Valborg.

Så då är man nästan klar och alla sakerna är nerpackade, så nu drar jag till Ida.

Ha en trevlig Valborg, imorgon vid åtta på kvällen kommer alla bilder.
Puuuuuuusssssssssssssss!


Övervarm.

Så då var man hemma efter en väldigt kort dag, var ganska skönt då det var så otroligt skönt väder ute och man ville bara sola. Tog bussen ner till Trelleborg och mötte mamma sen körde vi hem. Nu ska vi en tur ner till stranden för att ta en lite promenad. Sen ska vi handla och sen blir det valborgsfirande med Ida och c:o. Wiiie!

Nu kommer mamma så nu ska vi sticka, lite bilder från mammas webbkamera, kanske ska man byta??


Sista dagen.

Fy igår ville jag bara ge upp med allt, mina nya mål och allt som hade med skolan att göra. Efter att gjort klart rapporten så pustade jag ut men tror dock inte att den blev så bra. Men men pallar verkligen inte bry mig just nu.
Nu är det dags för foto och sedan ska jag sluta, i med att det är sista dagen och min pappa snart kommer med hela PA et så tänkte jag sluta sen. Måste handla mat till ikväll och annat då jag ska hem till Ida och fira valborg, blir inte så länge, ska ju jobba imorgon. Usch det känner jag verkligen inte för!

Nu ska jag börja jobba med fotouppgiften.
Ciaoooo!

Twiligt och frukt.

Nu ska ida och jag bänka oss vid tvn och se världens bästa film, detta fat gör det inte bättre.


Bli avundsjuk, hihi!

Ciaooo!


Mysig onsdag.

Då var man hemma efter en lång dag, ikväll blir det mys med Ida och twiligt. Måste även göra klart min rapport som inte rikigt är klar och några små saker med själva boken. Just nu är det lite mycket men det kommer gå super.
Vi ska även gå ut och gå en runda och sen avsluta med filmen och fruktsallad. Mums!

Nej nu måste jag slita mig från internet, ha en mysig kväll i det underbar vädret!

Tråkigt

Är i skolan och väntar på att gå och äta med Linda. Sen ska vi har tråk religon och natur. Usch hoppas inte vi har läxförhör! Men det har vi ju säkert med henne.

Det blev ingen inspelning idag då det var bara jag som hade grejor med mig, men vi tar det nästa vecka. Har tränat lite på dansen, haha det kommer bli så jävla roligt!

Ciaooo!

Natur, Religon och utklädnad!

Dagen har gått åt till att tänka på det tråkiga beskedet, så nu måste jag bara göra något åt det. Började lite idag och det gick väl bra.

Efter en stunds funderande så åkte mamma och jag till stan, köpte en ny morgonrock eller vad heter det sån i siden? Och en gelebh, sjukt kul att se hur den kommer bli på, hiih. Stannade även till på Ikea och köpte lite småsaker.

Nu ska jag försöka göra läxan som jag helt glömt bort, religon, natur och utklädnads saker står på schemat, FAN!
Puss och godnatt!

Ett tråkigt besked.

Fan Fan Fan, hur jävla dum kan man vara? Jag visste det skulle vara något sånt här men ville inte inse det, Helvete!

Imorse var det doktorn och sen var det hem igen. Har gjort lite ändringar på PA och börjat på rapporten. Senare idag ska vi in till stan eller strax för pappa kom nyss. Ska köpa gelebh och lite annat smått och gott. Fick hem min beiga skinnjacka idag och den var väldigt fin.

Back to work with PA! Ciaoo!

En underbar doft.

Just nu sprider sig kanelbulle dofter sig i hela huset. Gud det var hundra år sedan jag åt hemmabakade kanelbullar. Har redan smakat en och den var underbar.

Dagen har gått åt till att ligga i sängen, hade 39 graders feber. Men efter en alvedon är jag nu återställd för en stund iallafall. Kollade tre avsnitt av Nip/Tuck och de var väldigt bra och verkligen värt sina pengar.

Imorgon är det PA som gäller, finslipning och rapport. Får se hur jag mår men ska till läkaren vid elva inte för febern utan för min hosta som varit bra ett tag nu så jag fattar inte varför jag fått tid, men men.

CSI och kanelbullarna väntar, Natti Natii!

Hemsk morgon.

Vaknade med varm panna och magont gånger tusen. Åt frukost men insåg ganska snabbt att det var nog lika bra att sjuka mig då jag inte kände mig hundra. Somnade igen och vaknade nyss. Lite bättre men fortfarande ganska varm, varför ska man alltid bli sjuk när man som minst vill det? Som tur är jag ledig imorgon så då blir det att vila upp sig, sen på onsdag måste jag gå för det är mycket som ska göras i skolan. Usch!

Tänkte jag skulle öppna fönstrerna och kolla på Nip/tuck, en positiv sak i det hela. En!

Återkommer senare! Ciao!

Favokväll.

Nagelmålning, tv tittande, fotbad och världens mysigaste kläder. Kan det bli bättre?
Jobbet idag gick väl bra förutom att jag fick reda på att jag fått massor med tider som jag verkligen inte kan jobba på, ganska jobbigt. Men men det löser sig säkert.
Imorgon är det skola och ännu en vecka närmare studenten. Valborg, jobb och Pa står på denna veckans schema.

Nej nu måste jag kolla hur det går på Upper East, hihi! <3

Kort jobbdag.

Godmorgon.

Sitter och vädrar för fullt. Det är sjukt skönt med sommar/vår att man kan ha fönstrerna öppna och det blåser in varm frisk luft. Väntar även på att tiden ska gå då jag börjar jobba vid 2. Kör kvart över ett tänkte jag. Glömde berätta att jag vann igår nip/tuck säsong två, Wiiie! Så nu måste jag börja se ettan. Visst ja det är ju söndag idag och då är det favoo sakerna på tv.

Nej nu ska jag smörja in mig och sminka till mig lite. Pallar egentligen inte att ha byxor på mig idag men kjolen ser bara konstig ut. Blir iallfall ballerina skor.

Ha en mysig dag!

Morfars firande.

Back at home. Mycket god mat och stim så vi firade morfar idag. Känner att jag fått lite mycket sol då mina kinder skriker tomater. Men men blir snyggt när det lagt sig. Pratar just nu med Linda i telefonen. <3


maten..

Farligt god efterätt.

Imorgon är det jobb, två till sex inte så jobbigt men ändå. Hörs imorgon, sov så gott!

Bilder från gårdagen.





Avslutar med denna underbara bild. Hihi!

Snart ska man hem och fira morfar. Blir säkert mys. Tänkte jag skulle byta om snart i med att jag gått i en överskön lång tröja hela dagen. Längtar till min nya parfym, förälskad!

By the way, 40 DAGAR TILLS STUDENTEN! SJUKT!

Ha en bra dag!

Godmorgon.

Vaknade ganska tidigt men det var ganska svårt när solen ligger rakt i huvudet på en. Men men, igår var det trevligt med folk från Lomma. Vi lyssnade på gamla klassiker och var en stund på stranden. Bilder kommer senare idag, för nu ska jag ut i solen och göra min rapport.

Ha en trevlig dag!
Ska jag avslölja saker om dig??

Fredag.

Hemma efter en snabb men dyr tur i stan. Skulle först till Trelleborg men kom på att jag skulle köpa lite "små" saker som jag behövde. Så jag hoppade av och började att sätta sprätt på mina pengar, mötte upp Emma som gjorde mig sällskap. Hittade min drömväska, såg den live. Fy den var så mycket snyggare. Målet är att bara gå in och köpa den!

Bodylotion, dagkräm, rengöring ny parfym, mascara, solpuder och torrshampoo.
När man köpte två clinique så fick man en nessesär på köpte, med massa godsaker. Hihi!
Sen blev det lite glass och jag tog bussen hem. Fick dock gå hem men vädret var underbart så det gick bra.
Ikväll blir det någonstanns med Linda och c:o, hon hämtar mig efter vi ätit. Får se vad det blir.

Ha en trevlig kväll!

Sista lektionen.

Så då var det sista lektionen och detta är den drygaste. Radio till klockan fyra. Usch! Men vi tänkte arbeta snabbt och sedan gå hem vid två typ. Najs!

Tänkte besöka stan lite och shoppa loss, inte bra för plånboken men men. Nu börjar lektionen, Ciaooo!

Djup förälskelse.

Om man inte kan sluta tänka på dem. Om allt man vill är att ha dem. Har det då blivit en djup förälskelse?


Hur snygga är inte dessa?

Men dessa tar hem både snygghet och priset. Ska man som tjej unna sig skor för väldigt mycket pengar?
Hm? Det är frågan, för de är väldigt snygga. Självklart talar jag om skor till studenten. Men de sista är så snygga att man kan nästa sova 24/7 i dem. Mums!

Någon som vill bidra? Hihi!


Nip/Tuck?

Dagen blev inte så lång så jag och Linda stack och åt på sub. Emma var med en stund men sedan gick hon. Sjukt länge sedan man åt där och det var lika gott som alltid. Efteråt tog vi bussen hem och jag kom hem till lön och reportage. Sjukt najs att ha mycket pengar på kortet nu. Studenten! Tänkte jag skulle se första avsnittet i nip/tuck då jag inte ens börjat, är hemma själv så då kan man underhålla sig med det.

Imorgon är det fredag, finally.
Fan, jag vill ha dig så jävla mycket!

Chefredaktör. Hihi!

Sitter och håller på med en fotouppgift. Dock kan jag nog gå för jag har inget att göra plus att vi inte har någon lekiton senare. Hoppas på att mamma svara snart så jag kanske kan åka med henne hem.

Nej nu ska jag återgå till att försöka få tag på henne, Ciaooo!

Studenten närmar sig.

Asså jag kan verkligen inte förstå att snart ska vi ta studenten och sedan är det slut liksom. Och det bli ännu mera självklart när vi idag i skolan började planera själva dagen. Blev två egna låtar och gränden. Men låten vi ska ha när vi springer ut, blev ja väldigt blandat! Såklart! Jag vill typ ha någon låt med sjukt mycket bas och som är så jävla bra måste verkligen tänka till lite. Är hemma efter att provat mina klänningar, de är så snygga. Synd bara att man har denna kropp, men men får göra det bästa av situationen. Kanske??

Kollar gamla repriser och sega i sängen. Sjukt skönt!
Ciaoooo!

Roadtripp.

Skolan för tredje dagen och det är som vanligt. Haha. För en gångs skull har vi haft en full dag med lektioner ja som vanlig skola. Har fått läxor också som är mindre kul men det är ju inget ovanligt.

Tänkte jag skulle ta en tur och shoppa jeansjacka och skinnjacka, kanske en liten burgare med. Är ganska hungrig.

Nej nu ska jag köra.
Ciaoooo!

Jag ska fan klara det!

Kollar just nu på Ugly betty och det är lika bra som alltid. Imorgon är det vanlig skoldag, haha. Sen ska jag till sömerskan och prova mina klänningar. Ska bli spännande.

Snart är det DH, sen är det Lost. Mums.
Sov så sött!

Ett par nya till min samling.



Studentinbjudingarna börjar ta form, hämtade vårt magasin, moget i skolan och köpte ett par nya skor på vagabond. Översköna och översnygga.
Moget tidningen blev sjukt snygg och man är riktigt stolt, hihi. Ska bli coolt när den kommer ut i butikerna tillsamans med Okej.

Nej nu ska jag hem till Ida och lämna tidningar. Sen ska vi hem till mostern och kolla in deras bygge.
Ska nog även fota lite till en uppgift. Ciaooo!

Godmorgon.

Sitter och äter hallon med Valio. Så jävla gott. Börjar inte förrens 12.40 idag men ska åka in med mormor vid elva så att jag hinner äta innan. Håller på med PA, som börjar bli lite stressigt då många småsaker måste göras. Men min deadline är ju på tisdag så det är nog lungt, plus att nästa tisdag är jag ledig så.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fortsätta med PA, min mobil fungerar igen, yeah!

Det är ganska svårt.

Så då var både reportaget färdigt och planerna för Valborg. Dock kommer jag vara helt slut efter den sista dagen på Pa, men jag ska vara klar innan det, Tisdag är min deadline.
Nej nu lockar Nip/Tuck väldigt mycket.

Senare ska jag gå igenom mitt PA med mamma, kolla stavfel och sånt. Imorgon börjar man 12.40 ,najs! Blir nog stan och Ikea med mamma sedan, förhoppningsviss.

Ciaoo!

I bakgrunden hörs.


Denna remixen av en väldigt bra låt!

Lycklig innehavare.


Nu väntar timmar av beroende, mmm, kunde inte motstå idag på Maxi. Utan den slank ner i kundkorgen och sedan blev den min. Bara min! Längtar redan efter att se den!
Nej nu måste jag verkligen sätta mig med min text som ska bli super bra. Återkommer senare med mera detaljer.
Pusspuss, jag är på väldigt bra humör! Kan vi mötas?

Så var man hemma igen.

Väldigt kort dag, men men det är ju inte ovanligt för vår skola. Tog bilen hem istället för till Trelleborg då jag kom på att jag kunde äta hemma. Lite godare. Och sen så tog jag en runda inom jobb också så att jag fick min rabatt, så nu kan jag handla. Wiiiiee!

Maten väntar, sen ska jag ner och jobba på TA, funny!
Byeeee!

Tillbaka i Skolan.

Så då är man i skolan igen. Faktiskt ganska skönt, och det käns som man varit här i tre hundra år liksom.
Men det har man ju typ varit. Nu intar snyggingarna skolan. Puss <3


Gossip Girl.

Hemma från en faktiskt problemfri dag, ganska skönt. Kom också hem i tid. Så nu sitter jag och kollar på Gossip girl och äter korv stroganof.
Nej nu ska jag sätta mig i fotbad och sedan njuta av alla tvprogram som kommer senare.
Det är ju skola imorgon, och det ska faktiskt bli ganska skönt att efter nio veckor komma tillbaka och veta att studenten bara närmar sig. Och det är najs!

Byebye!

God Natt!

Gud, fast jag vaknade helt sent så är jag fortfarande trött. Tänkte jag skulle se en film och sedan förhoppningsviss somna till den. Eller kanske till Kalle Anka, hihi!

Imorgon är det jobb hela dagen, dock känns det skönt att jobba söndagar då det är dubbelt, plus att denna månaden är den sista innan studenten, och ja man kan ju alltid behöva lite extra pengar på slutet. Men jag kommer hem lagom tilll gossip, om inget händer. Skulle inte förvåna mig. Men men, positivt tänkande här!

Sov så sött! Jag saknar dig, oerhört mycket!

Mums Fillibaba..

Hihi,

Är ni syskon eller?

Igår körde Linda och jag och hämtade Therez, vi körde looken, wannabe. Haha, hade samma tröjor, leggins, solbrillor och exakt samma skor. Haha sådana jävla nördar! Haha. Men vi var ganska coola ändå..



Eller vad tycker ni? Hihi!
Flo Rida på hög nivå.
<3

Väldigt lång sovmorgon.

Igår var det ju mys med Linda och det var mycket trevligt, <3.
Vaknade imorse klockan tjugo i tolv, fattar ni? Jag sover Aldrig så länge. Men inte är man piggare för det men skönt var det. Har sedan dess legat och solat i solen och kollat i tidningar. Myspys. Strax ska mamma och jag köra ner och handla lite godis och kanske hyra en film.. Imorgon är det ju jobb så det blir som vanligt lungt ikväll. Sedan på måndag är det skolan, och ja det ska faktiskt bli ganska skönt att komma tillbaka.

Nej nu ska jag göra mig vid, kanske ha på mig min leopardtröja, eller vad tycker du Linda? ;D ( Kan komma en bild på det senare)

Han är min!!!

Han är röd och han är bra! ;D HAHAHAHAH! Gud ja!

Linda och jag ligger just nu i min säng och pratar en massa skit. Haha, mycket skit!
Myspys är det iallafall, nu tycker linda jag är blää, för jag inte vill norpa hennes ögonbryn. Men men kanske så försvinner de när hon minst annar det, hihih.
<3<3<3, älskar dig gumman..

Imorgon är det ledighet! Skönt! Hoppas på sovmorgon, sov så gott!
// Kanske ska jag lyssna på Lindas råd, nu kommer jag! ;D

En sista skrivning på Trelleborgs Allehanda.

Gud vad dessa veckorna har gått fort. Tyckte nyss man steg in här och nu har det gått tre veckor. Min lärare var ju och hälsade på i morse och ja det blev beröm och mycket snack. Alltid lika trevligt. Som sagt kommer jag fortsätta att skriva för dem och förhoppningsviss leder det vidare någon dag.
Usch nu ska jag gå runt och säga hejdå till alla, fast jag ska jobba igen på måndag, så det är najs.

Ikväll är det mys med teamet, LE! Kanske blir det skvaller och massor av mys.
Hörs senare, Ciaooo!

Sista dagen, snyft!

Så då var det sista dagen. Usch det ska bli tråkigt men samtidigt skönt att komma tillbaka då det snart är studenten. Ofattbart!

Har skurit upp rulltårta och ja den försvann snabbt. Men men det var det till för. Nu tycker jag att jag ser min lärare, detta kommer nog ta tid då hon jobbat här själv! Haha.

Nu ska jag se duktig ut! Ciaooo!

Kanske ett bad?

Hm, jag och Ida var riktigt duktiga som gick en lång runda på 40 min. Tack gumman, <3. Men när jag kom hem så blev jag lite frösen och tänkte kanske hoppa ner i ett bad. Lite skum, ett glas iskall juice, nya tidningar, hårinpackning och underbara drömmar, hihi! Jo det lockar väldigt mycket, nu ska jag hoppa ner.

Myspys, hade varit bättre att värma sig hos dig!

Redo!

 
Nu är jag redo för en lång runda med Ida, förbränna här!
Ganska najs tröja med, den är överskön!

Sugen gånger tusen.

Just nu vill jag bara ha en tatuering och en massa andra saker som jag helst inte vill skriva här, men ja.
En tatuering hade suttit så jävla snygg just nu, fan men om jag gör den så hjälper pappa mig inte med en bil. Men ja det kanske går att övertala. Hoppas verkligen det. Idag skulle jag egentligen gjort det om det inte varit för tatueraren sa till mig att jag skulle vara hundra. Men annars hade den snyggt suttit på min handled. Fan!

Har precis varit och ätit lunch med mamma och det var mycket trevligt, dock var inte maten så god men ändå. Nu har jag även fått ett nytt uppdrag som jag ska göra imorgon. Helt själv eller en reporter kommer sitta med och handleda mig. Hihi!

Vid tre kommer Ida och hämtar mig, skönt slipper åka buss då <3. Sen ska jag hem och baka kaka tills imorgon då det är sista dagen plus att min lärare kommer och ska kolla läget.
Nej nu ska jag fortsätta med att skriva frågor imorgon blir det bilder och massa prat!

Jag är så jävla bra.

Ibland iallafall. Bara för att jag ska få jobba och göra massor av reportage för Trelleborgs Allehanda efter studenten. Alltså ska jag få följa med Idas och hela trelleborgs studenter. Och jag ska gå på deras bal!  Wiiiiie! Jag är en anningens glad just nu. Och mina två krönikor kommer nog med i tidningen också. Jippy!

Nej nu ska jag fortsätta med mitt PA, sen ska jag äta lunch med mamma.

Över mätt.

Det var en väldigt trevlig kväll med mormor idag. Så klart åt jag vingar och vitlöksbröd. Dock håller jag på att spy nu för jag åt lite för mycket. Men gott var det, köpte även två Kalle pocket och den nya Veckorevyn så jag har något att underhålla mig med efter Grey´s anatomy. Som är sååå bra.

Sen ska jag Nanna, trött som fan! Imorgon är det näst sista dagen på praktiken.
Sov så gott!

Student är on the way.

Kolla så snygg jag är, hihih. Jag är lycklig!!!




Nu ska jag och mormor ner och äta mumse mat, hörs senare.
 
Och Grattis till Linda som ska på arbetsintervju på Ikea, arbetskamerater!
Ciaoooo! Student! Haha!

Studenthämtning.

Då var man tillbaka efter möte med praktiken. Hoppas verkligen att min krönika kommer i tidningen typ på fredag eller ja någon dag denna vecka. Efter praktiken idag ska jag möta Linda i stan och vi ska hämta våra studentmössor och det andra vi beställde. Ska bli över najs! Äntligen liksom!

Ja då var det back to work, Ciaooo! Ikväll blir det mys med mormor, då vi ska ut och äta älsklingsvingar. MUMS!

Och vet ni vad??!?! Idag är det ett halvår sedan jag fick mitt körkort, sjukt vad tiden går. Och om bara några veckor så är det STUDENTEN!!!!! Jag fattar inte det!!! JAG FATTAR INTE DET!! Men såååå jävla skönt det ska bli!

Älskade tisdag.

Hemma hemma, så skönt. Efter praktiken idag så var det egentligen meningen att jag skulle åka buss men så såg jag mormors bil och körde hem med henne istället. Så det var ganska skönt att slippa illamåendet.

Ikväll är det premiär för ugly betty, finally. Det är samtidigt som Navy, men boxern räddar. Sen är det Despreate Housewives, gånger två. Sedan avslutas kvällen med Lost, mmm jag bara älskar tv!

Jepp, nu väntar en mumsig pannacotta på mig sen ska jag fixa lite med bloggen tänkte jag, kika in senare!
Linda kom nyss med världens ide :D:D Så glad jag blir!!! Hihih. Low Low Low Low Low Low Low Low...
Ciaoooo!

Onödig energi.

Jag blir så arg, ledsen och besviken ibland, först den ena och nu den andra. Va fan!!

Har precis ätit lunch och det var över gott, blev thai thai för jag kunde inte tänka på något annat än den goda såsen och mummmmms. Idag har jag bara rättat mina texter och så hoppas jag på en hemresa vid fyra. Tar nog bussen då.
Har gjort lite Pa här och det blev gooood. Börjar snart bli nöjd! Snart!

Nej nu ska jag nog kolla runt lite mera, älska youtube. Visst ja kolla in detta här??!??! Sjukt cooolt och gåshud gånger tusen!

Nu kommer handledaren, Ciaoooo!

Sista veckan.

Ja då var det bara fyra dagar kvar på praktiken och ja det känns lite tråkigt. Samtidigt har jag insett att jag inte passar på en lokaltidning men det har varit jätte kul att prova på det. Det är aldrig fel att prova på olika!

Idag var min artikel med på framsidan och en halvsida fick den med, stolt! Hihi. Det är alltid lika roligt att se sitt namn i tidningen. Har även med mitt mobila bredband så jag kan sitta vid min egen med internet, najs!

Nej nu ska jag fortsätta att arbeta, ikväll blir det projektarbete på hög nivå. Kanske är jag sugen på kina mat idag? MUMS!

Inget annat för mig!

I Brist på annat så gör jag ett litet fråga svar som Linda utmanat mig i, här har ni resultatet! Väldigt kul??!?!


Fyra tv-program jag brukar se (bara fyra?!?):
- Gossip Girl
- Lost
- 24
- Desprete Housewives

Fyra saker jag gjorde i går:
- Solade
- Lite Projektarbete
- Planering av student
- Pratade i telefon med Linda

Fyra saker som står på min önskelista:
- Bil
- Student
- Ny mobil
- Plastik fatastic, hihi!

Fyra saker jag avskyr:
- Tidiga morgnar
- Grönsaker
- Hår, i mat och så
- Vissa människor

Fyra saker jag tycker om att göra:
- Umgås med familjen
- Hänga med vännerna
- Skriva
- Resa

Fyra saker jag åt i går:
- Godis
- Pannacotta
- Pizza
- Lax

Fyra namn jag skulle kunna tänka mig att döpa ett barn till
- Nellie
- Fannie
- Humla
- Ska bara ha flickor, haha!

Fyra jobb jag skulle vilja ha:
- Frilansjournalist
- Fast jobb på tidning
-  Skönhetsbehandlingar
- Det jag har.

Fyra snabbmatsställen jag gillar:
- BK
- Pad Thai
- Kebab
- Subway

Fyra personer som jag ringer eller sms:ar nästan varje dag:
- Mamma
- Linda
- Ida
- Pappa 

Fyra personer som jag utmanar (ingen har blogg eller så har de redan blivit utmanade!):
- Emma :D
- Öhh??
- Öhhh?
- ÖÖÖÖÖHHH??

En väldigt lång dag.

Började jobba som sagt klockan 09.25 och ja det gick bättre idag iallafall med öppningen. Hehe, under dagen så var det mycket skoj, bland annat så fick man besök av både Linda och Ida, alltid lika trevligt. Stängde och åkte hem.

Nej nu börjar det snart Harry potter, kanske man ska se lite av den innan parlamenten och Csi?
Aooou, imorgon är det praktik som gäller! Sista veckan, snyft!

Ciaooo!

En tår rullande ner för kinden.

När jag läste detta fina blogginlägget från Linda. Och varje ord hon säger är sant. Första dagen i gymnasiet trodde jag bokstavligen att jag skulle dö, det var verkligen många stilar och många människor, speciellt om man kommer från en bondeskola där det var typ en stil som gällde. Hade dock turen att komma med en gammal klasskamerat men ett år med tjejkompisar kan man inte klara sig utan. Kollade försiktigt, märk försiktigt, mig omkring efter folk som såg ut att kunna passa som vän och där satt hon, Linda! Och dagen efter gick vi på Malmöfestivalen. Och efter det så har det varit mycket minnen och underbara tider tillsamans, så det är väl självklart att vi ska avsluta den med att åka bil tillsamans.
Näää nu börjar jag gråta igen, snacka om känslig!

Älskar dig gumman!!!! <3<3<3<3<3

En av de första bilderna som vi tog tillsamans.

// Nu börjar Callgirls, sen imorgon är det jobb hela dagen! Ses vid sju!


Solande.

Så då sitter man på däcket och solar. Det är så jävla najs men det blåser lite för mycket. Får se ikväll om solen har tagit, hihi. Har blivit mycket planering av studenten idag och jag har även hittat en översnygg bil som jag ska åka i. Sweet!

Nej nu kom kaffet och snart är det dags för gossip eller ja om en och en halv timme. Men men snart så!

Byyyyyye!


PA funderande.

Hallo allihopa. Hihi!

Har precis gått igenom hela mitt PA med min lillebror, ibland är han väldigt användbar han satt ner med mig och sa vad jag skulle ändra och vad som var bra. Så nu ska jag finslipa för det blev inget jobb idag, och kom även på att detta är typ första helgen på länge som jag varit ledig hela. Ganska skönt, men imorgon blir det jobb från nio till sex. Men dubbelt så det är najs!

Kanske blir det lite solning med och till kvällen har jag gjort pannacotta, och det är ju älsklingsprogramen med! Dessutom har jag fått reda på att Nip/Tuck serien som jag följer att detta var säsong 5 alltså har jag fyra boxar som jag extremt gärna vill ha. Hittade en på blocket som sålde 2,3 och 4 för 500 kronor. Sen har jag hittat ettan med, så om jag får dem så har jag att göra, hehe. Mums!

Ha en mysig dag!

Bilder från kvällen.


Världens godaste mat, dock ser det lite slarvigt ut men jag hann äta innan.

Min coola outfit..

Sedan diggade jag till musiken, hihi!

Nu pratar jag med Linda, och sedan ska jag nanna!
Jag vill ha dig igen, <3

Puss och godnatt!


Love Sex & Magic

Älska youtube, sitter med hörlurar och lyssnar på nya låtar. Ganska skönt när medelåldersgubbarna lyssnar på Kiss, barnen springer runt och skricker och mammorna pratar om allt mellan himmel och jord. Har precis fått mitt påskägg med trisslotter och jag vann 50 kronor, choklad och ett nagelack. Najs!

Nu blir det äntligen kaffe och sedan förhoppningsviss ska vi hem, något bra på tv?
Ciaoo!

Påskfirande

Blev ingen shoppning utan jag fick nöja mig med att titta. Strax ska vi hem till mostern och fira påsk, har dock redan huvudvärk så jag stannar nog inte så länge eller så gömmer jag mig i något av rummen. I med att vi har fått mobilt bredband så kommer jag kunna vara inne på internet senare, wiee.

Ja men vi ses senare då, ska ta lite bilder också. Blev även himla sugen på att göra en ny design på bloggen, efter Linda gjort på sin, så det kanske jag underhåller mig med under kvällen.
Ciaooo!

Snabbis.

Nu drar jag och familjen in till stan, kanske kommer man hem med en ny jeansjacka eller något annat roligt.

Glad påsk!

Hoppdag.

Har precis kommit in efter en hel dag ute, känns inte som man varit inne alls. Melvin och jag hoppade studsmatta och tog foto samtidigt, det är alltid lika roligt att kolla på bilderna efteråt. Hehe.
Tog även några bilder nere vid dammen, det var så fint med ljuset och så. Strax är det mat och sedan ska vi bänka oss vid tv:n. Hihi, ovanligt.

Ha en trevlig fredag! Ciaooo!

vid dammen..

En dag för mig själv.

Hallo!

Godmorgon och så. Tänkte jag skulle fortsätta med att bättre på brännan, eller få någon bränna överhuvudtaget, kanske solariet nästa vecka? Jag tar med mig mina nya tidnigar och penna och papper, här ska planeras.

Ha en trevlig fredag! En hel dag med mig själv!

Uteservering.

Hämtade upp Ida vid halv tio tiden och sedan drog vi först och hämtade själva skissen på klänningen sedan så körde vi till Eslöv för att träffa sömerskan, hon var mycket trevlig och ska dit om två veckor igen. Åkte sedan till stan och käkade, vi gick även och kollade efter skor, eller jag gjorde Ida fick bara slaviskt följa med. Hihi! Och vi satt ute och åt, det var så jävla najs!
Mysigt Mysigt dag och vädret gjorde det hela mycket trevligt <3.

Nu är jag hemma ensam och läser tidningar, kanske ska jag lägga mig i ett fotbad och fira att jag är ledig imorgon, wiiie.

Ha en underbar dag!


Vi åt såklart på världens godaste. Mums!


Madagaskar mys.

Nu sitter hela familjen och ser madagaskar, den är så jävla rolig. Har även fått mitt första påskägg, dock är det bara äckligt godis. Men men. Efter praktiken så hämtade mamma mig och vi körde in till stan och mötte pappa. Sen hjälpte jag min moster med att slänga skräp på tippen. Och då nu sitter jag hemma och funderar på att ta ett bad, hm?

Imorgon blir det Eslöv med Ida, jag ska träffa sömmerskan. Och sen kanske det blir lite stan eller typ köpcentrum.

Natti Natti, snart iallafall!

VET NI VAD?

Jag tror jag är färdig med mitt projektarbete, med allt liksom. ALLT! Och jag är nöjd, riktigt nöjd!
Jipppy, hur ska vi fira detta? Det enda som återstår är att läsa igenom den för min lillbror och be någon kolla stavfel och sånt. Jag är såååå glad! :D:D:D

Dessutom tyckte de min text om studenten var bra, så den kommer i tidningen på tisdag :D
Hoppas min krönika kommer med också. Plus att jag fått komplimanger om mitt Pa,
kan dagen bli bättre? Jo då en sak saknas! :P Hehe.

Ciaoooo!

Påskledigt.

Ja då var det sista dagen nu innan påsken, sen är man ledig till tisdag! Najs. Imorgon blir det sömerskan och senare på kvällen ska jag vara med Ida, kanske kan vi gå i stan? Hehe. ska ringa och höra ikväll.
Har precis gått igenom alla bilder och de ser bra ut.

Visst ja igår döck en liten Linda upp hos mig, vi pratade och pratade och sedan brottades vi, haha som vanligt då! <3

aooou, då där det back to work, kanske ska jag ta er på en liten rundtur här?
Ciaooo!

Tisdags funderingar.

Hemma efter en trevlig dag på praktiken. Avslutade både reportage, krönika och en telefonintervju. Ganska skönt så imorgon ska jag välja ut bilder och följa med ut, hoppas jag!
Strax ska jag få massage och det ska bli övernajs. Sen tänkte jag träna en stund för att sedan avsluta med tv tittande.

Jag vill ha dig nu!

Hörs kanske senare, Ciaooo!

Mys dag.

Godmorgon Godmorgon.

Har precis skrivit klart min första långa artikel som kommer i tidningen på lördag eller tisdag, wiiie. Min bild var även med i dagens tidning, den var riktigt fin. Nu ska jag välja bild till reportaget och jag vet inte rikigt vilken jag ska ta. Men det blir nog bra. Senare efter praktiken så ska jag få massage av mormor, länge sedan. En anningen skönt!

Ja då ska jag fortsätta arbeta, tar en tur i affärer sedan vid lunch, Ciaoo!

Dagens roligaste.

Efter en intervju med tjejerna så tog jag mig tillbaka till tidningen och laddade in bilderna, sa jag att min bild hamnar på första sidan i b-delen, Wiiiee! Ganska stolt över den med. Lägger upp bild imorgon. Intervju gick jätte bra och jag tror jag har material för att skriva en riktigt bra text. Så den tänkte jag skriva imorgon.
Sen är man ju ledig torsdag till måndag. Fast jag hoppas på jobb, fre och söndag då det är dubbel och det är najs!

Åkte bussen hem efter praktiken och läste även klart min bok, överbra. Älskar Sophie Kinsella, denna gången blev det "Mitt nya jag" otroligt bra och jävligt rolig. Jo och till dagens roligaste så gick jag in på telenors hemsida då jag funderar på att skaffa ny mobil. Tänkte ta en tur in där imorgon och höra vad de har för otroliga erbjudande, blä! Men men så på deras hemsida satt denna lilla tös, Hahhaha! Är det bara jag som tyckte det var lite roligt! Jag tyckte det var sjukt kul!

Mobiler jag funderar över är mobiler som man kan surfa med, som har en hysad kamera och som är cool design, något förslag?

Jaja, nu ska jag se klart missade avsnitt på tv.
Ha en trevlig kväll! Hade btw världens underbaraste dröm inatt, mmmmmmmm!

Lunch.

Så då har man lunch och jag sitter med mitt projektarbete. Börjar äntligen klarna lite och tänkte att jag skulle ägna hela torsdagen till det, inte på morgonen dock för då ska jag till Eslöv och fixa mina klänningar. Wiiie!

Frågorna är klara och hoppas att de är pratglada så det inte blir så pinsamt tyst. Men det blir det säkert inte, bloggar när jag är back! Ciaoo!

Ännu en dag på tidningen.

Har precis haft morgonmöte och gått igenom tidningarna. Nu på eftermiddagen så ska jag ut och göra ett reportage med eleverna som ska ta studenten. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Tänkte fråga om det var något jag kunde göra mera då jag vill skriva skriva skriva.
Blev en aningens paff imorse när jag insåg att alla har ju påsklov, alla utom jag. Men men är ledig på torsdag-tisdag så det är najs.

Nej nu ska jag skriva frågor. Seee ya!

En anningens irriterad.

Kollar just nu gossip och är ja som sagt en anningens irriterad. Tänker dock inte säga varför men ja ni kan ju gissa.

Jobbet idag gick väl sådär och det verkade som allt gick emot mig. Men men så är det väl vissa dagar, plus att jag åkte från jobbet klockan 19.00 alltså en timme efter stängning. Det blev mera pengar iallafall.

Nej nu är det gossip och sen är det såklart mina favisar på söndagar.
Inget påsklov för mig men det gör inget för det är kul på tidningen.

Ciaoo! Och natti!

Godnatt.

Så då är det dags för att lägga sig. Kvällen bestod av hämtepizza, madagaskar 2 och studentplanering. Passade den lille och han somnade vid tio så sen har jag bara tittat på tv.

Imorgon blir det jobb och det är najs då detta är sista månaden innan studenten, alltså måste jag jobba mycket så man har råd med allt.

NattiNatti

Helt underbart.

Just nu sitter jag ute i solen i bara linne och shorts. Och jag fryser inte alls. Fatta det är början på april och man kan sitta ute, övernajs. Hoppas på fin bränna nu, kanske kan man sola lite imorgon med, eller jag jobbar faktiskt heller då.

Igår var det mys med Linda och vi såg en väldigt sorlig film, snyft. Skulle egentligen blivit möte idag men jag kände mig lite febrig imorse så jag struntade i det. Får ta det nästa gång i stället.

Ikväll blir det ensam hemma med Melvin, vi ska nog hyra film och käka pizza. Mysmys. Vill du komma?

Datorn får stanna vid trappan, risk för överhettning, hehe. Ciaooo!

Fredagsplaner

Kvällen ser ut att bli mys med Linda och Angelica. Blir nog film, spelande och massa skitsnack. Jag är tråkig som vanligt och har möte på jobb imorgon bitti så som vanligt kan jag inte umgås till sent, annars blir det bara solbrillor imorgon och inget smink. Hehe, visst ja klänningstyget gick på 900 spänn idag, mindre roligt men det kommer bli så jävla snyggt. Nu återstår då bara skorna och hårförlängning.

Ha en trevlig kväll! Nu väntar maten. Mums!

Funderingar

Efter mycket funderade i solen, underbart att sitta nere vid hamnen och bara chilla, och prat med både mamma och pappa beslutade jag mig att vänta med tatuering. Iallafall idag, hehe. Dock pratade pappa lite om bil och om jag inte gjorde det så kunde vi kanske kolla runt lite, men jag tror faktiskt att jag drömde.

Mitt första arbete är klart och jag inväntar kommentarerna. Både bild och text.

Ciaooo! Vill bara ut då vädret är underbart!

Är det ödet?

På stället jag tänkt tatuerat mig har denna veckan 20 % på alla bokningar. Hm? Är det meningen att jag ska boka då? Kanske ska jag fira mitt första egna uppdrag på tidningen med en tatuering? Hjälp mig ska jag gå hem med en underbar tatuering på handen? Någon ???? Jag vill men det är något som säger nej längs bak i huvudet.

Första egna uppdraget.

Snart ska man ut på sitt första egna uppdrag, ska bli kul. Har även kommit på en enkät fråga som blir perfekt till det hela. Hoppas det blir bra så att det kommer i tidningen imorgon. Wiiie.

Senare ska jag köpa tyg till mina klänningar med Katarina, ska försöka ta bild på klänningarna så ni får se hur de ska se ut. Åhh, längtar efter att se dem igen. Sen ikväll blir det bara att chilla då jag är en aningens trött. Helgen, ja den tar vi som den kommer kanske ska man jobba på söndag. Och ja visst det är möte på jobb imorgon så det blri tidigt, isch. Men det sägs att det ska vara ett väldigt intressant möte.

Nu ska jag visa min krönika för min handledare hoppas han gillar den.

Byyye!

Då var det bestämt.

Vi ska på balen den 22 maj. Och Linda du ska komma, annars vet du konsekvensera ;D hehe. Äntligen kan man börja längta. Svart balklänning och höga skor. Mums.

Kollar Criminal minds och måste koka kaffe i pausen, är så sugen.

NattiNatti


Några hundralappar fattigare.

Men snygga kläder ligger i påsarna och vissa är på. Efter praktiken idag så tog mamma och jag en snabb tur i affärerna och då hittade jag en tunika, kjol, linne och två par strumpbyxor som var sjukt coola. Bilder kommer kanske senare för nu ska jag ta min nya tidning och bok och sätta mig på däcket och bara chilla en stund innan maten.

Puss på det fina vädret!

Fem krönikor.

Och jag är inte riktigt nöjd. Jag tycker jag bara skriver om saker som är lite tråkiga, men ibland kan jag tycka att jag får med något lite roligare. Men det mesta handlar om miljö, stress och ungdomar. Men men det blir nog bra ändå. Jag är inte en sådan skribent som gör det larviga. Ringde till en skola idag och presenterade mig med var jag är, känner sig lite cool.

Men men får se vad jag ska ut på idag, kanske?

Godmorgon.

Nu ska jag strax sticka till praktiken. Har tur som blir körd. Idag får vi se vad som händer och så, kanske något spännande uppdrag?

Mamma ropar, ha en bra dag!


Hemma igen.

Nu är jag hemma efter en kall cykelrunda hem, gud trodde det skulle vara varmare. Men men det var det inte så det blev en intensiv cykelresa hem och nu ser jag du blir vad du äter. Senare blir det greys och sen ska jag nanna.

Hörs imorgon, då är det relese av ny kollektion på jobb. Wiie!
Bye!

Vår för en stund

Precis när jag steg av bussen vid huset så började solen att skina och det var underbart. Jag fick ta av mig jackan då det var så himla varmt. Men efter en stunds halvsovande så blev det kallt igen så jag gick in, men det ser ut som solen tittat fram nu igen.

Nu ska vi allafall hem till Milla och käka, senare ska jag sova för jag är sjukt trött.
Ciaoo!

Bjuder på en vårbild!


På tidningen.

Okej ja bloggar från tidningen nu. Hehe så duktig jag är. Första april idag ju och har redan lurat Linda och Emma, de trodde på det fast egentligen vill de inte erkänna det. Men men jag tyckte det var sjukt kul och skrattade så jag grät och ALLA kollade på mig. På lunchen var jag och lämnade tillbaka en tröja och hämtade även min bok. När jag ser min handledare så ska jag prata med han om ideér igen. Sån jobbig man är men jag är sjukt sugen på några saker nu så det kommer förhoppningsviss bli publicerat. Och vet ni vad? Jag gick in på tatueringstudion här nere och jag höll på att dö när jag kom in, det lät och jag kände mig extremt malplacerad. Hehe men fick veta att det skulle kosta ungefär 500-800 kronor för den på handlederna, så vi får se om jag kanske smyger in där någon dag.

Nej back to work.
Ciaoo!

RSS 2.0