1:a Advent


Foto: Linda Olsson

Julen börjar närma sig den förste advent idag.. Känner faktikst julstämningen öka och jag ska snart sätta upp hyllor så att mitt rum blir färdigt, visar bilder senare..
Mamma mia väntar och sedan ska jag spika..

Talk to me.

Hemma efter en rolig bio.. Madagaskar två var sjukt rolig och jag skulle lätt se om den.. Kändes dock lite tidigt att äta popcorn, läsk och sånt vid den tiden men ändå..
Sedan stannade vi till och köpte våffelmix som vi nu har ätit.. Dock mår jag ganska illa nu och är sjukt äcklad av det..

Hörs senare! ´Mabye`

Turn into someone else.

Blev nästan inget som planerat idag.. Mamma och jag drog ner till Trelleborg med lite foto.. Dock blev det inget utan jag fick bara studera min ögonsten.. Mums! See me touch me...

Sedan blev det en tur in till Ikea där jag shoppade loss.. Två nya hyllor ,ett nattbord, rödvinsglas, martiniglas, lampa och en skål som Ida har som jag bara blev förälskad i när hon fick den i födelsedags present..

Nu sitter man och uppdaterar sig med Madagaskar då man ska se tvåan imorgon.. Klockan 11.00 ska man se den och det känns lite konstigt då det är då man brukar äta frukost, kanske lite kaffe och en scones? Hehe!

Ge mig något nytt och ett nytt tänk! 13 november 2006 <3

Ha en trevlig kväll, bye!

Lets work it.

Fan blev inget jobb idag inte vad jag vet iallafall de kan ju ringa senare idag men det tror jag inte..
Jag som skulle bowla igår med linda men kände det hade blivit lite sent om jag skulle börjat jobba 10.00 idag men det blev ju inget.. Men men Linda och jag har nu bokat in den 12 december och då ska vi fan göra det. Spikat!

Vädret idag är sjukt tråkigt men det kanske blir bättre under dagen, ska en runda med mamma nu och sedan ska vi se om det blir bio ikväll.. Ska ju även på det imorgon kl 11.00 ganska tidigt, sista sovmorgonen, sen tre veckor och sedan jullov.. Yeah!

Duschen väntar, ha en bra dag!


I got to move on and be who i am.

"Varje berättelse börjar med det första ordet"
Litet fint citat jag hittade..


Idag var det arbete och det gick bra.. Det blir en fin julön innan julen.. Mums rean..
Kanske blir det jobb imorgon men hoppas samtidigt inte det men sedan hade det inte varit fel med dem pengarna så det kvittar om de ringer imorgon.. Annars blir det bio med min lillebror, High School musical 3..
Nu ska jag somna in i gossip girls liv..

Puss och godnatt!

Kläderna igår..

What if?

Igår var det Turning Torso igen med linda och några fler.. Vi blev makade och sedan så skulle vi då se bilderna, fick reda på att vi inte kunde köpa en bild och att man bara kunde köpa paket.. Jävla idiot var han!
Men men vi hade det roligt och sedan avslutade vi med Bk och sedan lite tv..

Idag ska man jobba och det är lite struligt, hoppas på att det löser sig.

Nu ska jag äta lunch!
Ciao!

Another day.

Torsdag idag och jag har haft lång sovmorgon tills min moster ringde på dörren och kallade på mig.. Under att man hörde det.. Sedan har jag bara läst och slappat.. Ikväll blir det överaskning med linda och några till.. Kan inte skriva vad det är för det är hemligt för dem, dock vet jag inte om jag ska köra då linda inte vill svara.. Hehe. Hon ger igen..

Nu ska jag försöka ringa igen men även till några praktiker..

Ciao!

Time goes by.

Idag är det onsdag och det är lov, det är najs.. Imorse var det mässa och man blev inte mycket klokare för det men jag hittade själv lite på internet som kan bli användbart.. Träffade lite folk från skolan och så..
Sedan var det hem och nu passar jag den lille, vi leker för tillfället  kurragömma.. Och han är en höjdare..
Nu letar han efter sin mobil, eller mammas.. Snart kommer emma och kajsa som ska stanna tills ikväll.. Myspys.

Ciao!

Loving every step with you.

Idag var det Helsingborg-Helsingör med mammsen.. Och det har varit super mysigt.. Särskilt när det är så kallt och det doftar jul hela tiden.. Var på jakt efter ett par stövlar, hittade dock ett par i en butik i Helsingborg och de var halva priset men de passade inte, dööö vader.. Mitt letande fortsätter.. Istället blev det ett par svarta kawasaki och en ny jacka för halva priset.. Älskar min mamma över allt annat.. <3

Nu sitter jag och kollar på Ugly betty och sedan är det Desperate housewiwes.. Imorgon är det mässa och sedan på kvällen kommer emma och kajsa på film.. eller vad det blir..

Ha en trevlig tisdag!

Late day.

Utbildning idag då och det gick bra.. Sen var då tanken att jag skulle hem men de undrade om jag kunde jobba så jag hoppade in och jobbade tills åtta.. Nu börjar det sitta ordentligt och man känner sig van..Sen åkte jag med milla hem och nu är jag hemma och ska strax se inspelade CSI, mums..

Imorgon blir det kanske någon utflykt med mammsen.. Helsingborg kanske?

Natti Natti.. Nu ska jag sova hårt..

I wanna start something new.

Söndag, igen det känns som veckorna bara rullar på.. Går lite snabbt tycker jag men samtidigt är det skönt då jag bara vill ta studenten nu.. Snön ligger kvar, rummet är skinade rent och jag ska strax inviga peaken med snön.. Long time no see.. Senare blir det inspriations kväll med gänget, de gamla då.. Och sedan imorgon börjar ens lov, fast har ganska fullt upp men men det är roliga saker, det mesta iallfall..

Har även kommit på mitt projektarbete, eller jag skulle vilja göra alla men det får vi ta senare, eller bredvid..

CiaoCiao, snöbollskrig! / saknar när vi hade det..

Snow.

Glömde ju säga, om ni inte redan märkt det, att det är sjukt med snö ute.. Det är liksom bara den 22 November och det är redan snö, en vit jul kanske? Imorse kändes det sjukt mysigt när man steg upp och det var vitt och sen tände man på brasan och kände värmen där ifrån.. Mysmys..

Idag blir det grovstädning och sedan ska jag nog ut och mula någon.. Eller så värmer jag mig här inne för det var ruskigt kallt.. Ikväll blir det tre rätters middag och sedan imorgon är det något med mamma och c:o som ska göras..


Nu måste jag börja storstäda, ha en bra dag!


Sliding along the way.

Har för en stund sedan kommit hem från jobbet, det var sjukt läskigt att köra hem då det var glashalt.. Körde Paula hem och vi bara skrattade då vi halkade hela tiden.. Sedan var det hela vägen hem själv, sjukt obehagligt..
Jobbet gick bra och dock var det lite trögt i början men det släppte efter ett tag och man börjar kunna det nu.. Ska på kurs igen på måndag så att jag kan börja jobba mera...

Det är fredag idag och jag är trött.. Är sjukt sugen på godis men vi har inget och jag vågar inte köra och köpa heller får ta en kaka eller glass..

Ha en trevlig fredag, jag ska bara chilla..


I wanna swim forever beside you...

Do i really what this.

Dagens saker att göra, doktorn, kläder inlämning och kolla lite smink.. Sen hem äta och in till staden och vara där en stund och senare börjar jag jobba, till halv nio!

Ha en bra fredag!

Move on.

Nu har jag då ringt runt och det ska nog förhoppningsviss fixa sig..
Praktiken överlag har varit jätte rolig och jag har lärt mig sjukt mycket.. Roliga och snälla människor har man arbetat med och som avslutning bjöd jag på kaka och jag fick en cool datorväska.. Tack för en underbar praktik och ett rörande intyg från min handledare, fick även tretton tips.. Har faktiskt lite ångest över att komma tillbaka till skolan och få läxor och sånt skit.. Vill jobba! STUDENTEN? HALLO!

Visst ja, I tisdags var mamma och jag i Trelleborg och jag brände 1300 kr.. Men jag behövde verkligen två par jeans, en kjol, Bh och två långtröjor.. Ganska mycket för pengarna ändå.. Hoppas ju på lön med denna månaden.. Nu saknas bara ett par snygga stövlar så ska jag nog inte behöva shoppa mera på ett tag..

Tänkte jag skulle sätta mig framför öppna spisen och läsa mina nya tidningar och sedan ska vi nog äta.. Ikväll är det Criminal Minds och Medium, kan ju se båda för jag kan spela in och har sovmorgon imorgon.. Fast ska även jobba, ta prover och lämna kläder till sömmerska så det hinner nog inte bli så mycket..

Men men ha en trevlig torsdag, pöss!

I almost got it all.

Då var praktiken slut och det känns konstigt.. Vill jobba med detta och få göra något som man tycker är kul varje dag... Nu är det på det igen då jag ska leta en ny då jag inte kunde få det på hennes.. Men jag ska ha fan ta mig få någon praktikplats på en modetidning.. Jag ska! Håller på att ringa folk nu, måste dra återkommer senare!

Nu jävlar!

The last day.

Sista dagen på prakitken och det ska faktiskt bli tråkigt.. Tycker det är sjukt kul och man lär sig jätte mycket.. Dock vill jag inte gå upp så tidigt som det är men ändå.. Har bakat en rulltårta som jag ska bjuda på och så..

Nu ska jag jobba det sista på denna platsen, snyft!

Återkommer senare

Hard to breath.

Näst sista dagen på praktiken och det känns faktiskt lite jobbigt, hade gärna stannat längre och gärna fått betalt.. Idag ska man ut och göra ett reportage och sedan ska vi nog fika.. Tänkte jag skulle gå in till layoutaren och vänta nu, men han kanske inte vill att jag ska göra det, hehe.. Får se.
Träffade emma imorse, länge sedan var kul att prata med henne.. När man kommer hem blir det bak, chokladrulltårta som gäller..

Ha en bra dag!

I wanna fly to you in the dark

Good for me.

Hemma efter en kortis dag idag.. Min handledare skulle iväl så hon sa att även jag kunde gå hem om jag inte ville stanna kvar.. Idag har man suttit med en kille och kollat när han gör allt från layoter till sjunkande skepp, sjukt kul.. Jag skrattade så att jag grätt.. Haha!
Imorgon blir det en tur och sedan ska jag tillbaka och tracka han.. Ska få hjälpa till lite också och få komma med ideer.. 
Åkte hem med pappa idag och sedan köpte vi dallasburgare, mums. 

Nu väntar jag bara på att mamma och jag ska ner och handla och sedan ska man hem igen och då börjar de bra programen.. Kanske ska jag kolla på skor också? Hm? 

Framtidens värld väntar, see ya!
By the way bilden på mig i förra inlägget kommer att vara med i tidningen, yeah! 

Please call me.

Tisdag Tisdag vecka rullar på och idag är det dags för redigering av tidingen.. Ska även få hjälpa till med layouten, jippy.. Vädret idag är piss och imorse kunde jag inte stiga upp när klockan ringde, därför fick pappa köra mig till prakitken och just nu funderar jag på om jag ska gå ner och handla lite frukost, krurrillikurr..

Återkommer senare om det händer något kul, bye!

Ge mig jul, ledighet och pengar! // Jag saknar er!

Try me.

Gud vad jag är trött.. Hämtade mina kläder från h&m idag och behöll ett par jeans, en kappa och en kjol/tröja..
Har presic sett CSI väldigt sorligt.. Så nu ska jag sova då jag måste.. Tidigt tidigt imorgon.. Blä! Men men det är bara tills torsdag sedan slutar man på praktiken, dock är det back till skolan och det är ju inte så jävla kul..

Sov gott, för det ska jag!

Touch me baby.

Ögonenlocken känns tyngre och tyngre.. Narnia, sängen och något gott att äta... Mm.. Dock känner jag mig lite illamående men vet inte varför kanske för att det var någon konstig sås till köttbullarna, kändes inte som den hörde ihop.. Har presic lämnat in mina texter och väntar just nu på att tiden ska gå, eller till tre så jag kan köra och hämta pappa.. Lånade bilen idag men så måste jag vänta tills han blir färdig på jobb, pust!  Pratade med linda imorse och det var länge sedan.. Ska nog göra något inom snar framtid..

Kanske cafeterian? Nej jag får inte.. Bara fokusera.. Hm?

High up in the blue.

Måndag måndag, vädret är så där ruggit kallt och man vill inget hellre än att bara ligga hemma och slappa.. Är sjukt sugen på att se narina ettan, då jag hittade den igår och kom på att jag bara sett den en gång, så det blir den när jag kommer hem.. Körde till praktiken imorse och det var najs.. Träffade en kille från klassen och nu sitter jag här med ett reportage på 4000 ord som jag knappt orkar läsa igenom.. BIlder ska redigeras, dock vet jag inte alla skillsen men kanske ringer experten om hjälp.. Kanske ska vi ta en bild på mig idag med och nu ska jag ladda in bilder, Ciao!

Hurry up, dont lose me.

Om tre minuter börjar gossip girl och jag har skrivit 4000 ord på mitt reportage, ganska stolt ska finslipa det imorgon..
Fick inte städat idag och det är lite jobbigt men jag kommer ju vara ledig en dag denna veckan så det är chill.. Mamma och jag funderar på att åka någonstanns veckan då jag är ledig, JA JA ! Hopps hoppas!

Nu börjar det, ciao och natti!

Roses keep falling of.

Söndag söndag, det är sjukt vad helgen går snabbt.. Ja veckorna med kändes som man gick ut på praktik nyss och nu är det bara två veckor kvar.. Snart har liksom halva trean gått.. Det är sjukt, 200 dagar tills studenten.. Otroligt.. Jag kan verkligen inte fatta det..

Vädret idag är väl inte de bästa då det bara regnar och sedan plötsligt kommer solen, konstigt konstigt..

Nog om det, idag blir det städing på hög nivå.. Det menas med full volym på stereon och damtrasan i högsta hugg.. Sortera,slänga och fundera.. Haha, ska även skriva reportaget jag var ute på igår som gick nästan som jag planerat.. Dock fick jag inte intervjuat små barn om vad de önskade sig så det kommer inte med.. Men det blir ett personligt reportage med min lillebror och en tjej till där de säger vad de tycker om de olika leksaksaffärerna och sakerna.. Kan nog bli ganska bra om jag kan formullera mig ordentligt.. Bilderna blev nog också bra..

Ha en gosig söndag!
Ge mig styrka och ge mig lite sunt förstående..

Looking beside you.

Sorry jag inte har skrivit idag men jag har inte varit hemma då jag har gjort reportage och sedan var det middag hemma hos mostern.. Nu pallar jag inte skriva då jag tänkte bänka mig vid tv och somna in..

Men jag återkommer imorgon med lite bilder från idag och rolig fakta..

Mys och sov gott..

Sunshine in you.

Har presic varit och hämtat mat och ska strax käka, ska bli mums det är tre rätters och det ser måttligt gott ut..
Efter praktiken idag så möte jag upp pappa och vi gick och kollade på kamera, dags för en ny? Jag har råd men jag känner samtidigt inte för att lägga pengar på det, men min gamla suger.. Ikväll blir det väl någon film, godis och sega.. Ska bli så jävla skönt..

Nu sjunger de julsånger där nere och jag tänkte gå ner, men väntar nog tills de kallar med maten..

Ha en mysig fredagskväll!


Ta mig tillbaka till Egypten, typ nu! Någon som är sugen på en solresa?

A lots of drops.

Haha, jag som var så stolt att jag hann både köpa en tidning, bulle och en dricka.. Sen kom bussen direkt och jag tänkte inte så mycket på det mera.. Åkte en bit när jag plötsligt kollar på displayn på bussen, Lund 18 min.. Jag bara What? Denna ska ju stanna på sydsvenskan, men icke den bara körde förbi och där satt jag vilsen och försenad.. RIngde praktiken och det gick bra, fick lite vägbeskrivning var jag skulle hoppa av tog dock en tidigare, men sedan kom jag på rätt buss..

Äckligt väder är det med idag och slaskigt.. Förhoppningviss blir den en kort dag idag och sedan ska jag hem och mysa.. Mamma och jag ska ner och hämta tre rätters mat till ikväll och det ska bli sjukt gott.. Imorgon är det reportage hela dagen, sen måste jag verkligen städa på mitt rum.. Stor städning..Sortera och slänga

Kalle bagare väntar på ett utlåtande om boken så jag ska göra det nu.. Ha en blöt dag..

Deep inside your self.

Nu ska jag ägna min tid åt Narnia två och sedan är det Medium eller Criminal Minds, dont know..? Men det löser sig för man har ju boxern, yeah! Det blir inget shoppande ikväll då jag inte pallar och det är onödiga pengar så det får bli en annan dag..

Imorgon är det fredag och det innebär HELG! Övernajs övernajs ja, visst!

The smell killes me softly inside.

Hemma eften en kort dag på praktiken.. Fick gå tidigare då min handledare inte mådde bra och så var där inte så mycket att göra.. Åkte in till staden och bytade min kjol köpte en bok istället.. Den heter Byt namn och andra sätt att lyckas som journalist.. Han i bokhandlen bara sa ska du bli journalist och då sa jag stolt, JA då!
Sedan åkte jag till jägers för att invänta pappa fick reda på att de har sånt jippo där ikväll och gissa vem som ska dit och köpa en addidas tröja som jag länge spanat in..

Här kommer lite bilder ifrån igår..

Heja Heja Heja Malmö...

Percys Nilsson som alla tackad, hm?

Finns det något bättre att kolla på? Inom sporten..

Malmö If är de bästa.. LOVE, ge dem elitserien..

Boken som ska guide mig till framgång? Hehe, jag behöver iallafall inte byta namn.

Red lines beside me.

God morgon god morgon.. Ännu en fin dag med sol och lite blå himmel.. Jag sitter och målar naglarna och funderar på gårdagen.. Sjukt coolt var det, dock hade mif en lite dålig entre men den dög väl.. Det var nästan bättre i den gamla hallen men den nya hallen är så jävla stor den är.. Det var helt coolt att se den helt upplyst och vit för alla hade vita tröjor eller inte alla men många.. Det låg på platserna när man kom dit..
Men det var magiskt och matchen var väl bra förtuom att det satt en idot bakom mig och bara skrek hela tiden.. Och det var ju inget normalt skrik utan AWWWWWHHHAAAA! Typ ja ni fattar, knäppskalle.. Vi satt i bilköer i över 40 minuter när vi skulle hem men tillslut så rörde det på sig oc vi kom hem.. Bilderna kommer när jag kommer hem, pallade inte göra det igår.

Är så klart på praktiken idag och det är så himla mysigt.. Som jag har sagt innan så vill jag verkligen hålla på med detta.. Sitta och kläcka ideer, träffa människor och skriva skriva skriva.. LOVE!

Nu återgår jag till mitt arbete och lite nagelmålning, haha!

Between the tracks.

Solen stiger och mellan spåren så kan man se skuggorna utvecklas. Ett tåg kör förbi och man vaknar ur sina tankar som lätt flyger iväg över Malmös vyer.

Är på praktiken och har kört idag, det är så himla skönt när man gör det.. Måste börja spara till min bil men jag är på väg.. Som sagt är jag väldigt glad då jag fått så mycket pengar igår.. Det är sjukt najs..
Ikväll är det legendarisk match på den nya arenan.. MIF-Leksand ska mötas på ny gjord is och i den coolaste hallen.. Det är nästan bud på att ta med sig sin halsduk och tröja, för ja jag är ett hockey fan.. Det är typ den enda sporten som man kan se länge och mycket.. Så jävla bra.. Men bäst är det enda och stå men det kan vara skönt att sitta lite särskilt när man ser bättre där..

Håller på att läsa ett reportage i Sydsvenskan, så klart, om bygget och percy nilsson så nu ska jag reada färdigt..
Ses senare.. Bilder lovar jag att komma med ikväll!

It pay off.

Sjukt najs, fick hem ett brev idag från min förra praktik som jag nämde så skulle jag få betalt för min krönika där.. Och gissa vad jag fick????? Jag trodde typ 500 Max, men jag fick 2000 kronor.. Så jävla najs.. Så nu är det mycket mycket pengar på kortet.. Var ju tvungen att skryta lite..

Nu ska jag äta sedan är det Ugly betty, desperate housewives och sedan är det nanna..

Money money money, in a rich girls world!

Bring it to life.

Åhh jag vill börjar jobba, jag vill göra detta hela tiden.. Jag vill skriva, sitta på kontor och träffa massor med människor..
Jag har fått nya uppdrag att göra och jag älskar det.. Pratade med min handledare och hon gav mig några tips på vad jag skulle göra för att klara mig i medievärlden och inte bara bli en i mängden..
Ge mig studenten och ge mig jobb på en tidning eller så ska jag börja frilansa..

Nu ska jag skriva färdigt två texter.. Ha en Underbar dag!

Make me understand.

Sitter på praktiken igen och har precis läst igenom tidningar och kollat alla bloggar.. Det är typ det första man gör sedan går man vidare till arbetet.. Åkte med mamma in till Stan idag och så blev jag fotade, kändes inte alls bra då jag skulle gå så att hon fick en bra bild men jag blev bara konstig och hoppas på att hon tar en bild där jag inte ser för jävlig ut..
Idag ska jag skriva om min krönika då den inte alls blev bra så det ska jag ägna dagen åt och sedan ska jag skriva lite annan text.. Vid lunch så kommer mamma och pappa hit så ska vi äta här då det är ganska god mat här.. Iallfall idag..

Ikväll blir det städning och sedan slappa.. Ugly Betty, Despreate Houswives och systrar i jeans står på tur.. Har inte sett den filmen så det blir väl till att spela in den, nu ska jag arbeta..

Ciao Bella!

Dont face the mirror.

Är hemma efter en lång dag av shopping, eller jag köpte inte så mycket och det blev ingen pälsjacka då jag såg ut som en ful nallebjörn.. Så det blir att leta vidare.. Köpte dock höga spetstrosor, örhänge och en kjol från gina.. Dock var kjolen lite för liten så det blir att byta den imorgon till en större storlek..
Kollar just nu på Csi och ser att det är ett fortsättnings avsnitt och jag har inte sett det andra så det blir nog bara att slö titta.. Ska nog även be mamma kolla igenom min nya krönika och så ska jag bestämma kläder inför imorgon.. Hm? Höga klackar blir det iallfall då jag vill ha snygga vader på bilden.. Hehe

Cappucino är först på listan just nu, sov så gott!

Trains keep going by.

Det är ganska sjukt hur mycket tåg som går ut och in från Malmö central det kommer fan hela tiden nya tåg och långa är dem med..
Nyss var det brandlarm och vi sitter på sjunde våningen.. Sju våningar ner falsklarm sju våningar upp. BLÄ!
Har skrivit färdigt min krönika men ska bara finslipa den lite imorgon blir det att skriva ihop en text om lite vad man kan göra där.. Ska kanske göra något mera då jag tycker detta är så jävla kul, jag vill lätt jobba med detta när jag blir äldre.. Högskola är jag dock inte så pigg på men det kanske ändrar sig i slutet?

Nu ska jag kolla lite mera slutar vid tre idag så det är najs.. Ska och köpa min jacka som förhoppningsviss passar och sedan ska mamma och jag till Ikea och sedan köpa skinnhandskar.. Mjauuuu!

See Ya!

You got to make an entry.

Godmorgon godmorgon.. Ännu en dag med sjukt tråkigt väder..
Ny praktikplats och det är sjukt kul, känner att detta kommer att bli super och att texterna förhoppningsviss blir bra. ..  Sitter på sjunde våningen och ser ut över spåren.. Imorgon är det foto som gäller och jag ska vara fotomodell till min krönika, alltså måste jag välja ut kläder som jag kan ha på mig, kanske min nya jacka? Hm får se..

Nu ska jag kolla upp lite saker och ska även skriva en krönika, Ha en trevlig dag!
Jag är väldigt glad ;D

Tell me your story.

Klockan börjar närma sig sju och det betyder Gossip Girl, det är så jävla bra att man dör, okej inte dör men det är sjukt bra.. Eftermiddagen har ägnats åt youtube, ätande och regn.. Skulle egentligen ha städat mitt rum idag men det blev inte av då jag inte kände för det men jag måste nog göra det snart då det börjar att bli för många damråttor.. Så imorgon blir det nog..

Imorgon är det ny praktik som gäller och det ska bli kul.. Sedan ska jag hämta en pälsjacka som jag har lagt undan, hoppas bara att den passar och ja den är fejk.. Sen ska jag nog ut och handla på ikea och camilla med min mamma.. Kvällen kanske det blir Sex and the city och mys..

Visst ja jag gjorde ju pannacotta i morse och efter kvällsmaten så ska vi inviga den.. Är sjukt sugen så jag hoppas den går att äta.. Bild kommer på mästerverket..

Nu ska jag ta pastan som kokar över, Later!

Walking down to me.

Hemma igen efter en liten utflykt med mamma, vi var och kollade lite produkter från landet.. Alltid lika trevligt med lite annorlunda saker.. Dock var där mycket goda saker med som maglarps bullen och mumsig glögg..

Idag är det fars dag och pappa fick biljetter till MIF-Rögle som vi ska se på onsdag, spännande.. Nu kom min morfar så jag ska gå ner och umgås lite..

Ciao!

A taste in your mouth.

Ingen pannacotta utan det blev nutellaglass från Lejonet och björnen istället.. Men det är gott det med.. Åt thailädsk mat innan och det var också mums.. Håller just nu på att se Ice Age 2, väcker mycket minnen.. Bring me back!
Men jag ska nog se CSI istället och senare när den lille sover så blir det nog en film, vilken?

Ha en mysig lördag!

Scented candle in you.

Invigningen igår var helt okej dock tyckte jag att percys tal var lite överdrivet.. Men annars var det bra och det var mycket blandad musik och nästan allt var bra... En annan sak var att det var ganska tråkigt att de sjöng Mamma mia låtarna på typ kinesiska, ryska och något annat språk.. Man kunde ju inte sjunga med.. Sen missade man typ slutat då min farfar var ju tvungen att springa om ifall det blev någon kö, ångrade att jag inte körde dit själv men va fan det var trevligt.. Massa snygga killar att vila blicken på. ;D

Lördag idag och jag går som en zombie i huset och läser nya tidningar har även fått den sista gossip girl boken.. Yeah! Igår var det ju sista dagen på praktiken och det var lite tråkigt då min handledare inte var där och sa hejdå.. Men jag skrev en krönika som ska publiceras och som jag även ska få betalt för.. Sjukt najs.. Ikväll blir det bara mys med familjen och inget annat.. Känns som man varit och gjort något varje helg så det blir hemma idag..

Nu kommer mina päron hem så då ska vi äta lunch, ikväll blir det även pannacotta som jag ska göra ,Mums!

To the wind abow.

Snart färdig to go the big invingingen.. ska starx köra , ska bara äta först kommer kanske bilder senare eller så blir det dåliga mobil bilder...

Dressen ikväll blir headern med min rosa väska som avbrytare och skor har jag inte bestämmt ännu, men det kommer väl..

Måste äta, Trevlig kväll!

Hurry in and try me out.

Okej lite mycket idag ska slänga mig i en taxi snart och ska göra klart alla texterna..

Ha en trevlig dag!

Ciao!

Some things to remind.

Här kommer lite uppdatering i bilder då jag ännu en gång fått in bilder från min mobil..


En dag av tråk..

En underbar pannacotta kväll..

En rolig och besviken dag med Emma och Linda i Ystad..

Min fina arbetsplats, en soffa och lite värme..

En trött och osminkad Estelle en kall morgon under täcket

For you i will.

Det blev en tidig dag idag då jag fick tag på alla folken som jag skulle prata med och sedan så tyckte de att det var lika bra att jag gick hem.. Så halv två var jag hemma och då var det lunch och sedan ugly betty.. Nu ser jag på CSI, ska hjälpa mormor med internet och sedan ska jag baka till imorgon då det är sista dagen på praktiken och jag ska tacka med en chokladrulltårta..

Och jag är sjukt trött märkte jag med och så ikväll är det ju MTV galan och det måste man ju se..
Så nu ska jag kolla den spännande fortsättning på Halloween temat på 5:an..

Viva Me!

Its hard to look and see.

Min nya förälskelse är pannakotta.. Sjukt gott ju det är helt friskt särskilt nu under hösten då man inte kan äta så mycket sånt..  Men just nu är jag väldigt sugen på det och funderar på att göra det på lördag då jag ska vara hemma, Hemma!

Har fått gjort allt jag ska och det känns super bra.. Min praktik är finisch..
Så nu ska jag bara vänta på en tjej som jag ska dubbelkolla med om det går bra om jag får ta bussen hem 13.40..

I´m cleaning my desk right now.. Eller mitt soffbord för jag sitter i en soffa med datorn i knäet.. Sjukt skönt..

Ska lyssna färdigt nu, bye!

Feel the water through my fingers.

Näst sista dagen på praktiken idag och dagen började tidigt.. Åkte bil med pappa till Jägerso men sedan kom jag på att det spelade ingen roll imed att bussen som jag egentligen skulle ta hemma kom där nästan presic så det spelade ingen roll, men va fan.. Nu sitter jag på praktiken och håller på att få tag i en person och jag får inte tag i henne, sjukt jobbigt.. Får väl höra med en annan om ett nytt nummer.. Idag hoppas jag på en tidig hemfärd och en dag vid tv med program jag inte sett ännu och kanske lite glass,lejonetochbjörnen..

Lyssnar just nu på The voice och det är lätt min nya undehållning och de är så jävla roliga, idag är johan glans där och han är ju bäst.. Gör även en text som ska vara färdig imorgon.. Och sedan ska jag då skriva en artikel och en notis eller en lite kortare artikel.. Vet inte vilket som blir bäst men det får jag se senare.. Jag känner mig verkligen som en jorunalist nu när jag sitter här och det känns helt roligt... Love!

Har kommit på att jag skriver ganska långa inlägg men jag har så mycket (onödigt) att skriva..
By the way min nya foundation var sjukt bra och den var faktiskt värd pengarna..

Ciao!

Breath in.

Åhh nu känner jag mig lite lyxig..Har köpt en foundation från Dior, där var en sådan makeup artist som hjälpte mig att hitta fin färg och sort.. Dock var den ganska dyr men man fick en makeup påse full med lite proukter från Dior.. Så det var mindre jobbigt då och sedan fick jag lite hjälp av mamma.. Hämtade även ut min medicin och köpte ett rosa block med rosa bandet på.. Tycker om att det är mycket med rosa bandet just nu dels för att det är bra de uppmärksamar det och att det finns så mycket produker i rosa..

Imorgon tänkte jag ta lite sovmorgon då jag känner att jag inte kommer att ha så mycket att göra.. Men jag ska skriva färdigt alla texterna och sedan är det bara en dag kvar..

Nu ska jag uppdatera mig med lite bloggar och sedan se Greys Anatomy, Ha en mysig kväll och natti!


Mina tre fina inköp idag

Confidence to me.

Okej, nu känner jag kanske mig lite skrytig men det får man vara ibland.. Min lärare berömde mig så mycket idag att jag blev helt rörd... Man får sån kick när någon säger något om en som är positivt..
Så nu är jag glad glad och jag ska försöka att komma hem lite tidigare idag då det blivit så sent de andra dagarna..
Nu ska jag bara göra en text till sedan ska jag hem..

Bye! Happy face

In your arms.

Jobbade igår igen och det gick mycket bättre kände att jag kunde det bättre och då kunde jag slappna av mera.. Kom även in i fika rummet så att jag överlevde hela passet.. Mamma hämtade mig sedan och vi åkte hem och såg på Desperate Houswives.. Nu tycker jag det är väldigt bra att man har en inspleningsbar box, då missar man inget ju..

Lite nyheter eller updates.. Inget London blir det nu på mitt lov utan vi skjuter upp det då det var sjukt dyrt plus att jag vill ha mera pengar att kunna shoppa för och det blir då bättre längre fram.. Dock ska mamma och jag göra något under mitt lov och sedan ska jag jobba mycket den veckan.. Så nu ska jag då köpa mig ett par nya skor tänkte jag i med att jag inte ska till London just nu så har jag ju pengar till det..

Nu sitter jag och väntar på min handledare och undrar var hon har blivit av, är dessutom sjukt hungrig och ska snart ringa min farmor då vi ska på invigningen på fredag.. På lunchen tänkte jag gå till Bk då jag är sjukt sugen på det sedan kommer min lärare och ska kolla hur det går..

Bye, nu ska jag börjar kolla vad jag ska ha gjort innan jag lämnar praktiken här på fredag, KRRRRR!

Understand that I WANT you.

Var presic och åt lunch med min handledare, det var mums blev stenungsbakad pizza.. Kan vara bra att äta något sådant så att jag håller mig mätt ett tag.. Ska nog också gå lite tidigare så att jag kan handla något gott, iform av en godisbit.. Ska ju jobba senare så det är lika bra..

Imorgon kommer min lärare och ska hälsa på, måste uppföra mig då och sluta ligga i soffan och kolla bloggar.. Neej det gör ju inte jag.. Jag är så duktig och gör mina saker.. Gud vad jobbigt, det är ett band där nere i huset som spelar sjukt högt.. Kan de inte bara typ vara TYSTA, ganska irriterande..

Back to hard work work!

Torture my slowly.

En väldigt trött, illamående och utmattad Estelle, sitter just nu på praktiken och halvligger i soffan.. Är glad över att jag tog en ny plats igår imed.. Vill ni veta varför jag är trött och utmattad? Jo, igår jobbade jag.. Gick upp 06.30 och var hemma 21.50.. Började jobba vid tre och slutade halv nio.. Dock under dessa timmarna skulle jag egentligen fått en fika och en 10 minuters paus.. Men korkade Estelle kom inte innanför dörren till Fika rummet, eller till min plånbok så att jag kunde handla nä, där stod jag och fick leva på lite vatten.. Men misstag ska man väl göra i början..

Nu ska jag äta lite frukt och sedan ska jag börja arbeta.. Ska nog boka in en intervju med..
Ikväll är det jobb igen men denna gången ska jag komma in genom dörren.. Ciao! 

Good, very good!

Nervös nervös första dagen på jobbet idag, själv.. Är ganska nervös men det släpper väl senare när man står där och allt förhoppningsviss går bra.. Ska om en stund åka dit då jag ska vara där lite tidigare och så.. Måste ju kolla upp lite saker innan..

Önska mig lycka till!

It begin with a question.

Okej nu har jag massor att göra så jag ska typ bara skriva kort kort..

Nu snart är det möte, med bullar och kaffe.. Sjukt gott sedan ska jag ringa lite folk, skriva lite och om jag hinner så ska jag göra en enkät..
Sedan är det jobb som gäller till sent.. Jobbigt men ändå ganska najs..

Nu ska jag kolla info, ha en trevlig dag!

And thats the way.

Gossip girl, hål i väggen, parlamentet och sedan kanske die another day... Avslutar min söndag med dessa underbara program dock ligger gossip girl ganska högt upp och jag vill verkligen inte missa det..


Nu ska jag städa färdigt, Bye! Och godnatt!

Turned up side down.

Söndags morgon och det är extra skönt att ligga kvar i sängen och läsa.. Man känner sig totalt avslappnad och man vet att man vaknat av sig själv och inte av någon..

Idag söndag ska jag städa och göra lite notiser så att inte fredagen bara gick till slapp.. Sedan ikväll är det glögg drickning och pepparkaks mumsande hemma hos mostern och sedan är det en ny vecka igen..
Har nog ganska mycket att göra och jag ska dessutom jobba både måndag och tisdag.. Men det är ju money så va fan..

Visst ja, Emma och jag diskuterade igår att vi nog skulle åka till Helsingborg istället och försöka få tider där istället så det blir väl snart en tripp dit med.. Tatuering då alltså..

Nu tar snart damråttorna över så det gäller att ta fram damsugaren och ta över..


Mums, ge  mig min underbara tårta tillbaka.. Någon som vill fira något?

Chocolate in a bottle.

Lördag kväll och jag sitter med min mormor och kollar på Stjärnor på is.. Är ganska mysigt då jag inte har något annat för mig och senare ska jag hem till några andra och köra hem mina föräldrar för de har druckit, nu är man chafför twenty-four-seven.. Nu skrattar jag så jag håller på att dö, de ser ju helt roliga ut på isen.. Haha!

Pallar inte skriva mera senare då jag ska stänga av min älskling nu..

Sov så gott! När det nu blir.


Hold me baby.

En tripp till Ystad skulle det vara idag och dit vi åkte.. Kön till Tatuerings stället var inte så lång men vi tänkte att vi skulle sitta kvar i bilen då det var så jävla kallt utomhus.. Fem minuter innan hon skulle släppa in så gick vi och ställde oss och efter en timme och femton minuter så hade vi tretton pers framför oss och vi såg äntligen att detta skulle bli av, men vad händer då? Jo de säger att det är fullt och att det inte finns flera tider så man fick prova om ett halvår igen.. Sjukt jobbigt så vi fick gå till bilen igen och sedan skulle vi egentligen på ett fik men jag hittade inte så det blev McDonalds istället.. Disco på vägen hem och nu ligger jag i min säng och fryser, sjukt mycket..

Ikväll blir det? Ja det vet jag inte men det ska vara mysigt och varmt.. Den saken är säker och imorgon så ska jag göra lite notiser så att man visar att man gjort något..

Sex and the city väntar.. Bye!

RSS 2.0