Bröst bakelser!

Hittade recept i nyaste Amelia och var bara tvungen att prova det! Jag kan inte säga om de är goda men fina blev de iallafall! Vad tycks?


Njuter i solen!

Sitter ute och tar frisk luft. Är ju helt underbart väder. Dock har jag sovit konstigt så jag har nu ont i ryggen också, grejt! Haha annars idag ska jag tvätta mitt hår, intressant eller hur? Men jag har liksom varken haft ork eller möjlighet till det innan. Sen ikväll ska jag bjuda föräldrarna på egen gjorda prinsessbakelser. Mums!


Sugen på shopping.

Jag vill ha, typ nu! Ska försöka droga mig så jag kan ta en runda på stan nästa vecka!

Torsdag.

Fortfarande sängen som dominerar min vardag. Vaknade i morse av smärta då jag glömt att ta smärtstillande, tog snabbt två tabletter och sen somnade jag igen. Måste sätta klockan på att ta dem exakt var 6:e timme. Min dator har fått sig en smäll vid cd/dvd spelaren, hoppas verkligen att man kan lösa det smidigt. Annars blir jag ledsen!
Tänkte se denna filmen nu!

Program online.

Tack för att det finns program på datorn. Tänkte jag skulle sova i min gamla säng och se True Blood och Modelljakten.
Så här ont har jag, haha! Kan inte tänka mig tillbaka utan denna smärtan.

Mindre smärta.

Är mycket piggare, sover inte riktigt lika mycket som innan. Mamma har köpt Pirates of Carribean så det blir att kika på den senare.
Tack för alla sms och att ni bryr er, Ni betyder så mycket för mig!! <3

Samma position!

Mår lite bättre med betoning på lite. Hoppas att det bara blir bättre och bättre men det borde det ju bli! Läser Så länge vi båda andas och njuter av tystnaden. Om en liten stund kommer mostern och hälsar på, kanske försöka få henne att göra pannkakor till mig! Är sjukt sugen.


Jag lever, knappt!

Jag är nu mörbultad och har sjukt ont! Men allting gick bra och jag gör inte mycket mer än sover, äter och kräker! Fräscht va?! Nu tänkte jag se en film!
Btw sjukt bra med blogg.se appen!


Nu gäller det!

Så detta är tidsinställt! Nu är jag och blir en ny jag! Haha kan ni lista ut vad det är?!

OMFG!!!!

Sitter och hyperventilerar i soffan!! Åhhh gud, trodde det skulle vara jobbigt dagen innan men det är nästan värre!! Tur jag har breaking dawn boken redo om jag inte somnar. Kanske mitt sista inlägg med små ..... Men sen!! Wiie!

12 TIMMAR KVAR!!!

Jag dör. DET ÄR JU SKJUKT LITE TID KVAR NU!! Tänkte ta ett bad och lugna mig själv!!

Illamående..

Tror dock bara det är nerverna som spökar..

Elina 21.

Sista bilden får tala hur om hur kul vi hade det!!!

Nerver gånger tusen!

Asså nu börjar jag bli väldigt nervös inför morgondagen. Igår när klockan passerade 00.00 så slog det mig att det nu bara var ett dygn kvar och oron kröp på. Men det får gå som det går. Har tagit före bilder och det kan fan inte bli sämre än dagens läge, haha! Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska skriva om det här eller ni helt enkelt får fatta det efteråt.
Iallafall, det lär bli många sådana här inlägg idag, så här glad var jag idag/natt!!

Godmorgon!

img_1395 (MMS)

Godmorgon!


Vi gungar på båten!!

img_1754 (MMS)

Vi gungar på båten!!


Nu börjar vi en underbar kväll!!

img_0693 (MMS)

Nu börjar vi en underbar kväll!!


Lördag!!

Igår blev det shopping och myskväll! Himla kul! Nu är jag på jobb, ikväll är det fest hos Elina! Sen blir det utgång och det ska bli najs!

Frossa!!

img_3423 (MMS)

Frossa!!


Leende..

Har haft världens leende på läpparna!! Eller jag har det typ hela tiden. Nu ska jag gå från lunchen till arbetsplatsen!

Mailet som kan ändra mitt liv är iväg..

Och så här glad är jag för det..

Godmorgon.

Somnade i min nya säng igår och vaknade helt utvilad. Bra betyg eller?! Nu har jag kokat kaffe och ska skicka iväg några mail, detta kan jag nog vänja mig vid!

Gamla goda tiden och ny resa!

Den 17 oktober drar vi till Amsterdam med Navigatorcentrum. Himla kul!

Älskar Nellys Nyhetsbrev!

Är det bara jag som nästan börjar dregla när Nellys Nyhetsbrev kommer på mailen? De gör alltid så snygga och inbjudande brev som bara gör att man vill spendera alla sina pengar på deras kläder. Och så ska ju ett företag göra. Sjukt bra gjort Nelly!!
Liksom dessa två hade gärna fått flytta in i min garderob!

Möte!

Nu ska jag och min dator på möte. Först ett nu kl 09.00 sen ett kl 16.30. Lite jobbigt att man måste hem emellan, men samtidigt skönt att hem och byta outfit!

Preview.


Bara en vecka kvar!

Asså helt sjukt. Bara en vecka kvar tills jag ska göra en sak jag länge velat. Är lite kluven om jag ska skriva om det här på bloggen eller bara låta er närmaste veta det. Får se hur vi gör. Är himla spänd och nervös iallafall.
Hela morgonen har jag haft på Mamma Mia samtidigt som jag städat hela lägenheten. Har nu bara en byrå, mer förvaring och en lampa som ska ut och upp!
Nej nu ska jag ut med ytterligare lite saker. Hörs lite senare!
Gamla bild på lilla mig, nog första året i gymnasiet..

Söndag!

Jobbade mellan 11-18, sjukt mycket på jobb men tur man jobbar med snabba personer! Efter så drog jag hem och har tagit ut de sista sakerna från rummet till lägenheten! Imorgon blir det nog till 99% säkert inflyttning! Ska visa bilder då också!! Är så himla stolt över allt där! Sov sött!

Lördagsmys!

Nu sitter alla brudarna och vi gör roliga grimaser! Skrattar tills vi gråter. Haha!!

På jobb!

Är just nu på jobb. Ikväll ska jag umgås med tjejerna. Himla mysigt!!

Fredagsmys!

img_8014 (MMS)

Fredagsmys!


Maxi!

Fem fyllda påsar med allt som behövdes första matköpet! Dyrt som bara den blev det men nu ska jag försöka laga mat på det ett bra tag. Nu ska jag hem och sätta allt på plats, städa och sen laga mitt första mål i lägenheten!

Första inköpet!!

img_6379 (MMS)

Första inköpet!!


Snark.

Gick väldigt bra på jobbet idag. Kom hem i tid och var på bra humör! Inte ofta, haha! Dock värker fötterna och jag tror jag ska unna mig ett fotbad.
Men först ska jag ut med ett lass med saker från rummet.
Idag saknar jag min Harry Potter anda!

Diskning nästa..

Fast jag hade hellre legat kvar i sängen!

Full rulle.

Möte 8.00, slutade 17.00 och sen direkt hem och började diska typ fem kartonger!! Men fint som bara den blir det. Nu ligger jag däckad i sängen och kollar på tv. Imorgon är det diskning och städning! Plus arbete på kvällen.

Färdigt. Sjukt snyggt!

img_5184 (MMS)

Färdigt. Sjukt snyggt!


Vitrinskåp nästa.

Nu ska jag ut och montera upp mitt nya fina vitrinskåp. Har ju inflyttning på fredag så jag måste börja fixa på kvällarna. Imorgon är det tidig morgon för min del, 8.00 ska vi ha möte på jobb. Får se hur jag överlever dagen. Haha!

Måndag!

Ny vecka! På fredag blir det nog inflyttning, ska iallafall bjuda föräldrarna på middag då där ute! Idag åkte vi ännu en tur till ikea för att köpa mitt vitrinskåp, det blev det som jag visade på bild. Dock var den skadad så vi får byta imorgon, 86 kg, jättekul!! Annars idag har mostern och lillen kommit på besök. Idag är det även två veckor tills en av mina drömmar blir sann! Nu ska jag se klart Water for elephants! Imorgon är det jobb!

Besök av lillkillen!

img_3058 (MMS)

Besök av lillkillen!


Eko!

Nu är det bara få saker kvar att flytta ut. Dock har jag sjukt mycket att packa upp! Haha.

Nästa sovplats! Inte helt fel..

img_9836 (MMS)

Nästa sovplats! Inte helt fel..


Nästa sovplats! Inte helt fel..

img_9836 (MMS)

Nästa sovplats! Inte helt fel..


Åska & solsken!

Vaknade av att solen sken helt starkt, drog upp persiennerna och såg en väldigt mörk himmel! Nu mullrar det och vi ska flytta ut alla mina möbler. Snälla inget regn!!

Flytthelg.

Började dagen med att packa upp gårdagensköp från Ikea, himla fint blev det. Nu ska jag flytta ut lite möbler och börja sortera. Senare kommer Linda och då ska vi mysa och ut och äta!
Kanske planera ännu en resa..

En månad kvar..

Tills ballongen 0 spräcker och en etta tillkommer. Längtar så klart men mer efter en sak som händer två veckor innan.

Rio!!

Efter jobb tog jag ännu en tur på Ikea och fick med mig två påsar hem. Nu ligger pappa, lillebrosan och jag och kikar på Rio! Efter tänkte jag sätta upp lite saker i lägenheten!

Vitrinskåp Liatorp!

Är sjukt sugen på detta vitrinskåpet från Ikea, tycker om det så mycket!

Tidig morgon!

Har nu varit vaken i två timmar och vill helst bara gå och lägga mig. Haha men nu ska jag åka hem till mostern och äta frukost. Sen vid halv tolv ska jag börja jobba!

Tomt.

Mitt rum ekar snart, har bärt ut det mesta men har sofforna och andra saker kvar. I helgen hoppas jag på att få ut allt. Min säng står kvar tills jag har flyttat helt, vill ju ha ordning i mitt nya hem! Känns dock lite konstigt att inte vara hemma hemma, då jag är en riktigt hemmafis. Men men jag har ju väldigt nära hemma så det ska nog bli bra!
Imorgon ska jag skjutsa mamma till flyget och sen springa en runda, käka frukost med mostern och bebisen och sen jobba till sju. Vi hörs imorgon!
Det ser inte så tomt ut, men det mesta ligger i kartonger.

Massor med saker!

Sex vagnar blev det och ett nästan tomt konto.. Haha, men väldigt fint blev det. Eller kommer bli! Efter att ha kört släppet hem med massor med fynd så begav jag mig till jobb direkt. Och nu håller jag på med att plocka ner hela mitt rum i kartonger, det är så mycket!
Ännu en smygtitt.

Bara lite inköp.. En våning kvar!!

img_7806 (MMS)

Bara lite inköp.. En våning kvar!!


Tisdag.

Just nu är jag på jobb. Tänkte försöka ha tidsinställda inlägg så att man är uppdaterad. Efter jobb ska jag kolla en avdelning som har utförsäljning imorgon, hoppas på många fina möbler, kanske ett vitrinskåp? Sen ska jag gå en lång runda.

Smygtitt på lägenheten.

Både skålen och själva bordet är loppisfynd. Dock ska det hjul på och det ska pimpas lite.

Världens sötaste!

Sötaste ever, Kusinen är såld! Ser framemot att se vad han blir för kille! Han kommer charma brudarna det vet ja! Blir ju nästan sugen på att ha en egen. Tur mostern offrar sig nu.. Hihi!

Brainstormning!

Måndagar är nu mina företags dagar. Eftersom mitt nya schema börjar denna vecka så kommer jag vara ledig på alla måndagar, najs! Har redan skrivit ganska mycket på min projektplan och ska nästa fredag vara klar. Finally! Om en liten stund ska jag hem och hälsa på lille bebisen, har saknat han! Ska visa alla kläderna och kanske även en bild på han senare. Ikväll blir det träning med Emma!

Min söndags kväll!

img_9603 (MMS)

Märk min lysande fot!


Ung Cancer.

Gud vilken bra video. Den når verkligen fram. Efter att ha kollat på den hade jag inte hjärta att inte dela den vidare..

Sötnosen!!

Åhh så söt den lille var. Känns som vi kommer bli best buddies eller han har inget val.. Hihi men vilken gullunge! Tog massor med bilder och väntar på ok från mostern. Imorgon är det jobb, lite byggning och sen hård träning i tre veckor!!

Mot Lillen.

Nu ska vi och se på världens sötaste kusin. Har inte packat ner alla presenterna utan han får några när han kommer hem också! Myspys! Blir indiskt med familjen efteråt.

Redo att bygga.

Efter att ha varit på loppis 08.45 på Ikea och sen städat hela Svågertorp plus Vellinge på bebisaker och byggvaror så ska nu lägenheten bli klar. Iallafall lite mera, haha. Ikväll ska vi hälsa på nya bebisen. Ska bli kul att ge han alla sakerna! Nutte söt!
Ser ni någon skillnad med rummet? Nej inte jag heller. Har inte börjat packa mitt rum ännu..

Loppis på Ikea!

img_0399 (MMS)

Loppis på Ikea!


En liten pojke till..

Ja då har man fått samtalet! En pojke blev det, alltså har hon nu tre killar! Grattis mostern. Kanske får den lille en rosa nalle trots allt!

Ring då!

Åhh blir snart galen på att vänta.. Haha, vill ju veta nu.. Nej nu går jag ut i lägenheten och städar lite..

Spännande.

Besökte mostern igår för att säga lycka till och nu är det fredag och de har varit på BB i en timme. Förväntar mig ett samtal vid lunch ungefär. Är så himla spänd!! Tänkte jag skulle in på Build-a-bear och köpa en rosa/blå nalle med vaggvisa inuti! Det låter väl ganska mysigt som första nalle. Och så klart några färglada kläder.
Nu tänkte jag förbränna lite fett och bygga lite muskler.
Btw har fått fast jobb på mitt jobb så nu kan man börja planera livet lite mera!
Eftersom mostern inte kan kolla bloggen så visar jag mina inköp här. Så himla klockrent med stjärnor eller hur?! Den påsen som ligger till höger köpte jag i Bangkok!

Nykomling.

Imorgon kommer en ny släkting att födas!!!! Det är helt sjukt!!! Det kändes som det var igår min moster sa att hon skulle ha en ny bebis. Jag är otroligt spänd för att se den lille/a!
Så fort jag vet imorgon om det blir en flicka eller pojke ska jag in och shoppa bebisaker!
Sötis från H&M.
En rosa eller blå, det är frågan?!

Fikar på Nova!

img_3871 (MMS)

Fikar på Nova!


RSS 2.0