Light.

Hemma från jobb, har precis tagit ett fotbad med mycket fotkräm för återhämtning. Imorgon ska jag jobba ##### av mig. Måste verkligen få fart på det hela, har många ideer men de ska gärna förverkligas med.
Sov så sött!

I Like it.

Ska strax sticka och jobba. Måste fixa lite innan med. Har skickat några mail idag, fan!
Hörs senare!

BLONDIN!!!

HAPPY HAPPY GIRL.  Haha, en gång till sen är jag back in track.
Nu blir det tv, slapp och lite jobb. Ciaoooo!

Förkortad.

Så då var tre heldagar med jobb över, ska bli skönt att slappa lite nu. Haha. Imorgon blir det frisören, ska försöka bli blond, eller ska diskutera med frisören.
Nixpix, nu ska jag se CSI och Top Model. Repriserna!

Kombinationen.

Om man jobbar från 10 till 20.00 så hinner man inte mycket mera. Tänker slappa vid tvn nu kanske se en film. Får se hur mycket jag orkar. Imorgon är det samma tid, typ. Smärta.
Sov sött!

En längtan.

På tisdag så hoppas jag att jag kommer gå ifrån min frisör, Blond!
Dock kommer det inte vara lika långt. Men ska göra det inom kort.
Längtar. Efter brännan med!
Natti Natti, får se om man kommer i rätt tid till jobb imorgon!

Earth Hour!

Så här ser det just nu ut i min säng. Tur man har dator som kan hålla sig i över fyra timmar, eller längre. Kollar på Skavlan, mycket underhållande. Lite ensamt men men.

Nattmänniska.

Jag jobbar bäst på kvällarna. Vid denna tiden. Just nu sitter jag och letar annonsörer till den blivande tidningen. Gud vad internet är underbart. Har hittat hur många coola företag som helst. När jag blivit framgångsrik ska jag ha långa sovmorgnar och sena kvällar, iallafall ett tag. Hihi!
Hoppas ni har en bra fredagskväll. Nu ska jag kolla 2012 med föräldrarna. Imorgon är det work!

OMG!

Jag dör lite!!!!!!
Äntligen har de släppt datumet!!!
Wiiiiiie, vill så jävla gärna dit. Måste prata med Linda plus kolla med tidningar!

Friday.

Då var det fredag. Inte för att det händer något speciellt, för det är jobb hela helgen. Men ändå!
Tänkte jag skulle jobba lite, planera och det vanliga. Måste få igång detta innan jag blir galen!
Hörs kanske senare.

With M.

Emma har för en stund sedan lämnat, vi satt ute i solen och mös. Det var underbart. Snackade om allt, åt våfflor och hade allmänt trevligt.
Nu ska jag underhålla min lillebror med film. Klockrent! Haha!

Personligt.

Sitter och väntar på att Emma ska dyka upp, hon ringde precis och sa att hon var på väg. Vi ska skriva personliga brev och hjälpa varandra med det. Ska bli mysigt med en heldag. Kanske blir det våfflor, imed våffeldagen. Får bli nyttiga sådana. Haha.
Nu ska jag bara skriva några mail sen kommer nog min lilla snäcka!

New life.

Är lite stolt. Gick på spinning idag med Emma och Elina. Det gick bra, jobbigt som fan men jag gjorde det iallafall. Efteråt åkte vi hem till Paula och planerade vår Stockholms resa. Så nu är allt det klart.
Min lön var också en ren glädje att se, hihi. Ligger och kollar film. Senare blir det greys och lite hemsida.

LE is all you need.

Nu drar vi till stan, See ya!

Städmorgon.

Beslutade mig för att städa lite och överaska föräldrarna. Kanske hinner jag dammsuga med annars får jag göra det imorgon. Tänkte hoppa in i duschen, sen ska Linda komma hit. Ta igen allt, var överlänge sedan vi sågs. Så vi måste liksom komma i kapp. Saknat mitt L ju! LE forever! <3 Ikväll drar vi och ser på bio. Blir Remember Me, blev varnad av Songul men måste ju få sukta lite. Hihi.
Måla naglarna måste jag med, ser förskräckliga ut. Btw hade tio besökare på min hemsida igår. Hihi! Stolt!

Ena klar!

Så då var man klar med sin ena hemsida, väldigt simpel men man får ju börja någonstans.
Kika in här!

Det här med planering.

Ska jag nu ägna min dag åt. Ska planera träning, jobb och mitt liv. Haha, det lät lite konstigt. Men ja jag ska planera mina dagar.
Först ska jag börja med en god frukost. Ciaoo!

Gossip.

En av mina favorit serier är strax slut. Ska käka och sen blir det, Wipeout och Ballar av stål. Kanske blir det någon av filmerna som vi lånade igår. 2012, kanske?
Imorgon är det planering som gäller, gånger tusen!

MJ.

Gud denna Michael Jackson, börjar faktiskt bli väldigt trött på honom! Eller hans musik. Den spelas i detta hus säkert 50 gånger på en dag, och då tar jag inte i. Man märker att det gått för långt då man springer ur en butik då hans låt spelas i högtalarna. Jävla skit.
Haha, nu ska jag käka godis och kolla film!

Happy Birthday.

Säg grattis till min lillebror som idag blir nio år. Det är riktigt sjukt. Han var precis nyfödd liksom, eller okej inte nyfödd men ja! Nu ska vi förbereda kalas, sen blir det chill på rummet.

WIIIIIIIIIE!!!

Sitter med min loverboy. Titta vad jag fått!!!!
Snart dags för att borra ner mig i soffan och bara slappa. Ha en trevlig fredag!

In bed.

Ligger och kollar Vampire, gud den serien. Muma!
Nu ska jag nanna, sen imorgon jobb!

One more, please!

Rösta, snälla?!

Godmorgon.

Har precis ätit frukost, ska nu gå en runda med mamma.
Senare ska jag med min lillebror till frisören, sen ska vi kanske fika och sen ska jag hämta Paula och köra till jobb.
Hörs kanske senare.

Intensiv.

Två möten avklarade, sen present till min lillebror och lite till mig själv.
Nu är det mat. Tv och sömn!

Rösta på mig!

Snälla ;D
www.hundratusen.nu/mix/vhXJ

Miss you.

Sitter med fem block omkring mig. Försöker att sammanställa allt på ett papper, eller organisera det hela.
Tänkte gå en runda med Mamma sen, måste ta tag i det och allt det andra. Ska på två möten imorgon så då måste jag vara förbered på det.
I miss you. Very much!

Det snöar bilder.

Vet inte vad som hände här. Men vänd på huvudet.

Recover.

Har nu packat upp hela min resväska. Har även hunnit med att uppdatera mig inom det mesta. Haha, back in track! Några flera tv-avsnitt ska ses. Sen kanske jag tar ett långt bad, känner mig alltid så ofräsch då man varit på semester och så. Särskilt skidsemester. Hörs senare!

Home Sweet Home!

Äntligen är man hemma. Är så skönt. Kom hem igår vid nio men var så himla trött att jag bara typ däckade. Haha, idag har jag packat upp och sovit länge.
Laddar upp lite bilder senare!

I bilen

Sitter nu i bilen på väg hem! Ska bli skönt att komma hem efter semestern. Är typ i Karlstad nu, mår skit illa för att jag sitter bak! Bläääää

Sista dagen!

Så var det sista dagen i Sälen! Har varit. En rolig semester förutom alla skador och utslag jag fått, jävligt konstigt. Men men har blivit av med dem nu. Igår körde jag min dream, Volvo C70!!!! Fy fan vad den var grym! Ställde mig på gasen och fy fan!! Ska lätt köpa en sådan! Idag sk vi åka lite och så blir det hundspann, packa och så melodifestivalen ikväll! Ciaooooo hörs senare! Kanske

Hard work

Sitter på världens mysigaste café just nu! Har tagit en kaffe och en bulle, min mage typ strejkar så jag ska bara äta sånt som är skonsamt mot magen! Yeah. Iallafall så sitter jag här och skissar hemsidan, just nu miljö sidan då den andra är så gott som klar! Mamma och jag har bestämt att vi ska jobba på café istället för hemma en gång i veckan, så man liksom kan prova nya! Sen har jag snart gjort upp mitt schema över allt som händer! Det ser ut att bli en kul vår plus sommar! Mycket jobb men det lönar förhoppningsvis sig senare! Annars är det väldigt mysigt här uppe i Sälen! Vi ska på ett skit coolt badland idag, ska bli skönt att bada lite, hihi!

Finally.

Hej.
Idag blev det älgpark med familjen. Riktigt coola och skit stora! Men intressant var det. Sen begav vi oss till backen men det blev inget för mig då knäet är pajat. Hahha, eller det var! Känns mycket bättre nu, hoppas verkligen det har försvunnit tills fredag. Eller helst imorgon.
Nu ska vi på en riktigt mysig resturang och se Thomas Järvheden samtidigt. Mysmys.
Hoppas ni har det bra nere i Skåne!


Benen och utslag

Yipppppppppy, har så ont i benet och kan därmed inte åka mera nu iallafall, ganska tråkigt då jag äntligen fått in stilen på skidor, FAN! Sen har jag fått utslag på benen igen, de vägrar försvinna! Jävla skit. Nu ska jag sörja och får se vad dagen har att erbjuda!

Seg uppdatering.

Har hänt mycket. Blandannat har jag fått utslag över båda benen och magen, åkte till läkaren imorse så jag fick några tabletter. Ramlade i backen idag, x2. Höll på att bryta benen, hahah! Jävla klumpeduns.
Nu ska vi äta och sen är det tv dags. Imorgon får vi se vad det blir. Hahah!


Jävla skit.

Min mage har tydligen bestämt sig för att jävlas med mig. Skit jobbigt. Känns som någon slår en i magen emellanåt. Får se hur mycket jag kan åka idag, men det börjar pirra i benen för det ser mysigt ut!

Framme.

Vi är nu framme i Sälen. Övernattade igår på ett hotell och i morse så åkte vi hit. Mycket mycket snö, så klart. Och Pappa och Melvin har tagit det första åket. Mamma och jag väntar tills imorgon!
Nu ska vi äta lunch, hörs kanske senare! Ciaooo!

Hittade!

Mössan och fleccen får stanna på ikväll! Fryser, Hihi!

Packning pågår.

Måste egentligen lägga ner saker till resan, men är så fruktansvärt trött. Men men måste väl ta tag i mig själv.
Ska äta världens godaste mat ikväll och sen imorgon bär det av. Ciao!

Lady Gaga!

Så då har man bokat biljetter till att se Lady Gaga i Stockholm. Najsnajs. Så då drar brudarna upp där och have a good time.
Idag blir det packa packa. Drar ju imorgon. Måste göra lite ärende också. Hörs senare!

To die for.

Jobb idag och sen lönesamtal, gick bra. Tror ja. Haha. Sen hem och har bara slappat måste egentligen packa men pallar inte riktigt.
Ska dra mig till väskan nu. Ciaooo, missa inte Vampire Diaries.

Greys!

Idag klockan nio börjar greys. Halleluja! Mumsmums!
Håller på med min hemsida, börjar få rätt på den. Äntligen!
Imorgon är det jobb som gäller.
See ya!

Bra Maxi!

Fick en Goodiebag av Maxi Stormarknad när man gick ut idag. Ganska ballt ändå att dela ut nyheter som ska komma i butiken. Väldigt bra gjort. Lite tveksam till den frysta hackade vitlöken. Fast bra för mig som bara gråter så fort jag ser en lök.
Tre böcker från bokrean följde även med hem. BOKNÖRD NO 1.

Solen skiner.

Vilken dag det är idag. Underbar. Idag ska jag inte göra mycket. Har fått iväg några mail nu på morgonen, sen ska vi en tur och köpa lite inför vår sälen resa. Senare kommer nog kusinen så vi ska vara en stund.
Hör senare!
Ciaooo!

To the top.

Är så sjukt trött men jag kan inte somna! Det är så himla frustrerande, ska försöka kolla lite på tv. Ska se det här Dating in the dark, hahah verkar sjukt ballt. Sen blir det Desperate Housewives och sen Cougar Town. Höjdar Kväll!!!!

En väldigt lång natt.

Första bilden, runt nio den sista bilden kring fem. Haha!
Mysmys med brudarna, <3 er.
Nu ska jag sova då vi sov från sex till nio idag, så man är lite mör!
Ciaoooo, ikväll är det DH!

EGEN FÖRETAGARE!!

WIIIIIIIIIEEEEE! Plus att mina visitkort har kommit.
Detta firar jag med Afterwork med vännerna! Ciaooo!!!

Dagens.

Dagens humör: Känner mig pigg och glad!!

Dagens mående: Jävla nästäppa! Vill inte ge med sig!

Dagens borde: Webbsida!

Dagens frisyr: Ovanligt fint

Dagens smink: Nude.

Dagens klädsel: Min underbara morgonrock från London, dock ska jag klä på mig nu

Dagens planer: Fika med Ida och sen Afterwork med brudarna ikväll.

Dagens materiella vill ha: Snygg bränna.

Dagens fundering: Hur jag ska få ihop alltihop?

Dagens beroende: Näsdukar.

Dagens tråkigaste: Vädret!

Dagens längtan: Solen.

Dagens superlängtan: En looooverboy.

Dagens tidning: Bloggisarna.

Dagens låt: Bad boys med Alexandra!

 

Nu är det fika med Ida, återkommer senare!" Ciaooooo


RSS 2.0