Nu kör vi..

img_5264 (MMS)

Nu kör vi..


Hjälper mamma.

Tog lång sovmorgon imorse och nu hjälper jag mamma med maten inför deras nyårsfest. Om en stund ska jag börjar min förvandling. Tänkte försöka ha en annorlunda frisyr. För min klänning är fears!!!


Fredagsmys.

Spenderar min kväll med familjen och Johan glans. Kan inte fatta att vi har intervjuat han.


Vadå ångest..

Alla tre är från H&M. Samtidigt som jag vill känna värme så längtar jag faktiskt efter lite snö också..
Men dessa tre snygga bikinisarna är ju ett måste i sommar.

Hos Elina.

Har precis fått massage av Elina och har även ätit här. Snart ska jag hem och städa och tvätta. Kul!


I <3 Mulberry.

Innan sommaren ska någon av dessa bli mina!

Juldagen.

Helt jävla magisk kväll..

Sällskap.

Sötnosen och jag myser.. Snart ska jag se på SATC. Är helt in LOVE!

Julafton.

Bilder från julafton.. Ännu en jul över.

Först fika sen shopping!

img_5629 (MMS)

Först fika sen shopping!


Pommes beroende.

Efter vår utgång i söndags så har jag fått pommes beroende. Är fan sugen på det hela tiden. Så nu ska jag grilla lite mer pommes och kolla finalen på Top Model. Imorgon är jag ledig, kanske en tur på mellanrean?


Dagen efter.

Feeling not good! Haha är på jobb och slutar om en timme. Underbart. Ska slänga mig ner i soffan och bara chilla. Grilla pommes och bara kränga!


Chill innan julfesten!

Vid sex ska jag ta mig in till stan med Elina för att möta upp Vanja för kvällens fest! Nu ska jag chilla med sex and the city samtidigt som jag peppar!


Dagen efter..

img_5779 (MMS)

Dagen efter..


Nu kommer tomten!

img_0075 (MMS)

Nu kommer tomten!


God Jul!

Så var det jul här i vårt hus. Julen har kommit. Nu tar jag bloggledigt och återkommer kanske imorgon innan julfesten. Ha en riktigt God Jul!!


Snart så kommer tomten..

Imorgon är det julafton. Denna hösten har både gått snabbt och långsamt. Har hunnit med en förvandling, en ny kusin, ett nytt land och massor med fester. Nu ska vi äta lite mys middag med familjen sen är det dags för julbak. Ska göra Mandelmusslor, Mjuk pepparkaka och Kladdkakemuffins (till små killarna).
Vad kommer finnas under granen detta året.

Julklappsshopping.

Har precis varit i stan med mamma, Milla och Fabian. Shoppade julklappar och ska sen jul handla mat. Mitt konto är mindre men helt klart värt mina inköp!


Lipsil!

Asså jag har precis kollat på Biggest Looser som gick igår och jag bölar som en gris. Det var så himla sorgligt! Strax ska jag dra och se lillebrorn spela basket.


Satan.

Skulle precis kolla mitt körkort och upptäckte att det inte var någonstans. Har alltså tappat mitt körkort!!!!! Fan också. Men men har fixat så jag ska få ett nytt. Nu ska vi och handla lite julklappar.


Julfest 2011.

Hade en sjukt underbar kväll.. Som vanligt..

Letar julklappar.

Har varit väldig mycket nu innan jul så jag ska försöka fixa många julklappar imorgon. Mamma och jag ska fylla bilen med påsar. Kanske något till en själv också! Måste ha en killer dress på söndag när vi ska ut. Dessa hade jag gärna haft på fötterna iallafall.


Morgon.

Kom hem vid tre igår och har bara slappat sedan jag vaknat. Idag blir det nog lite julshopping. Men först kolla i alla mina nya tidningar!


Julfest.

Är nu nästan helt klar men är på väg till Paula innan festen. Naglarna och sminket ska på! Jag kör på favorit i repris på klänningen. Gamla bild men klänningen är det samma!


Nu: Hel renovering. Senare: Julfest


Gissa vad det blir nu?!


Julkänsla..

img_7326 (MMS)

Julkänsla..


Good Morning..

Är så himla glad över att jag har ett jobb som gör att jag tidigast börjar 09.30.. Vilket är perfekt när man är svårstartad. Men så klart denna veckan är jag helt ledig och då måste jag upp så här tidigt. Vi ska nu packa det sista.. Hoppas vi blir klara idag!!


Julmys med sötnosarna!

img_7890 (MMS)

Julmys med sötnosarna!


80x6... Wiiie.

img_2613 (MMS)

80x6... Wiiie.


Fjärde advent!

Mindre än en vecka till jul.. Mysigt men man kan ju inte säga att man har Julkänsla. Ikväll blir det julmys hos Elina . Nu ska vi packa packeter.


Min lördag.

Är på jobb sedan 11 idag. Hemfärd blir det vid åtta.. Sen ska jag och Maria möta upp Linda och vi ska käka och sen hem till mig! Myspys!


At Work!

Min fredag so far.. Följde med mamma och packad kartonger vid åtta sen åkte jag till jobb och slutar vid åtta. Min kväll blir med Vampire. Hihi!


Godmorgon.

img_1646 (MMS)

Godmorgon.


SATC.

Asså jag är helt in love i Sex and the city. Tycker det är så kul med vissa saker som är modernt typ tio är gammalt. Plus alla skådespelare som är bi roller och som nu är med i de nya serierna.. Vissa har typ inte ändrat utseende och lär väl se lika ut de kommande tio åren!


Halloj!

Blev inget inlägg under förmiddagen då jag vaknade typ elva och sen åkte vi och köpte en riktig kalle anka gran! Är på jobb just nu och har 4 timmar kvar! Mums.. I helgen står julmys och pynt på listan.


Julpynt.


Min tisdagskväll..

Har lånat sex and the city boxen av Vanja och nu ska jag se hela innan årsskiftet.. Undrar om det är möjligt?!


Fabian dop!

Ser framemot många år med Lille Plutten!!

Lucia!!

img_2251 (MMS)

Lucia!!


Dagen före Lucia.

Kvällen har spenderats tillsamans med mamma och extremt många kartonger. Sen nu har jag precis avslutat min chatt med Tjejzonen. Imorgon bitti ska Melvin gå lucia med klassen så vi ska dit och kolla. Jobba och sen packa lite till på kvällen. Helt sjukt att det är julafton nästa vecka!

Måndag.

Började dagen med Sex and the city och sen blev det lunch med mormor. Nu är det trummor med brosan, han är ju sjukt grym!


Sötaste.

Denna coola dressen fick Fabian av mig. Nu ska jag chilla vid tvn.. Imorgon är det packning av cirka 500 julsäckar! Wiiie!


Kakbuffe..

img_0961 (MMS)

Kakbuffe..


Mot dopet!

Sorry för suddig bild men ja ni ser ju lite..


Lördag..

Gårdagen var sjukt mysig och helt rätt person som vann! Älskar Made Of! Idag har det varit jobb och sen nu ikväll blir det chill med familjen. För imorgon är det ju dop! Tur man inte ska hålla tal då jag typ inte har någon röst.


Packning.

Min fredag börjar med att packa 200 kartonger med presenter. Work out! Senare blir det handling och sen är det ju idol final ikväll!! Heja heja.


Chill dag.

Var hemma från jobb idag också då min förkylning dödar mig lite. Följde dock med mamma då jag behövde fixa näspray och andra småsaker. Nu ska jag baka muffins och sen bädda ner mig..


Nanna.

Tänkte lägga mig lite tidigare idag för att återhämta mig.. Så godnatt!


Sjuker..

Gick hem tidigare från jobb då jag inte kände mig hundra. Så nu ligger jag i soffan med te och Potter! Myspys.


Godmorgon.

Igår kväll hjälpte jag mamma med att packa julkartonger till typ ett. Lär bli många sena nätter framöver.. Tur det inte blev så sent igår. Ska snart köra till jobb men först slappa vid tvn först..


Marrakech.

I dagens Top Model så är tjejerna i Marocko, Marrakech. Himla kul att se dem gå där jag gått och ätit..
Linda och jag diskuterade resa igår och nu är jag så sjukt sugen på att boka. Vi funderar på Mexico, Dubai eller Kina. Någon som varit där? Tips!
Liksom jag vill bli brun, checka in bilden nedan..

Imorgon är det jobb sen ska jag på möte om en ny ide jag har! Himla kul att brainstorma med folk.


Idolfinalen..

Nu på fredag är det ju final i Idol. Och det är sjukt bra låtar som kommer spelas. Bland annat Beyonce-Halo och Nause-Made of.. Lovely.. Vem tror ni vinner? 

På jobb.

Skickade iväg ett viktigt mail imorse innan jag drog till jobb. Jobbar idag till halv fyra, ska hjälpa mamma sen med att packa julpresenter.


Vart bär det av..

Linda och jag planerar vår resa 2012. Är ju en tradition nu!

Julshopping med Milla och Fabian!


Söndagsmys med föräldrarna!


Första julkortet..


Potter & I!


Tack Tyra!

För att du designat så sjukligt snygga kläder. Jag ha precis beställt hem tre klänningar. Hoppas de sitter snyggt också. Kanske blir nyår eller juldagens klänning!

På väg hem..

Slutade precis jobba och är nu på väg hem. Ska gå in till föräldrarna och fixa lite saker.. Tänkte ladda ner baksmällan 2, tror den är sjukt rolig!


Weekend!

Gårdagen spenderades med Vanja och Elina. Vi kollade idol och vampires och snackade massa skit. Mys! Idag är det jobb men börjar vid fyra så jag chillar med Potter.


Torsdag.

Så var det torsdag igen och ännu en helg väntar! Jobbar även denna helgen då mitt bankkort skriker efter pengar.. Skattepengarna och sjukförsäkrings pengarna kommer snart, tack gode Gud! Nu kollar jag Biggest Looser.


1 December.

Julen närmar sig med stormsteg. Redan första December.. Myspys!

RSS 2.0