HELT SJUKT!!!

ASSÅ JAG HAR TRÄFFAT HARRY POTTER, HELT JÄVLA SJUKT. SKREK SOM ALDRIG FÖRR. HOPPADE OCH SPRANG SOM EN GALNING. ALLTSÅ DET ÄR HELT OMÖJLIGT ATT BESKRIVA KÄNSLAN DÄR VAR.
Först kom vi till Universal vid fyra, efter en snabb väckning med taxi dit. Dock öppnade inte själva området fråns 05.30 så vi fick vänta och vänta. Två minuter senare kom hela USAs kanaler. Intervjuade och filmade hela kön. Efter ett tag släppte de fram oss lite och runt sex så satt vi på bron framför parken. Vi var bland de 150 första. Och där var över 40 000 i kö!!!!! Helt sjukt. Vid nio så öppnade de portarna till invigningen då skynke trillade ner, fyrverkerier och så klart hela filmgänget steg upp på scen. En stund senare lät de oss gå in och det var där magin började.
Det var så otroligt fint. Detaljerat. Vi åkte först en karusell som tog oss igenom hela slottet först och sen på en skitcool åktur med kvastar. Den var helt otrolig. Sen åkte vi en lite mildare karusell, med dock hade Harry Potter suttit i den typ fem minuter innan så det var sjukt najs. Vi kom nämligen så lägligt att vi stod vid karusellen där Harry Potter, himself, var.
Sen åkte vi i en karusell som var dubbel liksom. Den gick som bara den och var också väldigt cool. Så klart när det är amerikanskt. Shopping, pumpkin jucie och trollstavar. Senare på förmiddagen blev vi lite trötta så vi beslutade oss för att avsluta dagen. Som varit såååååå värt väntan! Never better! Sjukt bra dag.
Tänkte lägga upp lite bilder från dagen och även invigningen, från någon site. Have a magical time.

Kommentarer
Postat av: Celine

Sjukt cool upplevelse, lycko ost! ;D

2012-02-20 @ 18:32:55
URL: http://pussmunnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0