2008

Så då var det den sista dagen på 2008 och jag sitter här och väntar på tjejerna. Alla mina föräldrars kompisar har kommit och de små gästar mitt rum såklart, det är ju mycket roligare.

Ska nog ut och tända lite ljus, ha en super bra Nyår!

Nyårs outfiten.

Lay on the bed all day long.

Okej idag är det mycket som ska göras. Först ska vi handla lite saker då mamma glömde min inköpslista. Så det blir en liten tur, sen ska jag göra efterätten och varmrätten. Hoppas efterrätten hinner bli färdig men det löser sig. Ska städa och duka. Göra mig i ordning och moblera om.

Frukosten väntar, Ha en trevlig nyår så ses vi nästa år!

Your lips.


Nyårsblåsan?
Kanske kanske, ska nog köra på vitt men kanske annan modell.

Nu väntar en film sen Om jag kunde drömma tills sömnen kommer krypande och man somnar
in. I drömmarnas värld.

I dont know what to say or do!

Är hemma från jobbet och det gick lite trögt idag, tur jag inte skulle jobba hela dagen då hade mitt huvud exploderat. Köpte även 12 stycken champangeglas till imorgon, och för framtiden. Önskade alla gott nytt år och åkte hem. Hemma väntade ett kuvert med gratis behandling plus 20 procent på en annan behandling. Yeah! Hade nästan glömt bort den.

Ska passa min bror nu och jag tänkte jag skulle kolla vad man ska dressa sig imorgon med kanske den vita eller lila? Hm? Men det löser sig, två saker är säkra, skinnhandskar och päls. Kanske blir snyggast med vit då.
Ajja det löser sig.

Min mage kurrar och den är virrig då föräldrarna ska köpa med vingar hem, MMMMM! Kan det bli bättre, ska bara hitta en bra film och sedan kurra ihop mig. Ska kanske göra efterätten till imorgon med. Får se.

WHY?



Så här glad blir jag när det är mellandagsrea som gäller. Haha!

Someone to hold.

Då har man slappat hela dagen och kollat på film. Ganska mysigt faktuiskt då man har jobbat eller varit borta de andra dagarna. Så var det skönt att bara vara hemma och mysa. Nu är det fajt mellan min bror och kusin, då de tror att de kan slå mig och vinna över mig. Håller på som fan, hela tiden. Ungar, sjukt jobbiga.

Började läsa Om jag kunde drömma boken. och ja den kommer att bli en sådan bok som jag inte kommer kunna lägga undan. Jobbigt men samtidigt så är det bra men super böcker, men jag ska jobba imorgon så hoppas på att den inte är så bra i början, iallafall. 

Nu kom föräldrarna hem så då kan jag sluta vakta min bror, finally.

Byebye, nyår är även klart nu så då ska man bara handla mat och sånt. 

Its like a drug to me.

Fy fan säger jag bara, Fy vad Twilight var bra. Paula och jag satt och dreglade hela tiden typ, fy vad snygg han var. Gud.  Efter filmen så hörde man alla tjejorna, jag är förälskad, och visst var man det. Hade lätt kunnat se den ännu en gång och boken har jag nu bestämt mig för att läsa.

Jobbade lång dag igår, fick hoppa in men samtidigt så hade jag dubbel lön så. Efteråt gjorde vi oss vid och sedan åkte vi till stan och käkade på ett nytt ställe, Greek way tror jag det hette, mumsigt. Sen bio och sen var det hem och nanna.

Måndag idag och jag ska boka lite behandligar, sola tänkte jag, byta en berlock som gått sönder och träna.

Bye!


Måste ju bara lägga upp en bild på hans ögon, mums!
Han hade man gärna velat möta i en mörk gränd.

Love is the hardest thing.

Ja då ska man jobba idag, dock vet jag inte hur länge men det blir antagligen hela dagen. Annars blir det att förlänga naglarna hos terez. Ikväll blir det Bio och käk med paula och vi ska se Twilight. Så det blir en lång dag men väldigt rolig.

Igår var det mellandagsrea och jag hittade några saker, blandannat björnborg, skidbyxor och så köpte jag en ny berlock, laptopen. Fin! Sen följde linda med mig hem och vi såg harry potter. Sen körde jag hem henne vid 11 då jag skulle upp idag, <3.

Nu ska jag sminka mig, ha en trevlig söndag!


Om du kom till mig nu så vet jag inte vad jag skulle göra, jag vill inte men samtidigt så vill jag ha någon nära. Någon, Kärlek! Men jag är sårad, sårad för många gånger och jag vill att du ska känna samma sak, men det vet jag samtidigt att jag inte hade klarat. Gud vad det ska vara svårt,

Please, change your mind.

Lördag morgon och jag har sovit ganska länge och det var ganska skönt. Men ändå är man lika trött, konsigt.

Idag blir det stan med Linda då jag ( då hon redan har kollat rean) ska slåss för att hitta godbitarna, om där nu finns några. Förhoppningsviss kan jag ta bilen men annars får det bli bussen, vilken man ofta glömmer bort då man har körkort båda två. Har lite små saker jag skulle köpa då jag har fått pengar, till exempel nya skidhandskar till Sälen inte världens roligaste men sånt man behöver.
Linda och jag ska även diskutera nyår lite. Kommer bli mysigt och mysigt.

Då väntar frukosten, ha en bra dag!
Det kommer att komma bilder från idag, då min nya kamera är min nya vän.

Start to wonder, maybe?

Ännu en dag på jobbet och det går super, hade pass med Paula idag och vi bestämde att se på bio på söndag, Twilight. Mums och vi ska även käka innan.

Sitter just nu i soffan och käkar hemlagad pizza, det är riktigt gott och kollar CSI samtidigt.
Linda kom även med goda nyheter idag, heheh! Eller?

Ha en bra kväll imorgon är det REA!


You are so annoying.

Ja då var den sista gästen borta och hela familjen pustar ut. Haha det är ganska skönt när man spenderat två dagar med släkten och de äntligen går så man kan återgå till det normala. Har skrivit upp lite listor då rean börjar och jag ska även jobba. Imorgon lär det bli mycket mycket på jobb och det gäller att andas och fokusera. Men det ska nog gå bra.

Har presic sett Camp rock med melvin och nja den var inte riktigt så bra. Men så klart de filmerna är ju inte för min ålder egentligen så, haha. Om tio minuter börjar Ha en skreklig jul och den ska man ju se.

Hörs kanske imorgon, om jag överlever?


And now.

Så då var julen över och presenterna ligger på barbordet.
Igår var det fullrulle och barnen ville bara att tomten skulle komma, såklart jag med. Under grannen låg så klart massviss med paketer och det var svårt att hålla händerna borta. Det blev mycket julmat och efter en stund så knackade det på dörren och tomten steg in. En halvtimme efter satt vi där med våra klappar och väntade otåligt på att vi skulle få öppna. I mina paket låg det.

Tavla som melvin målat. 
Ny KAMERA! Whhoohhoo!
Presentkort och pengar
Böcker
Skinnhandskar
Biljetter och se Batra och robin.
Halsduk
(Och så har jag fått biljetter att se Beyonce i Stockholm, Yeah! Men jag ska betala dem själv!)



Ännu en berlock, kalle anka som jag alltid kommer att älska. Fotot med den nya kameran.

Två plädar som är grymt sköna att ligga på.

Och ett par rosa converse..

Som sagt blev det en väldigt bra julafton och det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli med besvikna barn och sånt.

Lite fler bilder som togs under kvällen.

Me under kvällen.


Alla klapparna


Tomme

Och denna underbara bild avslutar kvällen.. Vi är glad att alla åkte hem. HaHa!

Idag blir det julmatsätande sen får vi se vad som händer.

Ha en bra dag!

Merry Christmas!


God Jul allihopa.

Julkänslan är väl inte på högsta men det känns lite. Imorse var det julfrukost och tända ljus.

Nu är det julstädning, paketinslagning och mat görande.

Hoppas ni får en mysig dag och massor med presenter.
Återkommer senare.

Falling in love.

Hemma efter en låååååång dag på jobb, från 10 till halv 9.. Puh! Gud vad det värker i benen, men men det gick ändå ganska snabbt tyckte jag. Fick även ropa ut ur högtalarna idag och det var roligt, dock glömde jag en sak på det första men sen gick det bättre. Såg även en sjukt snygg kille i lagret, hm?

Dagen före julafton och det var sjukt mycket folk idag, man tycker ändå att folk vill vara hemma och mysa men icke de drar och handlar istället. Alla var trevlig och jag sjöng för full mun i bilen hem.

Så nu ska jag mumsa i mig lite snacks och sedan ska jag sitta i fotbad, sen väntar sängen då tomten kommer imorgon.
Ha det superduper bra!

Chesecake, choklad och clementiner. Ska även prova mitt tv, mums!

Last day before.

Tusen spänn mindre men blondare, hehe det är så skönt att ha varit hos frisören. Extra massage och jag får flashbacks från min födelsedag. Efter blev det lite stan och sedan åkte man hem. Jävla blåsväder det har varit och det var en aningens jobbigt. Nu har jag precis lagat lite mera julgodis och julkänslan börjar komma. Hoppas att den kommer snart då det är en dag kvar.
Imorgon ska jag jobba hela dagen och det känns sådär, dock är det skönt med extra pengar och jag har ändå inget annat för mig så då kan jag lika bra göra det. Köpte även Kusmi Tea detox idag då det är bra under julhelgen.

Chic och veckorevyn väntar och sedan ska jag se CSI och Silence i KILL YOU! Haha love.

Now its time for you to fight for me.

Jag blev ganska glad då jag kollade i tv tidningen och såg att Gossip girl gick på tv ännu en söndag. Och så klart såg jag det och njöt, men dock var det sista  innan jul.. Men men det kommer ju tillbaka.
Tränade idag och sedan tvättade jag felix, fy jag hade kunnat göra en pälsjacka av all den päls som lossnade, haha! Men nu doftar han gott och ser sjukt mysig ut, utegångsförbud.
Sen har jag städat lite och haft det mysigt i form då jag tände alla ljusen i rummet.

Har precis bakat klart lite julgodis och det blev sjukligt gott. Nu ska jag se Parlamentet, då Björn är med och Glans.. Mums! Imorgon är det klippning och färgning, hittade en bild igår på någon model som jag tycket var sjukt snygg i håret.. Men problemt var att det var brunt, ska jag våga någon gång? Rådfråga frisören imorgon!

Sov söt!

4:e Advent.

Det är sjukt vad tiden den går, nyss tyckte jag det var min födelsedag och nu så är det julafton om tre dagar.
Skriver kort då jag ska ner och träna med föräldrarna och vi ska typ dra nu, men skriver kanske senare.

Mysig söndag, med massor av gotter!

Baby, you´re my disease.


Ja för det är verkligen skor för mig, ett beroende.. Under denna helgen har jag köpte/fått hem 6 par skor och tre av dem står nu prydligt på mitt golv, två av dem köpte jag idag och ett par fick jag i fredags.. De jag köpte idag var två par stövlar som jag spanat in länge men de har varit för dyra plus att jag inte trodde de skulle gå att knäppa.. Men vips de båda satt sjukt snyggt och priset för dessa två var under tusenlappen, vilket jag tyckte var ett bra köp..
Fick dock lite panik då jag inte visste exakt hur mycket pengar där fanns på kortet, men det klarade sig och såg att jag har plus lönen då 5000 kronor, yeah!

Igår var det som sagt tjejkväll hos mig och vi skrattade och vi skrattade, ska nog även hitta på något på nyår.. <3
Bilder kommer nedan och så klart på mina lovers. Köpte även en fin skål idag så klart var den rosa..

Nu väntar en kväll med mys framför tvn, Ha en bra kväll! 4 dagar kvar till Julafton! whhhooohhhooo!


All den goda maten på julfesten.

Ett par, sjukt snygga.

De andra, sjukt coola.

Mina nya handskar, nyår? Plus pälsjacka, mums!

Två sötnosar som spelade något nytt spel på mitt golv, <3

You dont know.

Jullov och det är övernajs..
Blev först avslutning för melvin och sedan åkte vi in till stan för att tillbringa min sista julavslutning ever.. Sjukt skönt men samtidigt lite konstigt.. Hm? Inga fler lov,snyft! Men va fan man slipper samtidigt gå i skolan..
Vi hade lite konstig avslutning då det var hård rock, synt och hiphop som absolut inte handlade om julen.. Sen var det lite filmer och sedan fikade vi med klassen. Sen drog tjejorna och melvin till Indian Side för att käka, det var mums.. Åkte hem med Linda och Angelica som just nu sitter i min soffa och kollar Top Model.. Blir väl Abba, film och kort kanske resten av kvällen..

Ska vara lite social och julklapparna är färdiga, Yeah!
Ha en trevlig fredagskväll.

Cant wait until you stand here, with me.

Så var det julshopping idag och det var mys.. Först körde man till skolan och hade foto och sen var det möte.. Ganska kul faktiskt då jag fick prata inför alla, ALLA.. Pinsamt men det gick nog bra sen var det ganska komiskt då jag hade parkering som gick ut och emma höll på att kissa på sig, sjukt kul.. Jag garvade som fan så efter ett tag beslutade vi oss för att sticka då jag inte ville ha böter plus urin.. Mötte upp Linda och vi gick i stan och shoppade, hittade dock inget som jag köpte så det får bli en liten stund imorgon med.. Vet vad jag ska ha men vet inte var jag ska köpa det..

Nä nu ska jag få massage och sitta i fotbad, Medium och sedan natti!

Sunshine on the floor.

Julfest igår och det var najs.. Dock inga skandaler eller hemskheter.. Men men trevligt var det och min faster vann en fåtölj i valfri klädsel värde typ 3000 kronor fusk! Jag som övertalade henne ska minst få en del.. Men jag fick två ljuslycktor och julklappen som var massa ekolokgiska mums saker.. Eller ja jag var inte så förtjust men mamma var.. haha!

Nu ska jag ha foto lektion och jag visar foto från outfitten igår, ciao!

Get dressed.

Springer runt som en yr höna och försöker att få tiden att gå, är ju julfest ikväll och jag är peppad, haha!
Ska möta min faster innan då jag ska göra vid hennes hår och sedan ska vi ha en lite julfest för kassörerna, efteråt är det julbord och klapputdelning, yeah! Sen är jag död och kör hem.. Eller jag får se hur länge man stannar, skola imorgon ju och man kan ju vara slut för en gångs skull..

Outfit och bilder kommer senare, ha en bra kväll!

Check it out.

Sitter i skolan med en överglad lärare som kallar en klippan, hahah! Nu ska jag ha rörlig bild då vi ska filma folk och sedan ska vi nog klippa lite i det, blä.. Imorse var det ganska trögt att gå upp då jag bara ville sova, men positivt var att jag inte har träningsvärk, Yeah!

Back to work och ikväll är det julfest, woho!

Piture of memories.

Från mobilen, blir inte så ofta då den är konstig!


Mamma Mia showen som vi såg, fint!

Lucia tåget där min lillebror var med, han står till vänster om lucian..

Lucia tåget i skolan, haha.. Så jävla bra!

I Fredags typ vid fyra tiden, haha!

Jag idag, tror jag?

Kollar på titanic och fäller några tårar, mm..

Nu ska jag lägga mig med tankarna på annat, ciao!
Och godnatt!

Protect against you.

Då var det över och jag dog inte eller nästan då jag tog i som bara den.. Men det känns ganska bra nu men kommer att kännas hemskt imorgon, jag som ska på julfest.. Hm? Träningsverk gånger tusen, aj! Ja ja då kan man ha en anledning att inte förflytta sig så mycket, haha!

Nu ska jag återhämta mig med en smootie med alla goda frukter och bär och så klart se Ugly Betty..
Bye!


Head going down, going up.

Okej nu ska jag åka och plåga mig själv, blää.. Det är spining på gång och jag känner verkligen inte för det..
Julshopping idag med mamma och jag köpte massor, har bara mamma kvar att köpa till nu, skönt! Det blev lite julklappar till mig också iform av kläning, strumpbyxor och mascara.. Hittade även ett par sjukligt sköna skor som jag funderar på att köpa, dock ser de ut som morgonskor.. Så jag får se..

Helvetet väntar, bye!

Jordskalv i Skåne.

Vaknade 06.30 ungefär och det kände som det skakde i hela huset och stirrig som jag är trodde jag det var en mördare som ja jag vet inte han skulle göra men det kändes sjukt konstigt. Efter en stund slutade det och mamma frågade om jag var vaken, efter en kort meningslös diskussion, med ingen förklaring så gick vi och la oss igen.
Nu presic läste jag att skåne hade drabbats av jordskalv, inget på över hundra år och att vi kan räkna med ett efterskalv. Sånt här trodde man inte kunde hända i Sverige, inte ens i Norden men så händer det.

Mystiskt mystiskt.

Yesterday is history.

The Duchess handlar om en kvinna som är fånge i sitt eget hem då hon gifter sig med en hertige. Hon ska vara lydig och föda han en son som ska ta över tronen. Alla tycker om henne förutom mannen och historien är väldigt sorgsen.

Jag tyckte filmen var bra, vissa skämt och vissa tårar. Men den var värd att se och man tänker hur de hade förr, fy säger jag bara. Ajja mamma och jag fikade innan köpte även en klänning som ska tillbaka imorgon, hehe! Imorgon är julshoppning, kanske lite eget med?

Det är snart jul och jag känner lite lite julkänsla. Men det kommer nog när paketen samlas kring granen, hm?

Ha en bra kväll, nu ska jag se CSI!


I think a can do this.

Måndag måndag, tråkiga måndag.. Började med en väldigt trög morgon då jag verkligen inte ville gå ur sängen varmt och skönt.. Efter många om så befann jag mig i skolan, hämtade kamera och begav oss till stadshuset där vi filmade och sedan gick vi pch åt, chinabox.. Malin och jag gick sedan en runda och avslutade med pressbyrån där jag shoppade tidningar..Mums.. Är nu då hemma efter en kort dag och ska strax ringa lite praktiker, dock vet jag inte om jag vill ha fler då jag ska hålla på med projektarbete.. Hm?

Ajja, ikväll ska mamma och jag se the duchess, hoppas den är bra.. Sedan imorgon är man ledig förutom bowlingen men vet inte om jag ska gå på den.. Får se.

Nu ska jag maila folk och beställa saker, undra när mina nya skor kommer?

Time to do this right.

Söndagen har gått snabbt förbi och väntan på en ny vecka börjar.. En vecka med shoppning, bowling, ute ätande, bio och avslutining.. Ja denna veckan kommer att bli bra!

Snart är det gossip girl och jag kan inte mer än att tråna.. Världens bästa program, hoppas dock inte på en säsongsavslutning, hm? Angelica har visat sitt intresse och jag är glad.. Hehe <3 Nu ska jag nog greppa micken och sjunga en sång.. the winner takes it all eller does your mother know? Fan min favvo låt finns ju inte med, blä!
Läxan är färdig och pengar har kommit in på kontot, ser ut att bli fina julklappar..

Bye!

Bjuder på en nytagen bild av mig, haha!


3:e Advent

Söndag och det tredje ljuset har börjat brinna.. I strumpan har tomten lämnat en paket undra vad det är? Jo tomtens förmåga har slagit in och i strumpan gömmer sig en skiva, singstar Abba skivan.. Tomten kan det kan han! Hm? Det är ju tio dagar kvar till Julafton.. Vad kan gömma sig under granen tro!

Idag är det mycket som ska göras och mycket som ska förberedas.. På listan finns ungefär tio saker som måste bli gjorda helst innan julafton.. Dock är vissa saker lite mindre än andra, men viktiga i säg.. Träna, iväg, läxa, måla, städa och planera.. Mycket mycket..

Så nu ska jag återgå till det, ha en bra mysig söndag!

Cant help it.

Lördag och lucia.. Orkade inte uppdatera men det var trevligt igår och jag kom hem vid fyra.. Så jag är ganska trött idag.. Är verkligen inte van vid sånt.. Haha! Menmen.. Någongång..

Konstigt nog har jag inte hört någon lucia idag men kanske ska se någon på tv senare eller det kanske redan har varit.. Hm? Ikväll blir det glöggkväll och jag orkar verkligen inte.. Fyra småbarn som kommer springa runt och skrika därför har jag beslutat mig att stanna på rummet och bara slappa med bra filmer.. Halleluja!

Måste hälsa på folket men sedan återgår jag till datorn och tv.. Och så klart sängen!

Ha en bra kväll!

Try not to think about it.

Fredag helg helg..
Skola idag och vi skrattade, och vi spelade.. Haha!
Håller just nu på att göra mig vid då jag ska till Linda ikväll och sedan ska vi ut.. Så det blir väl sent.. Heh!
Återkommer kanske med min outfit, maybe!

Ha en bra kväll!

We don´t care.

Som vanligt är det drama kring ens släkt och denna gången tänker jag inte ens nämna det.. Men men det är alltid något som händer och någon som blir arg eller ledsen.. Pallar inte med dem!

Ajaj min lillebror var jätte duktig som sjöng och var lätt den sötaste och coolaste.. hehe! Efteråt bjöds det på lussebullar och kaffe, och sjukt god saft.. Var även i mitt gamla klassrum, minnen <3 Är hemma nu och väntar på att Medium och Crimnal Minds ska börja.. Imorgon är det fredag och det ska bli skönt.. Imorgon ska linda, angelica och jag göra kul.. Sen på lördag är det glöggkväll, mums..

Nu ska jag läsa lite tidningar och slappa.. Kanske skriva lite loggbok, hm?

Pusspuss

Your eyes can take me away.

Snodde dessa frågor från linda, och just nu är jag rastlös så jag svara på dessa..

1. Jag har insett att min senaste kyss...  var hemsk!
2. Jag lyssnar på.. Allt som spelas på radio! 
3. Jag pratar...
mycket om saker som intresserar mig, men tycker även om att ge råd!
4. Jag älskar/tycker om... min familj och vännerna.
5. Min bästa vän är... Alla! Nä men många! På  olika sätt.
6. Min första riktiga kyss... Helt jävla underbar!
7. Jag avskyr när folk frågar... om saker som jag inte vill prata om!
8. Kärlek är... svårt!
9. Någonstans, tänker någon på... Jultomten?!
10. Jag kommer alltid att...  vara den jag är!
11. Jag är hemligt förälskad i... Only you know.
12. Sist jag grät var... Hm? Ganska svårt ,kanske till Madagaskar 2, blödig? Ja!
13. Min mobiltelefon är... Omöjlig!
14. När jag vaknar på morgonen... Vill jag bara somna om igen.
15. Innan jag går och lägger mig... Skriver jag ner ideerna som hemsöker mig..
16. Just nu tänker jag på.. vad jag ska ha på mig imorgon..
17. Bebisar... är små och söta!
18. Idag har jag... gått skolan som vanligt
19. I kväll ska jag... lyssna när min lillebror går i luciatåget
20. I morgon kommer jag... Skolan och sedan ut!
21. Jag vill verkligen... Ha kärlek och studenten! Plus jobb på tidning!

Ska göra mig vid då vi ska lyssna på den lille, bilder.. haha! Ska nog klä på mig och sedan ska jag köra och släckten ska med, bläää jobbiga människor.. Menmen måste även göra lite läxa såg jag nyss..

Gör det nu, bye!

I need you in the wrong way.

Lussebakning på gång. Mys mys..
Skola idag och det var sjukt tråkigt som vanligt.. Efter skolan satt sig linda och jag på espresso house och snackade skit medans vi mumsade på julbak.. När jag kom hem var jag tvungen att åka till Trelleborg för att lämna lite saker, hittade nya it-girl boken, får trösta mig med den nu när gossip inte finns längre, snyft! Men men har även presic beställt 5 par skor, tights och skinnhandskar för 800:- ganska billigt tyckte jag.. Aja!

Nu ska jag ner och fortsätta.. Sedan är det Greys och sleep..

Things are the thing.

TRÄNINGSVÄRK OCH UGLY BETTY..
Sedan är det mat och sedan Desperate housewies..

Ha en bra kväll, i wonder?


Bigger is better.

Skolkis idag.. Orkade verkligen inte åka in för en lektion så det blev sovmorogon och sedan åkte mamma och jag en liten tur till Svedala och kollade lite.. Sen åkte vi hem och myste med lussebullar.. Nu ska jag vara lite flitig och göra lite läxa.. Har lite små saker som måste vara färdiga.. För sedan ikväll ska jag dö, vi ska spinna.. Usch träningsverk ja! Men det ska gå och jag ska fan klara allt.. Ja!

Back to work, visst ja jag fick tre veckor på Trelleborgs Allehanda till våren så nu är det bara 4 veckor jag ska fixa, ska nog gå bra!

Win all the boys.

Meningslös dag idag.. Först var vi på skolan och sedan sov jag en stund.. Åkte in till min egna skola och hade en lektion där vi bara såg tv filmer.. Sen hämtade vi biljetter gick lite i stan med pappa och sedan åkte vi hem..

Nu ikväll blir det sex and the city film med moster milla och sedan vill jag gärna se CSI.
Ledig imorgon, najs!


Over and around.

Måndag morgon och klockan är 10.00.. Jag har varit på en skola, träffat emma och lärare.. Frågat ungar och sedan handlat bullar, pust.. Jag är trööööööött..

Idag börjar man inte förrens 12.40 och det är najs.. Dock känner jag att jag inte pallar, vill bara ligga i sängen och mysa..
Men jag måste, kanske imorgon.. Hm?

Ha en bra dag!

P.s Jag är en hemsk människa!

Will I ever move on?

Tio minuter tills Gossip girl börjar och det är alltid lika kul..
Har presic haft en diskussion med päronen om en bil men ja jag la ner det direkt.. Det får vänta tills jag har lite mera pengar.. Så nu ska jag jobba jobba och har som mål innan sommaren..

Matdags nu och tv tittande.. Tomorrow.. Bye!

2:e Advent



Mysiga advent.. Tända ljus och julmusik spelas.. Kylan ligger på och spisen värmer lagom..

Söndag idag och det är advent.. Snart jul! Ja. Det är nog årets mysigaste högtid, förutom ens födelsedag då.. Det är bara 17 dagar tills jul och det är ganska skönt.. Dock ska jag jobba ganska mycket i jul men det är skönt att veta att det blir mycket mycket pengar efter särskilt till mellandagsrean..
Idag ska jag nu först ner och träna med de gamla och sedan ska vi kolla på någon ljusshow, vet dock inte var det var och sedan ska jag måla på mitt rum och sätta upp hyllan.. Kanske sortera i garderoben då det börjar bli lite trångt..

Ha en bra söndag! Ikväll är det gossip, give me!

Somtimes songs comes to the heart.

http://www.youtube.com/watch?v=8mVEGfH4s5g

Love love

Forget you is not so easy.

Har presic sett Over her dead body och den var ganska bra.. Älskar när Eva i desperate housewies är med och spelar en sån bitch.. Hon spelade sjukt bra.. Nu ska jag snart se det nya på femman och sedan ska jag kanske se Harry Potter.. Natten är lång!

Sleep tight with me!

It´s hard but it is true.

Var med Ida idag och det har varit mys.. Som vanligt kommer gamla minnen upp och det är sjukt kul att prata om.. Hon visade även deras fina lägenhet som de snart ska flytta in i.. Sjukt fint kommer det att bli.. Tack för en mysig dag <3

Lördag kväll och jag funderar över vad jag ska se på tv ikväll, kanske inget då det inte går något speciellt på tv. Fan! Då får det bli någon film istället..

Nu väntar maten, tja!


Still not over it.

Lördag lördag och det var somvmorgon.. mums!
Igår var det Mamma Mia och det var kul, lite tråkigt då man sett filmen och den var bättre men det är ju klart imed bättre ljud och olika tagningar.. Men det var helt klart värt det.. Hade kanonplatser med då vi satt högt uppe men rakt framför liksom..

Idag ska jag vara med Ida, vågar inte ringa ännu om hon sover så jag äter frukost först.. Dock vet jag inte vad vi ska göra men det brukar lösa sig.. Länge sedan man såg henne så det ska bli mysigt..

Ha en bra dag!

I like it.

Har presic varit och fikat med Linda på graffiti.. Mumsigt var det och det är alltid lika trevligt att umgås med henne.. <3

Nu ska jag ha lektion igen, ljud denna gången och emma är störd..

Bye!

With me, on me.

Fredag och det menas med helg.. Mums..
Körde till skolan idag och det var ganska skönt förutom att jag gick upp lika tidigt som annars.. Men det ska bli skönt att kunna köra hem direkt efter skolan då jag ska se Mamma Mia ikväll och jag vill gärna hinna duscha innan..
Så det ska nog bli good..

Nä nu börjar min lektion, en lååång dag, tur man bar har parkering tills tre.. Haha!

I´m tired of being nice.

Okej det blev verken vitare tänder eller nya läppar, dock blev man lite sugen på både vitare och större.. Pengar?
Just nu sitter jag i soffan och kollar Criminal minds, ska nog se medium imorgon och jag ska ta bilen imorgon, yeah!

Sov så gott, själv kräks jag snart, blä!

Catched in the moment.

4 december, jag fryser och har ont i fötterna.. Idag i skolan fick vi fota och det var sjukt jobbigt då smarthuvudet hade tagit på sig högklackat och vi gick långt.. Dock tröstade vi oss med subway innan vi drog tillbaka till skolan..Sedan pratade vi lite okej och sedan fick vi gå hem.. Fick även skolkatalogen idag, usch! Hallo dubbel!

Nu ska jag snart med mamma på öppet hus och kanske kommer man tillbaka med nya tänder, ljusa och fina, heheh! Mamma sa att vi inte skulle gå på det då det satte griller i huvudet på mig, leta efter perfekta looken.. Nja!
Senare är det Medium och criminal Minds.. Och imorgon är det bilen till skolan som gäller. Yeah!

Ha det bra!

A cup of love.

Hemma efter en lång kort dag, egentligen skulle vi sluta halv fem men två lektioner var inställda så jag drog hem istället.. Åkte ner och hämtade min lillebror och hämtade ny medicin, sjukligt dyrt.. Där rök julklapparna.
Nu ska vi snart äta och sedan ska jag se på tv.. Snöade idag och det var mysigt nu är det borta igen..

Ja då ska jag fortsätta att läsa, återkommer nog inte.. Nanna!

Peppar kakor och mjölk i mitt rödvinsglas.. Hehe, ser ni hur juligt jag har det?

Så här ser det numera ut vid min säng.. Ganska mysigt faktiskt ska upp en hylla också..
Mina underbara tidningar kallar på mig, ciao!

Try to find out.

GRATTIS LINDA, som fick körkortet idag.. Pusspuss på dig och ser framemot en åktur..

Idag var det kort dag i skolan med varm korv på ikea och sedan lektion, helt meningslös.. Sedan åkte jag med pappa och köpte första julklappen till Melvin.. Ett boxset med alla High School Musical, hehe! Nu väntar jag på att maten ska komma så att jag kan dämpa hungern.. Pappa kallar och jag ska hjälpa han med att lägga in nya låtar på sin ipod..
Ikväll är det ugly betty och desperate housewiwes..
Mums kanske lite glögg och pepparkakor..

Jag ska försöka att glömma dig, hm? Det var det!

Wanna do something else.

Tisdag och ännu en dag ska tillbringas i skolan så klart.. Dock börjar vi inte förren 12.40 så det är ganska skönt.. Nu ska jag göra mig färdig för jag ska med mamma in till stan och sedan tar jag mig vidare till staden.. Ikväll kanske det blir spinning, aj?

Ha en bra dag, jag ska försöka!

Dont want to see your face.

Första skoldagen idag på åtta veckor, blä.. Det var inte alls kul att komma tillbaka och veta att snart är det läxor som gäller.. Dock två positiva saker var att tidningen där jag skrivit i kom ut idag och att vi fick prova stundet mössor.. Najs, då känns det ännu närmre.. Tog såklart en med rosa diamant i mitten.. Hehe!
Är hemma eften en lång dag känns det som iallafall för det är helt mörkt.. Och hungrig är jag med.. Mat?

Nu ska jag se färdigt fantastic four som jag började se igår, ha det för jävligt!
Julkalendern väntar också senare.. Så klart! 1 december.. Mysmys!

RSS 2.0