Godnatt!

Efter en lååååång kväll så säger jag nu Godnatt!! Stort hjärta till mina underbara vänner <3


Me <3 This.

Ikväll blir det PARTY och en massa posebilder med min bebis. Nu ska jag börja förbereda mig. Kör nog på svart och vitt ikväll.. Med massor av glitter, håret har jag inte bestämt ännu!

Telia Iphone

Ändå sjukt ballt att min bild från Instagram kom med på Telias blogg sida. Checka in här.

Älskade phone!!

Kan inte riktigt slita mina tummar från denna underbara skapelse! Är så jävla in love i den.. Feber och förkylning fick jag på köpet! Wiiiiee..


IPHONE 5 ÄGARE!!!

Så då ska jag bara vänta tills 00.01 sen är min bebis i min hand!!!!! OMFG!!!!!! Till alla som försöker nå mig så kommer min telefon vara avstängd till imorgon vid lunch typ! OMFG!!!! Är såååååååå jävla glad!!!!


Om 24 timmar..

Släpps den nya Iphonen!!!! Linda och jag ska sitta och köa, wish us good luck!!! Måste ha en ny!!


One year ago..

Sitter och funderar över beslutet jag tog för länge sedan som jag för exakt ett år uppfyllde! Ganska sjukt att det gått ett år! Alltså den 26/9..


Grattis min sötaste Elina!

Som idag blir 22 år gammal. Vi kommer och firar dig i helgen, STORT! 

Företags utbildning.

Var på första utbildningsträffen idag och det var väldigt givande. Ska bli kul att få gå på föreläsningar och att utvecklas inom mitt egna. Ska även boka vägledande möte med dem och få info! Lets make some money..


I WAS HERE..

Dagens inspiration:

I wanna leave my footprints on the sands of time
Know there was something that, and something that I left behind
When I leave this world, I'll leave no regrets
Leave something to remember, so they won't forget

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here

I want to say I lived each day, until I die
And know that I meant something in, somebody's life
The hearts I have touched, will be the proof that I leave
That I made a difference, and this world will see

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here

I just want them to know
That I gave my all, did my best
Brought someone to hapiness
Left this world a little better just because

I was here

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I WAS HERE

This Week.

Måndag - Tjejzonen ikväll, ska jobba och ha kvälls snack med tjejer.
Tisdag - Lön, Besiktiga bilen och gå på företagskurs.
Onsdag - Jobba.
Torsdag - Jobba och köpa nya Iphone :D
Fredag - Jobba och fredags mys.
Helgen - Party och chill!

Nu blir det kaffe och lite mailande. Underbart väder vi har idag!

Tonight we going HARD!!

Så då blir det party ikväll! Eftersom jag jobbar imorgon så blir det nog inte så sent, vi får väl se liksom.. Håller på att göra mig vid inför ikväll. Ska nog köra glitter och svart..

Tattoo.


Ändå sjukt coolt med tatuering på kanten av handen.. Vill ju ha mitt cititat Write your own Story..

Denna vecka.

Har varit ledig i en vecka nu, det är så skönt. Som sagt börjar allt nästa vecka så det ska också bli skönt på sitt sätt. Idag ska jag skjutsa mamma till flyget och sen får vi se vad dagen bjuder på! Måste nog handla, Gud vad intressant blogg jag har ibland!


Potters Lillasyster.


Potters uppfödare hade skickat bilder till mig på Potters lillasystrar.. Så gudomligt söta.

Ser ni likheten mellan dem? Sötisar!! Gud vad fluffig Potter var i början, den pälsen kommer väl komma nu igen till vintern.
 
 

Godmorgon!

Ligger i sängen och myser med Potter samtidigt som jag läser mail och annat skräp! Har ju varit ledig i snart en hel vecka och det är för skönt känner jag, dock tur efter helgen!! Nästa vecka sätts mycket igång, jag börjar jobba på Tjejzonen i Trelleborg på måndagar och ska gå en företagsutbildning på tisdagarna. Skönt när sådan här saker sätter igång! Ska även utveckla mig på jobb lite..


Höst film!

 
Denna verkar vara en bra film att se med friendsen. Gillar när de sjunger och high school.. 
 

Börjar bli mig själv igen..

Haha, efter att ha sovit typ sedan 22.00 igår så är jag nu snart mig själv igen. Tog världens längsta dusch och fy fan vad skönt det var.. Nu ska jag snart bege mig mot stan och träffa Emma och Elina, Vanja dyker nog upp lite senare också. Skönt att träffa alla brudarna! 

Sliten brud!

Vilken helg! Är helt död i hela kroppen. Känns nästan som jag blivit överkörd av en buss.. Men mår som man förtjänar. Nu ska jag slappa lite till. Sen ikväll blir det slappa lite till.. Haha!!


GRATTIS IDA!

Idag fyller min barndomsvän Ida 22 år. På ett år har det hänt mycket, en liten kille har kommit till världen.. Tänk så mycket vi har gått igenom.
Idag drar jag och 20 andra till en stuga i skåne, alltså inget internet osv. Uppdaterar nog på Instagram dock, så checka in där istället! Kommer hem på söndag! Ha en mysig helg!!

LE is all you need!!

Sitter just nu och chillar. Har precis kollat på 21 Jump street. Så jävla ball!! Och så klart pratat New York! 

OMSG!

Sista säsongen, ganska sorligt. Denna serien är en som jag har följt väldigt länge. Har ju läst alla böckerna också, som är helt annorlunda mot serien. Men ändå så sjukt bra! 
 

EN NY IPHONE!!!!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMFG!!!!

NU ÄR DET DAGS FÖR LIVE EVENT OM DEN NYA IPHONEN!!! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRR.. Planerar New York med tjejerna!! HELT SJUKT!

IDAG SKA DEN NYA IPHONEN LANSERAS!!

Nya ryktet är att den ska heta NEW PHONE istället för Iphone5.. Vi får se om några timmar. Kl 19.00 svensk tid kommer det att släppas!!!

11 September 2011.

Idag minns vi dagen då USA blev utsatta för terrordåd. Dagen då tvillingtornen föll ner mot marken. Dagen då fleras hjärtan stannade!
Ska bli en ära att få besöka Ground Zero i New York!

Denna tisdag.

Har fått iväg många många mail. Jag känner att det är på väg mot ljusare tider just nu.. Haha håller mina tummar så hårt. Nu ska jag kämpa för att få sakerna igenom!
Inte så roligt väder idag men det gör det enklare att sitta inne och fixa med sådan här saker istället. Längtar tills nästa tisdag då jag ska få nycklarna till kontoret på Tjejzonen! Helt sjukt, det ska bli kul att få sitta på en annan plats istället för hemma!

Monday.

Sitter som vanligt vid tvn, det är sådan avkoppling för mig. Har varit ute en lång runda med mamma och det var riktigt skönt. Ska försöka komma igång med träningen. Jag ska även prova på Ricinolja, det ska göra håret och ögonfransarna längre och glansigare. I LIKE! Kommer att visa resultatet och uppdatera längs vägen.

Denna helgen.

Har spenderats på jobb. Har haft sjukt mycket att göra. Igår var det kräftskiva med ett ganska tidigt avslut och idag jobb. Nu sitter jag och kollar på tv, gamla godingen Bring it on. Love High School filmer. Perfekta för att koppla ur hjärnan lite.. 
 

At Work!

Ganska skönt att sitta ute i solen när man är inne hela dagarna på jobb.. Känner att jag inte riktigt är mig själv. Det är en ganska underlig känsla! Men jag tror det börjar strukturera sig i min hjärna nu så det är nog därför!


Denna fredag.

Började med att jobba och slutade med att jobba. Nästan iallfall, 10-19. Senare blev det fredagsmys med familjen och Lorax, söt film. Imorgon är det jobb och sen kräftskiva, red red!!

Inspiration.

Min dag började med ett fyra timmar långt möte, vilket var väldigt givande. Jag försöker få mina tankar kontrollerade och få en ordning på min vardag. Snart så kanske min magiska plan uppfylls! Eller liknande iallafall. Efteråt mötte jag Ida och Alvin för fika. Vi snackade och bestämde lite saker framöver. Och Alvin hade blivit så stor och skrattade mest. Sötis!
Detta citatet lever jag efter..

TILL NY GÄNGET!!!

Lite länkar till gänget :D
 
Party NY
NY med tjejgänget
First Time NY
NY NYÅR

NEW FUCKING YORK!!!!!!!!!!!

Så då var flyget också bokat, alltså no turning back! Vilket känns sjukt najs!!! Nu ska bara Marie och Elina boka sina biljetter med sen är det snart dags ju.. Kommer gå fort, snart står vi på TIME SQUARE och ser bollen åka ner!!!!!! Helt sjukt!!! Vi är sååååååååååå jääääääääääävla glaaaaaaaaada :D:D:D
WWWWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Hos Frisören.

Det är så skönt att gå till frisören, man har tid att bara sitta och snacka. Det är väldigt mycket terapi tid för mig. Nu sitter jag med folie i håret och det ska snart av. Tänkte läsa lite tidningar under tiden jag blir blåst.

SNART ÄR DEN HÄR!!

Från Expressen.se

Totally CleanOut!

Idag har jag städat städat. Hela huset är nu helt cleant. Så himla skönt, det tog en heldag. Men rent är det nu iallafall.
Så här såg det ut när jag flyttade ut ur föräldrarnas hus.
Pratar med Linda i telefon just nu om bokning av flyget till NEW YORK!!! Imorgon ska vi boka!! YEAH!!

PUNK´D.

Sitter och kollar på programet punk´d. Det är så jävla kul men vissa saker är fan helt sjuka. Jag hade dött av vissa saker men iallafall, kul är det. Samtidigt försöker jag städa hela huset. Måste fixa innan födelsedagen som närmar sig med stormsteg.
Förra årets egengjorda tårta. 

Ännu en ny vecka.

På schemat står denna vecka, jobba jobba. Sen har vi frisör tid och något möte. Så en helt vanlig vecka förutom frisören då. Igår var det 1 års kalas för min söta kusin. Helt sjukt att han redan är 1 år. Tiden går så fort för de små. 
Min lilla prins. Övre bilden, pläden fick han av mig. 

Mitt lilla troll.

Som blir 1 år idag. Grattis Grattis. Kändes som du kom till världen igår men samtidigt känns det som du har varit med länge.Min underbara kusin som jag bara inte kan få nog av. Han är så otroligt sött och har alltid ett skratt nära. Största pussen till dig!! 

Planera planera.

Hur jävla najs är det inte att planera massa om NY. Butiker, sevärdheter och massa annat skoj som man bara dör lite när man tänker att vi snart är där. Det enda är att det är ju vinter där då och man är inte riktigt van vid den kylan på sin semester, men ändå sjukt ballt!
I New York vill jag gå klädd i min vita päls och svarta byxor och stövletter. Det ska ju vara HIGH FASHION!!
Inspiration Samantha. LOVE!

Grattis Potter 1 år.

Idag fyller min lille dunboll 1 år. Det har varit ett otroligt år och fler kommer. Min lilla Potter!! 

RSS 2.0