Blogg..

Hej Alla!
 
Hoppas ni har haft en bra helg. Min helg har varit himla trevlig som vanligt. Igår var det testdag för en journalistline, jag tror det gick bra. Har ju varit där två gånger innan så tredje gången gillt eller hur?! Nutidsorienteringen gick väl ändå helt ok, allt mitt pluggande av veckans, 2013 och 2012s info gjorde lite nytta. 
Sitter just nu med tentan nummer 2, det går rent åt helvete. Haha, ni vet när man gör allt annat för att bara få det tråkiga ur huvudet. Men egentligen så gör det bara att man känner sig helt värdelös istället.. Två tentor kvar sen kan jag lägga till lite mera kunskap under Cv:et. 
 
Igår var det fest; Förfest hos Vanja sen drog vi först till nyöppnade Prive och drog sedan vidare till KB, trott eller ej. Men det var en härlig kväll! 
 
Brudarna en kväll i Malta förra sommaren. 

Vacker reklam.


Ta till er alla där ute, var stolt över den du är och nöjd med den du är!!

En liten nyhet som snart kommer avslöjas.

Hej hej!
 
Hoppas allt är bra med er, jag har full rulle och ännu en gång beklagar jag mig för dålig uppdatering. Men iallafall skolan rullar på, har sökt massor till hösten och i sommar kommer jag nog att göra något jag länge drömt om. Älskar att boka av på Bucket listen.. Men väntar med att avslöja..
En liten sneak peek...
 

Blogg torka.

Hej Hopp!

Min blogg blir bedragen av Instagram, estellejandermark. Tycker det är lite synd för jag gillar ju att skriva men det blir liksom inte att jag sätter mig och skriver här.
Många bollar i luften just nu, plugg, plugg, framtiden, karriär, skola och utomlands. Tankarna är lite all over... Haha.
Vi får bara se om där är något som fastnar under tidens gång.

RSS 2.0