av värmen! Så väl hemma hade jag köpt en tidning och låg och läste den.
Nu är jag faktiskt inne då jag blev sjukt trött och sen så är det sjukt varmt!

På fredag!!! Wiiiiiee!

HIHIHIHI!

Jag är väldigt glad just nu!!! Hoppas hoppas!

Nu ska jag nanna och försöka sova!
Ciaoooo!


Känner att det är mycket bilder på mig just nu men va fan, det är ju min blogg!


Det är så frestande.


Jag vill ha dig!

Så då har man varit på stranden, dock har jag blivit en badkruka som inte gillar sand! Då är det perfekt att man är på stranden ju, haha. Längtar tills det blir vatten i poolen. Känner att kroppen fått lite bränna då bh bandet gör ont.

Nu tänkte jag lufta på rummet då bastun har kommit på besök, senare tänkte jag se POC, haha Pirates Of the Caribeen. Eller hur det stavas, vill verkligen se den. Sen imorgon är det jobb igen, och då är det läggdags tidigt, eller tidigare. Haha.


Sofis mode och sol. Mums.

Bild från igår när jag badade ute.


Beachdag?

Vaknade av att mamma undrade om jag skulle med till stranden. Måste ju bättra på brännan och så i med att man jobbar så mycket så blir det ju inget annars. Så nu ska jag packa väskan, en bra bok, ipoden och så klart bikinin, vågar man? Haha.

Hörs senare, ha en solig dag!

Trött

Gud mina vader värker, huvudet sprängs och jag känner mig allmänt äcklig. Så nu ska jag ta min bok lägga mig i jauzzin och bara njuta av vädret och av tystnaden. Jobbet idag gick bra och imorgon är jag ledig. Skönt!


Det hade fan inte skadat.

Okej då är man hemma efter en lång dag på jobb. Och en ganska invecklad, blev flyttad tusen gånger runt om och så, men det var kul att göra lite blandat. Kändes konstigt att jag inte skulle till skolan imorgon, känns väldigt mycket som man ska det. Haha. Men icke. Och jag har fått löneförhöjning, yeah! Ganska stolt.

Såg precis privleged, väldigt bra så klart. Nu ska jag nog dricka lite kaffe, blir ju jobb imorgon igen, money!
Natti Natti!

Jag vill det så himla gärna, fan fan fan!

Vill ha min dröm nu!

Så då har brudarna left the building. Haha, vi tog en sväng till Trelleborg för att käka, sjukt gott. Sen åkte vi hem och åt och sen körde de hem. Tack för mysig Midsommar och dagen efter <3.

Tänkte jag skulle försöka få ut sängen ur mitt rum, sen ska jag vara social med de andra. Som sagt ska jag jobba hela dagen imorgon, hoppas på väldigt bra väder, haha. Hörs imorgon vid sju typ.

Midsommar.


Välkomstdrink,

Hår och studs.

Mitt lååååånga hår, hihi.

Brudarna

Sunny.

Mina brudar.

Gotte bordet.

Mitt rum var fullt med säng, haha.

Sen var det minnen, imorse dock.

Nu ska vi se vad som händer, ikväll blir det bara mys då det är jobbjobb imorgon, yeah!
Byebye!

GODMORGON!

Haha, godmorgon och så. Mitt rum är just nu invaderat av två stycken brudar som sleppat här i natt.

Nu ska vi äta frukost, bilder kommer så klart senare! Ciaooo!

Väntan.

Har precis kommit hem från vårt tradtionella midsommar, Ida var även där så vi stod och snackade <3. Åkte så klart brandbil, har gjort det sedan man föddes typ så det ligger liksom i det traditionella, haha.

Nu väntar jag på brudarna, musiken är på och cidern är framme, ha en trevlig midsommar.


Midsommar looken.

What i´m going through is hurtful.

Så då var det midsommar morgon, eller ja. Mamma och jag har sprungit hela morgonen som yra höns för att få lägenheten i fint skick. Gick väl sådär. Vid ett ska vi ner och fira lite tradition midsommar, sen blir det hem igen och så blir det lite party här hemma. Haha.

Nu ska jag locka håret, och sätta blommor i håret. Hihi!

Kärlek.



Gud jag är förälskad! Denna är underbar!

Nu är det 24, love love. Eller så blir det youtube! Haha!

Gumman, jag älskar dig och det hoppas jag du vet! Du är otroligt stark och jag finns här brevid dig! <3


Funderar och analyserar.

Var och hämtade vår eller mammas nya bil idag och den var väldigt fin. Synd om lilla robban som vi lämnade men kanske att.. hm?


Även med hem idag, följde så klart lite tidningar. Den nya Gossip boken och så fick jag denna ursnygga väskan av mamma. Behövde någon sommarväska, då alla andra är svarta och tråkiga.

Nu ska vi göra pizza, imorgon är det Midsommar. Mums!


YES!

Biljetterna bokade till Harry Potter, halleluja. Fy fan jag ska lätt se den minst tre gånger på bio! Minst! Jag är väldigt glad just nu!

Frukosten väntar, idag blir det ?!?!. Dont know! Haha. Ciao!

Himmelriket.


Detta kallar jag övernajs. Nu väntar HP.

Min dag.



Vilket väder. Kunde dock varit lite varmare men men. Mamma och jag mötte pappa, lunchade och sedan drog vi till stan. Mamma skulle köpa brillor, och jag hittade as snygga, får se om månadens lön tillåter det. I mitt hemliga paket låg biljetterna till Britney, whoohoo! Köpte även en ny bikini idag och världens bästa bh i svart.

Tänkte jag skulle ta ett dopp i jauzzin, hihi. Är väldigt sugen på HP 4, maybe senare då det inte är något alls bra på tv.

Sommaren börjar närma sig.

Det känns verkligen att sommaren börjar komma. Värmen i luften och täckte som värmer alldelse för mycket på morgonen. Och det hela känns ännu mer somrigt när det är Midsommar på fredag. Jordgubbar och massa mys!

Idag ska jag ner till Trelleborg och hämta ett paket, vet dock inte vad det är men det är alltid lika kul med hemliga paket. Sen tänkte jag bjuda mamma på lunch och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Dags att klä på sig, Ciaoo!

Snart, väldigt snart.

Höjdarkväll ikväll ju. Först ut är Ugly Betty och sen dubbel avsnitt på DH, och dubbelavsnitt på Lost med!!
Whoho! Haha.

Nu väntar tvn, Ciao!

Ge mig, dig!

Kurs idag igen, eller kurs och kurs. Det var två filmer som jag redan sett och sen var det bara massa prat. Var och åt frukost med Linda på morgonen och sen åkte vi samtidigt in till jobb. Slutade vid fyra och sen var jag tvungen att göra lite saker så det blev en snabbis in i affären, handlade dock för 500 så det var ganska dyr snabbis, haha. Lotta följde också med och sen körde hon mig hem.

Gud vad det är lätt att skriva snabbt nu när jag inte har naglarna, haha.
Nu kommer det någon, måste sluta. Har ju lite datorförbud, hihi! Ciao!

Ibland vill man bara skjuta!

Hahah, gud asså vad säger du Linda, max ett och ett halft år? Högst två! Haha. Gud! Sen jävlar, blir vi kända!

Jobbade tills halv nio och sen körde jag hem till Therez och tog bort naglarna, back to the hard world. Snyft! Sen tog jag en sväng om in till Linda och snackade lite, MYCKET, skit! Haha. Drivade hem och nu sitter jag och funderar över vad jag ska äta. Åt bara fika på jobb så jag måste nog käka något, kaffe! Haha!

Imorgon ska jag på ännu en kurs, dock inte lika länge 12.00 - 16.00 så det är ändå ganska chill.
Nu ska jag gå ner, sov så sött!

Måndagsmorgon.

Så då ska man börja jobba och sommaren är väl här typ. Har kommit på att jag endå har ganska najs schema då jag börjar sent och ibland så slutar jag tidigt, och helgerna slutar jag aldrig senare än halv sju så jag måste säga att det är bra. Som idag börjar jag vid fyra, jobbar till halv nio. Ska sedan och slipa ner naglarna då jag inte riktigt pallar med dem, och så har lillfingrarna trillat av så.

Frukosten väntar, Byebye!

Lite krydda i vardagen, tack!

Världens bästa bok är nu slut, jag tröstar mig med en cappucino. Tänkte jag skulle kolla klart på HP som fortfarande sitter kvar i DVD:n. Hm, gud idag har jag inte gjort fem öre typ. Jo planerna inför Midsommar är klara och jobb schemat har ökat med flera pass, kanske blir det bilen snart?

Privileged börjar ikväll istället för Gossip, så jag tänkte bli beroende av ännu en serie, då sommaren är här!
Ciaoooo!


En tår fälls, drömlivet ?!?

VISST JA!!


Bara för att Malin och jag ska se Britney, WHOOHHOOOO!!!

Myskväll.

Igår var det mysmys med Linda. Älskar dig gumman <3<3.
Blev så klart HP, massa snack och så klart massa.... Haha! Körde hem henne och sen så var det nanne dags.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Idag blir det, hm? Ja jag vet inte, kanske ska jag vara lite snäll och klippa gräsmattan. Eller något annat.

Ha en trevlig dag, Ciaoo!

Bilder.

Bilder från igår.







<3<3<3<3<3<3<3<3

<3<3<3<3<3

Vaknade av att mamma kom upp och pratade lite, det var kanske vid tio. Sen av någon konstig anledning så somnade jag om och vaknade KLOCKAN HALV TVÅ av mormors irriterande dörrklocksringande. Så det var nog världsrekord.

Igår var det övernajs. Först var det utspark för Ida, det var regnit men den drog inte ner stämningen igen. Grattis gumman <3. Sen åkte man hem och gjorde sig lite vid igen för att sedan åka hem till henne och Robin, väl där var det massor med folk och väldigt god mat. Sång, presentöppning och kattungstittande. Vid elva drog vi ner till Trelleborg för att vara på Kristall, där var sjukt mycket folk, dock inte när vi kom men efter ett tag så fylldes dansgolvet, men fy fan vad kul vi hade!
Drog hem och sen slocknade man ganska snabbt, tack för en underbar dag, <3<3<3. Älskar dig Ida!

Idag blir det skvaller och mys med Linda, nu måste jag äta. Ciaooo!

I rätt stämning.

Musiken är maxad och studentmössan är på, haha. Ta mig tillbaka.
Fast ikväll är det Idas student och fy fan vad vi ska ha kul. Blir lite fest hemma hos henne först och sen drar vi vidare. Är riktigt sugen på att dansa så det blir nog great! Haha. Nu ska jag lägga ciderna i kylen och stryka klänning och locka hår.

Hörs imorgon, eller kanske senare.


Godmorgon blåst.

Fy fan vad det blåser ute. Stackars Ida och de andra som tar studenten idag. Hoppas det blir mildare tills senare.
Idag blir det ja, ingeting. Njuter av mina lediga dagar, nästa vecka börjar sommarschemat. Dock inte världens jobbigaste schema men ändå, kommer nog ringa mig ganska ofta. Vid fem ska jag sticka och kolla Ida när de springer ut, äntligen. Dock lite konstigt att det gått en hel vecka sen man själv gjorde det. Konstig känsla.

Nu är jag ensam hemma igen, Whhhooohhoo! Så nu blir det nog, hm?
Aja, Ciaooo!


Sista dagen ever.

Ja då var det inget mer Mediegymnasiet.
Kom dit vid tolv efter att ha hämtat en förvirrad Emma och sen körde vi och köpte present till min lilla Ida. Väl på skolan var det HipHop och annan rolig musik. De visade även filmen från vår utspark, sen var det dags för stipendium. JAG FICK ETT! WHOOHHOO!! Dock hade de skrivit fel på en sak, men men tror jag överlever. Tusen spänn rikare. Sen var det betygsutdelning och sen skulle vi kramas, och då börjar jag gråta som fan! Haha, typiskt mig. Tur jag hade kuvert så jag kunde gömma mig bakom det, haha. Sen drog vi in till stan och käkade. Handlade en filofax och sen var det hemmåt.

Nu ska vi äta och sen ska jag sörja, lär komma flera tårar, usch vad jag är blödig!


Klassen

Emma ville ta livet av sig och jag var ledsen, haha!

Dålig bild, men ja detta var då tårarna började komma.

Emma på Ikea, parmiddag.

Malin, Britney!!! YEAH!

Så här cool är ja!

Så fint, men lite fel. Haha!

AHHAHAHAH!



Om man har tråkigt så har man! HAHAHAH! Kolla in den andra där Twilight är med, HAHAHA!

Tråkigt.

Gud vad jag har tråkigt. Passar min lillebror som hela tiden är hos mormor, ganska skönt då han bara kaxar emot en.

Jaja, nu ska jag äta majskolvar. Och se lite film!

Godmorgon.

Äntligen har man haft en sovmorgon då man vaknat av sig själv. Underbart. Var ju dubbelavsnitt på Lost igår så jag var tvungen att se det. Och pappa visade även filmen från studenten, Linda och jag var lätt bäst. Skrattade så jag grät! ( Speciellt över Lindas skylt som mosade henne, HAHA)

Idag händer det absolut ingetting, om det hade regnat så hade jag inte haft dåligt samvete till att ligga och kolla film men nu regnar det ju inte. Fan! Fast det är ju ganska tråkigt väder, hm? Frukosten väntar och jag är ensam hemma! Yeah!

DH och en kopp kaffe.

Gud vad jag är trött, fy fan. Somnade men vaknade precis innan Ugly betty och nu har precis Desperate Houswieves börjat. Imorgon blir det sovmorgon och ja jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske?

Nu ska jag koka kaffe och dricka mig full på det, Bye och godnatt!

Lärarlunch.

Började dagen med att åka ner och kolla på Ida när de hade parad, fy fan, nostalgi på hög nivå! Fan vill ta studenten igen. Sen åkte jag in till Malmö och till skolan där vi skulle ha lärarlunch. Käkade och sen drog vi till Lilla torg och satt och snackade massa skit och drack drinkar. Körde alla hem och nu sitter jag här ensam med detta jävla vädret. Fan man fryser ju ihjäl. Kanske ska jag sätta på en film och mysa, JA!


Min snygging. <3

Grabbarna.

Lunchen

Kajsa och malin, haha.

Emma.

Mys på Lilla Torg.

Nu ska jag försöka att göra det som jag velat så länge, hihi!

Ciaooooo!

Stenar till ögon.

Dagen har varit lång. Var på kurs på jobb från 08.00 till 17.00, ganska tråkigt då man kunde det mesta då det var en introkurs. Men men paula var med så det var lite roligare. Lämnade min fåtölj och sen köpte jag nytt armband, nya berlocker och så beställde jag min nya ring.

Kom hem och körde en snabbis till Ida, snackade massa skit och  nu sitter jag här och funderar över vad jag ska göra.
CSI, börjar ju senare så nu blir det kanske lite mys med täcktet då jag fryser ihjäl. Hejdå!

Känns det.

Okej, frågan är varför tårarna börjar rinna när jag kollar på Gossip Girl? Ganska komiskt att de också gick ut skolan precis som man gjorde i fredags. Slutet på serien kunde inte heller blivit bättre, mina drömmars dröm.
Körde och röstade idag. Blev Piratpariet som alla andra typ, funderade lite på miljöpartiet men det blev PP.

Nu ska jag nog bada jauzzi med mig själv, hihi. Imorgon ska jag upp tidigt då det är kurs. Yeah!

Söndag, dagen efterefter.

Jag vill tillbaka till i fredags. Fan! Nu börjar det kännas att det är över och så. Men men dagen kunde inte blivit bättre, eller jo den kunde slutat lite roligare. Haha!

Idag har jag inte gjort något vettigt, eller jo jag har ju tvättat mitt löshår. Väldigt intressant va! Tänkte jag skulle bänka mig vid Nip/Tuck nu eller någon annan film. Myspys!

Ciaoo, ikväll är det Gossip och Nip. Fan alltså jag har sommarlov eller nej jag är bara inte i skolan mer. OJ!


Vaknade av..

Hej här kommer segertåget..
Sen för typ två veckor har det varit min pepplåt gånger tusen liksom. Fy fan vad den är bra, särskilt på min nya stereo, yeah! Så det var inte så jobbigt att vakna av den låten. Haha!

Idag har jag fortfarande träningsvärk i magen och så klart armen, halsen börjar bli lite bättre och ja känslan från i fredags kommer fan inte lämna en på ett bra tag, <3

Nixpix, ska även rösta idag ju. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda, kanske lite Nip/Tuck. Ja! Känner liksom fortfarande av fredagens, stohej.


Studentrummet.






Exakt hela rummet är fullt med saker, men jag gillar det skarpt.

Har just nu disco på den nya stereon, sjukt bra ljud i den. Fy fan!

Ciaooo!

FY FAN VILKEN DAG IGÅR!!!!

Gud asså detta var lätt en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, Fy fan!
Tänkte lägga upp några bild bara och sen tar jag de flera, plus längre text senare.


Från flaket, FY FAN! Ta mig tillbaka!

Linda och jag <3<3

WHHHOOOOHOOO!

Mina textbrudar och ja.

Kajssiboy..

DANCE!

Just dance.

I BMW! WHHHHOOOHHHOO!

Angelica unt me, WHHOOO!

Massor med blommor och plakat!

Nu blir det rester att äta. Och sen ska jag hem och slappa framför tvn.
Det verkliga livet börjar ju nu! Whhooohhoo!


Mitt presentbord, rosa såklart. Haha

SNART SKA JAG SOVA, SEN ÄR DET STUDENT!!

JAG FATTAR INTE DET, KÄNNS SOM MAN PLANERAR FÖR NÅGOT SOM ÄR FLERA VECKOR BORT.

Tog ju som sagt en snabbis till stan med Emma, fan vad vi var peppade. Sjöng och så klart skämde vi ut oss, men men.
Haha, sen  lämnade vi kläder hos Kajsa, körde hem till Linda och lämnade sedan Emma hemma, hahah och så körde jag hem. Brynen är nyplockade och jag har bestämt mig för att duscha och göra allt imorgon istället. Får gå upp åtta eller n¨ågot men men jag lär vara vaken så.

NÄSTA INLÄGG ÄR NOG PÅ SÖNDAG, HAHAHAH.

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, HAHAHAHHAH! SÅ JÄVLA NAJS!

DET ÄR FAN SÅ SJUKT!!!!!!!!

Fy vilken dag, eller den är långt ifrån slut men ändå. Har fan sprungit hela dagen, varit i malmö och trelleborg städat och laddat låtar. Men jag älskar det och senare blir det snabbis till Kajsa, finputsning av sig själv och nerstressning. Haha

Måste kila, Ciaooooo!

IMORGON TAR JAG STUDENTEN, FY FAN VAD DET ÄR BRA!

ASSÅ IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMORON IMORGON TAR JAG STUDENTEN, DET ÄR RIKTIGT SJUKT!! OCH FY FAN VAD VI ÄR BRA FÖR DET. HIHI!
Just nu laddar jag upp med musik, dock är det mycket som ska göras idag. Senare ikväll blir det nog en snabbis till stan för att lämna studentkläderna till Kajsa.

FATTAR NI IMORGON TAR VI STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måste sätta på disco och göra lite nytta!

YEAHHHHHH!

Studentvecka, Onsdag.

Busy day today.
Först ut på listan var en snabbis i stan med Emma, köpte lite allt möjligt. Allt från deo, strumpbyxor,blomma och en massa andra saker. Efteråt åkte vi till skolan, käkade och målade lakan till på fredag, blev väldigt snyggt. haha. Sen så hämtade pappa mig och vi körde för att hämta min klänning, underbar var den! Körde hem igen och mötte ida. Solade och köpte signal saker till på fredag, fy vad jag kommer vara jobbig. Sen åkte vi hem käkade och nu gör hon vid mitt hår, fint fint.

Nu börjar greys, Ciaoooo!

Tårta, done!

Då var denna dagen snart slut, bara två dagar kvar. Halleluja.
Idag har man bakat tårta, köpt presenter till lärarna och gått in mina studentskor.

Imorgon är det sista dagen i skolan för på torsdag är man ledig och sen på fredag, YEAH!!!!

Nu ska jag försöka lugna ner mig lite, kollar ugly betty och sen är det DH. Tror jag ska färga mina ögonfransar med, börjar bli lite brådis med det liksom. så vi tar nog det mellan DH och Lost. Mums!

Studentvecka, Tisdag!

Ännu en dag närmare till Fredag, så jävla sjukt. Ligger i sängen och funderar om jag ska sola ute eller om jag ska ta en intensivare i kväll? Visst ja jag ska ju göra vid naglarna ikväll med. Idag ska jag åka med mamma och handla present till lärarna från klassen, sen ska jag nog kolla lite skor och sen åka hem för att göra tårtor till på fredag.

För en gångs skull är jag hemma själv och det innebär sovmorgon, övernajs, hade nog vaknat halv nio istället om de andra hade varit hemma så yeah! Och sen måste jag färga mina ögonfransar ikväll, deadline!

Mysigt väder  är det med, hörs senare! Ciaoo!

Studentvecka, måndag!

Fy fan nu är det nära. På fredag smäller det och det smälls högt! Skorna är nästan ingångna och klänningen ska hämtas imorgon. FY FAN! DET ÄR RIKTIGT SJUKT, MEN JÄVLIGT NAJS!

Idag skulle det egentligen vara utspark, men tydligen så blev det inställt och några tjejer från klassen delade istället på två bag in boxare, haha sjukt mysigt. Kom hem för en stund sedan och skulle egentligen sola men pallar inte, har fått hem något spray medel som ska vara som strumpbyxor. Sjukt coolt, blev faktiskt bra!

Nu ska jag käka, mums. Imorgon är man ledig, ska köpa presenter till lärarna och sedan baka tills fredag, whoohoo!

RSS 2.0