Perfekt fit.

Åh, det är ju premiär på alla bra program denna vecka, så idag just nu är det ugly betty och idol samtidigt men jag kan ju se det senare, för jag har ju en sådan boxer,yeah! Sedan är det Desperate Housewives.. Sedan final i so you think you can dance..Najs!
Pluggande har gått bra och jag har presic gjort färdigt samhällen tror jag iallafall.. Ska läsa igenom det imorgon och ska även läsa det andra så att jag kan det inför redovisningen imorgon.. Nu kommer min moster så jag ska snacka med henne lite om min 18-årsdag...

Trevlig kväll, ses morgon
/MissHappyHappy


We present the one.

Så gott det var idag att käka på pizza hut, det var emma, kajsa o jag då.. Vi åt buffe och gick lite i stan med.. Sedan drog vi till skolan för att plugga inför redovisningen imorgon plus kolla igenom våra frågor om religonen. .Så nu känner man sig lite säkrare på det inför imorgon.. Nu sitter man i skolan och väntar på att bussen ska gå vid halv tre.. Hittade även i stan tidigare en klänning som jag velat ha när jag fyller 18 nästa vecka.. Sjukt fin.. Ska prata lite snällt med päronen..

Nu ska jag försöka att underhålla emma en stund för hon är lite rastlös..Fast det är jag med.. Så vi får se vad det blir..

Ciao!
/MissFrooody

be the beast.

Sitter just nu och kollar på top model och kan slappna av då jag SPELAR in idol samtidigt.. Yeah, alltså har jag fått min inspelningsbara box.. Lovely!
Gick även superduper bra på körskolan idag, han sa jag var redo, YEAH! Så nu känner jag mig säkrare och nu ska jag bara finslippa allt, så ska det nog gå bra.. Träffade även ida på körskolan, gick faktiskt och tänkte på henne precis innan jag kom dit, och vips så kom hon in genom dörren.. Helt sjukt, så vi fick en liten pratstund och sedan åkte hon med oss hem till sig.. <3
Har fått gjort lite samhälle idag och det känns bra, imorgon blir det mera plugg och pizza hut med emma och kajsa..

Nä nu ska jag kolla på tv, Sov gott!

/MissPlay

Nice to see you.

Måndag måndag och det är en ny vecka, den sista veckan faktiskt innan man ska ut på praktik.. Idag vaknade jag av att jag inte kom upp ur sängen utan att det bara gjorde ont i hela ryggen.. Kom dock på att det var pga av att jag gjorde en kullerbyta med min kusin igår och då smällde min rygg.. Sjukt ont så idag har jag redigt ont i ryggen..

Sitter just nu och väntar på att vi ska börja lektion ska börja så jag kan få fråga om man kan gå tidigare.. Men sedan fungerar ju inte datorerna på körskolan så det är lite jobbigt.. Men jag skulle få 6 till så att jag kunder göra dem hemma istället..
Mitt arbete om samhället är snart färdigt så det är sjukt skönt.. Ska ju köra lilla uppkörningen idag och det ska förhoppningsviss vara den sista lektionen innan den riktiga uppkörningen.. WHOOHOO!! 

Nä nu ska jag lägga in mitt arbete i datorn så jag har det där, ska nog kolla lite resor innna också.. Lääängtar!

Önska mig lycka till!
/MissDontWorry


                                                                    Ge mig 10 Oktober och mitt Körkort..

You know me.

Så då har jag gjort färdigt ett arbete om abort, ganska sjukasjukahemsidor det finns.. Fy fan alltså, men nu är det färdigt och jag hoppas det blev bra.. Ska strax börja med samhällen men tänkte jag bara skulle kolla på klädsel inför fotograferingen inför onsdag, vi ska ju vara disco brudar och har lite ångest vad man har på sig.. Vet vilka skor och ska försöka att hitta disco kulan som jag hade förr på mitt rum.. Kolla lite på internet men får ingen bra bild.. Big bigt hår ska jag ha och mycket glitter.. Mycket rengöring får man nog också ha med sig.. Haha!
Sedan kom jag även att tänka på att imorgon så kan jag säga ja men nästa vecka FYLLER JAG 18.. WHHHHOOOHOOO! Fatta jag har längtat efter detta hur länge som helst och nu är det sjukt nära.. Så jävla skönt det ska bli..

Nä nu ska jag återgå till mitt pluggande och ska försöka att bli färdig idag.. Kusinen kanske kommer ikväll då de ska äta middag här.. Lääänge sedan man träffade henne.. Imorgon är det lilla uppkörningen, så det blir nog lite körning idag också..

Haj!

/MissThereSomethingWrong

Oh, my!

Sitter just nu hemma har precis sett sex and the city och den var lite bra som alltid.. Ska strax gå ner och fixa lite mat, känner hur magen kurrar.. Sedan blir det väl lite mera film och ja,.. Sitter även och planera min 18-årsdag för er som känner mig så vet ni hur mycket jag planerar, vill göra något speciellt och hittade en sak men vet inte om jag "vågar" beställa det.. haha, få se..

Nä nu ska jag äta, Ciao!

Jag hade gjort vad som helst för att ha dig här nu..

/MissAManAfterMidnight

Sometimes it´s hard.

Sorry den dåliga uppdateringen men vårt internet fungerade inte igår och jag blev lite orolig då jag ska plugga denna helgen och det kan bli lite svårt utan internet.. Min moster väckte mig imorse och undrade när bussarna gick och jag var den levande frågeställaren.. haha.
Idag blir det plugg, kanske lite solning och sedan ska jag nog passa den lille ikväll eller så blir det slöslappning.. För imorogn så ska jag plugga med, sista helgen innan praktiken..
Och två veckor,igår, tills min 18-årsdag.. YEAH!
 
Nä nu ska jag övningsköra en runda och sedan ska vi ner till Trelleborg för att ja göra något..
Ses senare.

Ciao!

/MissPrettyHim

Sing a song.

Är just nu hemma hos Linda o threz är även här.. Satt typ för en halvtimmes timme hemma och visste inte riktigt vad jag skulle göra.. Nä nu ska vi nog se på film..

Ha en trevlig kväll.. Puss
/MissGoWithMe

Study harder.

Sitter just nu och typ sover i skolan.. Är så jävla trött och vill bara hem och sova.. Har presic lyssnat på syon som pratade om högskola och vad man ska göra efter studenten.. Dock vet jag inte alls, trodde journalist högskolan var tre år men den var bara 1.. Så det tål ju att tänkas på..
Nu ska jag försöka övertala emma att hon ska ner i kaffeterian med mig och fira för det är helg.. TVÅ VECKOR TILLS JAG BLIR 18..Whoooohooo, nära nu ju så länge som jag har längtat efter det..

Ikväll blir det slöa slöa.. Sen imorgon får vi se vad det blir.. Ska med mamma på något..
Ciao!

/MissTakeMe


Hem, hem ljuva hem.. Med någon?

Drive past.

Idag var det omkörning som gällde och jag klarde det utmärkt, enligt körläraren.. Så nu är det lilla uppkörningen på mådag och då får jag dommen, ska jag vara redo eller inte? Åkte in till Malmö för att ha en lektion och när jag kommit halvägs så fick jag reda på att vi inte hade några lektioner så vi kunde åka hem istället, fick ett utbrott på bussen.. Jävla skola som inte kan kommunicera och bestämma om man har eller inte lektion..
Dock åkte jag till skolan ändå och sedan bestämde sig emma, linda o jag för att skita i maten i skolan och istället för att äta sub och sushi till emma.. Efter det så stack emma och jag till stan igen och kollad en kjol till henne, sedan åkte vi hem och jag hoppades att melvins buss skulle komma så att jag slapp gå hem och visst gjorde den det.. 2 minuter efter att jag hoppat av så kom den saktade in och undrade om jag vill åka med.. Dagens stora tack!
Så nu är man hemma och jag ska göra lite läxa.. Efter det ska mamma och jag köra en runda sedan ska vi på shoppingkväll och göra fynd kanske?

Ja nu ska jag inte sitta vid datorn längre..
Pöss?

/MissRetry

High Waist.

Efter en lååång dag i skolan idag så är man äntligen hemma.. Var och fikade med emma och hanna på espresso house innan bussen skulle komma och köra.. Fick fresten väldigt bra beröm av mina lärare med mina pa ideer.. Kanske ska man göra vissa iallafall? Lite pengar skadar ju aldrig..
Nu sitter jag hemma och funderar lite på vad jag ska göra, måste egentligen plugga men pallar verkligen inte.. Ska även lägga mig tidigt idag då jag ska upp 06.30 imorgon och ska köra omkörning.. Blää pallar knappt gå upp imorgon känns det som.. Får nog använda min rosa termos och koka lite kaffe...

Ja då ska jag nog gå och... hmm?
/MissLoveYouNoMatterWhat

GRATTIS EMMA 18!

Idag fyller Emma 18 år och vi firade det med först ett daim och sedan fick hon en present som hon bara älskade.. Rice and krispistreats eller vad de heter..

Nu ska jag på möte med gabbi och sedan ska vi äta..
Ciao!

/MissGreat




Hennes present inslagen..

Hennes present in action.. Mums!

Somwhere in me.

Hemma igen efter en lång dag.. Gick upp as tidigt och sedan var det dags för malmökörning.. Som tur var körde vi ända in till skolan och sedan tog en annan över och jag gick in i skolan..  Han sa att det gick bra förresten..
Dock var klockan 09.00 och de andra skulle inte komma förrens 09.40 eller 10.00 så där satt jag och väntade.. Pratade lite med rasmus och följde honom sedan till bussen där emma kom.. Pluggade natur och sedan var det samhäll, dock jobbade vi inte med det utan gjorde färdig naturen istället..
Sedan tog man bussen med emma hem igen och så nu sitter jag hemma, har presic ringt till ena praktiken och kollat av.. Och ska ringa den andra imorgon..Har även slått in emmas present, hon fyller ju 18 imorgon..

Ja nu ska jag tänka över vad jag ska göra, läxan eller film? hmmm, svårt val.. Känns som hjärnan behöver vila lite..

Aoo får se vad det blir, tv ikväll blir top model/Idol, vem kan slå filip o fredrik och till slut so you think you can dance..
Tja!

/MissFindMe

I got to be.

Hemma efter mat hos mostern, innan dess såg jag en männikas historia och ja det var ju kul att se hur vi har kommit till.. Men också jävligt roligt då vi var så groteskts fula och verkade allmänt lost i denna stora värld..

Nä nu börjar Extrem HomeMakeover och jag sitter bänkad vid tvn, nämde jag att mamma har beställt en inspeningsbar? Whhhhoooohhhoo, mitt liv går vidare.. Så nu kommer jag inte missa något.. Hoppas den kommer snart..
Ja, 06.30 imorgon igen och vi älskar det..

Godnatt!
/MissGreat


Min mumsiga efterätt i Lördags, är typ det godaste som finns..

I made it.

06.30 ringde klockan imorse och det var dags att stiga upp.. Fy fan vad trött jag var men snart kom jag och tänka på att det var en spännande dag framför mig... Så var jag på kröskolan 07.45 och gäspade hela åkturen..Dock fick jag lite kritik och fast han tyckte det var det enda.. Så nu är det det som gäller fram till måndag då jag har lilla uppkörningen..  Sedan skulle jag egentligen sitta och göra terori på datorn, men alla var sönder så jag fick låna den som hon som sitter i reseptionen hade.. Så där satt jag och lekte att jag jobba där, nä men helt många frågade jag bara, Ehh ?
10.30 åkte vi in till halkan och jag var en anning nervös.. Gick igenom sakerna och de sa om man inte kunde panikbromsa ordentligt så var där en risk att man blev underkänd.. Så då blev jag ännu mera nervös då det inte gick 100% när jag gjorde det med läraren.. Dock stannade jag å 7 meter i 70 km/h och fick väldigt bra utlåtande..
Sedan var det andra mest roligt då man snurrade och försökte att få rätt på bilen.. Och som vanligt så var det inte så svårt som jag föreställt mig.. Sedan släptes jag av på jägers och gick och åt på bk.. Fick min nya resväska idag också.. Rosa rosa och ûberrosa..

Nä nu ska jag plugga lite och sedan ska jag se på tv.. Tröööööt ! Samma tid imorgon då jag ska köra malmökörning..

BYE!
/MissSoon

Moment on my own.

Gud, vad mätt jag är har precis ätit kebabtallrik och det var mums.. Pappa och jag var ute och gick och sedan skulle vi egentligen göra hemma gjord pizza men hade inte ingredienser så det blev övningskörning och så hade de inte de sakerna som vi behövde så det fick bli köpe pizza istället, jag var dock inte sugen på det så det fick bli kebab..
Läxan har gått bra idag är stolt över att jag kommit igång.. Samhällen lär bli klar nästa helg och måste göra religonen imorgon eller på tisdag..

Nä nu ska jag ta och koppla av ordentligt.. Ska ta ett lååååååångt bad med mycket bubblor, lite frukt och massor med behandlingar för kroppen.. Skrubb, rakning och mask..

Wanna join me?

Tv ikväll blir nog någon film då det är absolut inget på tv och sedan måste jag lägga mig tidigt då jag ska upp 7.00, avoppling, tack!

NattiNatti, kanske blir mitt sista blogginlägg ever..
Love!

/MissOMG

Study

Pugga plugga plugga hela dagen.. Har fan fortfarnade pjamas på mig.. Så långt har jag kommit.. Men med arbetet har jag ändå snart skrivit en hel sida.. Helt nöjd för om man börjat så är det mycket enklare att sedan fortsätta..

Ja så det var en liten uppdatering över vad jag gjort idag.. Imorgon är det halka och ja jag tänker så här om jag dör så dör jag och då var det menning.. Hahha, nä det ska nog gå bra ska bara ha kul som Linda sa..
Återkommer kanske senare..

Nu ska jag återgå till samhällsproblemet i Malmö..

Önska mig lycka till!
/MissWhat!


Strange World.

Jag tycker om att kolla på olika typer av filmer och tycker oftast om sånna som är lite overkliga, kärlek eller de när dom bli omgjorda i.. Såg presic Cloverfield och ja, jag får säga att den var verkligen overklig men för mycket overklig.. Den var också ganska jobbig då man såg hela filmen från en videokameras vinkel.. Så nu är den slut och jag ska se en obekväm sanning istället..
Men vissa filmer undrar man hur folk ens kommer på? De är sjukare och sjukare. Lever vi i en värld där man vill uppleva en varelse som förstör hela jorden eller så? Man måste ju sitta ner och du fundera på vad man ska göra för filmer och då kan man väl komma på något mera positivt, fast sedan säljer det nog inte lika bra som det gör som är unikt!.
Ja nog pratat om detta jag älskar iallafall Harry Potter och det kommer jag nog alltid att göra.. Den är overkligen men samtidigt så gör dom det på ett verkligt sätt.. mm, love!

Nä nu ska jag ta lite vatten, hostar som fan och sedan ska jag lägga mig och kolla denna underbara film, kanske?
NattiNatti!
/MissTrueLove

Body all over mine.

Okej det har inte blivit så mycket plugg idag utan det vara mera körning och handling.. Var inne och köpte en kjol och en tröja på gina som där var rea på, sjukt billigt.. Basplagg liksom..
Sedan nu har jag pratat med linda, var länge sedan och vi har pratat massor.. Puss..
Väntar på att gästerna ska komma så att man kan få mat och sedan lite sällskap..

Ja då ska jag gå ner och kolla pirates med melvin..

Trevlig Lördag!
/MissH


Godmorning.

Åhh, känner att en förkylning är på väg men inte någon stor utan bara lite, som tur är.. Det börjar även bli väldigt kallt nu och man märker det på morgonen när man bara vill ligga kvar under täcket och mysa...
Min helg ser ut så här, idag ska vi ner till trelleborg, lämna en sak hämta mat och sedan ska vi hem och ha gäster.. Ska nog lite imellanåt göra lite läxa, måste börja med samhällen.. Blä! Imorgon blir det bara plugga och inget annat.. Kanske lite terori också..

Ja då ska jag ner och äta frukost, sedan måste man väl hjälpa till med att måla trappan.. Never ends!

Byebye!

/MissTaste

High Heals.

Hemma från danmark och det var super mysigt.. Lagom med folk och överskönt väder..
Melvin och jag värmde upp med ett mini fritt fall och sedan åkte vi de flesta som fanns där.. Fick även upp mamma i demonen och hon gillade faktiskt den, var lite nervös i början.. Så nu är vi hemma och tog med oss mat ifrån malmö..

Nu ska vi se film, hej! Och jag ska äta mitt kanderade äppel..

/MissApple


Melvin och jag i bilen..

Vi hittade europas största akvarium, där kunde man ligga och kolla på alla underbara fiskar..

Mamma pudrade näsan medans jag poserade.. Haha!

Joy is the new me.

Idag var det sovmorgon och jag sov länge, inte jätte länge men jag var utvilad iallafall.. Ska snart dra till Danmark.. Fick svar från en av mina praktiker att mina förslag på ideer till en bilag var riktigt riktigt bra, så det var ju positivt.. Så förhoppningsviss blir det två veckor där..

Fick även hem ett stort paket från Hm idag med massor av kläder till mamma och mig.. Ett par skor, en sjukt mysig mössa, två strumpbyxor och två kjolar.. Mössan var fan ett sjukt bra köp bara 98:- och ändå så jävla snygg.. Skorna fick jag 50 % på så de kostade bara 174:- sjukt bra..

Nä nu ska jag ner och övingsköra till Danmark..
Och ser ni min nedräkning det är bara 20 DAGAR tills jag fyller 18.. WHHHOOOOOHHHHOOO!

Trevlig Fredag!
/MissUnderstand


Nya favorit mössan, kommer se mig i den ganska ofta..

Skorna, dock höga men va fan jag älskar högklackat så det är bara att ha det fast man är lång.

GIVE ME!

Sitter just nu och kollar på Top Model, det är ju så bra..Kollar lite på Idol också, sjukt bra var en tjej som bara var 16 och sjöng som en ja sjukt bra iallfall.. Sitter ju här och bölar för fan, känslosamt..
En annan sak jag behöver just nu eller inom en kort, är fan.. Ja det är det.. Blir ju för fan snart desperat.. Bring me love!

Nä nu hotar min pappa med att ta min dator om jag sitter vid den mera, så nu ska jag kolla tv.. Sedan imorgon blir det lååååång sovmorgon och sedan ska vi nog till danmark.. Sedan helg, ciao!
/MissBringMeABoy


See Me.

Torsdag, eller man kan nästan kalla det Fredag då vi är lediga imorgon.. Så det är ju helg efter dessa lektionerna..  Just nu har vi rörlig bild och ska ha det hela eftermiddagen.. Har precis kollat på det som vi spelade in i fredags och ja det är ju inte världens roligaste att se sig själv på storbildstv inför hela klassen.. Emma sitter brevid mig och spelar ett program som tydligen inte går så bra.. Vi ska tydligen göra något reportage och så klart blir det Emma und me..

Imorgon blir det nog Danmark med familjen och då ska vi nog på tivoli..
Ja, nu ska jag kolla igen på mitt vackra ansikte, NOT!

/MissMissYou


Bilderna ifrån salen då jag är på tv, Whoohoo.. Går inte att vända..

Suprice.

Idag var det en späckad dag.. Skolan först med massor av tråkiga ämnen men känner att vi/jag har koll på arbeten som ska vara inne och vi har en tidsplan.. Religonen ska vara färdig i helgen och även ska jag ha kommit en bra bit på samhällen..
Efter skolan väntade skjuts till körskolan och gissa vad som väntade i bilen? Ett paket som min lillebror hade hittat ute vid vägen.. Och min tanke for direkt till det rätta, min toytoy.. Så nu är jag en stolt ägare över min första och förhoppningsviss kommer det att bli flera, haha.. Just nu ligger den i mitt skåp med en nyckel till som bara jag har..
ja, sedan körde man dubbel lektion och jag blev väldigt berömd ska dock ta en lektion till och sedan är det bara de obligatoriska kvar.. Snart snart.. AHHHHWWW fattar inte att jag snart har körkort.. Yeah!

Nä nu är det mat som gäller och jag är HUNGRIG! Sedan ska jag se på tv, läsa och hmm, ?

Ses morgon, eller senare?
/MissToyBoy


Så snabbt man växer upp, snart 18...

Heart is Beating.

Sitter just nu i skolan och kollar på redovisningar.. Har presic redovisat själv. gick väl sådär.. Fick inte MVG, så det var inte så bra.. Men men strunt samma.. Imorse var det cykling till bussen och det var ju skit kallt.. Så jag känner att jag är lite snuvig och även lite febrig spela roll liksom jag ska ändå vara ledig på fredag..

Nää nu ska jag kolla på Emmas arbete, och sedan är det mat.. Ska även ha natur och religon.. Sedan är det körning på skolan.. Ciao!

/MIssMe

A Beautiful boy.

Okej väskan är packad, kläderna framlagda och Ipoden är laddad med nya låtar..
Visst ja för er som brukar ringa mig, mobilen strular igen, länge sedan sist.. Så jag ska väl inte klaga men så ni vet..

Snart väntar sängen men först se färdig so you think you can dance och en stor kopp te..

Natti!
/MissKissMe

Somewhere in the Dark.

Varför måste alla bra program gå på tv samma tid som de andra bra programmen? Sjukt jobbigt..
Fortfarande står det mellan de programen som jag snackade om förra vecka..

Ja då ska man då inta platsen för att se Top Model.. Tycker idol är lite utjatat så det får bli det andra.. Sedan är det Vem kan slå filip och fredrik och sedan so you think you can dance... Slaviskt, nja!

Imorgon är det skola, sedan ska man köra.. sedan kanske lite träning på kvällen..
Puss puss
/MissTrueIsWrong

The Hell starts right Now.

Paniken närmar sig och jag känner att vi har lite mycket läxa stora arbeten som ska bli klara innan vi drar ut på praktiken.
Samhälle, stort arbete 4-6 sidor om en sak som jag bara inte hittar information om..
Sedan har vi historia där vi ska skriva en sida om ett ämnen plus att vi ska ha redovisning i natur.. Bläää..
Vill bara ha praktik nu och sedan strunt i alla tråkig ämnen..

Nä nu ska jag läsa lite tidningar.. Hejdå!

/MissBreak


Let Me Sleep.

Åhh det är så jävla jobbigt när man väl är ledig så kan man inte sova längre än typ 10.00 och det skulle jag sovit idag fast jag skulle gått till skolan, Blä.. Ajja jag får vara hemma och det är huvudsaken..
IDag ska jag göra lite läxa vara lite duktig.. Känner att det snart börjar närma sig och sedan måste jag träna terorin också.. Ska även planera min 18-års dag med mat och sånt..

Ja då väntar frukosten.. Ciao!

Om en exakt en månad så kan jag vara en fri fågel..
/MissHurryUp


Served Ice Cold.

Hemma efter en jävligt jobbig dag.. Hatar när det blir så här.. Först kom vi till skolan och då sa någon att vi inte började från 11.00, jag var där 09.40 Sjukt jobbigt.. Sedan när vi väl hade lektionen sån var det bara lite prat och sedan fick vi gå igen.. Sedan på den andra lektionen så sa läraren att det var ont om datorer så vi fick lov att gå hem och jobba.. YEah, love it.. Tänkte ja då åker jag ner och gör lite teroriprov innan körlektionen, så jag och emma åkte ner och gick lite på stan och sedan gick jag bort och började att plugga.. Det närmade sig min körlektion och jag gick och frågade efter var min lärare blev av.. Hon bara nä du ska inte köra idag... PALLA då hade jag åkt ner i onödan..
SÅ detta var definitivt inte min dag... Men men nu sitter jag hemma och ska snart bänka mig framför tvn.. Och visst ja jag fick mail från tjejen jag vunnit saken ifrån att paketet var skickat.. Wohho och det kommer på posten så jag slipper att få någon pinsam situation.. 

Nä nu ska jag bänka mig vid Extrem home makover, visst ja man är ju ledig imorgon.. Najs!
/MissGone  

Lying Bitch.

Skola idag och som vanligt så är det något strul och man har åkt in en timme tidigare än vad jag börjar, hatar skolan ibland hur svårt kan det vara att skriva ett meddelande om att det börjar en timme senare.. Sjukligt irriterande..
Idag ska man till doktorn så jag måste gå en halvtimme senare.. Typiskt på samhällen då det alltid krockar..
Ajja det får gå.. Nä nu ska vi planera hur vi ska göra naturen..

Haaj!
/MissTrue

Growing Up.

Hemma igen, det var egentligen menningen att jag bara skulle lämna presenten och sedan dra hem igen men så undrade de om jag ville stanna, så då gjorde jag det.. Fick mumse mat och sedan världens godaste efterätt marängswiss.. Sedan blev det att öppna ett gammalt brev som vi skrivit för typ 3 år sedan, sjukt kul att läsa.. Det var våra drömmar och en av dem hade slagit in hos mig, gissa? haha!

Hoppas du fick en bra dag, och tack för jag fick komma... Pusspuss Älskar dig!

Nä nu ska jag nog se bridget jones dagbok och sedan ska jag nanna, trööööt!
Skola imorgon, blä..

/MissDreamsAreComingTrue


Först möttes man av ett väldigt fint och unikt bord som födelsedagsgrisen själv målat..

Snyggingen själv..

Detta fick hon av mig en tavla med gamla bilder, choklad och en kopp..

Den extremt stora marängswissen som Ida gjorde i sin nya glansiga stora skål..

Idas lillasyrra som inte är så lite och så jag då.. Snygging där med..

WHOHO

JAG HAR VUNNIT EN  ...
Ja jag vill inte skriva det utan ni får kika in på tjejens blogg där jag vann den... Tack Tack Tack så mycket..

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.7129

Nu ska jag dra hem till Ida för att fira henne. Puss
/MissHowNeedABoy?

Happy Birthday.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA IDA!

Hon fylller 18 idag eller ja igår kväll vid 00.00 firade vi henne..
Först åkte vi ner till Trelleborg och skulle vänta på bussen in till Malmö, dock hann inte idas pojkvän och hans kompis med bussen och nästa gick inte förren en timme efter så det fick bli att vi åkte in mumsade på en varm choklad på espresso house och väntade på dem.. En timme senare satt vi på indiskan och åt och hade allmänt trevligt..
Sen mötte vi upp ett annat par och skulle då försöka att komma in på en pub..Dock hade alla 20 och uppåt på deras ålder så det var nitlott över allt, när vi nästa bestämt oss för att ge upp så hittade vi ett ställe där alla kom in.. Sen satt vi där och pratade och skrattade tills vi bestämde oss för att dra hem, kom en vakt fram till vårt bord och frågade tjejen brevid mig om de fick se hennes leg, så kaxigt för hon var äldst av oss alla.. haha!

Tack för en mysig och rolig kväll, gumman! Hoppas du får en bra dag idag med.!


Gumman på Espresso House

Ida och robin på Resturangen..

På utestället.. Rosa Pantern är den nya favoriten.. Mums!

/MissWhat?

Feed me.

Det är helg och det är sjukt skönt.. Dock vaknade jag i panik imorse och trodde det var skola, kom snabbt på att det inte var det och somnade om, en liten stund.. Efter frukosten drog vi ner till Trelleborg där vi skulle lämna melvin på kalas , jag skulle köpa strumpbyxor.. Fick även reda på att jag nog får jobb på min mosters jobb efter jag fyllt 18, great! Så nu är man hemma igen och jag väntar på att tiden ska gå och att jag ska bestämma mig för vad jag ska ha på mig, vi ska nämligen fira Ida idag så vi ska äta och sedan får vi se vad vi gör.. Men mysigt ska det bli iallafall.. Imorgon blir det en stund hemma hos Ida och fira henne, 18 fatta så skönt, fusk också.. ! Hehhe, men jag älskar henne ändå!

Ja då ska jag dra ur hela garderoben för att hitta outfiten inför kvällen.. Återkommer kanske.

Pöss!
/MissAManAfterMidnigt

Where are you?

Okej snabbis inlägg, ska nämligen äta.. Skola idag och det fick faktiskt bra att spela in, efter många tagningar.. Sedan tog jag bussen med rasmus in till stan där jag möte första mamma, sedan ida, min kusin och en tjej från klassen.. Snacka om att man möter alla ibland.. Mamma och jag var på Ikea, och sedan åkte vi och handlade.. 

Nä nu ska vi äta och sedan blir det film..  Min brors flickvän..
Ha en trevlig fredag.

Ciao!
/MissLoveYou

Make me laugh.

Sitter i skolan och äntligen är det fredag.. Idag blir det nog stan med mamma och sedan ska jag chilla inför imorgon.. Ida fyller ju arton på söndag så det ska vi ju fira.. Så det blir väl något, vet dock inte vad..
Senare i eftermiddag ska vi spela in tv program och vi ska vara ska prata inför den, sjukt jobbigt.. Hatar att höra ens röst och se en på tv.. Ischh.. vill inte.. Nu ska jag fortsätta att kolla runt på bilar..

Bye!
/MissBrown


Me dubbel up,

Hard work work work

Fy vad mina muskler vibrerar.. Sjukt jobbigt.. Har varit på box med Ida och ja det var sjukt jobbigt.. Men jävligt bra träning..
Nu ska jag duscha, se på tv och kanske, ja?

/MissTakeMe

Home Sweet Home

Nu ska jag snart dra till bussen för att åka hem.. Slutar helt tidigt idag och det är najs.. Har presic gjort färdigt min annons och ja jag är nog ganska nöjd med den..

Maten på Bk var mums

CIAO, nu ska vi gå!
/MissRun

Hit the bus.

Okej nu har man varit med om en bussolycka.. Dock fattar jag inte hur man kan krocka så men tydligen så såg busschaffören ingetting och tyckte att hon hade företräde, fast lastbilen körde på huvudled och hon hade företräde... ajja gjort är gjort och ingen blev skadad, bara bussen.. Krasch boom, då var det en händelse som man varit med om..

Ja nu sitter jag här i skolan och väntar på att lektionen ska sluta, har fotat ute idag och sedan ska emma och jag gå på Bk och äta.. Mums.


Ciao!
/MissWhatAbout

Highway Down.

Hemma igen efter en vanligtviss kort dag i skolan.. Hade först rörlig bild då vi inte gjorde ett smack, sedan var det religion med världens segaste lärare.. Och sen fick vi sluta.. Köpte min glamour tidning och sedan tog emma och jag bussen, dock hoppade jag av vid jägers då jag skulle möta pappa och lämna tillbaka kläder.. Så nu sitter jag hemma och regnet öser ner och tankarna flyger iväg... Kunde lyckan vara på min sida idag? Kommer viden tillbaka efter varit ifrån så pass länge? Eller var det bara en önskan?

Dagens ilandsproblem, fast det är ganska jobbigt med.. Ska fan köpa en sådan box som linda har.. JA!
Ikväll är det kl 20.00 idol och top model på olika kanaler.. Och sedan kl 21.00 är det Filip och fredrik och hereos på olika kanaler.. FAN FAN, jag är totalt en slav under tv och nu blev det sjukt jobbigt för mig.. Vilket ska jag se?
Okej efter att ha kollat runt blir det top model, sedan heroes och sedan so you think you can dance.. Idol och filip o fredrik går ju i repris så det är chill..

Nä nu ska jag finslipa min text inför fredag och ska även träna körkort lite..
/MissHe´sMine

Tell me Something new.

ÅHh gud jag ville inte gå upp ur sängen i morse.. Ville bara ligga kvar och gosa i sängen länge länge.. Men nu så sitter jag i skolan så ni förstår hur det gick med det.. Fy fan vad det är surt och jag har bara två lektioner och denna är helt menningslös.. Ska träna på hur vi ska tala inför programinspelningen till fredag..

Plus att det är en måndad tills jag fyller 18, YEAH! och det menas med att jag snart har mitt körkort.. :D

Nä nu ska jag äta macka och snacka med tjejorna..
/MissMuch


En bild jag tog förra veckan..

Only Heaven to go.

Körde cabben idag och fick lite mera självförtroende då han satt att jag hade verkligen gjort framsteg och att jag inte behövde många lektioner till.. YEAH! Så nu har man allt bokat och det känns lite bättre, än innnan..

Nu ska jag se färdigt Bring it on, 2:an tror jag eller ja jag vet inte.. Dock inte lika fjantig som den som gick i helgen..
Ikväll blir det Top Model och kanske en film.. Ciao!

I know where you live and i like it!

/MissBringMeHome

Two Hole.

Vaknade kl 08.00 imorse och ville verkligen inte gå upp då mamma sa till mig att göra mig i ordning inför dagen.. Hon skulle på möte kl 09.00 och jag skulle med då jag hade några ärende i Trelleborg.. Så upp ur sängen och ner till trelleborg eller snarare till läkaren där jag tog blodprov, och de fick sticka mig två gånger, AJ!
Sedan gick jag en stund in till "city" och väntade på att affärerna skulle öpnna, lämna tillbaka en tröja, köpte byxor, tröja och en kjol.. Så klart ska jag lämna tillbaka kjolen..Måste även kolla kontot.. Isch! Sedan åt mamma och jag på thai och det var övergott.. OCh så nu är vi hemma då..

Nä nu ska jag snart på körskolan, ser ut att bli Mercedes idag! Pappa ska även med och kolla.. Sedan hem igen och förhoppningsviss en film.. Tröööt!

LuckLuck
/MissTheresOne

Dark as The Night.

Har precis blivit färdig med en text om mitt liv, uppdelat i 4 delar.. Haha ska ha det som underlag till min 18-års häfte.. Börjar närma sig och jag känner paniken, för körkortet.. HELP! Ska övningsköra imorgon och ska nog även göra ett teroriprov eller två? Likbra att träna liksom..
Nä nu ska jag gå och lägga mig och fundera om jag ska följa med mamma på morgonen eller om jag ska köra moped till staden imorgon? Ska ju till läkaren, lämna kläder, låna böcker och köpa glamour.. Hm, dont know!

Sleep Tight!
/MissBeBaby

Ge mig en pälsmössa, Stockholm?


Got To Be.

Hemma igen och jag har beslutat mig för att inte gå imorgon utan att göra arbetet hemma, lite iallfall...
Snabb dag idag och 10 minuter innan vår buss gick så sa läraren till oss att vi kunde få gå tidigare.. Palla vi hann inte till bussen och fick vänta 1 timme och 10 minuter.. Så det blev handla mat med Linda o Emma.

När jag kom hem så stod alla mina skor uppradade.. Och jag har 19 par skor, haha ganska kul ändå.. Så nu tycker mamma att jag inte behöver nya skor, men vem gör inte det? Ha! Och väskor..
Nu ska jag se film och sedan äta..

Poss!
/MissUnderMe


17 syns men två pallade jag inte ta fram.. Favo skorna de röda!

Love me Once.

Måndag och jag har sovmorgon.. Det är sjukt skönt men samtidigt så är det inte så roligt då man ska först åka buss i 1 timme och sedan ska man ha en lektion som vi säkert inte kommer att göra något på, sen ska man hem igen med bussen 1 timme.. Plus att bussarna går helt sällan här ute.. Imorgon blir det samma sak fast då ska jag först till läkaren, äta frulle på Espresso och sedan gå i affärer till mamma kommer tillbaka och då ska vi simma och sedan ska jag ta bussen in, knappt en lektion sedan ska pappa hämta mig och vi ska ner på körskolan.. Bussy day!

Nä nu ska jag dressa om och sedan ska jag vid 11.30 ta bussen, och det är cyklen som gäller..
Ciao!
/MissStrawberry

Memory.

Sitter med mamma och kollar igenom gamla bilder från när jag var nyfödd. Sjukt kul.. Mamma och jag skrattar så vi gråter. Älskar dig mamma. <3
Ska snart se en film, vilken vet vi dock inte.

Imorgon är det skola och 12.40 börjar man, najs! Sen ska jag nog träna gympa med ida..
Sov Gott!

/MissBaby

One day once.

Söndag och vi har städat ute i stallet, morfar har kommit och är fortfarande här.. Tänkte kanske göra lite läxa också så att man slipper det senare.. Nu ska vi dricka kaffe och äta kaka sedan ska jag plocka in mina kläder som just nu ligger över hela rummet..
Imorgon börjar vi även att träna och ett nytt schema står på tur..

Ciao!
/MissShine

Old bild på mig.. Men tänkte imed det korta inlägget så bjuder vi på en bild. :P


Hip Hop Non Stop.

Citerar från Mange Smitchs låt.. Min lillebror går typ och sjunger på den hela tiden tycker den är jätte bra.. Just nu har vi dans inne på mitt rum och han härmar varje steg jag gör.. Haha sjukt kul..

Har fått hem två filmer så får se vilken av dem det blir, ska se AFV nu.. Trevlig Lördag!

/MissStopIt

Like Old Times.

Har precis kommit hem från två halvdagar med ida.. Igår kom jag hem till henne vid typ halv 6 och då gjorde vi det typiska tjejkvälls saken, färgade hennes hår.. Det är ju sjukt kul och det blev skit snyggt med.. Sedan åt vi mums mat och kollade på p.s I love you.. Sorlig film.. Sen satt vi och snackade och bestämde oss för att gå in och lägga oss i sängen för att kolla på film sedan.. Så vi såg 27 Dresses.. och sedan nannade vi..
Idag var det frulle vid halv 11 och sedan har vi bara slappat och pratat..
Tack för en mysig mysig dag, älskar dig! <3

Ikväll blir det slapp med familjen ska nog hyra film och vi ska även äta hämte mat..
Nä nu ska jag kolla om jag är med på tv, Kanal 5 "the Voice -08" Nostalgi! JA!

/MissPink


Så här snygg var Ida medans vi väntade på att färgen skulle verka...

Våra sovplatser..

Innan läggdags..

Someone Special.

Håller just nu på att baka till mamma då hon ska lämna dem till min lillebrors skola ikväll ska ha något sånt möte eller öppet hus i morgon.. Så jag ställde upp och gör kärleksmums..Medans hon gör chokladrulltårta..Mums!

Kom till skolan imorse och fick reda på att vi inte hade någon lärare så vi fick typ gå hem om vi ville.. Kul, när man åker 40 minuter in och sedan ska man hem igen.. Jag åkte ner till mamma i trelleborg och åt lunch sen gick vi lite i affärer och drog sedan hem..Myse dag , lite iallfall.. Helgen ser ut att bli rolig och jag ska nog, ja kanske?

Ska strax köra hem till Ida, då vi ska ha myskväll och jag ska även sova över.. Ska bli super mysigt att träffa henne och få se bilder från deras resa..
Så ha en trevlig fredag!

/MissReadMyLips

Beautiful Morning

Solen skiner fåglarna kvittrar.. Är det inte så varje morgon ska vara.. Plus att jag känner mig på ett toppen humör.. Hinner dock inte skriva mer då jag snart ska ta bussen in till Skolan.. Slutar förhoppningsviss vid 12 och sedan ska man hem och till Ida, kanske inte direkt men kanske en runda ner till Trelleborg..

Och nu är det Helg, ledig ledig.. Och allt roligt börjar närma sig..
Undra om du tänker på mig eller du bara ja jag vet inte?

Ha en trevlig dag! För det ska jag ha!

/MissSmile


Be who you Are.

Dansa dansa är det inte livet.. Dock har jag kommit på att jag är mer en sån som tycker om att dansa fritt liksom bara släppa loss.. Men koregrafi är ganska roligt det med, fast gud vad svårt det var och snabbt gick det.. Men jag ska klara denna kursen, Yes!
Kolla på Idol och bara älskar alla som tror de kan sjunga men defintivit inte kan det.. Hahah me next year.. Hade faktiskt velat söka men hade som sagt blivit väldigt besviken om jag inte fått vara med.. Så nästa sommar kanske..
Nu tänkte jag att jag skulle göra en toast och koka lite kaffe, sjukt sugen sedan ska jag se Hereos..
Imorgon blir det skola så klart och sedan ska man hem till Ida och ha myskväll.. Det ska bli mysemyse ska även sova över, hahah! Aooouu men nu orkar jag inte skriva mer.. Har även fått veckorevyn och VR special tidning.. Yeah!

Natti!
/MissStrong

Vad ska jag säga?

Nu har jag smält det och ja det som händer händer, det är livet liksom.. Det var inte menningen att jag skulle upp till Stockholm och få jobba med det som jag verkligen vill, hurt.. Men då kommer det något annat tillfälle då jag får visa upp mig och genom den vägen komma till målet.. Har ringt runt till de andra praktikerna och det löser sig förhoppningsviss så det klara sig.. Imed att jag inte fick praktiken så kommer det innebära att jag kan ägna mig åt att köra mera den sista veckan, börja träna och dansa, börja jobba och slippa dyra kostnader på mat i 7 veckor..
Nä nu ska jag släppa detta och gå vidare i livet, läsa veckorevyn klassiskt.. Ha! Sedan är det faktikst första gången på dansen idag och jag vill bara skaka loss..
 
Nu ska jag göra mig iordning och sedan mat och sedan streeeet.. :D
/MissGoOn

FAN HELVETE

Okej det blev ingen praktik.. FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!


CALL ME!

Sorry den dåliga uppdateringen men jag går typ på nålar och vill bara att de ska ringa mig och säga Ja eller NEj! Typ nu!
Det vibbrerade precis i min ficka och jag hoppade till och pulsen gick upp dock var det bara ett sms.. Fan! Nä om de inte ringt innan 12.10 så ska jag ringa dem igen jag MÅSTE ha svar idag..ÅHh nu fick jag ett sms till brukar aldrig få några sms men tror ni inte jag får det hela tiden nu då..

ajaj, nog om det mer kommer senare när de förhoppningsviss har svarat.. Vi har precis haft foto och ätit.. Igår blev det ingen simmning för de hade tydligen inte öppet för allmännenheten.. Så mamma och jag tränade på att fickparkera och backa runt hörn istället..

Nä nu ska jag förberreda mig istället.. Ciao!
/MissHowHardCanItBe?

Believe..

Hur svårt kan det vara att bestämma sig för om de ska välja mig eller någon annan? Börjar bli lite trött på att hålla på med att maila, ringa maila ringa.. Om de inte svarat imorgon så ska jag ringa och fråga vad som händer  ska även prata med de andra praktikerna.. JA, det ska jag!

Nä nu ska jag och mamma ner och simma.. se Ya!
/MissWonder

What happend?

Godmorgon Godmorgon ännu en morgon och ännu en dag i skolan... Håller just på med att kolla runt då jag inte har något att göra och jag har sagt till mig själv att jag inte ska kolla min mail utan vänta tills jag kommer hem, spänning ida kan ens liv förändras eller? Som jag vill Som jag kanske inte vill..
Ajja nu ska jag träna på att tala inför tvkamera, yeah.. Ikväll blir det kanske simming också sedan är det Idol och Heroes..
Nu börjar alla tv-program och det är najs.. Nää nu måste jag slita mig och göra något annat på internet.. ;D

Haaaaaj!
/MissLookAtMe

Meaning, what is that?

Ska nu kolla på film med min lillebror det blir spiderwick.. Imed att jag är barnvakt så pallar jag inte göra något annat än att se på film plus att han ville se den med mig..
Ja då ska vi inta sängen och se på film.. Just nu pillar han på alla mina saker så jag måste dra..

NattiPlatti..
/MissSister


MissLyxlirare.. (plus att han märkte nyss att han hade hål i strumpan)

I Believe

Inget svar från min praktik och bara för att jag har bestämt mig för hur det ska läggas upp så blir det säkert inget..

Skriver mer senare, men är hemma just nu och ska övningsköra ner till Höllviken för att äta glass och lämna bil..
Kolla vilket trevligt meddelande som låg i brevlådan när jag kom hem, HappyHappy!

/MissHope


WHOOOOHOOO DET NÄRMAR SIG! KÖRKORT HERE I COME!

Decide..

Okej jag sitter just nu med telefonen i handen och mailar alla olika ställen.. Känner att det antigen kommer att gå bra eller så kommer allt detta att bara bli skit..
Åhh nä nu ska jag göra mig färdig samtidigt..

Ses senare.. Ciao!
/MissInport

How to Fit?

Kände för att göra om i min gaderob då jävla lådan bara går i sönder hela tiden för att jag inte orkar vika kläderna så de åkte ut och just nu ser det ut så här.


På golvet dock och hur allt detta har fått plats i...

denna lådan är mig dock en fråga..? Men nu återstår att sortera sortera och ni som kände mig i ettan vet ni vad jag drog upp.... Mitt leopard linne, mjaoooo!

/MissClean

Too good to deny it.

Jag hann med den 14.40 bussen så nu är man hemma efter en lite färd till nått krukställe.. Det blev ingen jympa idag då ida var sjuk och jag vill inte gå på det ensam så det blir lite exercies hemma istället, mabye?
Nä nu orkar jag inte skriva mera funderar på att kolla på en film, kanske spiderwick? Men min lillebror vill inte joina mig så jag får se..

Skriver nog inte senare.. Natti!
Och imorgon kommer ni få höra mina glädjeskrik.. Ja för jag orkar inte bry mig!

/MissTomorro

Dreaming away.

Sitter och håller på med en samhällsuppgift och förhoppningsviss slutar vi snart.. Vill hinna med bussen hem 14.40 annars får jag vänta tills 15.50.. Hörde nyss att vi kanske skulle sluta tidigare men inte så jag hinner med bussen, buuhoo.. Ajaj jag får väl se vad det blir..
Är sjukt trött och vill bara hem.. Imorgon är det sovmorgon och det är superskönt.. En lektion och sedan hem igen..
Nä nu ska jag göra något annat,typ kolla runt på internet..

Ciao!
/MissHeart


You got to sale it!

Sitter just nu i skolan och tråkar.. Håller på att skriva en säljande text till en annons vi ska göra och det går väl sådär.. Skulle ringa mina praktiker idag men gör det imorgon istället då jag börjar 12.40 och kan göra det innan.. Ikväll blir det nog gympa med ida den brune.. Ska äntligen träffa henne..

Nä nu ska jag försöka att gå för jag är sjukt hungrig men som vanligt är det äckelmat i skolan..
/MissLonley

RSS 2.0