Min underbara helg.

Som nästan alltid på mina lediga helger så har jag haft full rulle!!

Fredagen bjöd på Bond premiär med pappa, Lördagen blev fest x1000 och idag har man chillat och mått som man förtjänat tillsamans med Linda. Har precis ätit en sjukt god gyros tallrik och ska strax se Solsidan.. Veckan bjuder på ledighet och Halloween. NAJS!

Grattis Bloggen!!

Idag är det 5 år sedan jag satt mig ner och skrev mitt allra första blogginlägg! Helt sjukt vad många inlägg det blivit och många bilder som finns. Tyvärr har jag ej hunnit blogga alls mycket i denna veckan men ska försöka mig på det igen nu veckorna framöver! Följ mig gärna på instagram istället estellejandermark. Idag blir det chill tills party ikväll!!


Mitt inlägg på Tjejkraft.

Checka in det här!! 

At Tjejzonen.

Sitter just nu och försöker ta tag i en sak i taget. Har många olika saker som behövs göra, men har en timme på mig innan det blir möte med en tjej från styrelsen på Tjejzonen. Tänkte skissa lite på föreläsningar för tjejerna i skolorna.

Weekend.

Sitter just nu och myser med hela familjen. Kusiner och alla.. Myspys. Vi har dansat och ätit gott. Nu väntar solsidan. Tomorrow is a new day!


Miss Grey.


Fredags mys.

Började dagen med en lååååång fika med Aleksandra, sen blev det chill i stan med lite shopping. Sitter just nu på parkeringen på jobb och väntar på att klockan ska bli 16.25 då jag börjar jobba! Sjukt najs väder!!! Vill bara vara ute!


Mina femtio nyanser..

Just nu har jag typ femtio olika ideér som ligger på vattenytan och som bara väntar på att antigen sjunka eller få lite mera värme så att de stiger upp och bildar något nytt..

Igår var det företagsutbildning med fokus, Kundnytta. Gud vad det var intressant, fick dock igång hjärnan och då hamnar ofta det vanliga långt bak i huvudet. Men men iallafall ska försöka få bukt på mina drömmar och ta en i taget, för en dröm kommer upp hela tiden!
 
Nu ska jag läsa klart de sista 150 sidorna av Femtio nyanser av honom. Love!!
 

Min måndag.

Min dag har bestått av läsning av femtio nyanser av honom, rekommenderar verkligen den. Sjukt bra! Haha den är faktiskt väldigt bra skriven också.. Sen blev det utbildning med företaget, fick så sjukt mycket inspiration!! Kanske tar jag tag i min dröm nu istället.. Nu är det tv tajm sen blir det lite mera bok!!


Birthday helg.

Igår var det fest hos mig och det var som vanligt sjukt kul. Vi skrattade tills vi grät, gjorde skrämleken, shottade ur provrör och avslutade kvällen i Malmös nattliv.. Ganska intressanta människor ute.. Haha! 
Sen idag vid fyra kom släkten och jag bjöd på pizza och fick pengar till New York. Fy fan vad jag kommer att shoppa!! Nu sitter, läs ligger, och kollar på tv. Ska plocka fram lite godis och sen somna för en ny vecka.. 
Bilder från min instagram (bilderna är kapta för de var för stora).. EstelleJandermark 

Veckans bästa..

Tv program går idag. Revenge, Once upon a time och fråga Olle. Älskar de programmen, har ju många andra jag också följer men idag är nog favvon!!
Idag har jag jobbat, handlat inför helgen och sett på lillebrors basket. Lets hit Play!!


Köpenhamn.

Är just nu i Köpenhamn med familjen. Ska nu till Fields, shopping!


Grattis till mig själv.

Jag gratulera jag gratulerar... Mig själv som idag blir 22 år gammal. Nu ska jag nanna kudden med mina nya Ciate naglar, bild från Köpenhamns fashion street kommer imorgon.. 
Från förra födelsedagen.. Kommer köra långt hår imorgon och lördag med.. 

Kajen i Malmö.

Sitter just nu och kollar ut över hamnen i Malmö medan jag väntar på att kursen ska börja vid fem. Tänkte ta mina saker och bege mig mot Starbucks för en kaffe och något till..
Ni vet väl om att det är en speciell dag imorgon, MIN FÖDELSEDAG!!

HAHAHA!

 

Oktober vecka.

Har precis kommit hem från styrelsemöte som började 08.30, alltså ett väldigt långt möte men väldigt givande. Nu är jag hemma och ska fixa lite saker inför veckan. Onsdag är ju födelsedagen så måste städa och sånt kul! I helgen blir det FEST!! Lunch nästa..


Lilla Torg!

Är just nu på lilla med Ida och Alvin.. Så himla mysigt.. Sen blir det hemma mys med lite efterrätt och så..


Minus på kontot..

Himla kul när man ska hämta sin bil efter att den har varit på koll.. BUHU! Men men det är bara att betala. Såg att min text som jag skrivit för Tjejkraft, Tjejzonens blogg har kommit upp. Läs den gärna här!! Och säg vad ni tycker.. Annars idag ska jag snart till jobb på utvecklingssamtal och sen jobba till 20.. Sen är det helg men tyvärr innebär det JOBB! Imorgon ska jag dock ut och äta med Ida och Alvin, mysmys!! 

Onsdag.

Har varit en lång dag på jobb, slutade väldigt roligt med att massa killar invaderade jobb och hjälpte kunderna med att packa. Låter kanske inte så kul men fan vad jag garvade. Snacka om att jag var trött!
Nu är jag hemma och har precis bölat till Greys! Sitter med Linda i telefonen och vi längtar efter en ny sak..HAHA!!
KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ!!!

Drivhuset!

Har precis varit på föreläsning med Torkild Sköld, så himla inspirerande. Man får verkligen massa tankar och funderingar. Nu ska jag kika på tv och sen blir det sova. Imorgon är det jobb hela dagen!!


Min måndag.

Väldigt mysig dag som spenderats med Ida och Alvin. Vi lunchade och satt och snackade. Sen jobbade jag med lite saker. Nu sitter jag med mamma och moster och ser What to expect. Så jävla rolig!!


Godmorgon!

Då var det ännu en ny vecka och en ny månad. Min månad! Helt sjukt att det redan är oktober, men men det innebär ju att min födelsedag är om tio dagar och New York närmar sig med stormsteg. På veckans to do står Tjejzonen, utbildning, jobb och ut och äta på lördag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig mot Tjejzonen!

Bilden visar min sovkamrat!


RSS 2.0