Swear to me.

Okej då är det kalas som gäller, tar med kameran och dokumenterar. Haha, som om!
Köpte ett par "jeans" på mq idag och de passade, yeah! Men inte efter kvällens krängande.

Ha en trevlig lördagskväll, kom och ta mig!

You will be the first to know.

Lördag och förkylningen håller sig kvar. Dock har febren gått över och det är bara näsan och halsen som inte vill friskna.
Idag är det en tur till Trelleborg igen och senare ska vi på kalas hos Milla och Björn, för både timpan och björn. Kanske blir det lite tårta, typ det enda som de inte åt i tisdags. Haha. Ska även få sålt min gamla kamera idag eller imorgon, najs med lite extra.

Nu ska jag dricka cappucino och börja stryka saker på min lista, blir nog inte så mycket men endå.
Bye!

Heartbeat with love.

Fredagkväll och jag ligger i sängen och kollar tv.  Var en tur nere i Trelleborg och fyndade lite på rean, yeah! Två kavajer för 198 kronor, plus lite annat. Öppet köp? Hehe.
By the way jag var med i tidningen idag och det var en mycket ful bild, stämning? Haha jag blev dock ganska nöjd med texten och det känns alltid lika bra när man ser sitt namn i tidningen.

Godiset och Ett ufo i new york väntar, ha en trevlig fredag!

Talk to me.

Gud kan knappt prata och febern har verkligen bombat ner mig. Blä! För er som är lite ja, tröga, så är jag då hemma för att jag, ja är sjuker. Ändå är jag vaken nu och tänkte jag skulle se en film eller nått. Senare har jag världens lista över saker jag måste göra, usch. Men men det måste göras.

Jag fick världens skummaste sms imorse. Haha, sjukt konstigt och tror ni det visar något när jag söker på det, nej det gör det inte. Så en människa som jag inte har en anning om vem det är har skrivit ett väldigt "konstigt" sms till mig. Hm?

Jaja, nu ska jag kolla film. Ha en trevlig fredag!

Dont worry.

Ojdå. Tänkte att lite slapp skulle göra lite gott idag då man inte känner sig hundra. Men nix vaknade upp så var jag mycket värre. Febern har börjat krypa sig fram och näsan den bara rinner. Menmen det är väl sådana tider nu.
Så det blir hemma imorgon, tänkte jag skulle göra lite textläxa. Eller jag får se vad det blir.

Tv och te väntar. Bye!

Really dont care.

Fotolektion och jag är förkyld. Kanske ska jag trösta mig med en kopp kaffe eller choklad? Hm, får nog bli kaffe. Gick och lånade en kamera men jag har inte tagit någon bild utan sitter bara vid datorn och fördriver tiden. Blä, det blir ganska drygt efter en stund.
Okej möte efter lunchen och det ska bli kul, idag kommer vi nog att kunna visa lite material som blir färdigt. Ska nog ringa hon som ska fixa mötet mellan Johan Glans och oss. Måste bestämma en dag.

Just nu skulle jag gärna velat ligga i min soffa och kolla på tv, alla filmer som jag spelat in. Kanske har jag fått världens förkylning tills imorgo, hm? Visst fan det är ju träning ikväll, fan!

Byeee!

Wanna feel the heat.

Fikade med Linda idag efter skolan och det var mys. Redovisningarna i skolan gick bra men var som vanligt sjukt tråkigt.
Nu tänkte jag att jag skulle kolla lite på Shear Genius, då jag missat dem i veckan. Ska även sitta i fotbad.

Ha en mysig ikväll. Pöss!

Feeling the moves.

Skolan och vi sitter och ska skriva ett reportge. Sjukt tråkigt.
Nu ska jag kolla runt på internet. Byebye!

I dont know what to say.

Känner mig ganska nördig då jag och min lillebror står och dansar med high school musical dans steg. Haha så kul. Min bror är bättre än mig och tycker jag är en anning jobbig då jag springer till datorn hela tiden. Så det blir ett kort. En väldigt rolig sak är att vi ska intervju Johan Glans, yeah! Så jävla kul och intressant.

Timpan fyllde även år idag och det var lite kalas. Blev tårta och sånt. Var även ett studiebesök i den katolska kyrkan idag. Sen gick emma, kajsa och jag och käkade. Gick lite i stan med och sedan åkte jag med mormor hem.

Nu ska vi dansa vidare, senare är det top model. Ditt jävla pucko!


Tårtan som besöktes av två små apor.

I can not help it.

Gud vilken rolig dag det har varit idag. Hämtade upp tjejerna vid halv tio och begav oss in till Makeup store. Där blev de sminkade och man fick själv lite tips om hur man kunde förbättra sminket, ny foundation? Ja! Blir nog en rund på stan imorgon, nog om det. Sen åkte vi till Hårakademin och tjejerna fick håret fixat och slutligen så avslutade vi med fotografering i studion på skolan, verkligen en rolig dag med mycket tips. Tjejerna blev sjukt snygga med och de var mycket nöjda. Köpte även face mist som man använder så att hela makeupen sitter hela dagen, ska se hur det blir. Sen fick jag lite hårspray med, hehe!

Nu ska jag vara duktig och göra lite läxa, BLÄ!

Snyggingarna.

Under sminkningen.

Avslutar med en bild på maio! Hehe!

Dress for sucess.

Gud vad jag vill bara slänga naturkunskapens läxa, är så jävla tråkigt så jag dör. Så nu tänker jag göra ett uppehåll fast jag bara skrivit två meningar och gå och träna med de gamla.

Aggresionerna ska av, ja!

Wake up beside the sunshine.

"Att få vakna upp brevid dig, gud vad man kan önska"

Ja då var det söndag och tre veckor kvar tills nio veckors praktik. Halleluja! Det blir sex veckor hemma med skidresa och pa arbete, men det ska bli så najs. Sen tre veckor på tidning, jobb? Eller iallfall krönikor där, JA tack!

Dagens aktiviteter ser ut att bli mässa, plugg och träning. Känner att en förkylning kryper sig på och det är något som jag verkligen inte vill nu. Imorgon ska det bli sjukt kul då Idas lillasyrra och hennes kompis ska med och bli fotograferade, sminkade och stylade i håret. Kanske lite tips själv? Hehe, så klart tar jag med kameran själv och plåtar.

Nixpix nu ska jag göra mig vid! Ciaooo!


Some people just beg to die.

Hehe, det är ganska komiskt med vissa kunder man har..

Är hemma efter en lång dag på jobb med mycket folk och sprängande huvudvärk. Så det var ganska skönt att komma hem. Just nu sitter jag och kollar på AFV, med familjen. Mysmys.
Igår var det tjejkväll hemma hos angelica med kajsa, meera och jag. Vi spelade buzz, sprutade sprite i min godispåse och gående över berg och träsk för lite godis. Haha mysigmysigt var det iallfall.

Imorgon blir det plugg och kanske skönhetsmässa med mamma.
Skrattprogramet börjar nu, gud!


You are the flavour.

Skolan som vanligt och det är tråkigt.
Ska strax ha radio och sen ska kajsa och jag gå lite i stan och senare ska vi till Angelica och mysa. Blir nog pizza och buzz.

Nu ska jag kolla annat, Ciao!


Its freak me out.

Olala, träningen var bra. Skönt med lite avslappning men samtidigt styrka. Najs.

Duschen väntar och sedan ska jag se Criminal Minds, skulle egentligen behöva träna på mitt tal till imorgon men jag pallar verkligen inte, booooring!

Tjaaaooo! Imorgon är det helg, Halleluja!

Off the building.

Gud vad mysig dag man haft, bara kollat på tv och druckit gott te. Och ännu bättre blev det så klart när man får sin lön och det var mer än jag trodde, 3600 kronor. Så jävla najs. Måste dock börja spara nu och bli duktig. Vill ju ha bil.

Snart ska mamma och jag på bodybalance och det ska bli kul, även det måste jag bli duktigare på.
Ha en lovely day!

Charming club.

Studiedag och jag är redan vaken. Jobb ringde och väckte mig, dock hade jag glömt att säga ifrån att jag inte kunde arbeta idag. Känner mig lika dum varje gång de ringer och frågar och jag inte kan. Men jag måste verkligen plugga lite allt möjligt idag. Sen ikväll är det träning och möte.

Frukost, tv.

Chance for once.

Fan vad jag blir sur på mig själv ibland, våga chansa för guds skull!
Men självförtroendet sviker som vanligt och rädslan vinner. Skit!

Mötet gick bra, dock inte så givande men man fick goda mackor. Efter det så solade mamma och jag satt och läste. Kom hem men åkte till Ida för att lämna papper och kolla deras ursnygga lägenhet. Vill också ha ett helt eget place, where is the boy? Haha!

Top Model väntar och sedan ska jag ta en kopp kaffe och mysa. Med min dröm! FAN!

Just one more time.

Det blir inte så många inlägg då man oftast är i skolan eller så är man hemma och slöar.
Fick lite längre sovmorgon idag då jag åkte med mamma in till skolan. I skolan blev vi klara med vår video och det var sjukt skönt. Så nu är vi redo för redovisning nästa vecka.

Just nu sitter vi och kommer på frågor till ett studiebesök vi ska göra. Ganska tråkigt faktiskt, usch ja. Senare är det Natur som gäller och då ska vi dela upp lite arbete. Efter det är det möte om mitt projektarbete och sen är det en tur till Trelleborg där jag ska simma eller gå på möte, får se vad det blir.

Nu måste jag gå, bjuder på en bild.

Where is my fairytale?

Haha, jag dör. Hittade i en tidningen en ny slags träning som skulle vara bra för allt typ, Yogalates en blandning mellan yoga och pilates. Det är tur att man har eget rum för här ligger jag och försöker ta mig ur alla dessa ställningar, haha!

Nä nu börjar Independent day och jag tycker den verkar bra, samtidigt kör vi lite övningar.
Skola imorgon, möte och sedan simning.

Bye!

Will you promise me?

Jag hade gett vad som helst för att ha dig hos mig just nu.
Gud vad det ska vara svårt! Kan man inte få spola tillbaka,
känslan har nästan försvunnit helt, och känna det igen.
Jag klarar det inte, jag vill så gärna nu!
FAN!



Bring you back to me.

Ledig ledig. Idag blev man ledig då vi fick lov att jobba hemifrån, dock måste jag jobba med mitt PA, då jag ska ha möte imorgon och måste ha något att säga. Så det får bli det idag, ska nog ta en tur med bilen och hämta, min berlock och kanske shoppa lite, det är ju lön på fredag.

Frukosten väntar, hejhej! Min krönika blir publicerad den 30 januari, gud!

It will fit perfekt.

Sitter med föräldrarna och kollar en av de bästa filmerna jag sett, Last holiday. Handlar om en tjej som tror hon ska dö och då tar hon alla sina pengar och bara spenderar. Fy fan så jävla bra den är.  Tänk att bara skita i allt och ta det man har och bara leva livet fullt ut. Mamma och jag sitter och skrattar typ hela tiden.

Ge mig drömmen. Gud vad jag skulle trivas!

Your eyes is telling me something else.

Ditt jävla rövhål, fan vad du är idiotisk!
 
Sorry, min mening men så känner jag just nu.

Är hemma från skolan och ansiktsbehandlingen. Det var sjukt skönt och mina bryn är välformade. Hon försökte även sälja på mig det id-makeup, som ska vara så bra för huden. Dock var den mer täckande än jag trodde och insåg att jag har alldeles för mörk makeup nu. Tur den snart är slut då. Kanske ska man invenstera i Id, om den är dryg.

Har även precis ringt angående mina klänningar till balen och studenten och hon verkade super bra. Det kommer att bli underbart!

Återgår till mitt bloggkollande och så klart mitt raseri på en nära person. ARW!


Mina ögonbryn diggar jag, hehe!

I want to talk.

Måndag måndag och man sitter i skolan tycker dock att jag gjort sjukt mycket är lite stolt över det. Har ringt och bokat kläder, kanske skaffat en intervju med Johan Glans och så har jag bokat hårfixning.

Nu ska jag vara duktig och göra annan läxa i med att jag ska vara här tills tre, bye!
Senare är det ansiktsbehandling som gäller. Mums!

We have done this to many times.

Så då var halva söndagen spenderad, tänkte jag skulle slappa med en film eller kanske ta ett bad, hm?

Ja det får lilla ödet bestämma, kom till mig!

Well, I can do this.

Söndagsmorgon och jag sitter framför öppna spisen och tänker. Det finns inget bättre än när man inte har något som helst inbokat och man kan bara sitta och mysa. Mamma fick ju en ipod i julklapp som jag tänkte att jag skulle lägga in lite låtar i, så det kommer morgonen att gå till.
Kollar även när de spelar något Star Wars spel de spelar för fullt, så nu måste jag börja med Ipoden.

Bye!

Jag drömde om dig inatt, det var smärtsamt men samtidigt så kändes det så verkligt.

I just want to talk to you, or?

Är hemma från jobb nu och jag är dödstrött. Ganska mycket folk idag och det är ju inte bättre än när man kommer hem så är hela släkten här. Usch!
Nu ska vi äta och sen ska jag slappa med min favvo.

Ha en trevlig kväll, ska jag våga?

Someone like you.

Strax är det dags för mat och Ida har precis varit här men åkte hem för hon skulle äta, men hon kommer igen. Vi pratade lite om allt mellan student och tandläkare och senare ska vi kolla tv och mysa. Ska göra lite mumsig efterätt.

Nu skricker min mage efter mat, GRRR! Bilder kommer kanske senare, som sagt är det jobb imorgon så jag ska nanna tidigt, ha en trevlig kväll.

Pusspuss.

The mirror is frighten.

Sitter i skolan och försöker skriva om miljön i samhället. Dock orkar jag inte och jag vill bara hem igen och sova. Så just nu sitter jag och tränar på ett tal jag ska hålla senare, blä! Ska skriva lite stödord och sånt, inget kul alls. Men det måste göras och klassen ska ändå blunda så det spelar ingen roll.

Igår var det träning och det var kul, har ingen träningsverk så nästa gång ska man ta i mera.
/ Du är så pinsam!

Då ska jag vara flitig och prata lite med emma och kajsa, bye! Ikväll är det mys med Ida och sen är det jobb imorgon.

It´s to late to back ut now.

Hemma hemma. Så skönt, dock hämtade min pappa mig med mopeden, mindre kul. Dog nästan av köldskadorna men håller på att tina upp nu. På den sista lektionen så gjorde jag en massa, ringde folk och bokade en sminkning. Yeah, model någon? Gärna 13-14 år?

Tänkte jag skulle kolla lite tv och sedan ska jag och träna Bodyjam med milla. Hoppas det är kul!

Bye! Jävla idiot!

Dancing queen.



Sitter i skolan och har tråkigt, vad är då inte bättre än Johan Glans och Björn Gustafsson.
Nu är det möte med Okej.
Senare är det Bodyjam

Bye!

Cant belivie it.





Ja då har man träffat Ingvard Kamprad. Så jävla coolt. Han blev helt omringad av personalen och alla ville ta foto.
Så klart var jag framme med kameran och fångade honom. Fick även hans autograf. Hehe!

Ska kolla top model nu och sen är det mat och lite mer top model.
Wie! Jag är glad.

Jag vill göra något,?

You look sweet.

Ville verkligen inte gå upp i morse då det var så varmt och skönt.
Nu ska jag och gruppen redigera tv-programet, eller reportaget.

Ha en bra dag, och ikväll är det Ingvar Kamprad som gäller. Hihi!

Under my world.

Hemma från jobbet och det var riktigt kul idag då jag fick prova på att stå i andra kassor.

Nu väntar läxa och sedan ska jag nanna. Byue!

Why is it so hard to do?

Ja jag är uppe fast jag börjar 13.50 så är jag uppe och ska göra lite läxa. I med att jag ska jobba idag till halv nio så är det ganska bra att göra läxan nu då den ska vara klar imorgon. Blä! Tråkigt är det med men va fan det måste göras.
Egentligen var det meningen att mamma och jag skulle ut oh gå men vi får se om vi gör det senare, hon sover och jag vill inte väcka henne. 

Pingstkyrkan väntar, boooring! 

I cant feel sorry for you.

Hemma från bion med mamma. Den var lång, 2 timmar och 47 min. Men det hände mycket så det var inte så jobbigt. Väldigt bra citat då och då, och så klart var den sorlig. Och väldigt bra sminkning. Good good!

Nu ser jag Lipstick Jungle och den verkar sådär, får se om jag struntar i den och gör läxa istället, blä!

Sovgott, jag ska tillbringa min natt med Edward, hehe!

Where is my pride?

Sitter i skolan och pratar twilight boken med kajsa. Läste lite i morse och höll på att komma försent på grund av det, haha den är så spännande just nu men jag vill inte att den ska ta slut. Blä! Sovmorogon tills 10 typ då mamma väckte mig ur min törnrosa sömn. Övertalade papppa att han skulle hämta mig vid skolan idag då jag inte pallar åka buss då mamma och jag ska på bio vid halv 6 så är det knappt lönt att åka hem, med bussen som går hem fyra.

Nu ska jag försöka hitta information om Miljöproblemen i Sverige, tur att vi fick lovet på oss.

Ha en bra dag!

Let me go.

Hemma från jobbet och jag är dödstrött. Fick besök av angelica idag och det var kul, alltid kul när man möter någon man känner. Tänkte jag bara skulle se A lot like love, då jag inte sett den och sedan somna i twilights världen. Åh den är så himla bra just nu och man vill inte att den ska ta slut. Men i mars tror jag kommer det ut en ny.
Imorgon är det sovmorgon tills 12.40 då skolan börjar, ska så klart ha mina nya skor. Finns nog inga skönare. Sen på kvällen är det bio med mamma. Får se om jag stannar i skolan och plugga lite tills mamma kommer till stan, får se eller så tar jag med datorn och sätter mig på ett cafe eller nåt. Hm? Det hade varit sjukt najs ändå.


Ja nu ska jag göra mig vid och bring the mysiskläderna på.
Godnatt,

Where are you?

Nu väntar en dag på jobbet, kommer hem vid sju.

Igår var det mys mys med linda, <3.

Ha en bra dag!

Come into my eyes.

Ja då härmed är jag en lycklig uggsägare. Haha har letat sjukt länge efter ett par men har inte hittat och de har varit för dyra men nu så har jag dem äntligen. Går runt i dem hela tiden, är som ett par morgonskor.
Mamma och jag hade verkligen mysigt idag och vi fikade och pratade massor. Det finns ingen bättre än mamma, <3.
I simrishamn köpte jag även en vit poloklänning som var sjukt snygg och sjukt billig, rea!

Väntar på Linda som ska komma och sen ska vi dra och se på bio, nya wallander. Vet dock inget om den kanske ska kolla sfs reklam? Ajja den är säkert bra. Vi ska också käka innan och det blir Bk. Imorgon är det jobb som gäller och det menas med att jag inte ( sorry linda) kan vara social så länge, men ett tag efter bion. De ringde mig tre gånger idag och undrade om jag kunder, hah!

Nä nu ska jag försöka, pga naglarna, skriva vidare en sak som ska vara färdig på måndag och imed att jag ska jobba imorgon så får det bli idag, yeah!

Ha en mysig lördags kväll!

Vita tröjan/klänningen

Uggsen.

I can only hear.

Nu drar mamma och jag på en roadtrip. Kommer hem senare, ha en bra dag!

Uggs här kommer jag, yeah!

To the mission.

Känns lite konstigt att skriva med naglarna men det är bara en vane sak. Det låter roligt med.
Blev ingen bio men det blir lets dance, haha sjukt god mat och sen lala.

Ha en trevlig kväll. Ciao!


Är de inte snygga? Äntligen kan man känna sig lite kvinnligare,

Sunlight.

Fredag och det menas med helg, yeah! Skola idag och det har bara varit prat och sånt. Sen nu har vi Ljud där vi ska läsa ett tal, usch. Men det går väl förhoppningsviss bra.
Efter skolan ska jag hämta pengar och sedan dra mig till Linda. VI ska sedan bygga naglarna eller jag ska hos Therez, finally. Efter det blir det nog bio och vingar, mums!

Ha en trevlig kväll.

Where is my motivation?

Åh, köpte den nya Twilightboken idag efter skolan. Linda var snäll och följde med mig och sedan åkte vi med pappa hem. Känner bara för att lägga mig i sängen och läsa den, dock tjatar de gamla att jag ska med och träna. Jag pallar inte jag är nog sveriges lataste person, buhu! Fryser och hungrig är jag med. Blä!

Hämtade även biljetter till nån bio som går på måndag Benjamin Buttons Otroliga liv heter den., och det ser ut att bli mycket bio under helgen. Haha men det är aldrig fel.

Nu ska jag strejka genom att ligga i sängen. Haha!

Den ligger där och väntar, kan inte motstå!


In the center.

Sitter i skolan och har precis fotat inne i studion. Och ja det var kul och väldigt hemskt att se bilderna efter. men men man kan ju inget hjälpa. haha!

Nu ska vi äta och sedan är det möte med Okej, hm?

Ciao!

Why could we just not pretend?

Gud det var en lång dag, första dagen i skolan idag. Usch jag var hemma halv sex ungefär och jag känner för att lägga mig och kolla tv, och käka. Är sjukt hungrig. Back to the urk mat.

Igårkväll läste jag ut twilightboken och den var bra, BRA! Mmm jag vill ha den andra nu så jag tänkte sticka upp en stund i stan efter skolan imorgon och köpa den och kolla rean, alltid lika kul.

Maten kallar, Ciao!

My nightmare.

Sitter i skolan och tycker det är allmänt tråkigt, då det händer typ inget och alla är negativa, me too!
Vi har beslutat att vi inte ska göra något i skolan då det inte är lönt och det är bara är lite kvar av lektionen.

Nu ska jag sola mig i den skinande solen som lyser från fönstret. Ciao!

Where is my love?

Städning sortering och datorkollande. Har dagen gått åt till, håller på att sortera gaderoben och har även kollat vad man har i sitt flyttlager, haha! Hade ganska mycket och det jag saknar just nu är lite tallrikar och skålar. Hm? Ikea?

Back to cleaning. Sedan är det Top Model ikväll, yes!


Mitt rum är just nu i en stor röra, men ändå så har man koll.

I can see it happen.

Jävla mig, låg vaken igårkväll till typ 4 och läste den andra boken i twilight serien. Var inte alls trött och det är så frustrerande när man inte kan somna. Och sedan började ideerna komma och det blev ännu svårare att somna men tillslut så somnade jag. Men är en aningens trött idag, men det gör inte så mycket då jag ska göra lite läxa, PA och lite små saker som måste göras.

Ha en bra tisdag! Imorgon börjar det tråkiga!

Is this the happy dream?

Sitter i soffan med mammas nya dator, den är sååå liten. Haha jag hittar knappt tangenterna. Får plats med den på ett ben. Men den kan bli ganska najs att ha med sig om man ska skriva något och måste ha med sig den då den väger typ inget.

Jaja nu vill hon ha tillbaka sin dator, måste väl ge henne den.
Back to the tv!

Please stay in my bed.

Hel dag i stan idag och det var ganska kul. Först åkte vi lite skidsko på dammen och sedan åkte vi till stan, skulle byta en berlock som gått sönder och det skulle ta två till tre veckor tills jag fick den igen, palla! Sen åkte vi till Volvo där jag skulle prova och köra en bil, men icke de hade inte den inne som jag ville köra så det blev en tur till Audi med där jag fick köra den och den var helt okej. Men är lite mera sugen på S40, money?

I staden köpte jag nya boken, När jag hör din röst och kommer säkert att läsa ut den inom kort. Fick även två tidningar som ska läsas ikväll. Imorgon är det sista lediga dagen sedan har man att vänta sig sju veckor i helvetet. Usch!

Nu ska jag tänka på annat, och äta ljuvliga pannkakor!

You are in my head.

Måndag och det är snart skola, blä! Jag vill verkligen inte komma tillbaka, vill bara jobba och tjäna pengar.
Måste nog köra ner och hämta mitt busskort då jag inte pallar göra det senare. Men annars får jag ta det på onsdag.
Idag blir det lite stan och jag ska fixa lite saker, köpa och sånt.
Sen ska jag försöka göra lite nytta och sortera gaderoben, får se hur det blir.

Grattis Ida som klarade teorin idag, puss <3

Nu ska jag göra mig vid.

Cant be me!

Jobbade idag och det var mycket men inget kommer att slå den 2 januari, dagen då vi drog in så extremt mycket pengar en ökning med ca 60 % sjukt!
Slutade lite tidagare och kollade runt lite men det var ganska jobbigt så jag åkte hem istället, har precis ätit en mumsig kebab tallrik och ska strax kolla lite tv.

Imorgon är det ledig som gäller då jag ska ha lov i två dagar.Måste gå tillbaka till mitt liv nu, haha! Har lite samtal och sånt som ska fixas innan skolan börjar.

Usch! Det är hemskt och en väldigt jobbíg period väntar, NÄÄÄÄ!

Its all about me.


Då var det nya året kommet och jag ska ut med det gamla, Alla påsarna åkte ut idag och jag har nu sorterat. Måste få plats med alla mina skor och mera plats för kläderna.

Nu ska jag kolla film och sortera. Bye!

The last year in pitures.

Eller ja nyår i bilder och min lista över vad jag gjort under året.

 Under 2008 har jag:

•·         Varit i Egypten med min familj 10 - 17 januari. Snorklade, såg delfiner och älskade El Gouna.

•·         Fortsatt blogga och börjat läsa mångas.

•·         Varit och sett 500-showen, Johan glans och Mange Smith.

•·         Började övningsköra på körskola den 22 januari.

•·         Skulle ha börjat träna ett antal gånger, som vanligt varje år.

•·         Stockholm två gånger, en med mormor då vi såg globen och jag besökte veckorevyn. Andra gången med Linda då vi såg på the Voice -08 och shoppade.

•·         Varit på två jobb intervjuer varav en gav jobb.

•·         Gjort Koffeinkick som varit ute bland folket i Malmö. Väldigt stolt, fick prova på chokladmassage, massa gott kaffe, Sveriges bästa barista intervjuat och blivit mer medveten om kaffets ursprung och kvalité.

•·         Ännu ett år där läkarna inte fått reda på vad min hosta är.

•·         Frisör färgade mitt hår orange i botten.

•·         Massa 18 års födelsedagar.

•·         Midsommar var inget speciellt, ösregnade.

•·         Filmer, sex and the city, Mamma Mia, Bond, High School Musical 3, Madagascar 2 ,the duchess och Twilight

•·         Intresse för gamla bilar har börjat.

•·         Var i morfars stuga i småland i tre dagar.

•·         Tjatat ihjäl mig med praktiker och fått två som blev lyckade. Sydsvenskan Innovator och Givakt. Mycket  publicerat. 2000 kronor för en krönika som jag gjorde på en halvtimme.

•·         Börjat trean på gymnasiet, sista året.

•·         Fyllde 18 år, världens bästa dag. Var i turning torso för första gången. Mycket fina presenter. Tjejkväll på lördagen.

•·         15 oktober fick jag mitt körkort, klarade så klart på första gången.

•·         Varit i turning torso för den andra gången med linda och c: o.

•·         Invigning på Max, Chokladmässan, citytunneln under grund och Arenan. Första MIF matchen i den nya arenan.

•·         Skulle boka tatuering men det blev inget då de hade slut på tider.

•·         Känt mig som en "kändis" då folk vetat mitt namn och blivit fotograferad av tidning.

•·         Börjat fundera över att gå på Skurups folkhögskola då praktikerna rekommenderat det.

•·         Såg Mamma Mia i den nya Arenan.

•·         Första julfesten med jobb, då lotta vann en fåtölj.

•·         Fått min första riktiga lön på 2 900: -

•·         Jobbade mycket under juldagarna

•·         Julafton fick jag en kamera som man kan ha under vatten.

•·         Träffat nya vänner och väldigt tervliga arbetskamrater.

•·         Nyår var det en myskväll med Linda och Angelica.

Ja det var det jag kunde komma på som hänt under året, har säkert glömmt en massa.

Nu kommer bilderna från nyår.

Dukningen då jag fick använda mina nya glas.

The food.

Mina gäster.

Jag flippade ur, haha.

Världens godaste efterätt som jag gjorde, Panncotta med hallon och blåbärs sås.

Denna bild får avsluta vår nyår!

Nu ska jag försöka sno en bil och köra och köpa den andra boken om Edward i Twilight, mums mums! Måste läsa vidare på deras spännade möte.
Ha en trevlig lördag!

Tja!


2009 - Året då det ska förändras.

Ja då var det 2009 och man hoppas som alltid på ett bra år fyllt med spänning och annat kul. En sak som vi diskuterade iförrgår var att detta året tar man studenten. Så jävla skönt. Kan inte fatta att om 6 månader så slipper man sitta i skolan man ska bli vuxen och gud vad det ska bli skönt!

På nyår var det som sagt nyår och det var väldigt trevligt. Åkte gott och skrattade som bara den. Vid tolv slaget gick vi ut med skumpan i handen och kollad på fyrverkerierna från Malmö till Trelleborg. Sjukt fint, en stund senare så sköt vi Lindas raketer som också var fina. Sedan sov de hos mig och vi hade en rolig natt, med prat i sömnen och öppna fönster, haha! Dagen efter var det slapp med film och rester. Sedan var det founde som var länge sedan och väldigt gott.
Sedan körde hon mig hem då jag skulle upp tidigt och jobba.

Idag var det jobb som gällde och det var en lång dag, egentligen skulle jag gå på rean men jag kände att jag inte pallade det så då kom jag till jobbet en timme tidigare istället, ganska irriterande då jag kunde sovit längre, men men jag får ju pengar. Dagen bestod av låååååånga köer och värkande vader, kom hem vid halv tio och la mig utmattad i soffan och ligger där ännu.
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder men får se om jag gör det senare eller imorgon, då kameran ligger där uppe och mina vader vägrar göra mer än nödvändigt.

Men iallafall ha en trevlig fredagsnatt, det hade jag gärna haft! <3 By the way, lover boy på jobbet idag med! Hehe!


RSS 2.0