Phi Phi tur.

Idag tog vi en båt till några öar.
Först var det Bamboo Island, helt underbar.
Helt fantastisk.
Sen gick vi under vatten.
Och mötte massor med fiskar.
Vi var mer under än över vattnet.
Sen drog vi vidare till en annan ö, Maya Beach.
Lekte lite modell..
Anlände sen till Phi Phi Don Island, inte så som jag tänkt mig.
Sen hoppade fiskarna i igen.
Nemo och hans familj.
Det som vi missbrukar här nere, Ananas och vattenmelon.
Sen hade vi haft en jobbig dag så vi tog massage, manikyr och pedikyr.
Och avslutade kvällen med solnedgång.

Mat plus medicin.

Eftersom jag fått någon slags utslag pga solen så har jag nu gått till apoteket och fått dunder kur. Hoppas det försvinner snabbt. Ska vara duktig och inte vara så mycket i solen, just på de områdena. Så imorgon blir jag prinsess igen, me like.
Annars har Linda och jag precis käkat, blev kycklingspett med twisted potateos, Mums! Och då medicinen på det = 200:- svenska. Hemma hade det nog gått på desto mer.
Visst gillar ni mitt fluff?!

Elefant Trekking.

En varm källa som vi besökte idag.
Vi vid varm källa.
Vid en annan källa, lite kallare.
Coola jag med Thailand tröja och väska.
Sjukt good mat in the middle of nowhere.
Sen skulle vi gå 1237 steg till toppen av Tiger Cave Temple.
Efter 500 steg gav vi upp, men ganska fin utsikt.
På elefant ryggen.
Elefanterna.. Så söta.

Heldag med Göteborgarna.

Kommer inte ihåg namnet, men vi kallade det Hippie ön.
The Princess. Mitt nya smeknamn, like it.
En jätte fin inbjudan till ett party på stranden, mindre kul.
Sen blev det fiskar som tog bort död hud, dog lite.. Göteborgarna sitter bredvid oss. 
En rädd Estelle.
Här är en bild från baren..
En väldigt charmig bild. Jag gör sådana här poser på ALLA bilder.
Denna får avsluta.

Nästa tur elefant tur..

Igår hade vi en väldigt rolig kväll, vi var på en bar som hette Chang bar.. Haha inga kommentarer. Nu ska vi äta frukost sen är det elefant trekking plus annat skoj. Jag har redan börjat fjälla, fan!!!

Goddag från hotellet.

Om en liten stund ska vi gå och äta frukost och sen lägga oss på stranden. Blir nog massage efteråt. Sen är det tänkt att vi ska till Krabi Town och strossa runt. De sägs att de har läskiga saker som friterade insekter och sånt, blä! Vi ska även boka vår elefantur som vi tänkt göra imorgon.
Ha en trevlig dag! Det ska vi!

En kväll i Ao Nang.

Shoppingen hittills har blivit en väska, en handduk, laddar till kameran (då den strejkar här nere), ett starbucks linne och en vit solhatt. Alltså väldigt bra tycker jag. Vi åt indsik/thai mat, väldigt gott. Nu ska vi nog nanna, sen imorgon blir det Krabi Town och någon ö. Imorgon kan jag nog sola med! Yeah..

Railey Beach.

Coolt träd.

En glad Linda.

En glad?! Estelle..

Min rykande mat. Mums...

Vid poolen..

Efter en dag på Railey beach så tog vi manikyr och ansiktsmassage. Vaknade av en otrolig röd färg så det fick bli skuggan idag. Blä. Nu sitter vi vid poolen och har tagit varsin drink. Om en stund ska vi ner till town och äta plus vi ska köpa lite saker. Har även gjort upp planen för Ao Nang ser ut att bli riktigt najs!

Thailand, Ao Nang.

Först blicken av Thailand..
En blek Estelle..
Linda och jag.
En båttur till några öar.

Matade fiskar.

Ett försök till hopp.

Underbar vy.

En blek och en brun.

En liten grotta vi simmade in till.

Pedikyr plus massage = 100:-

Sen avslutades dagen med lite glass.. Haha! Dog lite..
Idag har vi tagit en longtail båt ut till fyra öar, vet inte vad de hette men det var himla mysigt. Eftersom vi träffade två tjejer från Göteborg på flygplatsen så tog vi en egen båt tillsammans. Vi badade bland fiskar, (jag blev biten?!?! Han som körde båten dog av skratt) åt nutella/banan pannkakor, (helt underbart)  sett helt otroliga saker och simmat in i en grotta. Det är helt sjukt vackert här. Kan inte riktigt att förstå.. Men jag njuter så fruktansvärt mycket. Dock är jag bränd som en jävla tomat. Inte kul men lär få en duktig bränna!
Nu ska jag snart Skypa med föräldrar och sen ska jag nanna. Imorgon blir det en annan strand, Living the dream!

Underbara Thailand.

Efter en väldigt lång flygresa med ryssar och avhuggna händer så möttes jag av Linda på flygplatsen.. Tog flyget ner till Krabi och checkade in på hotellet i Ao Nang. Allt gick jätte bra och sedan tog vi oss ner till stranden.
30-35 grader och vattnet 25 typ.. Vet inte riktigt men härligt var det..
Har hunnit med massage och fotpeeling. Snart ska vi ut och äta på BBQ buffe, mums! Hoppas ni har det bra där hemma, hörde ni hade snö! Blä!!
Tänker på er i värmen, nämnde jag att jag redan fått en duktig bränna.

Thailand nästa..

Nu drar vi till Köpenhamn och sen är det flygning många timmar.. Ses i värmen!

Om några timmar..

Sätter jag mig på planet, om en timme vår tid är det bara 24 h tills jag är i Bangkok! Helt sjukt.. Sorry för tråkig blogg men det får ni leva med.. Har precis kommit ur duschen, nu ska jag smörja in mig.. Se på tv och försöka hålla mig vaken några timmar till..
Och sorry för de tråkiga bilderna.. En trött men glad Estelle!

Packad.

Duschning, lite mer packning, tv och hålla mig vaken så jag är dödstrött imorgon och sover på planet. Annars kommer jag inte komma in i rätt tids zon. Anländer i Bangkok kl 07.00! Alltså 01.00 vår tid. 11-01 flygning! Lovely..

HELT SJUKT!

Har precis avslutat samtal med Linda, det är helt sjukt att vi kommer ses på onsdag i BANGKOK! Helt sjukt.
Nu ska jag packa klart, CIAO!

Blond och Väldigt Glad!

Asså imorgon drar jag till Thailand, sorry om jag tjatar men det kommer jag göra! Nu är det packning som gäller, plus boka av To do listan.. Återkommer senare..

Thailand imorgon!!!!!

img_6277 (MMS)

Thailand imorgon!!!!!


Last day home.

Lite resfeber börjar jag få.. Som person oroar jag mig för ALLT, alltså ser jag oftast problemen istället för möjligheterna. Men jag ska försöka förbättra den sidan av mig.
Jobbade idag, sa Hejdå till friendsen och nu planerar jag min resväska. Återkommer kanske, annars blir det blondie inlägg imorgon.. Ska gå från utväxt till blond blond!
Asså på onsdag ligger jag på Thailands stränder och steker!

På tisdag drar jag till Thailand!

På tisdag drar jag till Thailand! På tisdag drar jag till Thailand! På tisdag drar jag till Thailand! På tisdag drar jag till Thailand! På tisdag drar jag till Thailand! På tisdag drar jag till Thailand! På tisdag drar jag till Thailand! På tisdag drar jag till Thailand!

Lunch.

Är på jobb och äter lunch. Fun fun, den enda tanken är Thailand! Haha sista dagen sen är det inte många timmar kvar.. Återkommer senare efter varit hos lindas föräldrar och hämtat lite saker!

Follow me home..

Mys. Massage och massa snack. Och ett adjö!

Skypat.

Har precis avslutat ett samtal med thailändaren Linda, 35 grader! Me like. Sitter och äter lunch på jobb, snacka om att man bara tänker på Thai Thai!

Vampire Diaries.

Två heta bilder på en av de bästa serierna. Mums!

Fredag.

Morgon, spenderades med Ida, vi gick en lång runda plus snackade massa skit.
Sen blev det möte gånger två, båda slutade bra. Sen blev det jobb. Nu kollar jag på tv och imorgon är det helg = Jobb! Yeah.

Ute och rastar

img_7991 (MMS)

Ute och rastar


Tjejproblem.

Har nu växlat pengar till resan, känns konstigt att ha så mycket men eftersom bahten är som den är så blir det ju en del. Införskaffade mig även andra nödvändiga saker. Köpte en jätte fin kofta också, nu ska jag svälja hela paket med värktabletter då magen dör lite.
Är inne på den sista filmen i Millenium, spännande.. Måste hänga upp tvätten först bara!
Så här ser resväskan ut, den är iallafall packad med skor.

Reseguiden klar.


Morgon smärta.

Känner mig som en gammal tant, har skit ont i magen och hostar som jag rökt i hundra år! Haha ganska kul men tur det kommer denna veckan och inte nästa. Ska försöka kurera mig idag med men det kommer nog gå bra. Idag ska jag försöka göra lite inför resan, införskaffa lite små saker.

Millenium..

Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes rullar på tvn. Var längesedan jag såg dem och inget annat verkade kul så jag beslutade mig för att se alla efter varandra.
Denna skylten syntes i London 2010, ganska coolt!

Behind Avatar..

När pappa fyllde år fick han Avatar, en box med sex skivor, tre Blu-ray och tre andra. Det är sjukt coolt med Blu-ray det är som man är inne i filmen, dessutom är det väldigt intressant att se hur man gör en Avatar och hur de gör hela filmen, helt sjukt!
Har nu hittat alla sommarkläderna så nu återstår det att sortera, tvätta och packa. Yeah!
Om en vecka badar vi i Thailands underbara vatten! Can´t Wait...

Onsdag..

Host Host HOST! Hela jävla natten har bestått av hostningar, dessutom har jag fruktansvärd träningsvärk i magen. AJ! Ikväll var det egentligen tänkt att vi skulle träna men ja det är inte värt att riskera det pga Thailand nästa vecka. Så jag får se om det blir någon annan sorts träning, typ en runda.
Nu kollar jag på tv.. Efter tänkte jag förbereda min resväska, måste få fram sommarkläderna..

Dille..

Jag har fått dille på tavlor. Annorlunda tavlor med bra citat, eller klockrena bilder. Kan se mig dem i blivande lägenheten.. Har precis skissat på en som jag vill göra själv. Citat " I Wanna Do Bad Things With You".. Bild: En djävul i svart/vit plus röd färg..

Mtv..

Det här med att städa är ganska skönt när det är klart, men tråkigt under tiden.. Nu är rummet klart så jag sitter och kollar MTV, planerar resan och snart är det middag.

Vila upp mig.

Varför blir man alltid sjuk när man börjat träna och nästan fått det som en del i vardagen? Är det för att man inte får lov att bli vältränad eller är det för att resefebern börjar ta över..

Pratade med Linda igår, helt sjukt.. Hon har varit borta i sju veckor, känns som knappt en månad. Och nästa vecka syns vi i ett helt annat land. Eftersom jag är ledig tills fredag så tänker jag vila upp mig då min förkylning inte gett med sig, rösten är någorlunda tillbaka men behöver också återhämta sig.
Så på dagens lista står:
# Hämta resväska
# Gå igenom sommarkläder
# Skriva lite arbeten
Frukost vid öppna spisen..

Om exakt en vecka sitter jag på planet..

MOT THAILAND!!!

LE is soon together!!

img_0419 (MMS)

LE is soon together!!


HES.

Asså om ni hade hört mig nu så hade ni skrattat, det hade jag iallafall gjort. Något har hänt med min hals som gör att jag är sjukt hes, kan knappt prata. Var lite i morse men det har bara blivit värre under dagen. Ganska konstigt.. Men nu ska jag koka te, droga mig med honung och kolla på tv..

Glad alla hjärtans dag!

img_2881 (MMS)

Glad alla hjärtans dag!


Ansökan, Be Side!

Nu har jag skickat in min ansökan till Playing for Change.
Ansökte förra året men då hade jag min bok, nu får vi se hur detta går!
Läs mer här!

Sun!


Goddag.

Vilken mysdag.. Först låg jag och läste länge, sen var det smörgåstårta till frukost, gymmet och nu sitter vi och planerar resa. Det ser att bli många resor i år. Wiie..
Om en stund ska vi hem till mormor för att fira henne, blir favoriten kalops!

Happy me!

Satt och tänkte att det var inte längesedan jag sa till Linda att "Vi ses i Thailand", nu är det snart bara en vecka kvar. Helt sjukt. Det ska bli så skönt att komma bort och byta miljö. Och så klart att träffa Linda efter två månader!
Nu har kalas tagit slut, fast killarna dansar fortfarande så golvet bumper, en egen lägenhet tack!

Godmorgon!

Ännu en helg, så skönt! Första helgen sedan årsskiftet som jag är ledig. Vill egentligen jobba imorgon men har inte blivit bokad så vi får se. Gårkvällen var riktigt rolig, vi spelade spel oc åt hemma gjorda semlor, mums. Kom hem ganska tidigt. Nu ligger jag faktiskt i sängen och läser, tänkte jogga en runda sen, måste se hur långt jag orkar, spännande! Sen är det städning och ikväll kalas..

Snacka om trött!

img_9873 (MMS)

Snacka om trött!


Kvällens outfit.

Jävla väder det blev. Får köra sakta!

Tjejkväll.

Ikväll blir det tjejkväll med massa snack. Tänkte ha på mig min nya blus som jag köpte idag, det följer även med till Thailand. Till det blir det en svart hög tajt kjol plus mina kilklackar. Kanske röda läppar. Hm?! Vi får se.
Hemkommen från gymmet. Alltid lika glad! Och rufsig i håret..

Liten och Stor.

Har varit sugen sedan den första kom, dock var där mini så det kan jag unna mig!
Dessa från Sydsvenskans bästa Semla i Malmö, Vendel. Hoppas de är goda!

Känns inte så jobbigt då!

img_8072 (MMS)

Känns inte så jobbigt då!


En lista på Hälsa!

Eftersom träningen blivit en ganska stor del av mitt liv tänkte jag dela med mig av denna lista. Hittade den på denna bloggen, tack!

1. Min idrottsbakgrund
Har alltid varit en tjej som velat prova allt men inte fastnat för något. På min lista finns det fotboll, innebandy men mest har det blivit dans. Allt från Salsa till Streetdance.

2. I mina öron när jag tränar
Något som får mig peppad, just nu är det G6 och typ On the Floor. Tycker beatet är riktigt bra.

3. Ett fint idrottsminne
När jag dribblade av en kille som var väldigt känd för att vara duktig på fotboll medan jag satte upp mitt hår, efter det gjorde jag ett mål. Lite stolt var man!

4.
I min träningsväska
Just nu är där alltid kläder, skor, hänglås, papper, vattenflaska och min älskade rosa Ipod. Allt i min Harry Potter bag.

5.
Favoritmuskel
Musklerna i benen, tycker det är ganska coolt hur mycket man orkar där.

6. Mål med träningen
Vara snyggast på stranden 2011.

7. Favoritövning
Crosstraninern är en favorit just nu! Funderar på att skaffa en själv.

8. Favoritmat
Mammas hemmalagade mat. Allt från köttbullar till kalkon. Finns inget bättre.

9. Mina inspirationskällor
Beyonce, mina vänner och mig själv.

10. Då mår jag som bäst
När jag tar på mitt ett plagg och det sitter lösare och lösare, även när nyckelbenen börjar sticka fram.

11. Favoritkonditionsträning
Ännu en gång, crosstraninern. Även cirkelgym är en favorit.

12. Favoritidrott
Ishockey och fotboll. Men Ishockey är bäst, en sådan man hade jag inte tackat nej till. Haha.

13. Mitt bästa kosttips
Gör det som funkar bäst för din vardag, om det inte funkar med GI för du tycker för mycket om pasta osv gör då inte det. Man tröttnar och hela alltet får en tråkig stämpel. Trust me! Har provat allt.

14. Favoritmellis
Smoothie, love.

15. Då tränar jag allra helst
På morgonen då jag är som tröttast. Är ganska skönt att komma ut tränad och pigg.

16. Favoritlivsmedel
Banan. Haha.

17. Mitt måtto
Write your own story. Tolka det som ni vill!

18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
Två godisar av varje sort jag gillar, plus en Cola light 33:a.

19. Hälsa för mig
Att känna mig stark!

20. Det här åt jag idag
Min underbara frukost : Lätt A-fil med banan och Special K. Ett glas juice och knäckebröd med kalkon.
Lunch: Naturdiet.
Middag: Indisk mat med kyckling och ris. Fuskade och tog en Cola Light.

21. Därför tränar jag
För jag vill bli nöjd med mig själv. Och vill bli fittare!

22. Min favoritfrukost
Övan nr 20. Eller Valio med frysta Hallon.

23. Detta skulle jag vilja utöva
En löpprunda med min pappa.

24. Favoritidrottare
Eh, är inte det bästa på dem. Kanske Henrik Lundqvist.

26. Så sover jag 
På mage med täcket över mig, är rädd för alla spökena. Hihi.

27. Detta klara jag mig inte utan
Choklad och Kaffe.

28. Där tränar jag helst
På ett ställe där jag känner mig som alla andra, inte när de stirrar på en.

29. Detta tränar jag allra helst i
Min I <3 NY, då känner jag att jag har ett mål.

30. Glöm inte att...
Leva, du har bara ett liv.

I <3 K.A & H.P

Det finns två saker som jag har en viss crush på. Harry Potter och Kalle Anka.
Därför tog mitt hjärta ett extra skutt då jag fick en tidning av min lillebror, det var typ ett år sedan jag hade ett nytt nummer i handen. Ikväll somnar jag med Kalle eller så låter jag Harry Potter sköta det.
Efter som min kärlek för han är ganska stor, så har jag en berlock med Kalle. Började lite fundera varför jag inte har en med Harry Potter, har en ledig plats i armbandet. Hm, det får jag fixa.

Drömmer mig bort..

Bild från fritidsresor.se

Gymmet nästa!

Eftersom det inte blev träning igår så blir det mördarpass idag! Tänker unna mig en lång dusch sen och en väldigt bra inpackning.

10 Februari.

Nu sitter jag och hjälper ett företag med hemsida, från hemmaplan. Ganska lyxigt att kunna jobba hemifrån.
Senare blir det träning plus middag i stan. Hejdå!

Prosit!

Sitter och fryser som ett löv. Måste bädda ner mig och kurera mig inför kommande veckor. Men det går nog bra. Ännu en trevlig dag på jobb, fick tips av arbetskamraterna om Thailand. Håller även på med min lista över saker som måste fixas innan eller som ska med. Har redan fått en av Linda, bland annat Röda och Gröna godisfiskar. Haha.
Nu ska jag surfa vidare, imorgon är det fest för pappa som fyller år!

Prokektägare!

Ännu en titel att lägga skriva på cvet. Yeah!! Det gick igenom!

Presentation.

Ligger och funderar över min presentation imorgon, kommer gå bra då jag känner hela gänget. Men det känns ändå i magen, kanske är det träningsvärken?! Haha. Nu vill jag sova.. God natt!

Cougar Town.

Att det svartnar för ögonen kan ju inte vara ett bra tecken, måste försöka äta mera innan träningen. Annars klara kroppen inte det. Blä. Passet gick bra, bara skit jobbigt. Om jag inte har träningsvärk imorgon så blir jag stolt över mig själv. Nu ska jag kika på tv och få fotmassage, vilket lyxhotell jag bor på!

Om två veckor.

Sitter jag på planet mot Thailand! Helt unreal.. Nu ska jag jobba!

Jobbsök.

Har hittat några väldigt roliga jobb. Ett i Danmark och ett som gynnar mina projekt. Hm. Det är ju bara att välja, haha, eller inte. Ska försöka få iväg några viktiga mail innan Thailand.
En annan sak som glädjer mig är att min käklinje börjar bli mer markant pga träning, nyckelbenen börjar även sticka fram. Me Like! Kommer förhoppningsvis bli mer markant inom kort.

Conscious Collection.

Bild lånad från Shopping & Fashion
Efter Thailand kommer jag ha detta som mål för min träning, kommer vilja köpa vartenda plagg, de är helt underbara. Till sommaren kommer jag glida runt i en vit kavajdress. Love.

Bloggtorka.

Efter en jobb(ig) helg. Haha, var bara tvungen att skriva det så. Så har bloggen tyvärr fått lida. Och idag tyckte jag att jag förtjänade en sovmorgon efter att ha grattat mormor tidigt imorse.
Vill utveckla min blogg på något sätt, få flera läsare. Men hur gör man det? Vad ska man skriva om? Ska försöka klura ut det innan Thailand. Senare blir det gym, denna veckan ska jag fokusera mera på konditionen.

Tulpaner.

De sålde tuplaner på jobb idag så jag unnade mig och mamma varsin bukett. Väldigt fint tyckte jag. Min lördagskväll tänker jag spendera med god mat och mysigt sällskap.

Plantera lökar.

Hahah, efter en väldigt rolig dag på jobb så sitter jag nu hemma och kollar på film. Är sjukt sugen på en riktig utgång. Kanske nästa helg. Istället sitter jag och kollar Att göra i Thailand, listan börjar bli lång. Längtar något så fruktansvärt.
På listan står möten med två djur:

Bada/Gå i naturen med Elefanter.

Och krama en tiger, gärna en tigerbebis.

Sömn.

Hade kunnat somna just nu, hoppas på en lugn kväll på jobb.

Facebook.

Nej jag har inte skaffat Facebook, dock ska vi nu skapa ett evenemang som vi ska bjuda in folk till. Ett himla roligt projekt som drar igång nu snart. Resor och massor med nya kontakter!
Om en stund drar jag till stan för att käka med familjen. Sen är det jobb.

Möte..

img_7110 (MMS)

Möte..


Workout!

img_5432 (MMS)

Workout!


Kommer tillbaka.

Journalisten Estelle är tillbaka, känner det i mina fingrar. I hela kroppen. Aldrig har det varit så enkelt att skriva en text! Me Love!

Den bästa tiden för jobb..

Är en kväll med kaffe och endast datorn framför mig.

Dagens kommentar..

Gjorde verkligen min dag idag. Efter att ha jobbat kort dag tog jag mig en snabb runda på Ikea och köpte väldigt fina krukor. Kommer passa perfekt i drömlägenheten. Sen blev det gym plus handling av mat. Sitter förtillfället med ett cv som ska skickas in imorgon, hoppas verkligen på detta jobbet! Hade passat som handen i handsken för mig just nu. Fick inte det andra jag var på intervju om, så det var väl någon mening med det.
Köpte även lite inför Thailand, ett resekit med solkrämer.

Mitt resekit, perfekt med olika plus after sun!

Världens snyggaste krukor. Vill ha en lägenhet nu!

Min morgonrock är min nya "Everyday Outfit" , Träning varje dag = Duschning varje dag!

At work.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 09.50, alltså om fyra min. Den tiden spenderas i massagestol, är ju stel som en pinne pga all träning. Slutar 15.30 och sen ska jag träna, får se vad det blir.

Snyft.

Efter en känslosam dag på jobb så tog vi idag farväl av min chef. Tycker det är så himla synd då jag verkligen tyckte om honom, men ja livet går ju vidare. Plus han kommer säkert hänga på jobb, om vi känner han rätt. Haha. Körde hem och gjorde ett pass med mamma, känner mig faktiskt slankare, men vägen vill inte visa det. Skit jobbigt. Men men det kommer kanske. Hoppas på en chock på vågen snart. Kan se mig själv i Thailand med denna klänning. Plus en "To Die For" bränna...

Helt utmattad.

Efter att ha jobbat kort dag så begav jag mig till stan för att möta Songul. Vi diskuterade projektet och hon kom med massor av bra idéer. Så vi får se vad det blir, har presentation av det på onsdag. Vid sex mötte jag upp Emma för cirkelgym, nu efteråt är jag ganska död i musklerna. Det som är bra med att snart ha tränat i tre veckor konstant är att man inte får sådan jävla träningsvärk vilket är himla skönt.
Tänker kolla lite på tv, sen lägga mig och läsa bok. Imorgon är det träning på förmiddagen sen ska jag och Elina bege oss till jobb för att ha avskedsfest för min chef, snyft! Kommer nog börja gråta, så bölig som jag är!
Sötaste Songul på Bikbok.

Inspirerande.

img_1325 (MMS)

Inspirerande.


RSS 2.0