Frukt, glamour och Biggest! Underbara kväll!

img_7595 (MMS)

Frukt, glamour och Biggest! Underbara kväll!


Star Quality.

Från Topshop.com
Från Asos.com

Helgens utmaning..

Att baka fab Cupcakes med dekoration. Tips och Råd?! Rosa och mumsiga ska de vara.

Kontraster.

Igår var det 1 grad och idag visar den 13 grader. Ändå sjukt. Det är ju riktigt vårväder.. Så det firar jag med en lång runda.


Till Prinsessan Estelle..

Och du vet väl Victoria att om du vill ha råd om var du kan köpa rosa och stjärniga saker som är självklara för Estelle, så hör av dig!

Silver.

Just nu sitter jag och inväntar Yes Man med Jim Carrey. Länge sedan jag såg den så ska bli kul. Innan gjorde jag vid mina naglar med Viva La Diva, bästa enligt mig. Imorgon är det jobb och sen träning på kvällen.
Btw. Jag vill köpa en ny kamera. Den ska kunna filma i HD och helst ha vikbar skärm. Rosa hade ju heller inte varit fel, några förslag? Hade velat ha den inför Dubai!

Prinssan Estelle.

Sån sötnos.. Foto:Kungahuset.se

Är med min vackra tjockis!!

img_6867 (MMS)

Är med min vackra tjockis!!


Hard Work!

img_4254 (MMS)

Hard Work!


Oscarsgalan 2012.

Just nu pågår inför Oscarsgalan på kanal 9. Hoppas att Harry Potter och Dödsrelikerna vinner någon av kategorierna.. Det förtjänar dem faktiskt!

Ännu en ny vecka.

En har gått och en kommer.. Veckorna bara rullar på. Denna veckan kommer det en ny månad och dags för nya saker. Snart börjar Äkta människor, är så himla glad över att serien är så bra. För att vara svensk liksom!

Inspiration.


Slättarps gård.

Mamma och jag är och kollar lite gårdsbutiker. Himla mysigt.


Goddag!

Inför Dubai ska jag försöka komma i form. Var ju ganska duktig inför Thailand så varför inte prova igen och försöka fortsätta lite längre. Så nu har mamma och jag precis kommit hem från en runda och funderar vad vi ska göra nu. Är hemma själva då de andra är och åker skidor.


Friday At Fridays.


Starbucks for the star!

img_9514 (MMS)

Starbucks for the star!


Princessdress.


Dagens nyheter.

Åhh vad det är kul med att vara på två stora sidor... Hm!!!

Lugnet efter stormen.

Haha. Efter typ 200 sms och samtal och "gratullationer" från kunder och kollegor så får man väl säga att det är lugnet efter stormen. Har aldrig hört mitt namn nämnas så många gånger under en dag. Till och med på bussen så pratade de om namnet. Ganska kul. Och inte nog med det utan jag är också med i Trelleborgs Allehanda idag pga Tjejzonen med chatten om ungdomar. Lägligt eller vad?! Nu håller jag på att göra lite lunch. Ska se om jag kan övertala någon att följa med mig och dricka Starbucks kaffe.
En glad Estelle med Starbucks kaffe.

Lets party!!!!!

img_2706 (MMS)

Lets party!!!!!


Nu blir jag lack!!

Var inne på Sydsvenskan och kollade deras kommentarer på inlägget, Hon ska heta Estelle. Först är där någon författare som kommenterat att det är ett namn för en nattklubbsdrottning och många andra är negativa till namnet. Jag menar kom igen, det är ett namn vi pratar om. Inte Sveriges undergång! Blir så lack på svenska befolkningen som tydligen inte har något annat att diskutera än detta. Men iallafall, jag har fått sjukt många kommentarer på jobb och sjukt många sms! Tack för det...

Update:
Asså jag lackar sönder... Nu har någon j#vel skrivit på Sydsvenskan att kolla in listan för White-Trash innan ni döper henne bara.. Jag blir SÅ förbannad på folk. Kom igen. Va fan har ni inga egna liv? Bara för att hon är kunglig så får hon inte heta vad hon vill? Eller vad Victoria vill? Kanske bara jag som överreagerar pga att det också är mitt namn.. Men kom igen liksom!!!!!

Till min ära.. Snyft!

img_9136 (MMS)

Till min ära.. Snyft!


Sååå coolt.. Eller?! Nu kommer hela Sverig...

img_8176 (MMS)

Sååå coolt.. Eller?! Nu kommer hela Sverige heta Estelle!


WTF!!!!!

Fan också igår öppnade ju Starbucks på centralen!!! Och jag var inte där! Buhu. Måste fika där en dag bara för att! Är på jobb men slutar kl 20.00 najs!


Kunglig bebis.

Grattis till Victoria som inatt födde en liten flicka.
Gick hem från jobb igår då hela kroppen gjorde revolt! Säckade direkt när jag kom hem och mådde lite bättre imorse. Är på väg till jobb nu så vi får hoppas det inte blir värre..


Ur fokus..

Det är kul hur man känner i hela kroppen när något inte är ok. Man blir en helt annan. Så känner jag mig nu. Ur balans liksom. Är på jobb men får se hur länge jag pallar!


Är på workout med hemlig gäst!

img_7772 (MMS)

Är på workout med hemlig gäst!


Sött.

Vad sägs som en Cookie Bag från Mulberry?

Dubai 19 april - 26 april.

Asså vi har nu bokat Dubai för er som missat det. Så tredje året i rad drar Linda och jag ut i vida världen. Underbart. Nu ska jag nanna och drömma mig bort mot mellanöstern.. Åh vad exotiskt.

Does this fit me?

Just nu hade jag velat ha en liten egen. Nu dreglade han på mig, jag ångrade mig igen!

FUCKING DUBAI!!!!!!!!!

img_8002 (MMS)

FUCKING DUBAI!!!!!!!!!


Bokning imorgon.

Nu vecka och det innebär nya saker som händer. Imorgon ska jag och Linda boka resan till Dubai. Just nu känner jag liksom "varför inte". Är inte så stor fan av att spara pengar. Klart det är sjukt bra att ha när man behöver, men det har jag ju så varför inte spendera på sjukt mycket kul medan man kan?! Och så klart är det ju så sjukt najs att åka på semester! Och Linda och jag kan ju inte bryta trenden. Minst en gång per år! Just nu är vi sugna på detta hotellet, vad tycks?

Blir nästan lite tårögd!

img_6877 (MMS)

Blir nästan lite tårögd!


En ny bok i hyllan..

Den 18:e April så släpps hennes andra bok. Isabellas Hemligheter. Jag vill också skriva en bok. Och ha en egen tidning. Hm. Får nog börja lägga in en högre växel..

Mys Lördag.

Var hemma från jobb 21.40 idag.. Jippy. Nu har jag precis sett världens sämsta melodifestival och tänkte nu bädda ner mig och läsa nya nummret av Cosmo.

Beach Fashion.

Från Miu Miu.
Från Tori Praver.

The Woman In Black - New Trailer.

Min Dan försvinner aldrig ur mitt hjärta. Men denna filmen vet jag inte riktigt om jag vågar se. Är världens fegis!

I keep dancing on my own..

If only in those shoes.. Big Love.. Christian Louboutin from Net-A-Porter.

Goddag.

Håller just nu på att gå igenom alla programmen som gick igår. Det är bara sjukt bra program då! Vet inte vad jag gjort utan inspelningsbar box?! Tänkte gå en runda då det är väldigt behagligt väder och sen ska jag jobba ikväll.
Hoppas ni får en trevlig fredag!

Me at the moment.


Har ni sett något sötare?!


Intervju.

Dagen börjades med en intervju för Trelleborgs Allehanda. Jag var själv då den andra tjejen inte kunde komma så nästa helg kommer jag vara på första sidan i B-delen.. Hm mindre kul! Men men. Sen tog jag bilder på lokalen hos Tjejzonen och snart ska jag köra in mot Malmö för att fixa en sak på banken och sen ha möte/jobb.

Checka in mina text naglar..

img_7459 (MMS)

Checka in mina text naglar..


Hjälpa Andra.

Nu kommer ett djupt inlägg.. Men det är på tiden att vi hjälper andra.
Eftersom jag nu chattat ett tag på en sida för tjejer mellan 12-25 så har man fått höra mycket. Och det hemska är att många vågar inte ens prata om det. Att ungdomar mår som de mår är fan inte acceptabelt! Folk måste börja öppna ögonen och försöka hjälpa till.
Ett ämne som är väldigt vanligt är våldtäckt. Att unga tjejer blir utsatta är så skrämmande vanligt. Men tyvärr så är det många som inte ser det som en våldtäckt och andra tänker typ att det inte är lönt att anmäla då det ändå inte händer något. Bara det att tjejerna ens ska tänka så, för det är ju faktiskt något som är olagligt. Men på ett sätt är det ju tyvärr sant att det oftast inte händer så mycket utan det bara blir liggande. Hur kan det hända liksom? Varför går det inte vidare till den punkten att killen blir straffad? Det är ju så himla självklart att de ska bli straffade, annars accepterar man ju bara det. Och inte konstigt då att tjejerna inte anmäler och struntar i det.
Jag blir så himla förbannad på hela systemet.  Vad tycker ni, Hur ska man ändra på det hela?


Tänkte köra en ny kategori också, Make A Change. Lite djupare och viktigare ämnen.

Walking in Dubai..

With This One.. From Net-a-porter.com

Rekord.

Igår hade jag rekord på bloggen. Kul om alla har hittat hit och vill stanna.. Ta upp kampen mot Stockholm liksom. Haha kanske inte men det hade varit ballt. Malmö kan faktiskt också!
Har världens träningsvärk i magen efter att ha tränat mesta dels magen, ben och kondis igår. Ska försöka komma igång igen. Innan jobb ska jag in och fixa med pengar till Dubai resan. Nu ska vi fan boka!

Vill du bli Kär?

Min gamla skola Mediegymnasiet ska ha en utställning på Stadsbiblioteket i Malmö med start imorgon. Tycker att mediegymnasiet var väldigt bra med detta att göra riktiga uppdrag. Typ som vi fick göra en bilaga till tidningen Okej som kom ut i hela Sverige. Det är så en skola ska inspirera.

Gammal vänskap.

Just nu på femman så visas Wipeout Winter med par som fokus idag. Min gamla gamla kompis Marcel Bergstrand är med, vi umgicks när vi bodde i Höllviken alltså typ 10-12 år sedan. Ganska kul att se vad han håller på med idag. Han har ju varit med i Totally Blackout också. Det var såå sjukt kul!
Här är från Wipeout Winter..

Vinn Canon EOS 600D.

Mitt äventyr:
En upplevelse som kommer att stanna på en speciell plats i mitt hjärta är när vi besökte tigerparken i Thailand. Att få hålla en tigerbebis i famnen, mata den och se dem somna efter mycket bus precis som katterna där hemma. Man försöker att tänka att dem är vilda djur som ute i det vilda dödar och så men när man håller dem i famnen så är det svårt att tro. (Det var inte ett tigerställe där de drogade tigrarna, man såg att de mådde bra)
Denna resan var helt magisk. Hade gärna åkt tillbaka kanske och jobba med tigrarna.. Kanske volontär arbeta och ha en ny kamera så man kan spara den upplevelsen!
Mer bilder från Tigerbesöket!

Haha Fiskelycka!

Så jävla rolig.. Kolla de första minuterna.

Alla <3 Dag!

Skickar ut massor med hjärtan till mina underbara familj och vänner. Hoppas ni får en underbar dag!!

Fika..

img_6687 (MMS)

Fika..


Snyggt under.

Båda snyggingar från Gina Tricot. Gillar att nästan alla modehusen har stjärnor nu till våren! Love a lot!!

Så mycket snö!!

img_9622 (MMS)

Så mycket snö!!


Om cirka två månader.

Kommer min underbara barndomsvän Ida bli mamma. Bara att skriva de orden känns konstigt men på något sätt liksom helt naturligt. Under de senaste åren så har vi pratat om att hon vill ha barn och nu är snart LILLKILLEN här. Hon kommer bli en super bra mamma och det ska bli så spännande att se vad det blir för liten krabat. Kan garantera att det blir en riktigt sötnos!
Såå små vi är här. Men tänkte bli lite sentimental... Snyft.

Klokt ord..

Från snackasnyggt.se/blog.

London 2012.

Min pappa fick av familjen att åka till London och se OS där i sommar. Så nu sitter mamma och jag och planerar det. Än så länge finns det många hotell och flyg att välja på men tror inte inte det kommer vara kvar så länge. Har ju varit i London varje år sedan 2009 så man börjar bli bra på var man ska bo osv.
2009.
2010.
2011.
Åh jag älskar London!! Hade velat flytta dit och plugga kanske?

To Die For!!!!!

Asså jag SKA ha dessa skorna i mina garderob!!! Väntar bara på att de ska komma in i min storlek!!

Hockey lover.

Eftersom hockey har legat mig nära hjärtat under nästan hela min uppväxt så följer jag och pappa ett program på svt "Vägen mot Winter Classics". Sjukt intressant program med mycket att kolla på.. Haha måste gå på en match en dag och spana. En hockeyspelare hade inte varit fel. Mums!
Bilden nedan har Linda tagit under en MIF match. Skit cool!!


Inför kalaset.


Grattis Pappa!

Har precis grattat pappa med frukost och paketer. Så nu ska vi äta och sen drar jag mot jobb! Äntligen helg och ledig till onsdag!!! Wiiie.


Hard Work.

11.30-21.00, so Happy i could die! Nu ska jag dö lite framför tvn.. Ovanligt va? Imorgon fyller pappa år så då blir det fest! Ska prova de drinkarna i förrförra inlägget! Sov sött!


Copy from the L in LE!

Vilken färg har dina skor?
Svart, beige och bruna.
Hur många sms har du skickat med din telefon?
Oj, kanske 4000 sedan jag fick den.
Vem är nummer 9 i din kontaktlista?
Anna Tjejzonen
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista?
To many..
Vilka namn finns i din smsinkorg?
Men palla!
Vem kramade du senast?
Vanja.
När såg du din bästavän senast?
Ser eller hör av från dem nästan dagligen!
Din favoritfilm?
Behöver jag säga det; Potter!
Din favoritlåt?
Just nu någon med Beyonce.
Bär du på en stor hemlighet just nu?
Kanske kanske inte.. Haha!
När vaknade du imorse?
09.30
Gillar du hästar?
Ja. Hade velat ta en tur en dag.
Har du ett turnummer? Vilket?
Nr : 10!
Vem hade du velat träffa just nu?
Secret.
Vilket är det bästa året hittils?
Håller med Linda 2011.. Massor med resor och ett jävligt roligt år!
Är du kär?
Tyvärr ej.
När drack du alkohol senast?
Förra lördagen!!
Är du en rökare?
Never!
Föredrar du snus eller rökning?
Uwwwee..
Vad heter du i mellannamn?
Jeanette Pernilla.
Har du en blogg?
Nää?
Ditt favoritband?
LMFAO, moget va?!
Din favoritartist?
Beyonce.
Göteborg eller Stockholm?
La Stockholm.
Vart bor du?
Malmö/Trelleborg
Vart vill du bo?
Same! But more city.
Vem skrev åt dig på msn senast?
Åhh det kommer jag inte ihåg.
Vem skrev du senast sms med?
Linda ; perfekt! Puss
Vem ringde dig senast?
Vanja.
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser?
Söt liten bebis, Fabian.
Blind eller döv?
Tufft. Blind tror ja..
Har du MVG i något? Isåfall vad?
Text, projektarbete och nåt annat.
Hur gammal tror du att du kommer bli?
110 år!
Vad vill du jobba/jobbar som?
Ska äga min egna tidning och volontär arbeta.
Var är dina syskon just nu?
I sin säng.
Senaste kändisen du såg?
Harry Potter - Daniel Radcliffe
Favoritkändis?
Same.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Igår till jobb.
Har du piercingar? Isåfall, vart?
Klassikern öronen.
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud?
Drive by - Train
När grät du senast?
Jävla Biggest!!
Är du vig?
Fy fan jaaa.
Använder du hårspray?
Dagligen.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Relationship.
Har du varit tillsammans med två samtidigt?
4 eller 5 tror ja..
Uppsatt hår eller nedsläppt?
Nedsläppt.
Vill du gifta dig i framtiden?
I ett slott med tre dagars vistelse.
Vilken vän vet mest om dig?
Alla vet allt ;)
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu?
Ehh JA.
Vem skrev åt dig på Facebook senast?
HATAR FB.. Never give up!
Vill du bli modell?
Naj.
Vad var det senaste du installerade på din dator?
Något tråkigt uppdaterings skit till telefonen.
Vem är den perversaste person du känner?
Hm nån på jobb kanske.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?
Längd. Ytligt men sorry.
Favoritdryck?
Kaffe.
Favoritdryck innehållandes alkohol?
Daiquiri med jordgubbar
Senaste CD-skivan du köpte?
Oj. Melvins orkester på skolan.
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad?
Några tidningar på väggen ; Harry Potter, cosmo och Kalle Anka.
Vad ska du göra i sommar?
Resa, jobba och förbereda inför plugg/annat.
Hur ofta festar du?
Vi ska försöka varannan helg.
Favoritskådespelare?
Helena Bohem Carter.
Favoritkomiker?
Glansen i Glans!
Klänning eller kjol?
Dress så klart.
Har du varit med på TV?
Jepp. Hipp hipp.
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen?
Det som jag inte pallade på kvällen.
Snyggaste kändisen?
För att vara vampig ; Damon.
Vart vill du resa innan du dör?
Oj många många ställen. Indien, Kenya, Kina, hela USA och så vidare..


Tropic Dream..

Dessa måste provas inför nästa utgång. Särskilt Daiquiri, Cosmo och Mojito! Mums..

Luxury food.

I brist på inspiration till blogginlägg så visar jag vad varje bloggare alltid bloggar om. Mat!

Mmm the way you do me..


Chill dag.

Började dagen med en intevju av två tjejer från ett gymnasium. De filmade det hela och frågade några frågor. Efteråt begav jag mig till mostern och Fabian för att mysa lite. Nu är jag hemma och ska driva tiden med min kära vän.. Tvn!
Just nu känner jag bara för att ta min väska och fly landet..

Hänger med lillkillen!

img_7212 (MMS)

Hänger med lillkillen!


Free time.

Eftersom jag jobbat sedan fredag typ så ska jag nu däcka vid tvn. Bädda ner mig och bara njuta av mina jordgubbar som jag köpte igår. En kopp kaffe ska också serveras. Drömmer mig bort mot mina resor 2012. Än så länge ser de ut så här.. (Kan ju ändras men dessa är tanken)
April: Dubai - Med Linda.
Maj: Italien, Umbrien - Med jobb.
Sommar 2012: Franska Rivieran - Spontant?
Juli/Augusti: London (OS) plus The making of Harry Potter - Med familjen.
Avslutar året med Nyår i New York!!

Tisdag.

Var på återbesök imorse och sen provade mamma och jag bilar. Nu ska jag strax åka till jobb..


Please..

Blir man inte så sugen på Mulberry när man ser detta?!

Ryggont..

Som tur i oturen så dog min rygg imorse och nu ska jag snart på massage. Dock har jag haft så jävla ont på jobb men hoppas massören kan fixa det.


Millenium.

Har precis sett klart The Girl With The Dragon Tattoo, var inte bättre än den svenska men helt klart värd att se.
Nu ser jag Äkta Människor och ska snart nanna då min kropp loggat ut.


Helgen.

Fredag = Jobb. Lördag = Jobb och idag blir det också jobb. Har väldigt långa dagar så har inte tid med så mycket annat. Ikväll blir det dock bio och sen imorgon är det förutom jobb; massage och chattning!


Fredag.

Efter en lång dag på jobb så sitter jag nu och uppdaterar mig själv. Helgen består av jobb och på söndag bio med familjen. Ska se The Girl With The Dragon Tattoo.

Köpenhamn..

Snart snart öppnar Starbucks i Malmö! Gissa om jag är nöjd?!

Sjukt mysig dag!

Dagen har varit helt underbar. Kom dock bara hem med en påse men några saker som jag lagt på önskelistan till nästa gång. Lägger upp bilder imorgon. Nu dricker jag kaffe och ser på tv, Underbara torsdag. Imorgon är det jobb hela dagen. Fantastiskt!


Copenhagen Here We Come!

img_2751 (MMS)

Copenhagen Here We Come!


Copenhagen!

Imorgon ska Elina visa mig Köpenhamn då hon är stammis där nu.. Det är ju fashion week med så vi ska försöka gå på något fashion event! Har även hittat några vintage butiker och sjukt mysigt fik, Tea-Time. Nu kollar jag Biggest.


Style By Tyra.

Mina naglar kommer dekoreras med stjärnor och text. Så sjukt snyggt. Från Stylebytyra!

Godmorgon!

Passar lillebrorn då mamma är iväg och vi ser sista Harry Potter filmen.
Senare ska jag nog träffa Linda och vi ska planera lite Dubai! Wiiie!


RSS 2.0