I have found the dream of my life..


Vattnet.. Underbart..

image11

image13

image12

Sista dagen innan helvetet börjar..

Ja då var det dagen innan skolan börjar.. Känner mig inte så pigg på att börja efter ett extremt slappe lov.. Och denna terminen kommer att ta död på en.. Nationella i engelska vill jag inte ens tänka på , sen har man ju inte bara det utan man har en jävla massa skit saker till.. Orkar man anstränga sig när man inte får något ut för det????

Idag blir det packing och städning.. tänkte att det kunde varit skönt att ha resväskan färdig så man slipper det sen.. Har bestämt mig för att datorn får följa med också så kan man ta dubbelt upp med bilder.. 

Orkar inte skriva mera.. Kommer tillbaka på onsdag..

låt dagarna rulla på..

Ja då var det ett nytt år.. Känns inte som det utan det känns bara som det rullar på.. Men detta året måste ju bli bra imed att man fyller arton i oktober och då är det KÖRKORT som gäller.. Längtar mest efter det..Ska nog även tatuera mig och några små saker till som jag inte vill nämna här..

Men just nu längtat jag bara tills på tisdag då jag ska på spa.. Sen på torsdag drar man på semester i en vecka..
Fy fan vad skönt det ska bli.. Ska total slappa och sen när jag kommer hem ska jag förhoppningsviss ta hand om mina nyårslöften.. hahahhaha så många gånger jag har försökt med det men bara misslyckats..
Ibland undrar jag om jag är Totalt rubbade eller nåt??!?!?!?! måste vara något.. Och det något .............

Ska kladda på lite brun-utan-sol nu innan man ska till värmen behöver ju inte skrämma ihjäl dem andra som bor i landet.. Dem bara " Awwwwhhhhhhh något bländar mig totalt.. !! " för man är ju inte brun på vintern precis.. hahahah..

Veckan nu som kommer ska jag ängna åt att shoppa och planera vad jag ska ha med mig och FAKTISKT göra lite läxa imed att man inte kommer på en vecka.. Får ju verka lite duktig...

Ajja nu önskar jag bara er alla ett bra nytt år.. Jag hoppas på mycket Kärlek <3 <3 <3 <3

Ha det superduper bra och jag ska försöka skriva lite innan jag åker..Fast jag ska nog ha med mig min dator ändå till värmen eller kanske?!?!? Så man kan se på film och lite så.. hahahahah


RSS 2.0