Ystad tripp.

Efter jobb var det direkt ner till Ystad för att prova/hämta min klänning. Så nu är det klart, imorgon i Danmark får vi se om jag hittar skor, eller jag får kolla bland de andra.
Öppna spisen är igång, supermysigt.

Ett minne.

Hittade en sida där någon lagt upp saker från syslöjden i högstadiet, alltså fler än mig då. Haha kolla in.
Imorgon ska jag jobba sen drar mamma och jag till Ystad för att köpa min 20-årsklänning. Fanns bara där så vi drar dit imorgon. Nu är det Idol och Biggest Looser.

Distans.

Står just nu och väntar på att få gå ett infomöte om min kurs i danska. Ska gå den på distans eftersom jag har ganska mycket jobb på g. Ska bli roligt att lära sig lite nytt och att få uppdatera mitt cv.

Kvällens movie.


En ledig tisdag.

Efter gårdagens tidiga uppstigning så tog jag lång sovmorgon imorse. Fixade lite räkningar och annat tråk. Om en liten stund börjar tv maratonet, start med BL så klart. Annars har jag letat klänning idag, hittade några som får vara sista utvägen.
Bjuder på en bild, har fan inget att skriva längre. HJÄLP!

Underbar dag.

Vid sju begav vi oss till Varberg då vi skulle "Fånga dagen". Ett lyxpaket med fri tillgång till SPA, Aromamassage, luch och en dag med bara njutning. Vi hade det supertrevligt, man kände sig som en ny människa när man steg ut. Detta ska vi verkligen göra om.
Nu ska jag kika lite på tv och planera morgondagen. Ser ut att bli bussybussy.
Lovely..

Spadags.

img_0988 (MMS)

Spadags.


Veckans to do.

Eftersom min födelsedag ska vara utöver det vanliga, så är jag på jakt efter den perfekta klänningen osv. Beställde en som jag hoppas är urläcker på, får se när jag får den. Annars så har jag tänkt att fixa Minxnaglar som är så jävla snyggt. Har en annan plan om det inte finns tid innan min födelsedag, ett nagellack jag köpte i USA. Ser lite ut som Minx naglar, ska lätt köpa upp ett helt lager nästa gång jag ska dit.
Imorgon är det SPA med Ida, ska bli så himla mysigt. Eftersom vi båda fyller år nu sep-okt så tänkte vi fira oss på SPA och för att vi har varit bästisar i TIO år. Så imorgon är det lyxdag.
Riktiga Minx naglar.

Mina naglar, märket är Sally Hansen.

Elina 20år.

Sista bilden, en stund efter det var det hemgång. Undrar varför?!

Två veckor kvar!

Tills jag blir tjugo! Återkommer strax med bilder från gårdagen.

Party.

img_0984 (MMS)

Party.


Dags att träna.

Hörs senare.

Lördagskväll.

Efter en dag på jobb ska vi nu äta hämtmat och bara slappa. Får se om det blir någon film. Imorgon är det busy dag som gäller, fest plus stan.

Turn the lights off.

För tillfället har vi strömavbrott. Ganska mysigt men gud vad handikappad man blir, tur man har trådlöst internet och massor med ljus. Idag har vi haft en mysig dag med fika och sen lite klänningspanande. Har nog hitta två stycken på nätet istället, en för festen med kompisar och en för festen med släkten.
Hoppas ljuset kommer tillbaka snart.

To die for.

Tryck på bilden från mugglenet.com

Dagen innan lön.

Godmorgon.
Igår jobbade jag och sen var det en föreläsning om helt otroliga resor. Helt sjuka bilder, lätt jag ska åka ditt en dag då kontot har godkänt det.
Torsdagen tänkte jag spendera med föräldrarna, ska bland annat träna och planera min födelsedag. Får se om jag tar en tur och letar klänning. Den jag fick igår var sjukt ful på, blev faktiskt lite ledsen då den var himla fin på bild. Men men, har ju några dagar på mig innan den stora dagen.
Träningskläder och frukost nu.

En blandning av Lost o 24

Kan det liksom bli bättre? The Event sänds på SVT1 på söndag, klockan 21.15.
Längtar..

Föreläsning nästa.

img_0975 (MMS)

Föreläsning nästa.


Min underbara klänning är här!

img_0973 (MMS)

Min underbara klänning är här!


Out and Walk.


Ett ljud.

Jobbade idag, blev en annan avdelning vilket var väldigt bra. Efter jobb åkte jag in till stan för att ge morfar min önskelista och sen var det hem igen. Idag fyller Felix, vår hund 11 år. Så jag körde inom djuraffären och köpte lite godis, det var nog gott för det var slut inom två minuter.
Biggest looser, imorgon är det träning plus jobb.
Grattis till Världens bästa hund!

Work.

Två minuter sen drar jag till jobb, kort dag idag. Det är det bästa passet. Valet igår blev lite ja vad ska man säga, kaosaktigt, skönt att alliansen fortfarande sitter kvar iallafall.
Ses senare, ska nog en snabbis till stan och kolla lite saker till födelsedagen.

Black Nails.

Jobbade idag, trevligt trevligt. Efter jobb röstade jag med föräldrarna, kändes väldigt bra och väldigt vuxet att får göra det. Att få vara en del i valet om den nya Statsministern. Eller den gamla.
Dock ska det bli skönt att slippa alla valreklamer och så vidare. Ny vecka imorgon, hoppas på att min 20-årsklänning kommer då. Annars är det bara jobb denna veckan, Danmark och så 20-årsfest i helgen.

Biotajm.

img_0966 (MMS)

Biotajm.


Babysitter.

Så redo för ett möte om en väldigt roligt projekt. Detta vill jag verkligen hjälpa till med, hoppas bara det inte är den helgen då man blir tjugo. HM! Sen ska jag hämta upp min lillebror då jag ska passa han idag, vi tänkte se Toy Story 3, i 3D. Ha en trevlig dag.

Nya rummet.

Eftersom hela familjen är inne i renoverings period, vilket innebär att vi hela tiden städar och så vidare. Idag blev mitt rum helt nytt. Ganska skönt, har ganska mycket kvar men det ska bli klart till min födelsedag. Fintfint.
Pizza och idol, en mysig kväll med familjen väntar. Ha en trevlig kväll.
Liten förhandstitt. Ny tv har man också, eller det är mamma o pappas.

Träningsfreak.

Det hade jag gärna velat kalla mig, men då ska jag minst tränat varje dag i två-tre veckor. Men men tränade idag igen, kroppen var lite trött och träningsvärksskadad men det gick bra.
Håller på att planera min födelsefest, eller båda två rättare sagt. Har fastställt mat så det är klart.
Om en stund blir det stan, är sugen på ett par skor jag sett sedan länge. Får se om de får äran att följa med hem.

Mörbultad.

Hej det är den övertränade kroppen här.
Emma och jag tog två varv på cirkelgymmet idag, sjukt jobbigt. Vi höll på att kräkas och svimma men vi klarade det och jobbade röven av oss. Jobbade innan idag, blev lite tråkigt då jag fick byta avdelningen. Men men det var helt ok ändå. Fredag imorgon, ska träna på morgonen och sen får vi se vad dagen erbjuder.
Inbjudningarna till min släckt fest. Can´t wait.

Remake my room.

Lite del av familjen är här, mostern och lillekusinen. Vi diskuterar valet och min födelsedag, rolig blandning.
Får se vad lappen får för svar på Söndag, men är ganska säker.
Nu tänker jag gå igenom rummet lite, sen duschen och sen jobb.

Årets sista dopp.

Då har man badat för sista gången i år, haha dock var det inte frivilligt. Trillade i när vi skulle sätta på täcket, jag skrattade så jag nästan trillade i igen, haha.
Tänkte bara dela med mig av denna hysteriskt roliga stund.

Intense.

Dags för hamburgare. Jobbade idag, var väldigt trevligt. Mycket glada kunder. Sen hem och gjorde lite små saker, till stan igen för att fixa lite andra saker. Blandannat en sak som jag ska ha till mina naglar, kommer bli sjukt coolt.
Biggest Looser nästa, Hard work work.

Miss favorit movie.

Idag visas en av de bästa filmerna.
Klockan nio på femman.

Porfri.

Var på ansiktsbehandling nyss, så himla skönt. Blev av med något skit jag hade i pannan. Nu ska jag städa lite på rummet, sen tv. Imorgon är det work, gud vad mina blogginlägg är de samma.

Dags för vardagslyx.

img_0965 (MMS)

Dags för vardagslyx.


Världens bästa Ida.

Grattis till Ida som idag blir 20 år.
Hoppas du får en underbar dag gumman. <3<3 Älskar dig.

VMA.

Hade ju helt glömt bort att det var VMA på MTV, försöker få rätt på programledaren som bara är allmänt tråkig och dra oerhört dåliga skämt. Känns som Gaga kommer kamma hem det mesta.

Inhandlat.

Två stora hyllor, massor med förvaringsboxar, tavelramar och så två soffbord. Lite mindre plånbok, men större än om jag gjort som vanligt. Använde blocket och fick det redigt billigt. Hittar förhoppningsvis saker som jag kan sälja med så det blir superduper.
Får dock vänta tills imorgon, då jag är lite trött efter jobbat.

Recycling.

Fick lite spel på mitt rum idag, inget ville som jag och jag har alldeles för mycket saker överallt. Så nu ska jag köpa lite nytt imorgon, kan vara skönt att få ordning där inne.
Work imorgon, får nog mitt nya schema då. Ska bli kul och se, eller inte. Haha. Har lite inplanerat som jag gärna inte vill missa.

20 nästa.

Nu blir det planering av födelsefesten. Kommer att sitta ute då det skulle vara ganska fint väder, sen blir det städning av rum.

En cuppcake.

En väldigt mysig och mumsig kväll igår. <3

Girls girls.

Sitter och pratar om boys, blandannat. Det har bjudits cuppcakes och kladdkaka. Spionering nästa.

Fika med tjejerna.

img_0958 (MMS)

Fika med tjejerna.


On the way.

Har precis duschat och ska strax göra mig vid.
Ikväll ska vi fira Paula, då hon fyllt 21. Mysmys.
Nu blir det stan med de andra.

One month left.

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

Underhållning

Eftersom mina föräldrar är hos bekanta och jag inte pallade hänga på så sitter jag här i min ensamhet med tidningar som bara skriker efter mig. Fick även reda på att jag kom in på en kurs jag sökt, så nu ska jag börja prata danska.
Ha en trevlig kväll.
Mobilen har fått nytt utseende.
Har hur många som helst tidningar att läsa nu. MUMS!

Säker.

Fick samtal från jobb idag angående jobb framöver, har fått "fast" till början på nästa år! Precis som jag ville ha det. Nu är det handling som gäller, mat då!

OMG!!!

Kan knappt vänta tills dagen kommer. Premiär, jadå!

Bebisen blir kollad.

img_0957 (MMS)

Bebisen blir kollad.


Inbjudningskort klara.

Eftersom det imorgon är exakt en månad tills jag blir vuxen, 20 år, så måste ju planeraren i mig börja planera det.
Så nu har jag suttit några timmar och gjort inbjudningskort. Väldigt fina blev de.
Nu ska jag nog kika lite på tv. Imorgon är det bilvård och ansiktsvård! Mums!

Rensa ut.

Intervjun gick bra, eller det var inte en riktig intervju utan det var mer en koll på vad man ville och så.
Tog en snabb runda på jobb och fick med mig flyttkartonger hem, så nu ska jag sortera mitt rum. Rensar även den gamla datorn så jag bara kan använda den till Adobe programmen, går snabbare då.

Arbetsintervju, nästa!


Godmorgon.

Har lite bråttom då jag ska vara på möte om en halvtimme. Så nu slänger jag i mig frukost och tror håret får vara lockigt idag med. Haha.

Lyxdag.

Steg upp med träningsandan i halsen, körde in direkt till Friskis där jag mötte upp Emma och sen blev det 75 min intensiv träning. Skönt men inte i stundens hetta. Sen fick vi någon sorts lyxkänslan för vi gick in på ett massage ställe och hörde om de hade tid en stund senare, och de hade de. Så snabbt hem i duschen och sen blev det 60 minuters massage. Underbart.
Jobbade sen och nu kollar jag på tv. Lovely. Imorgon blir det två möten och en arbetsintervju.
En gammal bild på Emma och en svarthårig jag.

Ikea med Ida.

Första gången jag var på Ikea med Ida, vi körde en helrunda, eller halvrunda. Sen tog vi en bit mat och sen körde vi hem och kollade på fynden. Ida köpte en matta som blev fin, får se om det kanske blir annan färg eller form. Själv följde två ljuslyktor med mig.
Bokade även SPA dag tillsammans, då vi firar våra födelsedagar så istället för presenter. Mysmys.
Biggest Looser nu, mjau.
Från hennes student.

Tisdag.

Väntar på att lillebron ska komma hem, sen Mamma och sen drar jag till Ida. Vi ska umgås idag, får se vad vi hittar på. Ska bli kul att se deras hus igen, har bara varit där en gång och då hade de nästa precis flyttat in.
Måste nog göra mig vid, dock blir det träning ikväll.

Resultat av dagen.

Efter att gått i en timme imorse, kände man sig mycket piggare. Så mamma och jag gjorde planer och skisser över framtiden, nej men över de närmsta veckorna.
Sen blev det lite shopping, stackars plånbok.

Walking

img_0950 (MMS)

Walking


Time to get good.

Fyra veckor tills man blir 20. Ska ha på mig världens snyggaste klänning och skitsnygga höga skor.
Nu ska jag ut och gå, see yaa.

Dofter.

Vet inte vad det luktar just nu, men tror maten är på g. Mums.
Jobbat idag, blev lite kaos efter som en kille började blöda ur både mun och näsa. Lite läskigt, men vi löste det och han gick därifrån med ett leende. Haha, jobbade med dreamteamet.
Skulle egentligen städa nu när jag kom hem men eftersom det blev lite annat på schemat så får det vänta tills på imorgon eller tisdag.
Denna veckan är jag ledig, förutom onsdag! Men ändå. Har inbokat massage och ansiktsbehandling. Alltså måbra vecka.

Not at home.

Efter en lång dag på jobb så begav jag mig hem till min mosters kompisar. Nu sitter jag och Natalie med varsin dator i knäet och kollar runt. Ganska najs att bara slappa.
Imorgon blir det jobb igen. Övernajs, sen kanske träning får se.
Natalie och jag.

Bilden talar.


Godmorgon.

Så var det fredag och jobb står på schemat.
Ikväll blir det bara chill, då det är jobb hela veckan.
Ciaooooo.

Blog Awards 2010.

Kvällen spenderades på BikBok i Malmö med Songul. Vi hade jätte trevligt och stod mest och glodde. Blondinbella var där och inspirerade och blev fotograferad med alla läsarna. Fick med sig en trevlig Goodiebag hem och vi intog Jensen efter bloggkvällen.
Jag och Blondinbella.
Och en till.
Massor med folk.
Jag blev stylad i håret.
Signerade böcker, hon hade sjukt snygg klänning!
Blondinbella.
Goodiebagen.

Tjejkväll!

img_0946 (MMS)

Tjejkväll!


Ready to mingel

img_0943 (MMS)

Ready to mingel


Torsdag.

Sitter och väntar på att få börja arbeta med hemsidan. Har lite extra knäck som det. Ska dock vara hemma om två timmar då vi ska på Veckorevyns bloggfest. Superkul! Hörs senare.

Grå skala.

Känner att dagarna av "resting" har gett positiva effekter. Mår mycket bättre och svullnade kring munnen håller på att lägga sig.
Har letat runt på hela internet idag. Letat efter den perfekta klänningen, skorna, tallrikar och allt omkring. Mina ideér håller på att börja gro igen, lovely.
Imorgon blir en rolig dag.. Hihi!
Eftersom hösten verkar närma sig så börjar jag nu med gråa naglar.

Inför 20 års festen.

Eftersom jag är hemma sjuk idag igen, så spenderar jag mycket tid vid datorn och tvn. Istället för att inte göra någon som helst nytta så planerar jag min tjugoårsdag. Nu är det kaffe.

Slappar med misse.

img_0939 (MMS)

Slappar med misse.


RSS 2.0