Silver Kjol.


Tivoli.

Det blev äpple..
sockervad..
regn..
och shopping..  Alltså väldigt lyckat!

Hihi!!

img_1349 (MMS)

Hihi!!


Mot Tivoli!

Nu ska vi strax bege oss.. Jippy!

Danmark imorgon..

Då ska jag åka denna..

Och äta detta underbara äpplet, Mums!

I brist på inspiration!

img_5083 (MMS)

I brist på inspiration!


Work!

Jobbar jobbar. Men innan jobb idag så solade vi nere vid Västra Hamnen, helt underbart. Dock fick jag kommentarer senare på jobb att jag var "lite" röd! Men men sånt händer ju. Imorgon är det jobb också, men på kvällen ska jag ha lite besök. Har även varit duktig med att träna nu de senaste dagarna. 2 månader till deadline!
Just nu är jag sjukt sugen på att dra till Thailand igen..

Hänger med brudarna.

img_9485 (MMS)

Hänger med brudarna.


Vill se..

Eftersom Sverige just nu bjuder på det bästa vädret genom tiderna så drömmer jag mig bort till varmare länder. Men eftersom det inte riktigt går nu så känner jag för att se dessa filmer..

Kanske retur?

Info här!

Inköp till lägenheten.

Eftersom det snart dags att flytta ut i en av våra lägenheter så är det visa saker som ska fixas. Idag köpte jag tallrikar och en barstol, himla fint! Har även titat på några saker på mio, cervera och lite andra ställen. Kvällen ska spenderas med lillebrorn så vi får se vad vi hittar på!

Kvällens film: Casanova.

Drömmer mig bort till förr i tidens romantik...

Jag lever men inte bloggen!

Sorry Sorry, jag har jobbat jobbat och inte alls haft en tanke på datorn. Men nu är jag back on track. Inget roligt alls att skriva men ska försöka hitta lite roliga saker att dela med mig av. Hoppas ni haft en bra helg!

Hahaha Stillbild!

Kolla vid 5.15, HAHAHAH alltså jag dör. Kolla sen lite längre det med trummorna.

Min torsdagskväll.


Vadå trött?!


Lediga torsdag.

Eftersom det är min enda ledig dag på hela veckan så har jag inte rört mig många meter. Himla skönt att det är lite sämre väder då mitt rum ser ut som en bomb nyligen sprängts. Annars idag får vi se vad det blir, ska gå en lång runda med mamma. Nu ska jag tvätta, jippy!
Det hade dock inte skadat med lite finare väder..

Min Onsdag.

Dagen till ära har jag befunnit mig på jobb. Kul med extra ansvar, när det händer lite. Efter jobb var det ett möte/jobb och sen bjöd mormor på middag. Himla mysigt.
Nu ska familjen kika på Rango.
Drottningen över någon film.. Haha!

Snacka om mys..

img_0814 (MMS)

Snacka om mys..


Hard work.

Denna veckan har jag fullt upp på jobb, det är jobb 24/7 typ. Idag var det heldag. Imorgon också! Nu tänkte jag koppla bort hjärnan med en mysig film!

Ut & Gå!


Sista dagen på semestern.

Eftersom det är sista dagen på min semester så njöt jag av lång sovmorgon, fika nere i Skanör med familjen och avslutade med att söka något skoj! Nu har jag tre veckors intensivt jobbande sen är jag ledig en vecka igen och sen börjar hösten närma sig. Har mycket skoj inplanerat.
Och för er som inte förstod det såg jag och Melvin Harry Potter igår, lika bra!!
En väldigt glad Estelle.

Ännu en gång!!

img_1423 (MMS)

Ännu en gång!!


God Dag / Go Kväll.

Idag har jag slappat, vaknade ganska sent då kroppen ej fått vila på några dagar. Så nu börjar jag känna mig som mig själv igen. Har fått en skit jobbig hosta också så helgen blir vilehelg! Sitter och kollar på resor, haha är sjukt sugen på att bara dra någonstans. Men just nu säger ekonomin NEJ!!! Haha helt förståeligt faktiskt.
Kanske ännu en shoppingstad, Paris?!

Premiären.

Vi började köa kl 3 på natten till onsdag.
Det var många paraply.
Vi var glada trots den långa väntan på röda armband.
Dagen efter regnande det och regnade.
Men vi var fortfarande lite glada.
Vi posade med Harry Potter.
Elina & Harry.
Ron kom först.
Sen kom Neville.
Sen kom Draco Malfoy.
Dumbledore.
Tvillingarna.
Ginny.
Hermione.
Voldemort.
Mr Weasly.
Mrs Weasly.
Mc Gonagall
Narcissa Malfoy.
Lucius Malfoy.
Lupin.
Snape.
J.K Rowling.
Hela gänget.

Sommarfest.

'

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2.

Filmen var helt magiskt. Helt underbar. Den var överförväntan och slutade med en tårfylld publik. Den får tio stjärnor av mig och jag ska se den igen imorgon eller på lördag.
Ni som älskar Harry Potter MÅSTE se den!
Märk mitt ärr i pannan.

London.

På Flyget.
I Hyde Park med Karl Lagerfelds flaskor.
Vår Pret-a-portea fika på ett jätte fint hotell vid Hyde Park.
Big Ben.
Elina i London Eye.
Fin utsikt.
London babes.
Musikalen vi såg.
Piccadilly Circus.
Harry Potter utställningen på London Film Museum.
Elina på Portobello Road.
Portobello.
En hel butik med M&M
Vår Harry Potter Tour Guide.
Snygge Elina.
Jag framför Millenium bron.
Vet ni var detta är?! Ledtråd, första filmen.
Elina begav sig till Hogwarts.
Kings Cross Station.
Shopping tur på Oxford.
I Hyde Park.
Elina.
Märk mina brillor.
Elina och jag träffade Robert.
Smög bort till Daniel Radcliffe.
Jack Sparrow.
Vi säger Hejdå till London för denna gång!

Thank You J.K Rowling.

Pampigast var när hela publiken skrek Thank You och hela publiken grät!!

Party..


Hej!

Full rulle. Gästerna kommer om en timme. Filmen igår var magisk!!! Återkommer imorgon :D

Part 2!!!

img_1055 (MMS)

Part 2!!!


Harry Potter Outfit.

Lugn, jag kommer fixa mig lite till.. Haha!

It All Ends!

Filmen kommer visas om cirka en och en halv timme.. Då kommer inga fler filmer att se. Ingen mer väntan efter att få se en ny trailer. Inga gåshuds ögonblick när det bekanta ärret dyker upp igen. Inga fler sånger som så välbekant rullas på skärmen. Inga fler strider för Harry Potter. Inga fler gåtor för Hermione Granger att lösa. Inga fler ogenomtänkta kommentarer från Ron Weasley. Det är med stor sorg som jag skriver detta inlägget. För många kan det tyckas som ingeting men för någon som varit fast med denna serien i 10 år så betyder det faktiskt ganska mycket!

Denna går på repris i mitt huvud..

För att alla på premiären sjöng den.. Love it..

Back in Sweden.

Tråkigt men sant. Veckan som kommer är väldigt fullpackad och då kommer inläggen lite färre. Ikväll är det special visning av Harry Potter del 2, OMFG!!!! Kommer nog gråta ihjäl mig. Så detta kan vara mitt sista inlägg.
Annars idag har jag handlat massa inför min sommarfest imorgon, 20 personer ska komma hem till mig. Roligt roligt.
Väskan är nyss uppackad och jag har pustat ut lite, ska vid tio hoppa i mina Harry Potter kläder och verkligen gå crazy. Hahha, kommer skämma ut mig totalt men det struntar jag i. Ska försöka blogga lite under kvällen men får se hur det går.
Det är jag och Harry ikväll!!


Hemma!

img_3773 (MMS)

Hemma!


Vi lever.

Eftersom vi har Londons segaste internet så blir det lite kasst med inlägg. Men det får ni leva med. Tänkt dela med oss av liten kort "Vad vi gjort":
Tisdag: Vi kom till London och åt på Pret-a-portea. Sen kollade vi in torget där premiären skulle vara och beslutade oss för att gå dit vid 3 på natten.
Onsdag/Torsdag: Onsdag vid 3 hade vi fått våra band så vi gick till London Eye och åkte den. Sjukt cool utsikt! Gick sedan dit sex på morgon på torsdagen och premiären började sen vid 4 på eftermiddagen. Info här:
Premiären var helt magiskt, med både sina mörka och ljusa sidor. Vi köade i totalt 24 timmar. Men det slutade med massor med bilder, en autograf!!! ( dock inte från Harry men från en annan från filmen) hela känslan, trevligt folk, intervjuer och det slutade med tåriga ögon som avslutade hela eventet! Alltså en väldigt lyckad premiär!
Fredag: Vaknade vi trötta men begav oss på en tur på stan och sen gick vi till London Film Museum där de hade en utställning av Harry Potter saker. På kvällen såg vi musikalen We Will Rock, sjukt pampig!
Lördag: Portobello Road på morgonen och sen åkte vi en Harry Potter London Tour, runt i hela London. Riktigt duktig guide och väldigt intressant faktiskt.
Söndag/Idag: Vi vaknade och begav oss till Madame Tussande och träffade alla kändisarna. Sen blev det en lång runda på stan och även mot Harrods. Nu på kvällen var det så fint väder så vi köpte lite picknick och satte oss i Hyde Park.
Imorgon: Är det hemfärd. Vi är båda väldigt nöjda med resan och ser lite "fram emot" att komma hem då vi har mycket kul framöver. Bland annat Harry Potter filmen på tisdag. OMG!!!! Nu ska vi nanna, väskorna är packade och det blir inga fler inlägg i London! Vi hörs hemma i Sverige! Ska visa så många bilder!

PREMIÄR LONDON!!!!!!

HELT FUCKING UNDERBART!!!!! FINNER INGA ORD, SÅ BILDEN FÅR TALA!

Bakom Magin på Kanal 5!

Idag klockan 20.00 kommer kanal 5 visa Bakom Magin - Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Bevis på att det börjar närma sig!! Spelar in det hemma så jag kommer kunna se det sen!
Verkar som det kommer vara fredag & lördag också! Undra om det är samma?

Hoppas vi kommer sjunga denna!

Hahah jag dör lite..

Köat i 10 timmar.

Hejhopp!
Här är två extremt trötta tjejer som efter att ha gått upp två inatt, somnade vid tolv kanske, stått och köat till 14.00.. Alltså har vi stått i kö i Tio timmar för vi var inte på plats från tre. Vi är så mörbultade att det är helt sjukt! Men det har haft sin charm, där var sjukt mycket folk och vi fick våra armband! Wiiiiee.. Nu ska vi sova och sen tillbaka sex imorgonbitti för att köa till röda mattan! Annars idag har vi också åkt London Eye, himla fin utsikt! Sov sött!

In London!

Vi är framme och har precis haft en dag i London. Har besökt caféet Pret-a-portea. Gott men inte värt pengarna! Vi besökte även platsen där premiären ska hållas och där var typ 500 pers i kö redan!!! Så Elina och jag fick ändra våra planer och ska dit inatt vid 3 för att ställa oss i kö! Så det är sängen som väntar nu!
Hoppas ni har det bra i Sverige, för vi har det asnajs här!!
Ps. Inga bilder kan laddas upp pga segt internet!! Sorry!

Mot London!


Hoppa i badet.

Nu ska jag köra en helrenovering av mig själv! Rakning, skrubbning, tvättning och inpackningar. Haha sen ska jag försöka ta mig an min resväska som är nästan helt klar!

Jag var alkoholberoende!!

Guess Who?! Källa!

Interview.


Om 24 timmar..

Sätter vi oss på planet mot London! Vi kommer ha så himla roligt!!


Last Days!

Snyft!!!!!

Mugglecast.

Hemma efter sista dagen på jobb innan semestern, underbart! Kan ju säga att det verkligen behövs.
Nu har jag Mugglecast på itunes igång medan jag ska packa, de berättar allt inför premiären på torsdag. Så jag kommer vara sjukt uppdaterad, det är himla kul att lyssna på faktiskt!
Återkommer när jag har lite koll på läget!

Familjen!

Nu ska jag mysa med min underbara familj!

På väg hem från jobb!!!!

img_7116 (MMS)

På väg hem från jobb!!!!


Gringotts.


Närmar sig.

Jag jobbar och jobbar. Börjar känna det i kroppen nu men det får vänta tills efter sommaren. Efter jobb idag drog jag hem till Linda och snackade massor. Nu ska jag nanna då jag inte har något liv, haha. Nästa vecka, Fy fan vad kul det kommer bli!!!!

Horcruxes!


RSS 2.0