Träningsverk.

Kommer jag verkligen att ha imorgon, men nu jävlar så. Imorgon ska jag på kurs mellan 8 - 12 sen så ska jag besiktiga bilen 12.40 och tandis klockan 14.00. Fullt schema imorgon.

Kollar legally blonde 2, ganska rolig faktiskt. Sen måste jag nanna. Sov så sött!

Massor av paket.

Dagens aktiviteter var stressigt. Först vaknade jag av mamma som jag skulle med då hon skulle på möte och jag skulle lämna tillbaka saker. Så när jag lämnat henne så stack jag till stan, sprang omkring med påsar och annat. Sen hade jag lite mera tid över så då åkte jag till jobb och sen fick jag hämta min lillebror på skolan. Körde hem, hämtade Ida, körde igen och hämtade mamma. Sen hem och sen dess har Ida och snackat skit. Ska träna med henne lite senare, så hon har precis åkt hem. Skulle ju egentligen köpt Iphonen idag, men ja nu har de tydligen 3 veckors vänte tid på den, jippy! Så nu måste man ställa sig i kö och sånt. Jätte bra!

Har lite saker att kolla på då. Köpte väskor på jobb men de var inte så snygga i verkligheten så de ska back. Men en snygg trench blev det iallafall. Nu ska jag städa undan lite, Ciao!


Privileged.

Kollar på det just nu och det är så bra. Jobbet gick bra, ganska mycket men vad kan man förvänta sig.

Imorgon är jag ledig och då ska jag vara med Ida, sen får vi se vad vi ska göra. Kanske blir en snabbis till stan, är jätte velig om jag ska köpa Iphonen eller inte. Får sova på saken, Ciao!

Kräftskiva.

Sitter på mitt rum nu och har precis kollat runt på youtube, med de andra. Haha, Omg! Kan jag bara säga.

Jobbade idag och det gick bra. Fnitter som vanligt och uppknäppt tröja.

Nu ska vi äta efterätt, är ju kräftskiva här hemma. Imorgon är det jobb, mjau!

Ingen rubrik.

Jobbade ju idag och det gick bra. Hade sjukt mycket att göra och sen gick jag och songul på krokodiljakt. Haha. Väldigt kul. Kom hem och åt världens godaste potatisar.

Kollar tv och nu blir det också kaffe, imorgon är det jobb! Sen är det kräftskiva på kvällen. Ciao!

Det är dags för fredagsmys.

Vaken och har precis ätit frukost. Börjar jobba klockan två idag så jag tänkte göra mig vid och sen se True Blood som jag fortfarande inte fått sett.
Ikväll blir det inget kul alls då jag ska jobba imorgon. Men men.
Ha en trevlig dag!

Vill känna dig igen.

Dagen har gått åt till att bara göra inget typ. Var i Trelleborg en snabbis och kom hem med två par leggingsbyxor till plus två tröjor. Dock försvann de ena paret som jag köpte igår, hade redan gått sönder och sen min vita jacka fick också åka tillbaka då den också var sönder, lucky me! Jacka var jag stört förälskad i så det var lite jobbigt.

Nu ska jag se lite på tv, kanske koka en kopp te. Slumra in i drömmarnas värld och sen imorgon är det work!

Män som hatar kvinnor.

Den var riktigt bra, klart den var hemsk emellan åt, men fan vad hon gav igen. Good Good!

Idag ska vi nog handla kräftor tills på lördag, ska byta lite kläder ( de var inte snygga på). Sen blir det kanske lite.. Hm ja jag vet inte ännu. Men nu ska jag duscha! Ciao!

Någon mer än jag?


som ska se den nya serien True Blood?
Mjau!

Ser framemot det.

Hemma och älsklingen har nya däck. Var snygga fäljar plus däck men lite dyrt tyckte jag det var så det fick bli de gamla istället. Blev lite hämte mat och det var mumsigt. Ska se Män som hatar kvinnor senare, måste ju vara uppdaterad. Sägs att den ska vara hemsk, får se. Imorgon är man ledig, ska nog på festival med de gamla. Ska ju jobba sen fre-söndag så det är typ den enda dagen. Sen vill jag bara gå en snabbis, pallar verkligen inte med den festivalen.

Mina fynd idag, orkade inte ta foto på vissa saker så.

Underbara påse med underbara skor.

Mina översnygga skor, de vita är sjukt coola. Vita cowboyboots, ser coolare ut på. Och de beiga, OMG!

Och sen min översnygga jacka. Blev fjortisvarning med det vita. Men ja det var det värt. Haha.

Jadå, nu ska jag bara städa undan lite och sen blir det film. Hörs imorgon! Ciao!

Shoppning.

Mamma hade lovat mig lite shopping en dag så det fick bli idag, dock köpte jag det mesta själv eller allt själv. Så nu har jag påsar i hela sängen, underbart! Vad blev det då?
2 par skor, haha. Linda säg inget! 2 leggingsjeans, 2 Björnborg trosor, Nagellack, mascara, foundation, strumpbyxor och en översnygg jacka. Var nära att bli en skinnjacka med men får tänka lite på den.
Visar kanske senare hur det ser ut.  Så har jag nu kommit hem, fått pass nästa vecka och mina naglar är i ny färg.

Packa upp påsarna och sen får vi se vad det blir, visst ja min älskling ska få nya däck. Så nu kan jag spinna vidare, sen imorgon ska den på en koll med, nutte. På måndag blir det IPHONE! Halleulja! Konto = ERROR! Hihi.

Btw, min krönika är med i TA idag, läs and enjoy.

Smärta.

Kunnat ge vad som helst för lite massage på vaderna just nu. Jobbar ELVA timmar! Stått i ELVA timmar!
Gud men men, pengar. Nu ska jag se på tv. Återkommer imorgon. Sov så sött!

Finally back.

Jobb idag, kortis dag. Dock var det väldigt roligt alltihopa. Kunderna trodde nog vi var dumma i huvudet som vi höll på. Fnittrade och hade oss. Men men kul hade vi. Slagsmål var det med och Linda var på plats, hahaha.

Nu blir det nog någon film eller så ska jag se Privlieged som jag glömde igår, börjar ju tidigt imorgon så vet inte om jag ska se en hel film. NattiNatti!

Måndagsmys.

Sitter och disskuterar med Mamma och Mormor om svininfluensan. Haha, gud vad det är uppblåst. Min mormor ska nu köpa munskydd. Vet inte men jag tror bara det är bara media som blossar upp det.

Idag börjar jag 16.24 ganska skönt, innan dess ska jag nog gå en runda med mamma och sen får man ju lönekuvertet idag, halleluja. Hoppas på en fettelön! Så att jag kan leva normalt igen.

Nix pix, ska skicka in min krönika nu och sen får vi se vad det blir..

Brownie.

Asså jag är så sjukt sugen på att bli brunett nu så ni förstår inte. Måste sätta fart med det andra med så vi kanske blir ännu mera förändring.

Har precis kommit hem från Milla där vi ätit, skulle se privileged men det hade inte blivit inspelat så det får bli imorgon istället. Är ganska många filmer, börjar ju inte förrens klockan 16.24 imorgon så det blir kortis dag.

Ciao!

Ansiktsmask.

Sitter med gegga i hela huvudet, kände starkt för att norpa ögonbryn och bara rengöra. Tänkte jag skulle gå en runda med och sedan bjuda hem lilla natalie, hon vill så gärna att jag ska sminka henne och sånt. Kan ju vara lite kul.

Nu är det nog dags att ta av masken, haha.

Vad tror ni?




Brunt hår, choklad brunt? Mörk brunt? Gud vad jag är sugen! Kanske ska ta i det andra med så det blir en makeover gånger tusen. Kollar ögonfärgen i med att jag har gröna ögon. Mjau!

Grodjakt.


Så här roligt har man på landet. Haha Grodinvation.

Ikväll blir det bara chill, kanske blir det jobb imorgon. Vet inte om jag vill men om jag ska köpa Iphone så lär det behövas pengar. Så förhoppningsviss blir det jobb!

Ha en trevlig lördagskväll! Ciao!

Dagens.

Lördag idag, ledig och det är överskönt, särskilt efter igår.

Har inga större planer över dagen, måste dock skriva en krönika men det borde gå snabbt då jag har ämnet och så.

Nope kanske kolla lite i de nya tidningarna, Ciao!

Tio tjejer och många drinkar.

Gårkvällen var underbar. Först blev det stress på jobb då vi skulle med bussen in till stan, så det blev spring till hållplatsen och där fick vi hämta andan. Mötte Paula, Tjugoåringen på bussen och så bar det in mot stan. Hämtade lite folk och sen intog vi Fridays på Lilla torg vid halv tio. Vi som hade jobbat var ashungriga så det blev mat för oss. Sen satt vi där ett bra tag och drack övergoda drinkar, skojade och ja tio tjejer. Ni kan själv tänka er. Senare drog vi till en annan bar på Möllan, var där ett tag och sen tog vi taxi hem, eller jag lämnades av vid Paula där mamma sen fick hämta mig.


Födelsedagsgrisen.



Tror jag fick med alla brudarna nu.

Avslutar med en väldigt charmig bild på mig, haha.

Och så klart på världens godaste drink, mums!

Aj!

Det känndes väldigt konstigt när de orden nådde mina öronen. Sades verkligen det? Det gjorde lite ont faktiskt!

Tre tjejer och ett hav.

Thåström igår, det var tårar, från Linda, och Therez och jag stod och diggade med. Skulle egentligen blivit friterad banan eller chokladbanan men det blev donkan istället. Sen blev det hemmåt. Visst ja, på dagen var det mingel på det nya ikea, ganska coolt att se hur det såg ut. Vissa saker var färdiga och andra var mindre klara. Men ja fy vad det är stort, lär ju behöva karta.

Idag blir det paket handling till Paula som fyller tjugo idag, sen blir det jobb och sen blir det afterwork med några från jobb. Trevligt trevligt. Nej nu ska jag duscha och sen ja..


Snyggingarna

Ljushow.

Stressad.

Gånger tusen, ska hitta oufit till mingel och till kvällen. Svårt! Måste rusa, Ciao!

GRATTIS LINDA!

Idag fyller världens bästa Linda 19 år, ett år närmare tjugo! Puss på dig, skickade sms nyss hoppas hon inte blir sur för att det är för tidigt, men jag ska jobba så. Ikväll blir det mycket roligt, bland annat mingel och MF med Linda.

Bloggar innan jag sticker till stan igen, senare alltså efter jobb. Ha en bra dag!

Känner.

Känner för att färga håret brunt, känner för att tatuera mig (först på det ena stället och sen senare på det andra. Kanske ett tredje med. Känner för att åka någonstanns. Känner för att shoppa, mycket! Och känner för dig!

Just det med det bruna håret, kollar runt på bloggar och alla ser ju för fan likadana ut. Så lite omväxling hade fan inte varit fel men sen så trivs jag i mitt blond, hm. 9 Oktober, maybe brunett. Nej nu ska jag se tv, sen ska jag fortsätta skriva i mitt block, mitt älskade block. Och fortsätta drömma, för det är jag väldigt bra på.


Klockan sex.

Ändrade planer, inget nrj. Kom på att det inte var så många bra artister som skulle dit så vi sket i det. Ska hem till Milla nu och käka. Sen måste jag verkligen damsuga på mitt rum, sätta upp nya lampor och strycka min jobbtröja. Kul va?

Hörs senare!

Snart Iphoneägare.

Brankurs imorse, sen körde jag till Telia för att jag skulle kolla med mobil och allt. Tror nog vi löser det på ett annat sätt men Iphone blir det. Nu är jag hemma och ska om tre timmar göra mig vid för att sedan bege mig till stan för att se NRJ med linda och några andra.

Men nu kanske en liten powernapp, med en stor cappucion!

Ullareds Kärringar.

Hahha, ja då har man upplevt det med. Dock kan jag sumera det hela med två ord; mycket och skit. Dock hade vi väldigt roligt men ja jag tänker ju inte åka dit igen, eller kanske när jag är pensionär. Med mig hem fick ett hårspray, ett par tofflor och en annan rolig sak. Men det var väldigt kul med fyra tjejer i en WV, lastbilar och 130!


Vi närmade oss och alla i bilen vaknade.

Snyggingarna.

Mina "fynd"

På väg mot bilen, påsen längst upp den blå var min hemliga present, mjau!

Och avslutningsviss blev det donkan.

Nu ligger Linda i min säng och läser VR, strax ska vi äta sen blir det lite badande i jauzzin, ska bli övernajs!
Ciao!

Back to work.

Första dagen efter semestern och det känns som man har varit där i hundra år.

Sitter och pratar med Linda, kanske blir det Ullared imorgon, hahah måste ju åka dit!
Samtidigt kollar jag på någon film. Nej nu dör snart min dator. Ciaoooo! Och Godnatt!

Många planer inför veckan.

Blev lite Malmöfestivalen, men sen drog vi hem igen. Har precis hämtat mat i Trelleborg, övergott.
Kollar privileged samtidigt som jag planerar veckan som kommer. Gud det är verkligen något varje dag. Väldigt roliga saker dock, så det ska väl inte bli så svårt, haha.

Sista dagen innan helvetet börjar, Ciaooooo!

Du kanske hatar mig men jag kommer alltid älska dig.

Lördag igår och det var först min namnsdag, hihi. Sen var det Malmöfestivalen, såg Rix Fm. Träffade angelica och sen åt jag med Sanna och c:o. Linda slutade klockan sex och då skulle vi äta och sen se Nour, men efter att vi gått och sen kom vi tillslut till Folkets Park så var där fullt så vi drog oss hem istället. Satt och snackade i deras uterum, om allt från ettan till framtiden, hihi <3. Älskar dig. Sen blev jag hämtad, var hemma och skulle visa bilder, såg Lindas nycklar plus jobbnycklar. Ringde så möttes vi på halva vägen och sen bar det hem igen. Haha.


Janet.

Erik Hassle.

Sent på kvällen passar det bra med blåbär och glass. Mums!

Söndag idag, sista dagen sen börjar man jobba igen, Isch! Men men behöver pengar och vill verkligen ha denna lönen som kommer nu, kanske ska man unna sig något fint i form av väska. Kanske blir det lite Malmöfestival idag, eller så blir det städning, eller båda.

Göra mig vid står först iallafall, Ciao!


Skit väder.

Lördag och imorgon är det sista dagen innan arbetet börjar igen. Ganska jobbigt, men pengar pengar. Samtidigt pushar det mig att ta tag i det andra så att man så fort som möjligt får det.
Varför skulle det nu regna idag? Vi ska ju på Malmöfestivalen och ja då kan det inte regna. Blä!
Tänkte jag skulle dammsuga mitt rum nu, då det inte går att vara ute.

Hörs senare, maybe!

Kalas.

Så då är det dags för kalas för en liten sexåring. Varit med Ida tills nu och vi har solat och snackat skit, <3.

Hörs kanske senare, en snabbis?

Godermorgon.

Tog en runda hem till Linda igår, hämtade Ikea katalogen och snackade skit. Det är det underbara med bil, varsomhelst närsomhelst.

Tänkte jag skulle ringa Ida, men vet inte om hon sover. Dock är hon alltid vaken när jag ringer, jag är liksom sömntuta jämfört med henne, hihi. Ha en trevlig fredag! Btw Malmöfestivalen börjar idag ju, ska se många band och sånt, ska faktiskt bli jävligt kul. Det hela gör ju det inte bättre när man knappt ska jobba nästa vecka, halleulja!

Vissa saker är inte meningen.

Då var det inte meningen att jag ska lämna jobbet, inte nu iallafall. Eller så betydde det att jag ska försöka på andra sätt, och tro mig det ska jag. Men iallfalla ska jag börja med ett nytt projekt, som så många gånger för, men har lite större peppningar nu iform av dykcert och tatueringar. Är så sjukt sugen så jag kunde mycket väl gjort det nu. Kanske under Malmöfestivalen som börjar imorgon? Hihi.
 
Imorgon ska jag mysa med Ida, vet inte vad vi ska göra ännu men det blir säkert bra. Senare på kvällen är det kalas för Hugo som blir sex, SEX år, sjukt!
Nu väntar en runda och sen lite planering. Ciaooo!


Just nu ligger en sötnos på min matta och leker med favorit bilen.

FAN!

HELVETE!!!!!!!!

Dag hos frisören.

Nej jag har inte varit hos frisören, eller jag har ju varit där men jag har inte gjort vid det. Eller min frisör fick bara klippa till topparna på löshåret så att det skulle smälta in bättre. Sen klippte sig min lillebror och båda kusinerna. Kollade lite mobil och nu tydligen så går mitt abbonemang inte ut förrens den 31 så ja jag har lite mera tid att välja mobil.

Tänkte jag skulle anfalla dammråttorna som ligger på golvet, sen skulle jag belöna mig med ett bad och kanske en bra film? Hm, lät bra!
BTW Ikea katalogen har ju släppts idag, finally! Halleluja!

Fläderblomsaft.

Det blev vingar och så klart smakade det superduper gott. Huset var väl sådär, man kan dock göra det väldigt coolt. Så vi får se vad som händer, känns som det är ganska svårt att flytta ett hus på 60 kvadratmeter? Hm, ja!
Skriver todo lista som jag ska göra imorgon. Måste köpa nytt abbonemang och gärna en ny mobil.

Hade just nu kunnat göra vad som helst för att få det.. Skriv då, två ord är allt som behövs!

Röd liten skönhet.

Låter kanske lite konstigt, men nu ska mamma och jag och kolla på ett litet hus. De skänker bort det nämligen och ja vi har ju ganska stort tomt så vi ska se om det är möjligt.
Ska försöka få med mamma in och äta vingar med, mums!
Ha en trevlig dag!

Nu är det skickat!


Mailet är skickat och jag kommer vänta spänt!

So you think you can dance och sen nanna. Sov så sött!

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare..



Med tanke på det förra inlägget, denna låten var ju ganska passande. Den är riktigt bra.

Snart börjar Älskarinnorna, sen ska jag skicka ett mail som kan förändra mitt liv, hm ja!
Ciaooo!

Underbar sömn.

Jag undrar hur man kan drömma? Vad är det som får en att drömma vissa saker? Är det något under dagen innan som påverkar oss, är det vad man har gömt inne i huvudet som flyger fram när ögonen stängs. Och hur kan en dröm kännas så äkta? Samtidigt så är det lite fasinerande hur det går till. Hm, ja imorse ville jag verkligen inte slå upp ögonen. Det var liksom drömmarnas dröm. Underbart!

Min semester börjar att ta slut snart, har tills måndag på mig. Ska försöka få iväg mitt hemliga projekt idag, så kanske man slipper.

Liten tur..

med cykel ska jag göra nu. Ska hem och hämta tidning hos min moster. Mitt rum är väldigt välstädat nu återstår bara att få bort dammråttorna.

Cykeln väntar. Två månader tills jag blir nitton, känns lönt eller?

Mjau.

Idag har dagen gått åt till typ inget. Jo jag har nästan klart mitt hemliga projekt, men nu pallar jag inte hålla på med det längre, tänkte ta en paus med slutet på djävulen bär prada och 24. Kanske lite shopping på nätet med?
 
Jag känner att jag verkligen skulle behöva det, Verkligen!


The devil wears Prada.

Ser den just nu och väntar på de gamla så jag kan sova.

Spännande, Sov så sött!

Mörker.

En vecka kvar tills man börjar jobba, jag trivs lite för mycket med att vara ifrån det. Hoppas!

Passar min bror nu och vi ska se Ice Age, imorgon blir det, hm? Ja jag vet inte!

Natti Natti!

Vad gör jag?


Mitt skrivbord är täckt av material, hihi. Undrar vad jag håller på med?

Nu ska jag hämta älsklingen. Hörs senare, Ciaooo!

Girlsnight out!

Gud vilken rolig kväll det var igår. Började först med sminkning och fotografering i Malmö, sen drog vi hem till Linda och åt. Stack till Lomma och där började festen, 10 tjejer och massor av skratt! Skulle på någon strandfest men det blev inget av så vi stack hem istället och åt pizza. Vid ett stack vi till Malmö och drog in på breeze. Väl där inne dansade vi och svettades tills vi var nöjda och stack då till Bk, för lite nattamat. Sen hämtade lindas mamma och jag kom i säng vid fem. Tack för en underbart rolig kväll tjejer, detta får vi fan göra om!

Lite bilder

De säger vi är lika.. <3

De har kanske en poäng, hihi.

Modellerande.

Och lite till.

Sedan var det girlsnight. Vi skrattade,

Alla tjejer utan Sara.

Inne på Breeze.

Dance..

Sedan däckade Therez och jag på BK

Men när jag kom hem så piggnade jag till igen, det hade ju för fan börjat ljusna.

Nämde jag att jag vaknade halv två? Och att jag är sjukt kaffesugen!
Nu kommer mormor, ska fika med henne.

Sen blir det tv och skrivning på datorn, Ciaoooo!

Klädångest.

Springer runt som en galning, nu måste jag alltså välja kläder för fotografering, för dagen och sen för ikväll. Det är väldigt svårt. Haha, pratar samtidigt med Linda som kollar något skönhetskit på trean.

Nu ska jag föna håret, Ciaooo!

Indisk mat.

Blev lite ändrade planer, i med att det är pappas sista dag på semestern så skulle vi ut och äta, egentligen skulle vi till Ystad men det blev stammistället, Indisk istället. Så klart smakade det lika gott som alltid.

Gjorde pannacotta innan vi stack så nu sitter jag med det och rykande kaffe. Kanske ska jag se Djävulen bär prada, känner starkt för det.

Trevlig fredagkväll, Linda har nog glömt mig. Skulle ringa mig efter hon ätit, haha. Det var åtta! ;D


Mumsemat.

Min sjuka humor kunde inte låta bli.

I brist på annat.


Min söta kusin.

Yrvädret själv. Ser ni kanterna av bikinin, hihi.

Jag just nu, håller på med baksidan, datorn får stå i skuggan.

Och det fortsätter.

Varvar framsida baksida, haha. Måste ju vara brun när man ska återkomma till jobb. Tycker faktiskt att denna veckan har gått ganska sakta, det känns väldigt bra.

Blocket och pennan med ut, min favo bok följer också med. Ska försöka ladda upp lite bilder under dagen, kanske.

Eller jo här kommer en badbild, hihi.

Fast one.

Så då ska man strax köra till Malmö, hämta kusinen och sen är det bio. Återkommer kanske senare, eller så hörs vi imorgon. Bilder från badet idag, Ciao!

Sanden nästa.

Varmt väder idag igen, kan man mer än bara njuta av detta då man har semester? Hm, tror inte det.

Så idag blir det stranden och ikväll blir det bio med Harry och kusinen, mums.
På stranden blir det bokläsning och skissning av projekt, hihi.

Ha en trevlig dag.

Boknörd.


Dessa böckerna ska nu underhålla mig om nätterna och när brännan ska bättras på.

Detta åkte också med mig hem efter en liten tur, ett anteckningsblock till hemligt projekt, VR och en bok som ska hjälpa mig med det hemliga projektet, hihi.

Tänkte ladda upp lite bilder från tivoli igår med, här kommer de.






Nu har jag precis ätit, och tänkte börja med det hemliga. Jag håller på att dö av kreativa ideer som spricker upp. Hörs kanske senare! Ciao!

En stor förändring.

Sitter ute i solen och bättrar på brännan. Kan behövas efter mycket jobb under mesta delen av solsommaren, eller ja det har ju inte varit världens finaste men ändå. Blev ingen strand utan det blev hemma istället.

Håller på med ett hemligt projekt, eller ja en sak som jag ska söka! Hoppas verkligen på det, kan vara en chans i livet!

Godmorgon

Pigg och glad över det fina vädret, dock tror jag att det är massor med sådana svarta streck som gör det omöjligt att vara ute, men vi får se. Kanske ska vi till stranden, eller så får man ligga och sola någon annan stanns.

Det var ju tivoli igår och det var väldigt trevligt. Fast jävligt dyrt. Blev mycket karuseller och så klart tog jag ett kanderat äpple. Det var också en bergochdalbana som var sjukt läskig för det kändes som jag inte satt riktigt fast så jag fick hela tiden hålla i mig så jag hade helt ont i händerna när jag var klar, sjukt obehagligt. Bilder kommer senare!

Ikväll blir det nog Harry Potter med Sarah, mys mys. Kanske ska jag in och köpa en ny mobil också, hm?

Tripp.

Idag blir det Tivoli med familjen plus milla och c:o. Ska bli mysigt att göra något nu under semestern.

Nu ska jag göra mig vid, Ciao!


Rainfall.

Okej, det bokstavligen öser ner. Det är precis som någon öppnat himlen! Sjukt!

Samtidigt är det ganska mysigt, jag känner för mysis kläder och lite tv. Ciao!

Kanske ny mobil idag?

"Min enda önskan nu och här, älska mig för den jag är.."

Lyssnar på radio och denna låten kommer, mysig.

Kollar samtidigt på en ny mobil, tror det blir denna.

Med telia abbenomang, eller ska kolla runt lite bland de andra med.

En tur till Trelleborg står också på listan just nu eller får se hur jag gör.

Bye!

Några bilder från dagarna.


I onsdags var vi ner och badade, dock inte jag.

Sen var det dags för sommarfest. Min outfit, påminner ganska mycket om Midsommar.

Presenterna som de fick.

Jag vill ha mitt lockiga hår alltid!

Jag var poppis hos de mindre, blev utfrågad på mitt smink.

Sen i lördags var vi på stranden igen, första brännan sedan studenten.

Skönhetsömn.

Först vägrade min lillebror att somna, vet inte varför dock är det väldigt varmt på mitt rum så det kan ju vara det typ. Sen långt om länge somnar han och det gör jag med. Vaknar av att han står vid min säng och säger att han inte kan somna om, kollar klockan fyra! Pratar med han lite och säger att han måste sova, och det gör han inom en stund. Sen hör jag hur han går upp och leker med lego, då är nog klockan nio. Sen så sticker han in till mormor och jag somnar om. Sedan börjar tåget att låta, när det är på väg så låter det ju som klockor typ. Märker att det inte kommer något tåg, inte på fem minuter, inte på femton minuter och detta ljudet står och ringer. Ringer, tillslut går jag upp och kollar och just då kommer det en bil/lastbil och fixar till det, ljudet slutar och jag går och lägger mig.

Detta var min morgon/natt, nu ska jag städa. Sen kommer mamma och pappa hem. Ciao! Tänkte lägga upp lite bilder senare på dagarna som gått.

Skojar det med mig, nu börjar det ringa igen, SLUTA!

Syskonkärlek.

Passar den lille. Vi kollar bortspolad, eller han kollar och jag sitter vid datorn. Gud vad jag är taskig. Nej nu måste jag göra han sällskap, sen återgår jag till datorn efter han somnat!

Ciaoo, kanske kommer det lite bilder senare!


Hos Linda.

Sitter just nu hos Linda, disktuterar vårt underbara jobb.

Nu blir det film, imorgon ska man jobba, gud jag vill verkligen inte se dig!

Stranden.

Igår var det skitkul, haha. Bilder kommer senare, för nu ska vi till stranden.

Hörs senare, mumsbit igår.


RSS 2.0