Dear blogg..

Jag är ju sämst på att uppdatera denna blogg. Måste hitta ett sätt att få in detta i vardagen. Just nu är jag i en tenta period och massa möte omkring. Full rulle som vanligt ;)
Mest av allt hade jag velat ligga såhär, haha!


Stackars blogg..

Haha, alltså att sitta ner och skriva ett inlägg borde ju inte ta så himla lång tid.. Men visst hamnar det ändå längst ner på listan över to do. Sorry för det! Måste börjar göra upp ett schema osv..

Här kommer en liten bild.. Vill ha en resa inbokad!!!!

Fun Cats.

Hahaha, extra roligt när man har katter och ser dem framför sig..

Veckans schema.

Hoppas alla haft en bra helg. Min har varit väldigt lugn med storstädning och igår stor Brunch på Casinot med tjejerna. Himla mysigt! 
Min vecka är full bokad som vanligt, det enda som är surt är parkeringen som blir så himla dyr. Men men vill man vara fin får man lida pin eller ;D Haha! 
Dagen började med Skype möte med Stockholm, himla fräckt med dagens tecknologi och nu vid tolv ska jag och träffa projektgruppen och planera inför veckan som kommer. Sen blir det ännu ett möte/fika med tjejen jag träffade på företagskursen. 
På onsdag kan jag avslöja vad vår blivande personalfest kommer att ha för tema, det kommer bli så ballt! 
Mycket som händer, men detta kommer nog bli super duper!!
 

Thousand things.

Gör typ 10 saker samtidigt just nu. Skriver engelskt CV, tänker på ideér till projekt1, projekt2, projekt3, läser och stryker under i en bok. Det går inte en minut utan allt det men det är som sagt himla kul så det gör det hela mycket enklare. Hoppas bara min plan för engångs skull vill som jag, behöver det!

Belöning till sommaren Estelle!!

RSS 2.0