Ännu en ny vecka.

Börjar få ordning på min planering med allt jobb. Har liksom specifika dagar då jag lägger tid på respektive sak. Och onsdagar brukar vara Ung Event Syd dag då vi har möte och går igenom veckan som gått. Men denna vecka ska vi istället på pysseldag på söndag i Malmö så då kör vi två flugor i en smäll. Himla kul med detta projekt!
Nu ska jag skicka iväg mail till olika pers och jobba hemifrån idag. Standardklädsel: morgonrock ;)

Work Hard, Play Hard

Känns som man jobbar 24/7 men det är så himla kul och jag lär mig massor. I helgen blir det fest och chill. Sjukt nice kontrast till mina dagar som är överfyllda med jobb :)

Nu ligger jag och lyssnar på indianmusik hos Emma medan mamma gör vid sina fransar.

Nya liv.

Har sagt det många gånger förutom men nu ska jag verkligen försöka. Bloggen ska bli en del i mitt företagande, min chans att få skriva och nå ut. Ska försöka göra något slags schema så att jag måste göra inlägg.
Lite kort uppdatering: Frilansar nu på heltid, tjänstledig från mitt andra jobb och ska försöka utveckla mitt företagande. Största kunden är Egmont och jag älskar varje sekund jag är där! Är även väldigt aktiv på ett nystartat projekt som heter "Ung Event Syd" där vi ska få ungdomarna på landet att stanna och locka ut stadsungdomarna utanför storstäderna. Vill även utveckla journalistiken med krönikor och andra reportage.

Är i Stockholm just nu på reseskrivarkurs på Vagabond. Himla intressant och det gör att det kliar i resenerverna. Så snart blir det en resa också!

Ska verkligen försöka denna gång, VERKLIGEN!
Här är från senaste resan, ett av favoriterna :)

RSS 2.0