In the sun..


Malta Babes.

Har precis städat hela lägenheten och väntar nu på Vanja och Elina som ska komma hit och planera Malta, vi ska även bygga lite bränna och ta årets första dopp i poolen. Ha en underbar lördag! Ledig och underbart väder!!!

Skit Sverige.

Vilket underbart väder skåne bjuder på idag. Man blir så himla glad!! Tur man snart drar till värmen, Malta bjuder på 30 +. Övernajs! Så jag ska ju egentligen inte klaga.. Om en timme drar jag till jobb, underbart att jobba en fredagskväll!!

Star dress.

Så jävla snygg från nastygal.com. Denna hade gärna fått följa med mig till Malta. 

Miss Travel..

Kolla in denna youtube video, kan inte ladda upp den, vet ej varför.
Måste ändå ge dem cred för att de säljer in det fruktansvärt bra. Men ändå! Hur kan vissa saker bara fungera??
Checka in här Miss Travel.

Power!!

Är det bara jag som får typ rysningar när jag ser en riktigt jävla snygg bil!! Särskilt när nummerplåten visar EGO!! Snacka om att jag ska börja spara.. Denna och en rosa cab ska stå på uppfarten innan 30!

Viva Forever - Spice Girls.

Till vintern kommer Mamma Mia skaparen att göra en musikal om Spice Girls. Synd att den inte kommer i sommar men jag kommer säkert kunna se den senare. Men jag var ett stort fan av SG så jag kommer nog inte bli besviken och verkligen inte sitta still eller vara tyst!

At Starbucks.

Älskar denna känslan när man sitter på cafe, läs Starbucks och man känner inspirationen flöda. Enda negativa med Starbucks är deras varma varma kaffe, man bränner sig alltid. Sitter och skickar lite mail, det kommer liksom naturligt då istället.

Om två veckor..

Drar vi till Malta, ska bli så jävla najs!!!

Regniga måndag.

Sitter i sängen och fixar med räkningar och annat skoj, läs skittråkigt! Men utanför öser regnet ner och jag tycker det är sjukt mysigt. Två veckor kvar tills semestern, halleluja! Sen har jag fyra veckor med två resor inplanerade, Malta och London. Så himla kul det ska bli. Nu ska jag fortsätta och senare blir det jobb.
Hoppas sommaren innhåller många sådan här dagar också!

Vampires - Bonnie

 
Visste inte att hon sjöng och så här bra. Denna låten tyckte jag var grym!

Midsommar 2012.

Helt lovley kväll. Kunde slutat bättre men man har bara sig själv att skylla! Men men kul som fan hade vi!! Idag har jag mått som jag förtjänat, men ändå förvåntansvärt bra. Nu sitter jag och kollar på tv och bara chillar. Ikväll är det ju Miss Secret Agent 2. 

Min Potter.

Är så glad över min egna lilla misse Potter. Han är så mysig och är som en liten hund. Min älskade lilla Potter.
 
 

HAHAHAHA!

Asså detta är så roligt att man dör lite.. 
 

Jordgubbar och tv.

Nu märker man att sommaren är på väg. Jordgubbarna har varit ute ett tag men gud vad de är goda nu. Det har varit varmt eller det har varit ok att ha barbent, vilket är lika med sommar. Tycker jag iallafall.. 
Ser att blogg.se har helt ändrat design och det ser bra ut och bra med olika taggar och flera kategorier. Jobbade 16.30-21.15 idag, vilket är skönt då man är ledig hela förmiddagen. Men ändå lite jobbigt då man är inställd på ledig men ändå jobba kväll. Nu ska jag njuta av tre nya tidningar, Amelia, VR och Egoboost. Det är riktig lyx för mig!

Lediga Tisdag.

Har precis skrivit ihop min matllista då min kyl ekar. Så jag tänkte handla och sen ska jag hämta Linda på jobb och sen ska vi hem till mig. Vi ska se finalen av Top Model och sen Miss Secret Agent. Nu ska jag göra mig vid, Ciao!

Nostalgi.

Sitter med familjen och ser En gång i Phuket, snacka om man blir sugen på att dra dit igen. Kanske nästa vinter? För denna vinter blir det New York!
Nedan en bild från Thailand förra året.


Förbjudet!

En sak som borde vara förbjudet är att jobba när det är över 20 grader. Det hade varit najs, sitta och lyssna på sommarplågor och solen som steker. Istället är jag fast på jobb till 20.00 men pengar till semestern, alltid något!


Call me MissDJEstelle!

Maxar volymen med Sean Banan.. Pumpa musiken, Hahah jag dör lite!!

Last days..

Vill också ta studenten igen.. Helt magiskt ju!

The Lördag.

Idag har jag en konstig dag. Eller jävligt skön egentligen. Vaknade imorse kring halv 10 och sedan har jag hjälpt mamma med att förbereda med mat inför basket helgen, en helg för lillebrons basket klubb. Vi gjorde massor med mat och sen begav vi oss ner där. Sen åkte jag till jobb där jag nu är och jobbar mellan 14-17.15, men dubbelt betalt så det är najs. Sen blir det disco ansvarig ikväll!!! Sean banan och jag ska rocka!!!

Blondie brudarna..

img_0213 (MMS)

Blondie brudarna..


Grattis Li!

img_2260 (MMS)

Grattis Li!


Sommar tårta.

Har precis ätit vår tradition tårta. Massor med jordgubbar, mums! Om en stund ska jag och se när Elinas lillasyster springer ut. Så himla kul att se alla lyckliga studenter!!


Skolavslutning..

img_0519 (MMS)

Skolavslutning..


Left over cupcakes..

img_0960 (MMS)

Left over cupcakes..


Torsdags kaos.

Vilken dag so far.. Blev väckt av min chef som ringde och frågad var jag blev av, jag blev chockad och såg att jag var typ en timme sen och då låg jag fortfarande i sängen. Så det var gasen i botten och jag var på jobb 30 min senare, nyduschad och allt. Nu har jag fika med finaste Vanja och sen blir det styrelsemöte ikväll!


Ännu en dag.

Då förmiddagen är ledig och kvällen spenderas på jobb. Mamma och jag åt frukost/lunch i Trelleborg och tog även en liten runda. Skulle hitta något fint till skolavslutningen och midsommar men utan resultat! Buhu. Nu ska jag bjuda Melvins kompisar på muffins. Fun Fun!


Breaking Tisdag.

Saknaden av en kritvit strand med strålande sol. Denna veckan bjuder på Styrlelsemöte, skolavslutningar och extra jobb i helgen. Om en timme ska jag hämta lillebror i skolan sen drar jag till jobb.

Instagram!

Följ mig på instagram Missestellej..


HEJA SVERIGE!!


Midsommar.

Kollade i kalendern och upptäckte att det är midsommar nästa vecka. Helt sjukt ju, tiden går så himla fort. Men känns dock en evighet sedan typ Dubai. Denna dagen är inget inplanterat so far men kommer säkert dyka upp något! Förhoppningsvis..


Check.

Vi var grymma idag och det firar jag med bara ben!


Söndag.

Jobbat hela helgen = Inget socialt liv. Nu sitter jag och kollar på Brudens Bästa Man. Imorgon blir det tidigt tidigt då Vanja och jag ska på intervjuer för en skola. Håller på hela dagen sen blir det chatt på kvällen.

Om en månad..


Drar dessa tre brudar till Malta. Resan kommer säkert bjuda på många festminnen, badminnen och massor med pose bilder. Se upp Malta, Soon we come!!

Sötaste orden från jobbet!

img_3097 (MMS)

Sötaste orden från jobbet!


Tre år sedan..

Stod jag lycklig och hade precis tagit studenten, nästan tre år sedan 5 Juni. Det känns som en evighet sedan och man har hunnit göra mycket under dessa tre åren. Underbara dag! Så när jag ser flaken nu på stan så kan jag inget mer än att le för jag kan faktiskt känna känslan som de känner. Njut det är eran dag!!

Ellen at youtube!

img_8544 (MMS)

Ellen at youtube!


Brunch at Emmas place!

img_1324 (MMS)

Brunch at Emmas place!


Ännu ett tjejmöte.

Nu ska Vanja och jag inspirera och intervjua ännu fler 13 åringar. Det är så himla inspirerad!

After Work med jobb..

img_7921 (MMS)

After Work med jobb..


Stöttande!

Sitter på jobb och tänker på jobb. Försöker komma under full med hur jag ska gå till väga, höger eller vänster? Hur man bäst når fram till målet? Men jag vet starten iallafall...


Kortslutning.

Tror att när min kreativa sida kommer fram så blir min "vanliga-jobb" läge drabbat. För gud vad det klyddat idag. Haha, tillslut får man bara skratta åt det. Tur jag slutade 16.00 iallafall..
Ikväll är det ju absolut sista avsnittet av DH, ganska tråkigt på ett sätt. Men det betyder att ännu en ny serie kommer. Hoppas på en grejt one! Eller kanske inte?!

Ännu en vecka.

Veckan har börjat himla bra och jag känner mig full av inspiration. Ska försöka ta tag i mina projekt nu för att kunna jobba heltid med dem till hösten, det hade varit en sådan dröm. Just nu har jag tre stora projekt som jag tror kan gå hand i hand om jag bara fixar till dem. För en vecka har ju sju dagar, haha. En ledig dag. Men om jag kan jobba med mina drömmar så tror jag inte det riktigt spelar någon roll.. Att få påverka, inspriera och få folk att må bra. Vad kan vara mera värt?!

Tjejmöte.

Idag hade jag dragit hem 8 stycken 13 åringar hem till mig för att fråga dem om ungdomen. Emma hjälpte till och vi ställde många frågor. Vilka tjejer så himla smarta och kloka. Så många tankar och ideér. Vi skrattade så vi grät och vi fick många svar. Vi fick även många frågor. Stort tack till er tjejer!! Ni är bäst!

Gossip Girl.

Ibland undrar jag hur många timmar jag lägger vid tvn. Följer allt för många serier, men kan liksom inte sluta med dem. De är så jävla bra. Såg precis det näst sista avsnittet av DH och ska nu se Gossip. Har även gjort rosa cupcakes till imorgon. Bild kommer imorgon.

@ Basket.

Står just nu och kollar på basket i Trelleborg. Har precis fått en boll vid ögat så jag ser helt slagen ut, snyggt liksom! Ska strax åka och handla inför imorgon då 8 stycken tjejer ska komma hem till mig.


@ Next Party.

Så himla fint, från cakemehappy.se.

The day After...

img_2828 (MMS)

The day After...


Emmas Examen.

Älskar er brudar något så fruktansvärt mycket!! Och är sååå himla stolt över Emma till sin examen!! Man mår som man förtjänar idag men såå värt det! Tack för en underbar natt!!! Hemfärd runt halv fem! LOVE!

Walk to Home!

img_3999 (MMS)

Walk to Home!


Partyyyyyyyuyyuyyyy!!!!!!

img_4112 (MMS)

Partyyyyyyyuyyuyyyy!!!!!!


UK <3 Mulberry.

Så jävla snyggt med spännet som Englands flagga. Like it!!

GRATTIS EMMA!

Till din examen som Hudteraput, du har varit så duktig och jag är så stolt över dig!
Hoppas du njuter av denna dag! Och jag ser framemot många behandlingar av dig!!

RSS 2.0