Arbete!

Ja då har man jobbat idag igen. Kaos som vanligt!
Kom hem och bara slängde mig i soffan. Blir nog en hyrfilm och godis! Perfekt Fredag!

Sen ska man nanna, vill inte tänka på att jag jobbar 09.25 - 20.05 imorgon! NEJ!

Bit mig!

Då var Halloween festen över, dock var det inte så himla rolig då det var min lillebrors men ja jag fick klä ut mig. Haha, kände mig ganska dum. Men men. Så klart var jag vampyr, med tanke på både True Blood och New Moon.
Ledig idag och har bara förberett kvällen, imorgon är det jobb. Bara halvdag så det är skönt! Sen blir det bara slappning då det har varit mycket nu på senaste tiden och jag ska jobba tidigt dagen efter.

Natti Natti!


Vampyr mee.

Ganska stolt över tårtan!

Obehag.

Usch, detta är inte bra att känna så på sin arbetsplats! Det ska man verkligen inte behöva. Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Jobbade idag, drama drama! Sen åkte Linda med mig hem och så satt vi i bilen utanför och bara chillade. Snackade massa skit. Åkte hem såg Greys och nu ska jag se Fråga Olle Dokumentären. Imorgon är jag ledig.
Vid min dator låg vampyrtänder och teater blod, imorgon är det ju Halloween fest! BUUUHHUU!


JADÅ JAG FICK DET!

Är så otroligt glad just nu! Firade det med en pizza och lite godis.
Berättar mer om det senare. Inte idag, vill ha allt klart innan jag går ut med det!
JIPPPPPPPYYYYYY!

Nu är det Ugly Betty och sen DH!


Börjar tröttna.

Min hårfärg har nu snart suttit på en månad. Måste säga att jag nog ska färga det ljusare igen vid jul. Tyckte det blev lite för mörkt. Så jag ska satsa på riktigt brunt med kanske lite ljusa slingor i. Dock vill jag inte bli helblond igen. Inte nu iallafall.

Idag ska jag städa lite och plocka ner saker som ska sparas till framtida flytt. Sen ska jag nog, eh vet inte men klockan fem ska jag på möte och presentera min Idé. Ska bli kul, senare är det mums på tv. Ha en bra dag!

Sista avsnitt.

Av True Blood, jag fäller en mini tår. Det är så bra. Vill bara se fortsättningen.

Ida var här idag, vi satt och snackade. Var länge sedan vi var så vi hade lite snack att ta igen. Sen blev det en tur till Trelleborg, köpte nytt spray och annat kul.

Ska bädda ner mig, vilket tråkigt väder. Det påminner mig om en speciell händelse för några år sedan. Snyft!

Frukost.



Så här mysig frukost har jag inte haft på länge. Fast måste erkänna att efter att ha ätit en halva så mår man lite illa, det är ju den degiga smaken. Men sitter och blåser på mitt underbart goda tee.
Håller på med förberedelserna inför morgondagens möte. Tror jag har ganska koll, det brukar alltid dyka upp i huvudet när jag väl sitter och diskuterar.

När jag är klar med presentationen så ska Ida komma hit, eller vi ska vara iallafall. Men är snart klar så.
Måste ringa lite samtal med, blandannat behandlingar. Underbart!

Fantasier.

Så nu är sex dagars intensivt arbetande över. Ska vara ledig i två dagar nu men båda är liksom uppbokade. Tisdag klockan fem ska bli väldigt intressant! Måste förbereda mig.
Inget speciellt på jobb idag, har dock fått upp ögonen för .... Mjau!

Gossip Girl, Privileged ligger och väntar i boxern. Ska nog bädda ner mig och se dem! Sov morgon imorgon!

Pust!

Är hemma efter en väldigt lång dag. Igår var det ju som sagt David Guetta, total kaos, mycket folk och liten yta. Isch! Först kö i två timmar, sen in och kö där. Så kvällen blev inte riktigt som man tänkt sig. Men men. Sov hos Emma, puss på dig. Mitt i natten när jag hostade ett tag så säger Emma, VATTEN! Så jävla kul. Lydiga jag säger Ja och tar en klunk. Haha, bara Emma och jag som fattar.
Åkte tillsamans till jobb, vilket var ännu mera kaos. Fullt hela dagen. Så nu ska jag lägga mig i soffan bara kolla på tv och somna. Kanske blir det en liten godis bit. Visst ja man ska inte glömma klockan nu heller!


Inte så värst bra bild. Men, ja jag var ju där så!

Dagar i bilder.


När man var ute med jobb, väldigt trevligt.

Varför man fotograferar maten har jag inget svar på!

Sen har andreas och jag kommit så här långt i vårt förhållande.

Denna bild får beskriva gårdagen, detta var det som gav mig träningsvärk i magen! Hela magen!
Men gud vad vi hade roligt! TING!

The Big Day!

Massor med folk! Väldigt coolt!

Sorry.

För den extremt dåliga uppdateringen, men nu har vi haft invigning på världens grönaste IKEA! Så himla coolt det var i morse. Ska bara ladda upp bilder sen så ska jag visa.
Väldigt rolig dag idag, har varit kaos och väldigt intressant! Historisk!

Ugly betty sen är det Greys, ska försöka få med bilderna senare. Ciao!


Något fel är det med denna katt!


Sovmorgon.

Så skönt, sov riktigt länge idag, vaknade 12. Haha, det är länge för mig. Är utvilad och det är huvudsaken.

Har några små saker som måste göras idag, sen ikväll blir det att käka med jobb, blir nog nio stycken. Kanske blir det laserdome med?

Måste kolla vad som händer i True Blood

Smärta!

05.45 ringde klockan, dags att stiga upp. Mörkt och kallt! Men ja 07.00 öppnades dörrarna och vem var först på fynd? Jo jag! Sprang runt som en galning bland de andra, fick ta i riktigt fina saker. Eller till hela familjen! Klockan nio stängdes dörrarna igen och Paula och jag begav oss till Espresso House och åt frukost, mums! Tillbaka till jobb så man började 11.00, fick hoppa in tidigare. Men ja dagen har varit fylld med 50% och massor med knapptryck. Bjöds på tårta och applåder i slutet! Snyft, sista gången på den arbetsplatsen, ny på onsdag!

Nu väntar Gossip Girl, Halleluja! Så jävla najs, jag intar soffan med mina nya kuddar och myser till det riktigt!
Imorgon ska jag sova läääääännnnngggeeee!


88 ENTER! 88 ENTER!

Mina mardrömmar kommer handla om fynd inatt. Yeah! Jobbade idag och det var mycket mycket! Fick huvudvärk gånger tusen!
Familjen kom och hälsade på och sen åkte vi till stan och åt, körde hem och nu sitter jag här och överväger att lägga mig mycket tidigt. Ska ju upp kvart i sex! KVART I SEX! Fy fan! Ska vara på jobb sju, helst lite innan. Och det känns som man kommer behöva slåss, och annat haha. Dock blir det mysfrukost efter med några av arbetskameraterna så det väger upp det hela lite!

Sängen kallar, kanske lite godis först!

Mysekväll.

Just nu ligger Linda i min soffa och vi ska kolla på Fråga Olle, väldigt kul. Har Emma i luren också.

Snart blir det mat och till efterätt lite kinapuffar, Mjau!


Älskar dig gumman, <3<3<3

Arbetsplats.

Just nu är min underbara arbetsplats vid matbordet, en stor kopp kaffe bredvid mig och radion är på i bakgrunden. Väldigt trevligt. Fick gå upp åtta idag då jag skulle köra mamma, men ja fick bullar som besväret så ja det var väl lungt. Har kommit på en bra ide till artiklen, tack Andreas! Så nu ska jag bara ha en bild sen är det klart liksom. Ska läsa igenom texten med.

Senare blir det att hämta mamma och så ska vi på någon mässa. Ciao!

Frösen.

Jobb invigning idag, för nära och kära iallafall. Väldigt trevligt. Var ju på två kurser under dagen och sen var det snabb shopping och sen fika med Emma och Tobias. Skulle lämna tillbaka min plånbok och en tröja.

Sen var det hem snabbt efter den andra kursen, in igen nästan direkt och så var det softopening för oss.
Håller på med min text om ekonomi, börjar bli klar, fick uppskjuten deadline till morgon eftermiddag iallafall. Så det blir en lång dag imorgon. Ska först vara chafför till mamma sen skriva hämta och sen ska jag vara med Linda.
Nämde jag att vi har biljetter till David Guetta nästa fredag, Halleulja!
Back to work!


Vi har en lyxlirare i familjen!


Första pepparkakan.

Så gott. Det smakar jul och mys. Sitter och håller på med min text om ekonomi, hoppas den blir bra.
Jobbade idag, var ganska dött. Men tur man har underbara arbetskamerater! Underbara!

Greys väntar, sen tänker jag ta ett glas mjölk med pepparkakor.

Uppkopplad familj.

Just nu sitter min pappa vid köksbordet med sin dator, mamma vid öppna spisen med sin dator och jag i soffan med min dator, haha ser ganska kul ut. Mamma kan inte riktigt förflytta sig efter hennes fotoperation igår, så hon har världens största bandage under foten.
Håller på med en text som ska vara inne på fredag, intervjuar folk via msn om ekonomi. Ska försöka göra en text som inte är så tråkig som man lätt kan förknippa med eknomi.
Ska även jobba idag, börjar klockan fyra så det är lungt. Imorgon blir det kurser hela dagen. Och så ska Emma och jag fika, mysmys.

Pengar väntar. Ha en bra dag!


Runda med Ida.

Dagen har gått åt till att köra mamma till sjukhuset för att operera foten, gick i stan medan jag väntade, hämtade henne och sen körde vi hem. Med mig hem kom lite nytt smink och en polotröja, som ska tillbaka igen. Haha.

Ida ringde mig nyss och undrade om jag ville gå en runda och klart, det var ett tag sedan vi sågs så det ska bli kul. Hon har ju inte sett mitt hår live ännu. Haha, nu ska jag skölja ur mitt löshår! Ciao!


Behöver det!

Funderade på det idag. Det var sjukt länge sedan nu. Kan inte tänka mig känslan och det skrämmer mig. Fan varför kan inte det komma med det andra? HELVETE!

Jobbade idag, dock bara till 16.15 men ändå. Var ganska dött! Fick många kommentarer om håret, positiva så det var bra. Efter jobb stack Paula, Linda och jag och fikade. Mysigt!

True Blood väntar, sen blir det Anka. Duck!

Höstmys.

Har precis skrivit klart en enkätundersökning för TA, blev lite fel men ja nu är det klart så det ska strax skickas. Söndag idag och det innebär Privileged, Top Model, Parlamentet och kanske är det någon bra film. Ska även ta ett långt bad med massor med ljus och så klart ska jag äta upp tårtan, som även var frukost. Haha.

Börjar smått vänja mig vid den nya färgen på håret, men ja det kanske skulle varit en nyans brunare?
Bjuder på en väldigt charmig bild på mig!

Off to go.

Så nu ska min lillebror och jag på något, måste göra lite enkäter. Liksom två flugor i en smäll!
Senare blir det städning, sortering, lite offerter och så ska jag tvätta håret, hoppas på lite ljusare!

Ha en regning dag!

En trött födelsedag!

Så då var snart ens födelsedag slut. Har varit trevligt med paketer och chokade miner över håret! Haha.
Det blev ny plånbok, pengar, behandling, cool sak till Iphonen och bilen, presentkort, snygga underkläder, berlock och ett rosa städset. Wiiie! Tårtan var underbart god och nu ska jag inta sängen med True Blood. Är så sjukt trött!
Hörs imorgon! Ännu en dag, mjau!


Tårtan och typ världens godaste morotstårta!

Mera bilder från natten!

Vi hade det jätte trevligt ute och idag mår man inte riktigt bra. Om vi bara säger så!

Här kommer lite bilder, ta dem med en nypa salt! Haha.


Vi började med att skåla.

Alla brudar

Födelsedagsgrisarna.

Vad hände här liksom? Haha!

Denna kanske vi inte ska prata om.

Sen var det en bussfärd!

Har inga mera bilder som är normal eller jag får lov att lägga ut. Men ja vi hörs säkert senare under kvällen!
Gud jag somnar snart! Nämde jag att jag var i säng 05.30?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Det började med hår.

Nu tar vi steg för steg, Estelle become brownie/black!


Det blonda såg sitt sista ljus!

Det färgades i rött.

Och rött blev det! Väldigt rött!

På med ny färg, vid detta laget var jag lite nervös!

Och så RESULTATET! Det blev mörkt, men det kommer bli ljusare när jag tvättat det några gånger!

Så här har ni nya jag, mörkare och lite vildare? ;D

NITTON!

Så då var man nitton! Bara ett år närmare till 20!
Ikväll var det en sjukt rolig kväll, tack brudar! Kommer bilder senare.

Frukost på sängen, biobiljetter, bok och en plånbok fylld med pund! Yeah!

Nu ska vi hämta tårtan sen lägger jag upp bilder på gårdagen. Ciao!


Partyhumör!

Det är på topp just nu! Lyssnar på alla nya låtar. Mitt svarta/mörkbruna hår börjar lägga sig till rätta, finally. Haha.

Pusspuss Känner mig ;D

DET ÄR MÖRKT!

Riktigt mörk, eller kanske är det kontrasten men jag är väldigt mörk! Gud! Haha, ser ut som snövit nu med röda läppar. Pappa sa nu fattas bara tatueringen! Haha.

Ni får vänta med bild till senare, eller imorgon! Då jag fyller Nitton!
Ha en trevlig kväll, se upp för Snövit ikväll!

Sista inlägget som blond!

Nervös! Ja! Nu håller jag på att göra mig vid, löshåret är i för sista gången. Snyft?

Hörs senare och då är jag en Brownie! MJAU!

Nervös!

Nu sitter jag och biter av mitt nagellack, ett tecken på att jag är nervös. Väldigt nervös, har faktiskt lite svårt att konsentrera mig. Men jag ska göra det! Aj magen gör också ont! Har ju varit blond i snart sju år!

Criminal Minds nästa och sen lite repriser. Sen måste jag nanna! Caiao!


Här började. Första ljusslingorna. HAHA!

Om..

48 timmar sitter jag nog med en ny hårfärg! En ny jag! Fan jag känner bara att det kan bli bra, känner att jag har blivit en helt annan person och jag gillar det. Mycket! Sen på lördag är det min nittonårsdag! Whoho, presenter är alltid kul att få. Imorgon blir det som sagt förfest hos Linda och sen utgång, halleluja! 

 

Möte gånger två.

Så då var man trött kom hem klockan två plus att man hade jobbat dagen innnan 09.25 till 15.00, Najs.
Mamma väckte mig vid sju och jag ville bara dö, beslöt mig för att strunta i att åka med henne så vid tio var jag i Trelleborg. Första mötet gick bra, fick lön! Whhohho! Sen var det mat med Mamma och sen det andra mötet som gick ännu bättre! Yeah!

Nu ska jag skicka in texter och bilder och sen ska jag däcka i sängen, är dödstrött! Natti!

VILKEN FEST!

Låter bilderna tala för sig själv, fy fan vilken kväll! <3<3


Last night as Blond!

Andreas, Natalie och Songul.

Snyggingarna; Paula, jag, Emma och Vanja.

Jag och Elina. Varför ska jag alltid blunda?

Tobias och en väldigt glad Paula.

Visst är vi charmiga?!

VI ÄR INTE FULLA! Nä då vi är bara så jävla bäst! <3<3

Fest!

Sitter nymakead och pratar med Paula i telefonen. Blev svart klänning med red lips. Är väldigt glad för det just nu.

Nej nu ska jag maxa volymen och få partystämning! Whoho!

True Blood säsong två

Gud vad serien är bra. Det är bereondeframkallande.

Var ju på nya jobbplatsen idag börjar bli väldigt fint och stort! Men ja det kommer bli skjukt kul att jobba där.
Sen åkte jag till stan och hämtade min jacka, sved gjorde det men har öppet köp om den andra inte blir såld.

Nu ska vi äta, sen är det Ugly Betty och DH! Whoho! Jobbar tidigt imorgon!

Godmorgon Godmorgon

Ligger i sängen med datorn i knäet. Ganska skönt faktiskt. Tänkte det gick kanske lite lättare att skriva så här måste först bara uppdatera mig med omvärlden. Vid ett ska jag in till jobb eller blivande jobbplats för en kurs i säkerhet. Brudarna kommer med så man slipper gå ensam. Sen ska jag hämta jacka, aj plånboken och sen är det hem och göra annat jobb. Måste bli klar med det idag.

Hörs senare! Bye!

Hollywoodfruarna

Har precis pratat länge med Linda i telefonen, <3. Länge sedan. Ska ju fira min födelsedag på fredag så det var lite planering och lite skitsnack. Haha.

Nu är det Svenska Hollywoodfruar, Ciao!

FAN!

Är så jävla förbannad just nu! Att de bara vågar säga det. Men nu är det fan slut! HELVETE!

Kollar säsong två på True blood så att jag inte tänker på dem. IDIOTER! Fan vad arg jag är!


Inspiration!

Sitter med världens myskläder, en stor kopp te, massor med anteckningar omkring mig och word dokumentet är uppe. Mina ideer bara svämmar över men det är svårt att få ner de på papper. Ska nunna mig ett bad ikväll om jag lyckas med allt. Vilket jag ska!

Haha sitter med Telia i mobilen och när jag skulle uppge mitt nummer så blev det så klart fel och då säger rösten i telefonen " Förlåt det var jag som inte uppfattade rätt!" Haha. Så jävla kul.

Aou, nu är det back to work! Ska kolla alla sidor först så jag inte smyger runt sen.

Höst.

Det känns verkligen att det är höst nu det blåser och det är kallt. Hur mysigt är det liksom inte att ligga under täcket på morgonen, medan det är iskallt utanför?
Jobbade idag och det var trött, jag var trött. Tiden gick sakta. Men fick kanelbullar på fikan så det gjorde dagen lite bättre.

Kollar Top model och sen ska jag se Privileged. Imorgon är jag ledig! På min to do lista är för tillfället ungefär 20 saker. Shit! Men hellre mer än mindre, Mjau!

En vecka.

Kvar till det endast är ett år tills jag blir tjugo! Jadå!

Var ju ute med jobb igår, var väldigt kul och det slutade med att vi som vanligt gick och gick. Haha. Inget uteställe där inte. Men trevligt hade vi och nästa gång ska vi planera mera.
Kom hem vid två och var sjukt trött efter att ha jobbat hela dagen, blä. Sen var det upp igen vid nio för att jobba igen. Blä! Kom hem vid halv sex vilket var underbart, dock är det iskallt ute och riktigt höstväder. Men det gillar vi för då kan man mysa inne.

Aou, men nu ska jag sätta på tvn slappa och äta god mat. Imorgon är det jobb! BLÄ!


Songul, Emma, Paula, Elina och jag. Tobias fick ta bilden.

Cold!

Fy fan vad jag fryser. Börjar verkligen att bli höst nu. Dock var det ganska mysigt innan idag då det bara forsade ner och man satt och läste en bra bok.
Jobbade sen och ja det var bara en kortis men ändå, skrattade som vanligt. Och så ska man jobba hela dagen imorgon med. Lite jobbigt då vi ska ut på kvällen, men men man är ju bara ung en gång. Eller vad är det man säger? Har en timme på mig nu att förbereda inför imorgon. Locka löshår och bestämma kläder. Ska lätt köra på blodröda läppar, då det är den sista fredagen som blond! Mjau!

Katten i fönstret.

Missen sitter just i mitt fönster, håller på med mina nallar från studenten som hänger där. Har vattensprutaren i beredskap. Båda jobben ringde mig imorse, först var det att jag tydligen skulle jobba imorgon. Hade varken skrivit in det eller så. Sen ringde de andra mig med lön och så och det ska nog lösa sig på ett sätt eller annat.

Ska sticka runt tre och innan dess ska jag ha hunnit med lite texter. Ciao!

RSS 2.0