Första Advent!

Så då var det första advent, imorgon åker jag till London! Det ska bli så jävla skönt! Fy fan alltså!
Nej nu måste jag packa, och se gossip så klart! Byebye ses på torsdag! Mjauuuuu!

Kaffe och en ide.

Sitter vid matbordet, hela bordet är täckt med massor av papper och böcker. Tror nästan att mitt huvud sprängs om jag inte får ut mina ideer in på datorn.
Igår var det den 24/11 alltså en månad kvar tills julafton. Ganska mysigt, men gud vad snabbt det gått. Men det ska bli skönt med julstämningen och sen är det ju 2010. Året som ska förändra mitt liv! Det har jag fan bestämmt!

Nej nu ska jag plocka undan lite, sen ska jag läsa lite i min bok. Senare ska Ida och jag vara, Länge sedan!
Hörs senare!

Myser med loverboy.

Jobbade idag, gick bra! Kortis dag imorgon med.

Nu ska jag krypa ner och mysa! Natti!

Dreams are coming true!

Klockan ett igår kväll kom jag på världens ide, är lite stolt själv över det. Men hemligt blir det tills allt har liksom planerats och så, det är inom yrket som jag vill bli. Och det är en av mina största drömmar!
Har varit och köpt världens bästa film idag, Harry Potter och Halvblodsprinsen! Mums! Har något att längta till efter jobb idag. Haha.

Nu ska jag göra lite kaffe, sen ska mamma vara min mentor i detta stora underbara projekt!

BTW IDAG ÄR DET BARA EN VECKA TILLS JAG ÅKER TILL LONDON! HALLEULJUA! I veckan ska jag kolla priser så jag vet vad som är billigt och så, lääääääängtar!

Myshelg!

Har varit en underbar helg. Väldigt mysig.
Bion var överbra och vi alla satt och fnittrade, fast vi nästan alla är över 20. Haha, sen åt vi världens godaste med. Fnitter och skvaller!
Körde hem till Paulas lägenhet, väldigt fin och mysig. Kollade lite tv, käkade godis och sen somnade vi. Vaknade och Paula gjorde amerikanska pannkakor till frukost, MUMS! Sen var det slapp hela dagen, filmer och godis! Så sjukt skönt! <3<3<3

Nu är jag hemma och ser finalen i Top Model, hörs kanske imorgon. Sent pass imorgon! Najs!

Halleluja!

Så då ska man se New Moon idag, fan vad det ska bli kul! Ska först äta på favo stället, sen blir det Movie! Vi lär nog få ta med lite servetter så vi inte dreglar för mycket. Haha.

Måste göra mig vid lite, ska hjälpa mamma och pappa där ute! Ha en bra dag!

Free time!

Sorry sorry sorry.

Har nu jobbat klart för denna veckan, i helgen blir det massa kul. Idag är det födelsedagskalas för vår hund Felix. Han har varit hos oss i tio år, haha. Imorgon blir det slapp på dagen, äta lunch ute med päronen, hem till Paulas nya lägenhet, hämta de andra brudarna och åka och se New Moon. Inflyttningsfest på kvällen! Sen ska jag nanna hos Paula, sen dagen efter ska vi mysa och bara chilla. Kanske blir det en tur till stan, brors på vad hon saknar i hemmet. Vill också ha en hel lägenhet för mig själv! Sen blir det hemfärd.

Hörs kanske under helgen, annars ha en trevlig helg!

Snart eget Företag!

Så då har man varit hos banken idag, eget konto och sen har man varit på en företagskurs nu på kvällen.
Tidigare idag var jag och Emma på världens mysigaste kafe, sjukt mysigt. Sen blev det snabbt ner till banken, jag säger bara mums! Haha.

Nu kollar jag Ugly Betty, sen är det Edward som väntar!

Jobbbbbbbb

Jag sitter just nu i ett av våra mys rum! Har en sådan stol som ger en massage, snacka om bra lunch! Lång dag idag, 20.30 slutar man hoppas på en tidigare men ja hoppas kan man ju. Imorgon är det spännande saker som händer, tänker berätta senare ikväll! Pusspuss

Glädje!

Gud vad jag har blivit dålig på att blogga, får man skylla på sitt jobb! Ja kanske lite. Sen vill inte min mobil som jag vill ibland så det blir inga inlägg därifrån heller.

I lördags var det ju Jimmy Choo, vi var på plats 07.30. Runt nio fick vi reda på att vi var nummer 120 i kö, alltså bland de 160 som fick shoppa före alla andra! Var liksom vårt mål! Så klockan tio öppnades dörrarna för alla kläderna, det tog FEM minuter sedan var allt borta. Så ingen vinst där. Emma och jag gick sedan till Espresso House och åt en stor frukost, mumsigt. 11.30 var det dags för oss att komma in och slåss om skor, accesoarer och väskor. När våra tio minutrar hade gått, gick vi båda med leenden på läpparna och några tusenlappar fattigare. Hem med mig kom ett översnyggt armband, min väska och en klänning.

Kön ringlade sig, detta var 09.20. Vid tio var kön ännu längre!

Frukosten!

Happy ME!

Sen på eftermiddagen var det sminkurs hemma hos mostern och dagen avslutades med jobb!

Idag har det varit jobb, imorgon är det hela dagen. Tänk pengar! Nej nu är det Filip och Fredrik och sen ska jag nanna kudden! Ciao Ciao!

Trivs.

Jag trivs när mitt namn står med i tidningen. Det sprider en viss glädje inom mig!

Somnade snabbt igår, efter att ha läst 200 sidor i Twilight 2. Låg och tänkte på mannen som ligger på näthinnan. Ungefär hela tiden! Tänkte livet måste gå vidare, tänkte också en mörk kväll ensam utanför jobb! Fan!

Idag är det fredag och det är överskönt! Dock blir det jobb hela helgen, men men. Idag ska vi se Flickan som lekte med elden. Imorgon blir det köning av Jimmy Choo! Har skrivit ner vad som ska med mig hem! Synd de inte har min skostorlek, lite dumt faktiskt!


Min lillebror höll handen för blixten!

Mina to-die-for shoes!

Denna underbara väska ska med mig hem! Om jag så ska gå över lik för att få den!

Underbar dag!

Gud vilken dag idag. Varit på tre möten och tog en via telefon. Har även bokat tre andra möten som sker nästa vecka! Det är så himla kul att det hela går framåt! Papperna är ifyllda och imorgon blir jag egenföretagare! Fan vad det låter kul, längtar som fan över att sätta igång och kämpa. För det ska jag fan göra!

Imorgon är det fredag. Inga direkta planer. Fredag bio med familjen, ska köa på lördag för Jimmy Choo. Jobba och sen söndag jobba med.
Nej nu ska jag läsa Twlight 2, måste ju uppdatera mig inför nästa helg. Halleluja!

Sooon!

Måste erkänna att det är tråkigt med att ha den bloggen "stängd", tror jag öppnar upp den snart igen.
Håller på som fan med boken, börjar bli nöjd nu! Kan riktigt se det framför mig. Fresten är det snart London! Halleulja! Fan vad det ska bli kul!

Passar min lillebror och han är nog så utråkad att han somnar snart, får väl offra mig lite! Ciao!

Browner.

Jag lever. Lite brunare och lite tröttare. Haha. Nej men allt går väl bra. Massa möten på gång. Ska bli underbart att få igång det hela, förstår inte riktigt att jag ska starta ett eget företag. Det låter kul och väldigt spännande!

Nej nu är det fotbad som gäller! Ciao!

Tillbaka.

Det känns bättre, men så fort jag tänker tillbaka så slår det mig över bröstet!
Tur man har underbar vänner som stöttar och familj som även gör det!
Fick gå runt med larm runt halsen idag, kändes bra. Nu ska jag återgå till MTV galan.
Ciaooooo!

Skriver av mig.

Psykologen sa att jag skulle prata av mig.
Men fan jag vill inte prata om det, eller jo det vill jag men! Fan varför skulle Idioten just välja mig?
FAN FAN FAN FAN FAN!

Nu ska jag skriva lite texter så jag får tänka på något annat.


Lösenordskyddad!

Jag har valt att tillsvidare ha lösenord på min blogg. Jag orkar inte riktigt prata om det men för er som känner mig så berättar jag så klart.
Så ni får ha tålamod om jag inte skriver så mycket på ett tag nu, för just nu vet jag inte hur jag ska göra!

RSS 2.0