Tyra Mail.

Guess what I´m looking at?! Nu ska de fotograferas med vatten och döda fiskar. Blä.
Imorgon ska jag jobba förmiddag, sen ska jag möta Songul och diskutera samarbete och sen blir det träning. Alltså väldigt späckad dag. Ska nog trycka in vaccination, om jag behöver.

Måndag morgon.

Sitter med telefonen i handen, måste ringa vaccination stället och bara kolla så man är vaccinerad mot allt!
Om en stund drar mamma och jag till träningen. Först är det frukost som gäller.

Helt Fucking Unbelievable.

Har precis länsat mitt konto. Haha! Efter att ha betalat två hotell plus flyget mellan Bangkok och Krabi så sitter jag nu med ett mindre glatt konto. Men gud asså vilka hotell det blev, helt sjukt! Särskilt det i Bangkok. Är det snart bara tre veckor kvar! Helt sjukt.
Det blir massor med flyg.

Hotellet i Ao Nang.

Detta underbara hotell ska vi bo på i Bangkok, Helt sjukt!

Här ska Linda och jag ta drinkar på kvällarna och kolla på den underbara utsikten.

Good Morning!

Tog en lite längre sovmorgon idag, har ju haft fullt schema hela veckan så det tyckte jag att jag förtjänande. Om en stund hoppas jag Linda dyker upp på Skype. Ska fixa lite med resan, börjar närma sig nu ju! Längtar så jag håller på att sprängas. Dock har jag en väldigt lång lista på "To do" innan jag åker. Kanske hinner jag med ett bad också idag innan kvällsjobbet. Hm?!
Soon it´s You and Me and Thailand! <3

Kalas

img_1316 (MMS)

Kalas


Träningsfreak.

Efter ett plötsligt beslut om att inte åka till Älmhult så blev det bara träning dag. Eller inte bara utan vi tog en fika och snackade framtida bussines saker. Funny Funny. Sitter och kollar hotell till Thailand, himla kul! Ska försöka få tag i Linda imorgon så vi kan boka det mesta. Ikväll blir det istället kalas för lille kusinen.

Kreativ dag.

Väldigt rolig dag idag. Efter att ha gjort två intervjuer så pratades det lite om de olika projekten som drar igång nu framöver. Ska nog även vara med i Kollektivet 2011. Får se om det blir marknadsföring och om jag har tid att vara ansvarig.
Har precis lagat kvällens mat, på menyn stod Indiska köttspett med ris och vitlöksbröd. Ganska mumsig. Till efterrätt tänkte jag göra frysta bär med Kesella vanilj som Elina visade mig förra helgen, nyttigt och gott!
Ikväll kommer tidningar och gamla filmer underhålla mig. Imorgon är det Älmhult, men först workout. Var helt slut på dagens träning, körde mest kondition.

Under Intervju.


Möte X3.

Så här roligt har vi på mötena. Två intervjuer och annat skoj har vi hunnit med. Nu ska jag och Natalie ut på landet och fotografera bilder till ett nytt projekt. I Love My Life!

Spotify - Workout!

Har precis gjort en timmes musik som peppar mig att träna ännu hårdare. Ska försöka få ner det i min ipod också, till gymmet. Love! Om en timme ska jag in till stan och träna cirkelgym med Emma, kanelbullen ska bort!

Ett paket med bullar.


Födelsegris.

Födelsegrisen som gick upp klockan 07.30 till mig. Dock myste vi till 09.00!
Chocolate Chip Cookies, alla flöt ihopa till en stor cookie!
Sen ska vi grädda dessa mumsiga också, ska dock vänta på att de blir ännu större!

Dagboken.

Åh, sitter och kollar igenom min gamla dagbok. Har skrivit så mycket om både tårar och skratt. Kommer nästan ihåg vissa dagboksinlägg och när man skrev dem liksom. Det är ganska kul att gå igenom, se vad som hände då. Hade till och med skrivit ett brev till mig själv som 20-åring, alltså nu! Stod dock inget roligt. Haha. Ena dagen var det om en kille, sen ser man att jag har stryket över för att skriva en annan. Dock hade jag en stor crush som är med på varje sida!



I en bil..

Intervjun gick bra idag. Himla nervös var jag men hoppas de fick rätt bild av mig. Skulle få besked i slutet på veckan eller nästa. Så vi får se vad det blir. Nu sitter jag i bilen och väntar på mamma som ska hänga med och träna. Imorgon är det kalas för lillekusinen som blir fem så jag tänkte överraska han med att vara ledig från dagis och vara hemma med mig och få sovmorgon plus bakdag. Ska försöka hålla fingrarna i styr, bra övning att inte röra kakorna!
Tror jag ser mamma nu så då är det dags att plåga sig själv.. Haha!
Eftersom internet är så segt så blir det bara text.

Nervös..

Är nu klar för utfärd.. Sov väldigt bra inatt men nu börjar nervositeten komma istället. Men samtidigt det värsta som kan hända är att jag inte får det och då har jag endå mitt gamla jobb.

Gemensamt intresse.

Vad är oddsen att träffa en tjej som avgudar det man själv gör. Snacka om kul att visa bilderna från USA för henne, vi är sådana nördar! Haha..

WIIIIIIIIEEEE!!

Fick precis ett samtal från ett väldigt stort företag som jag sökt jobb hos, Arbetsintervju imorgon kl 10.00.. Wiiiiieee.. Är så himla glad, nu ska jag förbereda mig. Undra hur mycket sömn det kommer bli!

Fika.

Sitter förtillfället på Espresso House med min fotograf Nathalie. Vi har haft en bra dag, dock blev det inte som vi tänkt men är klara med en intervju.
Så söta vi är!

Ännu en dag.

Mina dagar innehåller för det mesta ett träningspass och ett arbetarpass. Och det var samma idag, hade lite konstig tid men efter att ha tränat så passade det bättre än det passet jag egentligen skulle ha.
Imorgon väntar något väldigt kul. Har fyra intervjuer inbokat plus min egna fotograf. Ska ta några profil bilder också och göra en egen text om mig. Ska försöka pressa in ett träningspass med, får antigen bli en promenad eller gymmet.
Snart är det dags att uppleva Thailand tillsammans!

Workout!

Nu kör vi.. Mördarpass. Here I come!

Tv på datorn.

Det här med att kolla avsnitt på datorn istället för tvn är perfekt. Just nu kollar jag Go Kväll med Ebba Von Sydow samtidigt som första avsnittet av Stylisterna på femman laddar..
Jobbet idag var intensivt. Men ska inte klaga.. Imorgon är det mördarpass plus work!

Frukost...

Efter en väldgt aktiv gårkväll med Wii så tänkte jag börja denna dagen med en riktigt stor och nyttig frukost! Idag är det jobb och senare tänker jag göra mitt egna Workout pass... För de dagar då jag inte orkar ta mig till gymmet..

Fredagsmys

img_1301 (MMS)

Fredagsmys


Minus..

Yeah! Efter en veckans slit har vågen äntligen visat resultat. Om jag fortsätter som jag gjort i fem veckor till så kommer jag vara redo för beachen 2011, Thailand. Är väldigt stolt!
Nu ska vi och träna, sen blir det handling. Ska se om där är någon bra ny film.. Ikväll ska jag unna mig vingar för pengarna! Haha.
Inte så fin bild men ack så gott!

Operation påsar!

Tänkte ta tag i alla mina påsar så att jag får mer ordning på dem. Sen ska jag ner med lite nya inredningsprylar i "när jag flyttar hemifrån kartongerna". Kommer inte behöva mycket när dagen kommer.

Sunshine, mums!

img_1296 (MMS)

Sunshine, mums!


Get back.

Eftersom jag har varit ledig nu i två dagar så känner jag mig som en ny person. Min förkylning är nästan helt borta och jag har börjat på en ny kula. Idag är det lönesamtal plus jobba kväll. Ska se om jag hinner göra ett träningspass innan jobbet idag, borde jag hinna.
Det är Nike och Jag.

Nyttig Frukost.

Efter frukosten ska jag fixa lite saker som bara ligger. Vid sju blir det träning!

On the screen.

Ruskigt bra film, ännu bättre med den nya Blu Ray spelaren. Helt läskigt detaljerat!

Några saker till Thailand.

Ett par skor, en väldigt tjock bok och en nack kudde i rosa!

Träningsfreak.

Nu jävlar. Sex veckor! En veckas diet. Plus träning. Detta måste fungera!
Var och gymmade med mamma och pappa imorse, nu är det stan som gäller. Mamma ska fixa lite saker och det behövde jag med så jag tänkte hänga med. Ska försöka hitta någon bra vitamindrink, så jag får längre hår. Haha.

Gymnasiebrudar.

Efter jobbet idag begav jag mig till stan och mötte upp mina gamla klasskamrater Kajsa och Emma. Sjukt kul att träffas och bara snacka vad som hänt typ, både med oss och de andra i klassen. Himla kul! Sen mötte jag upp Vanja och genomförde ett Core Bosu pass och vinglade en timme senare ut med ett leende på läpparna. Det var himla bra träning.. Nu är det Top Model.
Dreamteam <3

Samma mening.

Kristall blått hav med vackra vyer på kritvita stränder. Kollar på bilder på Thailands finaste stränder, det ska bli något så underbart skönt att slippa Sverige och bara slappa. Men här hemma går bara samma mening i huvudet och den drar en bara längre och längre ner. Vill ha förändring och göra en bra sak. Fan! Imorgon är det hård diet plus hård träning! Thailand om exakt sex veckor!
Nu är det En Prinsessas Dagbok, bästa i hela filmen. Makeover!

Pratar med Linda.

Efter en väldigt aktiv lördagskväll med Wii spelande i flera timmar så vakande jag efter en lång sovmorgon. Nu pratar jag med Linda om min långa to do lista i Thailand. Linda skickade mig nyss en bild på en jätte spindel som mött henne i Australien, tur jag inte ska dit! Hahha, men roligt verkar hon ha det! Vid fyra blir det jobb, läs Thailands pengar!
Snyggingarna, ge mig brännan!

Kreativ dag.

Vid tio hämtade jag Elina och vi begav oss till stan för intensiv shopping, efter det gick vi och tränade och avslutade med lunch på Subway. Mums. Sen hem till henne för att fixa presenten och allt blev himla bra! Nu är det fredag, imorgon jobb vilket innebär Home Sweet Home. Imorgon är det ju kalas!

Hotel.

Det här med Hotel är inte lätt. Efter att ha hittat hotellet i Aou Nang så återstår nu Bangkok. Desto större stad desto fler hotel. Var ska man bo? Var ska man inte bo? Skit svårt ju. Men ja får väl skypa med Linda en dag och kolla ännu mera. Jobbad hel dag idag, imorgon är det presentshopping och sen får vi se vad det blir.

Planering..

img_1286 (MMS)

Planering..


Entreprenör.

Blev ett väldigt långt möte idag med lunch inkluderat. Vi gick igenom kommande projekt, kanske en resa i maj, mitt blivande projekt och sen blev jag intervjuad. Ska även göra några små intervjuer med ungdomar där. Alltså en super bra dag! När jag kom hem ställde jag mig på Wii boarden och gjorde några övningar, himla kul faktiskt.
Nu ska vi äta, sen ska jag nog läsa en bok. Behöver vila upp mig så förkylningen försvinner.

Möte..


En hälsning från Sydney!

Tack snäckan, snart ses vi! <3<3

JAG SKA TILL THAILAND!

Kan inte fatta att jag nu har bokat en biljett. Har ju pratat om det ett tag men av någon anledning har det liksom inte blivit av. Men nu är det bokat! Nu är det bara hotell och annat skoj som ska planeras. Linda skicka sms och säg hur glad du är!! Haha. JAG SKA JU TILL THAILAND!!!
Doppa mina fötter i Thailands fina vatten. Bilden är från Egypten, El Gouna.

RESAN ÄR BOKAD!


Thailand..

Efter ett väldigt fnittrigt pass igår så begav vi oss alla hem. Tog en lång sovmorgon idag då jag hoppades på att sova av mig förkylningen, gick väl sådär. Har nu bokat min resa och ska betala den ikväll. Har världens lista på vad jag vill göra och massor med tips från Vanja vad jag inte ska göra. Har gjort klar min projektplan som ska visas på stormötet imorgon. Blir säkert skitbra detta!
Nu är det lunch, sen kanske lite skrivning till sen work!

Kaffe och två datorer.

Just nu sitter vi och kollar bilder på Thailand. Vanja ger mig bästa tipsen! Senare blir det workout.

Väntar samtal från Sydney.

Ännu en dag på jobb. Slutade vid sju och istället för att ha hela veckan ledig blev jag nu bokad måndag och tisdag. Imorgon ska jag ta med mig kontoret till något ställe efter jobb. Behöver skriva lite inför en sak och annat skoj. Sen möter jag upp Emma för att påbörja träningen.
Just nu väntar jag på att Linda ska ringa mig så jag kan boka min resa. Thailand here I come!

Med en prick i pannan.

Sitter och bokar min resa. Den 22/2 bär det av till Thailand. Wiiiie!

Nystart.

Sängen med en bra bok låter väldigt lockande efter en heldag med skrikande barn och långa köer. På måndag börjar mitt nya liv, bra start då jag är ledig hela veckan. Men med andra jobb saker.. Lovely.
En bild från nyår, tagen vid fem på morgonen.. Älskar min päls..

LE is all Thailand needs.

Har precis suttit med Linda i Skype samtal. Vi pratade Thailand och hon visade upp sin bränna. Är så jävla pepp, hittade två hotell som det nog blir om jag bokar min flygbiljett.
Eftersom jag fick biobiljetter av lillebron så ska vi snart och se Narnia. Myspys.

Med VR i handen.

Gissa vad jag gjort idag?! Jobbat. Kul va? Fick reda på en chockerande nyhet faktiskt. Himla tråkigt när folk slutar.. Hoppas snart det blir någon annans tur.. Sitter och kollar i nya Veckorevyn, älskar nya tidningar. Imorgon är jag ledig. Har lite saker som måste göras ska nog på bio med brosan, blir nog Narina. Nattinatti..

Stående.

Jobbat hela dagen, 09.50-20.05 Lovely! Men alla pengar jag kan få ska jag ha. Verkar som Thailand blir av, ungefär 90 % säker. Ska bara kolla upp några saker till. Men då drar jag den 22 februari och kommer hem den 9 mars. Underbart. Nu ska jag läsa tidningar och lägga mig tidigt. Ska försöka träna innan jobb imorgon..
Take me to the heat..

Telefon.

Jobbat kort dag idag.. Efter jobb fikade jag med kusinen som drar till Tyskland på onsdag för att jobba med hästar. Kul för henne. Sen skulle jag uträtta lite ärende men gick sådär så det blev hemgång istället. Spelade lite Wii med lillebrorn. Linda ringde även mig nu precis, hon hade det jätte bra och det var kul att höra vad de gjort. Hon peppade mig att boka biljetten till Thailand. Är så sugen, nu är det bara lite planering kvar.
Nu ska jag nanna, imorgon är det jobb hela dagen!
Var den enda bilden som kunde föreställa Thailand <3

Fika..

img_1281 (MMS)

Fika..


Målning på hög nivå!

Efter en lång dag så kom jag hem med en sak som varar för livet.. Haha nej men målade barn så jag tänkte det var lika bra att göra en själv också. Nu kollar jag på tv.. Imorgon börjar mitt nya liv. Välkommen!

Mamma Mia!

Wii kontrollen har nu tagit över mitt liv.. Har skaffat en Wii fit board så nu jävlar. Ska även införskaffa mig en crosstrainer med. Usch nu gråter jag till Mamma Mia. 2011 the change...

Nyårskvällen..

Sen slutade kvällen med Foppa tofflor med UGGs på vilovägar, någonstans på Limhamn.

Nyår!

Efter en kväll med skumpa, kameltå, dans, Gunnar och slutligen Foppa tofflor ligger vi nu tre brudari Emmas vardagsrum och väntar på jonblund! Godnatt..

2010

JANUARI: Jag startade mitt egna företag och jobbade fullt ut med två datorer på skrivbordet.
Fick dessutom chansen att blogga på Sydsvenskan.

FEBRUARI: Jag åkte på spa och vilade upp mig. Fortsatte med att blogga på Sydsvenskan.

MARS: Sälen med familjen. Plus att de släppte datumen till Harry Potter Land i Florida.

APRIL: Bokade USA resan. Min hemsida uppe. Blev blond (blondare).

MAJ: Åkte till Stockholm med brudarna.Vi började bygga pool.

JUNI: USA!USA!USA! Världens underbaraste USA! Poolen blev klar. Blondinen är back!

JULI: Otroligt varm sommar. Göteborg med Mamma och Melvin. Sommarfest med poolparty hemma hos mig.

AUGUSTI: PR-Ansvarig för en festival i Trelleborg. Gjorde det som de flesta gör när de är unga och dumma. Linda 20 år.

SEPTEMBER: Ida och Elina 20 år. Renovering av rummet. Spa med Ida.

OKTOBER: Jag tjugo år!!!! Prövotiden på körkortet försvann.Gjorde Minx naglar.

NOVEMBER: Världens bästa film hade premiär. Åkte till London i slutet på november.

DECEMBER: London. Julfest. Pälsägare. Planering av Thailandresa.

RSS 2.0