NEW FUCKING YORK IMORGON!!!

OMG!! Imorgon drar vi till New York.. Helt jävla sjukt att det är dags att flyga igen.. Vet inte riktigt hur jag kommer överleva denna resa rent ekonomiskt, men den tiden den sorgen...Hihi!
Vid fyra imorgon lyfter planet och sedan en liten landning i London, inte helt fel alltså.. Kommer nog uppdatera mest på Instagram, estellejandermark. Men även med lite bilder här på bloggen..

God Jul Allihopa!

 


Dagen före doppardan..

Fick gå hem tidigare från jobb idag pga vädret. Tur var det för vägarna började blåsa igen ganska snabbt. Så nu kollar jag på tv, samtidigt som jag packar och myser!


Few days left..

Sorry för sämst uppdatering men Instsgram har numera blivit min nya blogg. I onsdags så bjöds det på julfest på jobb och en väldigt lång natt. Kom hem 05.30 och vaknade inte från 14.00 dagen efter, mötte Linda och fixade inför New York! Bakade pepparkakor på kvällen. Igår var det jobb och sen mys med Emma. Idag väntar lite packning och solning! Måste ju vara fräsch på bilderna i NY! Haha, hörs under dagarna!


My day!

Dagen har spenderats med att kolla igenom hela nätet om New York! Man blir ju sååååå äckligt sugen men nu är det ju ruskigt nära, FÖR NÄSTA VECKA DRAR VI TILL NEW FUCKING YORK!!!!!!


Min helg!

Efter en rolig vecka så blev det jobb hela helgen! Igår var det jule mys hos Elina och julklapps lek.. Nu är det söndags chill med soffan och tvn. Veckan som kommer är full bokad, love life!!


Julemys!

Igår bjöd min chef hem oss till hennes drömlägenhet på davidshall!! Den var som tagen ur min dröm!! Sa till henne att höra av sig direkt när de ska sälja för då ska jag fan stå överst på listan! Kvällen bjöd på mycket mat och många skratt. Sen drog vi vidare till Babel och dansade till stället stängde. Sjukt najs att gå ut på en vardag ändå!
Idag vaknade jag som jag skulle förtjäna, mindre bra alltså! Haha men kul hade vi så det är en lite biverkning bara.. Ikväll blir det jul gala i Helsingborg med familjen. Myspys!


Plain Jane.

Ett av mina nya favvo program är Plain Jane på MTV. Detta program får mig att rodna, skratta och gråta! Det är så fint uppbyggt och i slutet så är man så glad för deras skull. Känner mig ju inte alls dum när tårarna rinner för att hon får sin mr Dreamy!!

Detta har även resulterat i att jag skrivit en "Gonna Do" lista, alltså saker jag måste göra!! Bland annat står stå uppe på ett litet flygplan, köra race med bil och fallskärm.. Adrenalin kick gånger tusen! Nu väntar sängen.


Nasty Gal.

Eftersom nyår närmar sig med stormsteg så måste ju den perfekta klänningen införskaffas eller en plan B iallafall.. Och varför är det så att man hittar en sjukt snygg på en sida som nog tar 100 år innan man får hem klänningen.. Men i New York ska jag leta efter en sådan här!!

Mys helg.

Denna helgen har spenderats med familjen. Har tagit det väldigt lugnt och bara chillat. Blivit lite julmarknader och snöbollskrig. Nu ska jag chatta för allra sista gången på Tjejzonen, för imorgon ska jag på utbildning för att bli Stora Syster. 
Just nu hade jag velat ta första bästa flyg mot värmen för att slippa bli förknippad med ett lik i New York.. 

At Frissan.

Sitter just nu och blir blond. Började dagen med möte på Drivhuset, väldigt givande. Sen blev det lunchande med Vanja på Mango, så mysigt. Ikväll blir det New York planering och vingar för alla pengar! Ha en underbar fredag!

Lång ledigt!

Mitt schema är ganska najs just nu då jag från idag är ledig till nästa fredag. Pretty nice! Detsamma gäller när man kollar kontot och upptäcker att där är mer pengar än där ska.. Ändå sjukt nice! Nu ska jag se Revenge och dricka varm choklad.


Inspirerande utomlands.

Linda och jag var imorse på SACO mässan i Malmö för att leta lite saker om utlandstudier. Vi var även på två seminarium om hur man gör osv. Mitt i allt så hittade vi även Vanja, hon stod och pratade om sin utbildning. Nu har jag tusen tankar, som alltid men något blir det!

24 nyanser av Tomten!

Haha!! Katarina, från utbidningen, "rekomenderade" en rolig serie av Sydsvenskan med parodi på Femtio nyanser.. Läs den och skratta! 

Sista Utbildningsdagen.

Då har vi gått den sista dagen på företags utbildningen. Den har varit mycket givande och lärt känna mycket nytt folk! Dessutom har det gett en många olika vägar att gå med företaget. Nu ska jag bara sätta dem i verk också!

Första advent!


Advent helg!

Så då var det den 1 december alltså snart jul och då även New York!! Helt sjukt skönt ska det bli!!
Idag har jag jobbat men kom nyss hem och nu blir det julemys.. Pynta får jag göra imorgon då jag slutar fyra.


RSS 2.0