Natalie och jag.

Vi har precis firat valborg. Nu skojar vi.

Ute väder.

Så jävla najs väder det är. Inget emot Dubai men iallafall. Ikväll blir det bål utanför dörren. Ha det najs!


Home Sweet Home.

Potter och jag myser vid tvn. Jag har internet och dör lite av lycka!! Ledig tills torsdag. Halleljua, hejdå ekonomi!!

Shopping @ Dubai.

Den sista bilden är magisk. Kan inte riktigt förstå att man varit så nära en delefin. Helt otroligt!!

Plans over.

Elina har precis lämnat huset och vi har pratat lite om sommaren och vad den kan ha att erbjuda. En vecka med brudarna ska vi iallafall. Sen ska vi till Tyskland för att fylla på inför sommaren. Denna sommaren ska bli så jävla najs!!

Weekend.

Min helg kommer inte bjuda på mycket kul förutom kanske bio på söndag då jag ska jobba.
Har börjat fundera på vad jag ska göra om jag inte kommer in på någon av utbildningarna jag sökt i höst. En sak är nog säker jag börjar i ett annat land. En vecka eller ett halvår.. Känner att världen har så mycket att bjuda på och det kan inte riktigt Sverige erbjuda! Volontär eller jobb utomlands hade inte varit helt fel..

Underbara Dubai!

Ännu en resa är nu bakom en men ännu en väldigt väldigt lyckad resa. Den kunde inte blivit mycket bättre och jag hade gärna åkt dit igen.
Dubai är ett resmål för dig som söker strand, city och utflykt saker att göra. Något för alla då alltså.
Om ni har några frågor så är det bara att fråga!
Det perfekta resparet, LE IS ALL YOU NEED!!

Dubai dag 7.


Världens sötaste! Lille Alvin!!

img_8291 (MMS)

Världens sötaste! Lille Alvin!!


Fredag!

Tog en lång sovmorgon då gårdagen inte bjöd på något! Men nu är jag på väg och ska träffa lille Alvin! Ska bli så himla spännande.


Home sweet rain?!

Kul asså och komma hem till typiskt svenskt skitväder. Vi landade kring nio och jag känner hur mina ögonlock längtar efter sömn efter typ igen alls på planet. Nu är jag och hämtar min lillebror.. Tänkt chilla lite sen med min boxer!


Dubai dag 6.


Dubai dag 5.


Om några timmar..

Beger vi oss mot flygplatsen och mot Sverige! Resan har varit helt underbar och jag kommer gärna hit igen, kanske med en större plånbok bara!
Sista dagen har avslutats med att leka med delfiner på Atlantis, helt sjukt magiskt! Vi fick pussa, dansa och krama en delfin som hette S2. Söte!
Nu väntar vi på mat och sen ska vi mot flyget. Men lindas och min resa slutar inte här... LE is all you need!
Hörs i Sverige! Tråkiga Sverige!


Godmorgon från Dubai!

Asså om någon har tankar på att åka till Dubai så tveka inte! Det är så jävla cool stad. Man känner sig trygg och blir så impad av staden.
Igår var vi på mat kryssning med världens största flytande träbåt. Maten var sjukt god och där var mycket att titta på ;) haha! På schemat idag är först solning och sen ska vi SHOPPA!!!! Wiiiiieee! Tur man får lön imorgon för jag lär spränga mitt konto! Vi ska även upp i det högsta huset! Ha en underbar dag för det ska vi! Nu kommer frukosten så dags att ladda!


Dinner Cruise!

Dagen började med att vi hade bestämt oss för marknad men efter att blivit avsläppta Middle OfNnothing så vände vi direkt och tog taxi till sju stjärniga hotellet istället! Och där beslutade vi oss för att gå in på vattenland nr 2 Wild Wadi! Sen var vi där hela dagen till nu då vi ska på 4 rätters middag på en ny som tar oss längs hela Dubai Creek. Så mysigt! Vi ser så jävla heta ut nu också med brännan ;)


Must Have Before 25.

ÄNDÅ sååå sjukligt snygg.. Den ska bli min!! MTV!

Dubai dag 4.


Dubai dag 3.


Dubai dag 2.


Update.

Vi har precis skypat med våra familjer och uppdaterat vad som händer omkring. Nu ska vi på ökensaffari, ikväll ska vi ladda upp massor med bilder. Checka in Lindas blogg för fler bilder! CIAO!!

VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS..

Till Ida och Robin som igår fick en liten pojke vid namn Alvin. Ser så mycket framemot att träffa han!! Största lyckohälsningar till er från oss i Dubai!!

Dubai dag 1.


Burj Khalifa!

Eftersom vi har så jävla najs så har vi liksom inte tid att ta med datorerna ner i lobbyn då de bara har internet där. Ändå jobbigt! Haha så jag bjuder på bilder tagna med telefonen! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!


På väg mot beachen.

Åh där är så mycket jag vill skriva och berätta men det får vänta för det är ganska jobbigt att skriva på telefonen. Iallafall blev inga bilder igår då vi deckade framför tvn så vi ska försöka ikväll! Nu ska vi till Jumeirah Beach och kolla på alla coola byggnader. Ikväll blir det Dubai Mall med 1200 butiker!! Det kliar i fingrarna!!!!! Och igår köpte jag saker från Victoria Secret!! Vi har även fått prisförslag på lägenheter ute på palmen! Det ni ;)


Hello from Dubai!

Vi har haft en helt underbar dag här i Dubai. Efter att vi fått upp sakerna på vårt fina hotell så tog vi en tur på ett köpcentrum som ligger alldeles intill Mall Of Emirates, sååå många saker och en Victoria secret avdelning! Estelle blev galen och funderar på att spendera en förmögenhet där. Vi såg även deras skidbacke! Nu ska vi gå och äta men jag återkommer senare med lovely bilder!


At Dubai airport.

Så då har vi landat efter en himla skön flygresa! Lyxig mat och sköna stolar! Och sjukt bra filmer. Nu ska vi på passkontroll sen mot hotellet!


On our way!!!!

img_2855 (MMS)

On our way!!!!


FUCKING DUBAI IMORGON!!!

Nu ska jag packa det sista.. SÅ Jävla Najs! Ikväll blir det styrelse möte sen chilla.. Helrenovering.. Idas lille kille ville inte komma ut igår så jag håller tummarna att han kommer senare idag... Lycka till från mig!!

Pink.

Mamma och Pappa köpte sjalar när de var i Egypten. Tänkte jag skulle ha dem i Dubai.

Myskväll.

Åh jag är så spänd just nu för hur det går för Ida. Hoppas han kommer snart så jag kan få en bild på sötnosen!!
Snart ska jag träffa en annan sötnos.. Lille Fabian som ska komma och se Breaking Dawn med mig. Och moster så klart! Han har precis lärt sig sitta så han ska få posa för min nya kamera..
Packningen börjar bli klar.. Så Jävla NAJS!
En liten liten Fabian.

Wiiiiiiiiieeee!!!

Fick precis ett sms från Ida att de var på väg mot BB!! Åh vad spännade!!! En liten Alvin är på väg!!!!!!! Önskar dem all lycka!


Packningen so far..


Pottermore.

Nu är jag en del av Pottermore. Finally!

The Blond Me.

Före..
Efter..

Potter.

Min lilla modell till misse.

Inför Dubai!

img_9987 (MMS)

Inför Dubai!


Getting blond!

img_1379 (MMS)

Getting blond!


ASSÅ PÅ TORSDAG DRAR VI!!!

Då intar vi DUBAI!!! Helt jävla magiskt. Har precis läst ett otrloligt bra reportage om det. De avslutar med att säga " Man kan säga att allt är helt enkelt perfekt, rent och tryggt!" Vad mer kan man önska sig. Temperaturen visar ungefär 30-35 så vi lär bli värmda. Idag är jag ledig. Ska vara hos frisören vid 13.00, fixa böcker och annat och sen hem och packa!!

Kakbuffé med mamma i Vismarlöv.

img_7385 (MMS)

Mamma och jag hade mys dag. Vi tog en lång fika och sen nu är jag på jobb. Vilken underbar dag!


E & E.

Snodde Elinas ubersnygga MacBook Air och passade på att posa. Det hade inte varit fel med en sådan här modell också. Den är ju så jävla lätt.. Nu står hon och lagar mat till oss, ska bli mums. Vi får se vad kvällen har att bjuda på!

Nu kör vi!!!!

img_2418 (MMS)

Nu kör vi!!!!


Lyx dag.

Vilken dag jag haft än så länge. Hämtade upp Emma i Malmö och begav oss till hennes skola i Landskrona. Sen har hon packat in mig i alger och skrubbat mig. Och sen fick en ansiktsbehandling på 90 min avsluta min lyx dag. Ikväll blir det bowling med tjejerna och så klart mycket skratt!


Hämnden.

Fråga Olle, Criminal Minds, Unforgettable. Älska kvällen.


Idag är Ida beräknad att få sin lilla kill...

img_3216 (MMS)

Idag är Ida beräknad att få sin lilla kille.. Kan inte förstå att nästa gång jag träffar henne så är det inte bara hon utan en liten sötnos också! Hoppas verkligen att han hinner komma innan Dubai annars får hon skicka en bild på han! Åh vill se han idag! Önskar den all lycka iallafall.. Blir ju helt nostalgisk när jag tänkte hur mycket vi gått igenom och så.. Nej nu får jag fortsätta arbeta. Får ju tårar i ögonen!!


Möte plus föreläsning.

img_6417 (MMS)

Möte plus föreläsning.


LE IS THE SHIT!


Köper kamera med proffset!

img_7187 (MMS)

Köper kamera med proffset!


Vi laddar starbucks inför Dubai!!!

img_1047 (MMS)

Vi laddar starbucks inför Dubai!!!


Pluggish.

Nu har jag sökt typ 15 utbildningar till hösten, hoppas jag kommer in på någon av dem. Hahah annars vet jag inte vad jag gör. Ska söka några till som inte ingår i Studera.nu.
Skulle möte Linda vid ett men eftersom lillebrorn inte kan vara hemma själv så ska vi ses vid två istället. Har en lång to do lista.. Hihi!
Nästa vecka åker vi och upplever ett nytt land! OMFG!

The Hunger Games!

Har precis kommit hem från bion och den var super bra! Rekommenderar den verkligen. Plus läs boken. Ska strax hoppa i sängen för imorgon ska vi fixa lite inför Dubai! Som är nästa vecka!!!!! Wiiiiieeee..


Fråga Olle Dokumentären.

Har ni sett nya säsongen av Fråga Olle? Om inte checka in det här..
De tar upp så mycket viktigt men mycket oviktigt också men sjukt intressant. Ibland blir det lite för mycket men det är ändå bra det kommer till ytan. Eller vad tycker ni?

Påskdagen.

Helgen har beståt av godis och umgås. Idag jobbade jag extra efter som vi snart drar till Dubai. På tisdag ska Linda och jag fixa inför resan, växla pengar och annat. Och imorgon blir det äntligen Hunger Games!!

Yeah!!

Så nära till min drömkamera. Men jag vann biobiljetter iallafall!

I Höllviken på det nyöppnade Gateau.

img_7067 (MMS)

I Höllviken på det nyöppnade Gateau.


Känns ganska bra just nu när temperaturen ...

img_8871 (MMS)

Känns ganska bra just nu när temperaturen visar 1 grad...


Glad Påsk!

Önskar jag och min kompis.

Sökt!

Nu har jag sökt till en utbildning i höst. Det är första valet och jag håller tummarna!!

Har någon provat?!

Den rosa ska jag beställa hem och ha nästa utgång!

Långfredagen.

Äntligen en dag ledig efter jobb sedan tisdag. Så nu har jag precis fixat med tvn och laddat upp inför kvällen. Mer pallar jag inte. Som tur var jobbade jag och Vanja idag så då blev dagen så mycket lättare.
Imorgon är det påskfirande, träffa släkten och chilla!
Bjuder på en bild från Ystad.

Min nya drog..

img_2173 (MMS)

Min nya drog..


Påsk Pops.

I påsk tänkte jag bjuda på Pops, kakmix som man rullar till en boll och sen dekorerar man dem. Ska bli kul att prova att göra dem.

Sååå jävla nära nu!!!

img_7709 (MMS)

Sååå jävla nära nu!!!


Most Wanted.

Vill.LÄSA.NU!!!

Tisdags tv.

Top Model, Svenska miljönärer, DH, GCB. Love!!

Grand Opening of The Making of Harry Potter.

Watch live streaming video from wbstudiotour at livestream.com
Känns faktiskt konstigt att inte vara där då man varit på två andra stora event med Harry Potter, men i sommar ska vi dit!

The End!

Har nu läst klart boken. Så himla bra, måste köpa fortsättningen av den. Jag mår mycket bättre men känner mig svag liksom.. Så jag ska försöka bara chilla och fräscha till mig lite.


Blä!!!

Ligger kvar i sängen då allt jag ätit kommer upp igen. Hatar att vara sjuk, särskilt på helgen. Nu ska jag läsa klart boken sen plöja några filmer om jag pallar.


RSS 2.0