Inför sommarfest.

Ja, då var man vaken och nästan glömt gårdagen.

Idag är det sommarfest hos mostern och det kommer mycket folk. Hihi, trevligt trevligt. Har inte bestämt outfitten ännu, men det blir nog klänning och lockigt hår. Hade velat ha min studentklänning, men folket som kommer var på min student och det känns lite sådär, så får se vad det blir.

Passar min lillebror och hans kompis och sen så ska vi käka.
Mitt abbonemang går ut typ imorgon och då har jag tänkt att han något annat, dock vet jag inte vilket så nu är det på jakt efter en mobil plus bra abboneman, förslag någon?

Krasch boom.

Hade väldigt gott om tid idag när jag skulle till jobb, skulle ju handla en sak innan och så var där tillochmed tid till en kaffe. Jo visst! För när jag stod och väntade på att få en parkerings plats så backar en skåpbil rakt in i sidan på bilen, pappas bil! Dörren bucklad plus repad. Fy fan, tur Linda var med annars hade jag nog typ, ja vet inte vad. Så efter ett antal ihopbrytande samtal, prat med chefen så gick jag till jobb och jobbade. Haha, dock skrattade vi åt det i bilen, plus på jobb. Tack gumman, <3<3<3

Ja, nu ska jag äta lite Pizza, sen blir det tv och slappning. Imorgon är det sommarfest! Halleulja! Ciao!


Brumma med Linda.

Vaken och idag ska man jobba, hoppas verkligen på att jag får stå i kassan hela dagen, eller vet att jag ska vara en liten stund i lek, men annars har jag kassa, Hoppas!
Strax ska jag hämta linda som börjar och slutar samtidigt som mig idag, fast först ska jag in och köpa en sak som jag måste göra idag.

Sminkning, Ciao!

Det är slumpen.

Hemma från en kort dag på jobb, handlade lite efter också, visar vad senare.

Nu ska vi åka och bada, blä! Eller jag står nog över. Caioooo.

Blonds have more fun.


Syns kanske inte så mycket på denna bilden. Längre och mera fläkt, haha.

Dock blev det mer som detta, lite kortare och vanligt.

Så klart ska jag göra miner.

Efter klippningen så stack mamma och jag och åt. Väldigt gott sen var det lite stan och lite smygande, haha.

Nu kollar jag älskarinnor som är slut om två sekunder, sen ska jag hjälpa mamma. Imorgon är det jobb, dock bara en kortis dag, väldigt skönt!
Bye!

Sitter hos frissan.



Nu ska jag bli blond igen, halleluja. Eller blondare kanske är rätt ord.
Nästa gång jag är här tänkte jag göra något helt annorlunda! Kanske brunett?

Sen blir det nog fika med mamma, prata med telenor, lämna saker och sen hem igen.
Hörs kanske senare.

Bekymmer.

Det har gått för länge nu. Vet inte riktigt hur länge jag ska klara att stå emot. Fast samtidigt så verkar det inte så intressant längre, vad hände med svaren? Kanske ska jag försöka göra det på ett annat sätt, för så som det går nu. Det gillar jag inte! Tankarna svämar över och önskningarna ökar.

Ska det vara så svårt? Det skadar mig mer än dig.

Hallon med Ida.

Dagen har spenderats med Ida. Åkte hem till henne en liten stund och sen åkte vi och tog en fika på hallonstället. Väldigt mysigt och trots regn så satt vi kvar och snackade. Körde hem till henne igen och såg bröllopsduellen, igen. Haha den var lite roligare denna gången. Åt där och sen så nu är jag hemma. Har precis städat då de gamla kommer hem idag, finally kan jag sova. Haha. 


Världens sötaste ida, fikan var väldigt god. Älskar dig gumman <3<3

Så nu ska jag se en väldigt passande film, "Young, single and angry" Haha, för det är jag! Med ett stort glas vatten!

Nattesnack.

Pratar just nu med Linda och sen ska jag se Privileged och Rachel Zoe. Sen ska jag möta natte monstrerna, isch!

Godnatt, ska se om vi överlever denna natt med!

Bitter....

Ge mig ledigt! Nu! Tack.
Så otroligt skönt att vara ledig imorgon. Och på tisdag. Imorgon blir det att umgås med Ida, länge sedan och sen kommer de gamla hem då med. Finally, hihi. Sen blev det väldigt konstigt idag, två saker, den ena var bara, FAN! Den andra var bara Okej, dra åt helvete typ! Så just nu är jag jävligt förbannad.

Ska strax äta middag inne hos mormor och sen har jag två filmer kvar att se,
vill du komma hit?


Fan!

Okej, detta var riktigt jobbigt. Riktigt Jobbigt. Gud!

Lördags under.



Så då var lördagen räddad. Eller ja kanske inte!

Hemma själv och det är ja, ni som känner mig vet vad. Blir kanske hela natten film, imorgon zoombie på jobb. Haha, var nog det tillräckligt idag. Gud, det var kaos! Men ja jag ska inte klaga.

Köttpajerna väntar i ugnen och jag längtar efter lite film. Och ....

Tre ord.

Så då var fredagen "räddad" haha, nej verkligen inte. Jobba jobba jobba! Nu blir det film och kaffe.
Imorgon är det jobb 10 - 18. Hemma själv hela helgen, ska jag överleva? Buhu!


Fredag = Jobb.

Yeah, idag är det jobb som gäller. Börjar klockan tre och är väl hemma vid halv nio. Ganska jobbigt men ja lönen kommer bli najs! Väldigt najs!

Har lite hosta och näsan rinner, tror det var för att vi var ute i regnet när vi var i Danmark. Så det får bli en tur inom en butik innan jobb för att köpa halstabletter.
Ha en bra fredags kväll!

Fyrtio-års dag.

Dagen blev inte riktigt som planerat. Först blev det en tur till Trelleborg för att handla lite småsaker, blandannat balsam och nya linnen. Sedan blev det hem och göra sig vid då vi skulle på 40 års kalas, eller fest. Så det blev det och det var trevligt. Kom hem precis typ och nu ser jag 24.

Börjar tre imorgon så det är chill. Ska betala bilen och sen måste jag nog en snabbis in på jobb innan jag börjar, haha.
Natti Natti!


Lite tårta var det så klart.


Drömmarnas värld.

Drömde om dig inatt, ovanligt va? Det kändes verkligen och helt rätt.

Känner att halsen börjar verka, eller det började igår. Men ja idag är det lite mera hes, och jag har verkligen inte tid att bli sjuk! Verkligen inte, då jag har två veckor semester inte nästa men nästa vecka. Så jag måste jobba nu.
Men idag är jag ledig och det är väldigt skönt. Igår var det ju fullt upp hela dagen och idag måste jag tyvärr fixa lite små saker.

Frukosten väntar.

Bonbon dag.

Hade faktiskt ganska kul idag, förutom regnet och det dyra priset. Men men karusellerna är roliga och jag åt världens största glass, haha. Trevligt värre, tog en runda in på Fields också. Hittade dock inget plus att det är ju svindyrt, fast de har rea! Dumt!


Min stora glass, mums.

Lite utsikt från en karusell.

Kanske inte världens roligaste bilder.

Dock tyckte jag detta var oerhört roligt, men ja det är nog bara jag! Haha!

So you think you can dance, sen sex education, haha. Natti natti!
Och nej jag hann inte sola idag heller! Imorgon då?!


Hela familjen på väg..

Så då är vi på väg till Bonbon land. Tänkte först inte följa med då det är för yngre men ja efter lite fundering så är det ganska skönt med lite ombyte. Och ja karuseller som karuseller.

Hörs senare, Ciaooo! Ikväll måste jag verkligen sola!

Kaosdag.

Rolig fast väldigt innehållsrik dag idag. Och kaos dag, det kan man lätt säga. Bortsprungna barn, kassastöd, katter, returansvarig och så var det en tjej som är ny som trodde jag var typ 24 år! 24!!! Det är lite för gammalt nästan, eller på gränsen iallafall.

Imorgon är jag ledig, halleluja. Men börjar känna att jobbet är mitt jobb liksom. Sa att jag kunde jobba ungefär 38 timmar i veckan sedan när sommarschemat tar slut så det ska bli najs!

So you think you can dance ploppar snart upp i tv:n, kanske blir det en mysig film eller någon repris senare! Ciao!

Godmorgon.

Ligger i sängen och skriver. Vaknade för en stund sedan men det är så skönt att bara ligga kvar och mysa eller läsa lite. Börjar ju inte jobba förrens klockan ett så jag kan ta det chill nu. Nu väntar duschen och frukosten, ikväll efter jobb ska jag ner och sola, måste ju vara brunare än paula när hon kommer hem, haha. Good Luck! 

Skvaller i den vita bilen.

Haha, Linda och jag avreagerar oss på kunderna när vi sitter i min bil. Haha, det är mysigt att ha någon att åka med en liten stund iallafall. Jobbet idag gick bra, mycket mycket och ganska klyddigt. Dock var jag väldigt fnittrig, dont know why? Hihih.

Sitter med fötterna i fotbad och ska be någon massera, kanske lite film eller tv och sen ska jag sova. Börjar ett imorgon igen så det är chill.
Byyye!

Brett smile.

Jobb idag och det var mycket Mycket! Haha, men ändå ganska kul och mysigt, hihi. Sen tankade jag bilen full och blev ganska fattig. Men men.

Åkte hem till Mostern och åt efter jobb sen hem och nu kollar jag på repriser.
Imorgon är det jobb, halleluja.

Lyxförpackning.

Nu blir det en tur till Trelleborg för att hämta lite mat, mums. Ska försöka låna en film med eller så får det bli någon gamal bra film. Har fått gjort lite idag men det mesta har varit slappigt. Kanske ska man ta ett bad lite senare, ute eller inne? Hm?



Tankarna går från dig till dig. Jag vet inte längre vad jag vill.. Förändring?

Förändring.

Lördag, och jag sitter och kollar runt på nätet. Även på lite saker att göra i sommar, snart semester ju och det skulle varit roligt att hitta på något. Kanske liten biltur, eller bara en mysig grillkväll? Sen måste jag även skriva upp mig på flera tider då sommarschemat snart går ut.

Nu ska jag hjälpa mamma där ute sen ska jag tvätta bilen, haha.

Tråkigt!

Fredagen ser ut att bli, huvudvärk och gamla repriser. Ja det duger bra för mig idag. Iallafall för idag!


Äntligen.

Så då var det fredag och man är ledig nu och imorgon! Är så fruktansvärt skönt! Sitter i en sval morgonrock och bara njuter med tidningar och jag tänkte jag skulle se lite repriser. För fönstrerna är öppna så det är frisk luft gånger tusen med. Mina blommor i fönstret kommer snart att blåsa ner.

Ikväll blir det inget kul alls. Ganska tråkigt men men.

Livets verklighet.

Jobba jobba jobba, fy fan! Idag har varit en lång dag tur man spenderade den med Paula, annars hade jag nog dött! Haha. Lite utskällning fick man med, hm? Men men, imorgon är det jobb igen men sen är man ledig fredag kväll och hela lördagen! Whoho! Bilen blev "lagad" idag, min plånbok svider rejält. Ja jag fick betala det själv! Fan. Hoppas på en fet lön nästa vecka så förhoppningsviss kan jag leva igen, haha.

Det var ju Harry potter igår. Och så bra den var! Fan den var underbar, väldigt rolig med och så klart väldigt mörk! Men gud asså jag fick nästan gåshud när den började, hela publiken applåderade och skrek. Väldigt bra, läste en väldigt dålig recention om den i tidningen och det stämmde inte alls! Verkligen inte! Så se den! Så klart ska jag se den två gånger till dock när lönen kommer, fattig! Haha. Sir!!!!!!!!!! Var lätt det roligaste i hela filmen!

Jepp lite bilder nedan, hihi. Som sagt jobb imorgon men slutar tre sen ska jag hem och däcka en stund, sen får vi se vad fredagskvällen har att erbjuda. 24 snart, jummmmi!


Först hängde jag med kusinen efter jobb, mys mys.

Sen hämtade jag söta Linda, duvorna..

Våra fina berlocker, hihi.

Sen har jag inte bilder från harry potter och mig då det inte fanns någon sån som förra gången. Snyft! Haha.

Nu ska jag hämta bebisen, kom till mamma!

Väldigt trött!

Okej, då ska vi se hur jag ska överleva denna dagen. 09.25 - 20.15 Whoohhoo!
Harry potter igår ju, överbra så klart! Väldigt rolig med, ska lätt se den två gånger till! Hihih!
Återkommer med bilder senare, för nu ska jag packa mat och köra!

Två hål mera.

Haha, jag är nog Sveriges smartaste. Stod och pratade med paula på jobb idag och tänkte inte på vad jag gjorde. Har ju haft mitt finger imellan häftapparaten så många gånger och det har ju inte hänt något så varför skulle det hända idag. Jo för denna gången tog Estelle i lite mer än hon brukade och i fingret två sekunder senare hade jag då ett häftstift som var mindre skönt. Fort ut och sen började paula asgarva och jag tog två plåster och deppade! Haha, ömar fortfarande, Buhu!

Jobb gick bra idag, hade dock mycket mycket kunder som handlade mycket mycket. Men annars har man ju inget att göra. Tog en runda in på Ica innan jag körde hem och köpte lite mat, kände mig väldigt vuxen. Haha, ge mig ett boende!

Tv:n kallar och sen är det nanne time! Börjar 09.50 imorgon så det är ju ganska tidigt, hihi! Sen är det jobb till 15.00, göra mig vid mys med kusinen och sen HARRY POTTER MED LINDA OCH ÅSA!!!!!!!!! WHHHOOOOHHOOOO! Vid denna tiden imorgon sitter jag i mörkret och njuter gånger tusen! Fan vad det ska bli najs! Sov så sött! Jag ska försöka, har dock tre nya vänner som får underhålla mig, Mjau!

Små äckliga djur.

De är överallt, små svarta streck som sätter sig överallt på kroppen. Om man bara ska gå ut och hämta en sak så är man täckt av dem direkt! Hoppades att man skulle slippa dessa i sommar men icke. För jag hade tänkt sola lite innan jobb men det blev icke av då, det redan kliar så man håller på att dö.

Börjar jobba klockan ett och nu ska jag bara göra mig vid sen så kör jag nog. Eller kanske väntar lite till, haha.

Hörs senare!

Väldigt trevlig kväll.

Hämtade paula vid fem och sen begav vi oss till stan, shoppade lite nödvändiga saker, haha. Sen tog vi middag på stammis stället greek way, satte oss sedan på Lilla torg och mös. Gick en runda och sen var det dags att åka hem igen. Mysmys <3. Nästa gång blir det hemma, haha.


Mumse mat!

Avslutade med mys på lilla torg.

Imorgon ska jag trott eller ej, Jobba! Dock börjar jag ett så det är najs! Men slutar halv nio som är mindre roligt. Efter den dagen är det bara en dag kvar till HARRY POTTER! HALLELUJA! Kommer vara övertrevlig på jobb på onsdag! Haha.

Nu ska jag lufta rummet och hjälpa till där ute. Sov så sött!

Kalla mig nörd!



På onsdag ska jag få träffa min älskling igen, haha väldigt ocharmig bild, får ta en bättre på onsdag!
Gud detta var förra sommaren, vad man förändras och tur är väl det!
Läääääängtar!

Följa med?

Är så sugen på att åka någonstanns. Har ju semester snart så då ska jag fan hitta på något, kanske en londontripp? Eller bara göteborg med liseberg?

Ledig idag och det är överskönt. Senare ska jag träffa Paula och vi ska äta ute tillsamans, skvaller skvaller, haha. Tänkte köra in en stund tidigare, måste köpa kaffe och ett par skor.

NixPix, duschen nästa! Nu dog jag nästan då dörren smällde igen pga blåsten, Hjälp! Haha.
Jag vill ha dig ..


En smoothie och en mobil.

Kollar på ny mobil, just nu är jag väldigt inne på denna men jag vet inte. Har ju till augusti på mig.
Ska dricka upp min smoothie nu och sen är det nannetime, hihi!

Rena rama cirkusen.

Hemma från jobb, har faktiskt haft väldigt kul. Haha, girls at work. Kom hem och sen stack jag och åt hos mostern. Och nu sitter jag och kollar på privileged.

Så nu tänkte jag lägga upp lite bilder på Britney. Here they come!


På plats.. Platserna var ändå helt bra.

Vi var glada, haha vi och fjortisarna..

Det bjöds på cirkus.

Scenen var väldigt cool.

Att få henne still var väldigt svårt, så sorry för de dåliga bilderna.

En närbild.

One more.

Gud vad dåliga bilder, haha.

Hon var väldigt lättklädd, haha.

And the end.

Malin vad säger du. Vatten med plus meny, akuta problem och womanazer.. Haha!

Nu ska jag se klart programet sen får vi se. Ledig imorgon, halleluja!

Hard work.

Vilken kväll det var igår, går mer in på det senare med bilder så klart. Lite tråkigt med playback och knappt någon relation till publiken men men.

Nu ska jag jobba, är hemma vid halv sju. Sju kanske! Ciaooo!

Tror du jag bryr mig?!

Så då är man makad och klar, ipoden är fulltankad, dock kan jag inte köra min bil då helljuset är dum så det är bättre att ta pappas när man ska köra på kvällen. Men men där är bättre ljud så, haha.

Byyyyyyyyyye!

Hit me baby one more time!

Britney på hög volym, kläder i hela rummet och små dansteg då och då. Haha, måste ju peppa inför ikväll, dock känner man sig som tolv när man håller på men men. Vet inte riktigt vad vi ska köra på för kläder, men kanske min svarta nya tunika med höga klackar, långt hår och massor med smycken. Är underbart att få klä upp sig när man annars går i kyckling liknande kläder. Ska möta eller hämta upp malin vid halv fem och sen ska vi käka, tåget och sen så är det dags! Whhooohhoo!

Återkommer kanske med outfitten, för det är ju så viktigt. Haha!

Fredagsparty.

Hahah, jag dör! Men varför tänker jag inte säga, men skoj är det iallafall. Och ännu en rolig sak var att man fick en bamse kram idag på jobb, haha. Gjorde nästan lite ont!

Någon film, eller shakeshake väntar nu. Fredag är lika med, hm?
Men fan imorgon är det ju Brittan som gäller!

Öppnad himmel.

Det öser ju ner. Shit! Jag som skulle ha dörrarna öppna på bilen, tror inte det blir så bra, haha. Typiskt man ska jobba idag annars hade det varit mysigt att bara vara inne och kolla film eller något. Men nu måste jag damsuga och försöka få tag i Malin, är ju brittan imorgon! Whhoohhoo! Jobbar från tre till åtta, så är väl hemma vid halv nio typ.

Ha en trevlig dag..

Fjärilar.

Har precis sett klart CSI och snart är det 24. Jobbade idag, dock inte så länge vilket var skönt och sen åkta Linda med mig hemåt. Mysigt med sällskap.

Imorgon är det kortis dag med, nu ska jag läsa VR. Ciao!


Ändrade planer.

Blev ingen fika idag då det dök upp något för kusinen, så det får bli en annan dag. Så istället gjorde jag typ ingeting. Nu ska jag bara platta håret sen ska jag köra.

En liten fika.

Har nästan precis vaknat, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag göra mig vid och ta älsklingen och åka in till stan. Träffa kusinen och sen dra till jobb.

Är väl hemma vid halv nio, nio! Yeah! Fredag imorgon, finally helg. Eller helg? Jobb och brittan, ja det duger bra!

Längtan efter dig.

So you think you can dance spelas på tv, och jag dricker en cappucion. Fan nu måste snart något hända innan jag går under! Seriöst! Imorgon blir det lite fika med kusinen, mysmys sen så ska man jobba. Skönt med kortis dagar. Fredag samma och sen är det brittan! Whoohhoo!

Sov sött, älskling jag vill ha dig!

Ensam.

Var en snabbis i trelleborg, och köpte lite tidningar och även en ny tunika/klänning. Nu sitter man ensam hemma och funderar över vad jag ska göra, men men kommer väl på något.

Godmorgon.

Då var man ledig, en anningens skönt! Började morgonen med att läsa och läsa. Nu väntar frukosten och sen har jag lite planer under dagen, hihi! Hörs senare.


På lördag, yeah!!

Om en veckan!!!!!!

Känns meningslöst.

Jobba jobba jobba, vaderna dödar mig och imorgon är jag ledig. Till hösten då jävlar!

Nu ska jag se So you think you can dance, natti!

Bultar och har sig.

Låååååånnng dag på jobb idag, fy! Men men det var trevlig och ja. Min lilla älskling åkte inte med idag då pappa skulle få något gjort med den så den följer med mig imorgon istället. Ska strax gå ut och göra den ännu finare, måla och spraya gott i den, haha.

Imorgon är det långe dag med, men men money! Så nu ska jag ut och sen blir det tv, eller HP, Ciaoooo!

Vingar och bil.

Har precis kommit hem från att ha ätit med Milla i Höllviken. Det är så gott med vingar och vitlöksbröd. Blev ju inget igår för de hade stängt av telefonen så det fick bli idag istället.

Nu ska jag se privleged, eller hur det stavas och sen är det HP som gäller. Jobb så klart imorgon. HELA DAGEN!
Ciaooo!

Söndags slapp.

Sov länge idag, väldigt skönt. Linda var ju hos mig igår och vi snackade skit och åt BK mat. Sen körde jag henne hem, <3.
Idag ska jag göra saker som man inte kan göra när solen skiner, bland annat damsuga bilen, sortera tidningar, göra inbjudningar och kanske kolla lite repriser på tv.

Ciaooooo!

Kolla in min snygging!


Le is back.

Jobbade idag och sen följde linda med mig hem, väldigt mysigt. Hon fick åka med min brumbrum bil, MIN! Haha!

Vi ska äta vingar och mysa. Kanske blir det lite tv men sovning också.

Ciaooo! Imorgon är jag Ledig! Halleluja!


STOLT BILÄGARE!

Gissa vad som står på innergården??? Jo min bil! MIN BIL! Min egna bil som bara är min!
Var så jävla stolt när jag körde hem den och den har precis blivit tvättad, ordentligt! Haha.

Så nu är man en bilägare, det du! Haha. Nu ska vi hem och grilla hos Milla, lägger upp bild senare på älsklingen!
Ciaoooo!

Av en annan sort.

Han ligger fint på mitt skrivbord. Han säger hej! Imorgon äntligen, då ska min älskling bli min! Haha, jag dör! Och jag är störd!

En annan älskling väntar vid sängen, Ciaooo!


Förälskad.

Börjar inte jobba fråns fyra så nu ska jag ut och bättra på brännan. Så klart hänger Harry med och underhåller mig, haha.

Hörs kanske senare, Ciaoo!

Spa i Ystad.

Idag har mamma och jag varit på spa i Ystad, väldigt trevligt. Det var övernajs och kändes som en utlandssemester, vi blev filmade också och ska vara med på deras reklamfilm. Haha. Fick ansiktsbehandling, badade i poolerna och åt mat där. Väldigt trevligt.

Är med i TA idag på första sidan och allt, haha. Så nu har man varit med på den sidan med!
Nu ska jag se färdig so you think you can dance, sen imorgon är det jobb. Dock inte hela dagen bara från fyra till halv nio men ändå. Sen fredag är det biltajm, kanske.. Wiiiiiie!


Vid utomhuspoolen

Våra väldigt spetsiga fötter, haha. Ser inte mina ben väldigt bruna ut?

Jag är väldigt inne i Harry Potter just nu, måste ju uppdatera mig innan premiären.


RSS 2.0