Virus

HJÄLP HJÄLP jag är skit rädd att jag har fått virus på min dator, alltså är jag inte inne på msn, inte inne på internetbanken och vågar knappt göra något annat än att bara låta den vara.. därför är jag inte inne på msn om någon undrar, kommer inte vara det tills den har fixats..
Måndag ska den till fabror doktorn och hoppas hoppas det inte har hänt något för då blir jag riktigt ledsen och arg, fanfanfan...

/MissLetItDontBeVirus, PLEASE!

Sleep

Okej det blev ingen film det blev trelleborg och lite nya kläder, åt även kina mat, mums.. Sen när man kom hem så la jag mig i sängen en liten stund och sen var det villning i typ 30 min innan medium började och nu är det ju slut..
Nu ska jag se en film, byeee..
/MissSleeping Beauty


Helvete

Dagen kunde knappt bli värre, jag hade sett framemot en lugn sista idrottslektion ett lätt prov och en mindre blåsig dag..

Men nej så blev det ju inte, 10.00 anländer idrottsläraren patricio och meddelar till ungefär 6 personer som hade kommit att vi skulle springa 5 varv runt en jävla damm eller vad man ska kalla det.. Alla försökte med att man glömt skor, hade ont och att det var sista gången, men hjälpte detta? nää det var bara ni springer detta annars får ni IG i kursen, Yeah.. Så på med de glömda skorna och ut på banan, jag har seriöst sveriges dåligaste kondis, helvete.. Slapp faktiskt springa ett varv och vi var ganska döda efter, han skulle tom bjuda på fika nästa vecka då vi ska ha prov, fy fan..

Ja och sen var det till skolan och som vanligt var det äckel mat och jag köpte en hamburgare i caffeterian istället, den är så jävla god där.. Sen kom dommen , så klart hade han ändrat prov till vi skulle ha det och vi satt alla som frågetecken.. Svarade allafall på alla frågorna så det kanske blir ett g i alla fall.. Ajja han ska ha omprov annars..

Glömde tre saker, jag hade världens hemskaste bussresa, kan du inte bara hålla käften?
Det hade varit en bilolycka vid min hållplats presic innan jag kom, fan jag missade hela alltet med poliser och sånt, frågade grannen som bodde utanför, hon bara nääää jag vet inte.. Palla,

Just nu är jag väldigt lycklig för jag sitter och läser VR och sedan tänkte jag fan att jag skulle se en film.. Och imorgon är man LEDIG, yeeeaaahhh extra lång helg, övernajs..

Nu har man lättat på huvudet lite, återkommer kanske senare.. Ciaooo
/MissDonaldDuck

White

Dagen innan det stora svensk provet, jag känner mig faktiskt ganska lugn men ska ändå plugga en stund till så att det verkligen sitter tills imorgon..
Var i stan med idag en snabbis med emma o kajsa, köpte en klänning som sitter fint om jag är utan bh, men det kommer typ aldrig att hända (utan min bröstförstoring då) så jag får se om jag kommer på någon lösning annars blir det return igen, typiskt mig.. Köpte även ett par vita vagabond, men de gör såå jävla ont denna jävla modell så jag får se om det blir return, nya eller keep.. Åkte sedan bussen hem med linda, trevligt.... Nya veckorevyn har även kommit till min brevlåda och det är ungefär en halvtimmes njutning.. Praktik snälla?

Nu väntar jordgubbarna och svenskboken, ikväll är det Lost och Sex and the city som gäller, najs.!!!
/MissRedo

Coca Cola Light

Ja då var det onsdag och världens tråkigaste engelska, blää... Imorse var det den absolut skönaste morgonen ever, jag som en stock och det var superduper mysigt.. Och så vaknar man en timme innan man ska gå upp är det inte bara underbart..???
Nu sitter man i skolan och väntar på sin älskade engelska som börjar om 30 minuter, sen ska jag nog dra upp i stan och köpa kaffe till pappsen.. Sen hem och plugga, fick lite hjälp av kajsa och emma idag om svenskprovet som de gjorde i dag.. Ska fan ha vg på det.. Ja det ska jag..
Försöker att hjälpa kajsa med henes historia och vi hittar ingen.. Jo nu har hon hittat och kajsa är en jävla nööööööööörd..

Nä nu ska man dra och hämta boken.. Puss på kajsa..
/MissDiet

Walking

Ja då har man skickat in sin marknadsplan, one to go.. Har bara?!? svenskprovet och historian och idrottsprovet kvar då.. Vill bara lägga mig och se en film, typ någon mysig, snacka om jag ska göra det i helgen..

Nu är det mat och sen ska man duscha, gossip och desperate.. Mumsss..

Åhh visst, Detta är mitt 100 inlägg, fira.. hehhe (ska nog ta en glass sen)..

/MissWhatTheFuckIsYourProblem?


Morgon stund

En enda tidig morgon, en enda 08.20 morgon och det var idag.. Över skönt att det är över och man ska ha sovmorgon i två veckor framöver nu..
Har vant mig vid färgen nu, lite gran men det är fortfarnade för orange.. Om det inte blir bättre ikväll efter en tvätt så ska jag fan klaga.. Snart börjar text och då ska man redigera sin text med bilder och layout.. Yeahhh.. Orkar inte sen ska man hem och plugga till svensk provet.. Bläää

Kan någon köpa en dricka till mig för jag är över törstig.. ??? Nä inte nä då får man väl gå ner och handla det ska se om någon vill följa med..
"Text, hoppas jag inte blir sågad som vanligt.."
/MissAlmostBlond

Ångest

HJÄLP, jävla frisör har fördärvat mitt hår, jag som tänkte det kan man bara inte hur svårt kan det liksom vara? Färgen är orange istället för blond.. Jag dööööööör, jag vill inte se ut så här plus att det kostad 1080 kronor, för ett fullt hår.. Snyft..

Har också ångest för svensk provet som är på torsdag kan typ inget för det är 50 sidor och massor massor med text, blääää.. Känns som skolan vill ta död på en nu de sista veckorna..

Nä nu ska jag gå och sörja, har nog mössa imorgon, snyyyyyyft.. Ska sedan se det var en gång, tyckter det är skit bra.. sen är det Csi kanske det kan pigga upp en....
/MissUgly

Frästen, Grattis Linda och Poppe på er 2-årsdag..

Snabbis

Skriver ett snabbt meddelande nu innan man ska ner och se parlamentet..
Har precis badat och känner mig över fräsch för en gångs skull.. Skulle göra lite läxa också men det gick som det gick ju..  Sanningens ögonblick och sedan callgirl, love..

Ses morgon skolan, yeahh.
/MissNaked

Trycksvarta

Håller fortfarande på att samanfatta det jävla svensk skitet.. Det är sjukt mycket och jag ska nog bara läsa i boken för mina anteckningar kommer fan att vara fler än de sidorna...
Är faktiskt färdig med historian och nu ska man bara plugga in det också..
Som tur var så kunde jag sitta ute och plugga detta så man har sluppit att sitta vid dator ingen..
Jepp, skulle bara skriva av mig, ska plugga färdig sen ska jag bada, sen plugga sen tv och sen plugga lite till..
/MissHolliday?

Almost

Har typ samanfattat hälften men har ju fortfarande hälften kvar, jobbbigt.. Har även skrivit ut fakta om historian så jag tänkte att jag pluggar till 7 inte en minut längre..
Morfar har varit här idag och vi ska ha en mysdag nån dag lovade han, får se hur det blir...
Tog även i sönder kaffe kokaren idag, aj mitt finger..

Back to plugg, sen myskväll.. Ciaoooo!
/MissChangeMyDesign..DoYouSee?

Ice Cream

Plugghelg igen, så jävla tråkigt att inte kunna bara slöa och inte tänka på något som har med skolan..
Sitter och håller på med svenska som vi ska ha ett stort jävla prov i på torsdag.. Jag måste ha vg för att ha någon som helst möjlighet att få det i betyget om det nu inte går helt åt helvete på det nationella, skriftligt..
Svenskan är så oerhört tråkig och man ska liksom kunna allt känns det som, historia om spårken, yeahhh..

När man är klar med att samanfatta typ 50 sidor så ska jag börja att plugga in historian både efterkirgstiden och antiken.. Två prov på måndag eller ett på måndag och ett på tisdag.. Bläää
Ja nu ska jag back to write..
/MissIceCreamAreMadeForMe

En kväll med sig själv



Ja då sitter jag här nu och väntar på att sign ska börja..
/MissBooopp

Black Lady

Asså jag kommer nog att dö, MITT ÄLSKADE BUSSKORT HAR AVMAGNISERATS.. Fatta paniken när det inte fungerat på hela dagen... Jag klara liksom mig inte utan mitt busskort, det är mitt liv min frihet.. Men pratade med alex och hon sa att det var bara att fråga i receptionen så skulle man få ett nytt, så jag är inte så stirrig längre..

Skit tråkig dag idag skrev färdigt texten idag på lektionen, känns som man kommer att bli sågad så varför ens försöka.. Men jag gjorde det i allafall.. Hade sen cafe möte och fick reda på att min text om Kupi Luvak inte kommer med, ännu mera deperemerad då man jobbat och slitit med den, palla..

Ja nu måste jag gå ut för min pappa kallar på mig, Trevlig fredag kväll, det ska jag ha!
Och snälla lilla lillebror lugna dig..
/MissHate

Lättnad

Ja då är jag nästan klar med texten får finslipa imorgon.. Nu ska jag duscha och sedan är det tv som gäller..
See ya tooomorroooww..
/MissYes

En tanke

Jag sitter nu här och försöker få ihop min text till imorgon, om en tråkig park..
Hela släckten är här och då blir det fan inte en enda lung stund, palla.. Och snart kommer min mormor att komma upp och prata.. Wiee :D

Har lite panik pga denna texten då jag inte alls känner mig peppad till att skriva den och vill typ bara ligga och tänka.. Det har blivit min nya grej att tänka på minnen och det är ganska skönt ibland inte för att jag inte har det bra nu, för det har jag verkligen, då utan för att det kan vara vissa saker man saknar och saker man ångrar.. Men gjort är gjort.. Som man säger..

En annan tanke var att mitt hälsosamma liv går rent åt Helvete, jag vill ha en nice kropp till sommaren vill inte köpa samma storlek i bikini som förra året.. Vill ha långa slanka ben och en vältränad mage.. Kan man inte bara typ få det direkt, varför ska allting vara så svårt? Särsklit för en latmask som jag.. Känns som allt man gör är att sitta vid dumburken (älsklingssaken) eller vid dator, men det är ju ens livs socialitet.. Man kommunicerar via dator och får humor via tvn.. Ajja jag pallar inte skirva om detta med träning mer i mina inlägg så jag lovar att återkomma när det verkligen blir dags och det har hänt något...

Imorgon är det fredag och mysdag, ska nog fan bara unna mig själv att hyra film, choklad med frukt och bara slappa för mig själv.. Känner bara för det typ..
Nä nu ska jag stänga av internet och bara fokusera mig på park, helvet.. Ha det bra!
/MissTrue

Problems..

Ja då var det torsdag och ännu en dag närmare helgen..  Vaknade kl 6 och var extremt kissinödig, palla med det så jag fick ju palla mig upp men sedan somnade jag ganska snabbt igen och sov till halv 8...
Hade idrottsterori och har precis gjort två metro frågor... blää.. Ska snart ha svenska terori som man kan dö åt..
Linda sitter just nu brevid mig och vi sitter och diskuterar...  Palla med vissa människor, käft..

jag såg din blick idag..
Och jag vet att
Jag älskar dig och det kommer
jag alltid att göra.. <3

/MissLove

Tack så mycket..

Ja som sagt när man kom hem så läste man en tidning och sen in i dimman, sov typ2 timmar och det var ganska skönt..

Snart börjar lost och tänkte att jag skulle försöka läsa lite svenska, innan SEX AND THE CITY, beroeende..
Seee yaa
/MissFair








Bild jag tog idag, stoolt..

En säng, tack!

Jag är super trött och mår helt konstigt, mår illa hela jävla tiden..
Imorse var det intervju med någon i kommunen och sedan spenderade jag ungefär en timme till att fota och ta det lungt, det var skit skönt har fan aldrig varit så långt inne i parken så det var ganska mysigt och lungt..
Kom till skolan 40 minuter sent och nu sitter jag här och bara inte orkar ta tag i marknadsplanen.. sen kommer det väl bli jag som ska göra metro idag, joyyy fast det är med linda och det är inte så jobbigt..

Slutar helt tidigt idag då vi ska bara ha en timmes engelska och sedan ska jag hem och sova sova och plugga, asså jag kräcks när jag tänker på det..
Nu kommer vi snart bli utkörda ur salen, hoppas vi slipper pallar inte röra mig..
/MissPhoto

Too much

Idag var det tidigt tidigt, 8.20 som gällde och jag övningskörde in.. Gjorde mulitmedian så nu slipper man gå på fler lektioner, sen var det dags för text och kajsa och jag drog till parken och sedan åt vi på Bk..
Sista lektionen var samhälle och vi gjorde övertråkiga uppgifter.. Bläää
Höllviken nästa och gratta min faster Lotta.. Åt över god mat och fick även en übersnyyygg väska av henne..
Missade Gossip Girl fast såg när jag kom hem att det var ett gammalt avsnitt så skit samma..
Nu är det ju Desprete Housewiwes.. Underbart.. Ska sedan duscha och lägga mig tidigt för imorgon är det möte 07.30.. Ischhhh... Sleep please..

På Lindas fina blogg har hon skrivit om hur mycket hon hatar mig och att hon sagt upp vänskapen.. Snyfft..
Jag som bara cyklade eller var på resturang.. Men sedan pratade man med henne och hon har ändrat åsikt.. Som tur var!


/MissUgly

Regndroppar


Måndag måndag, tråk dag tråk dag.. Ischh vad det var jobbigt att gå upp i morse.. Började yfförsig sent och det var fint väder så jag tog inte på mig så mycket, biiig mistake..
Hade mek och sedan skrev man historieprov som nog gick superduper bra.. Fixade även möte med en park kille som jag ska besöka kl 07.30 på onsdag, tiiiiidigt.. Men men jag vill bara bli av med det..
Ska skriva min engelska nu och sedan ska jag plugga lite samhälle och historia..

Jo tillbaka till min klädsel då jag gick ur skolan och skulle till bussen upptäcker jag att det spö regnar utomhus, det var bara inte sant, jag hade en tunn kofta och hade inget som jag kunde täcka mig med.. Så jag fick gå där i regnet och sedan fick jag vänta på bussen i typ 10 minuter, och ja mitt hår är väääälidgt krulligt nu..

Är ganska hungrig ska nog gå ner och ta något, sooo along..!
/MissHunger

Orkar inte..

Fy fan vad man har mycket läxa just nu.. Bajs skola..
Mår fortfarande helt konstigt känns som man håller på att bli sjuk, men det får jag fan inte bli..
Har precis badat och det var en anning skönt, ska fortsätta att plugga historia med nu,..

Parlamentet, en callgirlsdagbok och sen nanna.. Äckel skola imorgon, tur man börjar sent..
/MissBye

Pannkakor


Mums nu ska jag gå och göra pannkakor.. Håller samtidigt på med all sorters läxa, ska göra klart edna saken på engelska, läsa igenom svenskan, träna historieprov och sen ska jag nog göra samhällen med.. O jag kanske texten börja på den med frågor och så.. Rolig vecka man har framför sig, bläää..

Känner mig lite konstig idag och vill typ bara ligga och kolla gamla avsnitten av gossip girl, men det kan jag inte, fan!
Ska iallfall göra pannkakor så blir man lite mera pigg och snacka lite med linda, haj svaj..


"Vissa kan fan inte acceptera en för vem man är! Fan vad jag blir sur på sånt"  
Jag syftar inte på igår..


 

/MissDisappointed


Sommarfest

Igår var det sommarfest hemma hos ida och ja det blev extremt mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli.. Det var Ida jag och fyra killar.. Vi grillade, spelad kubb, hoppade studsmatta, singstar och buzz.. En underbar kväll, som sagt!
Jag hade helt ont i käkarna när jag kom hem för jag hade skrattat så mycket..

Ida, tack gumman för en mysig kväll, älskar dig <3
/MissEstelle


Jobba Jobba

Jag har kanske fått jobb i sommar.. ganska skönt fast ändå inte för jag vill inte jobba hela sommaren fast samtidigt så vill jag ha pengar som förra, så det blir nog jobba om jag nu får det..
Ny helg och igår var jag med Linda och vi hade mysigt med att stå och fota ute på åkern, hehe.. Älskar dig gumman.. Sen såg vi djävulen bar prada och jag kämpade verkligen för att inte somna men vips så var ögonlocken nere och jag sov en stund..  Jag tror det är något skumt med det för det är alltid någon som somnar när jag har vänner hemma hos mig..

Idag blir det byggande och sedan ska jag dra hem till Ida och grilla med några stycken, kan bli kul..
Nu ska jag fortsätta med cv och sedan ska jag dra ut, byyye
/MissDontCare


Lantis



Linda har fotat proffsbilder på mig idag, många många pussar på henne.. Här är några av dem..
Temat är Tjej på landet..

 

Sängen

Jag är trött, trött och ännu mera trött.. Emma sitter här brevid mig och läser metro och jag sitter här och bara gör tyå ingenting..
Idag ska man se vad dagen erbjuder, om vi slutar typ efter svenskan eller om vi går till 16.30 hoppas på båda..

Linda ska med en hem idag efter hon kört, typ vid 19.00 kommer hon..Vi ska nog gå i stan med innan..

Nu ska emma handla mat, byyye
/MissFallingInToSleep

Pink Lady

Okej så här ser läget ut just nu

Negativt
Engelska nationella har gått rent åt skogen, särskilt det idag!
Svensk provet kommer att gå skit imed att det är patrik och massor av historia.. Blää
Hade extrem mensvärk så jag åt choklad vilket inte är bra för figuren..
Köpt lite nya saker, inte bra för kortet..
Ska gå i stan med linda imorgon vilket kommer att leda till att jag vill köpa grejor och skor, farligt..

Positivt
Har köpt rosa rosa nagellack..
Har köpt nya boken av gossip girl, lööööve
Fick VG på mitt arbete om Tanzania
Imorgon är det fredag och helg..
Ska leka med linda imorgon och vi ska gå lite i stan sen dra hem till moi..

För övrigt så ser helgen ut som det blir grillning med ida på lördag hemma hos henne, samm gäng som valborg, kan bli kul.. Söndag plugg och lite mer byggande på min kära lägenhet.. Visoner
Nu ska jag se Medium och måla naglarna..
/MissPink

Tröööt

Fy fan vad jag är trööt.. och om man är trött så blir man irriterad och så har man mens med, kuuul..
Orkar inte skriva mera, förutom att jag hatar engelska, text och vill bara ha sommarlov..
/MissShoutUp

Synd om mig

Jag har ont och det gör ännu mera ont när man kollar på knäet.. Satt och funderade på hur illa det egentligen kunde ha gått om jag kört lite snabbare och kanske på asfallt.. Det är ändå ganska läskigt och om jag hade kört snabbare och på den vägen och tuppat av så kunde jag fan legat där hur länge som helst då den vägen är helt öde..
Det andra jobbiga var att när jag ringde pappa så svarade han inte, så som han brukar göra, utan tuttade upptaget och jag blev mera stirrig.. Till slut svarade han "Amen vad vill du" ( omtänksam pappa..) Och jag bara " snyft jag har trillat" och då visade han omtanke och frågade om jag brytigt något, legat avtuppad och om jag kunde röra på mig..
heheh men sammtidigt är det lite lite roligt nu efter åt, men bara lite..



None


Snart började höjdarkvällen med ugly betty och desperate housewiwes.. Fick även två tidningar av mamma för det var så synd om mig och min favorite glass, sundborn punsch, mummms..
Nä nu ska jag förbereda mig, ses imorgon
/MissDon´tWhatToThinkAboutIt

Nu har det hänt..

Ja då har man trillat med sin moppe.. Kul att det skulle hända nästan när man skulle sluta med att köra, hahha, jävla grusväg att köra på.. Har cp ont i knäna och moppen ser för jävlig ut, men det löser nog sig..
Skäms lite över att jag gjort det, har liksom kört i snart 3 år.. Ja men alla har ju trillat någon gång på moppen och jag skulle ju inte vara utan..
/MissEmbarrising

Hurt

Efter skolan idag så drog kajsa och jag ner till bo01 och fottade till vårt projekt i multimedian, döö tråkigt..
Sen skulle jag in på maxi och köpa en tidning men så klart fanns inte den där så det blev buss resa till centralen istället.. Kom hem helt tidigt idag och det var skönt.. Har mailat till veckorevyn nu och väntar ivrigt på svar, mailade även hennes..
Har bokat körlektion med där jag måste öva på att backa, boooring..

Imorgon är det repotage med ida som gäller och efter så ska vi mysa på caffet... Kanske ska jag fråga henne om hon vill masera mig för det skulle hon ha prov i, lyxigt..
Har presic gått en runda med mamma och det var skönt men det blåste lite mycket..
En konstig känsla i magen har jag också och jag vet inte vad det är men ont gör det iallafall..

Ikväll är det "Det var en gång" som jag hoppas är lika roligt som jag förväntat mig.. Annars får det bli outsiders och sen CSI..  Ha en skön måndagskväll..
/MissPain


Måndag morgon

Ännu en ny vecka och nya tag, solen skiner och det är allmänt jobbigt att sitta inne då..
Kan inte skriva så mycket mera för läraren kommer, seee yaa..
/MissSchool

Estelle´s Dagbok

Sitter och kollar en callgirls dagbok, asså den är överbra tycker jag.. Är bara två avsnitt kvar, booring..
Försöker samtidigt att lära mig allt om hitlers intressanta liv, nooot.. plus andra hela världskriget..
Nu ska jag plugga vidare.. Och kanske se criminals mind.. hehhe
/MissNotStudy

Söndag..

Ja då var det slut på ledigheten och helgen har som vanligt gått jävligt snabbt..
Solade lite med Ida idag och vi hade allmänt mysigt..
Sen skulle jag med mamma och milla till någon visning och ja det var roligare än jag trodde då jag satt där och såg alla inredningsprylar och visioner började byggas i mitt huvud..
Mamma har lovat mig att jag ska få bo i spaet när jag fyller 18 i oktober alltså.. Övernajs..
Köpte lite kuddar, handdukar och en skit söt burk till mitt ställe.. Allting ska så klart gå i rosa, brunt och vitt..
Tänkte att jag skulle göra lite historia och se Top model, tror det blir det sistnämnda, hehehe
Skola imorgon, bajs
/MissVision

Historia

Ja nu kan man väl säga att sommaren har kommit, fast är den här verkligen för att stanna? Det är frågan..
Sitter just nu inne och ska försöka få ner det på papper så att jag kan sätta mig där ute och plugga, men det tar ju sådan tid.. Men så ringer ida räddaren i nöden och det blir pressning i stället för läxa... Eller jag gör nog det senare istället..
Ska på någn kurs idag med mamma, milla på någon gård, vet inte riktigt vad det är men ändå, det blir nog kul..
Nä nu ska jag gå ner och göra en fruktbricka till ida och mig och sedan ska jag ta på mig bikini..
/MissSummerCountry

zzzz

Asså min bränna bränner som satan, ryggen är helt röd, Aj säger jag bara..

Har funderat på hur man får sin blogg känd så att fler folk läser den om man kan tjäna pengar på den..
Och ja jag kom inte fram till något bra förslag men jag fortsätter att fundera..
Ska nog göra om på min blogg ytterligare och ska fråga linda om hjälp med en sak..

Nä nu ska jag och mamma ta en kopp te med houng och sedan ska jag fan gå och lägga mig, för jag är ganska trööttt..
Så Natti Natti

/MissSlepping


Stolt

Måste bara säga att jag är väldigt glad för dem som läser min blogg lite stolt då det är 8 pers.. :D
Skulle bara säga det
/MissProud

Sommar sommar SOMMAR

Så jävla härligt väder det är ute, kan det bli bättre..
En liten sommarbild, på moooi!


Helg igen..

Ja då var det helg igen och det är övernajs..
Igår var man med emma och vi såg harry potter.. Hon somnade helt tidigt så där satt jag helt ensam och såg den men det gjorde ju inget för jag har ju Harry <3 heheh, nä men kul hade vi och vi åt mumsigt..
Idag blir det väl målning om jag hittar några kläder att måla i och så klart så ska man ju sola en sån här underbar dag..  Ska försöka att göra mina praktik brev med så att jag blir av med det.. Sen är det lite historia med som måste göras sen är det liksom bara 4 veckor kvar av skolan.. Asså det är helt otroligt hur snabbt dessa två åren har gått.. Bara ett kvar.. :D

Nä nu får jag nog gå ut och hjälpa till lite,kanske tjäna lite pengar..
/MissMakingMoney

Fredag..

Ja då var det dags för helg igen, övernajs..
Morgonen började väl sådär med ett ha svenska och det är ju inte världens roligaste..
Hade projektet och nu sitter man bara och väntar på att något ska hända typ..

Emma och jag ska leka idag och vi ska färga håret..
Är fortfarande lite skakig efter gårdagen och det var ganska svårt att måla min eyeliner i morse..
Nu sitter man och dividerar med min lärare om vad vi ska göra..  Som ingen vet..
Jag är hungrig & nu allmänt irriterad..
/MissDon´tMessWithMe

En liten hälsning till..

Linda, jag vet att du klara det! Du är otroligt stark gumman och jag stöttar dig...

Älskar dig och det hoppas jag du vet!

"Dark blue,
Have you ever been alone in a crowded room well I'm here with you !"


Överansträngd

Tränade med Ida idag, snacka om jobbigt... Jag skakar fortfarande av utmattning... Ska träna 3 gånger i veckan nu i 3 veckor med ida och mamma...

Nu ska jag se Medium
/MissShakey

Farbror doktorn..

Ja då var man hemma från sjukhuset, jag säger bara aj läskigt och kissnödig.. Asså det var sjukt läskigt när de sprutade in något medel i blodet det kändes helt ja obeskrivligt.. sen blev jag helt kissnödig efter och det var normalt sa han.. hehhe fick åka igenom sån rund man ser på tv, fast denna var lite kortare men ändå..
Fick glass av mamma, mums.!!

Klockan 6 så ska man och träna boxning med ida, pallar inte egentligen men måste, hade heller velat gå en runda pga det övernajsa vädret.. Hoppas det gick bra för er som gjorde np i matte, skönt att slippa..
/MissPiiii

Sunny

Vaknade av att någon jävel ringer kl 8 på morgonen och mina föräldrar är ute och jobbar så de hör ju inte det...
Ja så då var man vaken och faktiskt ganska pigg, solen skiner för fullt och jag ska ut och pressa..
Ska till farbror doktorn idag och de ska spruta in något konstigt i mig för att kolla någon sak, alltså ska jag få en spruta, ajjjj, vill inte vill inte.. Men jag pallar inte få tillbaka min hosta igen..

Nä nu väntar solen, Sommar!
/ MissSomethingWrong

Booooreeed..

Som ni kanske ser så har jag gjort om lite på min blogg, hade inget annat roligt att göra..
Nu är den som jag vill ha den nästan, jag vill ha något brunt mönster som bakgrund istället för bara brun..
Nä nu börjar ju Lost, byyyee..
/MissChange

HardToLove

image33

"Det är hårt att se dig.. Fast det gått lång tid så kan jag fortfarande känna av dig!"

Looove things..

Lite att tillägga som hände under dagen..

Kajsa och jag drog till graffiti och käkade lunch, mummma...
Drog till stan efter en tråååkig engelsk lektion och köpte kaffe..
Mötte pappa på jägers efter en lång stund, bläää.. Fast jag solade lite..
Sen drog man hem och satt där ute och slappade med shoopaolic, världens bästa bok efter gossip då..
Höllviken nästa och jag hittade världens coolaste sommarväska som jag bara måste ha kostade 500 spänn så det var ju inte extremt mycket , får se hur mycket jag får när jag ska hjälpa föräldrarna i helgen, ska även köpa sån rosa färg till min cykel om jag får för farmor, det är hennes cykel egentligen men hon använder ju aldrig den..
Köpte buffalo vingar, meee loooove.. Asså det är så fruktansvärt gott finns typ inget godare.. och såsen, mums!!!

Nä nu väntar dem där nere och jag kan ju inte låta dem vänta för länge, ikväll är det lost, greys och top model.. Svårt men jag tar repriserna på de andra utom lost, sen sex and the city älskar det programet..
Sen freeee imorgon...
/MissRuningFastDown,LikeNOW!


Praktik...

Morgon börjar med fågelkvitter och vackert väder.. På bussen in så blev alex och jag extremt sugna på kaffe.. Så in på Espresso House blev det.. Men alex övertalade mig till att ta en frapiutiono eller vad det heter, o ja det var ju ingen smak sensantion utan det blev tyvärr papperskorgen efter att busschaffören vägrat att ta på oss om vi hade dem med.. Palla vi är inte 6 år..

Just nu sitter jag och har mediekommunikation och det är dööööö tråkigt..  Sitter och skriver möljigheter och hot med en affärside.. Bläää
Engelska sen och sen slutar man, ska åka ut till pappsen och övningsköra hem.. Sen imorgon är man ledig.. Naaaajs..
/MissBoored

Höjdarkväll..

Okej idag har både min moster och min farfar fyllt år och det blev lite onyttiga saker men jag cyklade en runda så det har förhoppningsviss försvunnit.. Not!!
Kom hem tidigare än vad jag trodde då jag var färdig med mitt samhällsarbete, faktiskt ganska stolt över det.. EMG skitet är också över, najs..

Har bestämmt mig för att ta/köpa den tröjan som jag så länge kollat in.. Loooove..
Nä nu har jag en höjdarkväll framför mig fräsch, ugly betty och spännande Desperate Housewiwes..
Übeeernaaaajs..
/MissTelevison

Eyes fall into sleep..

Ja då var det en ny vecka och nya tag, ska försöka iallfalla... Var historie prov idag och jag fick vg på det så det var ju bra men MVG rök rent åt helvet, fan också.. Fick skjuts hem från skolan idag najs.. Och sedan när man kom hem så var det samälle som gällde och jag tänkte jag ska ändå bar strycka under lite ord då kan jag ju lika bra ligga i sängen, jo sängen blev det men ögonen pallade inte och jag vaknade i ren panik kl 7.. Sov alltså i två timmar med full klädsel och vaknade med febervärme.. Känns som man håller på att bli sjuk, blääää..Samhällen är just nu på typ 3 sidor och jag är ganska stolt över att ha klarat det på ungefär 2 timmar..
Imorgon är det tidigt men pappa är snäll och låter mig övningsköra så att jag slipper gå upp 05.30..
Ska kanske hem till morfar efter skolan och kolla hans nya missar men får se hur det gått med samhällen.. Kalas på kvällen för milla och ska nog även gratta min farfar.. Palla..
Onsdag ska jag försöka få mina päron till att gå på Oslipat och se soran Ismail och robin.. Ledig Torsdag naajs..

Nä nu ska jag gå ner och ta lite att dricka.
/MissStarInHeaven

...


Like a rich, rich and Rich!

Ja då var loppiset klart och man tjänade ändå 500 spänn, naaajs.. OCh det var ju inte så pinsamt som jag trodde det skulle bli, det var ju bara pansisar.. Resten som är kvar åker in på blocket och min parfym ska mamma sälja på hennes jobb, 200 extra..

Igår var det ju kalas och så klart hände det något ut över det vanliga.. Men efter det så gick kvällen hyfsat bra och jag fick gjort min engelsk läxa med hjälp..

Solning idag med ganska najs och bara sitta på däcket och pressa.. Fick faktiskt lite bränna och axlarna blev lite brända.. Ajjj

Imorgon är det skola.. bläää, vi har ass mycket läxa och pallar inte.. döööööööö

Nä nu ska jag duscha, inpackning och se färdigt på top model och sedan parlamentet!!!
/MissLightBrown

Lugnet innan stormen..

Ja då har vi haft loppis idag och ja det blev väl inte som man tänkt sig riktigt.. Först kom där en kund typ vid 9 då vi sa att vi öppnade kl 10 men där stod han och kollade och typ varje minut sa han"Amen det var värst vad med saker ni har", palla med han han drog typ vid 12 och då hade han berättat hela hans livshistoria.. Kom kanske 30 pers under hela dagen inte mycket men vi hoppas på fler imorgon, jag har fått sålt för typ 300 kr, alltid något..
O visst ja det började brinna på andra sidan gatan och min pappa och en annan fick ut och "leka" brandmänn, inte för att de lekte då för de är ju det på riktigt men ändå...

Om cirka en och en halv timme så kommer huset att invaderas av tjocka släckten eller vi är inte så många men det räcker till kan jag säga.. Vi ska då fira både mamma och moster milla.. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men det spelar inte så stor roll, får se om in kusin dyker upp eller om hon stannar hemma som vanligt..

Ja det var allt för mig då kanske återkommer om det händer något "kul" ikväll, Ciaaaaaaoo!
/MissALittleBit

Me and my Darlings

image31
Even though I pretend that I've moved on
You'll always be my baby

Till mina två!


Want like, nooooowww!!!

Okej, fem saker som jag gärna vill ha nu, kan säkert komma på hundra saker till men vissa vill man ju inte avslöja..hehhe..



Iallafall så vill jag då ha lite nya somriga kläder, skor och så klart en ny kropp, med håret till..Jag vill ha låååååååångt hår jag vill egentligen ha mitt eget hår långt men det växer ju aldrig så vad ska man göra??! Och ännu en gång önskar man sig något man inte kan få på direkten..Känns som jag, JA!
Kroppen Jessica Alba har hade man ju fan kunnat döda för, okej kanske inte döda men typ så.. Fast bakom ligger väl hård träning och strikta dieter.. Ja okej back to reality och mig då som sitter här med något som jag verkligen inte vill ha och som jag gärna hade blivit av med.. STOP ME!?!?!
Men då mitt hår ja jag ringde till en tjej som tydligen bor här ute på landet och som gör hårförlängning,nagelbyggnad och t o m ögonfransförlängning.. Kan det bli bättre, så jag har nu bokat tid för nagel och är ganska sugen på att göra de andra två men tänkte kanske unna mig det innan min 18-årsdag, Faaaar awaaayyy.. Snyft..
Idag var det stan med familjen då vi firade mamma och nu ikväll var det tårta , mår skit just nu..
Imorgon kommer släckten och ja det blir väl som vanligt, sura miner och en massa barn, blääää...
Och en annan sak som händer imorgon är att vi ska ha loppis, pinsamt men samtifdigt jävligt najs att bli av med vissa saker och få betalt för det.. Loppisen brors på om jag ska göra håret innan eller efter sommaren.. Hoppas det kommer en massa folk, fast ändå inte.. Check out for thoes Brillss.. För det ska jag ha på mig..

"Vem vill ha en gren när man kan få hela trädet!"
Beacuse I am BIG, BLOND AND BEAUTIFUL. HairSpray!

Ha en naaaajs helg
/MissWantToMuch

Mamma <3

Idag fyller min älskade mamma år.. Grattis..<3
Ska in och käka i stan och sedan blir det grillning ikväll..
Imorgon blir det kalas med hela tjocka släckten, joooy..

Solen skiner, naaajs..
/MissSunshine

This is how i Feel...

Used to think that life was sweet.
Used to think we were so complete.
I can't believe you'd throw it away.

Used to feel we had it made.
Used to feel we could sail away.
Can you imagine how I feel today.
Well it seems a long time ago you were the lonely one.
Now it comes to letting go you are the only one.
Do you know what you've done.

It's so funny how we don't talk anymore.
It's so funny why we don't talk anymore.
But I ain't losing sleep and I ain't counting sheep.
it's so funny how we don't talk anymore.

Well it really doesn't matter to me.
I guess you're leaving was meant to be.
It's down to you now you wanna be free.
Well I hope you know which way to go you're on your own again.
And don't come crying to me when you're the lonely one.
Remember what you've done.

It's so funny how we don't talk anymore.
It's so funny why we don't talk anymore
But I ain't losing sleep and I ain't counting sheep.
It's so funny how we don't talk anymore.

But I ain't losing sleep and I ain't counting sheep.
It's so funny how we don't talk.

But I ain't losing sleep and I ain't counting sheep.
It's so funny how we don't talk.

/MissDon´tUnderstand

Valborg -08

Igår var det Valborg och det spenderade jag med ida och hennes kompisar.. Kvällen  bestod av mat, singstar och lite mera singstar.. Kvällen var helt klart rolig och kul med att träffa lite nytt folk..

Skulle även klippa mig men det blev inget med de då min frisör inte kunde den dagen och de hade försökt ringa mig men inte fått tag på mig.. Strange.. Så jag har fortfarande utväxt men det var ändå lite skönt för jag ville egentligen inte men jag tänkte det är lika bra.. So it´s was meant to be..

PuddingPudding

Idag är det förberedelser inför loppis i helgen och även lite pluggisch.. Blllääääääääää

/MissLookingForLove


RSS 2.0