Lovley Memories.

Idag var det mys dag med Ida och vi åkte först ner till Höllviken för lite mat och gick lite i affärer.. Sedan drog vi oss vidare till Vellinge och gick och kollade julsaker, för att sedan åka hem och snacka..
Tack för en mysig dag.. <3

Nu ska jag göra mig iordning inför Bondkvällen.. Kanske en svart liten?

Ha en trevlig Fredag!

Det finns inget bättre att äta.. MUMS!

In my block.

Godmorgon godmorgon..
Jag är faktiskt ganska pigg idag och det kan ju bero på att jag slipper åka till praktiken..
Idag ska jag vara med Ida och vi ska ner till Höllviken och käka, kanske gå lite i butikerna också.. Inte så ofta man går där nere och det kan vara ganska mysigt.. Ska hämta henne om en timme ungefär och när mamma kommmer hem..

Tittar just nu på tiger program med melvin och dricker vitt te.. Har blivit helt beroende av det och så men gott är det.. Och så ska jag duscha typ nu, Ha!

Ha en trevlig fredag.

It´s Hard to know the way.

Hemma efter en kall dag med värmning av kaffe och halsduk.. Körde hem vid typ 5 och det var sjukt mycket trafik och jag höll på att få vattenplaning ännu en gång... Läskigt som fan och det var helt mycket bilar så jag fick smått panik.. Ska nog försöka att inte köra när det är regn och mörkt..

Nu kommer pappa in på mitt rum och frågar när pizzan är klar, dock vet jag inte imed att det var han som satte in den.. Yrpanna..

Dinner Time, Medium/Criminal Minds och sedan ska jag äta en nougatbulleglass.. Hm?

Trust me, love.

Hur sjukt är inte detta, men ändå ganska najs.. Äntligen en vit jul? Men jag ska ju köra hem idag, jag vill inte få halka..

http://sydsvenskan.se/skane/article384242/Blotsno-och-risk-for-halka-i-Skane.html

Såg någon detta idag?

Hm?

Hot, warm me.

Fy fan vad jag fryser jag dör.. Sitter med kaffekoppen i handen så att man ska få upp värmen men det hjälper ju inte.. Har halsduken som en tröja men de värmer heller inte..
Värmde presic en lussebulle som mamma hade köpt igår och det var sjukt gott.. Jag vill ha ledighet, en mysig säng och mycket tv tittande med mums mat.. det hade varit livet just nu.. Imorgon blev jag som sagt ledig och det är sjukt skönt ska ha lite sovmorgon och sedan ska jag och Ida ha mys dag.. Måste skriva lite texter med då det blir för mycket om jag skjuter upp det..

Nu kommer chefen och jag måste sluta..

Sugar for me.

Sovmorgon i morse och det var sjukt skönt.. Sedan var det dags för läkaren och de beslutade sig för att ge mig en medicin som jag redan haft, men enligt min åskikt tyckte jag inte den var bra.. Men de tyckte ändå att jag skulle ha den i 3 månader annars skulle de köra ner en kamera i halsen på mig, BLÄ! Usch ja nu hoppas ja då att den fungerar och jag slipper det..
Sedan tog jag bilen in till Malmö för att praktisera och nu så sitter jag här då.. Har kollat på expressen och såg Blondinbellas sagolika party som hon hade igår.. Jag är en aktiv bloggläsare av henne så detta var ju ett måste..

Lyssnar just nu på The voice och det är mitt nya, sjukt bra bara koppla in hörlurarna och sedan lyssna utan att störa någon.. Nu ska jag nog sno en gaffel och sedan äta.. Imorgon blir det mys med ida och sedan Bond på kvällen med mamma och pappa..

Back to work. ( fan vad jobbigt det är då jag inte kan ladda in bilder från mobilen, blä!)

Words cant tell me love.

Nu har man verkligen att göra och det är ändå ganska najs.. Jävla sterling som gått i konkurs, vi skulle egentligen boka biljetterna till London igår men så bara går de i konkurs och det är skit.. Så nu får vi börja om igen och kolla var det är billigast och så..

Är hemma och har precis ätit.. Körde hem min lillebror och bjöd även på choklad och en tidning, han har ju höstlov..

Nu ska jag kolla i tidningar sedan ska jag se Greys anatmoy.. Visst ja, mamma har köpt lussebullar, MUMS! Julkänslan kommer på hög nivå och I love it..

Sov gött..


To be reminded.

Tillbaka från lunchen och det var mums.. Åt en lunchbiff och pratade en massa skit.. Tack morfar..

Nu ska jag följa med en av tjejorna här och lyssna på en ny barnbok, återkommer senare för jag förstod inte rikigt vad det handlade om men det blir nog klart efter..

Bye!

A steam of coffee.

Gud vad man dricker mycket kaffe då det bara står framme och man slipper göra det själv och betala för det..
Fick skjuts in i morse av pappa eller jag körde men jag fick sova en 40 minuter längre och det gillar jag..
Håller på att samla information om vad som händer i Malmö under December, Jul tema liksom.. Dock vill jag ha ngot som sticker ut från mängden då det ska vara ett reportage med..

Hmm, svårt svårt idag ska man även äta lunch med morfar och sedan ska man lyssna på fångar som gjort barnböcker.. Kan ju bli intressant..

By the way, jag är med på sydsvenskans webbtv.. Jag går nerför en trappa.. Hahha!

Nu ska jag tänka, Ciao!

See things you wish.

Tänkte jag skulle visa lite bilder som jag tog på citytunnlen, dock blev de inte så bra och jag ångrar att jag inte tog med den stora kameran.. Man vill ju komma ihåg detta..

Här kommer bilderna..

Citytunnlen 28-10-2008
Fotograf: Estelle

Ovan mark, vid den nya Högskolan..

Under mark, utsikt från under en av broarna..

En av tunnlarna som ska gå till de olika målen..

Perrongen under Malmö C

Snyggingen i hjälm, väst och gula stövlar..

Tomorrow will be another day.

Hemma igen, fick sluta tidigare idag och det är sjukt najs... Ikväll är det som sagt sjukt mycket bra på tv och jag ska bara gosa upp mig i soffan, titta och kanske ta en kopp te/kaffe.. Imorgon är det samma tidiga morgonen och sedan ska jag fika med morfar eller äta rättare sagt.. Tänkte det kunde bli gott med Jensen.. Så det blir det om där inte är så mycket folk..

Nu ska jag äta, är så jävla hungrig och trött.. Olyckligtviss ska jag passa min lillebror då mina föräldrar ska på möte, blä..
Hej!

Bring me something big.

Då har man varit nere i Citytunnlen och det var väldigt spännande.. Har aldrig fattat hur stort det är, det känns bara liksom så långt bort och känns som det inte skulle komma förräns evigheter.. Men de har ju kommit sjukt långt och det var helt spännande att höra vad de sa om bygget.. Dock var man inte så snygg då man hade orange väst, gula gummistövlar och en röd hjälm.. Haha, så jävla roligt..
Har även blivit inbokat på pass till Ikea framöver och det är skönt att man har fått det så kan man äntligen börja tjäna pengar.. Nu sitter jag på kontoret och fördriver tiden ännu en gång men jag ska välja bilder som jag tycker ska bli bra till tidiningen och sen ska man hem och slappa.. Ikväll är det höjdar tv program och det är alltid lika kul..

Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla vidare på bloggar, sedan kommer jag nog få uppdrag att göra..
Tja!

Turn me on.

Fy vad jag fryser ligger under täcket med kläder på.. Sjukt kallt, ser gamalt avsnitt av CSI och Criminals Minds, sjukt bra..

Nu ska jag se färdig, koka vitt te och sedan ska jag nanna tidigt..
Imorgon blir det ner och se på citytunnlen in real.. Wie!

Sleep Tight.

Dinner on the flor.

Hemma och det är najs.. Slutade typ halv fem efter ett möte och en tur till Ön, där jag skulle ta foto.. Blev faktiskt väldigt bra och bilden skulle publiceras, wie.. Sedan tog man bussen hem och gud vad mörk det blev snabbt.. Sjukt jobbigt man blir liksom helt trött..

Ikväll är det tv och massage, eller hoppas iallafall på det.. Kanske lite inspelade program och sedan CSI..
Nu ska jag äta, kurrrr kurr...

Haaaj!

For Free, my love?

Praktikt praktik bara två veckor kvar sedan ska man byta, fast denna veckan och nästa så kommer det nog vara ganska mycket att göra.. Dock är inte min handledare här och jag undrar liksom varför? Antigen så är hon sjuk eller så är hon försenad, big time.. Sitter även här och fryser.. Känns att vintrern håller på att komma, synd bara att man inte har någon att värma sig med, snyft.. Idag blir det nog lunch på Espresso och kanske lite stan, måste köpa byxor, tröjor och kanske ett par skor.. Hehe! Får se vad det blir.. Visst ja på fredag blir det bond filmen med mamma och pappa och sedan på lördag då är det girltripp då vi ska till Ystad och boka tatueringstid, Sjukt fattar inte att det är på Lördag, Freaky.. Dock har jag lite ångest då jag inte riktigt vet vad jag ska ha för något.. Har vissa funderingar så vi får se om det blir det.. Sen nästa vecka är det money money med arbetet och det ska bli så jävla skönt..

Nu ska jag fortsätta med att, Kolla bloggar.. Haha! Nä jag ska nog sätta på hjärncellerna och komma på bra ideer till eftermiddags mötet..

Ciao!

Need something big.

Sitter och kollar på parlamentet just nu och innan dess var det nya favorit programet, Gossip Girl det är så jävla bra.. Särskilt nu när det är så himla spännande.. Dock är den inte alls som böckerna men jag har lärt att skilja på dem båda..
Efter det ska jag se klart på Get smart filmen eller så ska jag nanna.. Känner att jag måste göra det annars pallar jag inte med praktiken imorgon.. Ska äntligen få börja göra lite saker och sedan ska jag diskutera om nästa vecka då jag ska börja jobba, money money.. Måste ju tjäna ihop till London så man kan shoppa.. Måste nog göra en liten budget så att inte alla pengar bräns på shopping..

Nä nu ska jag se "Tips från coachen", Sov så gott! Och ha ett bra lov, för det ska inte jag ha.. Snyft!
Dock får jag det senare och då kommer jag att behöva det bättre..

Är jag den enda som längtar till jul, snö, öppen spis och massor med mys?

Deep passion.

Mums, mums och muuuuuuums..
Kom presic hem från chokladmässan i Malmö och ja jag kan faktiskt erkänna att jag mår lite illa efter varje chokladprovning man fick.. Massor massor med choklad i alla olika smaker.. I en av dem var där chili och den var sjukt stark fördärvade hela smaken på de andra, till om med min mamma tyckte den var stark och det säger mycket..
Men det andra var mumsigt och värt pengarna..

Nu ska jag se film, dock vet jag inte vilken? Men det löser sig nog, Ciao!


Know that i belive.

Kom precis hem från bion som jag såg med Linda idag, det blev High School Musical 3.. Faktiskt ganska bra men dock lite löjlig emellan åt, men vad förväntar man sig av en film för "barn" som sitter och säger uwe när de delar på en jordgubbe i filmen? Aja det var mycket trevlig och sjukt länge sedan jag såg på bio.. Dock hade vi lite svårt för att få någon som kunde växla till oss då vi inte skulle stanna där så länge.. Men tillslut efter en mycket enkel väg så kom vi på att det fanns växel i bilen.. Haha..

Sedan bar det hemåt med disco och sång.. Lämnade linda och drog hem.. Ska snart se get smart.. Sjukt rolig såg den igår men tycker om att se dem en gång efter så missar man inget.. Imorgon blir det chokladfestivalen och tänkte ta lite bilder, länge sedan man laddade upp bilder här.. Så det kommer förhoppningsviss imorgon sedan ska föräldrarna och jag nog boka London resan och även mysa..
Nu sitter jag och kollar Animal Planet och de ska fånga en tiger.. Nä nu ska jag ta av mig smycken and stuff och gå och kolla filmen,

Sov Gott!



Så klart är Troy lika snygg som alltid och jag smälter, (fjortisvarning? Ja!)

Skine me up.

Sjukt skönt jag sitter just nu i vardagsrummet och har mitt internet i datorn.. Vi har sånt trådlöst bredband och det är helt skönt utan sladdar...
Idag var det praktik och sedan var det möte med några människor, sedan var det lunch med pappsen och vi åt på max.. Dock inte lika gott som när vi var där i onsdags.. Sedan gick vi och drack kaffe och kollade objektiv.. När man kom upp på praktiken så ville de att jag och en annan praktikant skulle göra en enkätundersökning.. Så vi drog ut på stan och fixade 23 enkäter på en timme, sjukt bra.. Sedan gick vi upp och jag drog lite tidigare.. Hämtade biljetterna till bion imorgon och sedan tog jag bussen till pappa och vi körde hem..

Så nu sitter jag på golvet och skriver min lilla blogg, ska till Emma ikväll och vi ska käka och kanske hyra film eller så tar jag med mig datorn, har ganska många nya där.. Kanske mumsa i sig lite Ben&Jerrys?

Nu ska jag vara social, fast jag egentligen inte vill.. Positiva klubben, Blä!


Try to understand me and love me, hardly...


The new start.

Utbildning idag igen och idag fick jag stå i kassan med en tjej som hjälpte mig när jag behövde det.. Tog lite sedan var man ganska inne i det och hon undrade varför hon stod där.. Sedan fick vi lära oss allt som behövdes kunna så förhoppningsviss kan jag bara börja jobba direkt, måste nog bara ha en uppdatering ingen så att man inte är helt lost..

Praktik imorgon och ska nog hem till Emma på kvällen.. Bloggar mer imorgon på praktiken..
För nu börjar ju Heroes och sedan sängen för jag är TRÖTT!!

Sorry,

Dålig dålig uppdatering, har varit på kurs hela dagen så nu är man anställd och ska snart börja jobba.. Jag är trött så jag skriver mera på fredag, ciao!

FUNNY


Så här roligt har jag det, nu ska jag äta.. Ciao!


You are not the one.

Sitter fortfarande på praktiken och jag har tråkigt, har typ kollat alls bilddagböcker om och om ingen.. Sedan har jag kommit på tre ideer om vad som ska stå i den nya tidningen som jag ska vara med att producera.. Fick frågan om jag ville gå ut och göra en enkät men jag fryser som ett asplöv och ska typ om en kvart gå på lunch.. Mmm, ska köpa något gott också, och gå lite i affärer.. mums..

Bye

Underwear in a colour.

Sitter just nu andra dagen på praktiken och jag är tröööööött.. Åkte bussen med emma imorse och det är alltid lika trevligt med lite sällskap.. Idag hoppas jag på en kort dag med inte så mycket jobb, håller på att läsa igenom en tidning de ska producera.. Ganska intressant faktikst.. Lunchen idag bär nog av till Espresso och sedan ska jag passa den lille ikväll.. Även de bästa programen är ikväll, mums..

Nu ska jag jobba, Ciao!

To good.

Jag hämtade mitt körkort idag, wiiiee äntligen så har man det och slipper att ha med sig ett stort a-4 papper.. Dock ser jag lite vettskrämd ut men va fan jag ska bara ha det tills jag fyller 28, omg!
Praktiken gick bra idag hade inte så mycket att göra dock men jag gjorde lite övningar så det var chill.. Imorgon blir det kanske att jag får spana ideer och kanske göra lite på mitt projektarbete..
Är så sjukt trött är inte van vid att gå upp så här tidigt, ganska jobbigt faktikst..

Nä nu ska mina fötter få massage och insmörning.. Sedan ska jag se lite tv och sen nanna kudde, natti!

Together in a show.

Sitter just nu på min nya praktikplats med en likadan dator som jag har hemma fast denna hade skönare knappar, fusk och den är renare.. Haha.. Ska skriva notiser och sedan får jag förhoppningsviss gå hem.. Lokalen är sjukt mysig och alla är jätte trevliga.. Fick frukost i morse och sedan har jag typ bara fått lite information om vad jag skulle göra idag...

Nä nu ska jag vara kreativ och duktig... Har tre notiser att göra, Ciao!

Wear absolutely nothing.

Söndag söndag sköna söndag.. Idag har dagen gått åt till att göra nästan ingeting.. Har typ bara kollat lite film, åkt och handlat dricka och sedan nu har vi gäster från stockholm som ska äta och fira mig, fick 1000 spänn ganska najs..
Nu ska jag gå ner och vara social.. Sedan är det gossip girl, LOVE..

Imorgon är det ny praktik som gäller och jag ska åka bussen, looooong timea ago...

Byebye

Hope you dont mind.

Kvällen blev väl som jag planerat, då jag körde ner och handlade kebabtallrik, körde hem till moster och körde för en stund sedan och hämtade familjen.. Dock har det inte blivit någon film så kanske jag sätter på någon nu medans man ligger i sängen, hmmm?

Näää nu ska jag lägga mig med datorn tätt intill, vad gör man inte för lite kärlek?
Sen imorgon är det tidsomställning och ska även få presenter från våra släckt i Stockholm, money?

Natti Natti!

Love Youtube.


Kolla även in det klippet som kommer efter det med pandan.. HAHAHHA!


Linda lärde mig igår hur man la in youtube klipp, har liksom inte fattat det ännu..
Så här bjuder jag på en då hon har tagit den med Ahmed the dead terrosist..

Strax ska man köra päronen till en fest, eller ja bara en träff med några andra.. Sedan ska jag hem, köra och handla mat och sedan bara chilla..

Bye Trevlig Lördag..

To low.

Igår var det en liten roadtrip med linda och det var mys.. Vi drog först upp i stan och sedan körde vi vidare ner till Höllviken där vi tog en liten drikpaus.. Under hela färden lyssnade vi på Mamma mia på max volym, hmm 1 November? JA!
Hehhe, sedan satt vi i bilen utanför linda och pratade pratade tills vi fick åskadare som trodde vi var tjuvar, lindas familj.. Körde hem och höll på att köra på två katter och såg en uggla.. Sjukt! Myse kväll var det iallafall...

Idag har det bara varit slöööa, slööööa och senare så kommer förhoppningsviss min kusin eller jag ska hämta henne sen ska vi nog ner och köpa typ pizza eller kebab.. Sen hem kolla lite film och slutligen ska jag köra henne hem igen.. Vad gör man inte när man har körkort och bil..? KÖR!

Kollar presic på Prinsen och jag samtidigt som jag beställer varor från H&M, sjukt snygga.. Funderar även på att köpa ett par rosa converse från Japan, hittade dem på något ställe och de kostade bara 369:- eller något sånt.. Hm?

Nu ska jag kolla den spännande fortsättning på filmen, Ciao!




On they way home to me...

Roadtrip.

Det blev ingen pub ikväll vi tar en roadtrip istället.. Jag ska köra och linda ska tanka musiken.. Heheh sjukt kul.. Får se var turen går, kanske lite efterätts picknick i Västra Hamnen eller Höllviken.. Ja vi får se var bilen tar oss..

Ska först köra Melvin till kalas sedan kör jag direkt till Linda.. Nu ska jag tanka musik som jag gillar..

Tja!

On the right way.

Igår var det träning och det var skönt, efter.. Men samtidigt kul då jag fick med min moster och vi ska fortsätta.. Körde även och hon tyckte att det gick super..
Idag är det först en tur till stan och sedan ska man hem igen och göra det sista på sista praktikdagen.. Ikväll blir det något med Linda och några fler, kanske en pub eller nått..
Man får ju visa att man är 18, yeah!

Återkommer senare, Ciao!

/MissTWSteel

Brut Rose.

Gud, vad tråkigt väder det har varit idag.. Trodde först det skulle bli riktigt fint men sedan började det störtregna.. Sedan har det varit sånt tråkigt väder hela tiden.. Usch blää.. Klockan sju ska jag och moster milla träna bodyjam och jag ska köra, sjukt kul.. Hoppas det är roligt så att man kan fortsätta..
Är också färdig med reklambladen och är faktiskt väldigt nöjd, pappa ska skriva ut dem imorgon..
Helg imorgon och det ska bli sjukt skönt.. Inte för det varit så jobbigt i veckorna då.. Men ändå.. Imorgon blir det nog någon pub med linda och sedan får vi se vad vi gör.. Alla ställen har konstiga saker eller så är de skit dyra.. Så vi får se annars kanske det bara blir hon och jag..

Nu väntar maten och sedan ska jag göra mig vid inför träningen...
Bye!

/MissChampagne

Freedom.

Fy fan vilken känsla det var igår då jag körde helt själv ner till Höllviken, det kändes helt overkligt.. Så länge som jag velat ha körkort så att jag kan ta mig lite när jag vill härifrån.. Sjukt skönt.. Allting gick bra och Lotta och farmor fick även en lite åktur.. Och de tyckte att jag körde bra, nu kan man slappna av lite mer när man kör än när man körde med övningskörnings skolan.. Men samtidigt måste man ha uppmärkashet då man är ensam i bilen..

Idag blir det näst sista praktikdagen sedan ska man ut på en ny praktik.. Så idag blir det att skriva färdigt texterna, sätta ihop layouten och göra det där lilla sista.. Ska kanske träna ikväll me med min moser, bodyjam.. Najs! Någoon gång får man ju börja..

NixPix nu ska jag gå ut och göra fint i lägenheten så att man kan ta bilder..

Ciao!
/MissDrive


Filifjonken..

Fredag presic efter besöket hos frissan..

Fredag

Innan jag körde upp igår, vettskrämd

KÖRKORTET ÄR MITT!!!

JAG KLARADE KÖRKORTET IDAG, WHHHHHOOOOOHHHHHHHOOOO!!!

Jag fattar inte att jag har det att jag slipper köra med övningskörningskylten, som ingen tar hänsyn till.. Fy fan vad skönt det är att bara kunna ta sig var som helst utan att behöva övningsköra eller stanna kvar..
Ikväll blir det firning med vingar från höllviken som jag själv ska köra ner och hämta, sedan är det ben & Jeyrrys glass, eller kanske lillaglassfabriken som blir till efterrätt... Mums..

Undra hur det kommer att kännas att köra helt själv.. Nu ska jag ner och fira igen, WWWHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOO!!!!

/MissHAPPYHAPPY


Väldigt charmig bild men va fan..

WWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Loving every step i take.

Andas, Andas lär dig.. Fokusera Fokusera.. Ta det lugnt, jätte lungt...

Om ungefär 10 minuter så börjar Ugly Betty, sedan är det Desperate Housewiwes.. Sedan ska jag nog se Äntligen hemma och spela in mina jag och irene.. Super bra film, så jävla rolig..
Har passat den lille nu under kvällen då mamma och pappa var och på spining.. Så vi säg björnbröder, ganska sorlig faktiskt..

Nä nu ska jag ställa in boxer.. Önska mig lycka till..

/MissToHand

Side Car.

MIn dator strular efter gårdagens film, den vill inte ställa om sig till standar utseende utan har den så bredd så hela propertionerna ser fel ut.. Palla och så hittar jag inte var man ställer om det... Få leta vidare..
Idag ska jag skriva texten till praktiken och även ta lite nya bilder så att jag kan göra färdigt reklambladen.. Sen ska jag övningsköra mycket mycket börjar ju nära sig.. Och sedan ikväll är det höjdar saker på tv, ska nog kolla det jag spelat in också.. Ska nog även gå en runda med mamma idag..

Nä nu väntar min handledare, Ciao!

/MissCantBeliveIt

Just give it to me.

Nu har jag äntligen lugnat ner mig men samtidigt så kan jag inte förstå det.. Så länge som jag har väntat på detta och så nervös jag har varit och så är det bara över så snabbt.. Fy vad hemskt det var när man hade gjort provet och läst igenom det så stod det "är du säker på att du vill avsluta, det går inte att ändra sig" Hjärtat var uppe i 500 och så tryckte jag på JA, och så stod det det kan ta några sekunder, och så vips du är godkänd.. WHHHHHOOOHHHOOOO! Man ville bara skrika rakt ut men kunde inte de då det satt 14 andra i rummet, hahaha men jag log utan bara den när jag kom ut och mamma satt där, kunde inte ljuga som jag tänkt.. Only one to go.. Och det ska göras inom loppet av två veckor.. Säger dock inte vilken dag, men snart..

Bytade ett par örhänge som jag fick i present till en cocktailberlock och ett par andra rosa örhänge.. Var även på banken och fick upppgjort med alla papper och studiebidrag.. Sen blev det BK för att fira, hahah.. Puss på min underbara mamma <3

Ska precis se slutet på den magiska leksaksaffären och sedan kommer min moster och vi ska se step up 2, wieee äntligen.. Har även fått ordning på mitt rum efter alla kartonger och liknande saker.. 

Nu kallar den lille, Ciao!
/MissReadyOrNot?


Mina fina blommor som pryder mitt skrivbord..

JIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPPPPPYYYYYYYYY

JAG KLARADE TEORIN, WHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
Fy fan vad skönt, har bara körningen kvar som är snart.. Heheh... JAG ÄR SÅÅÅÅ GLAD!!

Fast det var hemskt när man skulle trycka på rätta, är du verkligen säker? Nja Nja Nja sjukt läskigt men sen stod det bara godkänd.. Wiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Återkommer senare när jag sprungit mitt lyckolopp..

/MissHappy

Over the chest.

Pulsen är nog just nu uppe i typ 200 och då skojar jag inte.. Vill Vill Vill... 

Innan var det gossip girl och det var lika bra som förra veckan, lööve.. Och sedan var det hål i väggen,lite så halft.. Sedan parlamentet och sedan ett dopp i jauzzin, sjukt mysigt lite avslappning kunde jag behöva.. Nu ser jag på I robot och ska nog koka lite vit tee..

Ha en trevlig söndag och nattsömn, jag lär inte sova en blund..

Ciao!

/MissBeComplete


To much to think about.

GUD, vad jag är nervös.. Jag är så himla nervös och rädd för att inte klara det.. (mer säger jag inte)

Igår var det tjejkväll ute i lägenheten och det var jätte mysigt.. Åt pizza, spelad buzz och singstar och åt chokladtårta.. Fick även jätte fina presenter, berlock, armband, coktailbok och champange..
Tack så mycket för en mysig kväll.. Puss på er alla <3

Nu idag blir det bara plugg bara plugg, lite städning med då hela rummet är fyllt med olika saker.. Hela skrivbordet är fyllt med rosbuketter och kuvert..

Nä nu ska jag äta upp det sista på tårtan och plugga vidare.. Ciao!

/MissSooooooooooon


Mina älsklingar.. <3<3<3<3

Dukningen som mamma och jag gjorde, väldigt nöjd faktiskt..

Stjärntårtan som inte blev riktigt som jag ville, men god var den...

Mina presenter, tack ännu en gång..

Och så här glad är jag över att jag fått fina saker och har underbara vänner...

Älskar er... <3

Rewind ones more.

Åhh gud vad skönt att ha fått sova länge länge idag.. Fick panik igår kväll att jag var tvungen att göra teori prov för annars skulle det bli ehlt fel, så vid 1 var jag färdig med det sista provet..

Igår var det helt underbar dag, vissa undantag men jag fokuserar på det positiva..
Vaknade av en underbar sång från familjen och frukost på sängen.. Fick en underbar klocka, 18 rosa rosor, örhängen och choklad.. Sedan vid 10 var det dags för frissan och jag övningskörde in, fick nya slingor och lite extra massage i hårbotten.. Runt tolv så hämtade min faster lotta och farmor mig och körde mot Turning Torso..  Åt först på en resturang där som ligger presic vid TT, sedan lurade min faster mig att jag skulle få gå och göra vid läpparna, dock gick jag inte på det för hon är den sista som jag kan tänka mig att ge det, dock ville jag inte ha det heller... Men så vände vi och åkte upp till tolfte våningen i Turning Torso, där de hade en foto stuido där jag blev sminkad och fotograferades.. Måste tillägga att min hår looked faboulus, älskade det vill bara ha tillbaka det, typ nu.. Eller ikväll..
Sen åkte vi hem och så kom gästerna, massor av paktet.. Kan inte rabbla upp allt, men det var smycken, väska, pengar, muggar, tavla och massor av fina tal.. Både min faster, morfar och min mamma hade fina tal, eller mamma hade gjort ett sång häfte som vi alla sjöng.. Hahah så jävla roligt.. Åt buffe, sedan var det dags för tårta och mums.. Efter det så började folk att dra sig hemmåt... Så jag kunde sova min prinsesssömn..
EN HELT UNDERBAR DAG SOM JAG INTE KOMMER ATT GLÖMMA, TACK SÅ MYCKET!!!! <3<3<3<3<3

Bilder kommer här från dagen..

En osminkad Estelle på restaurangen... Hade fått ett mårke av melvin där det stod 18 på..

Sminkad, nya klockan och så blev jag då fotad, får faktiskt säga att denna bilden var faktiskt en av de bästa..

Ännu en bild, fick tre olika outifts men jag tar bara de bästa..

Randiga bruden..

Utanför efter allt..

Dukningen där hemma

Maten, underbart god

Hemma igen..

Allt folk, de sjöng för mig.. HEHEH!

Min sjukt fina tårta..

Jag måste bara säga att jag tyckte att jag var grymt snygg igår, hade underbar sminkning och håret låg perfekt..
Avslutar då med denna bilden..

Nu skah jag äta tårta som blev över och sen ska jag fixa inför ikväll då tjejorna kommer...

Bye!
/MissPretty

WONDERFUL DAY!

Dödstrött men en oförglömlig dag.. Återkommer imorgon med detaljer om dagens äventyr.. Laddar upp bilder från dagen imorgon med för just nu ska jag ta bort min underbara make-up som jag inte riktigt vill, buhu!

Natti Natti

/MissDayOff


18 IDAG!!!!! WHHHHOOOHHHOOO!!!

IDAG BLIR JAG 18... ÄNTLIGEN... WHHHHHOOOOOHHHHOOOOOOO!!!!

Har dock inte sovit en blund inatt då jag har varit helt nervös, hahhaha, men det ska nog gå ändå..
Mamma,Pappa och melvin firade mig nu på morgonen med sång och paketer, även 18 rosa roser..
Av melvin fick jag hjärt örhänge från thomas sabo, choklad och en brosch där det stod 18 på, har lovat att bära den idag..
Sen av mamma och pappa fick jag min underbart snygga klocka från tw steel, har redan den på mig... <3<3<3<3<3

Frukosten väntar och en underbar dag, ses senare.. :D

Puss
/Miss18Today


18, 18, 18, 18, 18, 18, 18, 18, 18, 18... VUXEN FÖR FAN!!!!

Even sooner..

Dukningen är klar och sista mötet har gjorts med mamma, hahah jag är ju planeraren själv dock var jag lite ur tidsbegränsingen idag så jag har inte hunnit göra mig i ordning men gör det imorgon.. Nu ska jag göra vid mina fötter enligt min fasters begäran, undar dock varför.. ? Men jag ska inte bråka för då kommer min 18-årsdag inte bli så rolig.. Om ungefär två timmar blir jag 18.. WHHHOOOHHOO! Jag kan inte riktigt fatta det att det är så nära just nu.. Föräldrarna smyger där nere och förbjuder mig att kolla in i vissa rum, hehehe älskar detta.. Nä nu måste jag packa, planera och planera..

Glöm inte att gratta mig imorgon.. Jag har mobilen på, heheh of course.. Ni kan även följa mig under hela dagen genom bilder som jag kommer att ladda upp sent imorgon.. Ha det så bra på min födelsedag.!!!!

Nästa gång jag bloggar är jag 18... YEEEEEEEEEAAAAAAAAHHHHHHHH!!!! UNDERBART!!!!

/Miss18

SOOON!

Okej dagen är fullbokad.. Imorse så åkte jag ner och solade, sedan åkte man hem igen och började att städa.. Har städat typ halv huset har andra kvar när mamma och dem kommer hem.. Samtidigt som man dammsugar så har jag disco med abba och annan musik.. Så glad, för att JAG FYLLER 18 IMORGON!!! Det är så jävla sjukt..
Så sorry för den dåliga uppdateringen idag, men som sagt har det varit fullrulle hela dagen och har gjort färdigt reklambladen så jag får ledig imorgon på den stora dagen.. YEAH!
Ska även göra mig fin med ett bad med tillbehör, göra chokladbullar, duka, packa väskan inför imorgon och sen ska jag bara allmänt börja andas igen.. Heheh! Ses senare då jag ska berätta om de sista timmarna i mitt 17 åriga liv..

Ha en bra dag.!

/MissRuningAround


Ganska ocharmig bild på mig, men va fan den bjuder jag på..


Got to have.

Hemma igen efter en dag av strandpromenad, kebabätning, solning och handling.. Är nästan färdig med allt som ska fixas inför fredag och det känns skönt.. Håller just nu på med reklambladen så de ska nog bli klara imorgon tror jag.. Försöker även att bestämma mig om jag ska bygga upp mina naglar eller inte, är ju så snyggt men dyrt.. Dilemma!
Fick även hem ett brev idag där det stod:
Du ska vara nydushad, men osminkad. Målat naglarna, både tår och händer i snygg färg..
Sen en jävla lång lista på vad jag skulle ha med mig för kläder..Massa jävla krav.. Dock tänker jag inte ta med vissa saker då jag inte har det eller jag inte bara vill, listan var från min faster och farmor som ska kidnappa mig på fredag.. Tror det är en sminkning med plåtning..

Nu ska jag fortsätta med reklambladen.. Ciao!

/MissNail

Face to face.

Ugly Betty och desperate housewives.. En superduper bra kväll med mycket bra tv..
Imorgon blir det simning, solning och pluggning..

Sov så gott..!
/MissHere


WHHOOOHOOO!!!

Bara för att jag fått jobb på Ikea.. Whhhooohoooo, så nu är ekonomin fixad och det återstår bara mitt körkort sedan kan jag börja leva normalt.. Hehehhe LYCKLIG!!!!!

/MissHappy

High up in the sky.

Dagens saker jag gjort.. Ringt läkaren avbokat, ringt angående jobb ska få ett samtal snart, passar två hulliganer, tränat körkort, städat, fotat och installerat program på datorn.. Så just nu sitter jag bara och väntar på ett samtal från ett jobb som jag sökt och hoppas att de vill att jag ska börja jobba snart.. Ska i sånna fall gå en utbildning imorgon..
Nu ska jag göra varm oboy och sätta mig i solen med körboken..

Hej!
/MissWinIt

Plug in.

Andra dagen på praktiken och för er som inte vet så är jag hemma då vi har ett eget företag.. Jag håller på med reklamblad , hemsidan och ska nog göra en liten brosyr med.. Men visst blir praktiken lite slöare när man är hemma man har inte direkta arbetstider utan man tar det som ideerna kommer.. Har nästan gjort hela den "nya" designen på sakerna och jag känner att detta kommer jag att fixa med goda marginaler..
Börjar även närma sig med min 18-årsdag och jag kan inte mer än att bara längta och längta.. Så länge som jag sett framemot att fylla 18 och så är det denna veckan.. Det är sjukt, samtidigt som jag måste fokuserar mig på körkortet för jag ska fan klara det på första försöket.. Annars vet jag inte vad jag gör.. Så det blir planering/praktik/Körkort denna veckan..
Än så länge vet jag att på fredag ska jag först bli grattad hemma, sen ska jag in till frissan och snygga till mig.. Sedan kommer hemlig skjuts och hämtar upp mig och ska överasska mig med något som jag faktikst inte har någon som helst anning om.. Kommer förhoppningsviss hem innan alla gästerna har kommit men det var inget säkert.. Annars så kommer jag väl där vid 6 tiden och alla är där, en sådan amerikansk fest där födelsedagspersonen kommer sist..

Nä nu ska jag sluta att fundera vad det är och fokusera mig på körkortet idag, baka och kanske sola.. Ska även ta foto..

Ha en bra dag!
/MissUnderYou

Har fått in mina bilder från mobilen idag, äntligen har strulat som fan..

Posebild

Posebild 2

Min outifit i fredags då vi fotades..

Krulligt Krulligt hår.. Hahha!

Commendation.

Idag fick jag hemskickat ett brev från Tele 2 där de grattulerar mig på min 18-årsdag.. Dock är det inte idag men ändå.. På brevet står det har du:
o Träffat din idol
o Blivit dumpad
o Börjat med tandtråd

Och en massa andra.. Rättare sagt 50 stycken andra har du.. Väldigt rolig reklam där de uppmanar 50 saker man ska ha gjort innan man blir vuxen.. Jag hade 23 stycken vuxen poäng och då var vissa gränsfall, men jävligt rolig ändå.. Så nu ska jag då försöka att uppfylla dessa övriga 27 stycken vuxenpoäng innan fredag.. Hahah not!


Har inte fyllt i vissa, för jag har den uppe så att päronen inte ska se det.. Haha!


NattiNatti, inte ännu!
/MissIMissingYou


Give me a reason.

En dag avklarat på en bra praktikplats.. Fick även beställa min tårta idag och handlat inför Fredag..
Ikväll blir det gamla inspelningar då det är nada på tv.. Men det är bra för då kan jag se det som jag missat innan..

Nu ska jag ner och hjälpa mamma göra köttpajer inför fredag, puss o hej, leverpastej!
P.s jag är så himla lycklig just nu.. WHHHHOOOHHOO!

/MissPraktik

Praktik vecka 1.

Sitter just nu och försöker att komma på ideer. Ska nog göra en brosyr och typ tre reklamblad.. Ska ta nya bilder med och omformulera texten så att den passar in på det nya..
Efter detta ska jag och mamma ner till Trelleborg och fixa saker till fredag..

Back to work och att ringa min körskola..

Bye!
/MissTreatment

It´s so sweet.

Gud vilket oväder det har varit idag, blåst och regnat.. Fast då har man samtidigt tillåtelse att slappa, kolla på gamla filmer och bara planera.. Jag är ju en planerarenörd, så jag tycker det är ganska roligt att förbereda inför saker..
Idag var det även säsong premiär för Gossip Girl, och gud vad bra det var idag.. Sedan var det hål i väggen, dock var det inte så roligt idag men det är verkligen min humor.. Nu är det parlamentet och jag dricker mitt nya vita tee, som är supergott..
Imorgon börjar praktiken så jag ska kläcka ideer och så ska vi handla inför fredag, ska även sola så man är lite fräsch.. Ska även in på banken, fixa med studiebidraget och beställa min tårta, mums..

Trevlig söndag!
/MissHoney


Fotograf: Linda Olsson..
Förra året på min födelsedag.. Emma och jag var ute och dök med Sea-u på Malmös kuster..
Såg krabbor och fastnade i en våtdräkt.. Minne <3


Tasteful.

Söndag söndag tråkiga söndag.. För en gångs skull har man ingen läxa, eller jo jag har ju teorin som jag tänkte ängna denna grå, blåsiga och regniga söndagen med.. Sov oehört länge idag och det var skönt..
Ska nog göra upp några schema hur det ska vara med praktiken, inför min 18-årsdag och inför körkortet.. Så att jag verkligen kan allt i boken..

Ska försöka ännu en dag att få med mamma till Skånemässan, då jag faktiskt tycker det är roligt att gå på..

Ciao!
/MissHoleInMyHead

It´s turns out.

Lördag kväll och det är tråkigt.. Jag sitter hemma och roar mig en en bra film, min nya mumsglass och nerbäddad.. Ganska skönt men ändå lite tråkigt.. Nästa lördag blir det partaj, och det ska bli över kul..
Har precis skrivit ner en lite lista på saker som jag måste göra nu innan 18 och körkortet.. Ni vet fortfarande inte vilken dag men det är nära, Whoho!
Nu ska jag se klart filmen , ha en trevlig kväll!


Godnatt!
/MissBabyReturn

come to me.



The feeling inside can not bescribe.. The love so deep..
I Love you, I always will..


Wonderful dream.

Har precis vaknat och som vanligt vaknade jag av att min lillebror spelar basket och någon borrar i trappan.. Gud va jag längtar efter ett eget place, utan störrande ljud..
Igår var linda här och det var väldigt mysigt.. Vi kollade på familjen är värre, och den är så jävla rolig..
Tänkte jag skulle planera lite inför fredag och lördag idag, sedan hade jag velat åka in på skånemässan, men jag får nog ingen som vill dit.. Så det blir nog inte av, men fråga kan man ju.. Kanske övningsköra en bit idag, träna träna och göra teoriprov har ju 15 kvar så jag lär behöva att göra dem annars rinner de ut i sanden..

Nu väntar frukosten, sunny day!
/MissADreamAboutABoy

Drömmarna handlar bara om dig och dig, kan man inte bara få gå vidare?

Disco queens.

Hahaha, en dag av utklädnad och skratt..
Åkte in till stan med Linda och lämnade av mina alla saker som jag hade, massor och tungt.. Sedan in till stan och mötte upp kajsa, vi gick lite i stan och sedan gick vi coh åt på sub, dock känder jag med för Bk, men det var gott ändå..
Skolan, göra sig vid, glitter i ögat, rödöga, afro, pink och så var vi färdiga..Bilder nedan.

Nu sitter linda i min soffa och vi ska snart äta sedan ska vi passa min lillebror..
Ha en trevlig fredag.. Tja!

/MissGorgeous


Miss me, hahah så jävla charmig bild.

Våra mentorer.. Hahah!

Hela underbara klassen..

Ville bara visa att jag hade disco kulan med mig.. Jag var en staty.. Haha!


Disco.

Disco kulan är framme, håret flätor-hela-natten krulligt och väskan är packad med glitter.. Så nu ska jag snart in till skolan och så ska jag först gå lite i stan med kajsa, sedan ska vi dra till skolan och göra oss i ordning och sedan Foto.. Haha är dock inte så nöjd med min utklädnad då jag inte känner mig disco.. Men men det får bli som det blir.. Kommer med foto senare, ha en bra dag!

By the way, det är BARA EN VECKA TILLS JAG FYLLER 18, WHHHHHOOOOOHHOOOOOOO!

Hej!
/MissWindItUp


Blowing in the rain.

Efter en dag i Falsterbo så är jag frusen, trött och allmänt utråkad..  Fy vad det var kallt,det blåste över mycket och det var nästan (utom det med fågelskådning och maten) jätte tråkigt.. Avslutade dagen med att sitta på en golfbana och njuta av solen som tittade från till slut..
Sedan tillbaka till skolan och så mötte jag mamma i stan då vi skulle handla lite inför Fredag nästa vecka..Köpte rosa tallrikar, konfetti och såg även stora stora ballonger som jag vill ha på dagen.. Köpte även en sjukt snygg duk.. Så nu börjar det ta form..
Imorgon är det sista dagen i skolan på 8 veckor, ska bli så himla skönt inga läxor inget alls, bara roligheter fröhoppningsviss.. Ska även fotograferas imorgon och vi ska vara disco tema, så jag har letat fram allt som jag tycker har med det temat att göra,dock vet jag inte om det är rätt men förhoppningsviss så kommer det att bli super..

Nu ska disco kulan fram och så är det helg snart, linda kommer imorgon.. Ska nog få sin present då också.. Pallar inte vänta.. Inte så mycket på tv, men det löser nog sig ändå..

Bye!
/MissFreesing

Check the dress.

Underbart underbart väder idag i skåne... Fy fan säger jag bara, det blåser och är skit kallt.. Och tror ni inte att hela klassen ska på UTFLYCKT då? Jo så klart ska vi det..
Åhhh jag vill inte och det är jätte tidigt.. Mysbyxor, strumpbyxor, strumpor, två linnen ,peak tröja, fleec och en vindochvatten tålig jacka.. Och så klar vantar och mössa.. Sen en stor jävla matsäck med kaffe, pastasallad, mackor och dricka..
BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ

Mamma och jag ska till stan efter vi kommit hem, ska kolla lite saker inför 18.. :D

Nu ska jag åka till bussen, se om jag överlever eller skjuter några fåglar..
Hej!
/MissGorgess?

Me and I.






Så här roligt har jag just nu att jag bara sitter och posar.. Så här får ni det fina resultatet och det är bara 8 dagar kvar tills min födelsedag och vi ska snart redovisa.. Ciao!

/MissGlamour

Be like me.

Ännu en gång sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja.. Först är det en liten redovisning om abort och sedan lite frågor som berör livskådning typ.. Sedan efter det så är det redovisning med emma och kajsa, då vi ska prata om människans utveckling genom åren.. Sen när man kommer hem så ska man skicka in samhällen, som blev 7 sidor..

Nä nu kommer läraren... Ciao!

/MissQuit

RSS 2.0