Homeland.

Då True Blodd plötsligt försvann från Svt, vet dock inte varför? Så är det Homeland istället på samma tid. Tänkte därför tipsa er då den verkade himla bra efter första avsnittet. Börjar kl 22.00 eller så ser man det på Svt Play.

Godmorgon..

Första dagen på länge som jag är ledig hela dagen och inte har något inplanerat! Så himla skönt. Vi hörs kanske under dagen..


Tisdag!

Igår dog jag lite efter jobb då min kropp inte har hunnit med i takten jag hållit under ett tag! Men men Only Young Once! Idag var det jobb till fyra sen mötte jag upp Songul och vi fikade och shoppade lite. Hem och nu ska jag julpynta.. Bra program ikväll.


Sju sorters kakor fest.

Vi fick båten att gunga..

Fördel med att bo nära föräldrarna.

Att när det är strömavbrott så har man iallafall sällskap! Som vi har haft hela natten. Mamma och jag drog till Malmö och hoppas nu den är tillbaka när vi kommer hem!


Sensation Red.


Jobb.

Inte så jobbigt som jag trodde men tröttheten börjar komma ikapp mig. Eftersom det är den första advent idag så blir det dock lite snabb julstädning idag. Sen massa tv tittande.


På väg hem...

Sitter i bilen på väg hem och vid elva ska jag börja jobba!! Säger bara döda mig! Godnatt!


Festen är igång, igen.. Haha!

img_7105 (MMS)

Festen är igång, igen.. Haha!


Ser ut att bli en bra helg!


Walk Of Shame.

Helt sjuk kväll igår. Blev inte så mycket sömn och idag mår man mindre bra. Tror jag fått nån feberaktig sjukdom också för jag fryser som ett asplöv. Imorse åt vi frukost/ lunch på systrar och bröder, sjukt gott. Nu ska jag bädda ner mig och se på tv!


Helt sjuk!!

img_3369 (MMS)

Helt sjuk!!


Sjukaste festen!!

img_5129 (MMS)

Sjukaste festen!!


Folie drottningen!

img_3949 (MMS)

Folie drottningen!


Godmorgon!

Vad är bättre än att börja dagen med en rykande cappuccion!


Dagen före The Big Party!

Min dag startade med presentation av resan till Holland för press och andra ungdomar. Intressant att lyssna på andra som varit iväg. Sen tog jag en fika hemma med Potter sen drog jag till jobb. Slutade vid nio och pratade med tjejerna inför imorgon. Vi är så sjukt peppade. Så imorgon börjar dagen med frisören.. Wiiie!


Presentation.

img_8756 (MMS)

Presentation.


Kärlek.

Måste bara skicka massa kärlek till mina underbara vänner. Så otroligt lycklig över att ha er som vänner! Ville bara säga att jag älskar er!!


Farbror doktorn.

Då jag länge haft någon torrhet på mitt ena öga så är jag nu hos doktorn för att kolla det. Ska även kolla lite utslag som jag har på min ena hand. Sen ska jag möta upp Elina i stan och sen blir det jobb.


Måndag igen..

Veckorna bara rullar förbi och snart är det jul. Ida påminde mig att det är första advent i helgen, hade jag ju helt glömt! Veckan innehåller mycket kul; möte, frisören och så klart vår stora fest med jobb på torsdag! Wiiie! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta med min affärsplan. Senare blir det jobb.


Shopping..

Det kliar i mina fingrar.. Jag vill shoppa. Sitter och kollar nät butiker och det är fan vad det finns mycket snyggt. Helst sånt med stjärnor och To Die For klänningar..
Dessa hade gärna fått flytta hem till mig..

Gossip.

Ida har precis gått hem efter mycket snack om barndomen. Alla minnen vi varit med om särskilt under mellanstadiet. Bästa skoltiden. Iallafall nu kollar jag på annan skvaller, Gossip Girl!


Harry Potter X2

Efter att ha sett både del 1 och 2 igår så kunde jag inte låta bli att se del 2 igen! Den är så himla bra. När man ser den fler än en gång så ser man så mycket mer! Snart kommer Ida hit och vi ska umgås och kolla på bilder..


Snyft......

img_3594 (MMS)

Snyft......


Lördag.

Var på utbildning imorse och sen blev det handling inför kvällen. Nu städar jag och senare kommer killarna hem till mig. Ska bli himla mysigt!


God natt!

Tänkte bara säga att filmen var as bra!! Helt klart värd att se.. Imorgon är det sista dagen på utbildning. På kvällen ska jag ha killkväll och se Harry Potter, Finally!!!
Sov sött!


Fredags bio.

Sitter just nu och kollar på Vampire Diaries med Vanja och Emma. Himla trevligt. Vi kommer få en varmpyrig kväll.. För snart ska vi se BREAKING DAWN!!!

Konferens!

img_1176 (MMS)

Konferens!


Fluffy.

Jag provade ny produkt till håret i morse. Det var Toni & Guys Twist it and curls tror jag. Himla bra tyckte ja!

Unforgettable!

Efter en kort dag på jobb så är jag nu hemma och är barnvakt! Imorgon är det konferens sen är det Breaking Dawn!!! Wiiie. Ska bli så himla spännande.


Elas Värld.

Någon mer än jag som diggar Elsas Värld!

Höll mig.

Såg inte Harry Potter igår. Vet ni hur ledsen jag var imorse då jag skulle se den och såg att en av fördralen var i sönder.. Snyft. Så nu får jag vänta tills imorgon för att se den! Eller på lördag till och med! Blä.
Strax ska jag dansa runt med damsugaren och senare ska jag jobba.
För ett ögonblick så önskar jag att jag var Bellatrix!

Dagens I-landsproblem.

Just nu är jag för trött för att se hela Potter, dock mår jag nästan dåligt av känslan att inte se den idag.. What to do??


Den är min!!!!

img_4387 (MMS)

Den är min!!!!


Onsdag.

Sitter på jobb och har lunch nu. Fryser sjukt mycket då vi har det så himla kallt här. Senare ska vi och träna plus kolla på dopresent.


LE dag!

Hämtade Linda på jobb vid tolv idag och nu sitter vi och kollar Biggest Looser, hel kväll med serier! Annars har vi myst och snackat massor. Strax ska jag laga kyckling med vitlökspotatisar.


Typiskt..

Varför är det så att när man har sovmorgon så söker alla en och när man ska upp tidigt så är det ingen?? Tycker detta händer mig ganska ofta någon som håller med.


Vadå snygg?

Dör lite.. Denna klänning ska jag ha eller någon av Tyras snygga egen designade kläder!!


Godmorgon.

Ligger för tillfället och kollar på Crazy Stupied Love, himla rolig. Snart ska jag sätta igång med affärsidén och försöka få ihop en sjukt bra presentation.


Söndag.

Efter en väldigt intressant dag med mycket lärande så sitter jag nu och kollar på en film. Snart ska jag hem till mostern och fira fars dag. Imorgon ska jag jobba med min affärsidé till tre sen ska jag jobba.


Tjejzonen.

Sitter just nu och har lunch med ett gäng som alla ska bli volontärer på tjejzonen. Sjukt intressant! Slutar vid tre och sen blir det pappa middag.


En tanke..

img_8153 (MMS)

En tanke..


Utbildning hela dagen!

img_1331 (MMS)

Utbildning hela dagen!


Star.

Nästa lön kanske jag råkar klicka hem dessa underbara från Topshop!

Fantastiska fredag!

Dagen började med ett väldigt roligt samtal från Ida, säger bara Grattis Grattis!! Ska bli så spännande! Sen skickade jag iväg ännu ett mail om min framtid och inom kort fick jag tillbaka ett svar med att vi snart ska ha möte!! Wiiie! Alltså har jag deadline den 5/12 med min affärsidé. Sedan möte jag upp Cecilia i stan och vi fikade på ett nytt café sockerbit, himla mysigt. En liten shoppingrunda och nu ska jag dra till jobb! Ikväll blir det Fredagsmys med idol och familjen.


Önskelista.

All I Want For Christmas..... IS YOU!

Finally..

Dags för Breaking Dawn.. Vi ska se den på fredagen och mysa hur bra den nog kommer vara!

Funderingar..

Jobbade idag mellan 10-20, lovely.. När jag kom hem väntade misse och nu sitter jag och dricker kaffe med familjen.


Huvudvärk!!

Jag är inte den som brukar få huvudvärk men för en stund sedan så bara slog det mot mig, kände mig nästan svimfärdig. Plus att huvudet kändes som det skulle sprängas. Men nu är det iallafall jobb slutar nio..


En vecka kvar..

Tills filmen kommer ut och allt verkligen tar slut.. Snyft!

Julkänsla.

Känner mig lite konstig, har fått mig en mindre förkylning men vet inte riktigt vad som händer. Iallafall har precis kokat lite glögg att värma mig med!


Tisdagskväll..

Känns som klockan är mycket mer än vad den är pga hur mörkt det blir ute. Just nu är pappa och Melvin hos mig och misse ligger och gosar. Senare är det nya Biggest Looser, Top Model, Desperate Housewifes och sen Happy Ending. Toppen kväll alltså!


Min sötnos.


Maria fest.

Måste verkligen göras om!!!!

Godmorgon!

Vaknade av att det var helt tyst i lägenheten. Plötsligt hörde jag ett mjau och kom på att en misse bor hos mig nu! Haha så han fick hoppa upp i sängen och mysa lite. Idag ska jag fixa lite saker. Skicka mail och handla mat. Fun eller hur?!


MTV EMA 2011

Har en väldigt mysig söndagskväll.. På tvn rullar MTV, en ny tidning i handen och i knäet ligger lill missen. Han är så otroligt söt. Utforskar lägenheten och busar. Imorgon är det en ny vecka..


Vadå mys?!

img_4473 (MMS)

Vadå mys?!


Säg hej till Potter!


Pimpa huset i helgen eller?!


Sjukt sjuk kväll igår!

Så himla trevligt vi hade det igår. Vi var väl typ 10 pers och musiken var så hög att hela lägenheten skakade! Vi skrattade till tårarna rann, sjöng till rösten inte pallade mera och dansade tills fötterna dansade av sig själv! Och idag mår man som man förtjänar! Laddar upp bilder senare idag. Vid tre ska jag titta på min kanske nya katt!


Lördagen!

Först hämtar Linda mig och Elina sen ska vi mot Mary och sen blir det nog utgång! Imorgon ska jag hämta missen.


Borde man vara orolig?

Om man hittar detta i föräldrarnas kyl..


Mot stan!

Pappa och jag är på väg in till stan för att fixa lite saker. Jag ska handla lite dricka till ikväll och ska se om jag hittar något mera till katten imorgon.


Ilva!

Eftersom jag och Cecilia hade lite extra tid så tog vi en runda inom Ilva, så många fina saker. Önskelista till jul, check!


18, 19, 20, 21!

Ser ni någon likhet?! Haha. Samma klocka i tre år, I love it!

Redo för stan!

Efter att bjudit lillebrodern på pannkaksfrukost så är jag nu redo för stan. Ska möta upp en tjej från jobb och sen kolla lite saker till min kanske blivande katt. Kattlåda och mysbädd!


Titta vad de gör på parkeringen..

I Trelleborg! Haha två ungdomar som sprutar eld i bara överkroppar. Sjukt coolt ser det ut.


Första lussebullen!


Kanske ny vardag?!

img_1066 (MMS)

Kanske ny vardag?!


Tisdagsmys!

img_7375 (MMS)

Tisdagsmys!


Misse!

Idag på jobb så poppade en bevakning på en misse upp. En långhårig beige kattpojke! Så jag skickade mail och sms och fick svar direkt, han var kvar! Så nu ska jag fundera lite och höra med föräldrarna. Om allt går ok så kommer han nog flytta hem till mig nästa vecka!


Me like.

Så sött set med rosa och stjärnor.

1 November.

OMG! Det är liksom november om två månader är det ett nytt år på väg. Det har gått fort men mycket Mycket har hänt i år. Nu ska jag jobba. Ha en bra dag!

RSS 2.0